Afvalverbranding


 Subforum Java 
65 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Java > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent IndonesiŽ gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geŽxecuteerd in IndonesiŽ  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · IndonesiŽ gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Oibo schreef

Ik blijf toch van mening dat je beter eerst goed in een buurt kan gaan kijken, Een keer smorgens en smiddags en s'avonds voor je besluit ergens te gaan wonen. Zeker als je een Europese standaard bent gewend, dat voorkomt al veel problemen


Normaal is het dat je eerst ga kijken waar je wilt gaan wonen.
In mijn geval is dat anders gegaan, buiten mij om, heeft mijn vriendin voor haar zoon, een huisje gekocht in Chimahi in een pas ontwikkelde complex, een sawa gebiedje wat nog pas in aanbouw was.
Toen het klaar was, kon ik het bekijken, en als je dan zag wat er toen stond, en wat er allemaal zo is bijgebouwd in den loop der jaren.
De omgeving zag er ook goed uit toen, niet wetende, dat ze achter een hogere gelegen gebied daar ook een complex bouwde.
dat er een voetbalveldje, in een andere straat daar, een moskee bouwde, wisten we niet althans ik niet, ook nog geen 100 meter hemelsbreed , op die verhoogde gebied er ook nog eentje er bij zette.
Dus dat was al een domper, want voor dat er werd neer gezet, heb ik een stuk grond, een sawa laten kopen, grenzend aan dat huis van die zoon. Eerst een schets gemaakt en toen laten bouwen.

En heb er drie verdiepingen huis er bij gebouwd.

Het gebied was mooi, en de mensen waren allemaal vriendelijk dus, een koopje dat huis te laten bouwen.
Vergeet niet ik was, en ben nog niet goed op de hoogte, van wat daar allemaal kon, en deden.
Er veranderd daar ook binnen een tijdsbestek van jaren, de bebouwingen, van de complexen,.
Je kan dan niet vooruit zien waar je dan terecht kom.

Ja bestaande beschermde gebieden, complexen, dat al geplaats is, waar de gebouwen, met de omgeving duidelijk aanwezig was, daar kon ik ook kopen, maar daar juist wilde ik niet zitten, omdat je dan gebonden was aan die huizen waar je niets aan mocht veranderen.
En ook waar heel rijkere chinezen van Jakarta zaten vooral alleen in het weekend.

Prachtige gebieden, prachtige huizen goed aangelegde straten, achter poorten waar zoín sucuriti man stond te controleren.
Daar voelde ik mij niet aan gebonden, ik wilde tussen het gewone volk zitten, niet wetend dat er in die gebied ook nog een kampong was weg gesaneerd.
Die mensen kwamen ook daar tussen ook wonen, die gene die ze hadden weg gekocht, die hebben ze schijnbaar een huisje beloofd als ze die grond konden kopen.
Die mensen ouderen kunnen er niet aan wennen om dat gene wat ze gewend waren nog aan te passen aan de gebruiken, die nu wel aanwezig zijn zoals,sampam (huisvuil) op gehaald worden.Siebjans

Waar je ook rekening mee dient te houden als je buiten de stad woont zijn de rijstveldjes. enkele malen per jaar stoken ze het afval wat overblijft op! Dat vind ik nou ook niet bepaald een lekker geurtje...Jan van Tuti schreef

Beste Zieleffe,
Wonen in IndonesiŽ heeft net als wonen waar dan ook negatieve kanten, hoe men met het afval omgaat is voor mij een van de negatieve zaken.
Het is dit jaar 10 jaar geleden dat ik voor het eerst in IndonesiŽ kwam, kijk ik met name naar de grote steden zoals Medan, Surabaya en ook de kleinere steden is er heel veel in postivie zin verbeterd wat afval betreft en ook de straten liggen er veel netter bij.
Ik vermoed dat jij ook al een poos in IndonesiŽ komt, durf nu eens eerljk te zijn en geef daar eens een oordeel over, is dit wederom negatief zoals de meeste antwoorden van jou is het voor mij overduidelijk dat jij IndonesiŽ alleen maar negatief wil zien ondanks dat IndonesiŽ op heel veel gebied juist bezig is om zaken te verbeteren.
IndonesiŽ kan de burger geen hoge rekeningen sturen zoals in Nederland voor de verwerking van het afval omdat de meeste mensen het geld niet hebben en in het Westen hebben veel families ondertussen ook de middelen niet meer om die rekeningen te betalen.

Jan je hebt gelijk, er is daar heel veel goeds te vertellen, buiten om de natuur,wat heel mooi is daar, is het die prachtige plazaís, in wel elk grote plaats, die mooi zijn, met AC, en waar je best goed uit eten kan gaan ,met goede parkeer gelegen heden.

Ook carrefour prachtige gelegenheid om met je familie bootschappen te doen Europese foot, grote verpakkingen. Enz.
Van alles te koop je parkeer mogelijkheid in de steden ondanks de drukte is best te doen, je kan het niet opnoemen, of het is er wel.
Maar bij dat alles hoort, een mentaliteit, dat wat we zien, en meemaken ook wel dat gene waar de titel omgaat Afvalverbranding de mentaliteit van hygiŽne, en van properheid is ver te zoeken.
En laat we het maar benoemen, waar we al vele topics hebben vol geschreven, dat de bevolking apathisch is, en zich nergens om bekommeren.
Het is een mooi land waar de verkeerde bevolking in leef.
Zou het graag willen zien,als dat wat we horen van zeggen, dat Thailand een prachtige bevolking kent, die past in die omgeving.
Maar ik heb niet de illusie, om dat te veranderen, dat komt nooit goed meer daar.
Generaties lang is er verloren gegaan, en het verbaast mij nog steeds dat het slechter gaat, ondanks die goede dingen die we ook kennen. Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Talk to the hand Emoticon: So funny Emoticon: CryVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

NKP-2005
Gebruiker
User icon of NKP-2005
spacer line
 

Ik zie ook wel veranderingen in positieve zin, maar nog niet op het gebied van het milieu en afval. Bovendien gaat het heel erg langzaam, maar goed, als het maar gaat.
Het is mij wel duidelijk geworden dat er voor veel problemen die de Bule tegenkomt niet echt een positieve oplossing kan worden gevonden. Ook is duidelijk geworden dat de meesten dezelfde problemen ondervinden. Laten we het er maar op houden dat het bij het land hoort en ieder land zo zijn eigen hebbelijk en onhebbelijkheden heeft, die een poging waard zijn om in goede banen geleid te worden, al is het resultaat van die poging vooraf minstens onzeker te noemen.
Hartelijk dank voor jullie bijdragen over het afvalprobleem. Laten we dit onderwerp maar afsluiten.
Hartelijke groeten, Martindutchguy1000
Gebruiker
spacer line
 

wil je geen last van afvalverbranding neem dan gewoon een appartement, liefst boven de 6 de verdieping, heb je ook geen last van muggen.

Greetzsidia
Gebruiker
User icon of sidia
spacer line
 

Je kan ook de 40ste verdieping nemen , is ook leuk , lekker hoog.
De probleem is als je lampu mati krijgt , en je zit toevallig in de lift .
Stroomstoring en dan zit je toevallig tenhoogste van de 35ste verdieping en ook last heb van claustrofobie..

Cilaka seh.


Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

93,331,752 pageviews Een website van indahnesia.com