Visum zonder reisschema, terugticket jakarta, heen onbekend


 Subforum Het visumgebeuren 
77 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Het visumgebeuren > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent IndonesiŽ gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geŽxecuteerd in IndonesiŽ  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · IndonesiŽ gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
kiwimave
Gebruiker
User icon of kiwimave
spacer line
 


On 12-05-2006 10:09 DeeCee wrote:
Uitschrijven in Nederland...

Laat je niet uitschrijven Dewi, als je je ingeschreven laat in Nederland kan je tenminste over 40 jaar nog van je pensioentje genieten!! Voor ieder jaar dat je "officieel" in het buitenland woont wordt er 1/40ste van je totale pensioen afgetrokken

Verder blijf ik het een riskante strategie vinden...alles achter je verbranden en naar Indo vertrekken. Probeer toch een soort van exit-strategie te hebben, niet dat je zoals Bush nu ernstig in de problemen komt doordat je alle wegen achter je verbrand hebt.
Gracias. Sama sama

Jeroen
Beheerder
User icon of Jeroen
spacer line
 

oeh, uitschrijven in Nederland? Zou ik niet doen hoor Emoticon: Nooo . Precies om de redenen die kiwimave aangeeft, maar er zijn er ook vast nog wel veel meer te bedenken.londoh
Gebruiker
User icon of londoh
spacer line
 

Ach-here-bewaar-me, de jonge echtegenoten in spe gaan de meissies van "goede" en vaderlijk adviezen voorzien. Dames let op Uw saeck (keep your hands on the trigger Emoticon: Shiny

Wat belachelijk en oubollig deze antwoorden, net twee jongetjes die vadertje en moedertje aan het spelen zijn, maar geen meissie wil meedoen Emoticon: Nice

(Ayam sori jonges Emoticon: Shut up! )kiwimave
Gebruiker
User icon of kiwimave
spacer line
 

Nou Londoh ff "toffe jongens" onder elkaar maar...grote kans dat over 50 jaar Bali niet meer bestaat met de huidige fundamentalistische stroming in Indo. Bali wordt gezien als het Sodom en Gomorra (Gonorrhoe) van Indonesie door dit soort gasten, die het liefste een atoombommetje van Om Ahmadinejad als ontwikkelingshulp ontvangen en daarmee Bali platgooien. En dan is Nederlands staatsburgerschap nog helemaal niet zo slecht als Bali er niet meer is..


Gracias. Sama sama

londoh
Gebruiker
User icon of londoh
spacer line
 

Kop op Kimi, niet overal moslimitische spoken in witte jurken zien. Het zal echt niet zo een vaart lopen. Trouwens Indonesia is zoveel groter dan Bali, dat is slechts een speldeprik. En de globale verwarming dan, met al die dijken in NL ?

Het weekend staat voor de deur, even de spanning doorbreken dus lol hebben, morgen overigens een feestdag hiero, hari Waisak.

GrucesMartin-Solo.
Gebruiker
User icon of Martin-Solo.
spacer line
 


Het weekend staat voor de deur, even de spanning doorbreken dus lol hebben, morgen overigens een feestdag hiero, hari Waisak.


Foya foya mas disana...! tanggal satu ( dua ) juni foya foya disini kamu kampung Emoticon: Yeah right!

Ontspan.....' akhir minggu ' ff de drukkte van de week los-laten....doe ik ook even zo... Emoticon: Wink


Live life to the max.......

zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Nou die witte jurken daar aan toe maar die koppen met die grote baarden
Alabababa en zijn rovers bende Emoticon: I love it

Deze verslaggever was eens ons aan het intervieuwen,en vroeg hoe wij Jakarta vonden. Nou prima hadden wij gezegt, maar een paar dgn later was er op jalan jaksa alle tenten met verkoop van bier door moslim fundenmentalisten kort en klein geslagen dus even geen bekendheid geven slapende Hiha honde niet wakker maken Emoticon: Stupid


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Tuti & Jan
Gebruiker
User icon of Tuti & Jan
spacer line
 

oeh, uitschrijven in Nederland? Zou ik niet doen hoor
Voor de Nederlandse wet ben je officieel geen ingezetene meer als je langer als een bepaalde tijd per jaar in het buitenland verblijft.
Is er ook al over nagedacht waar je officieel blijft wonen als je vertrekt uit Nederland, iedere bewoner van een huurhuis die woontoeslag of andere vormen van subsidie krijgt zit echt niet op jou te wachten.
Om officieel een huis aan te houden in Nederland kunnen de meesten niet betalen.
Een postbox is niet voldoende om ingezetene te blijven.
De bruggen en viaducten hebben in de regel geen adres.

Was het echt eenvoudig zouden niet zo veel oudere Nederlanders problemen hebben om zich te kunnen verzekeren tegen ziektenkosten nadat ze uit NL zijn vertrokken naar een niet verdragsland.
Voor de nieuwe volksverzekering is Indonesie geen verdrags land, de ouderen zijn nu aangewezen op een dure wereldpolis (ong. 300 Euro per persoon per maand) terwijl ze de zorgtoeslag niet ontvangen vanwege dat ze niet meer in Nederland woonachtijg zijn.

over 50 jaar Bali niet meer bestaat
Je bent nog erg optimistisch, ik denk dat het veel vlugger gaat en niet door de fundamentalistische stroming in Indo.
Zou Nederland nog wel bestaan over 50 jaar of gewoon een van de mini-staten zijn van een bankroet land met een opperhoofd met een heel grote bek in westelijke richting?DeeCee
Gebruiker
User icon of DeeCee
spacer line
 


On 12-05-2006 17:30 Jeroen wrote:
oeh, uitschrijven in Nederland? Zou ik niet doen hoor Emoticon: Nooo . Precies om de redenen die kiwimave aangeeft, maar er zijn er ook vast nog wel veel meer te bedenken.


Aan de ene kant zou ik uit willen schrijven, want ik betaal namelijk dubbele ziektekosten verzekering op dit moment. Ik had via Trias gevraagd of ze mijn verzekering wilden afsluiten, maar dit gaat niet zomaar 1, 2, 3. Je moet je eerst bij de gemeente uitschrijven, en zo niet, dan betaal je gewoon het maandelijkse bedrag. Dus nu betaal ik die van NL en die van Swiss. Ik kom totaal rond de 190 euro uit. Die van NL gebruik ik nu niet eens, omdat ik in Swiss woon. Als ik in Indo zit betaal ik dus weer voor niets. Emoticon: Frustrated

Wel mooi meegenomen die pensioenfonds, maar die krijg ik in Swiss nu ook op het moment dat ik het land verlaat. Ik weet niet hoe het in NL zit, maar de Swiss systeem is allemaal stukken beter geregeld. Ik weet dat ik over een jaar naar de NLse ambassade in Jakarta moet om daar m'n belasting teruggave formulier in moet leveren, zodat ik de rest van mijn geld terug krijg vanuit Swiss. Emoticon: Smile

Over 50 jaar geen bestaan van Bali? Ik weet dat Balinezen dolgraag on-afhankelijk van Indo wil zijn, maar de mogelijkheid daarin is slechts 0,01%. En iedereen bekeren tot moslim? Dat zeiden ze ook in NL dat het binnen 50 jaar zal gaan gebeuren. Ik leef nu zo'n beetje van dag tot dag, altijd vol verassingen. We zien wel. Emoticon: Bye byeTuti & Jan
Gebruiker
User icon of Tuti & Jan
spacer line
 

Beste DeeCee,
Heel snel die verzekeringen weg doen als je naar Bali komt wonen, Allianz heeft prima alternatieven, zeker voor jonge mensen.
Wij betalen met zijn tweetjes IDR.3,4 miljoen per jaar voor een verzekering alleen voor ziekenhuisopname, de rest betalen we zelf en dat is niet zo veel.

Over dat onafhankelijk worden open ik een nieuw topic, lijkt me een leuk onderwerp te zijn voor een discussie.
Janlondoh
Gebruiker
User icon of londoh
spacer line
 

Jan jij heb makkelijk lullen met je uitkering, alles wat uit jouw mond komt is niet realistisch, want jij kan niet zonder de zekerheid uit NL, ditarik langsung mati.

Deecee, luister gewoon naar je hart, alleen dat maakt gelukkig. Tegen mij zitten ze te beweren dat ik naar Indonesia terugren als ik straks naar NL ga, Ze weten niet wat ze willen, allemaal dromers.

GrucesRichy
Gebruiker
User icon of Richy
spacer line
 


On 13-05-2006 05:18 Tuti & Jan wrote:
Beste DeeCee,
Heel snel die verzekeringen weg doen als je naar Bali komt wonen, Allianz heeft prima alternatieven, zeker voor jonge mensen.


Wellicht is het in Bali een stuk goedkoper... ik heb eens een dame van Alianz uitgenodigd in Jakarta en die had het over 12 juta aan rps per jaar... op voorhand te betalen en o wee als je ziek werd dan kon je het jaar erop een flinke premie verhoging verwachten.


"Veel mensen hebben een te hoge dunk van wat ze niet zijn, en een te geringe dunk van wat ze wel zijn".

londoh
Gebruiker
User icon of londoh
spacer line
 


On 13-05-2006 07:08 Richy wrote:

...


o wee als je ziek werd dan kon je het jaar erop een flinke premie verhoging verwachten.


Of de verzekering uitgeschopt, komt heel veel voor. De klachten over verzekeringen hiero zijn legio, als je ze eens nodig hebt..... Maar ja die jan is een enthousiast promotor van zijn eigen phantasio. Ik snap niet waar hij zich eigenlijk druk over maakt. Mij maak je niet wijs dat dit niet uit puur eigenbelang is. Zal wel leuk opleveren al dat "vrijwilligers werk"Tuti & Jan
Gebruiker
User icon of Tuti & Jan
spacer line
 

Zal wel leuk opleveren al dat "vrijwilligers werk"
Even met feiten komen en geen loze kreten, dit soort taal past helemaal niet bij de Londoh die we hier op dit forum kennen.
Volgens mij begint je humeur er nu al onder te lijden dat je Indonesie wil verlaten!
Jan
londoh
Gebruiker
User icon of londoh
spacer line
 

Als jij allerlei dingen kan suggeren waarom ik niet? Ik ben iemand die absoluut niet gelooft in de goedheid van de mens, dus wat dat betreft zijn mijn kreten verre van loos. Komt nog bij dat ik al heel lang meeloop in dit circus.

Mijn humeur lijdt verre van de verandering die gaat plaatsvinden, ik ben niet iemand die vastroest. Ik blijf gewoon met Indonesia werken maar ik vermoed dat dat beter vanuit NL kan, hoef ik dat teringzooitje niet elke dag te aanschouwen.
Mijn opdrachtgevers moeten nu alleen met vliegtickets over de brug komen Emoticon: Shiny
Die moest ik v/h zelf betalenTuti & Jan
Gebruiker
User icon of Tuti & Jan
spacer line
 

Beste Londoh,
Als het lot zo beslist zal ik jou in een persoonlijk gesprek eens haarfijn uitleggen waarom ik mijn best doe om Indonesie te promoten.
Een forum is niet geschikt voor dat soort zaken.
Janlondoh
Gebruiker
User icon of londoh
spacer line
 

Je moet niet altijd zo hard happen Jantje, je hoeft mij niets uit te leggen wat niet geschikt is voor die kleine oortjes hiero. Emoticon: Shinysidia
Gebruiker
User icon of sidia
spacer line
 

DeeCee ,
wat ben je eigenlijk van plan , wat is de reden om naar bali te gaan. Trouwen, ? dan moet je en jou balinese vriend aan bepaalde eisen voldoen.
Studeren ? Moet je ook aan de eisen kunnen voldoen.
Als je geen Voorgezet onderwijs diploma hebt kan je niet gaan studeren bij een Akademie , laat staan op een Unie.
Werken , ? krijgt je geen vergunning.Datn wordt het illegaal werken.
Rest alleen om als toerist te gaan .


Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

Richy
Gebruiker
User icon of Richy
spacer line
 


On 13-05-2006 21:18 sidia wrote:
Als je geen Voorgezet onderwijs diploma hebt kan je niet gaan studeren bij een Akademie , laat staan op een Unie.


Je bedoelt dus een verkapte een MBO/HBO opleiding volgen... dat moet toch wel lukken... of je het wilt is een tweede. Vraag me af hoe een Universitas of S2 op je CV staat als je weer in het Westen werk probeert te vinden Emoticon: Blush


"Veel mensen hebben een te hoge dunk van wat ze niet zijn, en een te geringe dunk van wat ze wel zijn".

kiwimave
Gebruiker
User icon of kiwimave
spacer line
 


On 13-05-2006 23:01 Richy wrote:

...


Je bedoelt dus een verkapte een MBO/HBO opleiding volgen... dat moet toch wel lukken... of je het wilt is een tweede. Vraag me af hoe een Universitas of S2 op je CV staat als je weer in het Westen werk probeert te vinden Emoticon: Blush


De kwaliteit van de meeste universitaire opleidingen in Indonesie is om te huilen. Neemt niet weg dat er ook enkele topopleidingen zijn (aan staatsuniversiteiten als UGM, UNDIP of UNAIR etc) waar je ook in Nederland nog goed aan de slag mee kan).

He maar Richy laten we eerlijk zijn, in Nederland zijn er ook universitaire opleidingen waarbij je bij wijze van spreken bij een pak wasmiddel in de Appie je Masterdiploma cadeau krijgt, dan denk ik aan rechten etc. Een paar vrienden van mij doen dit (aan de universiteit Maastricht), die gasten gaan 2x per week 2 uur naar de universiteit om ff slap te ouwehoeren in iets dat een "onderwijsgroep" heet en de rest van de week zijn ze aan het bier. De toekomst van Nederland... Emoticon: Sadley


Gracias. Sama sama

londoh
Gebruiker
User icon of londoh
spacer line
 


On 13-05-2006 23:21 kiwimave wrote:

...
.................. de rest van de week zijn ze aan het bier. De toekomst van Nederland... Emoticon: Sadley


de "toekomst" van NL zou er zeer mee gediend zijn om deze Universitas naar Leeuwarden te verplaatsen alwaar de heren aan de melk kunnen Emoticon: ShinyTuti & Jan
Gebruiker
User icon of Tuti & Jan
spacer line
 

slap te ouwehoeren
En dat soort gasten gaat dadelijk ons voorschrijven waar wij ons aan te houden hebben.
Volgens mij is dit al langer aan de orde, de politiek zit nu al vol met figuren die in hun studietijd volgens mij alleen maar genoten hebben van het gerstenat.
Alcoholisten staan er om bekend heel flexibel te zijn om toch aan het geld te komen voor hun dagelijkse portie drank, ook hebben zij er geen moeite mee om overal in de schulden te staan.
Jan
DeeCee
Gebruiker
User icon of DeeCee
spacer line
 


Heel snel die verzekeringen weg doen als je naar Bali komt wonen, Allianz heeft prima alternatieven, zeker voor jonge mensen.


Dat hangt er dus echt vanaf of in me bij de gemeente uit wil gaan schrijven. Zelf heb ik besloten om niet meer terug te gaan naar NL, maar ik wil mijn moeder niet tot lasten brengen doordat er steeds weer papieren van mij bij haar terecht komen en dat zij daarmee zit. Ik los ze namelijk zelf op, maar alsnog krijg ik een grote mond doordat zij al die rotzooi van mij ontvang. Ik ben bang dat als ik me uitschrijf:

1. Geen onderstuening van de pensioenfonds voor studeren in het buitenland krijg
2. Mijn bankaccount verlies
3. Schuld van Studiefinanciering in 1x moet betalen ipv per maand (tis namelijk 2906 euro - ze hadden me teveel betaald en moet het dus terug geven, had een deel gebruikt voor betalingen van verzekering en vaste lasten in NL)

Voor de verzekering die jij hebt aangeboden klinkt goed, maar ik ga alsnog ff goed rondkijken of er nog iets anders is (met hulp van mijn familie).wat ben je eigenlijk van plan , wat is de reden om naar bali te gaan. Trouwen, ? dan moet je en jou balinese vriend aan bepaalde eisen voldoen.

Trouwen is niet de hoofdreden. Ik ben zelf al 14x in heel mijn leven (20 jaartjes) dat ik leef in Bali geweest - verblijf bij iedere bezoek 1 of 2 maanden. 10 jaar geleden verbleven we in de kampung van mijn opa en oma en ik voelde me daar zo thuis. Stukken land met groenten, fruit - hielp mee met het onderhouden, nooit tekort aan eten - dus je hoefde niet veel te dokken. In NL natuurlijk totaal een ander verhaal. Mijn moeder heeft nu een eigen huis gebouwd in Denpasar (nog steeds niet helmaal af na 8 jaren Emoticon: ), daarnaast nog een stuk land in Klungkung.
In Bali gaat t na de bombs een stuk slechter - nauwelijks toeristen. Hierbij wil ik dus gebruik van maken. Dit is mijn kans om iets zelf te gaan beginnen voordat de toeristen weer terug komen. Ik weet zeker dat de prijzen nu zijn gedropped, omdat ze hun spul niet kwijt kunnen. Zelf ben ik van plan om de overgebleven kamers in mijn mam's huis op te knappen (voor interieurs etc. heb ik hele goedkope alternatieve gevonden, ipv die aan de snelweg gelegen handwerk winkels die vrij prijzig zijn) en die dan te verhuren aan buitenlandse studenten of wat dan ook voor een redelijke prijs (incl. maaltijden). Onze huis heeft 6 slaapkamers, 2 woonkamers, 2 badkamers, keuken en voor en achtertuin en binnentuin. Ze moeten nu alleen opgeknapt worden. Daarnaast heeft mijn mam nog dus stukken land in Klungkung (heel mooi gelegen) - ze wilt er bungalows gaan bouwen, maar vond het een heeeeeeeel vergezocht plan, omdat ze geen geld heeft om het te bouwen. Zelf zat ik te denken om ze per are te verkopen aan buitenlanders (weet dat het heel moeilijk gaat omdat het dan via iemand uit Indo ingeschreven moet staan) en daarna met die winst weer stukken land te kopen en weer te verkopen en winst etc. etc. En dan wat beginnen. Zelf ben ik op culinaire vlak erg goed (volgens mijn baas en vele anderen), dus misschien een restaurant openen? Mijn vriend heeft zelf een stuk land in Sanur en daar willen we ook wat misschien mee gaan doen. Tis altijd goed om iets te hebben. Mijn moeder heeft heel goed aan onze toekomst gedacht (incl. van mijn broer) en wij zijn dus diegene die het moeten maken.
Daarnaast zou ik graag mijn eigen kleding bedrijf beginnen en die in Europa verkopen. Eerst samples maken (zelf met hand), kijken naar kosten blah blah (heel de reutemeteut) - mijn vriend heeft er ervaring in , dus das mooi meegenomen.
Het komt erop neer dat ik eigenlijk zelf wat zou kunnen gaan beginnen. Natuurlijk moet je het geld en ervaring voor hebben. Maar om in Bali zelf te zijn krijg je meer het gevoel hoe alles in elkaar zit. Ook qua cultuur, de mensen etc. Het zijn nog allemaal vergezochte plannen, maar we zien wel wanneer de time right is.


Studeren ? Moet je ook aan de eisen kunnen voldoen.
Als je geen Voorgezet onderwijs diploma hebt kan je niet gaan studeren bij een Akademie , laat staan op een Unie.

Heb middelbare onderwijs diploma en een certificaat aan t MBO niv. 4 (hoogste niv.) voor Multimedia. Dus ik denk wel dat ik kans krijg.
Ik weet dat de scholen in Indo niet zo hoog aangeschreven staan, maar als je er zeker van weet dat je niet meer terug naar NL wilt keren, is dat niet echt een probleem. In de wereld van het Grafisch Vormgeven (wat ik heel graag doe), gaat het alleen om wat je kunt. Dus goede portfolio en werkervaring is goed genoeg om overal op heel de wereld werk te krijgen. Geloof me maar, ik heb vrienden die bij grafische bedrijven werken en bij hen gaat het echt allemaal om wat ze kunnen en niet om de diploma's. Want zelf ken ik mensen op mijn oude school die een diploma hebben, maar alsnog zuigen in wat zij creeren, dat ze gewoon geen werk krijgen. En om eerlijk te zijn; velen zeggen dat mijn werk er goed uitzien. Nu alleen nog een portfolio maken.


Werken , ? krijgt je geen vergunning.Datn wordt het illegaal werken.
Rest alleen om als toerist te gaan .

Klopt idd wat je zegt. Oh, dit heb ik nog niet verteld. In Januari moest ik een test doen in Bali voor CV Kecak - een garment bedrijf owend by an American. Deze was voor de functie 'Assistent Fashion Designer' - 2x naar het buitenland en je wordt uitbetaald in US Dollars, nameljk: $500,- p.m. - zeker absoluut niet slecht in Bali! Had dus de test gemaakt en kreeg pas over een week te horen dat ik niet goed genoeg was voor de baan. Uiteindelijk na 3 maanden kreeg ik van mijn vriendin te horen, die daar ook werkt, de echte reden: ze wilden me eigenlijk aannemen, maar wilden de werkvisum niet betalen Emoticon: So funny Voor hen was het beter om een locale persoon te nemen.

Er staan op dit moment 2 baantjes op mij te wachten (zeg geen namen van bedrijven, want wil geen problemen) en willen dus mijn portfolio zien (en kijken of ik goed genoeg ben of niet). Heb hier geen tijd gehad om eraan te werken en ga dus in Bali het allemaal produceren (is goedkoper dan hier).
Dus we zien wel. Ik hou je op de hoogte!

Ik kreeg net van mijn baas te horen dat ik t/m midden Juli wordt uitbetaald. Lekker 'vakantie' en geld krijgen. WOOHOO! Had het echt totaal niet van hem verwacht (hij was in oh zo'n blije bui - vrouw uit land, mistress in huis gehaald [en daar bedoel ik niet mee dat ik het ben, maar echt iemand anders]. Wat een eikel,,, maar hou vijand te vriend! Emoticon: Wink ).

Ik ga maffen! Emoticon: Yeah right!

Dewizieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Deesee schreef

. Schuld van Studiefinanciering in 1x moet betalen ipv per maand (tis namelijk 2906 euro - ze hadden me teveel betaald en moet het dus terug geven, had een deel gebruikt voor betalingen van verzekering en vaste lasten in NL)

Een heel lang verhaal meisje, en als ik dit lees dan kom jij er wel ga zo door, zou ik zeggen.
Je plannen klinken allemaal heel goed, met jou levens ervaringen bereik je wel wat je wilt.
Een ding, en dat zie je dan weer hoe gemakkelijk de jongeren denken over geld wat eigenlijk is van de belasting betaler.
Ik wil niet aan politiek correctheid doen want zo heilig ben ik ook weer niet,als ik de belasting kan ontduiken zou ik het ook wel kunnen doen maar helaas ik heb geen bedrijf of wat dan ook dat te kunnen.
Maar geld wat bestemd is voor een doel ergens anders voor gebruiken, en je daardoor in moeilijkheden kan brengen is eigenlijk blo-on.
Maar goed zoiets is dan weer leergeld, en doe het niet meer hoor, belerend hť, maar goed bedoeld om je van al je verhaal door dit incident niet kan verwezenlijken, zou echt jammer zijn.
Hoop je nog eens tegen te komen op Bali want mijn zoon gaat voor eerst mee, en ja dan moet ik wel even over steken, en hem daar te laten zien hoe het er werkelijk er uit ziet.
Trouwens ook Jokjarkarta en de Borobordur natuurlijk ja een reis maar die zal via mijn schoon familie daaro wel goed komen. Emoticon: Shiny


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

kiwimave
Gebruiker
User icon of kiwimave
spacer line
 


On 12-05-2006 11:07 dangdude03 wrote:

...


Waarom idealiseren toeristen toch hun land van bestemming? Ik denk omdat ze daar naartoe op vakantie gaan. Het gras is altijd groener aan de andere kant van de heuvel nietwaar?. Als ik hier in mijn woonplaats Gouda een bus vol Japanners (of zijn het Chinezen?) zie leeglopen vraag ik mij altijd af wat ze bezielen om dit achterlijke gehucht te willen bezichtigen. J


Je moet toch wel een volslagen mafkees zijn wil je vrijwillig naar Gouda gaan. Misschien wel de meest asociale stad van heel Nederland, heeft niets meer te maken met klompen, kaas en boerinnetjes maar destemeer met diefstal, Marrokanen en lomp gedrag. Wij kunnen die Jappen inderdaad ook niet begrijpen wat ze hier moeten, net zo min als de Indo's begrijpen waarom wij in Allah's naam naar de kampong in Indonesie willen


Gracias. Sama sama

Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

90,922,397 pageviews Een website van indahnesia.com