Verkiezingen in Indonesië


 Subforum In het nieuws 
29 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > In het nieuws > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent Indonesië gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geëxecuteerd in Indonesië  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · Indonesië gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Met die mars gooien ze je dood op Metro TV, overigens lijkt het er wel op dat Surya Paloh ook de demagogische redevoeringen van Goebbels en Hess heeft bestudeerd.
Maar het werkt wel schijnbaar, ze kwamen bij de vorige verkiezing vanuit het niets op 35 DPR zetels, ik denk dat de PSI daar stik gelukkig mee zouden zijn in de aankomende verkiezing. Emoticon: Nice
Vooral in het uitzichtloze bestaan in de kampung waar de hele dag de tv aan staat wordt de NasDem er op die manier ingeramd, ongeveer hetzelfde als je aangaf met "Maar d'r is zodanig veel oppositie dat alles wat tégen is, goed móet zijn." als het zoveel op de tv is dan moet het wel een goede partij zijn. Emoticon: Yes!

Met de opmerking erbij dat de meeste Indonesiërs uniformgeil zijn en een heilig ontzag voor het leger heeft. Emoticon: Yes!
Vraag het aan het gros in de kampung, die hebben er geen idee van dat de voorzitter van NasDem Surya Paloh ook de eigenaar van Metro TV is. Emoticon: Nooo
Gelukkig is NasDem een trouwe coalitiegenoot van Widodo, want als ze dat niet zouden zijn dan zouden ze een behoorlijke schade aan kunnen richten met die fratsen.

Wat betreft de weigering van Israel om Indonesische toeristen toe te laten, dat is ook weer iets typisch Indonesisch, zwaar op hun pik getrapt, de christenen worden er door benadeeld, maar dezelfde figuren die dat zeggen, zijn in een hiep hiep hoera stemming dat Indonesië tijdelijk is gekozen als lid van de veiligheidsraad. Emoticon: Worship
Dat zien ze als een ideale kans om de Palestijnen te steunen, wat dat aangaat hebben ze in Indonesië dezelfde mentaliteit als Trump, zonder je een reet aan te trekken van anderen maatregelen nemen die geacht worden goed te zijn voor het land (in dit geval religie), maar zich ogenblikkelijk in de wiek geschoten voelen als er tegenmaatregelen worden genomen. Emoticon: Confused
Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 Dit is Titiek de dochter van Suharto die met Prabowo was getrouwd, niet denken dat ze hier aangeeft wat voor een klein pikkie dat hij heeft, er zit inkt op, dat betekent dat ze gestemd heeft.
Titiek met haar familie zijn over gestapt van Golkar naar de Partai Berkarya van Tommy Suharto. de zoon van Suharto die voor moord is veroordeeld.
Eigenlijk is er al een revolutie aan de gang in Indonesië, onder het mom van reformatie en democratie is namelijk alles mogelijk, het is volledig doorgeslagen, alles mag en is mogelijk.
Moordenaars, corrupte bestuurders, fundametalistische organisaties, alles maar dan ook alles mag op dit moment onbelemmerd de politieke arena betreden en de meest tenenkrommende onzin uitkramen, onze Wilders zou er een natte van krijgen wat hier allemaal kan . Emoticon: Yes!
Het eind is zoek.

Titiek is ook bereid haar positie in de DPR die zij voor Golkar bezet op te geven.
Ja ja dit zijn dus de figuren die in de DPR zitten en hun pleuriskop nooit laten zien. Emoticon: AngryPlaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2018
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

68,590,041 pageviews Een website van indahnesia.com