bali, het godeneiland


 Subforum Bali, het godeneiland 
47 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Bali, het godeneiland > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent IndonesiŽ gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geŽxecuteerd in IndonesiŽ  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · IndonesiŽ gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
sandraivan
Gebruiker
spacer line
 

Hallo,
In april vertrekken wij voor 15 dagen Bali, maar moeten nog al ons overnachtingen boeken. Wij houden van de natuur, tempels, strand enz. De laatste 5 dagen willen we relaxen, maar weten niet goed waar. Moet mooi strand zijn en niet druk.
De eerste 10 dagen willen we rondreizen met privé chauffeur en zouden we graag op 3 verschillende (of 4) plaasten verblijven, maar weten niet goed op welke plaasten we moeten overnachten en hoe lang. Graag dringend hulp. Alle tips zijn welkom.
Ik ben jullie dankbaar.
Gr,
Anne Mieke
Gebruiker
User icon of Anne Mieke
spacer line
 

Kan iemand Sandra een beetje op weg helpen?

Email-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan.Sandra, misschien kun je wat explicieter zijn met je wensen.
Even √©√©n reactie. Als je op dit moment ‚Äústranden Bali‚ÄĚ intypt op Google dan wordt de zoekopdracht automatisch aangevuld met ‚Äúplastic‚ÄĚ en ‚Äúvervuild‚ÄĚ. Voor echte mooie stranden kun je beter een ander eiland uitkiezen. Niet druk is ook nog een uitdaging maar het ligt eraan wat je eronder verstaat. Ook daarvoor zou ik een ander eiland uitkiezen.

Twee weken Bali vind ik een gemiste kans in een land dat uit zijn voegen barst van de mooie dingen. Maar, dat was de vraag niet Emoticon: Shut up!
Iemand?Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

Erwinn
Gebruiker
User icon of Erwinn
spacer line
 

Net als Anne Mieke zou ik ook overwegen om Bali te combineren met een ander eiland. Nou is 15 dagen ook weer niet heel lang, maar 2 verschillende eilanden moet makkelijk kunnen.

Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen om die eerste tien dagen te verdelen over de omgeving van Ubud en ergens in Noord-Bali, zoals Lovina. Met die twee plaatsen als uitvalsbasis kun je met de auto de meeste plekken van het eiland makkelijk bezoeken als dagtochten. Eventueel nog met een derde accommodatie ergens in het zuiden (Sanur, Kuta, Seminyak, Jimbaran, Uluwatu, ...).

Voor de 5 stranddagen kun je dan bijvoorbeeld naar Lombok gaan. Ik vind veel stranden daar (zeker in Zuid-/Zuidoost-Lombok) mooier dan op Bali. Lombok is ook wel vrij toeristisch, maar een stuk minder dan Bali. Ook Nusa Penida is misschien een optie. Van de 17.000 eilanden van Indonesi√ę zijn er ook nog wel veel met nog mooiere stranden, maar dat is dan al gauw wat verder weg vanaf Bali. Dus dat is dan een keuze hoeveel je tussendoor nog wilt reizen (binnenlandse vluchten maken e.d.).


'In de Archipel' | Weblog over Indonesi√ę: nieuws, reizen, politiek, taal en geschiedenis

Anne Mieke
Gebruiker
User icon of Anne Mieke
spacer line
 


On 25-01-2018 14:03 Erwinn wrote:
‚Ķ‚Ķ.. Van de 17.000 eilanden van Indonesi√ę zijn er ook nog wel veel met nog mooiere stranden, maar dat is dan al gauw wat verder weg vanaf Bali. Dus dat is dan een keuze hoeveel je tussendoor nog wilt reizen (binnenlandse vluchten maken e.d.).
Dat valt wel mee. Het ligt er maar aan hoe je het uitlegt.
Op kwade momenten (en die zijn er veel) kun je er op Bali vanaf het vliegveld (of ergens anders in het zuiden) er gerust 2 of zelfs 3 uur over doen om in Ubud te komen. Het verkeer met name in het zuiden van Bali wordt steeds dramatischer. In diezelfde tijd ( inclusief de inchecktijd) kun je ook op Flores of Sumba komen met stranden met niemand erop.
Flores (Labuan Bajo) en Sumba (Waingapu, Tambolaka) liggen op een goed uur vliegen van Bali. Lombok op 20 minuten.


Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2021
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

98,135,821 pageviews Een website van indahnesia.com