Ziekenhuizen op Bali


 Subforum Bali, het godeneiland 
88 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Bali, het godeneiland > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent IndonesiŽ gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geŽxecuteerd in IndonesiŽ  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · IndonesiŽ gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
NoviKirana
Gebruiker
User icon of NoviKirana
spacer line
 

Op Bali heb je ook zo'n ziekenhuis in Denpasar met een 'international wing'.....goh, hoe heet dat ziekenhuis nou toch alweer? Dat schijnt wel luxe te zijn met goede doktoren. Mijn man lag eerder echter op de eerste hulp van het lokale gedeelte en ik moet eerlijk zeggen dat ik daar zeker niet van onder de indruk was. De ene patiŽnt werd schoongemaakt met bebloede handdoeken van de andere patiŽnt....voor een bevalling zou ik persoonlijk liever in NL zijn. Aan de andere kant worden er inderdaad heel veel kinderen geboren in Bali, dus in het grootste gedeelte van de gevallen gaat het ook gewoon goed. Ze gaan wel snel over tot een keizersnede begreep ik....
Succes alvast!!dametje23
Gebruiker
spacer line
 

Bedankt voor je reactie.
Ik denk dat je het Sangleh Hospital bedoeld.. Emoticon: Smile
Ik weet nog steeds niet helemaal wat ik ga doen,mijn voorkeur is toch om mijn man hierheen proberen te krijgen op tijd.Ik heb bij verschillende internationale verzekeraars geinformeerd,en een zwangerschap is een rede om je OVERAL af te wijzen,en aangezien ik geen duur-goed ziekenhuis kan betalen uit mijn eigen zak,hou ik weinig keus over.
Ik weet het allemaal niet meer,ik laat het maar gewoon over me heen komen want ik kan ook niet meer tegen de stress.. Emoticon: Smile

Bedankt voor je reactie in ieder geval.
xx.4yoke4
Gebruiker
User icon of 4yoke4
spacer line
 

Mocht je een ziekenhuis nodig hebben om een of andere reden als je op Bali bent dan zie je hieronder een website waar veel ziekenhuizen op staan in Bali

http://www.balistarisland.com/(...)n/Bali-Emergency.htm

Ik heb ook wel een adres en tel. nr. van een dokter in Zuid Bali die nederlands spreekt.

Natuurlijk zou het voor jou het beste zijn om hier in Nederland te bevallen en ik hoop voor jou dat het lukt om je man hierheen te halen.
Succes met al het geregel en ondanks alles toch fijne paasdagen. Emoticon: WinkHet zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen

schaijk38
Gebruiker
spacer line
 

voor je dingen tegen komt die je "nog niet hebt gecheckt" kijk eens op de site van het IND. oftewel de immigratie en naturalisatie dienst.
www. ind. nl
Ik zelf werk hiervoor, en wil niet de wijsneus uit hangen. maar kijk heel goed wat je moet doen. Ik zelf ben al 8 jaar met mijn vrouw samen uit Semarang. vorig jaar heb ik in het medistra in jakarta gelegen. Niet voor te bevallen, maar voor een maag infectie.

zorg dat je alles goed voorbereid. Je man moet op tijd in nederland kunnen zijn, als je alles netjes op tijd voor bereid.

succes gewenst.dametje23
Gebruiker
spacer line
 

Bedankt voor de reacties.
Ik ga zeker proberen om mijn man een visum te laten krijgen.
Ik ga 4 mei terug naar Bali om het huwelijk officieel te maken met behulp van de nl ambassade.
En daarna gaan we proberen om het visum aan te vragen.
Jammergenoeg is het huwelijk regelen zo een rompeslomp van papieren,legalisaties door ministeries van buitenlandse zaken,justitie en godsdienst bladiebla dat ik er al moe van word wanneer ik eraan denk..
Ik hoop dat ik dan nog op tijd kan zijn met het aanvragen van een visum en anders moet ik maar gewoon bevallen op Bali,ik zie geen andere keuze.Ik heb vanaf het begin op de ind site gekeken en alle eisen en papieren zijn me daardoor erg duidelijk geworden.Helaas heb ik soms het gevoel dat mijn man zoiets heeft van mn vrouw regelt alles wel,want die is toch Nederlands,waar ik me trouwens rot aan irriteer...een beetje met een surfboard op het strand lopen kan iedereen natuurlijk.
Hij had al zoveel uit kunnen zoeken in de tussentijd in zijn eigen land,hij had al zijn kopies en verklaringen al aan kunnen vragen,hij had met een beetje inspanning al een brief-kopie kunnen hebben van zijn contract en eventueel van iets anders waaruit blijkt dat hij terug keert naar Bali..maar goed..dat zijn irritaties die niks met dit forum te maken hebben verder.Ik ben zwanger,ik word straks moeder en dan moet ik ook nog alles gaan regelen aangezien hij lijkt te denken dat ALLES supermakkelijk zal gaan..maar goed..zal hem nog rauw op zn dak vallen als het puntje bij paaltje komt..
anyway bedankt voor al jullie reacties..
xx
4yoke4
Gebruiker
User icon of 4yoke4
spacer line
 

dametje, reageer je frustraties hier maar af op het forum, we zijn wel wat gewend.
Ja, zijn gedrag, komt niet vreemd op me over hoor !
Je hebt gelijk dat hij wel wat meer had kunnen doen, dus ff aanpakken als je weer op Bali bent.
Verder spelen je zwangerschapshormonen nu ook een beetje op en al die frustraties rond die papieren vallen je een beetje zwaar, en zwanger zijn is niet niks hoor dat vreet energie.
Probeer de komende dagen tot dat je naar Bali gaat een beetje rustig door te komen want de reis erheen zal nu ook wel wat zwaarder vallen.
Voor nu alvast fijne paasdagen.
gr. YokeHet zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen

senior
Gebruiker
User icon of senior
spacer line
 

Sla hem effe met dat surfboard op zijn hoofd..misschien word hij wakker en gaat hij ook eens wat regelen Emoticon: Laugh out loud

Maar verder rustig aan:je hebt nog tijd...regel de zaken een voor een en dan kom je er wel...succes


hati hati, pelan pelan

dametje23
Gebruiker
spacer line
 

thanks dat jullie allemaal zo lief zijn hoor haha en jij ook hele fijne paasdagen yoke Emoticon: Smile
dametje23
Gebruiker
spacer line
 

Hey Allemaal,
Ik ben weer in het land.. Emoticon: Cry Emoticon: Confused
Ik dacht ; laat ik weer eens wat laten horen over hoe het is gegaan,aangezien ik laatst zoveel lieve reacties heb gehad.

Ik ben na 2 maanden vier dagen geleden teruggekomen in Nederland. Ik en mijn man zijn onderhand officieel getrouwd.We zijn getrouwd op Bali. Mijn gestempelde huwelijksboekje moet onderhand onderweg zijn naar Nederland. Dit alles, incl alle stempels en papierzaken heeft ons 1 maand gekost. We zijn getrouwd op 5 Juli,met natuurlijk een familiefeest nadien. Een groter feest doen we wel na de geboorte van ons kindje.Volgens de medewerker van het consulaat op Bali,die ons tevens heeft geholpen met alle papieren en inlichtingen, is het niet zo een probleem om een visum te verkrijgen voor mijn man,aangezien zijn surfsponsor hem een contract heeft beloofd,waarmee hij naar het consulaat kan.Aan het einde van deze maand gaan we beginnen met het aanvragen van het visum, en dan zullen we wel zien of het nog goed gaat komen op tijd.Ik mis hem in ieder geval heel erg. Hij is 2 maanden lang superlief geweest,heeft surfen beperkt en heeft mij alle aandacht gegeven. Het liefst ga ik in Aug terug naar Bali maar ik denk dat dit niet echt handig is,en met mij iedereen eigenlijk. Uiteindelijk zal ik toch weer terug moeten naar dit land,ookal zie ik mijn man dan wel nog eventjes,misschien kan ik beter mijn geld,tijd en energie in zijn visum aanvraag steken,zodat ik hem straks drie maanden kan zien...hopelijk..

Tevens ben ik er over uit dat ik niet op Bali ga en wil bevallen. Na het overlijden van een goede vriend op Bali 2 weken terug,die voor vakantie over was gekomen uit Nederland, heb ik een totale domper van Balinese ziekenhuizen. De kakkerlakken liepen letterlijk over mijn voeten toen ik naar de toilet moest. Ik had een totale shock toen ik de grote hal inliep in het Sanglah in DenPasar. Je zag mensen liggen voor iedereen te zien onder het bloed, er lag bloed op de grond en vieze handdoeken...Je zal heus goede ziekenhuizen hebben,dat weet ik zeker, maar ik heb ze niet gezien. Het ziekenhuis in Tabanan is niet om aan te zien.Het Sanglah ziet eruit alsof ze het nog nooit hebben schoongemaakt, en het Kasih Ibu ben ik geweest wegens krampen in mijn buik tijdens mijn zwangerschap.Een normale dokter wou me niet nakijken omdat ik zwanger ben en verwees ons door naar het Kasih Ibu. Daar moest ik meer dan 1 miljoen betalen om met de dokter te praten. Geen medicijnen,geen echo,geen bal,alleen een gesprekje. Mijn man had een woordenwisseling met de verpleegster in het Indonesisch en trok mij daarna boos de hal uit,dus dit is nooit doorgegaan. Na een zwaar scooterongeluk, en 3 dagen in diepe coma,is hij helaas overleden in het Sanglah Hospital in DenPasar....dametje23
Gebruiker
spacer line
 

Correctie voor het laatste zinnetje...Mijn man is niet overleden hoor..zo komt het nu misschien over omdat het precies onder het Kasih Ibu verhaal staat,

maar een goede vriend uit Nederland wel.
We missen hem allemaal heel erg, en we hopen dat hij in vrede zal rusten..Yerun
Gebruiker
User icon of Yerun
spacer line
 

Allereerst gefeliciteerd met jullie huwelijk.

Ten tweede: Dat van die kennis uit Nederland is erg sneu dametje23 maar of ze iemand in een coma in Nederland wel hadden kunnen redden is ook maar te betwijfelen natuurlijk.

Maar om terug te komen op het '1 miljoen betalen'. Betalen doe je achteraf meestal, dus wat je dan doet is gewoon dat gesprek hebben en daarna vertrekken, omdat je voor dat geld zeker een poot uitgedraaid wordt. Een beetje gesprek kost een paar euro, specialist twee keer een paar euro, zeker geen 70, zelfs niet in het duurste internationale ziekenhuis in Indonesie.

Maar goed, dat is op Bali, waar dergelijke oplichting normaal schijnt te zijn. Pas daar dus maar voor op.

Je kunt overigens je berichtjes zelf aanpassen door op [edit] te klikken rechtsboven de tekst van het bericht. Emoticon: Smile


Ho Lee Fuk

dametje23
Gebruiker
spacer line
 

Nee inderdaad,daar heb je gelijk in hoor.
Ze hadden hem nergens ter wereld kunnen redden,zelfs niet in het beste ziekenhuis in Amerika niet. De verwondingen die hij allemaal had waren gewoon te zwaar om er nog veel aan te kunnen doen. Het komt ook niet door het ziekenhuis dat hij is overleden, hij is daar zelfs nog zeven uur lang geopereerd, al zijn bloed is vervangen, en ik weet zeker dat ze hun best hebben gedaan, daar twijfel ik niet aan. Het was voor mij alleen de eerste keer in een Balinees ziekenhuis, en als je NL gewend bent dan is het toch wel eventjes schrikken..maar goed,voor alles is een eerste keer.


En ja wat betrefd dat geld betalen in het Kasih Ibu dat hebben we ook niet gedaan,aangezien mijn man kwaad is weggelopen daar. Hij is zelf Balinees en hij vond het belachelijk. Ze zeiden dat dat kwam omdat ik buitenlands ben en niet inwonend ben op dit moment op Bali. Ook moest het bedrag van tevoren voldaan worden, na het invullen van een formulier. Gelukkig zijn mn krampen vanzelf over gegaan wat later op de dag.

asepers
Gebruiker
spacer line
 

4yoke4
Gebruiker
User icon of 4yoke4
spacer line
 


En ja wat betrefd dat geld betalen in het Kasih Ibu dat hebben we ook niet gedaan,aangezien mijn man kwaad is weggelopen daar. Hij is zelf Balinees en hij vond het belachelijk. Ze zeiden dat dat kwam omdat ik buitenlands ben en niet inwonend ben op dit moment op Bali. Ook moest het bedrag van tevoren voldaan worden, na het invullen van een formulier. Gelukkig zijn mn krampen vanzelf over gegaan wat later op de dag.


dametje 123

begrijp er niets van, ik heb niets hoeven te betalen in het kasih ibu toen ik er opgenomen werd. Bij aankomst is mij gevraagd of ik verzekerd was en moest ik mijn pas tonen, die is gekopieerd en mijn paspoort ook, vervolgens ben ik uitgebreid onderzocht en opgenomen op een luxe schone kamer, ik heb toch de volgende dag contact gezocht met de anwb alarmcentrale en die zei dat ik me geen zorgen hoefde te maken over de betaling, alles was al via het ziekenhuis geregeld en er was door de artsen ook al contact opgenomen met mijn eigen arts in nederland. kreeg wel van elke behandeling of medicijn een briefje wat ik tekenen moest en inderdaad de specialist internist-endocrinoloog kostte een miljoen en de longarts 750.000 rp per consult.
Een schijntje bij wat een specialist in Nederland vraagt en de verzekering heeft er niet moeilijk over gedaan, er is geen geld onder de tafel doorgeschoven, de rekening heb ik gezien en getekend voor akkoord en die was helemaal gespecificeerd, zelfs een stripje hansaplast stond erop.

Door verpleegkundigen van de alarmcentrale werd ik om de dag gebeld en die hielden ook contact met de behandelende specialisten in het kasih ibu.
Na vertrek uit het ziekenhuis kreeg ik van de arts haar privťnr. haar mob. nr. haar nr. in het ziekenhuis en een spoednr.

Ook mijn man, die overigens van java komt werd in de watten gelegd, kon blijven slapen en kon elke dag kiezen uit een tiental menuīs. Moet je wel voor op de international wing liggen.

wij zijn uiterst tevreden en mijn verhaal is dus duidelijk anders dan de jouwe dametje, waarmee ik overigens niet wil zeggen dat jouw verhaal niet juist is.
Ik vind wel dat als iets niet goed gaat dat moet je het vertellen maar als iets wel goed gaat ook.

Veel sterkte met de laatste loodjes en hopelijk straks een gezond kindje in je/jullie armen.Het zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen

NoviKirana
Gebruiker
User icon of NoviKirana
spacer line
 

Wat erg van die vriend van jullie die is overleden.....'t was ook een van mijn grootste angsten om met de scooter een ongeluk te krijgen en dan te eindigen in het Sanglah....Ik ga er vanuit dat ze erg hun best hebben gedaan tijdens de operatie, maar soms (nou ja, regelmatig) zet ik wel mijn vraagtekens bij de deskundigheid van sommige doktoren..
Mijn man moest bijv na een ernstige val van de dokter een week lang een kraag om zijn nek dragen. Ik moest dat ding gaan kopen bij de apotheek buiten.....daar aangekomen bleken de kragen op te zijn. Terug bij de dokter was het dan ook niet nodig, mijn man mocht gewoon weer mee naar huis...

Heeft er trouwens wel eens iemand van jullie een ritje in een ambulance gemaakt in Denpasar? da's ook wel een aparte ervaring. We waren namelijk eerst naar een ander ziekenhuis gegaan, gewoon met de auto, maar zij stuurden mijn man door naar het Sanglah....dat moest natuurlijk met de ambulance. Hij kreeg meteen een kraag om zijn nek en zelfs zuurstof in zijn neus! De ambulance reed als een gek, nog harder dan alle anderen op straat, hevig toeterend en overal tussendoor. Hij reed zů onwijs hard dat ik nog gevraagd heb aan de chauffeur of hij niet wat rustiger kon rijden omdat ik geen ongelukken wilde en het leek me met mijn man allemaal nog wel mee te vallen. Maar dat kon niet, want het was een ambulance.....ik kan je niet vertellen hoe blij ik was toen we weer konden uitstappen.

De laagste verpleegklasse in het Sanglah wordt je ook niet vrolijk van.....'klasse kambing'......geen verpleegster te bekennen, hurkwc's (ook al heb je net een operatie ondergaan), alles helemaal vol met (rokende) familieleden.....4yoke4
Gebruiker
User icon of 4yoke4
spacer line
 

Als ik alles goed begrijp dan heb ik dus puur geluk gehad .

jeroen, ik heb de rekening gezien, moest nog 2 x terugkomen voor een behandeling en dus opnieuw tekenen voor de behandeling en daarop stond dus 1 juta op voor de internist en 750. 000 voor de longarts per keer, ze namen ruim de tijd en er was goed overleg met de artsen ik kon ook mee beslissen over de medicatie omdat ik niet volgestopt wilde worden met allerlei med. waarvan ik niet wist waarvoor het was en hoe het werkte.
Ik heb wel uitgelegd dat ik gewend was om in Nederland ook te overleggen met behandelende artsen en er werd overal uitleg over gegeven.
Heb ook uitgebreide rapporten meegekregen voor de artsen in Nederland en ook deze waren het er over eens dat ik uiteindelijk een juiste behandeling heb gekregen.

Ik heb dus zelf gekozen voor het Kasih ibu i.p.v. het sanglah hospital wat verzekering betreft was ik dus vrij in de keuze.


Het zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen

dametje23
Gebruiker
spacer line
 

ja Nova, ik heb die klasse gezien in het Sanglah en je word er inderdaad niet vrolijk van.
De IC is verderop de gang op rechts. Op de hurktoiletten waar jij het over hebt, heb ik nog even kennis gemaakt met de lokale kakkerlak populatie,en er was maar 1 arts,van de vijf, die behoorlijk engels wist te spreken. Aangezien het ongeluk was gebeurd op hoogte van Bedugul,op weg van Kuta naar Lovina, was het eerst nog 3 kwartier naar beneden racen op de achterbank van een politieauto,daarna na een of ander armoedig ziekenhuis in Tabanan en vervolgens met de ambulance naar het Sanglah. Aangezien ik zwanger ben heb ik het rookhok waar jij het over hebt overgeslagen en heb 7 uur lang gehurkt buiten op de grond voor de deur gezeten in afwachting van de operatie. Ja het was wel een domper dat zoiets moest gebeuren natuurlijk, maar zo zie je maar weer hoe snel je leven voorbij kan zijn. Met de middelen die ze hebben in het Sanglah hebben ze zeker hun best gedaan natuurlijk, maar wegens onstabiliteit kon hij ook nergens anders heen verplaatst worden. Ik zeg nu ook elke dag tegen mijn man; kijk alsjeblieft uit op de brommer..elke dag weer. Je hoort altijd verhalen van mensen mijn neef is overleden na een brommerongeluk, mijn broer is overleden na een brommerongeluk,maar als het zo dicht bij je gebeurd dan grijpt het je pas echt aan. Net alsof je even wakker geschud word hoe gevaarlijk het ook alweer is, het verkeer aldaar..dat vergat ik nog wel eens als ik elke dag achterop de brommer gezellig om me heen zat te kijken. Maar een verkeersongeluk is natuurlijk in elk deel van de wereld mogelijk verder..

En ja Yoke,wat betrefd het Kasih Ibu, ik weet het ook niet haha wat ik verkeerd heb gedaan..
Ik wil zeker niet zeggen dat ik het een slecht ziekenhuis vind hoor,helemaal niet,maar ik heb er niet veel aan gehad in deze Emoticon: Smile wat op zich niet uitmaakt natuurlijk nu ik zeker weet dat ik in Nederland ga bevallen. Misschien komt het omdat wij niet op de eerste hulp zijn binnen gelopen maar bij de normale ingang, waar mensen op de dokter zaten te wachten. Ik kon gewoon lopen, ik was niet heel erg ziek,en was ook prima in staat om voor mezelf te spreken, zag er denk ik niet ziek genoeg uit...dat ze zoiets hadden van nou..die kan nog wel ff wachten zeg maar..ik zou het ook niet weten Emoticon: Winkdametje23
Gebruiker
spacer line
 

Hay allemaal,
Ik wou eventjes laten weten dat ik toch uiteindelijk heb besloten om in NL te bevallen, en niet op Bali Emoticon: Smile na alle goed bedoelde tips en adviezen en mijn eigen gedachten hierover heb ik deze keuze gemaakt,en ben blij toe dat het de goede keuze was Emoticon: Smile Mijn zoontje is zeven weken te vroeg geboren en heeft het gered dankzij de NL voorzieningen. Hij is nu supergezond en een leuk.dik vrolijk half Balinees ventje dat elke minuut van de dag lachend doorbrengt Emoticon: Smile Emoticon: Smile Mijn man heeft een visum gehad maar kwam helaas 1 week te laat, en heeft de bevalling moeten missen, maar je kan niet alles hebben.Mijn zoontje is nu 7 maanden oud en ik vertrek over 2 weken met hem naar Bali. Ik ben van plan voorlopig weg te blijven,en eventueel nooit meer terug te komen. Mijn broertje is onderhand nooit meer teruggekomen uit Bali, en woont daar samen met zijn vriendin. Ik kan niet wachten om mijn familie, mijn man en Bali weer terug te zien. Ik heb nog wel allerlei gezondheidsrisico's e..d in mijn hoofd,maar ik heb dat tegenwoordig op NUL gezet. Balinese kids worden ook groot en zijn vaak nog dikker dan NL kinderen, dus dat zal wel loslopen, hier kan je ook ziek worden. Goede hygiene en een klamboe kan veel beperken, en mijn kind zal toch zijn familie moeten kennen en aan Bali moeten wennen.

Ik wou dus eventjes laten weten dat ik mede dankzij jullie adviezen toch heb besloten om hier te bevallen en dat het dus de goede keus is geweest, misschien dat iemand NA mij die diezelfde keuze moet maken nog iets heeft aan dit verhaal. Emoticon: Smile Emoticon: Party!Bokito
Gebruiker
User icon of Bokito
spacer line
 

En het jong heeft nog een voordeel dat hij nederlander is.


Shalom

4yoke4
Gebruiker
User icon of 4yoke4
spacer line
 


Ik kan niet wachten om mijn familie, mijn man en Bali weer terug te zien. Ik heb nog wel allerlei gezondheidsrisico's e..d in mijn hoofd,maar ik heb dat tegenwoordig op NUL gezet. Balinese kids worden ook groot en zijn vaak nog dikker dan NL kinderen, dus dat zal wel loslopen, hier kan je ook ziek worden. Goede hygiene en een klamboe kan veel beperken, en mijn kind zal toch zijn familie moeten kennen en aan Bali moeten wennen.


Zo is dat, veel geluk op Bali en toch leuk dat je nog even hebt laten weten dat jullie een zoontje hebben gekregen.
selamat jalan.


Het zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen

Amed East Bali
Gebruiker
User icon of Amed East Bali
spacer line
 


On 19-05-2010 10:05 dametje23 wrote:
Balinese kids worden ook groot en zijn vaak nog dikker dan NL kinderen, Emoticon: Party!


NOG dikker dan NL kinderen, ha ha. Dik betekent zeker niet dat ze gezond zijn, in tegendeel.

Kindersterftecijfer is - niet alleen op Bali maar in heel Indonesie - nog steeds veel te hoog

Balinese kinderen KUNNEN groot worden, als ze de eerste 5 jaar hier op Bali volmaken en niet voor die tijd aan de tyfus, dysenterie, muntaber, longonststeking, diarrea, meningitis, dengue, chygungunya, etc., etc. overlijden. Slechts een paar voorbeelden van ziektes die een kind niet gauw in NL tegen zal komen, maar die hier in Bali rondwaren en die houd je niet tegen met alleen klamboe en hygiene.

If you have nothing to loose, you can risk everything

dametje23
Gebruiker
spacer line
 

Dat geloof ik ook wel, maar ik bedoelde er meer mee dat de balinese babies die ik in deze ken..er gelukkig,gezond en lekker gevuld uitzien.. Emoticon: Smile groetjes.


Robert
Gebruiker
User icon of Robert
spacer line
 

Dag Carmen,

Geen idee of je er al van hebt gehoord maar het Surya Husada ziekenhuis in Denpasar is ook een erg goed ziekenhuis. Ik heb daar afgelopen maart een aantal dagen gelegen met Denque virus en een tyfus infectie en ben erg goed opgevangen en top service.

Zeker een aanrader en voor wat ik heb gezien erg schoon.

www.shihbali.com/

Kijk er maar eens naar..

Gr Robert4yoke4
Gebruiker
User icon of 4yoke4
spacer line
 www.shihbali.com/

Kijk er maar eens naar..Heb ik gedaan, ziet ook er goed uit, zal het adres noteren naast die van het Kasih ibu, wie weet of ik het ooit nog eens nodig heb.
Heb je alles geregeld via een ned. verzekering ?


Het zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen

Robert
Gebruiker
User icon of Robert
spacer line
 


On 20-05-2010 21:08 4yoke4 wrote:

[quote removed]Heb je alles geregeld via een ned. verzekering ?


Ja alle ziekenhuiskosten via Z&Z.
Anwb alarmcentrale nam meteen contact met me op toen ik daar lag en duidelijke communicatie. Geen bonnetje gezien.

Voordeel is dat alle zusters & doktoren vloeiend Engels spraken.
Grote prive kamers met alles erop en eraan.Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2021
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

101,940,380 pageviews Een website van indahnesia.com