De Doodstraf Nederlandse Xtc-fabrikant In Indonesi.


 Subforum Algemene Indonesiëpraat 
71 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent IndonesiŽ gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geŽxecuteerd in IndonesiŽ  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · IndonesiŽ gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
ciater
Gebruiker
User icon of ciater
spacer line
 

Vergeet niet dat Malam een bekeerde Moslim is geworden, en dat zit hem dan als westerling in een spagaat.
Als die man die nu veroordeelt is tot de doodstraf, Moslim had geworden dan had hij zijn leven nog kunnen redden.
ik geloof niet in sprookjes maar wel in werkelijkheid,en uw verhaal Madrotor? maakt mij ook toch weer eens duidelijk dat het mij niet verbaast dat het geen daar gebeurd, een ware verhaal zal zijn.
maar de meesten slapen graag daar!!, te warm om na te denken!!
De coup van 1965 was tegen het communisme, maar nu kan je een coup plegen tegen het fundenmetalisme!!!!!!
Verders kan je er van denken wat ieder wilt , uw verhaal, en mijn verhaal blijft daarmee weer eens duidelijk dat het erg gestelt is met IndonesiŽ.
En niemand ziet de ware gevolgen ondanks ja je kan gerust daar op vakantie komen is niets mis mee.
Maar zelf ervaar ik de cultuur die ook door mij ervaren wordt als een afwachtende houding aannemen, en altijd ontvangen maar niets geven mentaliteit, dat is moeilijk, dat is het geworden.
Jammer maar het zei zo Emoticon: Yeah right! Emoticon: Shut up! Emoticon: Sadley Emoticon: Emoticon: Nooo
zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

http://www.spitsnet.nl/nieuws.(...)ml?p=home%20links,11
De Nederlandse regering heeft officieel protest laten horen in Jakarta.
Ben benieuwd of dat invloed zal krijgen, op de verantwoordelijken zij die de wet moeten hanteren zijn de rechters , en die zijn niet vrij van voor oordelen.
Het justitie apparaat heeft zijn rechters niet meer op de goede mannier, om recht te spreken, de beslissingen worden naar de maatstaven van het fundenmentalisten islam gebracht.
Het zijn meest voor ingenomen moslims die hun invloed daaraan relateren. Emoticon: Confused Emoticon: Devil Emoticon: Shut up!


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Yogya-Bali
Gebruiker
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


On 03-06-2007 12:02 Malam wrote:
, dat een gedeelte van het politiekorps in IndonesiŽ zo rot als een mispel is, dat is ook geen geheim, maar het gruwelverhaal van Madrotter neem ik echt met een korreltje zout, hij heeft volgens mij teveel naar Stasi en Gestapo filmpjes gekeken.


Nou, deze keer moet ik madrotter gelijk geven. Ik denk dat de waarheid nog gruwelijker is dan men kan vermoeden.
Machtsmisbruik is het ergste kwaad dat er in Indahnesia plaats vindt (al is het niets nieuws, gebeurt namelijk al eeuwen). Ik ken de situatie in Bandung niet zo goed maar wel die in Jakarta en Yogyakarta.
Jakarta is zo ongeveer wat madrotter beschrijft (per ongeluk onbedoeld de aftuiging van een arrestant aanschouwt zonder dat de politie het wist).
In Yogya woonde ik in de woning van een politie-officier die me doodleuk wel eens haarfijn kwam vertellen wat ze met arrestanten uitvoerden.
Een kennis van mij met haar vriend opgepakt met de brommer omdat ze geen rijbewijs bij zich hadden. Meegenomen naar politiebureau waar eerst de vriend van dat meisje werd afgetuigd en vervolgens een stok in zijn reet geduwd; en daarna dat meisje door 8 agenten verkracht. Je mond opendoen?? Je kijkt wel uit; niemand gelooft het (zoals Malam) en/of niemand wil het weten. En de angst zit erin dat er wraak wordt genomen door het "aparat" als je je mond opendoet.Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Beste Yogya,
Laat ik het zo zeggen, ik kan er niet goed over oordelen, daar ben ik te weinig voor in Indonesie, wat ik wel weet is dat het politie apparaat door en door rot is.
De praktijken die Madrotter omschrijft, zullen toch ongetwijfeld niet onder de deken kunnen blijven, een beschaafd mens weigerd dit toch te geloven.
Ik kan niet zeggen dat het niet gebeurd, daar schiet mijn ervaring op dit punt te kort, maar ik donderde wel uit mijn stoel toen ik dit las.
Als de praktijken waar Madrotter over schreef daadwerkelijk plaatsvinden dan kan men er op wachten dat vroeg of laat de pleuris uitbreekt.
Die doodgeschopte student(om hem disipline bij te brengen) is zo'n typisch voorbeeld, dat is al jaren aan de gang, op allerlei instituten, vroeg of laat komt het toch boven tafel.
Als wat Madrotter schrijft waar is, dan kan je er op wachten, eens komt het boven tafel en dan zijn de rapen echt gaar.
Groet Malam
Yogya-Bali
Gebruiker
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 

Niet zo lang er wordt betaald en uitbetaald. Dit is een van de meest materialistische maatschappijen waarin ik geleefd heb tot op heden.
Dit soort praktijken zijn al zo lang aan de gang maar men wil het gewoon niet weten. Het verstoort voor de buitenstaander het idyllische beeld dat men heeft van de "gordel van smaragd" en voor de Indonesische samenleving tast dit hun xenofobische, nationalistische gevoelens aan. Dus liever met de mantel der liefde te bedekken.
To be honest, ik wilde in het begin het oog niet geloven. Maar het is er .... als een ongeneeslijk kankergezwel. Op dat punt is er niets veranderd na Soeharto.madrotter
Gebruiker
User icon of madrotter
spacer line
 

beste malam nogmaals ik zuig het echt serieus niet uit mijn duim!!! ik heb zelf dingen mee gemaakt met de politie waar ik hier niet op in wil en kan gaan maar ik heb de lege plekken in mijn gebit die er van getuigen, ik kan hele pagina's vullen hier met verhalen over de rottigheid die ze flikken hier en ik breek al een hele tijd mijn hoofd hoe dit een beetje meer in de publiciteit te brengen, je kunt er van uitgaan dat als je dit zonder nadenken doet (en je woont hier) dat je dan zonder pardon "ge-munir-ered" wordt, dan ben je ineens een rijstveld aan het bemesten en misschien wel een stuk of 10 verschillende rijstvelden...
het zou misschien een beetje helpen als ze begonnen met de politie een beetje meer redelijke salarissen te betalen maar ik betwijfel het, gasten die de dingen doen die yogja-bali beschrijft (bizar man!!!) die gaan echt niet stoppen met hun perverse praktijken als ze een meiertje meer in hun zak hebben. dit soort praktijken zijn bekend malam, de meeste indonesiers weten dit allemaal en ik zei het al eerder ik blijf me inderdaad verbazen dat het niet allang tot enorme massa rellen is gekomen en dat heb ik al meerdere malen aan politie-agenten zelf verteld, 1 dag staan de mensen op en hangen ze jullie allemaal aan de hoogste bomen met jullie smerige praktijken. de islamitisering of beter gezegd, de saudi-risering maakt het allemaal nog erger, voorheen verdiende de politie (in bandung) bergen en bergen geld aan illegale gok plekken dat is door die baarden met witte jurken allemaal weg nu, dus die kitten zoeken hun poen op andere plekken....
arjuna
Gebruiker
spacer line
 

hi,madrotter....
ben vaak in indonesie en zeker in bandung.....maar niks van gemerkt..hoe komt dat...???ciater
Gebruiker
User icon of ciater
spacer line
 


On 05-06-2007 14:13 madrotter wrote:
overigens kun je wel gewoon hier op vakantie komen hoor, wat dat betreft is er niets aan de hand....


Kijk u wel eens TV ????verder comentaar overbodig Emoticon: Stupid Emoticon: Blush Emoticon: Very funnymadrotter
Gebruiker
User icon of madrotter
spacer line
 

moet ik dar echt antwoord op geven arjuna? ga als je dr een keer bent weer naar de nordseabar en praat eens met de eigenaren, vertellen die je wel paar leike verhaaltjes over wat een schofterig tuig die wouten hier zijn...Jantje
Gebruiker
spacer line
 


On 09-06-2007 16:53 ciater wrote:
Kijk u wel eens TV ????verder comentaar overbodig Emoticon: Stupid Emoticon: Blush Emoticon: Very funny


Ik kijk wel eens tv maar begrijp niet wat hier gebeurt en die smilies erbij verduidelijken niets. De man op de foto schijnt met een mes in de hand iemand te wenken. Is het soms een verjaardagspartijtje van een gierigaard en wil tie zijn gezelschap trakteren op klein gesneden delicatessen die op het A4tje liggen?
Of zijn het stukjes voorhuid, uitgetrokken nagels o.i.d.
Dit behoeft commentaar!ciater
Gebruiker
User icon of ciater
spacer line
 


On 09-06-2007 14:36 arjuna wrote:
hi,madrotter....
ben vaak in indonesie en zeker in bandung.....maar niks van gemerkt..hoe komt dat...???

Jantje sory dit had bij deze antwoord moeten zijn maar nu zie ik het pas dat het de verkeerde quote gebruik had.
Die smoelwerken van deze lieden zegt toch al genoeg, hun genoegzaamheid is aan hun gezichten af te lezen.
Daarom ze zouden eens meer menselijk gezicht van het leger moeten gaan maken, en niet deze bullebakken aannemen.
Zij zouden eens meer in hun spiegel moeten kijken hoe ze met die medailles op hun re-ver lopen te pronken van wat ze toch geweldenaren zijn. Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Cry Emoticon: Confused Emoticon: I love it Emoticon: StupidAlbert
Gebruiker
User icon of Albert
spacer line
 

Ligt het aan mij of krijgen Indonesische crminelen - voor hetzelfde vergrijp - minder straf dan Buitenlanders (westerlingen).

Zoals 20 jaar i.p.v. de doodstraf?


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

Jantje
Gebruiker
spacer line
 


On 19-06-2007 12:43 Albert wrote:
Ligt het aan mij of krijgen Indonesische crminelen - voor hetzelfde vergrijp - minder straf dan Buitenlanders (westerlingen).

Zoals 20 jaar i.p.v. de doodstraf?


Dan rijst bij mij de vraag: Wat is "minder" 20 jaar Indonesische cel of de kogel Emoticon: Smilesidia
Gebruiker
User icon of sidia
spacer line
 


On 11-06-2007 20:59 madrotter wrote:
moet ik dar echt antwoord op geven arjuna? ga als je dr een keer bent weer naar de nordseabar en praat eens met de eigenaren, vertellen die je wel paar leike verhaaltjes over wat een schofterig tuig die wouten hier zijn...


Over de Noordzee bar (in Bandung?).
Om Londo was there geweest , het is een soort bar , met de zelfde concept zoals de barretjes van Gang Jaksa Jakarta.
Daar gebeuren (vast) zaken die de daglicht niet kunnen verdragen , en zal zeker " zaken" gedaan moet worden met de plaatselijke " beschermheren" .
Dat is de indruk die ik heb tijdens mijn korte " studiereis" van vorige week.
Ben bang dat de bekende Braga straat gaat verpauperen .

Salam dari TjirebonBisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

inezintveld
Gebruiker
User icon of inezintveld
spacer line
 

hi madrotter,

triest, je kan zeker op vakantie gaan in Bandung en dit soort zaken niet zien.
Je bent zo te zien van "mijn generatie". Het is nog steeds nodig om aktie te voeren.
Maar niet in Indonesie zelf. Dat de politie corrupt is _ inclusief de maatschappelijke bovenlaag _ is bekend, ook deze martelpraktijken zijn bekend. Hoe zou je in Indonesie zelf aktie kunnen voeren onder deze omstandigheden ?? Emoticon: Angry

Ook van anderen heb ik van de samenwerking van het Islam "gezag" en de politie gehoord.
Op Bali zijn ze niet zomaar bang voor de "Islamisering" !!

Ondanks alles denk ik toch, stug volhouden. Blijven strijden op wat voor manier dan ook.

In ieder geval geniet ook van de mooie dingen daar, in mijn geboortestad.
(Was er afgelopen jaar september voor het eerst na mijn geboorte Emoticon: Party! .)

Inezzieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Het is in, en in triest dat het zo gaat In Indonesie.
Niet te veel TV kijken daar, want het is shitboel als je dat allemaal ziet.
Maar goed in braka permai Bar Amsterdam Noordzee met die water langs het raam ben ik ooit geweest tegen het einde van het jaar,2000 ? dacht ik
Ik sprak de eigennaar en die wilde met Oud op Nieuw open zijn.
Hij vertelde mij dat hij dat wel voor elkaar kreeg omdat het toen de vasten Ramadan was van de Moslim, er mochten geen feesten gehouden worden.
Ik vroeg het hem want ik wilde wel oud en nieuw vieren toen.
Maar uiteindelijk moest hij toch dicht zijn, dus het ging niet door, maar ik had een restaurant gevonden Venezia heten dat richting Lembang die wel open was waar wij met de familie hebben gefeest tot in de nacht ..... Emoticon: Nice Emoticon: Shiny Emoticon: Wink Emoticon: Yummie! Emoticon: Party!


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

JohanN
Gebruiker
User icon of JohanN
spacer line
 

Ik ben wel eens bij de vorige eigenaar van de North Sea Bar thuis geweest. Jaren terug. Hij vertelde me dat het in de tijd van de vliegtuig industrie rond Bandung een gekkehuis was in zijn bar door alle expats. Na het beeindigen van de droom van Habibie ging zijn bar ook bergafwaarts, maar op tijd verkocht. Captain Tom werd hij genoemd. Cool


Begin de details te vergeten

madrotter
Gebruiker
User icon of madrotter
spacer line
 

hahaha tom dat is al weer jaaaaaaren geleden!!! die heeft de boel verkocht aan paar andere gasten, toffe luitjes. gebeuren overigens geendingen die het daglicht niet verdragen daar, is wel een cafe waar hoop gasten niet mogen komen van hun vrouw, die zie je alleen als die vrouw dan poosje pleitte is uit bandung...

inezintveld, bedankt voor wat je schrijft, het is inderdaad haast onmogelijk om hier iets te doen wat dat soort dingen betreft, levensgevaarlijk, is het niet de politie dan zijn het die gestoorde radicalen waar je mee op moet passen hier, ramadan is echt een ellendige tijd hier dit jaar ga ik hoe dan ook lekker op bali zitten, alles maar dan ook alles is dicht hier tijdens die tijd, degenen die wel open proberen te blijven riskeren bommen, granaten en wat met de nord is gebeurt, politie die echt bizarre boetes komen innen....

en ja, de tijd dat de vliegtuig industrie nog volop was hier was inderdaad aardig gekke tijd, letterzieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Ik ben ze ook wel eens tegen gekomen op koninginnendag.
Zij leverden de vaten fustbier, en dan gaat er zo al wat door heen.
Maar het is mij niet opgevallen dat er zo veel meiden van lichte zeden daar veel aanwezig zijn.
Valt wel mee meestal Bandungennaren die flink moeten doen tegen over de Bule die daar soms ook komen.
maar druk neen misschien op de verkeerde dag, en tijd daar binnen gestapt??? Nooit in het weekende geweest
Ik meende dat de oude of de nieuwe eigennaar ik weet niet wie, wie is????.
maar kwam hij uit gemeente Huizen.
dan hebben wij het over hem................... Emoticon: Worship Emoticon: Bye bye Emoticon: Confused
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

madrotter
Gebruiker
User icon of madrotter
spacer line
 

ja je bedoelt john, groot en kalend. hun zijn echt toffe gasten, sponsoren de koninginnedag, kerstmis, st. klaas enzovoorts, ze hebben al zo verschrikkelijk veel mensen lopen helpen met de meest maffe problemen... door de weeks zijn er inderdaad niet zo veel meiden meestal maar een stuk of 10 maar weekends is het daar gelukkig nog wel goed vol.... de slechte reputatie die ze hebben wat hoeren betreft is eigenlijk best wel onverdiend, zeker als je ziet hoeveel er 's avonds op straat rondlopen rond station en de kebon jati....
zijn er ook luitjes hier die bekend zijn met lossmen moritz op de kabon jati trouwens?zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Ja die bedoel ik zeker een toffe vent zo kwam hij over .
Zeker ik heb hem ooit eens ontmoet op koninginnendag, en in zijn cafť
Wij waren uitgenodigd door OOm John consul van Bandung die helaas ons is ontschoten en vorig jaar overleden.
Die man verdiende een lintje hoeveel hij voor de Nederlandse gemeenschap deed.
Maar goed die kabon jati ken ik niet, en ja heb wel eens op een angot gewacht ,bij het station, en toen kwam er een meid naar mij toe trok haar jurk omhoog en riep fokyou fokyou,
Het scheen een vrouw te zijn psigisch ziek, niet spoorde en niet in orde.
Ja je valt gelijk op als je blank bent daar..........en grijs Emoticon: Shiny Emoticon: Shiny Emoticon: Nice Emoticon: Yes! Emoticon: Party!Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2021
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

97,554,386 pageviews Een website van indahnesia.com