En, hoe vind je dat het ondertussen in EU gaat?


 Subforum Algemene Indonesiëpraat 
67 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent Indonesië gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geëxecuteerd in Indonesië  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · Indonesië gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
zieleffe
Gebruiker
User icon of zieleffe
spacer line
 

harlys
We gaan even door en dan even op wat er in Nederland alles heeft afgespeeld.
Malam wil er niets van weten want die loop al jaren met oor en oog kleppen op.


https://dewerelddraaitdoor.bnnvara.nl/media/683494
Geef ouderen hun stem terug!
Maandag 18 februari 2019
Het was een succesvol doch tijdelijk experiment: jongeren tussen de ouderen laten wonen. Het gebeurde in het Utrechtse verzorgingstehuis Tuindorp-Oost; lege kamers werden gevuld met woningzoekende studenten. Marit de Jong en Wouter Smink waren twee van hen en zij zagen wat er allemaal mis is met de ouderenzorg. Ze zijn nu een actie gestart: Geef ouderen hun stem terug!; jong en oud trekken samen op. Zembla wijdt donderdag een uitzending aan het initiatief, Hugo Borst en Carin Gaemers, van het manifest ‘Scherp op Ouderenzorg’, steunen de actie ook.

Kijk wat de generatie aangericht heeft om de ouderen uit hun eigen vertrouwde omgeving hebben lopen te bezuinigen om zoals Rutte toen vermelde dat er een crisis was. Emoticon: Angry
Ja en crisis of niet hij liet wel velen zogenaamde vluchtelingen binnen en daar was wel geld voor.
De ouderen konden verrekken daar had hij geen behoefte aan om er ook maar een woord over te hebben.
Wat een verschrikkelijke man is hij, hij doet zo amicaal voor en zo gewoon maar dat zijn juist de viezeriken om het volk te bedonderen of hoe je het netjes wil schrijven bedriegen misleiden belazeren.
En nu nog komt hij er onder uit door zich zo voor te doen en daar trappen al die mensen van de VVD in .
Hier ook voor Maryono; ..... iemand die ik nooit ontmoet heb, maar mij steunt omdat ik geen blad voor mijn mond heb genomen en eerlijk ben en een man van mijn woord ben en niet achterbaks .
Dat schijnt toch wel gewaardeerd te worden.... Emoticon: Yeah right!

En ….. laat het commentaar op je schrijven en je instelling maar over je heen waaien hoor.
De nieuwe generatie vergeet n.l dat wij ouderen er met onze inzet er voor gezorgd hebben dat ze volwassen geworden zijn .
Wij hebben ze getroost en verzorgd toen ze ziek waren.
Wij hebben onze laatste stukje brood aan ze gegeven omdat ze honger hadden , en wij zijn met honger gaan werken nadien op een oude fiets door weer en wind
Wij hebben ze beschermd tegen de kou met ons eigen lichaam door ze tussen ons in het ouderlijke bed te laten slapen toen er alleen nog maar een oude steenkolenkachel stond in huis en de vriesbloemen op het slaapkamerraam zaten.
Kortom wij hebben ze met onze ziel en zaligheid grootgebracht met liefde en tederheid.
Een maal per week in een wastobbe met klokzeep werden ze gewassen want er bestond toen geen luxe buiten een gemeentelijk badhuis .
Als stank voor dank worden wij ouderen nu als profiteurs en afgedankte generatie in de hoek gezet onder het mom van lastige oude generatie die het niet verdiend om nog te genieten van de oude dag omdat ze de indruk hebben dat ze mee moeten betalen aan onze welverdiende pensioen .
Deze doorvoede allesbezitters vaan Ipad i Phone en een massa aan keur en kleuren keus in hun gardarobe kast tot kleurentelevisie en centrale verwarming genieters en met zelfs met een keuze uit muziek in de …douche gaan drie keer per jaar op vakantie per vliegtuig naar sneeuw en zon en kunnen kiezen in een overvloed van voedsel.
Dit alles vinden ze blijkbaar heel normaal en dan nog negatief commentaar geven en plein publique ?
Kortom Cor in mijn testament staat dat ik zowel gecremeerd en begraven wil worden om er zeker van te zijn dat ik niet meer terug wil keren op deze door en door verrotte wereld van moorden verkrachtingen egoisme honger eb wat al niet meer zij.
Door mijn vrijwilligerswerk hebben wij al meer dan genoeg gezien en ervaren
Dat beetje levensgeluk wat wij ouderen nu nog hebben wil de nieuwe ondankbare generatie ons nog ontnemen.


Hier hoef niets aan toegevoegd worden want dat is het werkelijke leven geweest van velen onder de ouderen.
Ik kan mij nog herinneren dat we met een natuursteen na bed gingen die opgewarmd werd op de kachel en we kropen met zijn drieën in bed en men kon zo onder de pannendak naar buiten kijken het vroor velen graden onder nul
Jullie generatie zijn verwend en je heb nog eens jullie kinderen naar de knoppen geholpen door hen in de watten te leggen...... Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye

P.S. Dit laatste moet even genuanceerder uitgelegd worden.
Want dan zou de laatste zin niet overeen komen , met het bovenste van de generatie die op komt voor die ouderen .
Het zijn juist die gene die hun kind als goed bedachte uitgebalanceerd heeft gekregen dan zij die kinderen op de wereld hebben geschopt die door een seksspelletje met de partner hebben verwekt,, zonder er bij na te denken, dat daar ook nog eens kinderen van kan komen.... Emoticon: Stupid


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

harlys
Gebruiker
User icon of harlys
spacer line
 


On 19-02-2019 14:28 Maryono wrote:

Harleys heb je lekker geslapen?

Hoezo ben ik links? waaruit blijkt dat ik een hekel heb aan mensen boven de 65? Waar beweer ik dat jullie generatie niets heeft opgebouwd? Waarom ben ik een klaploper? Waarom beweer jij dat ik lik naar de Islam? Waarom is de ellende in Indonesië, toen Suharto aan de macht kwam, mijn schuld?

Onze generatie van eind jaren 60 zijn blijkbaar de grootste lapzwansen van de wereld, wij voeren niets uit en alle ellende van de wereld is onze schuld.

Zo ik ga nog even verder met lapzwanzen en kijken of ik nog een bejaarde een oor aan kan naaien.

Mvg

Maryono

Op 16-02-2019 20:16 schreef Maryono:
Dag allerbeste Zieleffe,

Net jou reactie gelezen, ga het niet eens meer quoten, heeft geen totaal geen nut, je leest immers toch alleen maar wat je wilt lezen, wat het best in jouw straatje past. Net nog eens een interessant stukje gelezen over de hele volksstammen die rond hun 55ste al lekker thuis zaten. Bedrijven die gingen reorganiseren/saneren en mensen naar huis stuurde, een werkloosheidsuitkering met pensioenopbouw en zonder sollicitatieplicht kregen, daarna een vervolguitkering tot hun 65ste ook al met pensioenopbouw en “een sociaal plan” vulde de tekorten aan. Dat waren niet enkel militairen hoor, maar mensen uit het bedrijfsleven Hoogovens, Akzo, Fokker, Gasunie, Philips. Vind je het gek dat het geld op een gegeven moment op is, jouw generatie heeft er zo een ontzettend zootje van gemaakt niet normaal meer, alleen maar uit eigenbelang.En dan nog iets ter afsluiting omdat jij toch altijd op onze “zwakke , luie en lamlendige generatie zit zeiken, hoe zouden de generaties voor die van jou reageren, als ze er achter zouden komen dat er een generatie is geweest die te zwak was of zo afhankelijk was van de Marshallhulp dat zij na 350 jaar Nederlands Indië opgaven, en dan zwijgen we nog maar over de beloftes die dezelfde generatie heeft gedaan aan de Molukkers of aan Irian Jaya.
Op 16-02-2019 21:38 schreef Maryono:
Bedankt voor de aanvulling Malam,

Ziehier allerallerallerbeste Zieleffe de Nederlandse staat kreeg tijdens jouw generatie gewoonweg het geld in de schoot geworpen, Marshall hulp ter waarde van ongeveer 4 miljard gulden (lening), terugbetaling van Indonesische staat 4 miljard gulden inkomsten van het Gronings gas ik weet niet hoeveel miljarden euros. Kijk, dan kan jij wel op je borst slaan van van wij hebben zo hard gewerkt aan de wederopbouw van Nederland, zorgwekkender is toch wel dat jullie dat inkomen ook weer zo snel hebben uitgegeven. Totaal geen plan voor de toekomst, meerjarenplan ho maar. Jouw generatie is de generatie van big spenders, van overvloed. Maar door jullie moeten wij bezuinigen, betalen wij ons blauw aan de zorgtoeslag, aan belastingen. Jullie generatie heeft de ontwikkeling van een schonere brandstof jarenlang tegengehouden en door jullie betalen we nu veel te veel aan de pomp ik kan nog wel even doorgaan, maar ik ga lekker samen knus met mijn gezinnetje op de bank televisie kijken.roosjenEmail-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan.hotmail.com

harlys
Gebruiker
User icon of harlys
spacer line
 

Lezen !
Amerika kreeg van Suharto alle Olie die ze maar wilden. Alle olie om de eilanden is nog steed van Amerika. Lees de documenten.

We hadden geen wederopbouw gekregen in Europa en de Nederlanders die nog in Indonesie inclusief de ambonezen en de KNIL werden anders vermoord.

De comministen werden afgeslacht direct na dat Suharto de macht greep.

Maar iedereen die ze dood wilden hebben waren ineens volgens de Amerikanen en Suhatro communisten.

Later toen de jeugd aan de macht kwam dromers zo als jou werd indonesie gezuiverd van
alles wat intellectueel was en dit door de rijken en het leger. ( had jij niet bij gezeten hoor)

Dezelfde (club) die ouderen zien zo als jij ze ziet.
Die (club) vermoorden trouwens de ouderen niet uit hoor.

Juist jouw generatie waar jij toe behoort word tot op de dag van vandaag uitgemoord.

Waarom dat moet je maar aan Prabowo vragen toen hij nog in het leger diende want die liet mensen in containers opsluiten (hele dorpen) en dropte ze boven zee.

Ik kan door gaan om je met feiten om de oren te slaan maar dat heeft geen zin jouw gedachten gang leid tot dood en verderf en likken naar de islam in Nederland en Europa. Dit omdat je te laf bent om voor je land te vechten.

Wij hebben wel iets opgebouwd maar jij weet er geen raad mee dus vernietig je het maar. En je maakt ook nog eens Nederland straat arm met je keuzes.

We kunnen best alles dragen want we zijn het rijkste land ter wereld en jij weet niet eens wat we bezitten over de wereld. Helaas klaplopers als jou mogen ook snoepen van dat vermogen.

Politiek is het een lang verhaal en daar durf ik mijn vingers onder te verwedden daar weet je niks van. En dat je niet snapt dat de Elite je voor het karretje spant ( begrijp ik wel uit je comments)

De rijken willen nog veel meer macht en geld en uit alles blijkt dat sloebers zo als jij helpen de rijken ook nog een handje en je kijkt de andere kant op bij wat ze dan ook maar uitspoken.

Zie hoe ze de grondstoffen opdelven in Afrika voor een Tesla. Dit door kinder arbeid.

In Indonesie kreeg je een dood straf als je zo over het land en zijn ouderen zou spreken

Tevens deze groep maakt uit wanneer we welvaart hebben of niet.>

Amerikanen de Duitsers en de Nederlanders inclusief het rijke zooitje in Indonesie hebben alle sloebers echt wel in de hand hoor >> The Bilderberg Meeting is an annual conference established in 1954 by Prince Bernhard

De rest is poppenkast om halve zwakzinnigen uit de stoel te krijgen met het idee we doen iets.

Suharto , Sukarno en leger figuren als Prabowo die hebben wat land gekregen en een droom bankrekeningen maar ze verkochten het Volk. ( wij Europianen waren toe al lang verkocht)
roosjenEmail-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan.hotmail.com

harlys
Gebruiker
User icon of harlys
spacer line
 

Zieleffe

Als je niet snapt dat we gewoon geknecht worden door de elite wanneer het uitkomt en dit al door de eeuwen heen. Men wil landen zonder grenzen. Men wil broederschap. Men wil samen de schouders er onder anders worden we arm?

Man o man.. Geen grenzen huppelen in de wei die bestaat alleen voor een heel klein groepje mensen.

Alles wat slim of rijk word en niet bij dat groepje past gaat heel snel diep onder de grond.

En de landen zijn 150 jaar geleden al verdeeld vooral door de Joden.

Was het.Ik begin er ook maar niet meer over. Ik las vandaag stom verbaasd wat er geschreven werd! Emoticon: Party!roosjenEmail-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan.hotmail.com

zieleffe
Gebruiker
User icon of zieleffe
spacer line
 

Ik weet niet wie je bedoeld het verhaal is nieuw voor mij , maar je kon wel eens gelijk hebben Emoticon:Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

zieleffe
Gebruiker
User icon of zieleffe
spacer line
 


En de landen zijn 150 jaar geleden al verdeeld vooral door de Joden.

Ik weet niet wat je daarmee bedoelt maar ik doe niet mee aan antisemitisme..
Als je dat bedoel dan pas ik om je gelijk te geven.
Want moeten die mensen nu weer net als in de oorlog het gaan ontgelden.
Schaam je als dat zo is.
De tegen pool, islam vind ik in de wereld het ergste wat er bestaat.. Emoticon: Angry Emoticon: Angry


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

zieleffe
Gebruiker
User icon of zieleffe
spacer line
 


Email-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan.wkoolmees: “Met dit extra geld kunnen gemeenten, vooruitlopend op de nieuwe wet, statushouders helpen met hun inburgering, waardoor zij met een hoger taalniveau sneller en meer kans op werk maken.”Ministerie SZW heeft toegevoegd,
SZW Pers

Email-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan.SZWpers
Koolmees: 40 miljoen extra voor gemeenten bij inburgering http://www.nieuwsszw.nl/koolme(...)ten-bij-inburgering/ …

Kijk er is altijd geld, te vinden wat ik al schreef in mijn vorige berichten
Niet dat ik jaloers zou zijn het zal nodig zijn dat geloof ik wel.
Dus voor de ouderen zou het ook zo moeten gaan er is altijd geld te vinden.
Wat Crisis dat die Rutte roept....... Emoticon: Angry Emoticon: Angry


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

zieleffe
Gebruiker
User icon of zieleffe
spacer line
 


Nederlandse oud-Waffen-SS’ers krijgen nog altijd een Duits pensioen. Belastingvrij.

Kamerlid Email-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan.PieterOmtzigt is woedend: "Dit terwijl oorlogsslachtoffers die uitkeringen ontvangen vanuit Duitsland wel belasting moeten betalen."
34 hoogbejaarde Nederlanders krijgen nog altijd een aanvullend pensioen vanuit Duitsland vanwege hun dienstjaren bij de Waffen-SS. Dat blijkt uit cijfers die EenVandaag heeft achterhaald. In 14 gevallen gaat het om weduwen.
https://eenvandaag.avrotros.nl(...)eds-hitler-pensioen/


Dit is een grof schandaal
De zoveelste schandaal pas na 75 jaren er achter komen wat een wereld. Emoticon: Angry Emoticon: Angry


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

zieleffe
Gebruiker
User icon of zieleffe
spacer line
 
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

harlys
Gebruiker
User icon of harlys
spacer line
 


On 20-02-2019 05:53 zieleffe wrote:

[quote removed]

Ik weet niet wat je daarmee bedoelt maar ik doe niet mee aan antisemitisme..
Als je dat bedoel dan pas ik om je gelijk te geven.
Want moeten die mensen nu weer net als in de oorlog het gaan ontgelden.
Schaam je als dat zo is.
De tegen pool, islam vind ik in de wereld het ergste wat er bestaat.. Emoticon: Angry Emoticon: Angry


Niks met joden vervolging te maken of antisemitisme dat doet Groenlinks wel

Heb het over een groep rijken die de wereld verdeeld hebben net als Indonesie waar 1 of 2 procent het voor het zeggen hebben.

Over de joodse bevolking ben zelf half joods maar daar heb je ook gekken tussen zitten die ik nog erger als de islam vind. Emoticon: Bye bye

Trouwens welk geloof dan ook Emoticon: Shut up! word belijdt door achterlijken maar ja komen ze er achter dat de bijbel verzonnen is dan had je de 10 geboden weer niet en hielden we de rand debielen niet in gareel.

Zou die bramen struik van mozes nog branden? Exodus 3 Emoticon: Devil

Maar we dwalen af zou zeggen schouders er onder anders word het niks in Nederland Emoticon: Laugh out loud

Want het geld is op Emoticon: Stupid Emoticon: I love it Emoticon: Worship Emoticon: Bye bye


roosjenEmail-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan.hotmail.com

zieleffe
Gebruiker
User icon of zieleffe
spacer line
 

Ben zeer tevreden met je antwoord gelukkig denk je er zo over.
Ik denk er ook zo over....
Geld op ???? Emoticon: Devil
Neen het word verkeerd uitgegeven, ten eerst veel te veel naar de Europese UNIE
En naar in het kader van ontwikkelingshulp vergeefs geld verslinden rij Emoticon: Angry
En nu de laatste 5 jaren naar vluchtelingen hulp en bleef het daar bij ,al die mensen die opgevangen worden in Nederland kost miljarden. Emoticon: Shut up!


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Jan van Toor
Gebruiker
spacer line
 

Those who don't know history are doomed to repeat it, However, those who know history are also doomed to watch others repeat it !

mooi citaat toch ?Bokito
Gebruiker
User icon of Bokito
spacer line
 


Op 22-02-2019 12:55 schreef Jan van Toor:
Those who dont know history are doomed to repeat it, However, those who know history are also doomed to watch others repeat it !

mooi citaat toch ?


Ik snap er geen snars van Emoticon: Nooo Emoticon: Nooo Emoticon: Nooo


Shalom

Jan van Toor
Gebruiker
spacer line
 

Dat zegt mij genoeg waarde Bokito !Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 


On 22-02-2019 14:48 Bokito wrote:

[quote removed]


Ik snap er geen snars van Emoticon: Nooo Emoticon: Nooo Emoticon: Nooo


Iemand die de geschiedenis niet kent maakt de fouten uit de geschiedenis gewoon weer. Emoticon: Yes!
Iemand die de geschiedenis wel kent, daar wordt niet naar geluisterd Emoticon: Talk to the hand , die moet dus lijdzaam toe zien hoe die domoren die niet willen luisteren en de geschiedenis niet kennen gewoon weer dezelfde fouten maken. Emoticon: Cryjakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 

Ik mag aannemen dat de hooggeleerde politici van Frankrijk, Belgie, Duitsland, NL en vooral EU hun geschiedenis kennen.

Laten we het voorbeeld antisemitisme pakken.
Hoe verklaar je dan dat diezelfde politici het in hun hoofd halen het antisemitisme massaal binnen te halen en acties in politiek correcte bewoordingen ombuigen om het koppie maar in het zand te steken.

Zeer gevaarlijke ontwikkeling voltrekt zich. We kijken er naar en ontkennen het. Vooral om een bepaalde stroming maar niet in de haren te strijken en als racist weggezet te worden.
Een spastische angst heerst.

Wat me ook opvalt is dat landen die langer zijn onderdrukt onder nazisme en daarna communisme wél anders denken en die ook anders denken tegenover bovenstaand beschreven probleem.

Kortom: Bovenstaande uitleg is niet helemaal correct. Of helemaal niet. Aan u.

En die geschiedenis? Daar leert niemand van! Niemand! Ik refereer even aan de concentratiekampen in voormalig Joegoslavie. We wisten het en we deden niks. Ja, te laat en met anderhalve piefpafpoef in handen van een paar 18 jarige VN soldaten.
De Fransen (politiek) en HQ Nederland (EN NIET KARREMANS!) hebben ons laten verrekken! We wisten allemaal hoe het met voornamelijk de mannen in dat dal af zou lopen. En... het is afgelopen.
Hetzelfde met de ongoing genocide op de Yazedi's. Het gebeurt. Nu. As we speak! Geen woord in de media of politiek.

En dan bespreekt de politiek nu de mogelijkheid om dat IS gajes (ook vrouwen, dat zijn overigens vaak de ergste) terug te halen naar EU.

Hoe. Haal. Je. Het. In. Je. Hoofd.Heldere ziende

jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 


Op 01-02-2019 19:33 schreef jakarta-snacks:
1)
23 Januari 2018:
"Nederland haalt geen kinderen van jihadreiziger terug"

2)
16 mei 2018:
"Kabinet onderzoekt terughalen kinderen Syriëgangers"

3)
1 februari 2019:
"Nederland onderzoekt terughalen vrouwelijke Syriëgangers en kinderen"

4)
.....Klik om het oorspronkelijke plaatje te bekijken


Ad 1)
www.rtlnieuws.nl/nederland/pol(...)-jihadreiziger-terug

Ad 2)
www.nu.nl/politiek/5267702/kab(...)en-syriegangers.html

Ad 3)
nos.nl/artikel/2270059-nederla(...)ers-en-kinderen.html


4) "IS-strijders keren terug: Hoe de samenleving ermee om moet gaan".

www.nu.nl/weekend/5756877/is-s(...)ee-om-moet-gaan.html


Heldere ziende

jstar
Gebruiker
spacer line
 

Niemand heeft de politieke moed om de Syrië gangers hun nationaliteit af te nemen.

Natuurlijk ligt dat wel heel gevoelig, mijn vrouw beweert ook dat het wettelijk niet is toegestaan om iemand statenloos te maken. Als ze al een dubbele nationaliteit hadden is het natuurlijk wat anders. Als de grenzen van de EU echt sterk waren, en ze zijn geseind, zouden ze helemaal niet zomaar even terug kunnen keren.

Maar stel ze mogen terugkomen, Europa kennende gaan ze slechts een paar jaar de bak in en dan begint het geintje weer van voren af aan. Deradicalisatie? Wat een BS, daar zakt mijn broek van af....Bokito
Gebruiker
User icon of Bokito
spacer line
 


Op 22-02-2019 15:49 schreef Malam:

[quote verwijderd]


Iemand die de geschiedenis niet kent maakt de fouten uit de geschiedenis gewoon weer. Emoticon: Yes!
Iemand die de geschiedenis wel kent, daar wordt niet naar geluisterd Emoticon: Talk to the hand , die moet dus lijdzaam toe zien hoe die domoren die niet willen luisteren en de geschiedenis niet kennen gewoon weer dezelfde fouten maken. Emoticon: Crybedankt Malam ik heb maar sekolah jongkok gehad. Emoticon: Smile


Shalom

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 


On 23-02-2019 15:30 Bokito wrote:

[quote removed]bedankt Malam ik heb maar sekolah jongkok gehad. Emoticon: Smile

Graag gedaan Bokito, ik ook, maar door mijn werk in de haven heb ik wat steenkolen Engels opgeduikeld. Emoticon: Laugh out loudjakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 


Op 23-02-2019 13:00 schreef jstar:
Niemand heeft de politieke moed om de Syrië gangers hun nationaliteit af te nemen.

Natuurlijk ligt dat wel heel gevoelig, mijn vrouw beweert ook dat het wettelijk niet is toegestaan om iemand statenloos te maken. Als ze al een dubbele nationaliteit hadden is het natuurlijk wat anders. Als de grenzen van de EU echt sterk waren, en ze zijn geseind, zouden ze helemaal niet zomaar even terug kunnen keren.

Maar stel ze mogen terugkomen, Europa kennende gaan ze slechts een paar jaar de bak in en dan begint het geintje weer van voren af aan. Deradicalisatie? Wat een BS, daar zakt mijn broek van af....


Volgens mij kan NL wel iemand staatloos maken. Zie link.

www.rijksoverheid.nl/onderwerp(...)liteit-door-overheidHeldere ziende

zieleffe
Gebruiker
User icon of zieleffe
spacer line
 

Dit las ik op Twitter

Schadelijk, net als het grootkapitaal; de volledig doorgeschoten macht van het grootmoraal. De wereld van het grote deugen; nietsontziend en blind onderweg voor eigen gewin. Het oorspronkelijke streven om iets op te bouwen en beter achter te laten zijn ze allang voorbij.

Hier zien we het échte probleem van Nederland. Links heeft bezit genomen van de instituties: media, universiteiten, subsidiestromen, adviesclubs.

Daardoor wint élke linkse mode: EU, klimaat, ZwartePiet, multikul.Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

jstar
Gebruiker
spacer line
 


On 24-02-2019 05:16 jakarta-snacks wrote:

[quote removed]


Volgens mij kan NL wel iemand staatloos maken. Zie link.

www.rijksoverheid.nl/onderwerp(...)liteit-door-overheid


Denk dat je gelijk hebt. Dat kan nog leuk worden als er geen EU recht is...

Jan van Toor
Gebruiker
spacer line
 

Natuurlijk al een pik endje geleden, maar een achterneef van mij werd werd begin jaren zestig zijn Nederlandschap afgenomen wegens zijn dienst in het vreenmdelingenlegioen, dit na zijn 3 de jaar aldaar, na zijn eerste torn (van 5 jaar) kon hij aanspraak maken op een frans paspoort en is na 15 jaar in het legioen op basis van de Franse nationaliteit naar Canada geemigreerd.(met recht op eeuwige terugkeer naar Frankrijk hetgeen hij binnenkort ook zal gaan doen.

Jan van Toor
Gebruiker
spacer line
 

De overigens door mij zeer gewaardeerde (kleine turk) Raymond Westerling werd na terugkeer in Nederland ook van zijn paspoort verlost en kreeg van de toenmalige Nederlandse regering niet eens toestemming om de begrafenis van zijn moeder in het buitenland bij te mogen wonen. (de schoften !!) daar kon Willem Oltmans trouwens ook van mee spreken als zogenaamd colloborateur (bevriend met en pleitbezorger van Soekarno)Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

86,653,637 pageviews Een website van indahnesia.com