En, hoe vind je dat het ondertussen in EU gaat?


 Subforum Algemene Indonesiëpraat 
76 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent IndonesiŽ gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geŽxecuteerd in IndonesiŽ  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · IndonesiŽ gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

En hoplaaaaa de zevende nederlaag van BoJo, hij had een motie ingediend om volgende week een reces van 3 dagen in te lassen voor de partij conferentie van de Tories die volgende week in Manchester wordt gehouden, neen dubbelo neen zegt het lagerhuis. Emoticon: Talk to the hand
Ik ben benieuw hoe lang Boris dit nog gaat volhouden. Emoticon: Confused
Oei oei oei wat zit Borisje klem, hij kan geen kant op, zelfs als hij nu een motie van wantrouwen tegen zichzelf in zou dienen om nieuwe verkiezingen te forceren dan wordt dat niet gesteund door de oppositie, dus dan gaat die grap ook niet door, dan staat ie helemaal voor lul. Emoticon: Laugh out loudjakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 

Gelukkig maar dat er recht is.

De zoon van Femke Halsema wordt niet vervolgd voor in bezit hebben van illegaal wapen.

OM gaat in hoger beroep tegen de BlokkeerFriezen.

Zo.


Heldere ziende

Kongkalikong
Gebruiker
spacer line
 


On 26-09-2019 16:50 jakarta-snacks wrote:
Gelukkig maar dat er recht is.

De zoon van Femke Halsema wordt niet vervolgd voor in bezit hebben van illegaal wapen.

OM gaat in hoger beroep tegen de BlokkeerFriezen.

Zo.

Grappig dat je dit - kennelijk - vergelijkbaar vindt. Het preciezere verhaal is dat de zoon van Halsema naar bureau HALT wordt doorgestuurd. Hij komt er dus waarschijnlijk met een symbolisch taakstrafje vanaf. Ik weet niet of dat heel afwijkend is van wat er normaal is bij een minderjarig joch.
Wat ik erover kan zeggen is dat het waarschijnlijk (!) om een categorie 1 wapen gaat, daar valt bijvoorbeeld een stiletto of vlindermes ook onder. Ik heb ooit iemand neergestoken met een stiletto. Dat heb ik niet gedaan, maar ik had het ding heel stoer mee naar school , liet iemand schrikken en die schrok ook echt en weerde af (waar ik absoluut niet eens een stekende beweging of dreiging maakte). Tja, lullig, ik ben er niet eens voor bij HALT geweest, mes mocht ik inleveren en dat was het.

Voor wat betreft de BlokkeerFriezen, die hebben een taakstraf gekregen omdat er óók geweld is gebruikt, die komen er eigenlijk ook prima vanaf. Maar die zijn uit principe in hoger beroep gegaan en daarin eist het OM hetzelfde.
Ik sta overigens achter de BlokkeerFriezen, afgezien van het gebruikte geweld, ik ben dat geteisem (en vooral die hele discussie) meer dan zat. Flikker op met je discriminatie en met name het vergallen van dat kinderfeest.
Dat die pijlzeikers een punt hebben bleek me wel aan de talloze discriminerende berichtjes die ik las op Facebook ( in de trant van "Flikker op naar je Surinaamse kooi, kutaap!" Emoticon: Wink . Maar goed, die mensen ben ik ook liever kwijt dan rijk in dit land. Er zijn nog zat mensen (en daar schaar ik de actie van de BlokkeerFriezen ook onder) die dat gezeik een keer zat zijn en gewoon een intocht met hun kinderen ongestoord willen kijken. Petje af voor die gasten.

Maar wat je ermee bedoelde door deze 2 dingen tegenover elkaar te zetten JS ... ik gok iets met links en rechts. In mijn ogen ligt het een stuk genuanceerder. Zeg er wel bij dat dat joch geluk had dat hij nog net dat stukje hersens had om het nepwapen onbesuist tevoorschijn te halen, dan had hij er misschien niet meer geweest. Dat had lullig geweest, vooral voor de agent die dat overkomt.jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 

Die mongolen die dat soort achterlijke opmerkingen op social media gooien moeten een fikse trap voor de kont krijgen!

Het joch had blijkbaar niet veel kwaad in de zin, maar er zijn plenty soortgelijke zaken die wél door het OM worden opgepakt.
Hou wel in gedachten dat als een agent iemand in het donker ziet met een vuurwapen, hij.zij zeer waarschijnlijk geen onderscheid kan maken en de dader voor de donder schiet. Los van het feit dat agent tot de huig vol met stress zit.
Precies zoals je ook zegt.

Wat ik wel erg vind is dat Femke vervolgens overheidsmedia gebruikte (website gemeente Amsterdam) om verhaal te doen.
Kan niet, mag niet.
Sowieso al gaatje in haar mans hoofd om dat soort spul in huis te hebben. Al helemaal bij een vrouw als Femke. Groen Links. Pacifistisch etc.
Wat moet je met zo'n ding in huis????
Heldere ziende

Kongkalikong
Gebruiker
spacer line
 

Ze werd ook in de raad en eigenlijk overal aangesproken op iets wat privé is. Maar goed, ik ben het met je eens, trap er niet in en dat doet ze wel. Anderzijds, als ze er te summier op reageert is het ook niet goed. Het is namelijk nooit goed, maar ja dat kent elke leidinggevende of voorloper.

Als je weet dat de vriend van Femke filmmaker is en zegt dat ding daarom toevalligerwijs in huis heeft vind ik het een opgeklopt verhaal allemaal, zo begrijpelijk. De mensen die er het hardst om schreeuwen lopen ongetwijfeld ook wel (eens) tegen zoiets op.

Ik vind het allemaal het vermelden niet waard. Ik vind Femke (nog) geen goede burgemeester, maar dat kan zomaar omslaan. Ik heb me in het verleden ook wel eens in positieve zin over haar verbaast. Ik kan alleen niet tegen haar stem. Van der Laan heeft er ook voor moeten vechten de eerste tijd.

Wat er in Amsterdam nu gebeurt keur ik alles behalve goed, maar ik denk dat geen een nieuwbakken burgemeester bv de criminaliteit direct hard zou kunnen treffen. Dat heeft ook alles met de voorgaande jaren/decennia te maken. Als het om Holleeder gaat smullen we inmiddels van de spannende verhalen, als het een Marokkaan betreft is het een integratie probleem. Alles wordt zo makkelijk op een hoop gegooid.

Veel Amsterdammers klagen over de Juppen die de wijken overnemen, maar veel Amsterdammers zijn zelf Jup geworden. Amsterdam is een wereldstad zeggen ze, maar Amsterdam is niet meer van de Amsterdammers? Mensen kijken al te lang naar de andere en te weinig naar zichzelf. Femke Halsema moet oprotten met haar GroenLinks, maar GroenLinks zit geloof ik al 30-40 jaar in raad daar. Amsterdam is altijd links geweest; dus eerst links stemmen en nu de politiek de schuld geven van jouw keuze?

Het is gewoon nooit goed. En daarom geniet ik elke dag van alles wat goed gaat, ik ben die negativiteit zat. Ik wil best klagen op basis van inhoud, maar dan wel met perspectief, een oplossing, Klagen om het klagen vind ik zuur en zonde van de tijd.

In mijn ogen gaat het dus allemaal prima, het zijn alleen woelige tijden, op links, op rechts, in het Westen en in het Oosten. Dat moet een keer gecorrigeerd worden. Hard. Financieel en demografisch.

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

The game of thrones/Brexit, weer een nieuwe truc die wordt overwogen, er werd afgelopen week door de Tories gewaarschuwd dat als het Verenigd Koninkrijk de EU niet per 31 oktober verlaat dat er kans bestaat op massale rellen, vechtpartijen, kortom een volksopstand.
Ik kon het niet helemaal plaatsen, maar met wat er nu geopperd wordt (de noodtoestand uitroepen) is het ineens een stuk duidelijker, dat speelde ook in de gedachte van Trump om zijn muur te krijgen. Emoticon: Yes!

De premier zou zich kunnen wenden tot de Civil Contingencies Act 2004, die ministers het recht geeft om de rechtsstaat tot 30 dagen op te schorten als een tumultueuze situatie de stabiliteit van het VK bedreigt. Volgens de wet zou het land geconfronteerd moeten worden met "een gebeurtenis of situatie die ernstige schade toebrengt aan het welzijn van de mens".

Gekker moet het niet worden.

De door haat verteerde puber Greta waar je niets van mag zeggen omdat het een puber is, "Boris how dare you". Emoticon: WinkRaspoetin de dove adviseur van Boris die schijt aan de hele wereld heeft "Joehoe Greta, I can't hear you". Emoticon: Devil


jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 

Ja, dat meiske makeert serieuze mentale zaken.

ik zou zeggen: verplichte opname, witte jas met lange mouwen en kamer met zachte muren.

Die sekte daarom heen. Niet. Normaal.
David Koresh, Baghwan, of Jim Jones zouden er jaloers op zijn geweest.

Piet Paulusma is zelfs al om: Het wordt een bijzonder koude winter, dus erg benieuwd waar alle global warming gekkies zijn als we een ouderwetse winter krijgen.

Och ja, die 25.000 klimaat demonstratie gekkies.
Welk percentage zou een spijkerbroek dragen?
Productie van 1 spijkerbroek kost 8.000 liter water.
Zomaar even een "weetjedatje" tussendoor.

Enne, hoeveel van die gekkies zijn met auto, boot of vliegtuig op vakantie geweest?
En hoeveel op loop- of fietsvakantie?
Demo was een goede timing, want gelukkig allemaal weer terug van de zomervakantie.

Even een goede vulkaanscheet en/of wat verminderde zonneactiviteit en je ziet het CO2 probleem niet eens meer terug.


Heldere ziende

Rudyklinkhamer
Gebruiker
spacer line
 

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Het is wel een serieus probleem, vermindering van stikstof Jak. Emoticon: Yes!
We moeten allemaal ons steentje bijdragen, om de één of andere reden laat ik meer scheten dan het gemiddelde, dat noemen ze flatulentatie en een scheet bevat veel stikstof. Emoticon: Devil
Onze dochter heeft een appartement gekocht, dat zijn ze aan het bouwen en ze zijn vuurbang dat de bouw wordt stil gelegd wegens het stikstof probleem. Emoticon: Blush
Ik ben nu van plan om een bijdrage te leveren aan het stikstof probleem, zodat de bouw van het appartement van onze dochter door kan gaan, ik wil mijn scheten beperken, geen uien meer eten, niet meer praten tijdens het eten, geen koolzuurhoudende dranken meer drinken, geen bier meer maar mix drankjes drinken. Emoticon: Yummie!
Ik heb nog één probleem, s'nachts als ik slaap, dan lig ik te trompetteren als Louis Amstrong volgens Pop dus ik zit nu in tweestrijd tussen een butplug of een kurk. Emoticon: BlushKongkalikong
Gebruiker
spacer line
 


Zaterdag is het precies 25 jaar geleden dat de veerboot Estonia zonk in de Oostzee. 852 van de 989 opvarenden kwamen daarbij om het leven. Volgens de offici√ęle lezing zonk het schip door een losgeraakte boegklep. Sceptici stellen echter dat de rampoorzaak nooit helemaal is opgehelderd en blijven zoeken naar andere verklaringen.NU.nl

25 Jaar verder en nogsteeds vraagtekens en speculaties.Kongkalikong
Gebruiker
spacer line
 


On 28-09-2019 17:36 jakarta-snacks wrote:
Ja, dat meiske makeert serieuze mentale zaken.

ik zou zeggen: verplichte opname, witte jas met lange mouwen en kamer met zachte muren.

Die sekte daarom heen. Niet. Normaal.
David Koresh, Baghwan, of Jim Jones zouden er jaloers op zijn geweest.

Piet Paulusma is zelfs al om: Het wordt een bijzonder koude winter, dus erg benieuwd waar alle global warming gekkies zijn als we een ouderwetse winter krijgen.

Och ja, die 25.000 klimaat demonstratie gekkies.
Welk percentage zou een spijkerbroek dragen?
Productie van 1 spijkerbroek kost 8.000 liter water.
Zomaar even een "weetjedatje" tussendoor.

Enne, hoeveel van die gekkies zijn met auto, boot of vliegtuig op vakantie geweest?
En hoeveel op loop- of fietsvakantie?
Demo was een goede timing, want gelukkig allemaal weer terug van de zomervakantie.

Even een goede vulkaanscheet en/of wat verminderde zonneactiviteit en je ziet het CO2 probleem niet eens meer terug.

Het is nog een lange weg inderdaad, maar gelukkig word men zich meer en meer bewust. Wat een spijkerbroek precies inhoudt, waarom isoleren niet alleen goed voor je energierekening is en zuinig rijden niet alleen beter is bij de pomp. Maar ook leert men dat Global Warming helemaal geen strenge winters uitsluiten.jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 


Op 28-09-2019 18:38 schreef Malam:
Het is wel een serieus probleem, vermindering van stikstof Jak. Emoticon: Yes!
We moeten allemaal ons steentje bijdragen, om de één of andere reden laat ik meer scheten dan het gemiddelde, dat noemen ze flatulentatie en een scheet bevat veel stikstof. Emoticon: Devil
Onze dochter heeft een appartement gekocht, dat zijn ze aan het bouwen en ze zijn vuurbang dat de bouw wordt stil gelegd wegens het stikstof probleem. Emoticon: Blush
Ik ben nu van plan om een bijdrage te leveren aan het stikstof probleem, zodat de bouw van het appartement van onze dochter door kan gaan, ik wil mijn scheten beperken, geen uien meer eten, niet meer praten tijdens het eten, geen koolzuurhoudende dranken meer drinken, geen bier meer maar mix drankjes drinken. Emoticon: Yummie!
Ik heb nog één probleem, snachts als ik slaap, dan lig ik te trompetteren als Louis Amstrong volgens Pop dus ik zit nu in tweestrijd tussen een butplug of een kurk. Emoticon: Blush


Malam, gelukkig hebben we chemici onder ons om af en toe wat corrigerend op te treden.

Als volgt:

1) De plotselinge stikstofalarmen.

Ja dat is een enorme toename.

2) Uw flatulentie:
Als Malam stikstof ruft dan moet Malam ASAP naar de darmdokter...
Een flatulentieve boer bevat namelijk GEEN stikstof, mijn waarde Malam, met uitzondering van de stikstof vanuit de lucht die u ingeslikt heeft en er gewoon weer uitkomt.
Enkel CH4, ofwel methaangas. Ofwel ... de stank. DAT is uw scheet.

Wat is eigenlijk het stikstofprobleem? Die is plots opgedoken, omdat er anders gerekend wordt.
Net zoiets als met pensioenen. U weet wel.

Kortom, Malam kan lekker blijven ruften hoor.
Helaas draagt uw methaan footprint wel enorm bij aan broeikaseffect. Ongeveer 100x erger dan CO2.

Zo. ook weer opgehelderd.
Heldere ziende

jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 

Als we het hebben over broeikas effect zou ik wel eens willen weten wat de waterdruppeltjes in de lucht voor invloed hebben.

Laat helder zijn, er lopen teveel mensjes op de planeet en wij allen verkloten ons eigen milieu vakkundig. Schijten in het eigen nest, noem ik het maar.Heldere ziende

Kongkalikong
Gebruiker
spacer line
 


On 28-09-2019 21:34 jakarta-snacks wrote:
Als we het hebben over broeikas effect zou ik wel eens willen weten wat de waterdruppeltjes in de lucht voor invloed hebben.

Laat helder zijn, er lopen teveel mensjes op de planeet en wij allen verkloten ons eigen milieu vakkundig. Schijten in het eigen nest, noem ik het maar.

Nou ja, daar ben ik het helemaal mee eens. Alle inspanning ten spijt, als we zo door blijven fokken is het dweilen met de kraan open. Dat is het al.harlys
Gebruiker
spacer line
 


On 28-09-2019 17:36 jakarta-snacks wrote:
Ja, dat meiske makeert serieuze mentale zaken.

ik zou zeggen: verplichte opname, witte jas met lange mouwen en kamer met zachte muren.

Die sekte daarom heen. Niet. Normaal.
David Koresh, Baghwan, of Jim Jones zouden er jaloers op zijn geweest.

Piet Paulusma is zelfs al om: Het wordt een bijzonder koude winter, dus erg benieuwd waar alle global warming gekkies zijn als we een ouderwetse winter krijgen.

Och ja, die 25.000 klimaat demonstratie gekkies.
Welk percentage zou een spijkerbroek dragen?
Productie van 1 spijkerbroek kost 8.000 liter water.
Zomaar even een "weetjedatje" tussendoor.

Enne, hoeveel van die gekkies zijn met auto, boot of vliegtuig op vakantie geweest?
En hoeveel op loop- of fietsvakantie?
Demo was een goede timing, want gelukkig allemaal weer terug van de zomervakantie.

Even een goede vulkaanscheet en/of wat verminderde zonneactiviteit en je ziet het CO2 probleem niet eens meer terug.


After photos surfaced of Swedish climate activist Greta Thunberg wearing a shirt associated with Antifa, she denied any ties to the violent left-wing protest group.

Zijn oude fotos gevonden
https://www.infowars.com/greta(...)es-to-violent-group/

Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 


On 26-09-2019 05:13 jstar wrote:
We komen nu net terug en na het nieuws wat gevolgd te hebben kan ik zeggen: wat een zootje.

Brexit perikelen, demonstraties van liever spijbelende kinderen gesteund door ouders met politieke agenda's, Thomas Cook faillissement, stakingen op vliegvelden aan de vleet, door extreme keuzes bij verkiezingen de onmogelijkheid nieuwe regeringen te vormen , de totale onkunde van de politiek over het immigratie vraagstuk, het probleem van toekomstige energievoorziening voor huishoudens, het gestremde verkeer en gebrek aan goed openbaar vervoer, aanslagen door drugbendes, en ga zo maar door.


Dit punt is inmiddels opgelost, vanmorgen heeft de coalitie van N-VA, CD&V en Open Vld bekend gemaakt dat ze een akkoord hebben bereikt zodat ook Vlaanderen straks weer een regering heeft. Emoticon: Yes!
En dan na 127 dagen, dat is redelijk snel in de Belgische politiek. Emoticon: Laugh out loudRita Jemaat
Gebruiker
spacer line
 

De zoveelste geniepige variant op de transferunie.

De EU gaat de NLse pensioenfondsen verplichten om Zuid-Europese rotzooi te kopen.

https://twitter.com/Leonvangal(...)/1178393986005905408Rudyklinkhamer
Gebruiker
spacer line
 

ik heb het gezien:

DNB maakt 500 miljard pensioenreserves onzichtbaar: Pieter Lakeman en Arno Wellens

https://www.youtube.com/watch?v=mKEIVGzmthgMalam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Onzin, broodje aap verhaal, weer zo'n schimmige Youtube cowboy die tracht met inspelen op onderbuikgevoelens en opblazen van vreemde verhaaltjes door het toestaan van reclame op zijn Youtube account en het vragen om donaties tracht een riant maandinkomen te verwerven. Emoticon: Bye bye
Mensen die met deze verhaaltjes komen en de lezers die deze onzin geloven hebben totaal geen kaas gegeten van de EU regels t.a.v. pensioenen, ze hebben de klok horen luiden maar weten niet waar de klepel hangt, waardoor ze de boel ten onrechte opnaaien. Emoticon: AngryRita Jemaat
Gebruiker
spacer line
 

Pieter Lakeman is niet de eerste de beste.
Banken staan boven de wet. Is er één bankier gearresteerd wegens de Lehman crisis?

Ik sta nergens meer van te kijken:

'Goldman Sachs fraudeerde met Nederlands pensioengeld'

https://www.ad.nl/economie/gol(...)tps://www.google.nl/

jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 

Weet niet of dat verhaal waar is, maar... beste Malam....

Om Pieter Lakeman af te doen als een youtube cowboy dan snap je echt dus niks van deze man en wat hij voor elkaar kreeg.
Die man verdient een medaille.

En JA, de EU wil maar al te graag inspraak krijgen in de NL pensioenpotten. Dat is al meerdere keren geroepen (pensioenen eerlijker over EU verdelen) en hebben we het al meerdere keren op dit forum over gehad.

Lekker weer in de winterslaap modus en voordat je wakker wordt, ligt er weer een welbekende brief van je pensioenfonds in je brievenbus.Heldere ziende

zieleffe
Gebruiker
spacer line
 


Op 30-09-2019 12:12 schreef Malam:
Onzin, broodje aap verhaal, weer zon schimmige Youtube cowboy die tracht met inspelen op onderbuikgevoelens en opblazen van vreemde verhaaltjes door het toestaan van reclame op zijn Youtube account en het vragen om donaties tracht een riant maandinkomen te verwerven. Emoticon: Bye bye
Mensen die met deze verhaaltjes komen en de lezers die deze onzin geloven hebben totaal geen kaas gegeten van de EU regels t.a.v. pensioenen, ze hebben de klok horen luiden maar weten niet waar de klepel hangt, waardoor ze de boel ten onrechte opnaaien. Emoticon: Angry
Op 30-09-2019 12:40 schreef Rita Jemaat:
Pieter Lakeman is niet de eerste de beste.
Banken staan boven de wet. Is er één bankier gearresteerd wegens de Lehman crisis?

Ik sta nergens meer van te kijken:

Goldman Sachs fraudeerde met Nederlands pensioengeld

https://www.ad.nl/economie/gol(...)tps://www.google.nl/


Leg uit Malam je hebt blindelings vertrouwen in die mensen.
Maar leg het uit wat wij niet weten en wat er niet waar is.
Dat jij dat allemaal weet? is dat omdat je alles uit spit van wat er werkelijk gebeurd.

Rita Jemaat
U begrijp het goed je kan ze niet vertrouwen, het zijn mensen die ergens geen inlevings-vermogen hebben, zodat ze het goed doen voor de samenleving, maar meer met hun zelf bezig zijn....... Emoticon: Wink Emoticon: Sadley


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Ziel, Rita Janmaat bezoekt dezelfde lepe sites waar jij ook zo verzot op bent, Joetjoep cowboys die een inkomen trachten te halen uit een reclame supported Youtube account en bovendien nog om een donatie vragen ook. Emoticon: Yes!
Allemaal uit de extreem rechtse hoek, ook dat manneke die Pieter Lakeman interviewde een mede oprichter van FvD naast Baudet en Otten. Emoticon: Wink
Er is een politicus/specialist die weet waar Abraham de mosterd haalt als het over pensioenen gaat en de boel niet besodemieterd, waar ik veel vertrouwen in heb dat is Pieter Omtzigt, daar hou ik mij liever aan vast.

Email-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan.Jak, Ik zeg niet dat Pieter Lakeman een Joetjoep cowboy is, maar zijn interviewer.(lezen is ook een vak) Emoticon: Smile
Laten we ook niet uit het oog verliezen dat Lakeman een bankrun veroorzaakte op de DSB bank, waar hij wel de niet toegestane werkwijze van Scheringa en de ogen dichtknijpende DNB bloot lag, maar vervolgens ook enorm veel spaarders en hypotheekklanten een verschrikkelijk oor aan naaide, terwijl de club waar hij het voor opnam en hem betaalden hun schaapjes al uit de sloot hadden gehaald. Emoticon: Blush
Voor de rest heeft die man enorm veel goede dingen gedaan, maar er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan voor iedereen, de tijd van gaan is nu voor Lakeman echt gekomen. Emoticon: Blush

De man is geen schim meer van wat hij was met zijn haast 80 lentes en zo'n Joetjoep cowboy gebruikt hem voor zijn eigen glorie, de man heeft het zelf niet eens meer door, kijk naar dat interview, let op Lakeman, die man moet achter de geraniums gaan zitten of stukjes op Indah gaan schrijven, ik weet niet wat hij voor het interview kreeg, misschien geld, maar ik denk dat ze hem blijer hadden gemaakt met een Dinky toy. Emoticon: Wink
Als ik nu op het bedrijf waar ik de laatste 20 jaar van mijn werkzaam leven de lakens uitdeelde (ik was een lakenman), even ga vertellen hoe het moet, dan krijg ik geheid het antwoord, kom kom opa Dick, hier heb je twee knaken voor een borrel en daarna maar gauw je middagdutje doen en opoe Pop op haar jatten kijken. Emoticon: Bye bye

En ja, er is verschrikkelijk veel mis met pensioenen en banken en ja de vinger moet aan de pols gehouden worden, maar daar kunnen we de Joetjoep cowboys die de boel opnaaien in eigen belang(inkomen verwerven) als kiespijn bij missen. Emoticon: Angry
Ten overvloede Jak, deze zin:
En JA, de EU wil maar al te graag inspraak krijgen in de NL pensioenpotten. Dat is al meerdere keren geroepen (pensioenen eerlijker over EU verdelen)
Als jij denkt dat wij de regie over onze pensioenen kwijt zijn en de EU onze pensioenen over Europa willen verdelen dan geeft dat aan dat ook jij er geen kaas van hebt gegeten en je mee laat voeren door die cowboys. Emoticon: Yes!
Niet doen Jak, daar ben je veel te slim voor.
jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 

Dit is toch niet te geloven.

Even een voorbeeldje hoe, in dit geval, de NOS u voor de gek houdt.

Op twitter heb je de zogenaamde nosedits.
Dit twitter account geeft aan als NOS een van haar tweets wijzigt.

Vandaag de NOS tweet en de wijzigingen ervan. Het gaat over het vakblad "Nature" dat een rapport over de zeespiegelstijging niet meer erkende, want enorme fouten (zeerspiegel stijgt helemaal niet zo hard als voorgespiegeld werd):

1)
"Nature schrapt alarmerend rapport over zeespiegelstijging "

2) 40 minuten later door NOS gewijzigd in:
"Nature schrapt alarmerend rapport over opwarming oceanen "

Ja, het is al afgezwakt, maar we zijn er nog niet.

3) De kop is wéér veranderd (snel het woordje "alarmerend" weggehaald).
" Nature schrapt rapport over opwarming oceanen"

En zo wordt u allen stap voor stap gehersenspoeld en bent u met veel hysterie en tam tam eerst gek gemaakt dat de zeespiegelstijging ons laat verzuipen.Heldere ziende

zieleffe
Gebruiker
spacer line
 Ja hoor er is een boerenopstand uitgebroken.
Omdat ik bij iemand anders ben, kan ik hen niet in moeilijkheden brengen door op twitter oproepen dat alle arbeiders zich zouden moeten aan sluiten.
Want het is genoeg van al die gekken die het milieu activisten moet een kopje kleiner worden gemaakt.
En dat er in het onderwijs eens afgelopen moeten zijn om de kinderen te hersenspoelen
Er is een verkeerde generatie opgestaan die meer communistische trekjes hebben .
Verplicht dit en verplicht dat met wetten die gewoon niet meer normaal zijn en het moeilijk maakt voor de mensen.
Neen van mij mogen ze hun agressie uiten in Den Haag.
Vooral van uit de EU waar gewoon maatregelingen komen die ons juist economische zal verlammen en het lijkt of die lieden in Brussel ons willen dwarsbomen terwijl Nederland de hoogste bijdragen leveren. Emoticon: Angry Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye

Het word tijd dat de lobbyisten in Den Haag een kopje kleiner gemaakt worden.
Ook het subsidie beleid van de regering is verkeerd in handen door ambtenaren die gewoon hun eigen weg gaan en die het niet uitvoeren wat de tweede kamer als wet wil uitvoeren.
Dat word gewoon genegeerd en naast zich neergelegd.Wanneer de tweede kamer daar achter komt is het kwaad al geschied.
Zij zijn de macht die het moeten uitvoeren, samen met de juristen en de openbare T.V. zenders onder controle van juist ja die ambtenaren.
Zij veroorzaken die tweespalt tussen ouderen en jongeren.Zij zijn het de boeren in opstand aan het brengen door de milieu activisten te steunen.
Neem de waarschuwingen van mensen zoals Wierd Duk , Syp Wynia en velen anderen die hiervoor waarschuwen, maar ze worden hun mond dood gemaakt door hen te beschuldigen van populisten.
Het is een grote puinhoop geworden in Nederland en dat is begonnen toen de P.vd.A samen met de VVD in een regering maakte.Het kapitaal heeft de macht in de P.vd.A over genomen en zo is nu de puinhoop geboren waar we nu inzitten.
Reken maar dat di maar een begin is de mensen zijn het beu dat de jongeren via het milieuklimaat hun krachten opleggen aan de samenleving door de linkse onderwijs aangemoedigd.
Zo zie ik dat de NOS journaal weer verkeerd beeld geeft er staan nu 75 trekkers op malieveld maar er komen er toch meer binnen die hekken omver rijden.
Dus NOS is weer bezig om het te bagatelliseren in de hoop dat ze niet worden beschuldigd dat ze de boel opruien, daarom expres verkeerde informatie door geven.
Valse mentaliteit is dat, dat weten velen wel dat ze manipuleren met hun nieuws...
Zoals die snelle flits bij de omroepen in Hilversum die het journaal laten zien ... Emoticon: Angry


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

92,705,101 pageviews Een website van indahnesia.com