Hoe gaan we na de verkiezingen verder?


 Subforum Andere praat 
83 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Andere praat > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent IndonesiŽ gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geŽxecuteerd in IndonesiŽ  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · IndonesiŽ gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
sidia
Gebruiker
User icon of sidia
spacer line
 


On 03-10-2006 18:30 Malam wrote:

...


Hahaha ach arme Om Sid,

Ja ben zeer verdrietig , alles wat je mooi en goed vindt wordt in twijfel gebracht.
je wordt als het ware te kak gezet. Emoticon: Smile Emoticon: Smile
Snik snik . En toch heb ik een leuke tijd gehad.
Maar waarom wordt de oude klassenstrijd weer naar voren gebracht.?
Wij werken toch samen voor de BV Nederland.En voor onze(klein)kinderen.
Emoticon: Yes! Emoticon: Yes!


Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Awas ya Om Sid,
Hetgeen wat Malam schreef was onderdeel van een groter geheel, niet netjes daar een onderdeel uit te pakken en vervolgens commentaar op te geven.merapi
Gebruiker
User icon of merapi
spacer line
 

Aan Sidia:
Bij het korps wordt klaarbestoomd om in de toekomst goed te functioneren???
Nee, je wordt klaargestoomd om goed je zakken te vullen in de maatschappij!,
Sidia en Malam, wel gezellig houden hoor, ga even mn tempat en guling opzoeken, beetje griep,
Hartelijke groet, een uitgebluste Merapi Emoticon: WorshipMalam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Met tidur sayang, cepat sembuh lagi ya.merapi
Gebruiker
User icon of merapi
spacer line
 

terima kasi bacak!
Selamat tidur.sidia
Gebruiker
User icon of sidia
spacer line
 


On 03-10-2006 13:56 zieleffe wrote:

...

Moslims krijgen wereldwijd kritiek over zich uitgestoten, en weten niet hoe er mee om te gaan, wat te doen om hun eigen geÔdealiseerde Islam, intellectueel en emotioneel instant te houden, dus dan gaat de westerse wereld zich ook bewapenen met hun eigen middelen Emoticon: Shut up! Emoticon: Sadley .


Nou nou Ome Ziel , je kan ook goed overdrijven.
Klopt dat Moslims veel onterechte kritiek krijgen.
Maar niet wereldwijd, mss in jou wereld.(waarschijnlijk "jou"westerse wereld.)
Zelfs dat wereld is ook verdeeld.

Ook overdreven om te zeggen dat Moslims niet weten hoe om te gaan met de kritiek cq aanvallen.
Ik denk dat de meesten het wel weten , en ook duidelijk maken door het te negeren.

Alleen een kleine grp , in het byzonder de extreem fundis , die gaan tegenmaatregelen nemen.Ya actie leidt tot reactie , het is natuurwet OmZiel.Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

Albert
Gebruiker
User icon of Albert
spacer line
 


On 03-10-2006 14:48 Malam wrote:

...

Dan het moslimverhaal, daar heb ik een uitgesproken mening over en als ik die hier beschrijf dan ga ik inhoudelijk in op wat u schreef.
Na 11-9 werd ten koste van duizenden mensenlevens duidelijk dat er een stelletje moslim idioten trachten te bewerkstelligen wat de katholieke kerk in de middeleeuwen andersom probeerde, de kruistochten.
Deze moslim idioten zijn met moderne kruistochten bezig, we schrokken ons te pletter en Bush heeft ogenblikkelijk getracht het terrorristennest in Afghanistan uit te roeien(en terecht)

Ik weet het is zeer moeiljk te geloven maar de bewijzen komen zolangzamerhand druppels gewijs boven water, dat Bush en zijn vriendjes 11/9 hebben veroorzaakt. Niet bepaalde Moslim groeperingen onder leiding van je weet wel welke ingenieur uit Saudia Arabia.

Ik zeg dait niet omdat ik een voorstander of defender ben van Moslims. Ik vind persoonlijk dat zij zeer grote tenen hebben. Het verhaaltje over die boom en al die schetsen bewijst het. Ook in Nederland trekken zij heel snel het gezicht van zielepiet. Ipv aktie. Laat de wereld een andere kant v/d Islam zien. Doch helaas.Als het daarbij gebleven was dan had de hele situatie niet zo geescaleerd, nee we moesten zonodig Irak binnenvallen, dit was overigens oud zeer in de familie Bush omdat Pa niet op het juiste moment heeft doorgestoten ondanks de toestemming van de Arabische wereld.
In Irak leefden de verschillende stromingen in redelijke verstandhouding naast elkaar, mede door de hand van Saddam, de Koerden waren veilig door het instellen van een non fly zone boven dat gebied.
Inmiddels is bewezen dat Irak GEEN massavernietigingswapens had en dat Saddam ook GEEN binding met Al-Qeida had.

Pa Bush mocht niet doorstoten omdat er toendertijd geen vervanger was van Sadam. Zou Bagdat zijn gevallen dan zouden de omringende landen stukken hebben ingepikt. Natuurlik zegt de A-wereld/landen ga maar verder. Ik zag gisteravond nog een stukje op TV over Iraq. Omdat er geen law en order is, is het een gaos. Vrouwen en niet veilig, durven niet meer de straat op. Er is geen politie macht of andere vorm van bescherming. Zeer velen zijn verslaafd aan de valium, een potje met pillen schijnt daar 20 cent te kosten. Misschien iets voor de handelaren hier....?
Irag was het eerder om de olie te doen en de $. Ik las dat Sadam zijn olie wilde gaan verkopen in Euro' s en weet je wat er met de USD gaat gebeuren.....

Waarom Den Haag domweg in al die verhalen trapt en mee gaat doen is mij nog steeds niet duidelijk. Wel vond ik dat Sadam weg moest. Maar zoals het nu is is het ook niet goed.
Politiek staat nu eenmaal los van mensen rechten (lees levens) sinds de VS die voor China los gekoppeld hebben van de handels rechten/overeenkomsten.
Als wij niet meededen dan zouden wij waarschijnlijk niet meer mee mogen doen met de bouw v/d amerikaanse vliegtuig (soort F16 voor de leken).
En dat kost NL geld en dat willen ze niet. Big brother moet te vriend worden gehouden.........Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

Albert
Gebruiker
User icon of Albert
spacer line
 

Voordat jullie schaapjes/slaven weer getrouw naar de stembank gaan ...
Even dit;

Europees Arrestatie Bevel Gevaarlijke ontwikkeling ???

Wat vinden jullie van het EAB (Europees Arrestatie Bevel) dat er geen rechterlijke bemoeienis en/ of toetsing meer aan te pas komt om iemand binnen Europa uit te leveren ??? Wat binnen de EU tegenwoordig overleveren heet om e.e.a. uit elkaar te houden. de term uitleveren wordt alleen behouden voor uitlevering aan niet lidstaten. Ook dit is in het kader van terrorismewetgeving onder het motto van 9/ 11 ingevoerd, maar stond al langer op de verlanglijstjes en behelst inmiddels 32 strafbare feiten waarop het toegepast mag worden....

Enkelen hiervan zijn: Deelneming aan een criminele situatie, terrorisme, mensenhandel, corruptie, fraude, vreemdelingenhaat en racisme, illegale handel in wapens, munitie en andere explosieve waren, milieumisdrijven, cybercriminaliteit, illegale handel in cultuurgoederen, waaronder antiquiteiten en kunstvoorwerpen, oplichting, racketeering en afpersing, sabotage en brandstichting...

De regel dat vroeger zoiets ook in eigen land strafbaar moest zijn is ook met dit EAB vervallen, alsmede de eis van dubbele strafbaarheid voor het gros van delicten is vervallen. In 2005 was er al 2600 X gebruik gemaakt van dit rechteloze bevel wat mensen zonder controle kan deporteren en afhankelijk van het land geen recht op tolk en/ of advocaat geeft. Dr. Carlo Alberto Agnoli een voormalig Italiaans rechter noemt het een griezelige nachtmerrie dat toekomstige inquisitoren van de gemeenschappelijke Europese inquisitie onbeperkte speelruimte krijgen en een totalitaire politiestaat nabij is.

Ontzettende slechte en uiterst gevaarlijke ontwikkelingen.

Meer info;
Europees Arrestatie Bevel

Ik heb nog een niet betaalde verkeersboete in Frankrijk open staan. Zal ik straks bij aankomst op Schiphol gelijk aan Frankrijk worden overgeleverd....?


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 


On 04-10-2006 08:28 Albert wrote:

...

Ik weet het is zeer moeiljk te geloven maar de bewijzen komen zolangzamerhand druppels gewijs boven water, dat Bush en zijn vriendjes 11/9 hebben veroorzaakt. Niet bepaalde Moslim groeperingen onder leiding van je weet wel welke ingenieur uit Saudia Arabia.


Beste Albert,
Ik heb inmiddels veel over dit onderwerp gezien, veel dingen zijn inderdaad niet te verklaren, maar ik durf het haast niet te geloven, want dan zou 11-9 een begin zijn van de grootste volkerenmoord in de geschiedenis van de wereld.
Erger als wat ooit op de wereld is gebeurd, zelfs nog erger als wat Hitler Duitsland heeft teweeg gebracht, of de tegenstellingen van oost en west doormiddel van het ijzen gordijn.
Als dit waar zou zijn dan zal dit leiden tot de grootste slachting die de wereld ooit heeft meegemaakt, de halve moslimwereld tegen de westerse wereld.
Brrrr ik moet er niet aan denken, ik wordt al bang bij de gedachte alleen al.sidia
Gebruiker
User icon of sidia
spacer line
 


On 05-10-2006 17:47 Malam wrote:

...

Als dit waar zou zijn dan zal dit leiden tot de grootste slachting die de wereld ooit heeft meegemaakt, de halve moslimwereld tegen de westerse wereld.
Brrrr ik moet er niet aan denken, ik wordt al bang bij de gedachte alleen al.


De halve moslimwereld ?

Het staat in de boek der boeken geschreven dat ALLEEN de Rechtvaardigen koninkrijksGod zal erven .


Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 


On 05-10-2006 17:53 sidia wrote:

...


De halve moslimwereld ?

Het staat in de boek der boeken geschreven dat ALLEEN de Rechtvaardigen koninkrijksGod zal erven .

Hoooooy Om Sid,
Ik bedoelde eigenlijk dat de halve wereld uit moslim bestaat.

Het boek der boeken?
Wat bedoel U de Bijbel of Al Quran.
Door verkeerde uitleg van deze twee boeken der boeken zijn er de grootste misdaden gepleegt die men in kan denken.
Zie de kruistochten, volkerenmoord.
Zie die idioten die een bomgordel omgespen en onschuldige mensen meesleuren, om zeven maagden in de hemel te krijgen.
Nou Om Sid, Malam is moslim, maar ik wil maar ene niet maagd, en dat is mijn eigen Poppy.
Als de God van de Christenen of Allah voor de moslims dit hebben bedoeld, dan zijn ze geen knip voor hun goddelijke neus waard.
Allemaal verzinsels van mensen die op hun foute manier de Boeken willen lezen.
Ik ben Moslim en doe mijn eigen ding, ik tracht mensen te helpen en er te zijn voor mensen die in nood zitten, en als dat alles teniet zou worden gedaan doordat ik geen bomgordel heb omgedaan, of dat ik de kans niet heb gehad om 5 keer per dag te bidden, dan loop ik er vanzelf tegen aan later, jammer dan.
Ik ben een gekke Moslim, zeker weten dat ik beloond zal worden voor het goed wat ik getracht heb om te doen, en niet voor het vermoorden van ongelovigen, zoals extremistische idioten uit het Boek willen lezen.
Mocht het anders zijn dan heb ik tot in de eeuwigheid vrede met het fei dat ik op deze wereld iets heb kunnen betekenen voor mensen die het minder geschoten hadden als ik.
sidia
Gebruiker
User icon of sidia
spacer line
 

Met de boek der boeken bedoel ik De Bijbel.
Ik ben een bijbelvaste moslim,met bijbelvast bedoel ik dat ik de bijbel ook lees en erken ook dat Joshua (.hij die de wereld gaat redden ) als afgezant van God die de verloren schapen van israel moet gaan redden.
De Moslims worden ook aangemoedigd om de geschriften (bijbel) te gaan lezen.


Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Ooooh Begrijp het nu.
En hoe Islamitisch is Om Sid?
Of doe U liever geen uitspraken.
Het valt mij namelijk op dat steeds meer forumbezoekers bang zijn om openlijk er voor uit te komen dat ze Moslim zijn.sidia
Gebruiker
User icon of sidia
spacer line
 

Ik geef (bijna) altijd antwoord of reactie als het gevraagd werd.
Zie me zelf als een KTP er , maar mijn familie in indosenia zijn redelijk gelovig , modern en westers opgeleid. Sommigen zijn aan het einde van de 19de eeuw al naar Mekka gegaan.
In indahnesia ben ik mss 1 van de eersten die gewoon duidelijk maak aan de anderen dat ik naast een zeikerd toevallig ook een muslim ben.
En zolang het niet al te diepgaand is kan ik soms mee o.h-en over geloofszaken.


Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

merapi
Gebruiker
User icon of merapi
spacer line
 

Lieve jongens, Malam en Sid. ben de enige vrouw op de site, val elkaar niet aan, heb je naaste lief!!
Ben zelf katholiek, heb een lieve vriend is Moslim[djakarta geboren, met doekoens opgegroeid, maar ook met veel wijsheid opgegroeid, en veel respect.
Ik zal nooit moslim worden en ik verlang niet van hem dat hij Christen wordt, en hij eist niet dat ik moslim wordt.
Gaat echt niet zonder moeilijkheden: als Christen sta je bekend als eter van varkensvlees, onrein dus.
Dat ik al 17jaar vegetarier ben werd niet begrepen, doe er geen moeite meer voor om het uit te leggenmerapi
Gebruiker
User icon of merapi
spacer line
 

even een toevoeging: mn as schoonfamilie maakten bezwaar, moslim worden.
Nee, ik ben en blijf ChristenMalam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Haha Merapi,
Begrijp het niet verkeerd, Ik zal Om Sid nooit aanvallen, wij hebben een lekkere discussie, op onze leeftijd is een lekkere discussie soms beter als een mooie vrouw hahahaha.
Nu trap ik Om Sid weer op zijn staart.merapi
Gebruiker
User icon of merapi
spacer line
 

Hi Malam em om Sid, zie je nou wel dat het goed is dat er vrouw bij is gekomen? vrouwen weten vaak te matigen en te verzachten.
Maar toch verval je van de ene verbazing in de ander:
Heb rerspect voor elkaar, laat die oude doctrines los, geloof in jezelf en in het geloof wat jou past.
Dit komt goed.
Ik heb een vraagje, durf het niet te stellen, doe het bedekt dus.
Mijn vriend is ook katholiek opgevoed in Djakarta, maar heeft wel die ingreep[besnijdenis] ondergaan als 2jarige.Ik zit daar niet mee,hij wel.
Vader Indonesisch, moeder christen, pa verdween met de noorderzon.
Hij voelt zich dus een gedoopte moslim,
Hoop niet dat ik het te moeilijk maak,
maar graag jullie reacties.
PS: dit is voor mij ook nieuw, maar het staat ook in Nederland te wachten:jongetjes uit gemenge moslim/christen gezinnenmerapi
Gebruiker
User icon of merapi
spacer line
 

aan si Malam, kwetsen zit niet in jouw aard, weet ik toch!
Ben toch benieuwd naar jullie reacties op bov.staande posting..
Waar is tante Yo trouwens??
Liefs voor jullie4yoke4
Gebruiker
User icon of 4yoke4
spacer line
 


On 06-10-2006 22:08 merapi wrote:
aan si Malam, kwetsen zit niet in jouw aard, weet ik toch!
Ben toch benieuwd naar jullie reacties op bov.staande posting..
Waar is tante Yo trouwens??
Liefs voor jullie


Tante Yo is net onkruid, steek steeds de kop weer op. Moest ff bijkomen van en ingreepje aan mijn nekje en oppassen op de cucu2.
Ben dus nog een beetje moe, maar komt goed !!!!!! Emoticon: Yes!
Ik heb dus ook niet meegekregen wat Malam te vertellen had voor dat hij geband werd.

Salam en voor straks selamat tidur
Yoke Emoticon: Bye bye


Het zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen

4yoke4
Gebruiker
User icon of 4yoke4
spacer line
 


On 06-10-2006 21:55 merapi wrote:
Hi Malam em om Sid, zie je nou wel dat het goed is dat er vrouw bij is gekomen? vrouwen weten vaak te matigen en te verzachten.
Maar toch verval je van de ene verbazing in de ander:
Heb rerspect voor elkaar, laat die oude doctrines los, geloof in jezelf en in het geloof wat jou past.
Dit komt goed.
Ik heb een vraagje, durf het niet te stellen, doe het bedekt dus.
Mijn vriend is ook katholiek opgevoed in Djakarta, maar heeft wel die ingreep[besnijdenis] ondergaan als 2jarige.Ik zit daar niet mee,hij wel.
Vader Indonesisch, moeder christen, pa verdween met de noorderzon.
Hij voelt zich dus een gedoopte moslim,
Hoop niet dat ik het te moeilijk maak,
maar graag jullie reacties.
PS: dit is voor mij ook nieuw, maar het staat ook in Nederland te wachten:jongetjes uit gemenge moslim/christen gezinnen


Is dit nog wel on topic?
Kan wel even tussendoor hoor maar dan moeten we misschien een ander topic openen over wel of niet besnijden


Waar zit hij mee dan, met de ingreep of met het besneden zijn en katholiek gedoopt. Er zijn toch zoveel jongetjes die de ingreep om medische redenen hebben ondergaan zonder dat ze moslim zijn. Maar ik had van jou begrepen dat hij moslim is, waarom zit hij er dan zo mee, omdat hij ook gedoopt is ?
Als alles maar gezond is toh ! Emoticon: Very funny
groetjes Yoke


Het zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen

merapi
Gebruiker
User icon of merapi
spacer line
 

Tante Yo, ik miste je al, doe maar lekker rustig aan en van harte beterschap!
Ik weet ook niet waarom malam geband, bij mij weten heeft hij geen beledigende uitspraken gedaan, maar ja ik heb ook niet alles gelezen.
Rust maar ff lekker uit, lieve groet Merapimerapi
Gebruiker
User icon of merapi
spacer line
 

Ja yoke, ik kan begrijpen waar hij mee zit:door zn Indonesische vader moest die ingreep gebeuren, maar pa vertrok, zijn Christen moeder heeft hem alleen opgevoed, katholiek en laten dopen.
Eigenlijk een kind tussen 2 culturen.
Yoke, ik heb gezegd: die ingreep kun je niet meer ongedaan maken, maar kies je eigen geloof, dat velletje meer of minder maakt je echt geen ander mens; je bent gewoon dezelfde.
Toch zit dit diep..
ga je nou niet meer lastig vallen met verhalen, nogmaals beterschapmerapi
Gebruiker
User icon of merapi
spacer line
 

nee yoke, een nieuwe topic lijkt mij overbodig, voorlopig reageert er geen enkel manneljk forumlid4yoke4
Gebruiker
User icon of 4yoke4
spacer line
 


On 06-10-2006 23:39 merapi wrote:
nee yoke, een nieuwe topic lijkt mij overbodig, voorlopig reageert er geen enkel manneljk forumlid


Ha, Ha, sedikit malu dese heren!!!!!!!!! Emoticon: Yes!


Het zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen

Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2021
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

101,229,848 pageviews Een website van indahnesia.com