De zaak Wilders.


 Subforum Andere praat 
101 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Andere praat > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent Indonesië gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geëxecuteerd in Indonesië  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · Indonesië gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
sapolidi
Gebruiker
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 01-11-2009 23:58 zieleffe wrote:
[Maar als ik iets vertolkt, en krijg ik geen respons, dan denk ik, "kijk ik had het weer eens bij het rechte eind".Maar lees heel veel de laatste tijd, en zie veel op Internet, daardoor plaats ik, en leer elke keer weer meer .

Op 11 oktober kwam jij met een posting over een jonge filosoof Rob Wijnberg die jij bewonderde vanwege zijn spreektalent en analyserend vermogen. Jij vond dat hij zeer genuanceerd over Wilders en zijn retoriek sprak.
Hieruit blijkt dat jij de essentie van het artikel totaal niet begrepen hebt. Rob Wijnberg geeft met dat artikel alleen aan dat Wilders gebruik maakt van de retoriek volgens de gedachtegang van Aristoteles.
En bij deze gedachtegang draait het bij het overtuigen van mensen niet zozeer om de waarheid (hoe de wereld is), maar om de vorm waarin die waarheid wordt gegoten (hoe de wereld wordt voorgedaan). Anders gezegd, het gaat er niet om wie gelijk heeft, maar om wie gelijk krijgt. En deze Rob Wijnberg, waar jij nogal heel positief over schrijft, besluit zelfs het artikel met: "de grote tekortkoming van de ‘linkse elite’ zou je kunnen noemen dat zij zich meer thuis voelt in de traditie van Plato dan die van Aristoteles. Dat wil zeggen, linkse politici beroepen zich liever op ‘zuivere waarheid’ en ‘rechtvaardige principes’ dan op retoriek."
Bij een eventueel antwoord moet jij mij dus niet aanvallen op deze uitspraken, want ze zijn allemaal van die Rob Wijnberg en jij gaf zelfs aan dat zijn verworven kennis beter uitgedragen moest worden.


U kan nog geen plaatje
Click to see original image
plaatsen zo bent u, in uw geleerdheid nog achter gebleven . Emoticon: Talk to the hand Emoticon: Stupid

Wordt tegenwoordig iemands geleerdheid bepaalt of hij/zij op dit forum wel of niet een plaatje kan plakken? Het moet toch niet gekker worden hier in dit landje. Emoticon: Laugh out loudzieleffe
Gebruiker
spacer line
 


Wordt tegenwoordig iemands geleerdheid bepaalt of hij/zij op dit forum wel of niet een plaatje kan plakken? Het moet toch niet gekker worden hier in dit landje.

Nou ze doet zich eigen voor als advocate, dan zou je zeggen dan blijf je wel op de hoogte van alles wat er in de samenleving, van ontwikkeling gebeurd.
Als je een perioden overslaat, je kan het niet bijbenen, dan roep niet zo hard...
ze kan zich hier aanmelden de digibetenkamp
=================================================================


En deze Rob Wijnberg, waar jij nogal heel positief over schrijft, besluit zelfs het artikel met: "de grote tekortkoming van de ‘linkse elite’ zou je kunnen noemen dat zij zich meer thuis voelt in de traditie van Plato dan die van Aristoteles. Dat wil zeggen, linkse politici beroepen zich liever op ‘zuivere waarheid’ en ‘rechtvaardige principes’ dan op retoriek."

Wat moet ik daar nou mee Pluto,en Aristoteles, zijn dat honden namen???
Doe A.U.B niet zo geleerd, schrijf gewoon in je moers taal. en probeer mij als leek nau niet vast te zetten, met Pontius Pilatus, uit de vorige eeuwen geleden personen, die wat betekenen zou kunnen hebben in hun Tijd.
Ik heb de colums, en zijn optreden in Buitenhof hem leren kennen,als iemand die serieus probeert uit te leggen, en heb op die serie die Buitenhof uitzend over onze samenleving in een programma GRIMMIG NEDERLAND hem er uit gehaald zo jong en toch al een goede visie op het gene wat er gebeurd, in de samenleving als in de Politiek.
De samenleving heeft veel last van ontspoorde mensen waar ze mee geconfronteerd mee worden, en wat mensen in de hun werk, en in hun prive leven, veel ergenissen oplopen.
Daar heeft de linkse kerk geen bootschap aan, zij zitten heerlijk in hun pluus, van een afstandje hun koppen dicht te houden, maar roepen op rhetoriek van enkelen al gelijk dat het discriminatie is.
Vele ergenissen die de mensen nu beleven zijn ontstaan door het gebrul van de vorige eeuw van lieden die gelijk op hun tenen getrapt voelde te zijn, en weg keken van de problemen.
Daar hoort CDAers ook bij.
Heb je ze zien zitten die dwazen ouwe lullen en K*ten in het congres, in Utrecht.
Wat een stelletje dwazen zeg, daar zou ik mij helemaal niet meer thuis voelen.
Zij zijn schuldig, samen met de linkse kerk, aan het geen waar we nu in zitten, probleem mensen, die de ene na de andere problemen maken.
De TV heeft er niets anders meer er over, en brengt volle programma's zoals, Rond om tien.
hebt u ook gekeken, daar proef je uit dat er steeds meer ongenoegens onder de mensen leeft.
Maar als je dat allemaal niet wilt zien, en dat met pappen en nat houden wilt verbeteren, ja dan ben je echt een naïef dwaas.
Ik ben geen aanhanger van de PVV, maar helemaal niet van die regulerende partijen van de laatste 20 jaar.
Er moet eens een nieuwe wind gaan waaien in Nederland, zodat de bestaande de huidige electoraat vervangen worden.
En daarom kan het zijn dat er dan geen Wilders, en zijn aanhang nodig is om dit land beter te maken, en op een wijze te regeren zoals het moet, met daadkracht.
Dan dat slappe gewas van wat er nu zit, linkse als wel het midden rif, cda en de ChristenUnie.
Nieuwe mensen die zorgt dat de huidige electoraat aan de kant zet, en er een frisse wind door Nederland gaat waaien.
Wie dat doet interesseert mij eigenlijk geen moer, maar mensen met een grotere ervaring in het bedrijfsleven, en mensen met een charisma die opkomt voor de gehele samenleving, en niet mensen die alleen opkomt voor Allochtonen………… Emoticon: Stupid Emoticon: Eerie Emoticon: Frustrated Emoticon: BlushVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

senior
Gebruiker
User icon of senior
spacer line
 

Aardige discussie, maar of het hier de juiste plaats daarvoor is??

""Er moet eens een nieuwe wind gaan waaien in Nederland, zodat de bestaande de huidige electoraat vervangen worden.
En daarom kan het zijn dat er dan geen Wilders, en zijn aanhang nodig is om dit land beter te maken, en op een wijze te regeren zoals het moet, met daadkracht.""""

>Frisse wind is wellicht nodig hier in den lande, maar of zo'n schertsfiguur als die Wilders daar nu voor moet gaan zorgen? Ik ben bang dat hij allemaal luchtballonnetjes oplaat voor zijn meelopers en verder geen idee heeft wat hij moet doen als hij inderdaad ooit in de regering komt. .Wat ik niet zo gauw zie gebeuren want de Nederlandse stemmer stemt uit gewoonte/traditie altijd op de zg gevestigde partijen zoals het oubollige CDA en de salon socialisten bij de PvdAhati hati, pelan pelan

zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Ja helemaal mee eens... Senior.


maar of zo'n schertsfiguur als die Wilders daar nu voor moet gaan zorgen? Ik ben bang dat hij allemaal luchtballonnetjes oplaat voor zijn meelopers en verder geen idee heeft wat hij moet doen als hij inderdaad ooit in de regering komt.

Ja dat kan, hij zou misschien nog geen jaar volhouden, maar ik hoop dan wel, dat er velen die nu er bij zitten als zakken zand, zo ver weggemoffeld word,dat ze niet meer durven van schaamte hun gezicht op de TV te laten zien.
Traditionele kiezen al langer op die partijen,ergenis num 1.
Maar als je dat zooitje ziet, dan wordt het eens tijd dat er frissere jongere lieden opstaan en hen de mond gaan snoeien.
Dat noemt zich arbeiders, wat je ziet op dat congres, lieden die zich verrijkt hebben over de ruggen van de vergrijsde Ned volk. Emoticon: Devil Emoticon: Stupid Emoticon: So funny
Ze moeten alleen nog een middeltje krijgen om zo gauw het leven te laten, dan kunnen de premies omlaag voor de jongeren die eerst moeten leren werken.
En dan pas 2jaar later mag genieten van hun verworven recht.
Om dat zooitje hun mooie leven te mogen en kunnen lijden, of is dat met een korte ei Emoticon: Nice Emoticon: ShinyVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

elsbeth
Gebruiker
spacer line
 

Ik heb de discussie hier niet helemaal gevolgd en ook niet alle links geopend, maar ik wil toch wel even reageren op Merapi die hier Zieleffe beschuldigt van leeghoofdigheid en ook nog eens zijn ouderdom erbij haalt.
Je hoeft het niet altijd met iemand eens te zijn, sterker nog, je kunt iemands opvattingen verfoeien, maar om Ziel ervan te beschuldigen dat hij geen opvattingen en meningen heeft, dat lijkt me echt volstrekte kletskoek.
Als er iemand op dit forum is die staat voor zijn mening, dan is het Ziel wel. En hij vraagt nb. zelf, in de onderwerpen over politiek bijv, om reacties. Hij wil de discussie juist aangaan. .En die aanvallen op zijn plaatjes (waar ik zelf vaak erg om moet lachen, maar dat ter zijde): er wordt hier soms gedaan alsof hij alleen maar plaatjes plakt. Onzin. Wat betreft zijn taalgebruik: Ziel, dat moet je zelf niet iedere keer naar voren brengen, klinkt een beetje als "zeker omdat ik zwart ben". Maar val anderen dan ook niet aan op hun correcte taalgebruik of hun geleerdheid. Dat is zo'n zwak argument. Of mensen op de universiteit gezeten hebben of alleen lagere school hebben gedaan is niet relevant. Relevant is wat ze zeggen en doen.merapi
Gebruiker
User icon of merapi
spacer line
 

Nee hoor |Els,daar gaat het helemaal niet om, maar Zieleffe speelt op de man, is niet objectief, het enige wat hij kan doen is kwetsen als je niet met hem eens bent.
Ja, en dan geef je een eigen mening en dan krijg je weer een beledigende opmerking.
"Zeker dat ik zwart ben"", dit is zijn probleem niet die van mij, hij vervalt in een eindeloze slachtofferrol.... Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: Angry
Met deze man ga ik beslist geen discussie aan; het eindigt in galspuwen en ik kan mijn tijd beter gebruiken. Emoticon: Devil
totaal zinloos.
Groetjes van Wil
Els, ik respecteer ieder op dit forum, ongeacht afkomst, maar ik werd dus weer door Ziel als digibete uitgemaakt.
Weet niet eens wat die term betekent, hij waarschijnlijk ook niet, zie hiet de leeghoofdigheid.
Ik gegrijp absoluut niet wat deze man tegen mij heeft..
Ach laat maar lekker griepen en kankeren, is zijn enige tijdverdrijf op en tot leeghoofdigheid.merapi
Gebruiker
User icon of merapi
spacer line
 

Ziel, wil je ophouden met beledigen?
Gedraag je op dit forum, je wordt inderdaad steeds zieliger!
Stop ermee en lever een positieve bijdrage.elsbeth
Gebruiker
spacer line
 

Merapi, als ik dit topic teruglees (wat ik net inmiddels gedaan heb), kom jij opeens uit het niets met een opmerking over leeghoofdigheid aan het adres van Ziel. Wie speelt er hier nu op de man??? Overigens heb ik persoonlijk helemaal niets tegen "op de man spelen", ik kan die uitdrukking niet meer horen, mag je dan helemaal niemand aanspreken/aanvallen voor mijn part??Nee, als het maar in het algemene blijft.
Maar Merapi, daar begin jij toch mee, met beledigen? En wij zijn geen van allen objectief, wij zijn allen hartstikke subjectief. Wij bekijken de hele wereld vanuit ons eigen referentiekader. Jij als jurist zou het verschil moeten weten tussen feiten en meningen..
En dat jij je om de haverklap beledigd voelt, dat is nou inderdaad jouw probleem.
Stop eens een lepeltje humor tussen de trassi en de pepesan.merapi
Gebruiker
User icon of merapi
spacer line
 

Nee, Els voor zo ver ik weet heb ik nooit iemand beledigd op dit forum, anders was ik allang gebanned.
Hij beweert dat ik mij uitgeef als juriste, tjonge jonge, wil hij een kopie zien van mijn bul uit Leiden?
gewoon zielig..
Precies Els, als juriste weet ik het verschil tussen feiten, meningen en loze aantijgingen.
Zieligje is van de laatste categorie een sprekend exemplaar.
, speelt een goede slachtofferrol, ik heb hem door.
Groetjes van Wil/Merapisapolidi
Gebruiker
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 02-11-2009 10:20 zieleffe wrote:Wat moet ik daar nou mee Pluto,en Aristoteles, zijn dat honden namen???
Doe A.U.B niet zo geleerd, schrijf gewoon in je moers taal . en probeer mij als leek nau niet vast te zetten, met Pontius Pilatus, uit de vorige eeuwen geleden personen, die wat betekenen zou kunnen hebben in hun Tijd.


Nou wordt ie echt leuk. Jij komt zelf aan met dat artikel van Rob Wijnberg dat gaat hoe verschillend Plato en Aristoteles over retoriek denken en omdat je er geen hol van begrepen hebt trek je het maar even in het belachelijke. Het artikel, beste man, was geheel geschreven in je eigen moers taal. Alleen de namen zijn niet vertaald, het zijn tenslotte geen Nederlanders, maar Grieken. Of moet voor jou alles in het Nederlanders vertaald worden, omdat het anders boven je pet gaat?
Bovendien zouden die mensen niet alleen iets betekend hebben in hun tijd, maar hun gedachtegoed is nu nog steeds een uitgangspunt voor huidige filosofen. Dat je dat als leek niet interesseert kan ik me voorstellen, maar kom dan ook niet met zo’n artikel op de proppen. Je moet je vingers niet branden aan onderwerpen waar je geen kaas van gegeten hebt.


De samenleving heeft veel last van ontspoorde mensen waar ze mee geconfronteerd mee worden, en wat mensen in de hun werk, en in hun prive leven, veel ergenissen oplopen.


Dus alle problemen en ergernissen die de mens privé en op hun werk meemaken moeten door een regering opgelost worden?
En wat is jouw persoonlijke oplossing voor ontspoorde mensen?
Ben reuze benieuwd hoe Zieleffe dit allemaal gaat oplossen.


Daar heeft de linkse kerk geen bootschap aan, zij zitten heerlijk in hun pluus, van een afstandje hun koppen dicht te houden, maar roepen op rhetoriek van enkelen al gelijk dat het discriminatie is.


Door een hele bevolkingsgroep of religie te stigmatiseren voor de wandaden van enkelen is helaas, hoe je het wendt of keert, een vorm van discriminatie Zieleffe.


Ik ben geen aanhanger van de PVV, maar helemaal niet van die regulerende partijen van de laatste 20 jaar.
Wie dat doet interesseert mij eigenlijk geen moer, maar mensen met een grotere ervaring in het bedrijfsleven
,

Potverdorie Zieleffe, da’s nou jammer. Hadden we eindelijk zo’n figuur met een grote ervaring in het bedrijfsleven zoals Scheringa die zelfs persoonlijk aangeboden had om ons landje economisch weer helemaal op het goede spoor te zetten, blijkt die man zijn geld verdiend te hebben door onwetenden op te zadelen met woekerpolissen die niet te betalen zijn. De brave man is nu failliet en alles kwijt. Dus die bedrijfsjongens in de regering lijkt me geen goed idee. Emoticon: Laugh out loud


en mensen met een charisma die opkomt voor de gehele samenleving, en niet mensen die alleen opkomt voor Allochtonen

Nu effe serieus Zieleffe. Welke partij/mens komt alleen op voor de allochtonen ?
En dan niet alleen een naam uitbrallen, maar wel de punten opnoemen waaruit dit blijkt.
Jij past trouwens precies in de categorie mensen die Aristoteles (voor jou gewoon Arie) in zijn retoriek bedoelt met de groep die zich laat leiden door emoties en passies in plaats van de rede (het gezonde verstand). En laat nou net die groep vatbaar zijn voor charismatische figuren die voor alles en nog wat een eenvoudige oplossing hebben.
elsbeth
Gebruiker
spacer line
 

Merapi, leeghoofdigheid is geen belediging en digibeet (heb je het al opgezocht) wel???
Hij zegt bovendien: "ze doet zich voor als advocate, dan blijf je toch op de hoogte van wat er in de samenleving gebeurt" Wat vreemd dat jij daar meteen de conclusie uit trekt dat hij twijfelt aan je status als jurist...
Beauty is in the eye of the beholder. Zo is het ook met beledigingen. Jij voelt je beledigd door iets waar ik alleen maar om kan lachen, ook als de opmerking tegen mij gemaakt zou zijn. En dat komt niet (alleen) omdat ik zo'n olifantenhuid heb, maar vooral omdat ik mijzelf niet zo bloedserieus neem.
Groetjes Elsbethmerapi
Gebruiker
User icon of merapi
spacer line
 

Nee Els, maar een zinvolle discussie is kennelijk niet mogelijk met hem, niet belangrijk
Misschien moet ik er inderdaad om lachen en verder absoluut negeren en er boven staan.
Ik vraag mij af waarom hij die term digibeet hanteert, heb net een nieuwe pc en dus uit proberen, vooral met Window |Vista en Window 7.Groetjes Wil.Voor de rest mbt dhr Zielig:geen enkel antwoord meer.
HET IS EEN LEUK FORUMN EN DAT WIL IK GRAAG ZO HOUDEN.zieleffe
Gebruiker
spacer line
 


Op dat eerste ga ik niet meer op in.
ik vind dat het er niet toe doet.
Maar over dat andere heb ik een uitgesproken mening.

Door een hele bevolkingsgroep of religie te stigmatiseren voor de wandaden van enkelen is helaas, hoe je het wendt of keert, een vorm van discriminatie Zieleffe.

Was het maar enkelen, omdat ze zelf geen moer er aan doen en hun straatje niet zelf weten schoon te vegen, zelfregulering, heb ik over die totale groep een negatieve mening over.

Potverdorie Zieleffe, da’s nou jammer. Hadden we eindelijk zo’n figuur met een grote ervaring in het bedrijfsleven zoals Scheringa die zelfs persoonlijk aangeboden had om ons landje economisch weer helemaal op het goede spoor te zetten, blijkt die man zijn geld verdiend te hebben door onwetenden op te zadelen met woekerpolissen die niet te betalen zijn. De brave man is nu failliet en alles kwijt. Dus die bedrijfsjongens in de regering lijkt me geen goed idee.

Nou nou dat is wat, die man wordt op handen gedragen, duizenden schalden in het stadion Dirk Dirk, in Alkmaar een zeer geziene gast in Noord Holland.
Dus u denkt dat al die mensen niet goed snik zijn.
Je moet die enkelen gedupeerden zelf eens aan hun dollar tekens uit hun ogen halen.
Want ze leefde boven hun verstand i.p.v stand.
Daar heb ik geen medelijden mee.
Neen Sapolidi je bent een rare snuiter als dit een voorbeeld moet zijn of nog moet worden dan is Nederland niet gezegend met dat volkje uit u verstaande linkse gedoe.
Ook als vliegen komen die advocaten op hun slachtoffers af, om ze nog meer uit hun geldruif af te troggelen.
Dat zijn de viezerikken, een heel slechte mentaliteit.

Dat laatste het is echt van de gekke, ik doe geen moeite omdaar een quote aan te besteden..
Welk partij komt alleen voor de Allochtonen op.
Waarom moet de regering met geld inspringen om die pracht wijken te helpen.
Is dat dan, omdat daar de autochtone wonen!!!!!!!
Moet je alles over laten aan de regering, dat uit uw schrijven komt.
Alles is belachelijk voor woorden.
Ook die AOW discussie is belachelijk te noemen.
Laat de hogere heren maar eens meer premie betalen, dat is veel eerlijke dan straks de jongeren 2 jaar langer laten werken.
Om dat zooitje gepensioneerde rechters, en al dat hoog spul hun speeltje te kunnen laten doen.
bij ieder 10.000 euro meer verdienen 10% meer premie extra laten betalen.
Dan is de betaling voor die vergrijzing ook opgelost, dan kunnen ze dat allemaal best ophoesten.
Dat is het meest eerlijke.
Maar ja de linkse kerk zijn niet van arbeiders afkomstig meer, allemaal opgegroeide denkende elite spul, die op Nyenrode geleerd hebben, hoe ze de mensen het volk,die hard werkenden hun portemonnee leeg te roven.... Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Angry Emoticon: Very funny Emoticon: Bye byeVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

sapolidi
Gebruiker
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 02-11-2009 18:13 zieleffe wrote:Op dat eerste ga ik niet meer op in.
ik vind dat het er niet toe doet.


Ah, je kiest voor de makkelijke weg. En nu ga ik jou citeren. "Bij geen response blijkt dat ik gelijk heb" , want zo werkt dat toch bij jou.Was het maar enkelen, omdat ze zelf geen moer er aan doen en hun straatje niet zelf weten schoon te vegen, zelfregulering, heb ik over die totale groep een negatieve mening over.


Duidelijk. Had trouwens ook niets anders verwacht. Gewoon de zaak zwart/wit simpel houden en het gezond verstand uitschakelen, dat maakt het voor jou tenminste wat overzichtelijker. Dat de maatschappij gecompliceerder in elkaar zit, daar heeft Zieleffe lak aan.


Nou nou dat is wat, die man wordt op handen gedragen, duizenden schalden in het stadion Dirk Dirk , in Alkmaar een zeer geziene gast in Noord Holland.
Dus u denkt dat al die mensen niet goed snik zijn.


Dit is humor van de bovenste plank. Die man heeft ongeveer 60 miljoen euro in die club gestoken en heeft met zijn geld aankopen kunnen doen waardoor de club kampioen geworden is. Nogal wiedes dat die mensen in dat stadion zijn naam scandeerden. Ik zeg niet dat die mensen niet goed snik zijn, maar het interesseert hen gewoon niet waar Scheringa dat geld vandaan heeft getoverd. Zolang hun clubje maar goed draait kan de rest hen worst wezen. Wiens brood men eet, diens naam men eert luidt het gezegde.


Je moet die enkelen gedupeerden zelf eens aan hun dollar tekens uit hun ogen halen. Want ze leefde boven hun verstand i.p.v stand.
Daar heb ik geen medelijden mee.
Neen Sapolidi je bent een rare snuiter als dit een voorbeeld moet zijn of nog moet worden dan is Nederland niet gezegend met dat volkje uit u verstaande linkse gedoe.


Wat die financieel gedupeerden te maken hebben met linkse gedoe ontgaat me helemaal Zieleffe. Volgens mij waren het gewone doorsnee landgenoten die door handige DSB adviseurs met zgn. goedkope leningen om de tuin werden geleid. Er is gebruik gemaakt van hun gebrek aan kennis. Scheringa heeft hiervoor later zijn excuses aangeboden. En als iemand zijn excuses ergens voor aanbiedt, dan heeft ie toch wel wat op zijn kerfstok dacht ik zo Zieleffe. En ik maar steeds denken dat jij solidair was met de gewone man uit de straat die bedonderd werd, want juist deze categorie is de dupe geworden van die DSB-praktijken.


Ook als vliegen komen die advocaten op hun slachtoffers af, om ze nog meer uit hun geldruif af te troggelen.
Dat zijn de viezerikken, een heel slechte mentaliteit.


Wat ben jij toch slecht op de hoogte Zieleffe. De gedupeerden hadden zich voor die hele affaire begon allang georganiseerd in twee organisaties die voor hun belangen opkwamen.


Dat laatste het is echt van de gekke, ik doe geen moeite omdaar een quote aan te besteden..
Welk partij komt alleen voor de Allochtonen op.


Dat vond ik zelf ook van de gekke Zieleffe en daarom vroeg ik jou de naam van de partij op te noemen die alleen opkomt voor allochtonen , want daar had jij het over. Ik ben nog steeds reuze benieuwd met welke partij je op de proppen komt.


Moet je alles over laten aan de regering, dat uit uw schrijven komt.
Alles is belachelijk voor woorden.


Heb ik dat dan beweerd Zieleffe? Dat maakt het discussiëren met jou zo vermoeiend. Jij weet soms bij God niet waar het over gaat. Je klaagt over alles en nog wat en daarbij ligt altijd de schuld bij links en de allochtonen.


Maar ja de linkse kerk zijn niet van arbeiders afkomstig meer, allemaal opgegroeide denkende elite spul, die op Nyenrode geleerd hebben, hoe ze de mensen het volk,die hard werkenden hun portemonnee leeg te roven


Nyenrode is een business universiteit Zieleffe en daar word je opgeleid voor een leidende functie in het bedrijfsleven. Dus dat soort mensen die jij graag ons land ziet besturen. Maar het is geen links bolwerk hoor, eerder een instituut die vooral VVD- ers aantrekt. Emoticon: Bye byezieleffe
Gebruiker
spacer line
 Dit is humor van de bovenste plank. Die man heeft ongeveer 60 miljoen euro in die club gestoken en heeft met zijn geld aankopen kunnen doen waardoor de club kampioen geworden is. Nogal wiedes dat die mensen in dat stadion zijn naam scandeerden. Ik zeg niet dat die mensen niet goed snik zijn, maar het interesseert hen gewoon niet waar Scheringa dat geld vandaan heeft getoverd. Zolang hun clubje maar goed draait kan de rest hen worst wezen. Wiens brood men eet, diens naam men eert luidt het gezegde.


Het was in ieder geval een bedrijf, met meer dan 2000 mensen aan het werk.
Je kan het een soap vinden en het humor van de bovenste plank, hij had zijn spulletje goed voor elkaar als je al die nieuwe gebouwen ziet staan.
En dat van uit een politie manneke waar hij ooit gewerkt heeft.
Doet dat hem dat maar eens na.
Het gevoel dat nu mensen er pas er achter komen dat ze te veel aan hypotheken en koopsompolissen hebben gekocht was een grote bedrog van enkel medewerkers, die ze te veel vertrouwden.
Het is nooit goed te praten wat er gebeurd is van beide zijde.


Wat die financieel gedupeerden te maken hebben met linkse gedoe ontgaat me helemaal Zieleffe. Volgens mij waren het gewone doorsnee landgenoten die door handige DSB adviseurs met zgn. goedkope leningen om de tuin werden geleid. Er is gebruik gemaakt van hun gebrek aan kennis. Scheringa heeft hiervoor later zijn excuses aangeboden. En als iemand zijn excuses ergens voor aanbiedt, dan heeft ie toch wel wat op zijn kerfstok dacht ik zo Zieleffe. En ik maar steeds denken dat jij solidair was met de gewone man uit de straat die bedonderd werd, want juist deze categorie is de dupe geworden van die DSB-praktijken.

Sapolidi die gewone man die jij bedoeld hebben geen hypotheken, of koopsompolissen.
Je draait alles uit zijn verband, de gewone man is altijd de dupe van zowel links als rechts, of midden.


Wat ben jij toch slecht op de hoogte Zieleffe. De gedupeerden hadden zich voor die hele affaire begon allang georganiseerd in twee organisaties die voor hun belangen opkwamen.

Dan ben je advocaten buraeu Bartels vergeten, en nog anderen die zich opwerpen als bemiddelaar.
Ik denk dat jij je niet goed op de hoogte hebt gehouden van gang van zaken.


Dat vond ik zelf ook van de gekke Zieleffe en daarom vroeg ik jou de naam van de partij op te noemen die alleen opkomt voor allochtonen , want daar had jij het over. Ik ben nog steeds reuze benieuwd met welke partij je op de proppen komt.

Daar komt tie dan P.v/d.A =Partij voor de Allochtonen.
Niets mis mee hoor ze moeten toch ergens voor opkomen.
Niet voor de gewone Jan met de Pet die kunnen straks door werken naar 67 jaar.


Heb ik dat dan beweerd Zieleffe? Dat maakt het discussiëren met jou zo vermoeiend. Jij weet soms bij God niet waar het over gaat. Je klaagt over alles en nog wat en daarbij ligt altijd de schuld bij links en de allochtonen.

Ja dat was mijn fout ik bedoelde dat je ergens geschreven had waarom elke keer de regering het moest oplossen, de eigen verantwoordelijkheid van de bevolking moest ook mee tellen.


Nyenrode is een business universiteit Zieleffe en daar word je opgeleid voor een leidende functie in het bedrijfsleven. Dus dat soort mensen die jij graag ons land ziet besturen. Maar het is geen links bolwerk hoor, eerder een instituut die vooral VVD- ers aantrekt.

Vele prominenten van de P.v/d.A zoals Kok hebben daar allemaal gestudeerd, en met elkaar in hun studietijd afspraken gemaakt dat ze de poet zouden verdelen, en elkaar zullen helpen aan een baantjes.
Je zal er wel nog opreageren, maar dit is wel het laatste wat ik er van schrijf.
De anderen vinden het niet leuk meer, ze blijven weg……………….. Emoticon: Stupid Emoticon: Talk to the hand Emoticon: Devil Emoticon: Confused

Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

elsbeth
Gebruiker
spacer line
 

Man, wat klets je, ik hang aan julie lippen. Nee serieus hoor, ik meng me er niet in, weet er te weinig van, maar volg jullie discussie met plezier. Doorgaan a.u.b.zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Elsbeth ik probeer mijn huiswerk zo goed mogelijk te doen.
“Ze” (ja wie moet je daar onder beschouwen) zijn de woorden van minister Van der Laan en Alexander Pechtold
die roepen maar wat, en dat is heel gevaarlijk, het WIJ gevoel, propaganderen.
Stel als er wat gebeurd met WILDERS, DAN MOET JE DAT MAAR EENS UITLEGGEN.
Wanneer je zo iets met je verstand zegt, en je moet weten dat het juist averechts werkt, dat juist de mensen nog meer naar de PVV gaat, en je wilt dat niet begrijpen dan hoor je niet thuis in de Politiek
Moet u eens iets organiseren, je ziet het overal in welk stad plaats ook organiseer eens iets om iedereen uit te nodigen.
Wie zijn er,: niet waar het omgaat, Allochtonen mensen er bij te betrekken, om dat wij gevoel te maken.
Allochtonen het is en woord die mij eigenlijk ook niet zo aan staat.
Buitenlandse mensen kan je ook niet zeggen, nieuwe Nederlanders dan.
Maar nieuwe Nederlanders met hoofddoeken om, en die vinden dat het geloof belangrijker is dan samen iets te doen, dan kom je niet ver met samen , of wij gevoel.
Dat ze al met hoofddoek lopen, moeten ze zelf weten, maar ze geven wel een uiting van wij zijn meer dan jullie.
Je ondergeschikt maken, is iets wat mij wel aan staat, zal het zelf ook doen, maar je onder danig maken, zal ik nooit doen voor welk persoon ook.
Ik zag laatst een tehuis met nonnen die hun habijt afgedaan hebben, en zich toen pas merkte dat ze gelijkende met de mens zijn, waardoor er beter contacten bewerkt werden.
Ik heb het nooit over mij zelf, maar om iets uit te leggen, moet je duidelijkheid scheppen.
Als ik op TV ziet Extreme Home Makeover dan zijn mijn gevoelens ook met tranen overtrokken.
Dan ben ik zo emotioneel, en weet je als je dan ziet hoeveel mensen van allerlij streken in Amerika , dan doet het mij goed, gemengde kleuren latinos, Ieren, en van waar dan ook, dat is fantastisch.
Krijg dat maar eens in Nederland voor elkaar….


[bewerken] Vakbondsleider en begin politieke carrière
Wim Kok werd geboren in Bergambacht. Hij behaalde de diploma's mulo-B en hbs-B (Rijks hbs in Gouda, de voorloper van de Goudse Scholengemeenschap Leo Vroman), en studeerde vervolgens aan het Nederlands Opleidingsinstituut voor het buitenland Nyenrode.

Zo dat kunnen ze dan ook niet ontkennen. Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Confused Emoticon: Blush Emoticon: Very funny
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

heinrich
Gebruiker
User icon of heinrich
spacer line
 

beste sapolidi je verwijst met een link naar de volkskrant die links georiënteerd is.Dit kan je niet vergelijken met het verhaal van Mohamed Rasoel. De man heeft zijn bevindingen als NL moslim ervaren.Daarbij vergeet je dat de helft van de NL tegen de vervolging is van Wilders. Je moet alles wel in de juiste context plaatsen.
http://www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=8645sapolidi
Gebruiker
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 06-11-2009 10:52 heinrich wrote:
beste sapolidi je verwijst met een link naar de volkskrant die links georiënteerd is.Dit kan je niet vergelijken met het verhaal van Mohamed Rasoel. De man heeft zijn bevindingen als NL moslim ervaren.Daarbij vergeet je dat de helft van de NL tegen de vervolging is van Wilders. Je moet alles wel in de juiste context plaatsen.
http://www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=8645


beste Heinrich,
je verwijst naar een link van het vrije volk dat rechts georiënteerd is.je moett alles wel in de juiste context plaatsen. Wie zegt trouwens dat die Mohamed Rasoel geen alias is voor een of andere Nederlandse columnist. Eerst zien, dan geloven.zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Sapolidi die vrije volk was ook een links bolwerk, en misschien nu nog wel

Het Vrije Volk was de naoorlogse voortzetting van Het Volk en verscheen voor het eerst op 5 mei 1945; sociaal-democratisch dagblad gedrukt door de Arbeiderspers en nauw gerelateerd aan de NVV en de SDAP

Laat ik nu radio aan het luisteren zijn en ik hoor een liedje van Johnnie Kraaykamp een oud liedje zingen.
Al is die ouwe nog zo taai, zijn verhalen zijn niet zaai.......
Je hebt 0veral mensen die er iets van kunnen maken.
En juist de gevoelige snaar weten te raken........ Emoticon: Yummie! Emoticon: Shiny Emoticon: Party!Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

sapolidi
Gebruiker
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 07-11-2009 00:19 zieleffe wrote:

Sapolidi die vrije volk was ook een links bolwerk, en misschien nu nog wel

De papieren krant Het Vrije Volk bestaat al achttien jaar niet meer Zieleffe. Het laatste nummer verscheen op 30 maart 1991 in Rotterdam. Sinds 9 maart 2004 houdt een oud-redacteur van de krant een weblog bij onder de naam "Het Vrije Volk" www.hetvrijevolk.web-log.nl. De naam "Het Vrije Volk" wordt ook gebruikt door een website www.hetvrijevolk.com met opinies die haaks staan op die van de voormalige krant. Deze website staat bekend om zijn vreemdelingenhaat.
En dat is die site waar die Heinrich zo verkwanseld aan is. Je hebt dus weer de klok horen luiden, maar weet weer niet waar de klepel hangt.
En boeken lezen uit een tijd dat jij nog in de pijp van je vader zat, kan geen enkel kwaad Zieleffe. Door kennis van het verleden leer je ook je eigen tijd meer begrijpen. En het is ook nog eens goed voor je algemene ontwikkeling en taalvaardigheid. Emoticon: Yes!sapolidi
Gebruiker
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 06-11-2009 10:52 heinrich wrote:
Dit kan je niet vergelijken met het verhaal van Mohamed Rasoel. De man heeft zijn bevindingen als NL moslim ervaren.

De vermoedelijke identiteit van Mohamed Rasoel was de uit Pakistan afkomstige in Edam woonachtige variété-artiest Zoka Mansoor van A. (geboren 1951). Deze man, die ook de naam Zoka Fatah gebruikte, had een strafblad wegens zedendelicten.
Op 16 december 1992 werd Zoka Mansoor van A. door de kantonrechter te Amsterdam veroordeeld tot een boete van 2000 gulden naar aanleiding van een klacht door de Anne Frank Stichting wegens "aanzetten tot haat op grond van ras of geloofsovertuiging". Na zijn eerste veroordeling in 1992 werd Van A. in 1997 aangehouden op verdenking van aanranding en verkrachting. Op 21 januari 2009 werd Zoka van A. veroordeeld tot vijf jaar en drie maanden cel wegens seksueel misbruik van een aantal minderjarige meisjes. Volgens critici laat deze Rasoel zich voor het karretje spannen door anderen, omdat hij door zijn redelijk gebrekkig Nederlands moeilijk zulke teksten kan schrijven. Een verkrachter en iemand die door de rechter is veroordeeld voor het aanzetten tot haat gaan we toch niet op zijn woord geloven, of wel Heinrich. Emoticon: Laugh out loud
Hij trad ook op onder de naam “Son of Tarzan” en daarom denk ik dat hij de primitieve jungle nog niet is ontstegen.
Je kunt daarom maar beter een boek als Oeroeg lezen dan zulke onzin Zieleffe. Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loudheinrich
Gebruiker
User icon of heinrich
spacer line
 

sopolidi ik wil best een discussie aangaan maar je moet nu geen onzin verkopen. Ik verwijs alleen naar de collum die door een indische jongen is geschreven. Je probeert alleen maar je gelijk te krijgen en overal zout op te leggen.Je reacties zijn negatief. Daarbij zeg je van mij dat ik mijn tijd verkwanselt (schrijf je met een T spellingscontrole gebruiken) aan het VV ik dacht het niet ;over vooroordelen gesproken.Hoe dom kan je zijn. Betweters en onzin verkopers hebben wij al genoeg in kabinet.
En zieleffe laat je niet opfokken door sopolidi. Hij wil de anderen alleen maar de les voorlezen.guna2
Gebruiker
User icon of guna2
spacer line
 


On 07-11-2009 08:14 heinrich wrote: Daarbij zeg je van mij dat ik mijn tijd verkwanselt (schrijf je met een T spellingscontrole gebruiken)

Leren spellen, Herr Heinrich: ... dat ik mijn tijd verkwansel (zonder t of d). Sapo schrijfr:
En dat is die site waar die Heinrich zo verkwanseld aan is.
En dat is correct, met een d, want het betreft een verleden deelwoord.
Het hele werkwoord - de infinitivus zoals wij latinisten dat plegen te noemen - is `verkwanselen'. De stam is `verkwansel', en aangezlen de laatste letter van de stam niet voorkomt in " `t kofschip " krijgen verleden tijd ( imperfectum ) en deelwoord ( participium ) een d achter de stam.PeterH
Gebruiker
spacer line
 

Kijk eens aan: een Limburgse Indo haalt dit forum. En met welk een respons! Jordanie, rechtspraak, Plato, Mohammed Rasoel, Aristoteles, Nederlandse grammatica - ik wist tot vandaag niet dat Indonesie zoveel interessante aspecten had. Komt de verovering van de Molukken door Julius Ceasar nog aan de orde? Alexander Pechtolt misschien als het ultieme laxeermiddel na een zware rijsttafel?

DeTelegraaf, de Nederlandse Jawa Post zeg maar, heeft vandaag trouwens een paginagroot interview met Blonde Geert. Dat liegt er niet om.Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

90,953,928 pageviews Een website van indahnesia.com