Witte lijnen aan de hemel


 Subforum Andere praat 
68 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Andere praat > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent IndonesiŽ gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geŽxecuteerd in IndonesiŽ  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · IndonesiŽ gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
Albert
Gebruiker
User icon of Albert
spacer line
 

Dit is een Nederlands vervolg op een eerder stukje welke ik in het Engels mee ben begonnen.
White lines in the Sky

Dit onzinnig verhaal (aldus een aantal reacties op het forum) wil ik vervolgen met een stukje over een oud-Burgemeester welke verder is gedoken in die Chemstrails. Het gaat over onze gezondheid dus onzinnig? Ach, als men denkt het beter te weten dan b.v. een paar duizend web-sites over dit onderwerp, wereldwijd..........

In Indonesie zie je er niets van doch in Nederland zie je op klaar lichte dag dat er steeds meer witte strepen worden getrokken door vliegtuigen.
Wel zoveel dat het niet normaal is. In het engelse deel kun je aantal links naar web-sites terug vinden.
O.a. http://www.chemtrails.nl/

Actie Oud-Burgemeester Vereecke tegen Chemtrails

Aan de dames en heren van de pers en al wie van oordeel is dat de waarheid aan het licht moet komen mijn hartelijke groet!

Ik ben Peter Vereecke, oud-burgemeester van Evergem.

Begin juli kwam ik 'in the picture' van zowel de (schrijvende) pers als de (regionale) tv omdat ik als ex-burgemeester in de gemeenteraad aandacht had gevraagd voor het zorgwekkende fenomeen van de chemtrails.

Toen een krantenartikel hierover door een mij onbekend iemand ook op internet gezet werd (o.a. in het Engels) begon ik heel wat reacties te krijgen (zelfs vanuit Amerika!) : "eindelijk iemand die zijn nek uitsteekt en dit schanddalig fenomeen aanklaagt!". Dit is dus een zaak die veel meer mensen beroert dan ik oorspronkelijk dacht.

Sindsdien heb ik mij nog verder en dieper geÔnformeerd, heb contacten gelegd met tal van overheidsdiensten en is mijn verontwaardiging-onrust nog toegenomen.

Zo is mij duidelijk geworden

* dat het voornaamste gevolg (en wellicht ook de bedoeling ...) van chemtrails is ons immuniteitssyteem te ondermijnen en ons zodoende tot een gemakkelijk slachtoffer van allerlei aandoeningen te maken.

* dat het verschijnsel zijn oorsprong kent bij de US Army, waar men sinds de jaren veertig in het kader van de biologische oorlogvoering heel intens zoekt naar agressieve virussen en dat men in dat kader experimenten doet bij de eigen bevolking (ongelofelijk maar waar en reeds toegegeven !)

* dat men enerzijds alles ontkent maar anderzijds in officiŽle documenten als 'Vison for 2020' en 'Owning the weather in 2025' OPENLIJK spreekt over 'aerial obscuration', dwz het opzettelijk in de lucht aanbrengen van een kunstmatig schild door middel van miljoenen tonnen (!) chemische stoffen.

Het is dus al jaren een wereldwijd fenomeen.

Wie zich hiervan bewust wordt heeft twee mogelijkheden :

* ofwel binnenskamers eens goed vloeken
* ofwel in actie schieten en de kat de bel aanbinden

Ik kan niet anders dan voor dit laatste te opteren. In het krantenartikel heeft men de term 'kruistocht' gebuikt en dit is niet zo slecht gekozen:

Ik wil en zal mij - koste wat kost - inzetten om de waarheid rond dit fenomeen aan het licht te brengen!

Daarom ben ik gisteren naar de onderzoeksrechter Jean-Claude Claeys te Gent gestapt om na het betalen van 250 euro voorschot strafrechterlijke klacht met burgerlijke partijstelling neer te leggen wegens 'het systematisch en opzettelijk in de atmosfeer brengen van allerlei chemische en biologische stoffen, die een ernstige gevaar betekenen voor de volksgezondheid'.

Ik wens inderdaad dat dit misdrijf grondig wordt onderzocht en dat op een objectieve manier wordt vastgesteld over welke stoffen het in Vlaanderen/BelgiŽ gaat, welke de identiteit van de opdrachtgever is en met welke bedoelingen dit gebeurt. Uiteindelijk is het natuurlijk dat zo vlug mogelijk gestopt wordt met dit fenomeen.

De klacht is neergelegd tegen onbekenden maar ik heb duidelijk gemaakt dat ik heel sterke vermoedens heb dat het hele chemtrail-project in Europa wordt gecoŲrdineerd en uitgevoerd door de Navo, die dit uiteraard ook ontkent.

Ik roep hierbij op dat iedereen die mij hierover nuttige informatie zou kunnen geven contact met mij opneemt : piloten, militairen, mensen die actief (geweest) zijn op luchthavens, die werken aan vliegtuigen, enz. .

Ik garandeer absolute discretie en anonimiteit.

Ik heb deze klacht neergelegd als individuele burger, als een kleine David tegen de gigant Goliath, maar ik doe dit niet voor mij alleen en ik sta ook niet alleen.

Omdat er zovele mensen nu reeds op de hoogte zijn maar voorlopig nog vanuit een isolement, heb ik een oproep gelanceerd voor een bijeenkomst, die eind deze maand zal doorgaan en waarop zal nagegaan worden in hoeverre we een actie-comitť kunnen vormen.

Voornaamste bedoeling is om enerzijds de kritische krachten van wakkere burgers te bundelen en anderzijds (achtergond)informatie op een duidelijke wijze aan te bieden. Chemtrails zijn geen geÓsoleerd fenomeen. Nu al wordt duidelijk dat we in het najaar afstevenen op een mundiale vaccinatie tegen de vermeende pandemie van Mexicaanse griep. Ook daar valt heel veel over en vooral tegen te zeggen. En er is de financiŽle en economische crisis.

En eind dit jaar wordt de codex alimentarius van kracht.

Ik roep iedereen die hiervoor interesse heeft om op een of andere manier mee te werken aan zo'n comitť om met mij contact op te nemen voor nadere info.

Wie interesse heeft in de tekst van de klacht en in het basisdocument over chemtrails gelieve contact met mij op te nemen.

Bij wijze van door- en nadenker voeg ik in bijlage een tekst , waaruit blijkt dat de Hopi-indianen het fenomeen van de chemtrails reeds hadden voorzien.

Ik zou het zeer waarderen mocht u vanuit uw positie de nodige aandacht aan deze zaak willen besteden en er een ruime verspreiding aan geven.

Met vriendelijke groet,

Peter Vereecke

Je kunt dit bestempelen als onzin, prima. Doch ik hoop anderen die dit niet vinden wakker te hebben geschud en verder onzoek op het web hierover doen. Zodat men zelf kan uitvinden, is het toch onzin, of is de regering daadwerkelijk bezig met ons o.a. te vergiftigen of dom te maken/houden, dit alles met een bepaalde reden.


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

Yerun
Gebruiker
User icon of Yerun
spacer line
 

Nou, dan zit ik hier goed, zo dicht bij het vliegveld van Jakarta. De reden dat ik die strepen condens niet zie is OF omdat er laaghangende bewolking hangt (dun, maar net genoeg om het 'blauw' uit de hemel te halen, iets wat veel vaker gebeurt in de tropen dan in Nederland of Belgie) OF omdat die condens door de tropische omstandigheden uberhaupt niet gevormd wordt, aangezien dit een natuurkundig proces is. Ik doe je verhalen niet af als onzin, maar doe ook niet alsof bovenstaande door mij genoemde feiten niet meewegen in het geheel.


Ho Lee Fuk

Albert
Gebruiker
User icon of Albert
spacer line
 


On 20-08-2009 03:37 Yerun wrote:
Nou, dan zit ik hier goed, zo dicht bij het vliegveld van Jakarta.

Als er ook militaire vliegtuigen daarvandaan vertrekken zit je zeker goed.

Ik doe je verhalen niet af als onzin, maar doe ook niet alsof bovenstaande door mij genoemde feiten niet meewegen in het geheel.
Is er dan toch nog hoop voor je .... ? Emoticon: Yes!

Jeroen jij bent gespecialiseerd in bijna alles wat met Indonesie te maken heeft neem ik aan. Ik ben alleen geÔnteresseerd in alles wat met de (positieve) stille kracht te maken heeft.

Wanneer jij zegt " SBY zal ook in een derde termijn president van Indonesie zijn". Ik kan dat af doen met " onzin." Tenzij jij misschien al weet of hij een soort gelijke truck uit(heeft)gehaald als Poetin.
Doch wanneer ik zeg dat na SBY (2de termijn) Indonesie geen president meer zal hebben of Łberhaupt een regering. Dan verklaar jij mij voor gek.

Ieder houd zich zo bezig met iets en heeft zo zijn betrouwbare bronnen.

Als jij morgen een blog maakt dat jij een Engel hebt ontmoet zullen er veel zich afvragen of Jeroen geen zonnesteek heeft opgelopen.

Ik houd mij vooral bezig met wat er voor rotzooi er achter de schermen plaats vind. Tevens wat er komt na het einde van de wereld/tijd (Zoals wij die kennen). Dan heb ik het niet over een simpel iets als een vervalste stemmen telling, etc.

Maar eerder b.v. wat er achter die Mexicaanse griep zit. waarom het eerst een pandemie zou worden en iedereen moet zich ertegen inenten. Nu is het niets meer en niets minder dan een gewoon griepje. Waarom zit de media ons zo op te hitsen of bang te maken en de meest angstige verhalen loopt te verkondigen. Is die griep dan ontwikkeld in een laboratorium, ook weer met een bepaald doel. Niet als die chemstrails. Waarom wil men toch dat ik die spuit neem?
Meer hierover een voorlichtende site De Spuit blijft eruit . Zolang je er niet in geÔnteresseerd bent of je hebt toaal andere bronnen, dan kom je dat soort info niet tegen. En als je een artikel tegenkomt dan na het lezen van het onderwerp, surf je verder. Daardoor zul je ook nooit achter die waarheid komen. Of veel later.

Net als 9/11, er zijn duizenden web-sites erover te vinden. doch als je de moeite niet neemt om er een paar te lezen ............

Hetzelfde over sites m.b.t. de geschiedenis van Indonesie. Ik zal ze niet zo snel openen en eerder verder surfen. .....................


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Ik heb die website gekeken, en ik kan je mededelen dat er geen witte stralen zijn maar zeer zwarte stralen die uit de motoren van de vliegtuigen komen.
Ik meen te hebben gefilmt eens toen wij van Padang naar Jakarta vloog.
Een vliegtuig veraf de zelfde hoogte vloog, en een zwarte straal achter zich aan had.
toen dacht hoe kan dat, we zien altijd witte strepen, maar de moteren blazen zwarte rook uit.
Als ik dit zo lees ,dan kan je achter ieder boom een ongeluk, of een ziekte verwachten.
Laat ik je uit je dromen proberen te halen.
Je moet maar eens een stukje braak liggende grond laten aan woekeren, dan zie je van alles uit de grond komen.
Planten, die je niet verwacht zou hebben, als korenbloem als klaprozen.
Spit eens een stukje grond om, er zitten zoveel zaatjes in die grond, dat alles weer herstelende is aan wat de aarde aan natuurlijke waarden heeft opgeleverd.
Wij kunnen bijna allemaal door ziekte omkomen, de sterkste zullen overleven dat zijn de natuur wetten, kunnen ze niets aan veranderen of beinvloeden.
Zelfs komen de ongedierte nog uit de grond kruipen....... Emoticon: Stupid Emoticon: Very funny Emoticon: Blush
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Albert
Gebruiker
User icon of Albert
spacer line
 


On 20-08-2009 11:38 [url=http://forum.indahnesia.com/profile/1962/]Als ik dit zo lees ,dan kan je achter ieder boom een ongeluk, of een ziekte verwachten.
Kijk dat bedoel ik nou. Iemand bekijkt 1 web-site eventjes snel en veegt gelijk een paar duizend andere web-sites welke over hetzelfde onderwerp gaan, van tafel.


Laat ik je uit je dromen proberen te halen.
Nee, dat lukt je niet want Ik droom niet. Ik ben klaar wakker!

Geloof jij maar lekker dat je in vrijheid en blijheid leeft. Tevens dat de wereld een happy family is waarin je in volledige vrijheid en besluitvorming leeft.
Doch in feite weet je blijkbaar nog niets en wil je nog niets weten. jij bent niets anders dan een slaaf van het systeem.

Jij wilt niet de moeite nemen om achter het gordijn te kijken, je slikt liever de blauwe pil.
Doch dat is jouw goed recht.
Maar verkondig dan niet dat je mij uit mijn dromen wilt halen. Laat mij in mijn waarde en ik laat jou in jouw waarde.


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

tjonge Albert ik wist niet dat je kwaad werd.
Je hebt totaal geen vertrouwen meer in de mensheid!!!!!
Ik zal je lekker laten door dromen hoor.....
En normen, en waarde bepaal jij niet, dus sorry, dat je dat zo na drukkelijk op je conto schrijf.
Als je er niet tegen kan, je kan alle middelen van de wereld zelf bepalen, wat je van je leven wilt maken.
Maar laat anderen daar dan geen last van hebben.
Je had dit niet hier hoeven te melden.
Dus als je mede standers wilt, moet je op mijn posting niet reageren, want je word afgerekend, op je uitlatingen hoe je wendt of keert.
Als je serieus genomen wilt worden moet je de stelling, niet onderuit halen als je met iemand niet eens bent.
Oh ja": je schreef laat ieder in zijn waarde, hier op moet je dan niet op reageren.
Maar anderen kunnen nu meelezen wat een zielig mannek je bent.
Zit in Nederland maar doet net of hij in Indonesie zit....
Er is hier een weeralarm uitgeroepen, dus duik maar vast in een bunker, want de wereld vergaat bijna, als je aan de weervoorspellers, over laat, in Holland...
Want hier, en daar kan je niet zo goed voorspellen.
het kan ergens anders stormen, en regen, maar dat is zeer plaatselijk.
Maar heel Nederland word gewaarschuwd voor ellende.
waar zijn we in terecht gekomen.
Het is prachtig weer hier, maar daar kan het ergens anders, zeer slecht kunnen zijn.
hoe professioneel kan je zijn...... Emoticon: Yummie! Emoticon: Sadley Emoticon: Nice

Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

merapi
Gebruiker
User icon of merapi
spacer line
 

Tja het weeralarm is vandaag afgeroepen, vreselijke stormen, hagel en ook nog windkracht 10.
Niets van dit alles in Nl, gewoon lekker 28 graden en rustig weer., althans in Den Haag en we zitten toch aan de kust.
Laat je niet gek maken!
In guna2 geloof ik wel, maar in positieve zin, omdat een Nederlander achter blijft of de Javaanse gewoontes niet begrijpt.guna2
Gebruiker
User icon of guna2
spacer line
 


On 20-08-2009 19:05 merapi wrote: In guna2 geloof ik wel

Ik ook.willemgeheim
Gebruiker
spacer line
 

Ach een buitje in Breda maar in het westen en later in het oosten was het echt zwart....hmmm Wilma morgen kom ik weer in den haag ....lekker bakje komen doen?....sorry ik ben ff off topic again back.....NoviKirana
Gebruiker
User icon of NoviKirana
spacer line
 

Als je alles leest wat er op internet wordt geschreven wordt je inderdaad gek gemaakt. Ik heb net de link in een andere post over de mexicaanse griep gevolgd en kwam op een site terecht met allerlei theorieŽn dat de WHO een deel van de bevolking wil uitroeien via griepvaccinaties. Als je het leest klinkt het heel aannemelijk, maar als ik er toch weer even nuchter over nadenk dan is het niet te geloven.
Hetzelfde voor deze chemtrails.....ik heb altijd gehoord dat die te maken hebben met condensatie en temperatuur ed...mocht het wel waar zijn wat er wordt geschreven, nou ja dan woon ik niet zo gunstig, zo pal naast Schiphol....'k zie dagelijks vele lijntjes aan de horizon...Albert
Gebruiker
User icon of Albert
spacer line
 

SOPN eist onmiddellijke stopzetting chemtrailsAfgelopen weken werden de alternatieve media wederom overspoeld met meldingen van chemtrails uit heel Nederland en BelgiŽ. Wat wordt er in ons luchtruim gespoten? En hoelang pikken de burgers het nog? Mensen hebben er last van. ďOp vrijdagmiddag weer een massale chemtrailactie boven Amsterdam, we staan er met de buren naar te kijkenĒ schreef ťťn van onze participanten ons vorige week.
Waarom bedrijft Nederland als een van de weinige landen ook hierin struisvogelpolitiek?
Bekijk de videoís en informeer jezelf!

http://www.sopn.nl/media/237-s(...)ting-chemtrails.html
Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

Yerun
Gebruiker
User icon of Yerun
spacer line
 

Hopelijk vliegen de leden van de SOPN niet naar hun vakantiebestemming en hebben ze ok geen ingevlogen import-producten nodig, want anders zou het wel eens kunnen dat ze erg snel last krijgen van het feit als deze eis wordt ingewilligd.. Ineens zou er niet meer gevlogen mogen worden. Ai ai ai.


Ho Lee Fuk

Albert
Gebruiker
User icon of Albert
spacer line
 


On 20-08-2009 03:37 Yerun wrote:
Ik doe je verhalen niet af als onzin, maar doe ook niet alsof bovenstaande door mij genoemde feiten niet meewegen in het geheel.


Het ziet er naar uit dat je van mening veranderd bent. Emoticon: Yes!


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

Yerun
Gebruiker
User icon of Yerun
spacer line
 

Ik zoe ze niet af als onzin omdat ikzelf niet kan bewijzen wat er wel en niet in die condensstrepen zit (buiten verbrandde brandstof en waterdampen). Echter lijkt het me stug dat als ik een vliegtuig zou charteren, hiermee strepen zou trekken, ik dan ook zogenaamde chemtrails zou maken. Helaas heb ik het geld niet om een vliegtuig te charteren, dus tja.. tot daar gaat het wat mij betreft.

Vooralsnog zijn door tropische weersomstandigheden deze condensstrepen erg zeldzaam hier in de tropen. En volgens de berichtgeving zou het een wereldwijd iets zijn. Nou.. dat is dus niet zo, als die condensstrepen chemtrails zouden zijn. Of ze denken wellicht dat Indonesiers niet zoveel chemische rotzooi nodig hebben om beinvloed te worden, dat kan natuurlijk ook.


Ho Lee Fuk

Albert
Gebruiker
User icon of Albert
spacer line
 

OK. Ik ben blij dat je je niet gelijk als expert opwerpt en zegt dat het klink klare onzin is, zonder enig grondig onderzoek.

Maar laten we zeggen dat het onzin is, hoe komt het dan dat je wereldwijd 1000zden web-sites erover vindt.

Waarom als het contrails zijn (condens), waarom moet men het nu zoveel laten zien en 25 jaar geleden toen het ook bestond liet men het niet zien. En vliegen er daadwerkelijk zoveel vliegtuigen per dag boven je woonplaats. Zelfs al is er in geen velden of wegen een vliegveld te zien.
Waarom kun je op google wereldwijd deze plaatjes zien, waarom niet alleen in NL?
De strepen maken als je oplet een soort web boven je woonplaats. Waarom een web waarom niet gewoon 2 richtingen. Maar eerder kris cros?

Je hoeft er niet op te reageren, maar het is het over denken waard.

Ik kan veel meer links plaatsen en youtubes en plaatjes. Maar iedereen kan hetzelfde vinden als je Chemtrials wilt onderzoeken.


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

Anorak
Gebruiker
User icon of Anorak
spacer line
 

1000den websites zijn ook geen wetenschappelijk onderzoek. Je bedoelt wellicht 1000den hits op google. Denk jij nou werkelijk dat de piloot van een klm toestel voor vertrek nog even de tank chemmmicalien checked? Komop zeg. Bij gebrek aan nibiru nieuuws nu maar weer eens deze luchtfietserij? Emoticon: Laugh out loud


Where there is a will there will be relatives.

Yerun
Gebruiker
User icon of Yerun
spacer line
 

albert;

Antwoorden nodig? Bij deze.

1. Er zijn vele websites omdat mensen altijd al hebben geloofd in iets wat ze niet kunnen 'aanraken' (zie alleen al die dikke boekwerken die door God/Allah e.d. ingegeven zouden zijn). Chemtrails zijn voor mij niet meer als een geloof wat dat betreft, de drang naar iets vreemds, buitenaards, illegaals, geheimzinnigs, ongrijpbaars.

2.A: 25 jaar geleden was er veel minder vliegverkeer.
2.B: ik stelde juist dat ik die strepen hier op steenworp afstand van onder meer de vliegvelden Soekarno-Hatta (drukker dan Schiphol!), Halim Perdanakusumah (militair!) en Bandung NIET zie. Dat is vreemd he, want ik zou ze WEL moeten zien.

3. Op verschillende hoogten vliegen verschillende vliegtuigen verschillende kanten op. Doorgaand verkeer vliegt natuurlijk niet over vliegvelden, dan zou je om moeten vliegen. Men vliegt meer hemelsbreed omdat het.. nou ja, hemelsbreed kan. Een vliegtuig van Jakarta naar Semarang zal een andere route vliegen dan eentje van Singapore naar Bandung.. Die routes kunnen elkaar best kruisen dus.


Ho Lee Fuk

Albert
Gebruiker
User icon of Albert
spacer line
 

Zoals gewoonlijk staan de sceptici hier weer aan wal. Maar geeft niet de tijd zal het leren.
En dan hoor je iedereen in een koor zeggen "dat heb ik niet geweten". Emoticon: Blush Emoticon: Blush

Maar goed het is niet mijn plan om hier te gaan discuceren. De aandacht is op het onderwerp weer gewekt, en wie weet hoeveel stille lezers Emoticon: Shut up! er wel niet geintresseed in zijn geraakt en verder onderzoek gaan doen. Daar gaat het mij om, niet om de alom bekende scepticie. Emoticon: Cooool

Ik wens u alle een streeploos weekend want met slecht weer in NL, zullen er geen lijnstrekkers zijn. Emoticon: Bye bye


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

Yerun
Gebruiker
User icon of Yerun
spacer line
 


On 31-08-2012 09:36 Albert wrote:
Ik wens u alle een streeploos weekend want met slecht weer in NL, zullen er geen lijnstrekkers zijn. Emoticon: Bye bye
Ik zit met stralend blauwe luchten midden in het droge seizoen in Lippo Cikarang.

Je leest wat je wil lezen en doet mijn alledaagse antwoorden af als niet bestaand. Dat is natuurlijk ook prima.


Ho Lee Fuk

Jeroen
Beheerder
User icon of Jeroen
spacer line
 


On 31-08-2012 09:36 Albert wrote:
Zoals gewoonlijk staan de sceptici hier weer aan wal. Maar geeft niet de tijd zal het leren.
En dan hoor je iedereen in een koor zeggen "dat heb ik niet geweten". Emoticon: Blush Emoticon: Blush

Maar goed het is niet mijn plan om hier te gaan discuceren. De aandacht is op het onderwerp weer gewekt, en wie weet hoeveel stille lezers Emoticon: Shut up! er wel niet geintresseed in zijn geraakt en verder onderzoek gaan doen. Daar gaat het mij om, niet om de alom bekende scepticie. Emoticon: Cooool

Ik wens u alle een streeploos weekend want met slecht weer in NL, zullen er geen lijnstrekkers zijn. Emoticon: Bye bye
Da's mooi, dan kan deze op slot, want dit is een forum, juist om te discussieren. Emoticon: SmilePlaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2021
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

101,928,465 pageviews Een website van indahnesia.com