Subforum Algemene Indonesiëpraat


 forum.indonesiepagina.nl 
30 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent IndonesiŽ gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geŽxecuteerd in IndonesiŽ  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · IndonesiŽ gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
Bustanul
Gebruiker
spacer line
 

Over mensenrechten gesproken.
In de Jakarta Post staat een ander verhaal dat chockeerd. Vrouwen kunnen zomaar gearresteerd worden op verdenking van prostitutie als zij zich 's avonds ergens ophouden, wat een agent van politie misschien verdacht vind. Ze worden dan in een cel gegooid. Tegen betaling (Rp. 200.000 - 500.000 wordt genoemd) mogen ze er weer uit, anders gaan ze naar een "rehab centre", waar "brokers" ze voor ongeveer Rp 1 Jt. kunnen vrijkrijgen. In het slechtste geval zitten ze een paar maanden vast!

Als vrouw alleen wachten op de bus is gevaarlijk geworden als het donker is.
Vol willekeur, discriminerend en zeker niet de internationale mensenrechten hanterend.

IndonesiŽ ten top: ze klootviolen maar wat aan ten koste van de eigen mensen en ter verrijking van zichzelf. Stelen van de inwoners. En waarom is er weer niemand die ingrijpt? Juist, daarom. Broekenschijterij! Religieus getint, dus bang voor islamitische represailles. Dus: ernstige islamitisch terrorisme, in eigen land, met goedkeuring van de regering, anders zouden ze wel ingrijpen.
Die bom in Bali was niet voor toeristen; die was om de islamitische terreur, om de macht in het hele land, ook Hindoestaans Bali, door een kleine groep radicale extremisten. Van mij mogen ze die uitroeien! Liever vandaag dan morgen, al zal dat op dit forum wel protesten geven, zo las ik bij topics over mensenrechten, doodstraf en dergelijke. Maar dit is IndonesiŽ en geen Nederland waar men zich veilig voelt en denk iets in de melk te kunnen brokkelen. Hier moet radicaler worden opgetreden tegen radicalen, vanwege de leefbaarheid en de mensenrechten van de inwoners. Dat moet van regeringswege komen.

Zie www.thejakartapost.com/news/20(...)d-be-prostitute.html

Een headline in de krant zegt: "Raids on prostitution merely income for officials". Met andere woorden: ťťn corrupte zooi, maar wel met een religieuze achtergrond! Dat staat er dus niet met zoveel woorden. Wat is Allah toch groot! Sommigen doen alles wat hij verboden heeft en rechtvaardigen dat met kromme uitspraken uit de Koran of Hadiah, of elders, als het maar wordt goedgepraat wat de terrorist doet en slecht gepraat wat de gewone mens doet.
Ik denk dat vrouwen pas veilig over straat kunnen en met rust gelaten worden als ze in burka lopen en om de tien meter "Allah akbar" roepen!
Waar gaat dat heen met IndonesiŽ?? Stevenen ze niet af op een (nieuwe) grote opstand??


De jeugd leeft van hoop, de ouderdom van herinnering.

Tuti & Jan
Gebruiker
User icon of Tuti & Jan
spacer line
 

Is toch een groot verschil met Nederland, in IndonesiŽ schijnen vrouwen te worden gearresteerd als het donker is op verdenking van prostitutie, in Nederland kan een vrouw in het donker niet alleen over straat omdat ze bang is dat ze wordt verkracht.
In allebei de landen klopt er duidelijk iets niet en de vrouwen zijn daar de dupe van.
JanYogya-Bali
Gebruiker
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 

Blijft een feit dat de rechtstaat wordt uitgehold met allerlei fascistoide regels en wetten, gebaseerd op de interpretatie van de islam door de islamisten. En de "zwijgende" meerderheid doet er niets tegen. Gisterenavond nog meegemaakt hoe Javanen al bang zijn om hun eigen Kejawen rituelen uit te voeren volgens de Javaanse kalender vanwege angst voor een raid door 1 van die puriteinse clubjes. Gaat duidelijk niet de goede kant op als inwoners in hun eigen land al niet meer durven te doen wat ze al eeuwen doen, dit dankzij een conservatieve, Arabische interpretatie van de islam......geheel niet passend in dit land.
Iets specifieks Indonesisch zoals batik gaat verdwijnen ten gunste van de islamkledij: jilbabs en kerudungs i.p.v. sarong-kebaya, peci's i.p.v. blangkons, etc.FredB
Gebruiker
User icon of FredB
spacer line
 

Ja Jan. Dat is zo. Maar door wie lopen de vrouwen in Nederland de meeste kans om verkracht te worden? Is dat niet islamitisch geŲriŽnteerd? Ik weet wel dat je niet al te veel kritiek kan hebben als het om moslims gaat, maar de praktijk is zo dat er veel misdaden door mohammedanen worden begaan; wereldwijd.
OK, ze zijn niet allemaal zo, maar dat zegt Bustanul ook niet. Hij zegt: "een kleine groep radicale extremisten." Islamieten dus ook.
Het grote verschil met Nederland is dat in RI de mensenrechten met voeten worden getreden door officiŽle regeringsfunctionarissen. Daar gaat het volgens mij in dit topic om. In Nederland zijn het gewone islamitische misdadigers. Nederlanders behouden gewoon hun mensenrechten.

Overigens vond ik de URL van die andere headline:

www.thejakartapost.com/news/20(...)ce-officials039.html

Dit zegt een official over het oudste beroep ter wereld:
"There can't be smoke without fire. Our job is to extinguish that fire," head of administration affairs of public order officials (Satpol PP) at the Bekasi municipality office, Aom Djamhur, told The Jakarta Post.
"We have always targeted prostitutes in our raids because in our opinion they are the origin of this social disease," he said. "

Voorheen was dat toch niet zo'n sociale ziekte? Hij zegt er niet bij dat de manier waarop hij zijn vuurtje blust ingaat tegen de rechten van de mens en dat de corruptie daarmee erg groot is.
Enfin: lees zelf maar. Dan weet je waar het om gaat.Be careful what you wish for; you might get it!

Bustanul
Gebruiker
spacer line
 

Dank je FredB. Ik kon die URL zo gauw niet vinden.
Het geeft wel duidelijk aan hoe het er aan toe gaat en hoe dat kleine groepje radicalen greep heeft op het hele land, met al zijn miljoenen inwoners.
Wat Yogya-Bali aangeeft is zeker ook niet mis. Dat gaat verkeerd aflopen!


De jeugd leeft van hoop, de ouderdom van herinnering.

Tuti & Jan
Gebruiker
User icon of Tuti & Jan
spacer line
 

In Nederland zijn het gewone islamitische misdadigers.
In Nederland zijn het misdadigers die durven te beweren dat ze Islamtisch zijn , dat zijn ze echter alleen maar als het hun schikt, aan alle geboden hebben die misdadigers geen boodschap.

En de "zwijgende" meerderheid doet er niets tegen.
Weer precies hetzelfde als in Nederland, iedereen heeft druk over dat de tweede en derde generatie Marokanen Nederland onleefbaar maken, maar wat onderneemt men verder?

Ik heb al zo vaak geschreven zo lang er in Nederland nog vanalles niet in orde is past het de Nederlander niet om kritiek te leveren op een ander land!
Jan
FredB
Gebruiker
User icon of FredB
spacer line
 

Assalamu'alaikum Wr. Wb.

Het probleem is, Jan, dŠt ze islamtisch zijn. Ze beweren het niet alleen, maar zijn het ook. Jij wilt eigenlijk zeggen dat het geen goede mohammedanen zijn. Maar ze zijn wel degelijk islamieten. …n de grootste groep misdadigers lijken mij in dit onderhavige geval de mohammedanen toe. Ik snap dat jij met je overtuiging dat niet gemakkelijk kan toegeven, maar steek je dan niet een beetje (te veel) je koppie in het zand?

Vervolgens schrijf je een tegenstelling in je eigen betoog. Er is geen land in de wereld dat alles op orde heeft (of denk je dat zuiver islamitisch Iran dat wel heeft?). In jouw bewering past het dus niemand in deze wereld om kritiek te hebben op een ander land. Iedereen moet van jou zwijgen dus. Maar ook lever je kritiek op de "zwijgende meerderheid", een levensgrote meerderheid dus, omdat die niets onderneemt. Wat wil je dan, Jan?

Ik wist wel dat je geen kritiek op de islam wil horen. Volgens mij zit je er wel erg diep in, man! Open je ogen, kerel, voordat het te laat is!
Kijk in de wereld en vertel me waar het het slechtst is geregeld met de mensenrechten! Dat zijn allemaal landen die de religie hoog in het vaandel hebben, meestal de Islam. En dan blijf jij beweren dat het allemaal zo'n vaart niet loopt, want dat zijn afvalligen. Mijn hoela. De mensen ontberen hun rechten op systematische wijze.
Kijk waar de mensen wel mensenrechten hebben en daarop succesvol kunnen terugvallen. Daar zit geen islamitisch land bij, dat weet ik zeker. Dat zal voor jou misschien nog niet voldoende bewijskracht hebben, maar misschien dat er lezers zijn die Jan beter kunnen overtuigen?

Wabillaahi taufiq wal hidayah
Wassalamu'alaikum Wr. Wb.

Fred


Be careful what you wish for; you might get it!

Surya Atmadja
Gebruiker
User icon of Surya Atmadja
spacer line
 


On 29-12-2008 06:01 FredB wrote:
Assalamu'alaikum Wr. Wb.

Het probleem is, Jan, dŠt ze islamtisch zijn. Ze beweren het niet alleen, maar zijn het ook. Jij wilt eigenlijk zeggen dat het geen goede mohammedanen zijn. Maar ze zijn wel degelijk islamieten. …n de grootste groep misdadigers lijken mij in dit onderhavige geval de mohammedanen toe. Ik snap dat jij met je overtuiging dat niet gemakkelijk kan toegeven, maar steek je dan niet een beetje (te veel) je koppie in het zand?


Ik ben een Moslim , een KTP er , en heb geen moeite dat sommige misdadigers moslims zijn (geen mohamedanen - die ken ik niet) .
Het is gewoon een feit dat sommige moslims misdadigers kunnen worden , het is menselijk , "niemand is volmaakt". .
Ik behoor ook tot de zwijgende "meerderheid" , en YA ik doe niks , althans niet actief. Ik ga pas meebemoeien of keihard terugslaan met alle middelen die ik heb als ik direct persoonlijk aangevallen of geraakt wordt. .
Anders laat ik het over aan de (plaatselijke)overheid.
Die heeft de geweldsmonopolie , en kan namens het volk optreden.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Algemene opmerking :
Het is kort door de bocht om alle Moslim , en zeker de "zwijgende meerderheid" zo maar aansprakkelijk te stellen voor de (mis)daden van sommige moslim.

Ik moet toch glimlachen als ik sommige posting lees van mijn medelanders , gewoon keihard oordelen , iedereen over 1 kam (hollandse kam) scheren , en maar wijzen met de beroemde vingers (hollandse vingers).

Zal ik omdraaien en ook komen met een lulredenering ? .
De meeste overtredingen en misdaden worden in westerse landen gedaan door westerlingen en niet Moslims .
En de zwijgende meerderheid dus de ook niet Moslims kijken alleen maar , doen ook niks mee .

Met niet Moslim kan je lezen : Christenen .bisa dicek of makemyday .

Tuti & Jan
Gebruiker
User icon of Tuti & Jan
spacer line
 

Ze beweren het niet alleen, maar zijn het ook.
Voor mij zijn die jonge Marokanen duidelijk niet Islamitisch, we kunnen nog pagina's vol discuseren over dit onderwerp, die mening blijft verschillen.
De ouders van die misdadigers schamen zich diep voor hun kinderen, ik heb jaren leiding gegeven aan die eerste generatie en heel vaak moeten aanhoren dat zij geen raad wisten met hun kinderen, een van die collega's heeft tenslotte zelfmoord gepleegd en dat zal heus niet de enige zijn.

Ik volg het wereldnieuws, ook het nieuws uit Nederland en zeker het nieuws uit Nederland geeft mij de behoefte te schrijven dat Nederlanders eerst maar eens in eigen land de zaak op orde hebben voordat ze kritiek kunnen hebben op andere landen.

Kijk waar de mensen wel mensenrechten hebben en daarop succesvol kunnen terugvallen.
Een van die landen ligt in Westelijke richting, daar hebben ze ook recht op het hebben van wapens, ik zou wel eens willen weten hoeveel mensen daar afgelopen jaar zijn doodgeschoten, dat is echter nieuws wat de Nederlander niet wil zien, dat is immers het grote voorbeeld voor de rest van de Wereld.
Heel vaak hebben de mensen die andere bruut vermoorden het Christelijk geloof.

Voor mij is ook een recht van de mens om die te geven waarvoor hij lang heeft gewerkt en belasting afgedragen, daar schiet Nederland ernstig tekort omdat de problemen met onze gasten uit alle delen van de Wereld kapitalen kosten, vorig jaar zijn er weer 140.000 bijgekomen voornamelijk uit de voormalige Oostbloklanden, dit is weer een hele grote groep waarmee Nederland weer zeer grote problemen krijgt.
Ook in de buurten waar die gasten wonen durft in de avond geen vrouw alleen over straat en die gasten uit Polen etc hebben bijna allemaal het Katholieke geloof

JanBustanul
Gebruiker
spacer line
 

Ik denk dat we hier wat aan het afdwalen zijn en dat er een discussie aan het ontstaan is over de Islam versus andere geloven. Daarover ging het door mij geopende topic dus niet. Ook niet over die Edited-Marokkanen in Nederland.

De schending van de mensenrechten zoals ik dat hierboven aangaf heeft alles te maken met islamitische terreur in eigen land, of je het leuk vind of niet.

Je kunt de hele wereldpolitiek erbij halen, Jan, maar daarover gaat het niet. Al is het islamitische geloof diep in het hoofd geworteld, dan nog verander je niets aan het nieuwsbericht.
Het is een binnenlandse aangelegenheid, over corruptie, willekeurig opgepakt worden, schending van mensenrechten, geldjatterij van mensen in bepaalde posities, waartegen men niet optreedt uit angst voor represailles van een kleine groep radicale moslimterroristen.
Gewone misdadigers, maar alles voert wel terug naar de Islam. Islam-radicalen zelfs. Een kleine groep, naar verluid (is dat wel zo). Gevaarlijke ontwikkelingen in dit land waar het misschien al weer te lang vredig is geweest. Waar gaat het heen met IndonesiŽ?

Heeft iemand nog iets zinnigs daarover te schrijven?

Reply edited by Oyibo


De jeugd leeft van hoop, de ouderdom van herinnering.

oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Zo'n verhaal als dit is een veel voorkomend verschijnsel inRI
Zie ook anti porno wetgeving. Weinig nieuws onder de zon en handhaving alleen daar waar het uitkomt. Nu in het nieuws, morgen weer vergeten.

En optreden doen ze hier wel, je ziet zo af en toe uitingen van extrmisme.
De vraag is of het gedreven is door geloof of andere zaken, zoals geld bijvoorbeeld.

De politie handhaaft weldegelijk tegen extremisme.
En dat is maar goed ook.


It's only kinky the first time.

Surya Atmadja
Gebruiker
User icon of Surya Atmadja
spacer line
 


On 29-12-2008 02:28 Bustanul wrote:
Met andere woorden: ťťn corrupte zooi, maar wel met een religieuze achtergrond! Dat staat er dus niet met zoveel woorden. Wat is Allah toch groot! Sommigen doen alles wat hij verboden heeft en rechtvaardigen dat met kromme uitspraken uit de Koran of Hadiah, of elders, als het maar wordt goedgepraat wat de terrorist doet en slecht gepraat wat de gewone mens doet.

Dit kan ik niet rijmen.

Jij schrijf duidelijk dat het sommigen zijn die "stoute"dingen deden.
En mijn vraag is Wat heeft dat te maken met WAT IS ALLAH GROOT
Kan je nader toelichten ??
Je moet niet zo maar staan te roepen .

In de artikel staat ook duidelijk geschreven dat de illegale acties door foute officials wordt gedaan .
En over welke gebied (regio) heb je het over.?
Gaat het om Aceh of Regio Tangerang ?
Moet je ook niet zo maar staan te roepen over Indonesia dit of Indonesia dat , of over de Islam en Allah mee te betrekken .

Moderator : Laten staan .AUB
Ik ben benieuwd wat de reactie van Bustanul is .bisa dicek of makemyday .

monyet_belanda
Gebruiker
spacer line
 

In Nederland zijn de Marokkanen oververtegenwoordigd in de criminaliteit. Dat wil niet zeggen dat zij de meeste criminele handelingen verrichten, maar dat ten opzichte van de gehele bevolkingsgroep, ze relatief veel criminelen kennen. De meerderheid van criminele handeling wordt verricht door anderen.

Zwijgende meerderheid ... tsja, ze zullen het wel van de Nederlanders geleerd hebben. Ik kan me de protesten (afgezien van ellenlangen internet discussies) niet herinneren over het iets te pikante reclamebord in Utrecht (SGP wilde een verbod). Ook over de weigering van vrouwen in diezelfde partij heeft weinig mensen op de been geholpen.

In Nederland kun je nu "zo maar" opgepakt worden, als de overheid vermoed dat je iets met terrorisme te maken hebt. De overheid gebruikt het meeste telefoontaps in de wereld en alle internet connecties moeten worden vastgelegd door je provider. Waar was die meerderheid toen deze zaken er doorgedrukt werden? Ik zag ze niet op 't malieveld.

Kortom: ja, draak van een regelgeving daar in .id. Maar gelukkig hebben we .nl'ers die ze wel even op de vingers tikken. Zo, en nu weer aan 't werk.Bustanul
Gebruiker
spacer line
 


On 29-12-2008 08:38 oyibo wrote:
Zo'n verhaal als dit is een veel voorkomend verschijnsel inRI
Zie ook anti porno wetgeving. Weinig nieuws onder de zon en handhaving alleen daar waar het uitkomt. Nu in het nieuws, morgen weer vergeten.

En optreden doen ze hier wel, je ziet zo af en toe uitingen van extrmisme.
De vraag is of het gedreven is door geloof of andere zaken, zoals geld bijvoorbeeld.

De politie handhaaft weldegelijk tegen extremisme.
En dat is maar goed ook.

Jammer genoeg een meer voorkomend verschijnsel.
Het antwoord op de vraag is dat elke gedrevenheid van extremistische uitingen wordt vergoeilijkd door religieuze uitspraken. Ook het stelen van geld. Dat zal toch ook wel verboden zijn gesteld in de Koran, Surya?

Natuurlijk zijn het nu illegale acties door foute officials. Het is van belang dat dŠt allemaal kan en er niet tegen wordt opgetreden. Ik zie niet in wat voor belang het heeft te weten over welke gebied het gaat. Zou het minder erg zijn als het in een bepaald gebied alleen zou zijn?

Wat voor de meeste duidelijk is moet extra uitgelegd gaan worden aan Surya. Ik denk dat je uitspraken zit uit te lokken. Daar stinken wij niet in vandaag. Gelukkig nieuwjaar.
Laten staan moderator. Ik ben benieuwd wat hij nu weer aan het uitpluizen is.


De jeugd leeft van hoop, de ouderdom van herinnering.

Surya Atmadja
Gebruiker
User icon of Surya Atmadja
spacer line
 


On 29-12-2008 09:10 Bustanul wrote:

...

.. Daar stinken wij niet in vandaag. Gelukkig nieuwjaar.
Laten staan moderator. Ik ben benieuwd wat hij nu weer aan het uitpluizen is.

Menir , het is niet nodig om uit te pluizen.
Het is duidelijk genoeg voor de lezers dat je niet happy ben met de regeling , zoals je ook in de andere topic niet happy ben over de verhoging van de fiscaal .
Je heb duidelijk gepositieoneerd .

Ya stelen is verboden bij de Moslim , ook verboden bij de Christenen en Joden(staat in de bijbel).Teminste dat heb ik gelezen in mijn eigen huisbijbel.
Zelfs bij de communisten is stelen verboden .,


bisa dicek of makemyday .

Yogya-Bali
Gebruiker
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


Op 29-12-2008 06:01 schreef FredB: Kijk in de wereld en vertel me waar het het slechtst is geregeld met de mensenrechten! Dat zijn allemaal landen die de religie hoog in het vaandel hebben, meestal de Islam.

Vervelend maar waar. En die richting gaat RI ook langzaam op onder invloed van de dwingende machtige hand van de fundamentalisten. Mijn hierboven genoemde voorbeeld is er 1 van: men kan in eigen land niet meer voldoen aan eeuwenlange, culturele rituelen, omdat enkele fanatieke represanten van zo'n importreligie de boel gewoon terroriseren.

Kijk waar de mensen wel mensenrechten hebben en daarop succesvol kunnen terugvallen. Daar zit geen islamitisch land bij, dat weet ik zeker.

Klopt ook, elke theocratische bestuursvorm kan alleen maar gedijen binnen een fascistich kader. En jammer genoeg gaat het doorgaans om islamitische landen en niet over boeddhistische, hindoeistische landen of wat voor soort religieuze background dan ook. Take it or leave it maar het is gewoon een feit.Tuti & Jan
Gebruiker
User icon of Tuti & Jan
spacer line
 

Ik vind dat Bustanul voor een nieuweling erg goed op de hoogte is van de gebeurtenissen op dit forum, voor mij lijkt het iemand te zijn die eerder op dit forum reageerde.
Door het nemen van een andere naam is hij weer vrij om deel te nemen aan dit forum met als hoofdtaak schoppen naar alles wat met IndonesiŽ van doen heeft .
JanSurya Atmadja
Gebruiker
User icon of Surya Atmadja
spacer line
 


On 29-12-2008 09:46 Yogya-Bali wrote:

...

Klopt ook, elke theocratische bestuursvorm kan alleen maar gedijen binnen een fascistich kader. En jammer genoeg gaat het doorgaans om islamitische landen en niet over boeddhistische, hindoeistische landen of wat voor soort religieuze background dan ook. Take it or leave it maar het is gewoon een feit.

Je heb gedeeltelijk gelijk.
De regeringen in de meeste Islamitische landen zijn ondemocratisch , en niet volgens de wens van de Moslim bewoners geregeerd.
Zoals we weten worden ze door het Westen gesteund..
Uitgezonderd Libie en nog een paar kleine onbetekende landjes.

Als we over Indonesiapraat , dan is het duidelijk dat er een kleine strijd is om de macht , tussen een kleine groep fanatiekelingen en en de regering.
Met een apatische zwijgende meerderheid.

En wat ik persoonlijk verbaasde is dat de zwijgende meerderheid door het westen gelijk in de armen van de gevaarlijke fundamentalisten worden gedreven.

Een klein voorbeeld :In het klein .
Ik ,een doorsnee Moslim , die in praktijk bijna geen goedeMoslim genoemd kan worden, wordt zo maar tot een radicale moslim gebombaardeerd omdat ik bepaalde meningover een belasting verhoging heb gespuit .

Ik zou dan zeggen tegen die westerling , bekijkt het maar .
Dat zal ook het geval zijn bij mijn andere broeders en zusters , geloofgenoten .
Bekijkt het maar , ga niet met onze zaken meebemoeien .
Het is een logische reactie , i.p.v te steunen , meehelpen om de macht v.d kleine groep fundamentalisten te beperken gaan "jullie" ons ook een rotschop geven.
Dank je de koekoek.

De strijd om de macht is al vanaf 1945 gevoerd , bij de samenstelling van de grondwet.
De fundamentalisten worden elke keer terug gefloten door de zwijgende meerderheid (de Regering) .
Zelfs de acties van de FPI werd ook door de min of meer georganiseerde zwijgende meerderheid niet meer getolereerd .
Als men Indonesische kranten leest , staat ook dat de N.U (BanSer) in sommige steden in conflict kwamen met de fundamentalisten .

Het is gewoon een machtstrijd , gevoerd in een transitieperiode.
Zolang er geen buitenlanders meebemoeien zal het wel goed verlopen .bisa dicek of makemyday .

Surya Atmadja
Gebruiker
User icon of Surya Atmadja
spacer line
 

Mss een ex lid . met een unfinished business ??

Ik schrijf ook O.H verhalen in andere sites , en kom vaak oude bekenden tegen.


bisa dicek of makemyday .

zieleffe
Gebruiker
spacer line
 


Om Sid: Bekijkt het maar , ga niet met onze zaken meebemoeien .
Het is een logische reactie , i.p.v te steunen , meehelpen om de macht v.d kleine groep fundamentalisten te beperken gaan "jullie" ons ook een rotschop geven.
Dank je de koekoek.

Moralistisch wijsvingertje is niet meer in, het zijn nu de mensen die geen stijl mannieren vinden om elkaar te overtreffen.

Het is vreemd dat er nu pas steeds meer ontdekt word dat we zo onze cultuur aan het verkwanselen zijn door dat de islam te veel in het cultuur zitten te morrelen.
Het is verschrikkelijke invloeden van de Moslims die steeds ons aan herinnerd dat ze er zijn.
Al meer dan 1 miljoen.
En daar moeten wij steeds meer rekening mee houden.
Daar had je 20 jaar geleden geen last van, en nu omdat ze steeds meer bemoeien met onze samenleving moeten we ze gaan bestrijden.
Dit geld zo waar voor IndonesiŽ ook, bestrijden die extremisten, want ze vernielen meer dan wat ze aan opbouw doen.
Gelukkig zie je dan ook, dat er kerken leeg lopen in het westen, en de hoop is dan ook dat er minder naar de moskeeŽn gaan in de toekomst.
En daarom begrijp ik sommige mensen niet dat ze zoiets aanhangen, als ze een beetje de wereld kennen, en bestudeerd, dan wil je eigen toch niet met hen associŽren.
Je cultuur gaat er aan en dat is jammer dat is de grootste zonde die er nu plaats vinden.
Als je die rot koppen van Arabieren ziet dan word je er toch niet goed van, ja nu discrimineer ik. Maar dat hebben ze aan hun eigen te danken als je ze ziet lopen op TV, en je ziet hoe ze zich eigen gemakkelijk opblazen, dan word je er toch niet goed van.
Gelukkig is het nog steeds in die landen dat ze elkaar opblazen, laten we hopen dat ze dat niet elders gaan doen.
De Arabische horden zijn echter alleen maar in staat om burgers te doden. In het afslachten van weerloze slachtoffers zijn het immers meesters.
Oorlog voert men tegen soldaten.
Daarmee kan ik leven.
Dat is nu eenmaal zo.
Maar burgers verraderlijk te vermoorden, dan houdt alles op!

Die had het al vroeger door, dat je niet iemand niet bij elkaar moet zetten als het niet past in je cultuur
Weet u nog dat er Kamikaze van Japanners waren, die voor de Keizer hun leven opofferden
Dat moest met een (twee) Atoom bom tegen gehouden worden.
Daar van zijn we niet meer ver van verwijderd. Emoticon: Blush Emoticon: Talk to the hand Emoticon: Confused Emoticon: Cry

Voor nederlanders lees dit http://www.elsevier.nl/web/102(...)mrechts-geworden.htm


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

monyet_belanda
Gebruiker
spacer line
 

zieleffe

Lees je bericht nog eens en concludeer dan dat je toch echt op 't verkeerde forum zit met je akelige bericht. Ik zou zeggen: post 't eens op nujij.nl of stormfront oid. Bah!oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Tja monyet, dat kun je leuk vinden of niet, maar dit zijn wel de (onderbuik) gevoelens van Nederlanders. Nogeens aangewakkerd door flinke polarisatie in de samenleving.

Figuren als Verdonk en Wilders spinnen er garen bij. En van.

En er zijn mensen die daar gevoelig voor zijn.

Anderzijds zijn ze wellicht de voelers in de samenleving.
En waarom mag die mening niet gehoord worden?
Dat is natuurlijk wel iets anders dan het leger afsturen op wat schoffies Emoticon: Party!


It's only kinky the first time.

sapolidi
Gebruiker
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 29-12-2008 13:02 monyet_belanda wrote:
zieleffe

Lees je bericht nog eens en concludeer dan dat je toch echt op 't verkeerde forum zit met je akelige bericht. Ik zou zeggen: post 't eens op nujij.nl of stormfront oid. Bah!


Waar dacht jij dat die zieleffe al die gekke plaatjes vandaan haalt? Die man struint al die extreem-rechtse sites af voor informatie die zijn gedachtengoed bevestigen. Hij is daarin geen haar beter dan die extreme moslim-fanaten.monyet_belanda
Gebruiker
spacer line
 

oyibo:
"En waarom mag die mening niet gehoord worden?"

Meningen mogen best gehoord worden, maar dom ongenuanceerd racisme is bij de wet (gelukkig) verboden.Surya Atmadja
Gebruiker
User icon of Surya Atmadja
spacer line
 


On 29-12-2008 13:15 oyibo wrote:
Tja monyet, dat kun je leuk vinden of niet, maar dit zijn wel de (onderbuik) gevoelens van Nederlanders. Nogeens aangewakkerd door flinke polarisatie in de samenleving.


Daar ben ik 100% eens met Oyibo.
Wij weten ook dat 60-70% van de Nederlanders Islamfobie hebben .
Tenminste dat heb ik in diverse Nederlandse kranten gelezen.

Het is verschrikkelijke invloeden van de Moslims die steeds ons aan herinnerd dat ze er zijn.
Al meer dan 1 miljoen.
En daar moeten wij steeds meer rekening mee houden.
Daar had je 20 jaar geleden geen last van, en nu omdat ze steeds meer bemoeien met onze samenleving moeten we ze gaan bestrijden.


Tya , hoe moet je dan bestrijden .?
Een nieuwe kruistocht organiseren . ??


bisa dicek of makemyday .

Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2021
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

96,279,524 pageviews Een website van indahnesia.com