Emirates vanaf Amsterdam!!


 Subforum Algemene Indonesiëpraat 
69 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent Indonesië gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geëxecuteerd in Indonesië  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · Indonesië gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
monyet
Gebruiker
User icon of monyet
spacer line
 

Misschien kan iemand de discussie even afsplitsen, dan kunnen we fijn elders verder gaan. Want als ik het goed begrijp dan mag geweld dus wel als het niet volgens de wet is en niet als het wel volgens de wet is? Rare gedachtengang. Dus marteling in het geheim is blijkbaar OK. In China worden al heel lang Tibetanen gemarteld, nog zo'n voorbeeld, maar dat is niet volgens de wet dus dat is ook OK.
Ik vloog overigens nooit eerder met Emirates maar ben momenteel wel mn opties aan het afwegen. Ik beslis met mn verstand, niet met mijn onderbuik. Een overheidsbedrijf verantwoordelijk stellen voor de daden van de overheid, daarvan ontgaat de logica mij. Garuda vliegt toch ook via Dubai? Moet je Garuda dan ook boycotten?


From Dayeuhkolot with love

Pak Pupyes
Gebruiker
User icon of Pak Pupyes
spacer line
 

Je beslist met je dompet .


MAD

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Juist, beslissen met je dompet, want als je je gedrag aan zou moeten passen aan alle onrecht, dan kan je haast niets meer eten, loop je in je onderbroek rond en kan je alleen maar in REO (Rotterdam En Omgeving) op vakantie.BintangJan
Gebruiker
User icon of BintangJan
spacer line
 

Met dit weer moet je in Rotterdam niet in je onderbroek rondlopen. Ook als het warm is zou ik het niet doen, want je weet maar nooit....


Als je goed naar het verleden luistert, kun je de toekomst beter verstaan. Jika Anda mendengarkan dengan cermat ke masa lalu bisa masa depan lebih mudah dimengerti

Yogya-Bali
Gebruiker
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


On 28-12-2011 15:30 monyet wrote: Een overheidsbedrijf verantwoordelijk stellen voor de daden van de overheid, daarvan ontgaat de logica mij.
Mij niet. Ik vind het simplisme eerder uit uw koker komen dan die uit die van Yerun of PakPupyes. Er lopen hier al genoeg struisvogel bule 's rond.
BTW, het ging hier godsamme over een posting van 2 jaar geleden die - hoogstwaarschijnlijk - niet meer geldend is.oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Holbewoners die mekaar met knotsen te lijf gaan in hun berevel. Waar is die mooie tijd gebleven? Zelfs een aap kun je leren vliegen dus waarom holbewoners uit de Emiraten niet? En Malam in zijn onderbroek wandelend in REO zou de vaderlandse samenleving duurzaam ontwrichten, daar kan al absoluut geen sprake van zijn, schokkend ! Scheelt wel dat tie dusdanig ontwikkeld is dat tie geen berevel meer heeft, anders moet je hem ook nog vertellen dat het niet goed is gewapend met knots een vrouw voort te slepen aan haar been tijdens zijn wandelgang. Dat kun je ze beter aan hun haren meeslepen, dan lopen ze tenminste niet vol met zand. Zo dat was goed off-topic.

Inderdaad dit topic is 2 jaar oud ongeveer.
It's only kinky the first time.

Dolf A
Gebruiker
User icon of Dolf A
spacer line
 

Hallo allen, na 100 jaren wil ik naar Indonesia, Jakarta mijn roots. Omdat zo lange geleden, uiteraard kiezen voor KLM met alleen een stop voor tanken. Dat was in het begin van mijn voornemens. Klm kost €981, no problemo, kan ik betalen. Emirates zie ik nu, vraag onder de € 600, ik kan niet rekenen, maar dat is volgens mij, 300 euries meer voor sateh kambing. Ik dacht helemaal niet aan dood en verderf, ik keek naar geld ja. Ik als kleine man hoeft helemaal niet de farizeër uit te hangen, terwijl mijn regering aan een oorlog begint, in een zandbak, Irak? Doen ze voor een kans op werk. Zoek de geschiedenis maar op, geld stinkt niet. Heulen met klote landen, als maar werk, dus geld oplevert.
Zal ik dan als één zaad, een dief van mijn portemonee moeten zijn, gek dat je er bent. Jullie zijn helemaal niet zuiver van karakter, ja in geschrift, kijk mij eens, maar ik weet zeker dat het jullie geen r**t kan schelen wat iemand kiest als vervoer naar zijn/haar geliefde bestemming. Met jullie wil ik best een oorlog beginnen tegen noem maar op welk land.
Kl*y*s………. overigens groetjes……..Dolfliever naakt dan bloot. huh?? what??

zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Hallo Dolf je bent weer eens online.................
Ja wat is er mis mee met ons zou jij dan niet dief van je eigen portemonnee zijn als je goedkoper mee kan.
Maar ja eerlijk gezegd dat doe je een keer, misschien twee keer, met de emiraten vliegen of met Gulf Air of met Koeweit air.
Allemaal om de prijs van een ticket, maar als je dan zie op die luchthaven mannen met die witte jurken aan die door de poortjes lopen en dan het alarm afgaat zonder blikken en blozen gewoon door lopen, dan word je wel bang dat je ergens misschien een vliegtuig gekaapt word.
Maar niets is waar tegen over de kans dat je dat mee gaat maken.
wat je wel nu tegen gaat komen is de prijs voor je bepaald gaat worden na aantal kilootjes die je te veel aan je lichaam heb zitten................. Emoticon: Sadley Emoticon: Shut up! Emoticon:

Meerderheid luchtreizigers achter extra heffing
"Laat dikkerds extra betalen"

Als luchtreiziger is het tegenwoordig vrij normaal dat je extra geld moet betalen indien je koffer te zwaar is, daardoor lijkt de vraag gerechtvaardigd waarom iemand met fors overgewicht ook niet extra zou moeten betalen voor zijn vlucht.


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Yerun
Gebruiker
User icon of Yerun
spacer line
 

die gast op de foto's is gewoon een business class ticket als je het mij vraagt, of twee economy class dan.. ook prima.


Ho Lee Fuk

Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2021
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

100,099,348 pageviews Een website van indahnesia.com