Blanke man als echtgenoot, vrouw blijft 'hoer'


 Subforum Algemene Indonesiëpraat 
72 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent Indonesië gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geëxecuteerd in Indonesië  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · Indonesië gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
Jantje
Gebruiker
spacer line
 


On 23-01-2008 01:53 sapolidi wrote:

...


Het probleem is juist andersom. Een computerprogrammeur kun je niet als vuilnisman aan het werk zetten. Het is nu eenmaal zo dat hoger opgeleiden niet snel geneigd zijn om werk aan te pakken dat onder hun opleidingsniveau ligt. Emoticon: Bye bye

Dus...hangen we hem maar aan het uitkeringsinfuus... Emoticon: Yeah right!sapolidi
Gebruiker
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 22-01-2008 16:21 Yogya-Bali wrote:
Daarnaast lopen er hier ook rond te struinen met een WAO-uitkering uit het onderwijs en zonder iets te merken de grote toean met hun baboe uit te hangen. Rara, hoe kan dat?


De reden is dat je in het onderwijs ook afgekeurd kunt worden en volgens mij is het dan niet verboden om met dat geld in het buitenland de grote meneer uit te hangen. Ik ken geen enkele wet die je dan verplicht om hier in ons landje op een flatje achter de geraniums te moeten blijven zitten.
Of mag iemand met een uitkering niet meer van het leven genieten? Want afgunst en jaloersheid is niet alleen een eigenschap (zoals hier door menigeen beweerd wordt) van de Indonesiër. Ik wil ze in nederland niet graag de kost geven die deze eigenschap ook hebben. Emoticon: Bye byesapolidi
Gebruiker
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 23-01-2008 02:26 Jantje wrote:
Dus...hangen we hem maar aan het uitkeringsinfuus... Emoticon: Yeah right!


We kunnen ook zeggen: "Ga jij maar eens een eigen bedrijfje opzetten in Indonesië". Maar dat is ook niet de echte oplossing, schijn je behoorlijk sjagrijinig van te worden. Je komt na een tijd gefrustreerd terug en doet alsnog een beroep op een sociale uitkering. Is slechts uitstel van executie. Emoticon: Laugh out loudJantje
Gebruiker
spacer line
 

We kunnen natuurlijk vanalles zeggen. Neem nou de kwaliteit van het onderwijs. Wil jij beweren dat je straks weer fit en helder voor de klas staat? Het is nu in Nederland 02:50
Arme kinderen. Geen wonder dat de mensen in de grensstreek hun kinderen naar Belgie naar school sturen.
Yogya-Bali
Gebruiker
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


On 23-01-2008 02:34 sapolidi wrote:

...
De reden is dat je in het onderwijs ook afgekeurd kunt worden en volgens mij is het dan niet verboden om met dat geld in het buitenland de grote meneer uit te hangen. Ik ken geen enkele wet die je dan verplicht om hier in ons landje op een flatje achter de geraniums te moeten blijven zitten.
Of mag iemand met een uitkering niet meer van het leven genieten? Want afgunst en jaloersheid is niet alleen een eigenschap (zoals hier door menigeen beweerd wordt) van de Indonesiër. Ik wil ze in nederland niet graag de kost geven die deze eigenschap ook hebben. Emoticon: Bye bye


Je hebt gelijk als het om terecht verworven WAO-uitkering gaat. Deze mensen hebben alle recht om een prettig leven te leiden en hoeven van mij niet naast de geraniums te gaan zitten.
Maar er zijn er hier enkelen (nou, eigenlijk velen) die zich ver weg weten van het oog van Vadertje Staat en er lustig op los werken: doorgaans handelen (meubels), in de property business (m.n. in Bali) of een horeca-bedrijf bezitten. Dat is doorgaans niet zo duidelijk (de kwaadwillende helft van de WAO-ers hier heeft nooit in NL gemeld dat ze in RI zitten) en zo kan men - naast een WAO-uitkering - nog een aardig spaarcentje bijverdienen. Gelukkig loopt het nu in de gaten en zullen er stappen worden ondernomen van overheidswege op korte termijn.
Het blijft natuurlijk altijd zo dat niet de goeden onder de kwaden mogen lijden. Maar hetgene wat doorgaans steekt is dat die baboes (echtgenotes) van deze heren nogal wat noten op hun zang krijgen omdat ze natuurlijk beschikken over aanzienlijke (en altijd verzekerde) inkomsten. Je weet hoe het hier dan gaat: pamer dan gengsi (showen en ogen uitsteken). En dan doet het wel eens zeer als je als hardwerkende (ook voor de Indonesier) dit moet aanschouwen. Maak aan de Indonesier dan maar eens wijs waarom dit heerschap geld krijgt van de Staat en mevrouw (die voorheen nog geen roepiah te makken had) nu opeens de "big madam" uithangt en andere Indonesische vrouwen de ogen uitsteekt.sapolidi
Gebruiker
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 23-01-2008 02:53 Jantje wrote:
We kunnen natuurlijk vanalles zeggen. Neem nou de kwaliteit van het onderwijs. Wil jij beweren dat je straks weer fit en helder voor de klas staat? Het is nu in Nederland 02:50
Arme kinderen. Geen wonder dat de mensen in de grensstreek hun kinderen naar Belgie naar school sturen.


Leuk geprobeerd Jantje. Wie heeft jou nu weer wijsgemaakt dat ik voor de klas sta? Heb wel ooit vermeld dat ik ambtenaar was,maar hoeft dus niet persé in het onderwijs te zijn. Bovendien werk ik misschien wel parttime, heb ik een flexibel rooster, zit ik nu op mijn werk in de baas zijn tijd te internetten, woon ik toch nog in Indonesië, heb ik morgen adv, ben ik in de ziektewet etc. etc. Kortom legio mogelijkheden. Maar blijf raden jantje en als je het goed gokt heb ik misschien wel een leuk prijsje voor jou. Wat dacht je van een weekje Texel? Is toch heerlijk, even onder je eigen mensen.Op texel is het aantal moslims nihil en Indonesiërs wonen er ook niet (dacht ik).
Je blijft voor mij een bron van vermaak, beste man. Emoticon: Bye byesidia
Gebruiker
User icon of sidia
spacer line
 


On 23-01-2008 01:33 sapolidi wrote:

...


Die ......... vertoeft dus alleen maar in de hogere kringen. Nu snap ik goed zijn eenzijdige kijk op de Indonesische bevolking. Is een beetje zoals vroeger de gegoede burgerij hier in Nederland neerkeek op het gewone volk. Emoticon: Bye bye


Wat ik jammer vind is dat hij in zijn posting vaak de wijze blanke toean speelde.
Tenminste , zo is het bij mij overgekomen.
Dat hij beter weet dan al die stumpers , nemen zijn goed bedoelde adviezen niet. En voelt daardoor beledigd .(zie verhaal van zijn advies over de leverancier . Die "domoor", ondankbare vent werd zelf kwaad of beledigd toen onze A hem advies gaf hoe hij zijn gudang moet inrichten.)
Dacht ook dat hij meermalen schreef dat hij niet als een toean(besar?) gedroeg , maar kennelijk werd zijn houding door zijn omgeving(leverancier) niet echt geaprecieerd. Ook zijn goed bedoelde adviezen kreeg geen gehoor , het leek wel of diemensen daar Oost Indisch Doof zijn.

O.K , er zijn natuurlijk "foute koppels" , maar ik heb grote bezwaren als mensen zo maar de partners / vrouw van een bule man bepaalde etiket geeft.
Het is niet alleen omdat ze mijn bangsa(volk) is , maar het is te generaliserend.
En het woord baboe geef mij een vreemde smaak , en zeker als het daarna gekoppeld wordt dat de toean(besar) uit belanda ook een relatie met haar heeft.
En dat ze "per defenitie" (even kort door de bocht) als van kampung afkomstig (moeten) zijn .
Dat doet me denken aan de koloniale tijd (verhalen uit die tijd) .
Huishoudster (baboe), Nyai.
Ik zou het meer passend vinden als men de term Partner (v.e bule) gebruikt .
Zonder negatieve lading. Want je zou mensen kunnen kwetsend.


Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

sidia
Gebruiker
User icon of sidia
spacer line
 


On 22-01-2008 14:42 Albert wrote:


Kan het misschien zo zijn dat de Indonesische vrouw weet dat een Londoh (niet allen) de vrouw beter behandelen dan de mannen van haar eigen volk!
Kijk eens op WWW hoeveel Indonesische vrouwen zijn niet opzoek naar een westerse partner en zeker niet alleen maar voor geld.Zou het niet op een misverstand kunnen stoelen ?
Ik heb hier een voorbeeld van een site , een vrouw (goed gestudeerd) en getrouwd met een bule en woont in USA.
Kreeg mails van jongere dames die het e.e.a willen weten hoe het is om met een bule getrouwd te zijn ( goed leven).

Reactie= Buntut dari email mereka biasanya bernada, " enak,ya,bu/tante/mbak punya suami bule. Saya juga lagi mencari suami bule. Cowok Indonesia ngga cool alias norak. Kalo bersuamikan bule, anak2 saya bisa cantik dan ganteng seperti anak mbak/bu (perbaikan keturunan), juga bisa jalan-jalan ke Meksiko atau negara2 lain ( menghayal) dan bisa punya barang-barang yang keren-keren seperti temen2 saya yang juga kawin dengan bule ( ngelantur). Boleh,ngga saya dicarikan suami seperti suami ibu? (maaf, saya bukan biro jodoh)"

Die meisjes vroegen hoe goed ze heeft , dachten dat ze een glamour bestaan heeft.
Of ze kon bemiddelen voor bule partner.

Mungkinkah ada pesan dan kesan yang kita-sebagai perempuan Indonesia yang menikah dengan bule menimbulkan salah kaprah???? Apakah semua yang kita perlihatkan di dunia luar, terutama di mata teman-teman, saudara-saudara, orangtua, kerabat bahkan orang lain yang tidak kita kenal di Indonesia, bahwa perkawinan dengan pria asing aka bule itu adalah perkawinan yang sempurna? Sehingga gadis-gadis muda Indonesia (at least ada hampir 30 email yang saya terima) menganggap bahwa pria Indonesia tidak cool?

Ze vonden dat indonesische mannen niet cool zijn.
Niet knap , geen geld , niet romantisch etc.

Is dit herkenbaar ??
Pernah saya tanyakan kepada salah satu gadis yang berumur 19 tahun, " apa definisi cool bagi kamu?" Jawabannya, "ya, ituloh, ngga ganteng, duitnya ngga ada, ngga romantis, kurang sayang sama istri" Jawaban yang terbanyak adalah, tidak bisa memberi nafkah cukup dan tidak romantis. Selanjutnya saya bertanya, "darimana kamu bisa tahu kalau kamu sendiri tidak pernah ada pengalaman menikah dengan lelaki Indonesia?" Mereka sendiri tidak bisa menjawab pertanyaan yang saya lontarkan.

Saya tidak selalu berhaha-hihi, jalan-jalan dari satu kota ke kota lain, satu negara ke negara lain. Apalagi berbelanja barang-barang bermerek seperti yang di lakukan Jessica Simpson dalam menghabiskan weekendnya.Saya harus melakukan segala sesuatu yang menyangkut urusan rumah tangga sendiri alias solo karier. Loh, suaminya mana,mbak? Suami saya harus kerja, cari nafkah . Lah, apa-apa disini mahal, jeng. Saya sering menyebut diri saya si Inem. Kenyataannya, saya memang bangun subuh untuk menyiapkan kebutuhan suami dan anak-anak, mencuci piring, baju, setrika, melantai alias ngepel, bersihin jendela, vacuum (naik derajat sedikit dari sapu uduk), siram tanaman, cuci mobil, belanja, masak, antar-jemput anak-anak kesekolah dan kegiatan lain-lainya, rapat orang tua dan guru...wah, kalau mau ditulis nanti isi blog ini hanya tugas-tugas saya sebagai istri dan ibu erte saja. Kesannya ngeluh,gitu.

Het trouwen met een bule is geen garantie dat je het beter zal hebben dan als je trouwde met een indonesische man.
Haar man moet ook hard werken (kerja , mencari nafkah= membanting tulang = mijn toevoegingen).
Zij werd "gedegradeerd" en noemt zich zelf Inem. om huishoudelijk werk te doen.Moest alle huishoudelijke werk doen , koken , strijken , ramen lappen .
Ze maakt ook een leeuke opmerking , dat ze toch beter krijgt(naik derajat) omdat ze een vacuum(cleaner) gebruikt i.p.v sapu .

Kembali kepada bahasan semula, ada dua hal penting yang ingin saya "share" dengan gadis-gadis muda Indonesia dimana saja berada (dengan demikian tidak ada pihak tertentu yang merasa tersinggung), menikah dengan bule bukan suatu jaminan bahwa hidup anda akan lebih Indah, romantis, terjamin daripada menikah dengan lelaki Indonesia. Tidak menjamin kalau anak-anak anda nanti seperti bintang-bintang filem terkenal (cukup pake sabun Lux sajalah....)...dan khayalan lain-lain yang seolah-olah menjanjikan langit ketujuh. Yang kedua, sangatlah penting bagi seseorang untuk memiliki pendidikan yang cukup, pribadi yang kuat dan kecakapan berbahasa yang dipakai di negri calon suami dan pengertian budaya negri asal suami sangatlah penting.

Geleend uit : Bersuamikan Bule Tidak Selalu Gemerlap.Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

Hitami
Gebruiker
spacer line
 

Dat men het woord babu en tuan gebruik, zeg al iets over hunzelf vooral hoe ze naar hun vrouwen kijk.zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Om Sid
Het ziet er naar uit dat je bijna kan vergelijken Boer zoekt vrouw.
Maar dan anders om Bantu zoekt Bule
Hier is het waar het om gaat Bule zoekt bantu.
Voor dag en dauw te gebruiken.
Een mooi stukje in de Elsevier
http://www.elsevier.nl/opinie/(...)blogid/63/index.html

Slavenmarkt
Die vrouwen (en mannen) laten zich bijeen drijven en keuren alsof ze op een slavenmarkt staan. Het ontbreekt er nog maar aan of boer Frans vraagt of hij hun gebit even mag inspecteren. En dat allemaal om zo’n lompe boer in een achterlijk dorp aan de haak te slaan. Dan moet je wel heel wanhopig zijn.
Vertel mij maar eens wat de charme is van een interieur waar de zware geur van gier in de trijpen kleedjes is getrokken, wat de aantrekkingskracht is van het dagelijkse stal uitmesten en het bed uit voor het krieken van de dageraad, omdat de zeug moet biggen?
Sommige van die boeren laten zich geheel verzorgen door hun bejaarde moeder, die nu haar einde nadert vindt dat er wel eens een opvolgster kan komen, die op haar beurt de lepel in de pap kan steken en de sokken mazen. Dag in, dag uit, jaar in, jaar uit.
Vroeger was het beledigend als iemand je voor boer uitmaakte, nu lijkt het een compliment omdat het verwijst naar een onschuldige tijd waarin iedereen nog gewoon z’n eigen klompen sneed uit wat wilgenhout. Pure nepnostalgie naar een land dat nooit heeft bestaan.

Moet ik er nog bij vermelden dat dit een grap bedoelt is Emoticon: Worship Emoticon: Shiny Emoticon: Nice Emoticon: Yummie!


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

dutchguy1000
Gebruiker
spacer line
 

Ach, Ik vind het zo grappig dat dus alleen de situaties opvallen die direct met onszelf te maken hebben, Kijk toch eens goed rond. Bijvoorbeeld in Jakarta. lokaal gezien hebben de chinezen hier dat probleem veel erger.
Elke rijke chinees heeft 3 tot 7 appartementjes met in elke een andere meid. Moeders de vrouw met zijn kindjes niet meegerekend.
liefst een lange direct geimporteerde mooie chinese meid die liefst het bahasa niet kent....

Greetz

Hitami
Gebruiker
spacer line
 

Ach, dutchguy, iedere man als hij de kans krijg om vreemd te gaan zal hij niet na laten behalve mannen die saai, bangerik, pengecut etc die zal niet gauw vreemdgaan.

Jakarta met zijn 15 miljoen inwoners is ook veel dynamischer als in Nederland. en als je bepaalde werk heb, zit je constant te vergaderen hahahahaJantje
Gebruiker
spacer line
 


On 23-01-2008 19:01 Hitami wrote:
....Jakarta met zijn 15 miljoen inwoners is ook veel dynamischer als in Nederland. en als je bepaalde werk heb, zit je constant te vergaderen hahahaha

Hitami, ik ben het niet altijd met je eens maar voor deze keer lach ik hartelijk met je mee.Hahahahaha... Emoticon: Laugh out loudJohanN
Gebruiker
User icon of JohanN
spacer line
 

Hitami, ik schoot ook in de lach. Emoticon: Smile


Begin de details te vergeten

manon
Gebruiker
User icon of manon
spacer line
 

Heb laatst nog een blanke 'boer' from the 40's de deur uit geschopt! Emoticon: Shiny Emoticon: Shiny
Het probleem lag bij mij: ik hou namelijk niet van 'verpleegstertje' spelen Emoticon: Shut up! en ben te geëmancipeerd- ben van de '70's Emoticon: Yes! . De verzuchting van deze 'blanke boer richting mijn blanke relatie was dat hij deze zo bewonderde omdat hij het zolang al met mij uithield Emoticon: Wink Emoticon: Wink Emoticon: Shiny Emoticon: Shiny

Ik geef gewoon even aan dat het ook anders kan.

Hoe heet dat eigenlijk als mannen veelvuldig vreemdgaan? Zijn dit dan HOERHEREN? in dialectvorm: HOEREREN Emoticon: Confused Emoticon: Confused Emoticon: Confused een hoer ERen?
Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud sorry ik kom er even niet meer uit
Yogya-Bali
Gebruiker
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


On 23-01-2008 12:16 Hitami wrote:
Dat men het woord babu en tuan gebruik, zeg al iets over hunzelf vooral hoe ze naar hun vrouwen kijk.


Nou nou, sarcastisch bedoeld als je goed leest. Parodie my dear.Yogya-Bali
Gebruiker
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


On 23-01-2008 02:34 sapolidi wrote:

...


De reden is dat je in het onderwijs ook afgekeurd kunt worden en volgens mij is het dan niet verboden om met dat geld in het buitenland de grote meneer uit te hangen. Ik ken geen enkele wet die je dan verplicht om hier in ons landje op een flatje achter de geraniums te moeten blijven zitten.


Sorry, nog eenmaal reactie. Het is al enkele jaren vrijwel wettelijk onmogelijk nog toestemming van de UWV te krijgen om zich in het buitenland te vestigen. Ook voorheen was het niet altijd makkelijk: men moest 80 - 100% afgekeurd zijn om zich in het buitenland te mogen vestigen. Tegenwoordig is het nog moeilijker. Op een groep WAO-ers na die zich netjes jaren geleden in NL hebben gemeld bij toenmalige GAK, etc. en officieel toestemming hebben gekregen in RI te gaan wonen, vervolgens nog eens de wet BEU er over heen die het nog moeilijker maakt, zit er een grote groep die een postadres bijhoudt in NL en al jaren hier zit met de bewuste WAO-uitkering: zonder toestemming, dus wetsovertreder. En dan nog eens erbij werken of zaken doen. Dus dubbel wetsovertreder.Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Potverdrie, lees ik de posting van Dutchguy, Hitami en Manon.
Heb ik buiten mijn Indonesische Pop in Nederland ook nog drie poppen in Indonesië, net als de Chinezen van DG, ze spreken geen Nederlands wel Indonesisch, wel zeuren om internet, ja an me hoela, dan lezen ze misschien topics op Indahnesia waar huisjes in Jakarta worden aangeboden voor 750 Euro per maand.
Hmmmm een hut en een kut is voldoende toch!!!!!!!
Zo zijn mannen, gelukkig zijn vrouwen heeeeeeeel anders.
Hmmmmmm Manon ik ga niet vreemd hoor, ik ken die dames allemaal heel goed, nog sterker het zijn allemaal echtgenote's(di bawah tangan)
Wat is daar mis mee??????
Grapje Emoticon: Wink Emoticon: Nice Emoticon: Yes!Yogya-Bali
Gebruiker
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


On 23-01-2008 18:49 dutchguy1000 wrote:
Ach, Ik vind het zo grappig dat dus alleen de situaties opvallen die direct met onszelf te maken hebben, Kijk toch eens goed rond. Bijvoorbeeld in Jakarta. lokaal gezien hebben de chinezen hier dat probleem veel erger.
Elke rijke chinees heeft 3 tot 7 appartementjes met in elke een andere meid. Moeders de vrouw met zijn kindjes niet meegerekend.


Bekend verschijnsel. Ik heb in een perumahan gewoond waar in bijna elk huis een gezin was gevestigd waarvan de vader/echtgenoot alleen in het weekend langs kwam of soms zelfs minder. Het waren allen "isteri simpanan" van hoge ambtenaren, rijke Chinezen, etc.
(Voor een alleenstaande man is het wel een Walhalla om te wonen.)
Echter deze streng islamitische perumahan vond het geen probleem van eigen volk en ook niet van de Chinees (zal wel weer geld opbrengen) maar de Indonesische vrouw die daar woonde met een bule was "uiteraard" een "slechte" dame; die anderen niet. Dubbele moraal?sapolidi
Gebruiker
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 24-01-2008 15:24 Yogya-Bali wrote:

.....die een postadres bijhoudt in NL en al jaren hier zit met de bewuste WAO-uitkering: zonder toestemming, dus wetsovertreder. En dan nog eens erbij werken of zaken doen. Dus dubbel wetsovertreder .


Zo zie je maar weer YB dat het niet alleen de Indonesiër is die de zaak besodemietert.
In de WAO lopen en er ook nog eens bijklussen hoort inderdaad niet. Of je kunt werken, of je kunt het niet.sidia
Gebruiker
User icon of sidia
spacer line
 


On 24-01-2008 17:27 sapolidi wrote:

...


Zo zie je maar weer YB dat het niet alleen de Indonesiër is die de zaak besodemietert.
In de WAO lopen en er ook nog eens bijklussen hoort inderdaad niet. Of je kunt werken, of je kunt het niet.


Ik weet niet hoe het nu gaat in de grensstreek gebieden , ik woon al tig jaren in amsterdam.
Vroeger woonde ik in een grensstreek , en heb 3 maanden gewerkt in Duitsland (0ng.1974) via een koppelbaas .
Mijn duitse loon is 3x hoger en netto dan van nederland. Plus gratis kost/inwoning in een duitse bauernhof .
Mijn nederlandse kollega's zijn meer dan 50% uitkeringstrekkers ( allemaal jarenlang geachte leden van de soos ).
Voor de jongere is de soos een andere naam van de Sociale dienst = voor de ouderen onder ons heet het nu CWI.

Nou zoals je weet zijn sommigen van de achtergebleven vrouwtjes bekend onder de naam "groene weduwen".
Werd er gefluisterd dat ze vaak "kesepian" zijn (eenzaam zijn) .
Dus valt er wel iets te versieren.
Tenminste dat heb ik gehoord. Emoticon: Blush
Of het waar is , weet ik niet. Ehwaar Emoticon: Smile
Ik wil alleen hier benadrukken dat je niet zo maar moet geloven als er verhalen verteld wordt.


Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

zieleffe
Gebruiker
spacer line
 


On 24-01-2008 17:27 sapolidi wrote:

...


Zo zie je maar weer YB dat het niet alleen de Indonesiër is die de zaak besodemietert.
In de WAO lopen en er ook nog eens bijklussen hoort inderdaad niet. Of je kunt werken, of je kunt het niet.

Nou daar heb je al zo iets,dit is echt een groot verschil zeg.....
Of je de familie oplicht of de staat, wel misschien de bank dan.
zoals die nu in Frankrijk
Société Générale ontdekt miljardenfraude
24 Jan 08, 08:56 | 35 reacties
PARIJS (AFN) - Société Générale is een fraudezaak op het spoor gekomen die de op een na grootste beursgenoteerde bank van Frankrijk 4,9 miljard euro gaat kosten. Ook schrijft de bank 2,05 miljard euro af door verliezen gerelateerd aan de kredietcrisis. Dat maakte de Franse bank donderdag bekend.

dit zijn ook lekkere jongens die hier in rijden.
Zeker een heel groot verschil Emoticon: Talk to the hand Emoticon: Stupid Emoticon: Cooool Emoticon: I love it


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

sidia
Gebruiker
User icon of sidia
spacer line
 


On 24-01-2008 19:00 zieleffe wrote:

...

Nou daar heb je al zo iets,dit is echt een groot verschil zeg.....
Of je de familie oplicht of de staat, wel misschien de bank dan.

Ik begrijp niet Ziel.

Is er dan een verschil of je .je eigen familie oplicht of je de bank of staat oplicht ?
Mag je de bank / staat oplichten en je familie niet (mss vrienden ook) ?
Of is het omgekkerd , mag je je familie/vrienden oplichten en de bank/staat niet ?


Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

Hitami
Gebruiker
spacer line
 

YB heeft af en toe last van beroeps deformatie. Emoticon: Frustratedsidia
Gebruiker
User icon of sidia
spacer line
 


On 24-01-2008 19:10 Hitami wrote:
YB heeft af en toe last van beroeps deformatie. Emoticon: Frustrated

Hoezo ?

hij verteld ook rake dingen , alleen is zijn manier soms te confronteren.
Maar wat waar is , is toch ook waar . Nietwaar ?

Het is anders als men onware of halve waarheden staat te vertellen.
Kan je gelijk ook "afschieten" . Ik bedoel de bohong verhaal.


Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2021
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

97,561,480 pageviews Een website van indahnesia.com