Veilig? *urgent bericht*


 Subforum Algemene Indonesiëpraat 
66 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent Indonesië gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geëxecuteerd in Indonesië  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · Indonesië gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
FredB
Gebruiker
User icon of FredB
spacer line
 


Op 14-12-2008 03:37 schreef Jeroen:
FredB; de relevantie ervan heb ik uitgelegd in je email. Als je zegt dat IK spoken dan ze ik dit: Jij bent een leugenachtig wezen. Waarom zeg ik dat? Zowel de gebruiker Semeru als JIJ FredB, werken vanaf dezelfde ip-adressen. Zoveel toeval bestaat niet.

Gewoon met de stille trom vertrekken is mijn advies of je gewoon gedeisd houden. En niet zon klein beetje ook.

Waarmee JIJ mij hebt ontmaskerd als de vriend van Semeru. EN en passant mijn privacy hebt geschonden. Niet erg netjes ook. Het had je gesiert dat niet zo openbaar te maken maar mijn email daarvoor te gebruiken. Dat je dit niet gedaan hebt, en dan nog in dergelijke bewoordingen, kan ik niet erg netjes vinden. Maar wat kan jou dat bommen.


Be careful what you wish for; you might get it!

Jeroen
Beheerder
User icon of Jeroen
spacer line
 

Eerst zie ik spoken, en dan 'beken' je.. dat kan ik ook 'niet erg netjes vinden'. In dat daglicht moet je mijn antwoordje dan ook zien. Dat is dus vereffend, ik laat mij niet schofferen namelijk.

Ik heb je email gestuurd gisterenavond, naar het adres in je profiel wat ik als beheerder kan zien (uiteraard). Wat mij betreft gaan we daar verder, je hebt mijn emailadres in ieder geval dus ga je gang.
oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Het enige wat ik zie is een "nieuwe" user die een niet aflatende stroom kritiek heeft op de site, en de beheerder. En daarbij komt met een serie ongefundeerde beschuldigingen. En inderdaad de waarheid werd achterhaald. Dat is geen schending van de privacy. Dan ben je een domoor. Bij het opstarten van internet explorer komt de melding al dat je gegevens in het publieke domein achterlaat. En achteloos weggevinkt wordt. Niet piepen dus. Even bij de feiten blijven dus. Dat had je kunnen weten.

En niet de vermoorde onschuld uitgaan hangen. Je wilde hier mensen op het verkeerde been zetten. Helaas, dat is dus niet gelukt. Het lukte bijna door de bijval in ongefundeerde kritiek. Helaas voor Fredb, de sitebeheerder en moderator zijn zeer goed geinformeerd. Ook met en door de aanwezigheid van Nederlanders op diverse lokaties in Indonesie. Het is natuurlijk van de gekke dat je meent je wel te mogen verschuilen en je anders voor te doen, een ander mag dan een email sturen. Beetje vreemd. Dan nog iets over de opmerking privacy. Die staat hier vanuit sitebeheerders kant hoog in het vaandel. Die wetenschap en kennis komt niet op het forum. En wordt vrijgegeven als daar aanleiding voor is. Enige terughoudendheid van fredb is zeker raadzaam. Die mededeling was overigens al gedaan door de sitebeheerder. Die sitebeheerder staat en blijft open staan voor communicatie. U hebt de vrijheid zich te uitten hier op dit forum. En gaat U te ver dan is die vrijheid zeker eindig. Emoticon: Party!


It's only kinky the first time.

elsbeth
Gebruiker
spacer line
 

J-zus, Chr-us, het moet niet gekker gaan worden, hoor. Wat doet het er in Godsnaam toe wat de relatie tussen FredB en Semuru, heren dat heeft er NIETS mee te maken, al was het haar kind of haar grootmoeder, of haar kleine broertje. Jullie halen er dingen bij die er helemaal niet toe doen. "Ïk heb je ontmaskerd". Hoe bedoel je: "je wilde mensen op het verkeerde been zetten"
Heren, jullie voelen je aangevallen, en worden dat ook. Of ik met alle kritiek van Fred eens ben, laat ik even in het midden. Ik heb in het algemeen veel waardering voor jullie werk, dat geldt voor Jeroen en ook voor Oyibo. Maar ik vind (en het kan me niet schelen of iemand het met me eens is) dat jullie nu in deze kwestie je ware gezicht hebben laten zien. Jullie kunnen niet inhoudelijk op kritiek ingaan. Misschien kunnen julie het wel, maar jullie doen het niet. Fred draagt hier als belangrijkste kritiek naar voren dat sommige mensen op dit forum er een handje van hebben om nieuwkomers binnen de kortste keren af te branden. Laat nou eens horen wat jullie van deze opmerking vinden. Vind je het onzin (waarom dan?), kan je er iets in herkennen, begrijp je waar hij op doelt. Jullie zien alles voorbij komen (of tenminste veel) dan moeten bepaalde patronen jullie toch ook opvallen?Jeroen
Beheerder
User icon of Jeroen
spacer line
 

Elsbeth; ik zal je een antwoordje geven. Kort en krachtig hoop ik, zodat er direct antwoorden op je vragen zijn.

De relatie tussen FredB en Semeru doet ertoe omdat ik nieuwsgierig was waar FredB ineens vandaan kwam met zijn frontale aanval op 'ons'. Om netjes te blijven stuurde ik een email, FredB koos om antwoord te geven in het topic en daarin nog leugens te verspreiden. Dat is alles wat mij betreft.

Het akkefietje met het zinnetje van Oyibo is prima opgelost. Oyibo heeft excuses aangeboden, heeft het direct gemeld in het beheerderstopic zodat ik achteraf ook las wat de chronologie was. Daarbuiten heb ik geen meldingen ontvangen dus ik zie deze zaak als afgerond.

Nieuwe mensen zijn hier welkom, er komen er dagelijks bij. Allemaal automatisch gelukkig, zodat men zelf kan bepalen of ze wel dan niet reageren. Nieuwkomers worden niet afgebrand, onzin dus.

Dat hij (FredB) dat stuk tekst neerschrijft begrijp ik, het is namelijk een laffe manier geweest om zich te manifesteren als goed persoon, in een poging om ons de oren te wassen, echter is hij nu het haasje omdat dergelijke personages binnen vrij korte tijd getraceerd kunnen worden door het systeem dat ik hier gebruik voor het forum. Helaas is dat uit noodzaak gebouwd, maar in sommige gevallen kan ik dergelijk laf misbruik gewoon direct onderscheppen en zelfs openbaren, zoals ik vanochtend deed.

Hopelijk ben je een beetje gerustgesteld. Een fijne zondag toegewenst in ieder geval. Emoticon: SmileFredB
Gebruiker
User icon of FredB
spacer line
 


On 14-12-2008 04:29 Jeroen wrote:
Eerst zie ik spoken, en dan 'beken' je.. dat kan ik ook 'niet erg netjes vinden'. In dat daglicht moet je mijn antwoordje dan ook zien. Dat is dus vereffend, ik laat mij niet schofferen namelijk.

Ik heb je email gestuurd gisterenavond, naar het adres in je profiel wat ik als beheerder kan zien (uiteraard). Wat mij betreft gaan we daar verder, je hebt mijn emailadres in ieder geval dus ga je gang.

Beste Jeroen, ik denk dat ik, net zo goed als andere deelnemers aan dit forum, recht heb op mijn zelf opgezette anonimiteit. Dat jij de mogelijkheid hebt om van alles en nog wat te zien is prima, en waarschijnlijk je goed recht, maar mijn anonimiteit op de wijze zoals je dat tentoon gespreidt hebt te grabbel gooien is ongerechtvaardigd. Dat ik niet direct op je email regeerde kan een groot aantal oorzaken hebben. Je kunt niet verwachten dat alle deelnemers zijn email maar in de gaten blijft houden omdat jij een email zou kunnen sturen waarop je direct een antwoord verwacht.
Ik heb je email gevonden tussen 245 spam-berichten, dus je kunt snappen dat ik dat niet direct heb waargenomen. Je had op een andere wijze gemakkelijk kunnen maken dat er een email voor mij klaarlag, dan had ik dat zeker gevonden. nu wat later dus omdat het niet in het goede vakje zat. Geduld is niet je sterkste kant.

Verder hoop ik dat je wat controle kunt uitoefenen op Oyibo. In het voetbalspel krijg je op natrappen de rode kaart, zeker op de wijze waarop hij dat doet.


Be careful what you wish for; you might get it!

Mas Rob
Gebruiker
User icon of Mas Rob
spacer line
 

Beste Obiyo en Jeroen.

Als moderatoren behoor je je naar mijn mening op de achtergrond te houden en brandjes in relatieve stilte te blussen. Bescheidenheid en terughoudendheid sieren een moderator.

Wat ik echter van jullie zie is egotripperij en een onstuitbare neiging jezelf te feliciteren met de eigen slimheid. Ik krijg plaatsvervangende schaamte als ik het lees. Het doet er niet toe wie gelijk heeft en wie ongelijk, wie eerlijk is of niet. Het gaat erom dat je als moderator de beheersing hebt om niet te vervallen in snoeverijen en haantjesgedrag.

Wat dat betreft zijn jullie bij deze gewogen en te licht bevonden.


Jeroen
Beheerder
User icon of Jeroen
spacer line
 

Je bent niet anoniem op internet, maar dat willen heel veel mensen nog wel eens vergeten. Ik heb overigens niets te grabbel gegooid, ik heb alleen wat dingen ge-extraheerd uit je postings en gegevens in mijn database. Die gegevens zijn niet openbaar, mogen niet openbaar en zullen niet openbaar komen.

Dat is de Nederlandse wet waar de website op de server staat, al zou ik soms willen dat hij lekker ergens anders stond, zodat ik bepaalde dingen WEL kon plaatsen. Dat zou verhelderend kunnen werken in bepaalde gevallen. Emoticon: Puh!

En stel je spamfilter even bij; aangezien je je wel direct hebt kunnen registreren via het aanmeldings-emailtje moet het geen probleem zijn om mijn emailtjes direct in je inbox te ontvangen.FredB
Gebruiker
User icon of FredB
spacer line
 

Mijn spamfilter is bijgestelt al is dat nog geen garantie dat ik continue mijn emails in de gaten houdt. Soms kijk ik er een week niet naar, want zoveel emails krijg ik ook weer niet.
Het moet een koud kunstje zijn je site elders onder te brengen om je activiteiten zoals Mas Rob die beschrijft naar hartelust uit te oefenen. Of je daarbij veel forumleden overhoudt zal ik geen voorspelling over durven doen.


Be careful what you wish for; you might get it!

FredB
Gebruiker
User icon of FredB
spacer line
 

Ondertussen heb ik gezocht naar een manier om meer privacy te hebben, ook op deze site. Ik adivseer forumleden eens te kijken op

www.torproject.org/

en de voorgestelde programma's te downloaden en te installeren. Daarmee wordt het een stuk veiliger voor iedereen om te internetten.
Het zegt het beste te werken met Firefox.
Mensen die Windows Internet Explorer gebruiken zouden Firefox kunnen installeren en die alleen gebruiken om sites te bezoeken die je IP-adres willen zien en traceren wat je zoal uitspookt op dat internet.
Veiligheid en privacy zijn tegenwoordig heel belangrijk!!


Be careful what you wish for; you might get it!

Jeroen
Beheerder
User icon of Jeroen
spacer line
 

Bij gebruik van dergelijke software loop je echter wel de kans op een blokkade (niet kunnen meeposten in dat geval) te stuiten op deze website. Ik maak gebruik van lijsten met adressen die dergelijke anonieme dingen faciliteren in bepaalde gevallen.

Ik hoef mijn website niet te verplaatsen hoor, zoals eerder al aangegeven heb ik niet de noodzaak alles in het rond te gaan slingeren. Dit heb ik al eerder aangegeven overigens, verscheidene malen.

Email-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan.Mas Rob; lees even terug wat er precies gebeurd is, dan snap je waarom ik hier in het 'openbaar' reageer. Ga er maar vanuit dat 99% van de dingen die voorvallen op dit forum vrijwel onzichtbaar afgehandeld worden. Het grootste deel overigens geheel geautomatiseerd anders zou ik 30 uur per dag bezig zijn rotzooi te ruimen. Bij wijze van spreken is dat dan.Peter191064
Gebruiker
User icon of Peter191064
spacer line
 

Is net als bellen zonder nummer herkenning tegenwoordig, loop je ook de kans dat de andere kant je oproep niet beantwoord.
Wie iets te verbergen heeft vraagt om meer privacy !!
Internet is een open gebeuren, alle vormen van communicatie trouwens.
Als je wil is er veel te achterhalen, mede door de openstellingen op internet.
En ook ik beheer een website, en heb de mogelijkheid om IP-adressen weer te geven in het gastenboek en is bij wet niet verboden.
En IP-adres, kan ook een hotspot zijn waar uit men werkt.

Zie deze site( http://www.ipee.nl ) , kun je zelfs zien wat voor besturingssysteem je gebruikt.
Stop met inetrnet als je iets te verbergen hebt.


Soms denk ik wel eens : je kan m`n rug op zak, dan gaan we er weer voor!

merapi
Gebruiker
User icon of merapi
spacer line
 

Nee Mas Rob en Fred, Yerun en Oyibo beheersen deze site uitstekend!
Ik zou zeggen:ga ergens anders lopen zeuren en klagen, maar val deze site niet meer lastig.
Mas Rob:stop met die beschuldigen, over haantjes gedrag etc., je maakt jezelf belachelijk.
Mijn advies : zoek een goede psycholoog en stop met die klagerij en aandachttrekkerij.
Ik wens je veel psychische gezondheid toe
zal wel niks uithalen, maar toch
Selamat
Merapi/Wilmamerapi
Gebruiker
User icon of merapi
spacer line
 

Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye Jeroen of Yerun, hetzelfde, maar je weet prima deze hectische site te beheren!!
zal ik een topic openen voor Kerstgroeten of jij?
Lieve groet van Merapi/Wilmaoyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Merapi,

Ik begrijp je reaktie waarvoor zeker de erkentelijkheid !
Maar niet iedereen heeft deze visie. Maar nemen het voor vanzelfsprekend aan dat ze wel gehoord kunnen worden. Het liefst in een opgemaakt en schoon bedje. We doen ons best daarvoor. Ongeacht de inhoud van een reply, natuurlijk binnen de grenzen van wat "wij" aanvaardbaar vinden. En ik denk dat er hier veel geoorloofd is wat de vrijheid van posting aangaat. Het blijft natuurlijk mensen werk. En ik heb een excuus gemaakt. Voorop gesteld, er was geen kwaad in de zin. Maar werd wel alszodanig opgevat.

Brandjes blussen doen we al zoveel mogelijk op de achtergrond.
Nieuwe users waar we merken dat ze buiten het "forummaatschappelijk" gaan krijgen in eerste instantie een email waarin gevraagd wordt om terughoudendheid. Maar er zijn zaken waar we alleen ter plekke kunnen reageren. Dit was er 1 van. Er is in de samenleving al veel verruwing gaande en dat merken we op het forum ook. Veel al merken de gebruikers niet eens dat we ingegrepen hebben. En zo hoort dat ook.

We leven nu eenmaal niet in een perfecte wereld en dit forum is daarvan slechts een afspiegeling. Ik ken ook een site waar geen enkele kritiek is toegestaan en waar reply's eerst gescreend worden. Als je eigenaar van zo'n site bent dan heb je toch iets fout gedaan. Hier kan men gewoon zijn mening kwijt. En we laten veel toe. Maar er zijn en blijven grenzen. Metname daar waar mensen op het verkeerde been worden gezet. Zoals in het geval van fredb. En dan nog bannen we mensen niet en staan we open voor een email of gesprek. Zo zwart/wit zijn we nou ook weer niet.

Maar het lijkt me dat in zijn algemeen we hier een schone en goed georganiseerde site presenteren. En voor informatie over Indonesie durf ik wel te zeggen 1 van de betere, zoniet de beste, en dat mede door de inbreng van de mede-forummers.

En we staan open voor kritiek. En dat tref je ook niet overal
Dus als je ons gewogen hebt en ons te licht bevonden hebt, dan is er altijd nog de uitknop. Emoticon: Party!


It's only kinky the first time.

merapi
Gebruiker
User icon of merapi
spacer line
 

Uitstekend standpunt Oyibo!!
mensen met een kort lontje moeten hun frustraties elders afreageren.
We hebben hele lieve vaste bezoekers en die staan echt voor elkaar klaar.
Laten we dit zou houden!
Feed-back is prima, maar geen langdurig gezeur,maar zinvolle reply, nietszeggende beledigingen past niet op een Indonesische site,minimaal kun je verwachten dat men wat beleefdheid en respect toont. Ik heb er wel vertrouwen in..
Hartelijke groet,
Wilma/MerapiMas Rob
Gebruiker
User icon of Mas Rob
spacer line
 

Ik heb de voorliggende reacties nog eens allemaal doorgelezen en blijf bij mijn mening.

Ik vind dat er slecht gemodereerd wordt en denk te weten waarom. Zowel Oyibo als Jeroen/Yerun plaatsen inhoudelijke reacties naast hun rol als moderator. Dat gaat onherroepelijk fout, vooral als meningen hard botsen of persoonlijke opmerkingen worden gemaakt. Je kunt niet zowel sparring partner als referee zijn. Het verschil tussen Jeroen/Yerun voor de te onderscheiden rollen is te dun. Iedereen weet dat het één en dezelfde persoon betreft.

Ik heb dus kritiek op de moderatie van dit forum. Verder heb ik geen enkele mening over de leden van de forum die reageren. Maar het blijft wel grappig hoe mevrouw Merapi beleefdheid en respect verwacht, terwijl ze zelf mij psychologische problemen in de schoenen schuift.

Tot slot, een paar opmerkingen aan Oyibo.

1.
Er is natuurlijk de uitknop. Zou je willen dat ik niet meer reageerde? Wil je alleen maar mensen die, zoals mevrouw Merapi, je uitstekende standpunten toedicht? Dat "uitknop" argument is een zwaktebod.


2.
Ik citeer Oyibo: En voor informatie over Indonesie durf ik wel te zeggen 1 van de betere, zoniet de beste, en dat mede door de inbreng van de mede-forummers. .

Indahnesia is zover ik het in kan schatten een populaire site. Mogelijk zijn er velen die jouw woorden zullen beamen. Zelf vind ik niet dat het één van de betere of de beste bron (of zelfs site) is wat betreft informatie over Indonesië. Hiervoor is de geboden informatie naar mijn idee te oppervlakkig. Je opmerking is juist het soort snoeverij waar ik persoonlijk een aversie tegen heb.

3.
Nog iets wat ik niet leuk vind is de volgende reactie van Oyibo: Ik ken ook een site waar geen enkele kritiek is toegestaan en waar reply's eerst gescreend worden. Als je eigenaar van zo'n site bent dan heb je toch iets fout gedaan. .

Waarom zeg je toch niet welke site en welke eigenaar je bedoelt? Dit soort stoten onder de gordel aan god-mag-weten-wie zijn niet aan mij besteed. Of is het soms een incrowd grapje voor degenen die "in the know" zijn? Geloof me, het is voor buitenstaanders volstrekt niet interessant.
merapi
Gebruiker
User icon of merapi
spacer line
 

Nee Mas Rob is schuif je echt geen psychologische problemen in je schoenen, maar probeer te relativeren, dat is alles wat ik jou wens,trouwens ik ben geen psychologe
Die uitknop is een prima methode; niemand hoeft te reageren, ieders eigen keuze.
Maar lastigvallen en een zinvolle bijddrage leveren,daar zit een verschil tussen.
Mas Rob,post nou eens een positief bericht,wat je WEL leuk aan ons Forum vindt
groet Merapi/Wilma :
Indahnesia is een fijn forum, maar we moeten samen er iets van maken, en niet alleen de moderators!
SelamatFredB
Gebruiker
User icon of FredB
spacer line
 


On 14-12-2008 13:38 Peter191064 wrote:
Is net als bellen zonder nummer herkenning tegenwoordig, loop je ook de kans dat de andere kant je oproep niet beantwoord.
Wie iets te verbergen heeft vraagt om meer privacy !!
Internet is een open gebeuren, alle vormen van communicatie trouwens.
Als je wil is er veel te achterhalen, mede door de openstellingen op internet.
En ook ik beheer een website, en heb de mogelijkheid om IP-adressen weer te geven in het gastenboek en is bij wet niet verboden.
En IP-adres, kan ook een hotspot zijn waar uit men werkt.

Zie deze site( http://www.ipee.nl ) , kun je zelfs zien wat voor besturingssysteem je gebruikt.
Stop met inetrnet als je iets te verbergen hebt.


Sorry hoor, dit soort opmerkingen geven weer hoe weinig je afweet van die zaken. Er zijn vele criminelen op internet die van alles kunnen gebruiken, alles wat jij niet wilt verbergen. Nee man, als ik veilig kan surfen is me dat wat waard. Geef jij maar lekker je privézaken aan dat soort mensen. Zij worden daar rijker van, jij niet. Jij gaat straks klagen dat ze zoveel van je weten. Mij geeft dat niet, maar voor mijzelf scherm ik dat graag af. Zoals geschiedt is.


Be careful what you wish for; you might get it!

oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Mas Rob,
1. Het forum is er voor de forummers. Op geheel vrijwillge titel posten mensen hier. Je gaf een waarde oordeel. Het staat een ieder vrij om dit te doen. Het stond je niet zo aan.
Mijn suggestie daarin was in dat geval uitknop.

2. Tja, snoeverij? Als je zoveel aversie hebt tegen wat hieir gebeurd begrijp ik uberhaupt niet wat je hier doet. Net als jij een mening hebt, heb ik er ook 1. Volledigheidshalve prees ik niet alleen de sitebeheerder maar iedereen die hier zijn inbreng heeft. Zoiets heet in gewoon Nederlands met dank aan.

3. Niet 1 maar zelfs meer. Dat noem je stoten onder de gordel? Ik heb daar wel een ander woord voor.Hier mag je commentaar geven en wij mogen daarop reageren. Lijkt me een hele gezonde zaak. En zoals gezegd, de bijdrage door iedereen is geheel vrijwillig, incluis de mijne. Niet slecht toch? Nog geheel gratis ook !
Emoticon: Party!
En inderdaad, als het zo slecht is dan is er de uitknop.

Merapi gaf ook een waardeoordeel, en die was iets anders.
Net als in het echte leven.It's only kinky the first time.

Jeroen
Beheerder
User icon of Jeroen
spacer line
 

Email-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan.rob; leuk al die klachten maar ik hoor je er nu pas over. Als je dat eerder had gedaan hadden we er misschien serieus naar kunnen kijken, nu komt er het bij mij over als lekker meetrappen met FredB.

Goed, klachten over de moderatie kunnen in het daarvoor bestemde topic vanaf hier. Wilde eigenlijk zeggen dat we hier wel ontopic kunnen, maar dat is ook niet echt van toepassing meer, dus dat laat ik maar achterwege.

http://forum.indonesiepagina.n(...)tie_op_dit_forum.php

Onder dit bericht worden verdere reacties over de moderatie gewoon weggehaald.

FredB
Gebruiker
User icon of FredB
spacer line
 


On 15-12-2008 02:29 oyibo wrote:
1. Het forum is er voor de forummers.

Op het topic van de mevrouw in het vliegtuig zijn er 13 postings, 5 van Jeroen, 5 van Oyibo, 3 van twee forummers.
Op dat topic kan ik het niet helemaal met Oyibo's uitspraak eens zijn dus.

Verder vind ik dat er best mensen mogen zijn die kritiek hebben, waarop dan ook, op wie dan ook, maar die mensen zouden op een andere manier benaderd moeten worden als jullie (Jeroen en Oyibo) de kritiek niet kunnen verdragen. Dat zou jullie meer sieren. Bovendien vind ik dat er soms een boute uitspraak wordt uitgelokt die dan op zichelf weer meer extreme bewoordingen tot gevolg hebben. Dan krijgen we weer een self-forfilling profecy en is het verhaal rond. Dat principe moet toch ergens te doorbreken zijn voor een betere verstandhouding.
Maar goed, ieder zijn eigen,maar dan wel van twee kanten a.u.b. Dan wordt het een stuk leuker en informatiever, daarvan ben ik overtuigd.


Be careful what you wish for; you might get it!

Surya Atmadja
Gebruiker
User icon of Surya Atmadja
spacer line
 

Ik denk dat het toch iets anders is.

Jeroen de administrator (moderator) 1 x en Yerun , de user 4 x

Oyibo de user , 5 x .
Ik zie Oyibo niet als Moderator .

--------------------------------------------------------
Dit heeft ene Sidia in 2006 geschreven :

Ik denk dat er soms onduidelijkheid bestaat over de "rol "of de pet van Mas Mas Jeroen.
Is hij een mede user of is hij in functie (als Tukang sapu) .?
Want als Pe-nyapu (veger) moet hij objectief zijn en boven alle partijen staan.
Als een user is hij iets vrijer. Mag hij lekker een komentaren geven aan iedereen .

Stel is voor dat iemand in een pittige discussie verwikkeld raakt met ene Jeroen .
Gaat de andere Jeroen(de penyapu) dan tussenbeide komen ? Even een andere pet , Jeroen de user is Jeroen de penyapu geworden.
En wie gaat hij sapu-en ?
Ini bisa dibilang rolconflict .

Maaf ya , ini alleen een vraag.
1000x ma'af.

Moderator , mijn posting laten staan a.u.b of verplaatsen naar de juiste topic .bisa dicek of makemyday .

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Heb een behoorlijke tijd het forum niet gevolgd, loop ik bij mijn hernieuwde kennismaking weer tegen deze topic aan.
Mens mens mens, de boel is volledig verdwaald en ontspoord.
Zie ik ene FredB die een niet aflatende kritiek heeft, die mij doet vermoeden dat bij deze meneer een stukje oud zeer zit, vervolgens gaat Freddepet als een klein kindje posting zitten schrijven onder de naam Semeru, waarmee hij met zijn taalgebruik ook nog eens de Indonesier die al enige tijd in Nederland woont.
Doet Mas Rob ook nog een duit in het zakje(die had ik hoger ingeschat).
Al met al niets nieuws onder de zon, commentaar op de moderator, tja maar hoe serieus moet een moderator dit soort figuren nemen.
Zelfs een eenvoudige gebruiker als Malam kan al zien dat de postings van FredB en zijn analfabetische andere ik geen positieve bijdrage zijn aan dit forum.

Maar het is wel vermakelijk.

Groet MalamFredB
Gebruiker
User icon of FredB
spacer line
 

Haha, die Malam, of is het tóch Oyibo? En zou Mas Rob niet een broer van FredB kunnen zijn, als hij dat niet zelf is. Of een pseudoniem van Marcel70? Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden kwa combinaties. Als er ooit een reunie van forumleden zou worden gehouden zal het niet te veel kosten, dacht ik zo. Een Indonesisch huiskamertje zou voldoende zijn. Watertje erbij, hoofd koel.

Ik hoorde dat hij ook nog een zuster had, die FredB, maar die spreekt krom Frans en woont in Luxembourg. Hijzelf komt trouwens uit een rijke familie, rijk niet in de zin van veel geldelijke middelen want dat is maar in mondjesmaat aanwezig, maar rijk in de zin van humoristische uitlatingen. Veel bagage dus. Zware kost ook. Niet zo voor dit forum geschikt. We moeten wel serieus blijven.

Ik ben blij dat je toch weer opgedoken bent, want ze wilden al gaan dreggen!
Maar desalniettemin dank voor je aardige woorden van vermakelijkheid. Misschien heeft iemand er dan toch nog wat aan. Emoticon: Party!


Be careful what you wish for; you might get it!

Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2021
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

96,430,769 pageviews Een website van indahnesia.com