Hotelletje in Yogyakarta gezocht


 Subforum Java 
82 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Java > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent IndonesiŽ gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geŽxecuteerd in IndonesiŽ  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · IndonesiŽ gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
Jeroen
Beheerder
User icon of Jeroen
spacer line
 

Ik ben geen student meer, en ik betaal meer voor mijn ticket dan ik de vorige keer betaalde. Dat is correct. Het kan zeker goedkoper, maar ik zit vast aan mijn dagen, ik kan niet eventjes op woensdag vertrekken, dat scheelt helaas soms nogal wat.

Studenten kunnen toeristen zijn, maar dat hangt van de situatie af natuurlijk. De studenten die in Jogja op school zitten zijn geen toerist als ze in Jogja met me praten. Als ze vervolgens een dagje uit gaan naar Solo zijn het wel weer toeristen. Of bezoekers.. Om het moeilijk te maken. Emoticon: Winkbudowono1
Gebruiker
spacer line
 

Metro 2 in JL sisingmangaraja goedkoperder dan rest en minder iritant tourist is rustig areal is hotel voor echt Indonesia mensenidbrj
Gebruiker
spacer line
 

Albert H.

Ik ben inmiddels (vandaag) terug gekeerd in Nederland en heb mijn mail de afgelopen weken niet bekeken. Als antwoord op je vraag of ViaVia er nog is kan ik ja zeggen. Er moet ook een website zijn waarop je kunt zien waar ter wereld nog meer ViaVia's zijn. Zoek maar eens op Google.Albert H
Gebruiker
User icon of Albert H
spacer line
 

Jan,

Als jij in deze topic op page 1 kijkt, kun jij lezen dat ik inmiddels al goed geÔnformeerd ben. Jammer hŤ dat de reis er al op zit.
gr. Albert
hex00000
Gebruiker
spacer line
 


On 09-09-2004 12:44 Jeroen wrote:
Ik ben geen student meer, en ik betaal meer voor mijn ticket dan ik de vorige keer betaalde. Dat is correct. Het kan zeker goedkoper, maar ik zit vast aan mijn dagen, ik kan niet eventjes op woensdag vertrekken, dat scheelt helaas soms nogal wat.

Studenten kunnen toeristen zijn, maar dat hangt van de situatie af natuurlijk. De studenten die in Jogja op school zitten zijn geen toerist als ze in Jogja met me praten. Als ze vervolgens een dagje uit gaan naar Solo zijn het wel weer toeristen. Of bezoekers.. Om het moeilijk te maken. Emoticon: Wink

Hehe; langzaam maar zeker "wordt het nog wat" tussen ons Emoticon: Smile
ik kan in ieder geval zondag 19 sept vertrekken voor Maleisie en Indonesie, en kijk er naar uit; ik ben geen backpacker, geen student, ook geen standaard toerist; ik ga naar vrienden toe, met een extra koffer kleding voor hun; en, ach, wat maakt het uit ? zolang je haar maar goed zit Emoticon: Yes! ik houd je op de hoogte Emoticon: Bye bye vr gr; etienne hex (eindelijk mijn echte naam)


Etienne Hex

Jeroen
Beheerder
User icon of Jeroen
spacer line
 

Zo'n soort geval ben ik ook. Ik heb een rugzak, maar daar is alles dan mee gezegd. Verder zie ik wel hoe de wind waait.

Fijne vakantie. Ik heb inmiddels mijn (Singapore Airlines Emoticon: Wink ) ticket in huis.

Groeten,
Jeroenkrukcor
Gebruiker
User icon of krukcor
spacer line
 

Rumah mertua ligt zeker niet op loopafstand van Jl. Malioboro en ook een becakrijder zou ter plekke een hartverlamming krijgen als hij gasten van Rumah Mertua naar Jl. Malioboro moet rijden. Kan je de arme man niet aandoen. Maar Rumah Mertua is wel een aanrader. Ligt in het noorden iets buiten Yogya achter Hyatt.
Over eten: sinds de "krismon" is de kwaliteit van het voedsel in goedkope warungs en resto's zo achteruit gegaan dat je ter plekke geconserveerd wordt door de formaline en vetsin in het eten. Ik zelf heb in Yogya jaren gegeten in gewone restaurants maar durf dat nu niet meer na een medisch onderzoek. De genoemde Es Eny is een van die rest. waar je ongezond, veel te zoet voedsel krijgt. Gajah Wong is zeker een aanrader (maar voor de dikkere portemonnee) maar zo zijn er nog wel meer. Echter, eten van een kaki-lima schaadt je gezondheid tegenwoordig. Mensen die niet veel geld hebben, zijn noodgedwongen hiervan te eten, maar het is (jammergenoeg) geen aanrader (meer) vanwege alle (goedkope) rotzooi die men er indoet en de bij herhaling gebruikte bakolie om de kosten te drukken.
Eet smakelijk maar ook wijs.Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

87,533,332 pageviews Een website van indahnesia.com