Abon2 van kip


 Subforum Selamat makan - Smakelijk eten 
67 bezoekers





Startpagina
Je bent nu in > Forum > Selamat makan - Smakelijk eten > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent IndonesiŽ gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geŽxecuteerd in IndonesiŽ  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · IndonesiŽ gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
Anne Mieke
Gebruiker
User icon of Anne Mieke
spacer line
 

Ik heb een tijd geleden geprobeerd om abon2 van kip te maken. Bumbu was goed
(ketumbar, jintan, jahe, citroensap, zout) smaak was goed (al was het een verschrikkelijk werk om de kipfilet uit elkaar te plukken Emoticon: ) maar ik wil 'm graag krokant(er) en dat heb ik nog niet klaargekregen. Emoticon: Confused
Iemand een tip?

gr
Anne Mieke



Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

charles
Gebruiker
spacer line
 

Hi Anne Mieke.

Indien ik het goed begrijp als jou abon 2 klaar is wil je het wat krokanter maken,ik maak zoiets maar het is "Carne Mechada"Als je het krokanter wil maken kan je 2 kanten mee uit
1-Indien je eem grill plate hebt(IS EEN RONDE PLAAT METAAL ZONDER DE BEKENDE GRILL RIGGELS)met een kwast smeer het met wat olie en laat het heet worden,als het zover is probeer een klein beetje om te kijken hoe lang hat duurt en hoe jij het wilt hebben.
2- Gebruik een gewone koeken pan en zet het op een hoog vuur en laat het heet worden,als het zover is probeer beetje bij beetje om te weten hoever je wilt gaan want het moet droog en krokant worden.
Veel plezier ermee.
charles



Anne Mieke
Gebruiker
User icon of Anne Mieke
spacer line
 

Nou eh het hoeft niet perse als ie klaar is. Tegelijk met heet bakken krokant mag ook wel hoor..... Emoticon: Smile
Met een koekenpan dan wel zo'n Tefalding neem ik. Anders plakt mijn abon2 hartstikke vast of het vreet olie. Toch?

gr
AM


Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

merapi
Gebruiker
User icon of merapi
spacer line
 

Anne miek, ik gebruik geen tefal gedoe, maar een gietijzeren grill pan van Blokker, dat ding is loodzwaar.
Die smeer je eerst flink met olie,en dan flink heet laten worden, daarna het vuur temperen en dan de Abon maken,zo wordt het lekker knapperig
Veel succes
groetjes Merapi/Wilma



Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

87,390,105 pageviews Een website van indahnesia.com