[Centraal] Wat kost mijn binnenlandse vlucht? Vraag 't hier!


 Subforum Tickets, luchtvaart en vervoer 
85 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Tickets, luchtvaart en vervoer > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent IndonesiŽ gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geŽxecuteerd in IndonesiŽ  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · IndonesiŽ gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
Michaell
Gebruiker
spacer line
 

Hoi Yerun,

Heb je ook een advies en prijsopgave om op 28-05 vanuit Shanghai-->jakarta-->Manado te vliegen? Ik heb gekeken op je website, maar daar zag ik helaas Shanghai niet staan. We willen nu eigenlijk zsm boeken.

Alvast bedankt!Yerun
Gebruiker
User icon of Yerun
spacer line
 

Shanghai wordt op dit moment niet gevlogen door de maatschappijen die ik nu aanbiedt. Ik kan je hier dus helaas geen advies of prijzen voor geven.


Ho Lee Fuk

annebijl
Gebruiker
spacer line
 

Beste Yerun, Ik zou graag weer gebruik maken van je hulp. Ik ben op zoek naar een maatschappij die op 25 maart (of wat later) van Nabire naar Jayapura of Wamena vliegt. Het gaat om een enkele reis.
Ik hoor graag van je. Alvast Hartelijk dank.

vriendelijke groet Anne BijleveldYerun
Gebruiker
User icon of Yerun
spacer line
 

Beste Anne,

Ik vermoed dat je voor die routes uit zult komen op bijvoorbeeld Express Air. Helaas bieden wij vluchten van deze maatschappij nog niet aan.


Ho Lee Fuk

ricolatta
Gebruiker
spacer line
 

Beste Yerun,

kan je ons een prijsopgave geven:

Den Pasar - Mataram enkele reis
21-mei-2011
2 personen.

bedankt alvastYerun
Gebruiker
User icon of Yerun
spacer line
 

ricolatta;

De prijzen worden inmiddels op de website weergegeven, je hoeft alleen maar je route en gewenste datum te selecteren:

http://ticketindonesia.info/nl/index.php
Ho Lee Fuk

margaretha
Gebruiker
spacer line
 

Hallo, ik zoek 3 tickets van Jakarta CGK, naar Yogyakarta op 17 juni 2011!
Ik zie die van Garuda, vertrek 18.40 uur! Maar welke moet ik kiezen? Ik weet niet wat een promo ticket precies is en of ik dat vanuit ned kan boeken? Wat is je aanbod of advies?
Met vr. groet....Yerun
Gebruiker
User icon of Yerun
spacer line
 

margaretha,

Alle prijzen die je op http://ticketindonesia.info ziet, zijn door iedereen te reserveren. Je klikt simpelweg de gewenste vlucht aan.

Voor wat betreft de prijzen; promo-tickets zijn goedkoop, maar niet te wijzigen. (geen annuleringen of verandering van datum bijvoorbeeld). Overige tickets (wat duurder) zijn (vaak tegen geringe vergoeding en eventueel bijbetaling van klasse-verschil als dit er is) te wijzigen.

op 17 juni 2011 is er geen vertrek van Garuda om 18:40, wel om 17:40:Als je met je muis op het blauwe vraagtekentje gaat staan, krijg je te zien wat voor soort ticket het is. In het geval van Garuda is de eerste altijd Promo (niet te wijzigen), de tweede Regular (normaal, te wijzigen)


Ho Lee Fuk

margaretha
Gebruiker
spacer line
 

Dank je wel voor de snelle reactie! Ik heb inderdaad verkeerd gekeken, ik ga die vlucht van 17.40 uur boeken en kies voor de duurdere ticket!Yerun
Gebruiker
User icon of Yerun
spacer line
 

Graag gedaan. Emoticon: Smile


Ho Lee Fuk

tjalana
Gebruiker
spacer line
 

oke hayy YERUN
ik heb je dr net ook al gemaild mn vraag is of je ticket kan regelen
voor 7 AUGUSTUS AMBON-BALI voor 7 PERSONEN en voor 10 AUGUSTUS BALI-JAKARTA voor 7 PERSONEN

als t kan vertrek smorgensvroeg tegen 9 a 10 uur
ik wacht op je mail dank jeJeroen
Beheerder
User icon of Jeroen
spacer line
 

tjalana; je kunt voor reserveringen direct terecht op de website http://ticketindonesia.info. Op de website staat het hele proces netjes uitgelegd zodat er geen onduidelijkheden meer zijn. Email sturen is op deze manier niet nodig. Emoticon: SmileLarosaurus
Gebruiker
spacer line
 

Ik wil op 21 augustus met 5 personen van Mataram naar Bandung, dit wordt direct gevlogen met merpati. Na gisteren natuurlijk wat vragen over de betriuwbaarheid, maar ook de vraag hoe betrouwbaar is merpati voor wat betreft nakomen afspraken, vertrektijd bijv. Ik kan natuurlijk ook de boot naar bali nemen en bijvoorbeeld met air asia denpasar-bandung vliegen.Yerun
Gebruiker
User icon of Yerun
spacer line
 

Merpati staat erom bekend om zijn onbetrouwbaarheid qua vertrektijd. Vluchten worden soms samengevoegd of geschrapt en passagiers krijgen dit over het algemeen maar enkele dagen voor vertrek te horen met alle rompslomp van dien.

Als je de keuze hebt, maak dan gebruik van een andere maatschappij. Je kunt vanaf Lombok ook met Lion Air naar Bandung vliegen. Je moet dan wel vroeg uit de veren, en vliegt via Surabaya.

Als je met de boot gaat moet je niet vergeten dat de reis standaard 4 tot 5 uur duurt, afhankelijk van het weer (bij slecht weer/hoge golven geen vertrek) en je mogelijk niet direct aan boord kan als er een wachtrij is. Dan moet je een uur wachten op de volgende. En vanuit daar moet je nog naar het vliegveld. Iets wat niet te adviseren is om op 1 dag te bereizen.


Ho Lee Fuk

Larosaurus
Gebruiker
spacer line
 

Bedankt voor de eerlijke info, Ik kan toch ook Sengigi-Padangbai met een fastboat doen, die van tevoren reserveren, dan ben ik volgens mij een uurtje of 2 later in Padangbai, vervolgens vervoer naar luchthaven en dan vliegen op bandung met bijvoorbeeld Air Asia, dan ben ik om 20:00 's avonds in bandung. Op zich vindt ik reizen bij vakantie horen, en enkele uurtjes op een boot voor je uit staren vindt ik wel erg relaxed. Air Asia lijkt me een stuk betrouwbaarder.Yerun
Gebruiker
User icon of Yerun
spacer line
 

FastBoat is een optie inderdaad, dat scheelt wat. Inderdaad is dat relaxen ook een deel van je vakantie. Ik zou daar ook voor kiezen i.p.v. alles te vliegen.

AirAsia is redelijk betrouwbaar, ze hebben echter enkele 'eigenzinnige' regels: geen refund in de vorm van geld om wat voor reden dan ook. Zelfs als AirAsia hun schema omgooit en jij 5 uur eerder moet vertrekken, dan heb je maar eerder te komen, anders heb je vrij weinig rechten bij deze maatschappij. Hierbij doen de andere Indonesische maatschappijen het beter als je het mij vraagt. Zelfs maatschappijen die eigenlijk geen refunds doen (Citilink) doen dit wel als hun schema 2 uur of meer opschuift.

Pin je dus niet vast op AirAsia omdat ze zo goedkoop lijken, daar kleven ook wel wat nadelen aan (natuurlijk, zou ik hier bijna willen achter voegen). Maar met twee vluchten per dag naar Bandung heb je in ieder geval wat keuze.


Ho Lee Fuk

Larosaurus
Gebruiker
spacer line
 

Air asia van 14: 40, dan heb je de hele ochtend om van sengiggi naar DPS te gaan. Mochten ze eerder vertrekken of andere smoesjes, dan is er natuurlijk nog de vlucht van 19:00 uur.
Air asia ook gewoon via jou te boeken inclusief extra bagage opties ed?

Yerun
Gebruiker
User icon of Yerun
spacer line
 

Bij AirAsia zetten je ze NIET over op een latere vlucht als je voor een andere geboekt hebt. Dat kost geld. De meeste andere maatschappijen zijn wel wat coulant over het algemeen, zeker als het hun schuld is.

AirAsia is ook te boeken via ticketindonesia.info, daarbij wordt standaard 20 kilo baggage per persoon gerekend. Gezelschappen van meer dan 1 persoon krijgen ook stoelreservatie omdat AirAsia deze groepen met opzet uit elkaar trekt als je geen stoelreservering erbij neemt.


Ho Lee Fuk

SanderBali
Gebruiker
spacer line
 

Ben weer ff helemaal klaar met Garuda. Heb ik online een ticket geboekt en gelijk met creditcard betaald. Ga ik inchecken zeggen ze dat er iets niet goed is met mijn creditcard betaling en ik hem als nog cash moet betalen. Ik nog zeggen "dat weten jullie zeker, niet dat later blijkt dat in 2x betaald hebt". "Ja ja, hij is echt niet afgeboekt", Dus heb hem toen maar cash aan de balie betaald.
Nu 2 weken later zie ik op mijn afschrift dat die creditcard betaling wel degelijk door hun is ontvangen en moet ik dus weer heel veel moeite doen om het terug te krijgen.Yerun
Gebruiker
User icon of Yerun
spacer line
 

SanderBali; ik dacht dat dit toch wel een bekende truuk was inmiddels. Daarom nooit met je credit-card betalen direct aan een maatschappij. Zij kunnen kwijt maken wat ze willen en daarvoor ook allerlei bedragen rekenen, al dan niet officieel door het bedrijf.

Ik vrees dat je je centjes niet meer terug ziet omdat het personeel deze centjes reeds heeft opgemaakt. Sterker nog, de centjes waren wellicht al op voordat jij aan de balie stond, maar doordat jij een makkelijke prooi was is dat probleem nu ook opgelost.


Ho Lee Fuk

SanderBali
Gebruiker
spacer line
 

Ik betaal al jaren met creditcard aan Singapore Airlines en andere maatschappijen, dat gaat altijd goed. Maar idd, ik had beter moeten weten, dit is IndonesiŽ. Het is wel knap van ze want in ik vlieg uit principe al jaren niet meer met ze maar kon even niet anders en dangaat het gelijk weer mis.

Ik geef ze nog even een paar dagen de tijd, als het dan niet opgelost is ga ik met mijn 'Garuda reclamecampagne' beginnen. Is tegenwoordig makkelijjk met internet. gewoon even wat persberichten versturen.Yerun
Gebruiker
User icon of Yerun
spacer line
 

Ben nu wel benieuwd wat je hebt gedaan dat je echt geen andere keus had dan met Garuda te vliegen?


Ho Lee Fuk

SanderBali
Gebruiker
spacer line
 

Moest snel van Jkt naar Yogya (avond) en Airasia heeft alleen 2 vluchten in de middag. Lion Air was ook geen optie voor me.

Ziet er naar uit dat ze niet gaan reageren. Zal ook nog even een mailtje sturen naar het Garuda kantoor in A'dam over mijn voorgenomen 'reclamecamagne', misschien dat ze daar wel wat vatbaarder zijn.Yerun
Gebruiker
User icon of Yerun
spacer line
 

Het Garuda kantoor in Amsterdam is een aparte BV, dus die hebben niets te maken met jouw dubbele betaling in Indonesie. Ik snap dat je je geld terug wil, maar als je er dan stennis over gaat lopen schoppen, doe het dan wel bij het goede bedrijf, anders sta je zelf redelijk voor Jan met de korte achternaam. Emoticon: Puh!


Ho Lee Fuk

Yerun
Gebruiker
User icon of Yerun
spacer line
 

Oh, heb je trouwens een kwitantie gekregen voor die betaling op het vliegveld? Zo niet, dan kun je weinig beginnen vermoed ik, dan zegt het personeel 'Geen idee!' en is het verhaal afgedaan voor Garuda natuurlijk, aangezien jij niet kunt bewijzen dat het personeel daar steelt van klanten.


Ho Lee Fuk

Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

94,277,351 pageviews Een website van indahnesia.com