[Centraal] Prijzen van vliegtickets


 Subforum Tickets, luchtvaart en vervoer 
67 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Tickets, luchtvaart en vervoer > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent Indonesië gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geëxecuteerd in Indonesië  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · Indonesië gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

KLM en Heineken hebben de handen in een geslagen ze komen in de vlucht met een bier karretje rond, met echte tap bier, wat wil je nog meer ik zoek die vlucht...... Emoticon: Party! Emoticon: Party! Emoticon: Party!

Emoticon: Angry Nd9GcQ0bYJL9PbvYACCelWLdHKvyda_nlOWrqzFqh0WTFT_auDz7LTo">


Emoticon: Angry Nd9GcQ0bYJL9PbvYACCelWLdHKvyda_nlOWrqzFqh0WTFT_auDz7LTo">


Die godsverdomme link wil niet dan de gehele link maar

https://www.google.co.id/searc(...)rc=AYrPdQqz4VEkHM%3A


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

nsenada
Gebruiker
User icon of nsenada
spacer line
 

Dat KLM echt bier zou verkopen;-)


There's a big difference between kneeling down and bending over!

zieleffe
Gebruiker
spacer line
 


Op 15-07-2016 23:26 schreef Malam:
Al je iemand willen dan kan het al niet meer, het vliegveld is gesloten, oeps je zal in de transito ruimte zitten te wachten op je vlucht naar Jakarta. Emoticon: Confused

Vele vliegtuigen zijn terug gekeerd wegens een coup van de militairen.
En die viezerik Erdogans gaat lekker tussen het volk staan ,ja dan kan je een bloedbad van maken of er geen krijgen want maar hier durven de militairen niet op te schieten dan gaan ze hun hele leven als genocide de wereld rond...... Emoticon: Angry Emoticon: Angry


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Ach Om ziel, Turken schuwen geen genocide. Gelukkig keerden toestellen terug. Het is een fijn land voor Russen. Die zijn blij met dictators, corruptie en barbarisme. Veel erger is dat we dit gajes ook in Nederland hebben wat notabene ook de straat op gaat voor Erdogan.

Volgens mij moeten we snel af van dit soort gasten. Enkeltje Ankara en, wieberen.


It's only kinky the first time.

jobvanstaalduinen
Gebruiker
User icon of jobvanstaalduinen
spacer line
 


Op 14-07-2016 11:41 schreef jobvanstaalduinen:
Wij willen begin December naar Denpasar vliegen en in de eerste helft van Maart weer terug. Zijn er nog tips voor goedkope tickets met een korte vluchtduur (max 17 uur) vanuit Amsterdam. We boeken altijd KLM of Signapore Airlines en vroeger ook MA en betaalden dan tussen de 700 en 800 euro per retourticket.

Toch maar weer Signapore Airlines geboekt. Dit jaar wel 860 euro, maar ook met Quatar kwam ik al op 800 euro uit en KLM was wel iets goedkoper maar is toch minder kwa confort en vluchtschema. Voordeel is ook 30 kg vrij mee te nemen en ook mijn vouwfiets kan zonder extra kosten mee.Famke
Gebruiker
spacer line
 

Mooie deal, ik naar Jakarta heen en terug via Den Pasar voor 760€
KLM/Garuda, KLM Emoticon: Shinyjobvanstaalduinen
Gebruiker
User icon of jobvanstaalduinen
spacer line
 


Op 29-07-2016 13:45 schreef Famke:
Mooie deal, ik naar Jakarta heen en terug via Den Pasar voor 760€
KLM/Garuda, KLM Emoticon: Shiny

Goede prijs voor KLM!Rotterdammer
Gebruiker
spacer line
 

Weet iemand of er nog wel eens goede aanbiedingen zijn voor een retour Jakarta-Schiphol (met Garuda)?
Voor tickets naar Indonesië weet ik de aanbiedingen meestal wel te vinden, maar ik ben niet bekend genoeg voor als het precies andersom zou moeten zijn.

Het gaat er om dat ik op dit moment een ticket zie voor ongeveer €1060 (zowel heen als terug de directe vlucht). Nu is het absoluut de bedoeling dat er met die maatschappij gevlogen gaat worden, maar ik weet niet wanneer de goede aanbiedingsperioden zijn. Tenzij er nog een betere deal verwacht zou kunnen worden, zou ik er nu al eentje willen halen (aanbieding loopt t/m 28 augustus). Heeft iemand een idee?jupje
Gebruiker
User icon of jupje
spacer line
 


Op 24-08-2016 16:27 schreef Rotterdammer:
Weet iemand of er nog wel eens goede aanbiedingen zijn voor een retour Jakarta-Schiphol (met Garuda)?
Voor tickets naar Indonesië weet ik de aanbiedingen meestal wel te vinden, maar ik ben niet bekend genoeg voor als het precies andersom zou moeten zijn.

Het gaat er om dat ik op dit moment een ticket zie voor ongeveer €1060 (zowel heen als terug de directe vlucht). Nu is het absoluut de bedoeling dat er met die maatschappij gevlogen gaat worden, maar ik weet niet wanneer de goede aanbiedingsperioden zijn. Tenzij er nog een betere deal verwacht zou kunnen worden, zou ik er nu al eentje willen halen (aanbieding loopt t/m 28 augustus). Heeft iemand een idee?

Het zou wat misschien handiger zijn, als je specifieker bent betreffende de periode waarvoor je het ticket zoekt.
Er is vaak een behoorlijk verschil in prijs of je een maandticket, een 2 maanden ticket, of een ticket voor nog langere tijd zoekt, naast de periode van het jaar, waarvoor je dat ticket zoekt.
Zelf zoek ik voor de scherpste prijzen meestal bij skyscanner.de of idealo.de.
Ik zie voor de route Jakarta-Amsterdam v.v. al ticketprijzen bij Garuda vanaf € 940.
Dat is echter waarschijnlijk een vlucht met KLM, en als je die als KLM-vlucht boekt is het al vanaf € 850, dus aanzienlijk voordeliger.
Het is een maandtickets met vertrek eind oktober, terug eind november, te vinden bij idealo, en te boeken bij travelstart.
Als je flexibel bent in de vertrekdatum, kun je ook eerst zoeken bij tix, waarbij je plus of min 3 dagen vanaf een bepaalde datum kunt zoeken.
Als je dan een voordelige geschikte datum gevonden hebt, kun je alsnog eens vergelijken bij skyscanner of idealo, kan soms weer tientallen euro's schelen.


it's good to touch the green, green grass of home

Rotterdammer
Gebruiker
spacer line
 

Oei, je hebt helemaal gelijk! Ik had dit bericht al eens getypt en toen had ik de maanden er wel bij gezet, maar ja, te lang niets doen leverde dus een mooie schone lei op Emoticon: Frustrated

Het gaat uiteindelijk om eind mei naar NL en eind juli of begin augustus weer terug. Op zich heb ik al wel aardig wat prijzen gevonden, maar het gaat mij er vooral om op welk moment aanbiedingen voorbij kunnen komen. Vorig jaar wist ik aardig wanneer het beste moment was om tickets te kopen naar Indonesië, maar daar had ik dan ook al behoorlijk lang van te voren naar gekeken om te zien wanneer bepaalde aanbiedingen voorbij zouden kunnen komen.

Inderdaad, KLM is wel voordeliger, maar de reden om specifiek nu voor Garuda te kiezen is omdat ik dit heb getracht samen te laten gaan met mij naar Indonesië gaan om diegene op te halen. Diegene gaat dan wel weer alleen terug en dan wil ik zo min mogelijk gedoe (het gaat voor diegene de eerste keer vliegen worden Emoticon: Smile ). Daarnaast heb ik ook nog de vergelijking moeten maken met een ticket daarheen en daar was op dit moment een mooie aanbieding voor: €540 voor een retour (dus ook Garuda) in mei 2017.

Wel lastig hoor, om alles goed te laten samenvallen. Maar daarom dus ook mijn vraag, dan kan ik een beetje inschatten of ik nu al de gok moet wagen om een retour CGK-AMS te halen of dat het zin heeft om nog even te wachten.jupje
Gebruiker
User icon of jupje
spacer line
 

Voor de periode eind mei tot eind juli zie ik bij tix inderdaad een prijs met Garuda van € 1060, bij skyscanner en idealo is dat € 15 minder, een verwaarloosbaar verschil dus.
Wat die prijs gaat doen, als je b.v. pas volgens voorjaar boekt, valt niet te voorspellen, want dat is van veel factoren afhankelijk.
Maar ik vind het een forse prijs, en zou denken, dat dat t.z.t. wel goedkoper zou kunnen worden.
Als je de exacte datum al weet, zou je je b.v. bij tix of skyscanner kunnen abonneren op een nieuwsbrief, waarbij je dan periodiek aanbiedingen ontvangt voor de gekozen route en gekozen datum.


it's good to touch the green, green grass of home

Rotterdammer
Gebruiker
spacer line
 

Dank je wel voor de insight, ik ga dan toch nog even wachten. Dat was eigenlijk ook wel de bedoeling, iets met credit card verzekering en dergelijke Emoticon: Smile Wilde alleen niet het risico lopen om een nu aanbieding voor in het hoogseizoen (terugvlucht in ieder geval) mis te lopen.

Is het trouwens al eens iemand opgevallen dat vliegen vanuit Indonesië naar Nederland (misschien ook wel andere landen, maar heb dat verder niet gecontroleerd) soms goedkoper uitvalt als je enkeltjes boekt? Ik was aan het kijken voor de periode november heen-januari terug en een retour ticket was soms meer dan 200 euro duurder dan wanneer dezelfde reis opgesplitst werd in twee enkeltjes. Bijvoorbeeld:

Heen 18 november, terug 16 januari
Enkeltje CGK-AMS is €389,42, enkeltje AMS-CGK is €457,23 = 846,65 totaal
Retour voor dezelfde data en dezelfde vlucht is €1053,97

Dus gewoon een prijsverschil van €207,32! En dat alles wanneer je boekt via Garuda. De logica ontgaat me helaas, dacht altijd dat retourtickets goedkoper zouden zijn.zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Ik betaalde voor mijn ticket enkel reis met Garuda rechtstreeks 550€ alles bij elkaar.
via Schipholtickets en heb overal alles af gesurft om goedkoper te kunnen reizen, met die Omar 339€ enkel, over stappen in een gehucht waar ik nooit van gehoord heb.. Emoticon: Stupid Emoticon: Cooool


Ik hoop dat ik zo iemand naast mij krijg te zitten, dan een moslima....... Emoticon: Party! Emoticon: Party!


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

_Jarno_
Gebruiker
User icon of _Jarno_
spacer line
 


On 25-08-2016 10:08 zieleffe wrote:
Ik betaalde voor mijn ticket enkel reis met Garuda rechtstreeks 550€ alles bij elkaar.
via Schipholtickets en heb overal alles af gesurft om goedkoper te kunnen reizen, met die Omar 339€ enkel, over stappen in een gehucht waar ik nooit van gehoord heb.. Emoticon: Stupid Emoticon: Cooool


Click to see original image

Ik hoop dat ik zo iemand naast mij krijg te zitten, dan een moslima....... Emoticon: Party! Emoticon: Party!


Dat zal Oman zijn en het gehucht Muscat neem ik aan. Prima vertoeven daar. Vliegveld is ouwe meuk maar de vliegmaatschappij is prima met meer beenruimte dan de andere maatschappijen en gratis wifi aan boord. Grote kans dat het Amsterdam-Muscat gedeelte gewoon met KLM gaat dan want Oman air zelf vliegt nog niet op Amsterdam.


Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Ik heb gisteren zitten spitten naar tickets, ik kom eigenlijk steeds weer bij Garuda uit, dit i.v.m. rechtstreeks vliegen wat voor ons heel belangrijk is.
Ik kom rond de 800 Euro retour uit, Ziel 550 enkele reis, je zou haast zeggen dat dit voor 400 zou moeten kunnen, maar zo werkt het schijnbaar niet.zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Neen Malam jammer maar als je net als ik met zwaar hand bagage en zwaar koffer 30 kilo meeneem is het over stappen niet geschikt in Oman te vertoeven en dan geheel niet meer met de KLM die maar 23kilo mag meenemen.
Dus Jarno geld maakt niet altijd gelukkig maar wat moet is als je net als ik meemaakte met de Etihad waar plots tussen stop de KLM werd voorgereden.
En wat ik dan niet begrijp dat de KLM 23 kilo hanteert bij hun zelf en als ze voor een andere maatschappij moeten invallen of gehuurd word, wel die 30 kilo accepteren Emoticon: Cooool Emoticon: I love it

.Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

totto
Gebruiker
spacer line
 

Dat is morgen.......toch?

KLM Royal Dutch Airlines
Er hangt iets moois in de lucht... De KLM Werelddeal Weken starten op 26 augustus aanstaande!


Toto Travel.com

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Ik heb nog niet geboekt dus vol verwachting klopt mijn hart Totto Emoticon: Yummie!
Voor een Eurootje of 400 minder willen Pop en ik nog wel anderhalf uur benen strekken in Singapore of Kuala Lumpur. Emoticon: Yes!totto
Gebruiker
spacer line
 

KLM voordeelweken:

JAKARTA € 579.00
Boeken voor 14 september 2016
Reizen: t/m 31 maart 2017
Reisperiode varieert per bestemming


Toto Travel.com

jupje
Gebruiker
User icon of jupje
spacer line
 


Op 26-08-2016 13:38 schreef totto:
KLM voordeelweken:

JAKARTA € 579.00
Boeken voor 14 september 2016
Reizen: t/m 31 maart 2017
Reisperiode varieert per bestemming

Dat lijkt een leuke prijs, maar zeker en vast niet voor aan 180-dagen ticket.


it's good to touch the green, green grass of home

totto
Gebruiker
spacer line
 

Zou een belangstellende zelf uit moeten zoeken, ik geef het alleen even door omdat ik de mailtjes krijg.


Toto Travel.com

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Dank je Totto, ik ga op jacht. Emoticon: ShinymerdekaSah
Gebruiker
User icon of merdekaSah
spacer line
 

Garuda staat vandaag ook nog een aanbieding op retour amsterdam - jakarta 549 euro
NON STOP Naar Bali vanaf 629 euro

(op basis van beschikbaarheid t/m juni 2017, uitgezonderd decembermaand)

Gewoon pagina op facebook liken Malam dan krijg je alle aanbiedingen automatischjupje
Gebruiker
User icon of jupje
spacer line
 


Op 29-08-2016 14:14 schreef merdekaSah:
Garuda staat vandaag ook nog een aanbieding op retour amsterdam - jakarta 549 euro
NON STOP Naar Bali vanaf 629 euro
(op basis van beschikbaarheid t/m juni 2017, uitgezonderd decembermaand)

Dat is een leuke prijs, zeker en vast niet voor een 180-dagen ticket, maar voor een 30-dagen ticket heel aardig.
Non-stop naar Denpasar vanuit Amsterdam vliegt m.i. alleen KLM.it's good to touch the green, green grass of home

salina
Gebruiker
User icon of salina
spacer line
 


Op 29-08-2016 14:43 schreef jupje:

[quote verwijderd]

Dat is een leuke prijs, zeker en vast niet voor een 180-dagen ticket, maar voor een 30-dagen ticket heel aardig.
Non-stop naar Denpasar vanuit Amsterdam vliegt m.i. alleen KLM.


KLM vliegt niet non-stop. Ze landen even op Singapore en dat noemen ze dan een rechtstreekse vlucht. Emoticon: ConfusedPlaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2021
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

101,785,592 pageviews Een website van indahnesia.com