Hoe denken mede forumleden hierover?


 Subforum Andere praat 
71 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Andere praat > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent IndonesiŽ gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geŽxecuteerd in IndonesiŽ  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · IndonesiŽ gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
elsbeth
Gebruiker
spacer line
 

Tjonge, jonge, 10 dagen weggeweest en meteen een hoop gemist. Maar...ik ben weer aardig bij. Mijn conclusie (en zoals ik lees ook van vele anderen) is dat de toon er niet echt aardiger op wordt. Om even op dit topic terug te komen: persoonlijk vind ik dat een topic levendig wordt gehouden door het topic van verschillende kanten te belichten. Ik heb er geen problemen mee wanneer soms aanverwante onderwerpen aangesneden om een link te leggen naar het oorspronkelijke topic, maar het moet wel een beetje binnen de perken blijven. We kunnen elkaar daar natuurlijk best op een normale manier op wijzen.
Het ontgaat mij trouwens volkomen waarom er opeens zo op Sid wordt ingehakt door m.n. NKP-2005, die dan ook nog eens voordoet of hij voor vele anderen spreekt.
NKP-2005, voor mij (maar wellicht heb je vele bewonderaars) spreekt uit (sommige van) je postings een onvoorstelbare arrogantie, een al dan niet misplaatst gevoel van zelfingenomenheid.
Het is duidelijk dat Sid zich niet zomaar in een hoek laat drukken en waarom zou hij ook.? Iemand die echter blijft staan waar hij staat en netjes blijft zonder terug te trappen, roept vaak agressie op bij degene die hem graag ziet omvallen. Gevolg: de trappen worden steeds harder (maar dommer geplaatst). Ik vind het een nare vorm van intimideren en zie het vooral als een teken van grote onzekerheid en daar uit voorkomende bluf. Maar misschien zie ik het verkeerd hoor, excuses dan.

groeten ElsbethNKP-2005
Gebruiker
User icon of NKP-2005
spacer line
 

Wat een mensenkennis, zeg!
Ja ik denk dat je het verkeerd ziet, maar what the hell! Je ziet maar wat je wilt zien, hoor.Dolf A
Gebruiker
User icon of Dolf A
spacer line
 

Carambaaaaaaaaaaaa,
Als Hollander snap ik er nx meer van deez topic. Te zwaar voor mij Emoticon: Nooo ...........
Groetjes aan allen Emoticon: Devil


liever naakt dan bloot. huh?? what??

senior
Gebruiker
User icon of senior
spacer line
 

Ik dacht dat dit allemaal al een beetje doodgebloed was en een ieder vol goede bedoelingen weer verder ging, had daar in tenminste goede hoop op,waarom nou weer hakketakken op persoonlijk gebied?

Men kan het oneens zijn met andere forumleden maar ook zij hebben een eigen mening, die zij mogen neerschrijven mits zonder al te veel persoonlijke aanvallen.

Kom op zeg..ik neem aan dat we allemaal volwassen zijn??? Emoticon: Yes! Emoticon: Yes!


hati hati, pelan pelan

Jeroen
Beheerder
User icon of Jeroen
spacer line
 


On 27-10-2008 08:57 siebjans wrote:

...


Oo ja?? Emoticon: Confused Emoticon: Confused
Als men rond uit recht op de man gaat (grof wel te verstaan) schelden, wat is daar mee gedaan?? Emoticon: Confused Emoticon: Confused

Heb het antwoord al wel gevonden, hier wordt met 2 maatstaven gemeten, inhoudende dat als men iets meer te betekenen heeft voor dit forum als alleen maar lid, dan worden de ogen dichtgeknepen op dergelijke momenten!
Ook "dubbele nationaliteiten" spelen hierin een rol!!

Jammer vind ik dat, erg jammer.


Twee maten meten? Denk ik niet. Echter zijn zowel Oyibo als ik ook bezig met andere dingen buiten deze website, waardoor we niet alles tot de minuut kunnen volgen. En helpende hand van gebruikers door middel van het gele driehoekje (zoals Oyibo al zei) is dan ook altijd zeer welkom. Dan kunnen we er vaak sneller op inspringen. Tot op heden is daar geen gebruik van gemaakt voor de topics waar het fout ging. Wijzen naar anderen is leuk, maar zelf en beetje helpen is nog leuker. Emoticon: Yes!elsbeth
Gebruiker
spacer line
 

Senior, je hebt gelijk. Ik had er niet meer op in moeten gaan, maar ik was er gewoon een beetje boos over. I'm sorry. Klaar ermee.

Groet Elsbethsiebjans
Gebruiker
User icon of siebjans
spacer line
 


Op 28-10-2008 05:20 schreef Jeroen:

...


Twee maten meten? Denk ik niet. Echter zijn zowel Oyibo als ik ook bezig met andere dingen buiten deze website, waardoor we niet alles tot de minuut kunnen volgen. En helpende hand van gebruikers door middel van het gele driehoekje (zoals Oyibo al zei) is dan ook altijd zeer welkom. Dan kunnen we er vaak sneller op inspringen. Tot op heden is daar geen gebruik van gemaakt voor de topics waar het fout ging. Wijzen naar anderen is leuk, maar zelf en beetje helpen is nog leuker. Emoticon: Yes!


Zoals ik al eerder heb gepost (Chat Yogya topic), please ga niet nog meer mijn vertrouwen ten grabbel gooien! Emoticon: Angry Ik heb die bewuste avond weldegelijk tot 2X toe gebruik gemaakt van het "gele driehoekje" Emoticon: Stupid
Zelfs per sms heb ik je gevraagd ernaar te kijken Emoticon: Yes!
En zoals al eens is (meerdere keren) gepost door Oyibo, als mensen recht op de man gaan posten, dien ik (Oyibo) voor vuilnisman op te treden, dit is helaas niet gebeurd op de juiste manier Emoticon: Confused Emoticon: Confused

Dat men met andere zaken bezig kan zijn buiten dit forum is ten zeerste begrijpelijk, echter als 1 van de medewerkers aktief aan het posten is onder een sinoniem, vraag ik me af waar de geloofwaardigheid is/blijft van dit forum?? SORRY...

Kortom voor wat betreft mijn uitspraak "twee maten.....", leg mij dan maar eens uit hoe het dan te moeten noemen?? Emoticon: Confused Emoticon: Confused


http://www.nuafhalen.com (nieuwsgierig wat af te halen is? kijk zelf eens)

siebjans
Gebruiker
User icon of siebjans
spacer line
 


Op 28-10-2008 07:17 schreef elsbeth:
Senior, je hebt gelijk. Ik had er niet meer op in moeten gaan, maar ik was er gewoon een beetje boos over. Im sorry. Klaar ermee.

Groet Elsbeth


Wat mij betreft is het goed geweest dat je je stem hebt laten horen hierover!!
Voor velen zal het raar zijn dat het mij zo raakt, of zo hoog zit, dit komt omdat ik ruim 3 maanden geleden vol enthousiasme ben gaan meedoen op dit forum, en dan gebeurd er dit........

Nogmaals erg jammer.
(en voor diegene die het niet begrijpen mijn excuus, diegene die het wel begrijpen, doe er mee wat je denkt wat goed is)


http://www.nuafhalen.com (nieuwsgierig wat af te halen is? kijk zelf eens)

oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Siebjans,

Ik zie inderdaad wel eens dingen passeren waar ik aktie op neem. Opschonen, tekst verwijderen, of hele berichten verwijderen. Maar soms is het beter dingen te laten staan, zoals gezegt om als referentiepunt te houden, of te verwijzen naar. Wat mensen niet zien is dat ik dan in die gevallen users ook benader per email. Om aan te geven waarom iets weg is gehaald. Dat loopt niet in de kijker want dat gebeurd buiten het gezichtsveld. Als ik in en topic zie dat forummers aanstoot nemen aan iets wat weinig fraai geventileerd is, dan grijp ik in iedergeval in. En niet op eigen houtje overigens. Daar is een samenspel met Jeroen en dat lijkt me niet meer dan logisch.

Dus mijn excuus Sieb als er toch nog dingen staan in een topic of reply die op zijn minst als irritant ervaren kunnen worden. Ik heb hier wel wat van geleerd. Ik zal wel een opmerking gaan maken in een reply, in zo'n topic. Zodat duidelijk is dat het aandacht heeft. Emoticon: Party!


It's only kinky the first time.

Surya Atmadja
Gebruiker
User icon of Surya Atmadja
spacer line
 

Zullen we weer terug gaan naar normale situatie ?

Wat mij betreft is ook dit nare verhaal afgesloten , en ik heb ook geen " trauma" opgelopen .

Wij schrijven hier voor de lol , even klessebessen tussen internet vrienden moet gewoon kunnen .
Het is ook goed om te lezen dat er verschillende meningen zijn .
bisa dicek of makemyday .

Surya Atmadja
Gebruiker
User icon of Surya Atmadja
spacer line
 

Email-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan. Oyibo
Jeroen heeft in het verleden zo' n mooie rode " Moderator break " gehanteerd .


bisa dicek of makemyday .

siebjans
Gebruiker
User icon of siebjans
spacer line
 

Oyibo, kan allemaal zo zijn wat je hierboven hebt gepost, echter, eerder zie ik op dit forum dat bepaalde leden die grof taalgebruik uiten, direct verhuizen naar het ban topic! (voor enkele dagen, weken, what ever) waarom is dat nu niet gebeurd? Emoticon: Confused Zeker gezien het feit dat ik zo'n taalgebruik voor het eerst las ....... EN bovendien RECHT op de man....... dus..... Geloofwaardigheid?? Gi mana....... Emoticon: Confused Emoticon: Confused

Het valt me zwaar tegen, en hierover zal de discussie nooit ophouden, zeker niet als men niet "eerlijk" kan zijn.

Ik probeer me hier niet meer druk over te maken, echter als ik meen te moeten antwoorden zal ik dat toch blijven doen.
http://www.nuafhalen.com (nieuwsgierig wat af te halen is? kijk zelf eens)

oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Sieb,

Je hebt wat mij betreft gelijk.
Deze mede forummer is al eens aangesproken op zijn gedraging.
Ik heb geen reden niet eerlijk te zijn. Maar neem van mij aan dat we wel iets doen.
It's only kinky the first time.

oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Afijn de rukwind NKP-2005 is gaan liggen en kunnen we weer over tot de orde van de dag. Beetje zwak om je nick te laten scrappen terwijl je er 2 hebt.

Ik denk dat zijn arme vrouw nu weer zware tijden tegemoet gaat.
Ze woont niet zover bij me vandaan, zal het arme mens maar eens een bloemetje sturen. Die zit er nu weer de hele dag mee opgescheept. Emoticon: Party!


It's only kinky the first time.

senior
Gebruiker
User icon of senior
spacer line
 


On 28-10-2008 14:44 oyibo wrote:
Afijn de rukwind NKP-2005 is gaan liggen en kunnen we weer over tot de orde van de dag. Beetje zwak om je nick te laten scrappen terwijl je er 2 hebt.

Ik denk dat zijn arme vrouw nu weer zware tijden tegemoet gaat.
Ze woont niet zover bij me vandaan, zal het arme mens maar eens een bloemetje sturen. Die zit er nu weer de hele dag mee opgescheept. Emoticon: Party!


Hebben ze daar dan ook de Fleurop bloemenwinkels?? Emoticon: Party!


hati hati, pelan pelan

HansvdB
Gebruiker
User icon of HansvdB
spacer line
 


On 28-10-2008 14:44 oyibo wrote:
Afijn de rukwind NKP-2005 is gaan liggen en kunnen we weer over tot de orde van de dag.


Afgezien van het feit dat ik de gebeten hond zou moeten zijn, word ik helemaal niet blij als NKP het bijltje erbij neerlegt. Goede bijdragen.oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Nou, die goede bijdragen waren overigens gewoon terug te vinden op het forum. Middels de zoek functie. Ach en gebeten hond hoeft niemand te zijn, ook NKP niet.
Hij was al eens gewaarschuwd. Hij gooide zelf het bijltje er bij neer.

Goeie timing moet je maar denken. maar misschien breng ik het wel wat te veel terug tot proportie. Emoticon: Party!


It's only kinky the first time.

merapi
Gebruiker
User icon of merapi
spacer line
 

Emoticon: Devil Emoticon: Devil Emoticon: Party! Goedzo Oyibo, opschonen de boel en geen behoefte aan scheldpartijen en kifterig gezeur.
Het merendeel van de forumleden is uiterst positief
siebjans
Gebruiker
User icon of siebjans
spacer line
 


Op 28-10-2008 14:54 schreef HansvdB:

...


Afgezien van het feit dat ik de gebeten hond zou moeten zijn , word ik helemaal niet blij als NKP het bijltje erbij neerlegt. Goede bijdragen.


Precies! goed dat je het zelf inziet!

Aangaande NKP..... tja Oyibo, tja....... Emoticon: Stupid


http://www.nuafhalen.com (nieuwsgierig wat af te halen is? kijk zelf eens)

oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Tja, zoals je het zegt, tja........................
Het is de gebruiker zelf en zijn houding die een stemming bepalen.
En een eventuele beslissing de pijp aan Maarten te geven.
Dat zit gewoon tussen de oren. Ondertussen niet in de gaten hebbend dat tie eigenlijk alleen voorzichzelf hard wegrennende is. Het is tenslotte zijn houding en niet die van iemand anders. En dan de vraag zijn postings te verwijderen. Zo'n beetje het laatste zwaktebod. Maarja, het is zo en het is wat mij betreft uit de wereld. En kan wat mij betreft dit topic ook wel dicht. Het leed is wel geleden. Emoticon: Party!It's only kinky the first time.

siebjans
Gebruiker
User icon of siebjans
spacer line
 

Ik heb gebruik gemaakt van het gele driehoekje, het lijkt me verstandiger dan het hier te melden, ik hoor het wel via e-mail of ik hoor niets kan ook. Tis duidelijk, voor mij althans!

Over tot de orde van de dag zou ik zeggen............


http://www.nuafhalen.com (nieuwsgierig wat af te halen is? kijk zelf eens)

oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Sieb,

Ik zal Jeroen vragen wat er dan eventueel misgaat met de melding van het gele driehoekje. Mijn emailbus wordt elke 15 minuten leeggehaald. Misschien dat er in het meldingssysteem iets mis gaat. Excuses voor de overlast Sieb. Ik pak het op.

Emoticon: Party!


It's only kinky the first time.

oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Reply van ouwe bekende weggehaald.

En een eervolle vermelding op het mod-forum Emoticon: Party!
It's only kinky the first time.

NKP-2005
Gebruiker
User icon of NKP-2005
spacer line
 


On 28-10-2008 14:44 oyibo wrote:
Afijn de rukwind NKP-2005 is gaan liggen en kunnen we weer over tot de orde van de dag. Beetje zwak om je nick te laten scrappen terwijl je er 2 hebt.

Ik denk dat zijn arme vrouw nu weer zware tijden tegemoet gaat.
Ze woont niet zover bij me vandaan, zal het arme mens maar eens een bloemetje sturen. Die zit er nu weer de hele dag mee opgescheept. Emoticon: Party!


Het lijkt erop dat als je tot een allochtone minderheid behoort je wel van alles mag zeggen op deze site, vooral als je ook nog "moderator" bent!! Jammer dat je je ervaringen hebt opgedaan waar het geen waarde heeft, zoals in de Mosquito Bar?
Hoe krijg een ander de kleur van een verrotte gepelde banaan?

Je schreef voorheen dat oyibo al door kinderen werd geroepen, dus was dat niet zo erg en zeker geen scheldwoord voor een blanke in Nigeria (wie wil daar nu nog heen). In Fitna zag ik een kindje van 3 jaar zeggen dat alle Joden varkens waren en afgemaakt moesten worden. Tja, als je leeft bij zulke waarheden dan snap ik echt niet dat jij op deze site wordt toegelaten. Maar Jeroen (zit nu in de taxi nu hoor!! Te internetten!!) zal ook niet alles weten, want jouw slag is nogal goed in het verbergen van feiten.

Respectloos naar anderen blijft het in mijn ogen dat je die nickname hebt genomen, erop rekenend dat de anderen het niet begrepen.

Maar kom maar gezellig langs, het nachthok staat open en kan zo op slot, de hond is op kleur afgericht en mijn arme vrouw is allergies voor bloemetjes die erg sterk ruiken naar slechte adem.

Bovendien lieg je dat je .... ziet, want niemand heeft van jou een email gehad naar aanleiding van dit of een ander onderwerp. Maar ach, Nigerianen hebben nochtans geen enkele aanleiding gegeven ergens betrouwbaar in te zijn.

Nou, haal mijn reactie maar gauw weer weg, hoor. What a job! Maar nee, je job is natuurlijk in de bagger, waarvan ik op mijn site zo afgeef. Vandaar je represailles.

Moderator: my ass!siebjans
Gebruiker
User icon of siebjans
spacer line
 

Ik heb reeds tot 4X toe middels gele driehoekjes getracht of-forum, helderheid te krijgen van Jeroen. Ik krijg niets en hoor helemaal niets nada nothing Emoticon: Angry

Als die driehoekjes dus "ook" geen geloofwaardigheid teweeg brengen dan zal ik het on-topic(forum) dienen te moeten rechtzetten Emoticon: Stupid

Nogmaals jongens, mijn vetrouwen is goed geschaad en het gaat gewoon door, waarom Jeroen?
Emoticon: Confused


http://www.nuafhalen.com (nieuwsgierig wat af te halen is? kijk zelf eens)

Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2021
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

99,159,123 pageviews Een website van indahnesia.com