En, hoe vind je dat het ondertussen in EU gaat?


 Subforum Algemene Indonesiëpraat 
60 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent Indonesië gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geëxecuteerd in Indonesië  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · Indonesië gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
spacer line  

Ik wil hier wel even op reageren. Je zet mij weg als een links politiek correct persoon of zelfs een ambtenaar. Ik ben inderdaad ambtenaar, ik werk in een ziekenhuis aan de nieuwste radiotherapie behandelingen en zet mij met de hele afdeling elke dag in mijn werk op de allerbeate manier te doen. Wij lopen voorop met deze technologie vergeleken met de rest van de wereld.
Mijn familie werkt in het openbaar bestuur en zet zich ook elke dag in voor een beter nederland. In het bijzonder hebben ze gewerkt aan de implentatie.van de wob-wet, waardoor fouten van de overheid veel vaker naar buiten komen. Een verdienste.van de door u zo.verfoeide politici en ambtenaren.
Tuurlijk gaan er dingen fout, maar die vallen in het niet bij de dingen die schijnbaar automatisc goed gaan. Ik zeg schijnbaar want dat is verre van vanzelfsprekend, maar dat ziet de gewone burger niet.
Als je claims maakt zoals dat hier indonesiers illegaal werken, kom dan met cijfers... tuurlijk zullen ze er zijn maar hoeveel? En nog belangrijker hoeveel % ?
Het is natuurlijk makkelijk lekker dingen op internet (waar dan?) Te lezen en denken dat alles een.groot complot is en een.grote bende, het is alleen statistisch complete onzin.
Als laatste punt wil ik nog even kwijt dat ministers verre van zakkenvullers zijn. Velen gaan ontzettend op achteruit door minister te worden en voeren beleid door dat voor hen persoonlijk vaak ongunstig is.

Tuurlijk mag je het oneens zijn met hun beleid en standpunten, maar op voorhand twijfelen aan hun / onze persoonlijke integriteit is idioot en compleet feiteloos.zieleffe
Gebruiker
User icon of zieleffe
spacer line
 


Op 24-06-2019 14:35 schreef Malam:

[quote verwijderd]


Het restant van je schrijven valt voor mij onder puur racisme, brabbelpraat ala Hans Janmaat enkele decennia geleden. Emoticon: Frustrated

Ja noem het maar zo racisme oke zo kunnen we wel verder, dat betekend dat je niet naar een realistische werkelijkheid wil, heb je met die woord je machteloosheid bevestigd maar je ongelijk toegegeven.
Jan Maat er bij betrekken dat door die linkse kliek geheel naar de donder was gebracht wat nu nog schande over gesproken word, dat blijkt nu wel zo te zijn, dat hij nu door velen word gelijk gesteld, want ik had je en mij zelf, ook beschuldigd dat er geen eisen werden gesteld in die tijd,aan de samenleving, door gemakzuchtig hun lieten handelen en verviel in het nadenken door een samenleving dat nu duidelijk geen samenleving meer is, maar ieder voor zich zelf mentaliteit is er ontstaan.
Er bestaat nu op politieke vlak geen goede maatschappij meer te creëren er kan geen regering meer worden gemaakt.
Zo verdeeld is de politiek mentaliteit geworden.
Zelfs hebben we de mensen hun eigen cultuur laten gelaten zodat er weer een aparte samenleving heeft plaats gevonden en hun gewoon laten begaan en zie hoe dat nu uitpakt.
Ik ben bezig duidelijkheid te geven en leg dat op de zere plekken en heb daarop normaal kritiek die velen met mij delen.

Wat betreft met vivantomnesvirgines had ik al goed ingeschat deze mijnheer werkt in een ziekenhuis meer op de afdeling die niets mee te maken heeft met patiënten, maar meer onder zoek doet wat wij in ons bloed hebben, op een laboratorium.
Want als je in een ziekenhuis werkt kan ik mij niet aan onttrekken dat daar heel veel klachten vandaan komen, als je dat weer ontkend dan ben je zienden blind.

Ik ben wie ik ben en laat mij niets aan anderen mij aan onttrekken hoe ik moet denken,ik blijf kritisch.... Emoticon: Bye bye

Ik leef mijn leven heel aangenaam Malam maak je niet druk om mij ik heb een geweldige oude dag die ik zelf heb gecreëerd, die beeldvorm die je van mij heb is gewoon verkeerd, meer met je eigen situatie vergeleken dan heb ik enorm voorsprong op jou leven. Emoticon: ConfusedVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Ziel ik wil nog één ding er over zeggen, misschien kan ik je dan als nog duidelijk maken wat ik bedoel, kritiek hebben is totaal niet erg, dat moet dan blijven mensen/bestuurders alert.
Maar je moet niet verzuipen in kritiek, met andere woorden alleen maar overal en op alles een bak ellende uitstorten en de positieve dingen weg schoffelen alsof die er helemaal niet zijn.

Ik zal je laatste antwoord als voorbeeld nemen, iemand schrijft dit:

Ik werk in een ziekenhuis aan de nieuwste radiotherapie behandelingen en zet mij met de hele afdeling elke dag in mijn werk op de allerbeste manier te doen. Wij lopen voorop met deze technologie vergeleken met de rest van de wereld.

Dat is heel positief en een waarheid als een koe, dan is dit jouw antwoord:

Mijnheer werkt in een ziekenhuis meer op de afdeling die niets mee te maken heeft met patiënten, maar meer onder zoek doet wat wij in ons bloed hebben, op een laboratorium.
Want als je in een ziekenhuis werkt kan ik mij niet aan onttrekken dat daar heel veel klachten vandaan komen, als je dat weer ontkend dan ben je zienden blind.


Je bagatelliseert het positieve en ogenblikkelijk grijp je de gelegenheid aan om weer heel negatief te wauwelen over klachten t.a.v. ziekenhuizen. Emoticon: Stupidzieleffe
Gebruiker
User icon of zieleffe
spacer line
 

Het gehele hulp verlening in Nederland lopen dagelijks te klagen Malam dat ze aangevallen worden.
Wie ben ik dan om dat te ontkennen. en positief er over moet gaan schrijven.
Zeker die mijnheer doet zijn werk en heeft een goede functie in het ziekenhuis, maar als je daar over positief moet schrijven kan je opmerkingen maken dat ons gezondheid systeem goed zijn.
Maar de mensen die daar werken, vinden dat ze onder betaald worden en dat er enorm op bezuinigd is geweest.
Ze hebben gelijk ze doen hun werk goed dat kan je niet overal over zeggen dat ze hun werk goed doen.
Als het goed is ihet goed dan is dat geen probleem.
Maar als je veel lees op het hoogste segmenten zoals voorbeeld Den Dolder waar ze hun werk niet goed hebben uitgevoerd dan moet je zelfs kritisch zijn, ze houden elkaar nog te veel hand boven hun hoofd en zo komen ze en blijven ze aan het werk.

Hoor de dames eens klagen over de sfeer in verschillende instantie"s die met #Mitoo op het werk te maken hebben.
Zie ook in het Europese Parlement nu ze er uit zijn, doen ze een boekje open zo netjes zijn de mannen niet en voor al onder conservatieven zuid Europeanen al helemaal niet. Emoticon: Angry

ik heb gewerkt als buschauffeur 37 jaren daarvoor 5 jaar op de vrachtwagen door Nederland en België heb gereden.
Was ik blij dat ik met de VUT die toen bestond en nu niet meer door de generatie onder ons afgebroken nu kunnen ze door werken tot hun 70 jaar.
Zijn wij zo pienter geweest dat we dat konden afdwingen en nu die generatie zich nu laten inpakken door dat hoge segmenten van de hoog afgestudeerde Elite, hebben de arbeider na ons dat laten afpakken, of kapen zoals je dat moet noemen, omdat je wijs gemaakt was dat we in een crisis zaten en dat niet meer konden betalen terwijl er nu miljarden word uitgegeven aan de nu aangekomen nieuwelingen die niet hoeven te werken maar hun hand mogen ophouden en meer ontvangen dan de echte Nederlanders zelf .
Ja dan ben ik maar een racist want er klopt geen idioot van, dat er geen geld toen niet was en er een crisis bestond en nu net doen of dat moest bezuinigd worden, anders zouden we nu niet uit die crisis zijn gekomen, belachelijk mensen wat wijs maken Emoticon: Angry
Belachelijke wijsheid die ze verspreiden geld is er altijd dat zie je nu maar dat er geld bij gedrukt worden en door Mario Draghi de rente voet gewoon op nol zet om de landen met veel schulden tegemoet te komen en straks onze pensioenen in gevaar gebracht worden. Emoticon: I love it

Wat moet je toch positief blijven zeg geen kritische woord er over schrijven.
Over racisme gesproken Emoticon: Cooool
Ja ik ga met mijn hele leven al om met gekleurde getinte mensen om en heb hen altijd als mijn gelijke gevonden, maar nu zijn er toch enkele lieden onder hen die misbruik van alles maken zodat je anders mee om gaat omdat ze zelfs hun eigen glazen aan het ingooien en niet zien wat ze aanrichten in een samenleving van Nederland.

Ik zag het al aankomen dat het fout ging in Nederland en was blij met die VUT 60 jaar er uit te mogen stappen, want ik had al verscheiden keren met die vluchtelingen te maken gehad die dachten dat wij klaar moesten staan voor hen zelfs die mij bijna wilde slaan toen ik de voordeur niet openden voor hem hij moest achter uitstappen.
Dat heeft mij toen ook de doorslag gegeven om er af te stappen en ik waarschuwde de jongere collega's veel succes met hun toekomst. Emoticon: Frustrated

37 jaren gewerkt en elk jaar sinterklaas geweest te zijn en in alle commissies gezeten te hebben nog geen afscheid meer genomen zelfs bij mijn laatste rit waren alleen mijn kinderen er bij en dat was het.
We waren pas over genomen door een Franse bedrijf en die vond dat allemaal niet nodig en heeft het gehele sociale systeem er uit gehaald.
Nadien heb ik vele oud collega's gesproken de sfeer was er niet beter er op geworden. Emoticon: Stupid

Neen Nederland heeft zich eigen uit de markt laten dringen door buitenlandse bedrijven die het hele sociale systeem hebben afgebroken in Nederland.
Met die grootste misplaatste persoon als Rutte die daar aan heeft meegeholpen hij gaat de boeken in als erger dan Colijn voor de oorlog...... Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye

Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

spacer line  

Ik gaf het voorbeeld van mijn werk om aan te geven dat in ieder geval wat gezonheidszorg jou opvattingen totaal niet stroken met de werkelijkheid. Waarom is mijn mening minder betrouwbaar dan de meningen van andere mensen? Op zijn minst zou je moeten concluderen dat hoewel er dingen fout gaan, er ook veel dingen goed gaan. Het is nu eenmaal nooit zwart wit.
Kritisch zijn is goed, maar begint bij jezelf. Je bent erg overtuigd van je eigen gelijk, geen goede eigenschap voor een kritisch mens. Je bent als een dokter die zout strooit in iemands wond en zegt "zie je wel, je bent gewond". We schieten er niks mee op.

Verder vind ik het behoorlijk stuitend hoe denigrerend je schrijft over ons werk. Je hebt duidelijk geen enkel idee van hoe een ziekenhuis werkt en wat de prioriteiten zijn. Onderzoek is de enige manier om verder te komen. Ik zeg dit niet om mij persoonlijk te verdedigen, ik ben maar een klein deel van het geheel, maar ik zie wel hoe belangrijk nieuwe ontwikkelingen zijn. Daar word ik elke dag aan herinnerd als ik de kale kindertjes zie wachten.
Nogmaals, ik zeg niet dat alles goed gaat, ik zeg dat niet alles fout gaat.Kongkalikong
Gebruiker
spacer line
 


On 25-06-2019 21:30 vivantomnesvirgines wrote:
....

Nogmaals, ik zeg niet dat alles goed gaat, ik zeg dat niet alles fout gaat.

Mooie tekst.


Het weerstation in De Bilt heeft dinsdag een temperatuur van 33,1 graden gemeten. Daarmee is het officieel de warmste 25 juni sinds het begin van de metingen in 1901, meldt Weerplaza.

Het vorige record lag op 32,9 graden en stamt uit 1976. Volgens Weerplaza is het record om 16.30 uur gebroken. Alle weerstations hebben dinsdag een dagrecord behaald.


Bron NU.nl

Uiteindelijk zijn we allemaal panas vandaag. Wat een gepijpzeik hier weer zeg. Jammer.

Mijn ouders zitten (weggestopt) in een verzorgingstehuis, wat je als een halfvol of halfleeg glas kunt beschouwen. Ik ben er blij mee, ik zie de verzorging elke dag falen en hun best doen. Het kan nooit perfect. Elke keer als ik er kom ben ik blij met mensen die het beste eruit proberen te halen. Ik ben verdomd blij met die kutzorg.

Op mijn werk sta ik de hele dag tussen mensen die zich benadeeld voelen, de boos-mens. Alles ligt aan iedereen. En zelf de nek niet uitsteken, lekker schreeuwen, boos zijn. Als je vraagt om initiatief, dan is alles teveel gevraagd. Zeiken kan wel, per direct.

Ik ben sinds een tijdje officieel boos-moe. Van alle gezeik zoek de positieve uitvlucht. En 9 van de 10 keer hoef je daar niks voor te verdraaien. Het gaat gewoon goed, erg goed en soms even niet.
jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 


Op 24-06-2019 05:22 schreef vivantomnesvirgines:

[quote verwijderd]


Ik kan je uit eerste hand vertellen dat wij zeer capabele en integere bestuurders en rechters hebben in Nederland.

Bestaat er een eerste hand dan? De burgers' mening. Dat is de eerste hand. Daarom worden er ook verkiezingen gehouden.

Los daarvan, "zeer capabel en integer". Nog niet een beetje.

Heldere ziende

jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 

Kijk eens aan.
Alle problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Jan-Kees Elke Euro Terug MET Rente, De Jager wordt baas van KPN?
Dat gaat dan helemaal goed komen.
Clusterfuck 1

Het backup systeem van 112 wat na het incident van 2012 in het leven geroepen zou worden... is nooit gekomen.

Dus wat er gisteren gebeurd is:
112
Doet het niet
Backup dan
Doet het ook niet
Backup van de backup dan
Doet het ook niet
Backup van de backup van de backup
Helaas.
Nou, dan maar het telefoonnummer van de Telegraaf in de NL Alert berichten.
Clusterfuck 2

Om dat JK EETMR De Jager (de man van Clusterfuck 1 ) dan baas de maken van veroorzaker van Clusterfuck 2 = .... Met een zekerheid grenzende waarschijnlijkheid
Clusterfuck 3
Heldere ziende

jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 

"Ik kan je uit eerste hand vertellen dat wij zeer capabele en integere bestuurders en rechters hebben in Nederland."

O ja? Emoticon: Bye bye
Heldere ziende

jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 

Dan iets waar men oprecht trots op mag zijn:

www.telegraaf.nl/nieuws/123789(...)je-blijkt-co2-vreter

"Gaat een eencellig algje ons verlossen van het klimaatprobleem? Volgens professor Albert van den Berg van de Universiteit Twente zou het zomaar eens kunnen. Het piepkleine eencellige diertje, dat massaal in onze oceanen voorkomt, zet CO2 op grote schaal om in kalk."

Als u zich afvraagt: Hey een paywall van de Telegraaf? Geen nood. Open de hyperlink in een incognito scherm en het artikel is volledig leesbaar.
Heldere ziende

jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 


Op 24-06-2019 23:33 schreef vivantomnesvirgines:

Mijn familie werkt in het openbaar bestuur en zet zich ook elke dag in voor een beter nederland. In het bijzonder hebben ze gewerkt aan de implentatie.van de wob-wet, waardoor fouten van de overheid veel vaker naar buiten komen. Een verdienste.van de door u zo.verfoeide politici en ambtenaren.


WOB wet? Laat me alstublieft niet lachen. Vele documenten worden zwartgekalkt en daar mag een WOB aanvrager het mee doen.
RTL geeft niet op en blijft doorvragen en in een aantal gevallen zelfs procederen.
Klokkenluiders dan? Die worden vervolgd.... Door die ongelooflijk integere bestuurders.Als laatste punt wil ik nog even kwijt dat ministers verre van zakkenvullers zijn. Velen gaan ontzettend op achteruit door minister te worden en voeren beleid door dat voor hen persoonlijk vaak ongunstig is.

Kom nou.
1) Macht speelt mee
2) Middels de oude vertrouwde stoelendans komen ze er erna allemaal beter van af.
3) Even kijken in wat voor huisje voormalig minister van Milieu Edje Nijpels woont?
4) Of Fransie Timmermans?
Ga zo maar door
Ik ken weinig tot geen voormalig ministers die nu aan de geeuwhonger liggen.Tuurlijk mag je het oneens zijn met hun beleid en standpunten, maar op voorhand twijfelen aan hun / onze persoonlijke integriteit is idioot en compleet feiteloos.

Ik beoordeel niemand op voorhand MITS:
1) Ze van onbesproken gedrag zijn (dat schiet er wel eens bij in: Demmink bijvoorbeeld
2) Ze daadwerkelijke capaciteiten hebben! Daar schiet het ook wel eens bij in: Zie bovenstaand bericht JK EETMR De Jager. Of die dame dan: Vogelaar... Totale niksnut die even 1 miljard heeft verbrand.
En JA ik beoordeel ze wel degelijk op hun wanprestraties gedurende hun bestuurlijke loopbaan: De 2 hoge heren die wel degelijk invloed hebben uitgeoefend op procesvoering voorafgaand aan Wilders proces.
Nee dat is pertinent niet zo.
WOB
mmm Niet alles duidelijk
Nee, geen herinnering aan.... (integere bestuurders?)
verklaring getuige
WOW
Ja, eh. Ja wel meer overleg geweest.
RTL: FUCK IT . We willen ALLES weten.
Nu gaande en wederom in afwachting.

Heldere ziende

jstar
Gebruiker
spacer line
 


On 26-06-2019 10:48 jakarta-snacks wrote: [Gaat een eencellig algje ons verlossen van het klimaatprobleem?


En blijkbaar ook van de botontkalking...Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Jak wederom één grote bak met stront die je uitstort over Nederland, vanuit een land waar naar de laatste berekeningen honderduizenden kinderen lijden aan ondervoeding en zelfs sterven en miljoenen kinderen lijden aan dwerggroei door slechte voeding. Emoticon: Bye bye
Help me nou eens, ik begrijp het niet, waar is het misgegaan in Nederland met je, want anders kan ik de stortvloed van ellende die je over Europa/Nederland uitstort vanuit Indonesië niet plaatsen. Emoticon: Nooo
Wat is jou aangedaan. Emoticon: Blush
Of is het soms een manier om je zelf te overtuigen dat je de goede keuze hebt gemaakt om naar Indonesië te verkassen, terwijl je mogelijkheden daar t.o.v. Nederland nagenoeg nihil zijn en dat je daar steeds meer tegen aan loop. Emoticon: Confused

Ik heb lang in Indonesië doorgebracht, een geweldige tijd gehad, mede door mijn prépensioen de eerste 5 jaar en daarna nog een staatstoelage AOW ook,we leefden als God in Frankrijk, ik heb zelfs gewerkt in Indonesië netjes op een workpermit, zakken gevuld en taal enigszins geleerd, maar ik heb nooit uit het oog verloren hoe goed Nederland is t.o.v. Indonesië en dat dit altijd mijn thuisbasis zou blijven. Emoticon: Yes!
Trouwens dat had toch vrij moeilijk geworden, mijn Indonesische Pop in Nederland en ik in Indonesië, want pop heeft in het begin al aangegeven dat ik knettergek was om te verkassen naar Indonesië, en later gaf ik haar gelijk, in Indonesië verblijven met als thuisbasis Nederland, dat was de ideale oplossing. Emoticon: Yummie!

Eigenlijk wat Ziel ook doet, freewheelen in Indonesië met gebruikmaking van de Nederlandse regels en mogelijkheden, maar dan wel dag in dag uit afgeven op het land die je die mogelijkheden biedt, hoe bekrompen kan je zijn, Emoticon: Blush
Hoe belachelijk kan het zijn dat iemand dagelijks een bak stront uitstrooit over Europa/Nederland vanuit een land als Indonesië waar slechts enkelen het in bisnis redden en voor de rest alleen maar een paradijs is voor toeristen en expats. Emoticon: Confused
Ik snap er geen snars van, vorig jaar is er nog een gabber van me in Nederland overleden door longkanker, die had nagenoeg zijn hele leven in Indonesië doorgebracht, maar zocht behandeling in Nederland en kreeg die ook. Emoticon: Yes!

Als ik dan vanuit Indonesië hoor gallen dat een vluchteling een behandeling krijgt zoals Jak schreef, dan zakt mijn broek af, zum kotzen. Emoticon: Frustrated
Waarom mijn gabber die lange tijd in het buitenland verbleef wel Emoticon: Blush
En waarom een Syrische vluchteling in Nederland niet, als je iemand dood laat gaan vanwege zijn status dan ben je niets meer of minder een moordenaar. Emoticon: Bye byejakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 

Nee hoor Malam, dat is niet zo.
Ik heb het al een paar keer gezegd en onlangs zelfs aangegeven dat ik het heerlijk vind om in NL in de bossen te wandelen. Zalig.

Er is een aantal punten wat me ernstig zorgen baart. Die hoef ik niet te herhalen, alhoewel... misschien wel. In het kort:
Zorg(toeslagen debacle)
Pensioenen
Veiligheid
Migratie beleid
EU in huidige hoedanigheid.
Koopkracht (daling)
Energietarieven / Klimaatding van 1000 miljard.
Incompetentie van diverse bestuurders en, als het hen niet uitkomt: "Daar heb ik geen herinnering aan".

Nergens is het gras groener, laat dat helder zijn. Dat neemt niet weg dat Nederlanders, elders gevestigd, dingen mogen vinden. Ook dingen die politiek gevoelig liggen of ronduit schandalig zijn.
Dat houdt dus ook zeker niet in dat het in andere landen pais en vree is.

Ik zou wensen dat we mochten roepen dat de zorg normaal tot goed is. Of andere punten.

Dan nog wat Malam, je haalt wederom de term vluchteling en migrant door elkaar. Typisch.
En ook daar heb ik al diverse keren over geschreven!
Daar heb je blijkbaar "geen herinnering aan" en spijkert mij vervolgens aan een kruis.
Niet netjes, Malam. Kaf van het koren scheiden en daar naar handelen.
Jammer.
IJzeren geheugen werkt helaas wat selectief.
Heldere ziende

zieleffe
Gebruiker
User icon of zieleffe
spacer line
 


Eigenlijk wat Ziel ook doet, freewheelen in Indonesië met gebruikmaking van de Nederlandse regels en mogelijkheden, maar dan wel dag in dag uit afgeven op het land die je die mogelijkheden biedt, hoe bekrompen kan je zijn,

Daar heb ik 45 jaren voor gewerkt, ben al met mijn 14 jaar van school gegaan en heb zins dien altijd voor gewerkt Malam, dus jou denigrerende opmerking kan je zien wie je werkelijk bent Emoticon: Angry Emoticon: Bye bye

Mijn opmerken zijn bedoeld om mensen zoals jij te waarschuwen dat zij en hun kinderen het slechter krijgen hoe ze nu met de mensen om gaan.
Gisteren nog op TV in Nieuwsuur de Nederlandse identiteit bestaat niet Emoticon: Confused

4 op de 10 Nederlanders is dus trots op onze nationaliteit, de weg met ons .... grootste bedreiging voor de Nederlandse indentiteit,gevolgd door de islam. ... Uit het onderzoek volgt niet dat 6 op de 10 Nederlanders zich 'dus' ...https://politiek.tpo.nl/column(...)is-van-nederlanders/
Traditie en cultuur van tolerantie
Het verlies van de Nederlandse identiteit wordt mede mogelijk gemaakt door links Nederland. Linkse zielen zijn, zoals Winston Churchill ooit zo mooi beschreef, “verzoeners die de krokodil voeden in de hoop als laatste opgegeten te worden”.

Onze prachtige traditie en cultuur van tolerantie wordt nu als wapen tegen ons gebruikt: wie geen rekening houdt met tere zieltjes van Nederlanders met gekleurde huidskleur is een racist. Wie tegen gescheiden zwemmen voor mannen en vrouwen is, is een intolerante klootzak. Wie het waagt om in de grote steden tegen een groep jongens van allochtone afkomst te vragen om normaal te doen kan rekenen op enkeltje intensive care. Wie het durft te vragen naar minder islam in Nederland is een intolerante racist/fascist/Hitler. Erger nog, hij is zijn leven niet meer veilig.


Ik zuig niet zo maar iets uit mijn duim .
Als je niets om je land geeft hoef je ook geen commentaar op te geven.
Ik geef wel om dat land,ook omdat mijn kinderen daar geboren zijn en leven.... Emoticon: Yeah right!Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Email-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan.Jak nu zie ik in je schrijven wel waardering voor het kikkerlandje Emoticon: Worship met bezorgdheid voor dingen die niet goed gaan, die bezorgdheid heb ik ook, geloof me maar.
De vinger moet aan de pols worden gehouden, maar alert en bezorgd zijn is totaal iets anders als aan één stuk door een bak ellende en klachten over het landje uit te storten.


On 27-06-2019 07:42 zieleffe wrote:

1
Daar heb ik 45 jaren voor gewerkt, ben al met mijn 14 jaar van school gegaan en heb zins dien altijd voor gewerkt Malam, dus jou denigrerende opmerking kan je zien wie je werkelijk bent Emoticon: Angry Emoticon: Bye bye

2
4 op de 10 Nederlanders is dus trots op onze nationaliteit, de weg met ons .... grootste bedreiging voor de Nederlandse indentiteit,gevolgd door de islam. ... Uit het onderzoek volgt niet dat 6 op de 10 Nederlanders zich 'dus' ...

1
Email-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan.Ziel, we zitten in hetzelfde schuitje ook ik heb 45 jaar gewerkt en pluk nu de vrucht van mijn werken, wees blij dat je wieg in dit landje stond en waardeer de mogelijkheden die wij hebben gehad om een goed leven en oude dag te bereiken, in plaats van alles en iedereen in Nederland onder te schijten.
Mij denigrerend noemen komt voort uit je ziekelijk argwaan tegenover alles en iedereen en jouw denkwijze dat iemand die het niet met jou eens is, tegen jou is. Emoticon: Blush

2
Je pik zoals altijd weer de krenten uit de pap die voor jou lekker en aanleiding zijn om te gallen, de rest van het 2 jaar durende onderzoek wat een 500 tellend rapport heeft opgeleverd laat je gewoon weg. Emoticon: Shut up!
Als er een bericht verschijnt dat er op 500 km snelweg wel 10 kuilen zijn gevonden, dan is jouw commentaar, "Wat een typhusland er zijn 10 kuilen in de weg gevonden". Emoticon: Devil

62 % van de respondenten zien de islam als bedreiging voor Nederland, koren op jouw molen, dat gaat er bij jou in als Godswoord in een ouderling.

77 % van de respondenten zijn bezorgd over de polarisering in Nederland, dat laat jij gemakshalve maar even weg.

Als je de hoofdpunten van het rapport leest valt het allemaal best wel mee in Nederland en zijn de burgers best wel tevreden, het ergste geblér van groepjes die op alle slakken zout leggen en willen laten geloven dat Nederland een pleuris land is, vindt plaats op de digitale snelweg, het rapport laat zien dat de dagelijkse werkelijkheid anders is.jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 


Op 27-06-2019 10:15 schreef Malam:
Email-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan.Jak nu zie ik in je schrijven wel waardering voor het kikkerlandje Emoticon: Worship met bezorgdheid voor dingen die niet goed gaan, die bezorgdheid heb ik ook, geloof me maar.
De vinger moet aan de pols worden gehouden, maar alert en bezorgd zijn is totaal iets anders als aan één stuk door een bak ellende en klachten over het landje uit te storten.


Tuurlijk wel waardering voor het kikkerlandje. Let op: Het landje he. maar de topics die ik dus beschreef zijn zeer, zeer zorgelijk. Mogelijk nog niet nú, maar op korte, middellange en lange termijn.

Er wordt maar wat gedaan met die pensioenen en ik zie dus NIEMAND op de barricaden springen met "En NU is het genoeg geweest". Ja, ernstig.


Heldere ziende

jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 

“We gaan mensen verleiden om mee te doen”
Aldus Wiebes inzake het klimaatakkoord.

Eens even kijken wat dat in gaat houden voor de Nederlanders in Nederland.

Rijders van dieselvoertuigen krijgen te maken met accijnsverhogingen: Dus ook vrachtwagens = transport goederen en boodschapjes: wordt ongetwijfeld doorberekend naar de burger.

Energie voor huishoudens:
Belasting op gas omhoog en op elektriciteit omlaag.
Nou vraag ik me het woord “omlaag” af. Waarom? Omdat de belastingen op elektriciteit de afgelopen jaren enorm zijn verhoogd. Ik vrees dat de juiste term zou moeten zijn: De belastingverhogingen op elektriciteit worden deels gereduceerd.
De Telegraaf meldt:
“De komende jaren gaat de klimaattaks wel gewoon in stapjes omhoog; de verlichting van de energierekening is mogelijk dus van korte duur.”
Oh? En nu weer wel omhoog?

Industrie :
De grote industrie krijgt een CO2 heffing. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat deze grote industrie die kosten doorberekend en deze uiteindelijk bij de burger terecht komen.
Zo is het altijd nog gegaan in de business en zo zal het blijven gaan.

Het akkoord is gesloten. De gevolgen voor de koopkracht zijn niet bekend.
In de nieuwe klimaatwet is afgesproken dat om ieder jaar een soort “groene Prinsjesdag” te organiseren. O, dan horen we uiterlijk 2 jaar nadien, wat de gevolgen zijn geweest van de voorgaande 2 jaar, want we kunnen nu geen voorspelling doen ten aanzien van koopkracht, dus met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid kan er gedurende die Prinsjesdag ook geen voorspelling worden gedaan over de komende 2 jaar.

Volkskrant :
“In 2030 wordt 70 procent van de elektriciteit in Nederland opgewekt uit zon en wind. De energiebedrijven die dat gaan doen moeten zichzelf bedruipen, want vanaf 2025 gaat het subsidieloket dicht”.
Dan koersen we af op een onmetelijk groot probleem, want tot op de dag van vandaag is geen enkele (GEEN ENKELE) windmolen winstgevend (dus ZONDER subsidie).
Of…. Zit er een addertje Boa Constrictor onder het gras? Is er een geheime agenda?
Waarom vraag ik me dit af?
1) Als subsidieloket per 2030 dicht gaat, moeten de molentjes zichzelf financieel kunnen bedruipen. Dat kan niet, mits… de burger die molens gaat subsidieren, met andere woorden: De energiebelasting substantieel hoger wordt.
2) Het elektriciteitsnet energie van molens en panelen niet aan kan. Detail… Zou je denken…

“Nederland wil internationaal voorloper worden in het klimaatbeleid, zonder dat daarbij bedrijven vertrekken of huishoudens op hoge kosten worden gejaagd.‘We maken het makkelijker, goedkoper en we werken stap voor stap', aldus minister Wiebes van Economische Zaken.”
Dat is een grote leugen! Maar zoals een goed politicus betaamd zal ie dat nooit toegeven. Escape: “ik heb de term “hoge kosten” nooit gedefinieerd.” .

Oplossing:
Er komt een fonds waar tussen nu en 2030 1 miljard euri beschikbaar komt (alsof het geld van een fonds uit de lucht komt vallen).
Consumenten kunnen daaruit lenen.. A, daar heb je m al. Er wordt een lening opgedrongen.
Consumenten staan vrij om daaruit te lenen…. Ondertussen wordt de belasting op gas beduidend hoger.
Also, Je moet wel gaan lenen, want anders wordt gas niet meer betaalbaar.

RTL Nieuws:
Spreekt over het “warmtefonds” om huizen en gebouwen duurzaam te maken.
“Tot 2030 komt er jaarlijks 50 tot 80 miljoen beschikbaar voor het warmtefonds”.
Dat is natuurlijk een lachertje.

Nu even een feitje die we vastleggen voor de toekomst:
“De extra kosten van het akkoord liggen lager dan eerder door het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) was ingeschat. Het zal het land in 2030 uiteindelijk tussen de 1,6 en 1,9 miljard euro extra kosten.”
Sorry, maar daar geloof ik geen pepernoot van.
Zelfs met 1,9 miljard krijg je niet alle huizen en gebouwen duurzaam (Let op: Een warmtepomp installatie + aanpassingen in 1 huis liggen tussen eur65.000 en eur85.000). Dan laten we alle andere maatregelen nog even buiten beschouwing (waaronder de windmolentjes waarvan ik tot de dag van vandaag geen winstgevend model, zelfs geen ROI heb gezien).

“We gaan mensen verleiden om mee te doen”.
Ja, gebiedende wijs enkelvoud, dus beter geformuleerd:
“We gaan mensen dwingen om mee te doen”

Ondertussen:


enIk denk dat eenieder het er over eens is dat dat zo niet gaat werken, maar speldenprik op de globe Nederland neemt het voortouw wel.

Voor uw info: China, USA en Rusland doen niet mee aan klimaatverandering


Heldere ziende

jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 

oowwwww, wacht!

"Het zal het land in 2030 uiteindelijk tussen de 1,6 en 1,9 miljard euro extra kosten"

Daar zit het venijn. EXTRA !
Extra ten opzichte van wat? Die 1000 miljard?
Heldere ziende

zieleffe
Gebruiker
User icon of zieleffe
spacer line
 


“We gaan mensen verleiden om mee te doen”.
Ja, gebiedende wijs enkelvoud, dus beter geformuleerd:
“We gaan mensen dwingen om mee te doen”

Ja ze willen dat wij, de mensen veranderen.
Hoe moeten we veranderen wat bedoelen ze daarmee?
Begrijpen is moeilijk, hoe ze dat willen bewerkstelligen.
Komen er meer verplichtingen daardoor in stand.
Verbieden van auto rijden fietsen waar je kan.
En eten;niet meer vlees omdat de veestapel worden verminderd.
Minder gebruik van energie dus winterse tijden kou lijden en zomers geen ventilatoren gebruiken.
Arco aanschaffen is niet de bedoeling, kost energie ,ben blij dat ik er drie heb hangen.
Alles bij elkaar kom je tot het slotsom je zal en moet je levens stijl veranderen daar komt het op neer en hoe zal dat aflopen ??? Emoticon: Bye bye Emoticon: Confused
Waar een klein kikkerlandje groot in wil zijn het moet het voorbeeld voor de wereld zijn.
Ik heb de Indonesiërs vaak verweten dat ze hun verstand niet gebruiken, (zie Prabowo en zijn aanhang),daar kan je de doorsnee Nederlander ook wel bij die categorie behoren . Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye

Wat ik ook niet begrijp dat een man als rechter, reductie van CO2 kan afdwingen, tegen een grootte meerderheid van het volk. Emoticon: Cooool
Neem de rechtelijke macht de politieke macht over ...... Emoticon: Shut up!


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 

Dat stikstofdebacle.... angstverhaal. Net als de zure regen en de angstverhalen van Al Gore die zei dat er in 2012 geen ijs meer zou liggen op de Noordpool.

Dat stikstof jankverhaal is door de hoogste rechter dus snoeihard onderuit gehaald. Nep, kletskoek, niets aantoonbaars opgeleverd, dus klaar met die kul (gaan rechters over een jaar of 20 zeggen van het CO2 angstverhaal)

Wat lees ik zojuist: Minister gaat boeren NIET beboeten als koeien in de wei staan ..

STOP.

Dus waren er malloten die boeren wilde beboeten als koeien in de wei staan???? Emoticon: Frustrated Emoticon: Frustrated Emoticon: Frustrated
DAAR HOREN ZE TOCH???

Breng mij maar weg. Ik snap het niet meer. Emoticon: Nooo Emoticon: Nooo Emoticon: Nooo


Heldere ziende

jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 

Vandaag 1500 uur NL tijd de Oranjedames tegen de Italiaanse. Kwartfinale.

ZET M OP DAMES!!!!! Laat de mannen maar eens zien wat voetbal is!


Heldere ziende

zieleffe
Gebruiker
User icon of zieleffe
spacer line
 

Oke ik zit er klaar voor op het terras waar ik altijd zit
Het is hier dan 8 uur in de avond
Ik hoop op een overwinning. Emoticon: Confused Emoticon: Party!


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

jstar
Gebruiker
spacer line
 


On 29-06-2019 02:37 jakarta-snacks wrote:
Voor uw info: China, USA en Rusland doen niet mee aan klimaatverandering


Indonesië ook niet...29% minder als BAU in 2030 zeggen ze wel.Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Ik had een heel epistel geschreven, maar laat maar. Emoticon: Talk to the hand
Ik ben wel nieuwsgierig naar jou status Jstar, ben je een expat Emoticon: Confused
Of heb je het zo geregeld dat je in dienst bent van Lieve. Emoticon: WinkPlaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

86,653,784 pageviews Een website van indahnesia.com