Kuta


 Subforum Bali, het godeneiland 
49 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Bali, het godeneiland > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent IndonesiŽ gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geŽxecuteerd in IndonesiŽ  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · IndonesiŽ gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
latex40
Gebruiker
User icon of latex40
spacer line
 

Hoi Martin,
Ik wil even inhaken op jouw schrijven betreffende guesthouses je mag er niet teveel van verwachtten schrijf je !
Gedurende de tijd dat wij Sumatra, Java, Lombok en rondreis over Bali, hebben wij altijd overnacht in guesthouses. Er zullen best wel guesthouses zijn die niet voldoen aan onze westerse maatstaven. Maar als ik de site open sla en ik zie dat er verscheidene mensen vragen " waar kan ik een niet te duur logement vinden " dan denk ik bij mijn eigen wat verlang je voor 5 of 7 Ä.
Voor al degene die naar de gordel gaan en een goed questhouse willen hebben, schoon, warm en koud water, airco die werkt of een fan, raadpleeg het boekje van Moesson guesthouses in Indonesie. Te verkrijgen bij Moesson in Amersfoort kosten ongeveer 10 Ä er staan ongeveer een kleine 700 door hun goed gekeurde questhouses in. Alle eilanden van Sumatra tot Timor staan erin. Naam van de houder, de straat de plaats en de prijs kun je uitzoeken. Sorry maar moest dit even kwijt.Martin-Solo.
Gebruiker
User icon of Martin-Solo.
spacer line
 

Hoi Latex,

Er zullen er inderdaad wel goede onder hen bevinden ! en jij kan dat weten omdat je er veel ervaring mee hebt! ikzelf heb er totaal geen ervaring mee..maar hoor weleens mensen die in zo'n Guesthouse verbleven.
Juist dat boekje wat jij aangeeft kan ieder een hoop rompslomp besparen !

Gr, M-Solo.


Live life to the max.......

bouwkeet
Gebruiker
spacer line
 

Wij verblijven wisselend in veschillende guesthouses of hotels. Wij verwachtten niets voor 2,50 euro, maar krijgen daarvoor af en toe veel Emoticon: Smile

Wij hebben in guesthousjes in Ubud gezeten voor 2,50 euro met een schoon bad, warm water, schone lakens en ontzettend aardige mensen en vanaf het balkonnetje een schitterend uitzicht over rijstvelden. Men maakte het eenvoudig ontbijt klaar en bleef gezellig kletsen tot het op was. Een stukje verderop zat een bangalow voor 250 dollar. Maar als je naar de verschillen kijkt zijn die ons geen 247,50 dollar waard. Als we redelijk luxe willen zitten zijn we 25 dollar kwijt. (volgens internet zouden die dan 54 dollar kosten). Maar 2,50 was het goedkoopste, voor +/- 9 dollar zit je al heel erg goed.

Wat ons vooral aanspreekt in de guesthouses/homestays is het contact met de eigenaren en andere vakantiegangers. Veelal mensen die niet op 1 plek blijven, maar allerlei leuke tips over bezienswaardigheden hebben. Het personeel in een duurder hotel (luxe resort) is ook wat afstandelijker vinden wij, die mogen de gasten niet 'lastig vallen' of zoiets.

overigens ziet dit er toch niet echt slecht uit voor 3 - 7 dollar?: http://www.balihotelguide.com/(...)l_bali.php/c/20/pn/1
Voor 10 euro heb je dus al mooie homestay met zwembad.

Maar zo'n luxe resort met een compleet Spa arrangement is iets wat wij dit jaar ook zeker weer gaan doen. Wij doen gewoon waar we op dat moment het meeste zin in hebben. Maar Thailand blijft toch nog wat aantrekkeljker als het om massages gaat.

Je kan trouwens een kamer altijd even bekijken of je beslist. Wij maken meestal ook even een uitdraai met ervaringen die wij vinden op sites als deze, of www.vakantiereiswijzer.nl of http://www.asiahotels.com

Sommige backpackers lijken wel helemaal blut en zoeken homestays voor 1 - 2 dollar. Wij willen toch wat meer luxe, wij gaan immers maar voor een paar weekjes. Die echte backpackers onderkomens zijn vaak wat minder schoon. Maar soms ook niet. Gewoon eens een kijkje nemen als mensen je aanklampen zou ik adviseren. men laat meestal eerst de minst mooie kamer zien. Ga daar niet mee akkoord, dan hebben ze meestal wel een mooiere kamer/bungalow.
Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2021
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

96,207,316 pageviews Een website van indahnesia.com