bedreiging islam volgens wilders


 Subforum Andere praat 
70 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Andere praat > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent IndonesiŽ gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geŽxecuteerd in IndonesiŽ  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · IndonesiŽ gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
FredC
Gebruiker
spacer line
 

Waar een bedreiging door de islam allemaal niet toe kan leiden.

Gedraag je wat geciviliseerder a.u.b.monyet
Gebruiker
User icon of monyet
spacer line
 

Ik mis de inhoudelijke argumenten hier en daar. Dit forum is dus een goede afspiegeling van de hedendaagse maatschappij.


From Dayeuhkolot with love

oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Bedreiging door de Islam lijkt me wat ver gegrepen.
Rellende Marokkanen worden door Wilders aangegrepen om te laten zien hoe extreem de Islam kan zijn. Elk geloof kan extreem zijn. Ik zie alleen een duidelijk integratie probleem. En daar moet de samenleving een oplossing voor vinden. Vooral in de opvoeding van de bedoelde groep. Ik zeg het nog maar een keer, wat Wilders doet brengt meer polarisatie te weeg. En dat is een weinig wenselijk middel in de oplossing, of het zoeken naar de oplossing. Globalisering de komende paar honderd jaar zal ons in de toekomst allemaal licht bruin maken. En de samensmelting van de diverse geloven en culturen zal echt niet zonder slag of stoot gaan. Mensen als Wilders zullen in het geheel geen bijdrage zijn.

In de ontleding van het vraagstuk zou allereerst vastgesteld moeten worden dat we allen gewoon mensen zijn. Dit zou eigenlijk het startpunt moeten zijn.


It's only kinky the first time.

FredC
Gebruiker
spacer line
 

Voor wat betreft de bedreiging door de islam refereerde ik eigenlijk slechts aan de titel van het topic, het geeft zeker niet mijn persoonlijke mening weer.
Inderdaad, de oplossing, of laten we maar wat voorzichtiger zeggen, een groot deel van de oplossing zou gevonden kunnen worden in het opleiden en opvoeden van die mensen die in NL willen komen wonen als immigrant uit landen die (ver) achter lopen. Nu dat is allemaal al eens verzonnen en integreren genoemd. Misschien moet dat dan uitgebreid worden, al ben ik wat terughoudend om te zeggen dat het dan opgelost gaat worden. De achterstand is meestal enorm en dan ook niet meer in een paar jaar in te halen.
Ergo, dat zal dus niet werken, dus zal het probleem blijven bestaan zolang die mensen blijven komen (want er gaan er ook genoeg weer weg), dus zou het zichzelf kunnen oplossen om het toelatingsbeleid nog veel moeilijker te maken. Bijvoorbeeld door alleen mensen toe te laten met een veel beter opleiding, die wel geÔntegreerd kunnen worden. Wilders gooit een knuppel in het hoenderhok, die door minder intelligente personen als machinegeweer gebruikt wordt. Nee, het wordt tijd dat de Nederlandse regering eens in eigen boezem gaat kijken en het minimale niveau van mensen in de regering ophoogt. Als ik dat soms zo aanhoor via BVN dan moet ik af en toe glimlachen, maar eigenlijk is het bedroevend gesteld met onze vertegenwoordigers. Misschien moeten ze eens echte bestuurders aantrekken en dan ook veel beter betalen. Het is een feit dat grote bedrijven veel beter georganiseerd zijn dan de regering.Sam Loi
Gebruiker
spacer line
 


Op 30-03-2010 00:04 schreef Sam Loi:
Zieleffe, als je nog wat wat bruikbaars hebt hangen in je onderstel, reageer je nu als een volwassene. Wees een kerel en zeg wat je te zeggen hebt.


Inderdaad Zieleffe; de opmerking is inderdaad niet kies.
Mijn excuses. En bij een rode kaart hoor je het speelveld te verlaten.
Dat doe ik dan ook.monyet
Gebruiker
User icon of monyet
spacer line
 


On 30-03-2010 10:48 FredC wrote:

Ergo, dat zal dus niet werken, dus zal het probleem blijven bestaan zolang die mensen blijven komen (want er gaan er ook genoeg weer weg), dus zou het zichzelf kunnen oplossen om het toelatingsbeleid nog veel moeilijker te maken. Bijvoorbeeld door alleen mensen toe te laten met een veel beter opleiding, die wel geÔntegreerd kunnen worden.


Een soort green card systeem, zoals in de VS zou zeker mooi zijn. Wat het moeilijkste vraagstuk is, is hoe je de gezinshereniging gaat aanpakken. Er zijn ook veel Nederlanders die trouwen met een buitenlandse vrouw. Daar is m.i. niets mis mee en dat zou ik niet graag willen verbieden. Maar misschien kun je ook daar wel opleidingseisen aan gaan stellen. Momenteel moet de Nederlandse partner bovenmodaal verdienen om een partner hierheen te mogen halen. Terecht ook, want een buitenlandse partner kan hier niet altijd even makkelijk werk vinden, ook als de hij/zij de Nederlandse taal machtig is.

Zelfs voor Nederlandse studenten is het na hun studie momenteel al erg moeilijk om werk te vinden. Wat denken wij te bereiken als we met een stijgende werkloosheid nog meer immigranten hierheen gaan halen, terwijl er voor de Nederlanders duidelijk al te weinig werkgelegenheid is?

Daarom vind ik dat je als land het ondernemerschap moeten stimuleren, helemŠŠl voor immigranten. Turken zijn er grotendeels in geslaagd, Chinezen en ViŽtnamezen ook. Laat immigranten maar makkelijker toe als ze een goed onderbouwd business plan kunnen tonen.


From Dayeuhkolot with love

guna2
Gebruiker
User icon of guna2
spacer line
 


On 30-03-2010 13:25 Sam Loi wrote: En bij een rode kaart hoor je het speelveld te verlaten.
Dat doe ik dan ook.

Dat vind ik nou weer overdreven. Je hebt je excuses aan Ziel aangeboden, dus sudah.zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Sam Loi
Nou ik heb het niet erg gevonden, en voor mij het zelfde laken, en pak als guna2 .
Ik hou wel van een sterk verhaal, met een beetje smeuÔgheide
Wel graag een beetje uitgebreidder betoog zou duidelijkheid kunnen scheppen, dan zo maar een wilde kreet.
We willen ook wel wat leren van nieuwelinggen die hier een weg willen bewandelen.
Voor mij is Geenstijl methode best een leuke mannier om tegenwicht te verkrijgen.Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

AnisJ
Gebruiker
User icon of AnisJ
spacer line
 

 • Deze topic doet mij denken aan dat liedje " ..... mag het licht uit .....", terwijl het zo goed begonnen was .....


  ' .... wat is communicatie Emoticon: Confused ..... luisteren naar elkaar Emoticon: Confused • 'Ahu kura ahia, mansia nia'

  Plaats een reactie op dit onderwerp

  Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
  Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


  nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

  9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
   Gesponsorde links

  © indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
  Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

  92,512,785 pageviews Een website van indahnesia.com