beurs voor talentvolle kinderen


 Subforum Algemene Indonesiëpraat 
58 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent IndonesiŽ gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geŽxecuteerd in IndonesiŽ  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · IndonesiŽ gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
amankayla
Gebruiker
spacer line
 

Beste Robert ,ik heb dit als balinese danseres uitvoerig toegelicht,hoe het wel kan,dit heb ik in het engels geschreven,maar de moderator vond het zonodig om het van het forum eraf te halen ,omdat hij van mening was dat de forum lezers onder jullie de engelse taal niet machtig waren..................vreemd vreemd!!!!!!!!!


Het leven is een groot feest, alleen je moet zelf de slingers ophangen!

Jantje
Gebruiker
spacer line
 


On 04-11-2006 23:10 Tuti & Jan wrote:
Op dit Forum is iets aan de hand wat niet klopt.
Beste Ruud,
Dit was een gedeelte van de vraagstelling:
Of is er iemand bereid om (een deel) van de benodigde 200 euro per jaar beschikbaar te stellen?
Controleren jullie iedereen of hij te vertrouwen is?
Wij hoeven niemand te controleren of hij/zij te vertrouwen is, word er echter zoals nu een fors bedrag voor iets gevraagd word daar op gereageerd en misschien op een wijze die niet word verwacht, dit is in mijn ogen juist het sterke punt van dit forum.
Ik persoonlijk heb op dit forum nooit om geld gevraagd met een uitzondering nu voor de slachtoffers van de aardbeving in Yogyakarta, om daar de mensen een dak boven hun hoofd te bieden kost net iets meer dan de danscursus van het Balinesche meisje van 8 jaar.
JanMaar.. JIJ Jantje van tutti, JIJ vindt hoe iemand anders zijn donaties moet toewijzen. Jij bent net zo'n arshole als die idiote Bashir. Emoticon: Angry FUCK YOUhapluck
Gebruiker
spacer line
 

Beste mensen,
wat een ophef allemaal over een simpele vraag of iemand een fonds kent die talentvolle kinderen steunt. Je hebt gelijk met je vraag Robert, veel mensen reageren maar er is nog niemand geweest die een antwoord op mijn vraag heeft gegeven.
Toen ik de vraag stelde dacht in ik mijn onschuld, misschien is er wel iemand die dat leuk vind om die 200 euro zelf te betalen. Ik heb zeker niet het plan om een fonds op te richten om daarvoor, zoals CIATA schrijft zelf beter van te worden. Je mag het geld zelf naar Bali brengen en aan de bewuste familie geven.
Dat men op Java meer voor dat geld 4 kinderen een jaar naar school kan laten gaan is fijn Tuti en Jan maar Ik denk dat men voor hetzelfde geld in de armste delen van Afrika misschien wel 50 kinderen een jaar naar school kan laten gaan en daar hebben ze dan niet eens een schooluniform!
Het is me ook niet duidelijk waarom die kaki lima er bij wordt gehaald. Of bedoel je de razia die ik op TV zag waarbij een oude vrouw haar kaki lima uit haar handen werd gerukt door de politie omdat ze tijdens de ramadan voedsel verkocht?
Als het jullie zo stoort dat ik ook naar een eventuele sponsor vraag dan ben ik bereid om dat weg te laten en vraag dan nogmaals:
KENT ER IEMAND EEN STICHTING DIE TALENTVOILLE KINDEREN EEN 'BEURS'KAN GEVEN?Jantje
Gebruiker
spacer line
 

Cosi fan Tutti,

Druk maar gerust op die moderatieknop hoor, utter arshole, met een kutscheet meegekomen "sociaal" gedrocht! Emoticon: Angry Het zijn JIJ en al die andere z.g hulpverleners die de leefomstandigheden van dit Indonesische volk ondergraven.Jullie parasiteren op hun ondergang. Jullie hulp is destructief! Hoe haal je het godverdomme in je wezenloze kop om te denken dat JIJ een bijdrage levert aan de leefomstandigheden van dit volk! Emoticon: Angry Reageer maar niet hoor, idioot! Daar heb je het lef niet voor. Wat dat betreft ben je al goed ingeburgerd! Emoticon: AngryMalam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Beste Jan,
Je kan nooit van mensen als ik en nog vele forumgebruikers verwachten dat ze de zelfde wetenschap hebben als iemand die al jarenlang daar woont.
Het blijkt dat jullie die daar wonen zelfs onderling al een verschil van opvatting hebben.
Ik heb liever dat je met jouw kennis en wetenschap mensen zoals ik met de neus op de feiten blijft drukken, hoe hard het soms ook over kan komen, inplaats je zo boos te maken op ŤŤn persoon.
Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Beste Hapluck ik denk dat Amankayla je verder kan helpen, vraag het in het Engels, dan zal je ongetwijfeld goede raad van haar krijgen.
Succes.Jantje
Gebruiker
spacer line
 

Ik reageer op Cosi fan Tutti's bijdrage. Of dat al of niet gehonoreerd wordt interesseerd mijn geen reet! Emoticon: AngryMalam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 


On 05-11-2006 13:08 Jantje wrote:
Ik reageer op Cosi fan Tuttis bijdrage. Of dat al of niet gehonoreerd wordt interesseerd mijn geen reet! Emoticon: Angry

Hahaha Ja Jan dat was mij inmiddels duidelijk geworden Emoticon: Yes!
Ik hoopte alleen je boosheid wat minder te laten worden Emoticon: Blush
Overal op de wereld het zelfde Jan, waar 1000 mensen zijn, zijn ook 1000 meningen. Emoticon: FrustratedMartin-Solo.
Gebruiker
User icon of Martin-Solo.
spacer line
 


On 05-11-2006 13:24 Malam wrote:

...

Ik hoopte alleen je boosheid wat minder te laten worden Emoticon: Blush


Lijkt me ook beter Jantje...want zo kennen we je hier niet...let's......... Emoticon: Party!

Grt Emoticon: Wink


Live life to the max.......

amankayla
Gebruiker
spacer line
 

Beste Hapluck waarschijnlijk is mijn reactie op dit gebeuren je ontgaan,en zal hierbij nogmaals wat ik eerder in het engels,maar door die zeer onvriendelijke moderator gedelete is ,weer terug vertalen,dit word overigens niet door mij zelf geschreven,dan wel door al eerder aangeven familie lid.
Als een balinese van geboorte ben ik trots op mijn afkomst,ben door hard werken geworden wat ik nu ben.
Tijdens mijn school jaren op bali heb ik als klein meisje de tradiionele dans klassen gevolg,wat voor ons als cultureel een must was om dit naar buiten uit te dragen.
Ook ik was een talentvol iemand ,die graag dit wilde voortzetten ,een speciale school bestaat eigenlijk niet, zeker niet als een meisje op deze leeftijd.
Je krijgt bijscholing van oudere ervaren danseressen in je eigen banjar,en dat is gratis.
Wanneer je de middelbare school doorlopen heb en je toch verder wil ,dan kan je terecht bij DEPDIKBUD wat staat voor departement of art and culture,als ze werkelijk wat in je zien bestaat er mogelijkheid tot subsidie.
Van de 200 meisjes destijds werden ermaar 15 % door de eerste schiffting toegelaten en naarmate het jaar volgde vielen er weer een paar af.
Mocht dit meisje de zegmaar uiteindelijke plaatsing halen dan komt ze in aanmerking voor STSI (SEKOLAH TINGGI SENI INDONESIA) er is dus een lange weg te gaan.
Ik zelf heb deze lange weg doorstaan en ben er ook trots op,mijn dansen over al terwereld te mogen opvoeren,wat ik hier in Europa gezien heb, en zeker in Nederland met respect daar niet van ,zijn het geen van alle professionele
danseressen.
Ik hoop hapluck dat dit meisjes het talentvolle danseres zal worden in de toekomst ,want ook in onze culturele erfgoed loopt dat terug
Om santi santi santi OM matur suksma


Het leven is een groot feest, alleen je moet zelf de slingers ophangen!

Jeroen
Beheerder
User icon of Jeroen
spacer line
 

Tjonge, wat een onzin is dit topic geworden. Mooi op tijd om het op slot te doen, want er gaat vanalles door elkaar hier, en ik heb niet eens de zin om het nog uit te zoeken. Emoticon: Smile

Ik ga tv kijken Emoticon: Bye byeJeroen
Beheerder
User icon of Jeroen
spacer line
 

Email-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan. amankayla, lees nu eerst eens de FAQ, die is er niet voor niets. Schijnbaar teveel moeite, maar meteen klagen kun je wel, dat doe je dan maar in het daarvoor bestemde topic, want dat is er ook. Even wat moeite doen, dan vind je het zeker. Emoticon: Bye byePlaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

90,073,923 pageviews Een website van indahnesia.com