Ook iets over Nederland te schrijven er gebeurd genoeg?


 Subforum Andere praat 
75 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Andere praat > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent IndonesiŽ gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geŽxecuteerd in IndonesiŽ  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · IndonesiŽ gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
jstar
Gebruiker
spacer line
 En nog veel meer.

Nou, dit is gewoon heel eng he.Stil liggen in een bed is nooit goed hè, dan krijg je ook al sneller bloedklonters. En het afweersysteem van het lichaam is complex; bloedstolling is een reactie die snel ontstaat na ontsteking. Zwaarlijvigheid e.d. bij een persoon zal ook niet helpen.

Geen paniek, het gaat maar om sommige pati√ęnten en er zijn goede bloedverdunners.

Wat is het volgende; Kawasaki bij kinderen?jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 

Ja, Dat Kawasaki meldde ik net nog. O jee, wat nu weer.

Als dat een dingetje wordt gaat, na het biermerk Corono, het motormerk Kawasaki eraan. Emoticon: Laugh out loud


Heldere ziende

jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 

Als het Ministerie van Financi√ęn aangifte doet tegen ....

De Belastingdienst...

Dan is er toch echt iets heel erg mis.


Heldere ziende

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 


On 17-05-2020 01:37 jakarta-snacks wrote:
Ja, Dat Kawasaki meldde ik net nog. O jee, wat nu weer.

Als dat een dingetje wordt gaat, na het biermerk Corono, het motormerk Kawasaki eraan. Emoticon: Laugh out loud
Als één ding zeker is, met Corona in je lijf moet je niet op een Kawasaki gaan zitten. Emoticon: Talk to the handspacer line  


Op 13-05-2020 20:22 schreef jakarta-snacks:
"Ambtenaren krijgen 150 euro voor nieuwe schoenen"

Onvoorstelbaar!

www.telegraaf.nl/nieuws/103104(...)voor-nieuwe-schoenen


Idioot ja, voor 150 euro kan je echt geen fatsoenlijke schoenen kopen.jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 


Op 19-05-2020 18:32 schreef Malam:

[quote verwijderd]
Als één ding zeker is, met Corona in je lijf moet je niet op een Kawasaki gaan zitten. Emoticon: Talk to the hand

Dubbel prijs.

Wil je het afmaken, dan rijd je met je Kawasaki naar:

www.eet.nu/waalwijk/sars-eethuis

En bestel je daar een Corona Emoticon: Laugh out loudHeldere ziende

jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 

Jaap, Paling en Co schoenendrager, van Dissel, de enige expert waar de regering haar oortjes naar laat hangen verkloot het behoorlijk met diagrammen en grafieken.

Japie werd eerst al even door Bert Slagter (Twitter: Email-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan.bslagter , studies math, risk & uncertainty, complex systems etc) op fouten gewezen in een grafiek door
Jaap ging af als een gieter en lulde en corrigeerde met rookgordijnen.

Om vervolgens wéér een foute diagram te laten zien waar NL staat met mortality rate van 12,9%, geplaatst tussen de 7,5% van Canada en 12% van Spanje...

Comment van Geert Jan Hahn (BNR): "Gecorrigeerde cijfers van het RIVM komen hard binnen. Wat een puinzooi hebben we ervan gemaakt" .

Die komt ook hard binnen.
En ik vrees dat de onderste steen (heyyyyy Rutte) nog niet boven is.
De verzameling van gevallen van de artsen (niet in RIVM resultaten meegenomen, want
..... geen idee) wordt nog verzameld voor zover ik weet.

Ondertussen lees ik nog stééds dat zorgmedewerkers onvoldoende tot géén beschermingsmiddelen hebben....
Serieus???


Heldere ziende

Kongkalikong
Gebruiker
spacer line
 

Leuk dat je alles nogsteeds toeschrijft aan Japio Jak. Japio is niets anders dan een leider van een grote groep virologen, oftewel het hele RIVM. Het is niet zo dat Japio het allemaal zelf moet verzinnen, zoals je steeds suggereert.

En Bert Slagter is best een interessant persoon, maar ik hou ook wel van wiskundige modelletjes waar ik vaak geen hol van begrijp zonder uitleg. Als je Bert hoort praten is hij vaak een stuk minder stellig dan dat hij op twitter is.

Toch benaderd Bert het allemaal wel vanuit 1 oogpunt natuurlijk. Bert laat de hele druk in de samenleving en economie buiten beschouwing.

harlys
Gebruiker
spacer line
 

On 20-05-2020 11:51 jakarta-snacks wrote:
Jaap, Paling en Co schoenendrager, van Dissel, de enige expert waar de regering haar oortjes naar laat hangen verkloot het behoorlijk met diagrammen en grafieken.


Ik weet niet of dit een waardeloze krant is maar dat vertelt Malam ons straks wel Emoticon: Bye bye

1 oktober 2009. De Rotterdamse viroloog Ab Osterhaus ligt onder vuur vanwege aandelen in het bedrijf ViroClinics. Valt hem iets te verwijten?

Tot 2007 had de viroloog inderdaad een zware stem in de Gezondheidsraad, het wetenschappelijke orgaan dat de overheid adviseert over de aanpak van onder meer de Mexicaanse griep. Maar in 2007 besloot de Gezondheidsraad dat Osterhaus, vanwege zijn rol bij ViroClinics, niet meer mag meebeslissen over griepbestrijding.

https://www.trouw.nl/nieuws/os(...)het-lijkt~b1827c68/?


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

Anne Mieke
Gebruiker
User icon of Anne Mieke
spacer line
 


On 20-05-2020 11:51 jakarta-snacks wrote:
Jaap, Paling en Co schoenendrager, van Dissel, de enige expert waar de regering haar oortjes naar laat hangen verkloot het behoorlijk met diagrammen en grafieken.
....

JS, misschien heb je gelijk als je alles tot op het bot uitzoekt. Het is niet zo moeilijk om pootje te hakkelen op dit moment. "we weten het gewoon niet' zei Jaap vandaag. En dat is het enige eerlijke antwoord. Verder ga ik er nog steeds van uit dat ze hier heel erg hun best doen, ook al is het met vallen en opstaan, ook al gaat er vanalles niet goed.

Ik vind de situatie in Indonesie veel en veel erger, schrijnend. Niet zozeer de aantallen want met 4 sterfgevallen per miljoen mensen, versus Nederland 334 per miljoen mensen doet Indonesie het nog niet zo slecht. Nee, de aantallen in Indonesie zullen niet kloppen, die in Nederland ook niet, dat is inmiddels duidelijk.
Met de situatie in Indonesie bedoel ik de hele berichtgeving en hoe er geacteerd wordt. Dan weer alle vliegvelden op slot en dan weer niet, dan weer mudik en dan weer niet. Regelgeving waar mensen zich niet aan houden, maskers omdat ze bang zijn van de politie, niet om anderen te beschermen. Eilanden, kabupaten, steden, dorpen, kampungs..... iedereen houdt er zijn eigen regels op na. Zonder enige communicatie, zonder logica, buiten het feit of het al dan niet nodig is. Kabupaten worden van elkaar afgesloten, zonder overleg. Bupati's maken ruzie, over het gebruik van ziekenhuis, over de sneltesten. Gouverneur moet tussen beiden komen. Is dat dan professioneel en doordacht? En de mensen zelf? Die dragen een masker dat maar steeds naar boven en naar beneden wordt getrokken. Afstand? Niet. Het is dramatisch om het juiste nieuws boven water te krijgen. Door wie wordt Jokowi geinformeerd? (dat is een vraag want ik weet het niet). Doet Indonesie het goed? Ik vraag het me af want daar gaan de cijfers nog steeds omhoog. Doen wij het goed? Ook dat weten we niet.

Meneer Jaap is viroloog. Maar ook virologen zijn mensen. En Rutte? Die zit in een moeilijk parket. Als hij het voor een goed doet, dan voor de ander niet en omgekeerd. En ook een minpres is een mens. Hier is de democratie nog enigszins van wat de betekenis ervan is. Maar in Indonesie? Daar is het een combi van onwetend, eigenwijs, knopen tellen, angst, egoisme en macht. Iedereen lijkt daar zijn verstand ingeleverd te hebben. In de grote steden en op Bali zal het deels anders zijn dan op de buiteneilanden maar als de overheid het al niet begrijpt hoe moet de gewone burger het dan begrijpen. Het is ongelooflijk; voor velen is het woord corona hetzelfde als dood. 4 mensen op een miljoen....


Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 

AM, dit is het NL topic, daarom bericht ik over NL en niet over Zweden, Belgi√ę, USA of Indonesia.

Ja, nu zegt ie "we weten het niet".
Wat mij wat stoort is toen het China virus als een malloot tekeer ging in China en uitbreidde naar Zuid Korea en vervolgens Itali√ę, de organisatie RIVM van meneer Suske en Wiske schoenen dus gewoon de kop in het zand stak. De regering luisterde en deed hetzelfde.
Waarschuwingen werden in de wind geslagen.
We zagen het op ook NL afrazen. We schreven er al eerder over dan dat NL ook maar iets onderkende.
Half februari, 2,5 week n√° de roep en waarschuwingen in de Tweede Kamer werden er doodleuk weetikhoeveel beschermingsmiddelen verstuurd naar andere landen.
Geen seconde werd nagedacht "hee wacht eens even, die zouden we wel eens heel hard zelf nodig kunnen hebben".

Enfin, het trieste resultaat is dat nog steeds (!) delen van de zorg het doen met een zeer beperkte hoeveelheid tot geen beschermingsmiddelen en dat de man met de zeis daar dankbaar gebruik van heeft gemaakt en in verzorgingstehuizen heeft huisgehouden.

Dan zal ik het maar niet hebben over het "wanneer testen", de definitie van Corona doden volgens de offici√ęle tellingen etc, want het kan er bij mij niet in dat ouderen die zijn overleden als gevolg van Corona niet werden/worden meegeteld.
Ze tellen niet meer mee blijkbaar.
Dor hout.
Wees dan zo eerlijk als Zweden en zeg gewoon openlijk dat ouderen (ik meen 70+) niet eens meer in het ziekenhuis worden opgenomen.

Wel, technisch gezien zeer goede wijze van enorme kostenreductie.
Ouderen kosten bakken met geld he. Toch maar weer het plan van D66 afstoffen.Heldere ziende

jstar
Gebruiker
spacer line
 

Dood vanaf 66 ?jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 

Breng ze nu niet op verdere idee√ęn ..


Heldere ziende

jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 

Die brand bij voormalig kerncentrale Dodewaard...

"Er komen veel mensen af op de brand" , was de zin die me het meest opviel..

www.nu.nl/binnenland/6052812/b(...)-onder-controle.html


Heldere ziende

harlys
Gebruiker
spacer line
 

En zo halen ze biljarden euro's op. De kosten die er nu zijn door het Corona virus is een schijntje. Ze halen het terug door ons te dwingen vaccin / paspoort. De staats /verkiezing kas gaan ze daar mee spekken. Dus eerst trachten ze nu verkiezingen uitstellen,
De Elite gaat ook nog eens biljarden verdienen. Het Volk mag creperen. en ook nog eens meer belasting gaan betalen in 2021.
Coronavirus digital health passport to be supplied to 15 countries


https://www.verdict.co.uk/vst-enterprises/


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

harlys
Gebruiker
spacer line
 

Kareltje is erg ziek, Kareltje is terminaal. Kareltje gaat dood. Triest voor Kareltje en zijn naasten. Er breekt corona uit. Kareltje krijgt wat eerder een tuin op zijn buik. Is het Corona-virus de hoofdreden? Nee, het proces is versneld door het virus. Tot zover Kareltje. Zand er over. Emoticon: Bye bye


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 

De Telegraaf heeft ballen en durft een artikel te plaatsen "wie gaat de corona rekening betalen?".

Nou, in 2 woorden: "de burger".

Klaar.
Next.


Heldere ziende

Kongkalikong
Gebruiker
spacer line
 

Ik heb het artikel niet gelezen, maar zag net op TV dat de vraag niet beantwoord wordt in het artikel?Kongkalikong
Gebruiker
spacer line
 


On 22-05-2020 15:12 harlys wrote:
En zo halen ze biljarden euro's op. De kosten die er nu zijn door het Corona virus is een schijntje. Ze halen het terug door ons te dwingen vaccin / paspoort. De staats /verkiezing kas gaan ze daar mee spekken. Dus eerst trachten ze nu verkiezingen uitstellen,
De Elite gaat ook nog eens biljarden verdienen. Het Volk mag creperen. en ook nog eens meer belasting gaan betalen in 2021.
Coronavirus digital health passport to be supplied to 15 countries


https://www.verdict.co.uk/vst-enterprises/

Dat al die steun verkeerd terecht komt is wel duidelijk ja. Booking heeft ook gewoon de steun gehad en gaat nu het personeelsbestand saneren. De werknemer en kleine ondernemer krijgen een lolly en het grote geld gaat naar het grote geld. Heeft niets met Corona te maken, dat gaat altijd zo. Dezelfde jongens die we graag hier hebben, maar geen cent belasting betalen.

Ik hoor alleen GroenLinks hier over klagen.Kongkalikong
Gebruiker
spacer line
 


On 22-05-2020 22:49 harlys wrote:
Kareltje is erg ziek, Kareltje is terminaal. Kareltje gaat dood. Triest voor Kareltje en zijn naasten. Er breekt corona uit. Kareltje krijgt wat eerder een tuin op zijn buik. Is het Corona-virus de hoofdreden? Nee, het proces is versneld door het virus. Tot zover Kareltje. Zand er over. Emoticon: Bye bye

Zo werkt de natuur nou eenmaal. Klote als het je naaste betreft, zou ons allemaal kunnen gebeuren, we kennen allemaal wel iemand ...
Het alternatief is heel veel geld in zorg pompen en dan hopen dat je zo iemand net over een drempel trekt en een maandje extra kan geven. You do the math.harlys
Gebruiker
spacer line
 


On 23-05-2020 10:51 Kongkalikong wrote:

[quote removed]

Zo werkt de natuur nou eenmaal. Klote als het je naaste betreft, zou ons allemaal kunnen gebeuren, we kennen allemaal wel iemand ...
Het alternatief is heel veel geld in zorg pompen en dan hopen dat je zo iemand net over een drempel trekt en een maandje extra kan geven. You do the math.Neemt niet weg dat het vreselijk is zo een virus maar het gebeurt elk jaar.

En mensen die fam leden hebben die door het virus zijn gevallen.

Heel veel sterkte Emoticon: Worship


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 

"Frauduleuze documenten ontdekt bij aanbesteding elektrische bussen"

"Het gaat om een aanbesteding van 900 miljoen euro."

"Mona Keijzer, staatssecreteraris van Economische Zaken, concludeerde eind april dat er geen sprake was van oneerlijke concurrentie of een ongelijk speelveld bij de aanbesteding".

Mona, brief van de VDL advocaten op je desk...

www.nu.nl/binnenland/6053282/f(...)ktrische-bussen.html


Heldere ziende

jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 

Ga even terug in de tijd.
Rond 17 maart 2020 in Nederland.
Het virus verlamt Nederland met een soort van shock & awe aanval. Paniek. Chaos. Bosjes doden. Niemand weet waar het heen gaat.

Dan komen we nu achter het volgende:
"Onduidelijkheid over wie miljoenenrekening voor noodziekenhuizen betaalt"

"Wat overblijft, is de rekening van 14 miljoen euro. Zorgverzekeraars stelden op 17 maart één voorwaarde aan onvoorziene coronazorg als noodziekenhuizen: groen licht van het Regionaal Overleg Acute Zorgketen (ROAZ). Dat licht bleef echter op rood staan . In zowel Rotterdam als Maastricht ging ROAZ niet akkoord met de opbouw van de noodziekenhuizen "

Nou, nou. Je moet op dat moment maar durven, ROAZ! Gewoon NIET akkoord gaan, midden in een "moord-en-brand" situatie.

Waarna het Zwarte Pieten meteen aanvangt.

Zet deze ook maar op de lijst van de aankomende Parlementaire Enquête (als dat middel nog niet is afgeschaft door D66 feeks Ollongren)
www.nu.nl/economie/6053204/ond(...)nhuizen-betaalt.html
Heldere ziende

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Dat Rutte zijn job als minister president strikt van zijn privé gescheiden houdt is duidelijk zat, zeker als je ziet dat zijn moeder (96 jaar) al afgelopen woensdag is overleden in een verzorgingshuis en afgelopen vrijdag is begraven zonder dat daar iemand wat van wist. Emoticon: Nooo

Dan krijgen de persmuskieten er vandaag lucht van en gatverdamme dan gebeurd er precies wat de man niet wil, dan wordt het uitgebreid uitgemeten, achter mij staat RTL Boulevard per ongeluk op omdat ik op de kepeuter bezig was en ze krijgen daar haast een spontaan orgasme van dit nieuwtje die sensatie beluste geilzakken. Emoticon: Angry

Man man man je zou verdomme haast een schurft krijgen aan persvrijheid, niets maar dan ook niets is te gek voor de sensatie geile media, als er maar veel kijkers/lezers worden getrokken om met reclames te scoren, in het kielzog van "Boer zoekt hoer, Fuck on een island en The moron dateables". Emoticon: Frustrated
jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 

Trash TV, Malam.
Ik heb toegang to NL TV, alle zenders, maar kijk er ongeveer nooit naar en ik mis het totaal niet.

Als ik de twitter dingetjes lees van mensen die iets vinden van een achterlijke uitzending over idioten op een eiland, ben ik er al helemaal klaar mee. Of die dating shit.
En blijkbaar is het populair, wat wel wat zegt over veel kijkers...Heldere ziende

Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

92,914,365 pageviews Een website van indahnesia.com