En, hoe vind je dat het ondertussen in EU gaat?


 Subforum Algemene Indonesiëpraat 
83 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent Indonesië gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geëxecuteerd in Indonesië  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · Indonesië gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 


Op 16-02-2019 16:49 schreef Malam:
Jak deze " toets naast "Enter" gebruiken en dan zonder spacie de O er achteraan dan wordt het automatisch Ö. Emoticon: Yummie!
Net als Indonesië, de " toets en gelijk er achteraan de e, het toverdosie geeft dan automatisch ë. Emoticon: Worship


Gödmiljäär zeg.
Zit ik met een peperdure Asus laptop en kwartier bezig geweest met allerlei varianten.
Niks, nädä, nothing.
Google: Nöpe
youtube. Eindelijk een kerel die t effe uitlegt.

Aangezien ik m'n hele werk in t Engels doe, had ik US English keyboard. Moest een US International keyboard instelling toevoegen en daar naar toe switchen.

En WÄRËMPËL, het würkt.

Emoticon: Party! Emoticon: Party! Emoticon: Party!
Heldere ziende

Erik Manado
Gebruiker
spacer line
 

Ik stop met het lezen van deze topic, wordt niet goed van het gekissebis over welles en niettes geneuzel over zaken die niets met Indonesië te maken hebben.
Veel plezier nog samen hier ………………...
zieleffe
Gebruiker
User icon of zieleffe
spacer line
 

Gelijk heb je
Niet lezen hoef je eigen ook niet op te winden van die oude knakkers op het internet... Emoticon: Bye bye
even voor Malam nog
https://www.briefjevanjan.nl/aan-corinne-ellemeet/

Ik ga slapen het is laat in de nacht.
Morgen weer gezond op welterusten Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Ook ik heb mijn bericht hier gewist, kansloze actie iets in te brengen tegen iemand die zo negatief tegenover het leven staat, vrouwen, Europa, Azië, kortom het hele leven is kut, er komt geen positief woord uit, ik heb met mijn positieve instelling wel betere dingen te doen. Emoticon: Yes!
En dat is niet als een bejaarde Don Quichot tegen gefrustreerde ouwe lullen vechten die zelfs in staat zijn nadat ze in de staatsloterij een miljoen hebben gewonnen zitten te zeiken waarom het geen twee miljoen is. Emoticon: Bye bye
BIZAR.Maryono
Gebruiker
User icon of Maryono
spacer line
 

Dag allerbeste Zieleffe,

Net jou reactie gelezen, ga het niet eens meer quoten, heeft geen totaal geen nut, je leest immers toch alleen maar wat je wilt lezen, wat het best in jouw straatje past. Net nog eens een interessant stukje gelezen over de hele volksstammen die rond hun 55ste al lekker thuis zaten. Bedrijven die gingen reorganiseren/saneren en mensen naar huis stuurde, een werkloosheidsuitkering met pensioenopbouw en zonder sollicitatieplicht kregen, daarna een vervolguitkering tot hun 65ste ook al met pensioenopbouw en “een sociaal plan” vulde de tekorten aan. Dat waren niet enkel militairen hoor, maar mensen uit het bedrijfsleven Hoogovens, Akzo, Fokker, Gasunie, Philips. Vind je het gek dat het geld op een gegeven moment op is, jouw generatie heeft er zo een ontzettend zootje van gemaakt niet normaal meer, alleen maar uit eigenbelang.

Ik ga ook nog eens in op onze buitenlandse werknemers, ook zo iets waar jouw generatie een verschrikkelijk zooitje van heeft gemaakt. Jouw generatie gaat na de Tweede Oorlog het vertrek van Nederlanders actief promoten, want ja Nederland is helemaal ingestort, veel te vol, we kunnen al die mondjes niet vullen en ik weet niet hoeveel (400.000?) mensen vertrekken naar het buitenland. Maar wat gebeurde er trekt de economie weer enorm aan, komt Nederland weer arbeidskrachten tekort, gaan ze arbeiders uit het buitenland halen. Begrijp jij het nog Zieleffe, jouw generatie stuurt boeren, bouwvakkers en staalarbeiders uit Nederland weg om er een paar jaar later achter te komen dat ze misschien toch iets te voorbarig zijn geweest. jouw generatie is verantwoordelijk voor al die laaggeschoolde arbeiders uit Noord Afrika en Turkije. Jouw generatie heeft ze niet eens laten integreren, vonden jullie nodig, jullie gingen er maar vanuit dat ze zouden terugkeren en dit waren de jaren 60 van de afgelopen eeuw. Niet het jaar 2010, of 2000, niet de generatie Rutte, nee 1960 jouw generatie is verantwoordelijk voor al die onaangepaste Marokkanen en Turken omdat jullie toen jullie er achter kwamen dat ze niet meer zouden terugkeren naar de woestijn, ze maar lieten blijven en een verblijfsvergunning gaven, vrouw, kinderen, ooms, tantes, neven, nichten, opa’s en oma’s volgende al snel jouw generatie is verantwoordelijk voor die tsunami van gezinshereniging.

En dan nog iets ter afsluiting omdat jij toch altijd op onze “zwakke , luie en lamlendige generatie zit zeiken, hoe zouden de generaties voor die van jou reageren, als ze er achter zouden komen dat er een generatie is geweest die te zwak was of zo afhankelijk was van de Marshallhulp dat zij na 350 jaar Nederlands Indië opgaven, en dan zwijgen we nog maar over de beloftes die dezelfde generatie heeft gedaan aan de Molukkers of aan Irian Jaya.Biarkan anjing menggonggong, kafilah berlalu.

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 


On 16-02-2019 20:16 Maryono wrote:


En dan nog iets ter afsluiting omdat jij toch altijd op onze “zwakke , luie en lamlendige generatie zit zeiken, hoe zouden de generaties voor die van jou reageren, als ze er achter zouden komen dat er een generatie is geweest die te zwak was of zo afhankelijk was van de Marshallhulp dat zij na 350 jaar Nederlands Indië opgaven, en dan zwijgen we nog maar over de beloftes die dezelfde generatie heeft gedaan aan de Molukkers of aan Irian Jaya.


Sorry Mas Yono, een kleine aanvulling, het was kiezen of kabelen, de Marshall hulp opgeven en verder oorlog voeren in Indië of Indië opgeven en de Marshall hulp continueren. Emoticon: Blush
Vervolgens kwam er een bruidsschat los vanuit Indonesië die haast net zo groot was als de totale Marshall hulp, waardoor Nederland in een flits werd opgebouwd, veel sneller als de buren. Emoticon: Yes!
Het één ander maakt dit tenenkrommende artikel duidelijk. Emoticon: Blush

https://www.groene.nl/artikel/(...)ndonesische-injectie

We dwalen af, ik schreef al dat ik hier weg ben, maar dit vond ik nog de moeite waard te vermelden.

Maryono
Gebruiker
User icon of Maryono
spacer line
 

Bedankt voor de aanvulling Malam,

Ziehier allerallerallerbeste Zieleffe de Nederlandse staat kreeg tijdens jouw generatie gewoonweg het geld in de schoot geworpen, Marshall hulp ter waarde van ongeveer 4 miljard gulden (lening), terugbetaling van Indonesische staat 4 miljard gulden inkomsten van het Gronings gas ik weet niet hoeveel miljarden euro's. Kijk, dan kan jij wel op je borst slaan van van wij hebben zo hard gewerkt aan de wederopbouw van Nederland, zorgwekkender is toch wel dat jullie dat inkomen ook weer zo snel hebben uitgegeven. Totaal geen plan voor de toekomst, meerjarenplan ho maar. Jouw generatie is de generatie van big spenders, van overvloed. Maar door jullie moeten wij bezuinigen, betalen wij ons blauw aan de zorgtoeslag, aan belastingen. Jullie generatie heeft de ontwikkeling van een schonere brandstof jarenlang tegengehouden en door jullie betalen we nu veel te veel aan de pomp ik kan nog wel even doorgaan, maar ik ga lekker samen knus met mijn gezinnetje op de bank televisie kijken.


Biarkan anjing menggonggong, kafilah berlalu.

zieleffe
Gebruiker
User icon of zieleffe
spacer line
 


Op 16-02-2019 19:11 schreef Malam:
Ook ik heb mijn bericht hier gewist, kansloze actie iets in te brengen tegen iemand die zo negatief tegenover het leven staat, vrouwen, Europa, Azië, kortom het hele leven is kut, er komt geen positief woord uit, ik heb met mijn positieve instelling wel betere dingen te doen. Emoticon: Yes!
En dat is niet als een bejaarde Don Quichot tegen gefrustreerde ouwe lullen vechten die zelfs in staat zijn nadat ze in de staatsloterij een miljoen hebben gewonnen zitten te zeiken waarom het geen twee miljoen is. Emoticon: Bye bye
BIZAR.

Ja want je had er een groot onzin verhaal van Therry Baudet zitten schrijven over CO2 uitstoot, dat het goed voor de planten was en ik daar vergelijking trok met Jakarta en je had een foto geplaatst met smog dat het zo erg was voor de mensen.
Wij hadden het over planten
Dat had je niet over hoeven te schrijven, want dat weet ieder gezond mens wel dat auto-uitlaatgassen slecht is.
Ook die spijbelklimaat kinderen ook wel weten dat uitlaat gassen slecht is voor de mens.
Daarom willen die kinderen hebben dat jij je auto inlever of er niet meer mee gaan rijden.
Ook hun ouders die moeten klimaat proef worden gemaakt ben benieuwd welke ouder dat doet?
Maar wij hadden het over planten Malam en niet over mensen....
Jammer dat je het weg gehaald hebt. Emoticon: Cry


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Rudyklinkhamer
Gebruiker
spacer line
 

htRudyklinkhamer
Gebruiker
spacer line
 


Te gek voor woorden:
de VVD wil bezuinigingen op oudere patiënt: niet meer dialyseren

https://www.rijksoverheid.nl/a(...)ast-gebruik-van-zorgzieleffe
Gebruiker
User icon of zieleffe
spacer line
 


Op 16-02-2019 20:16 schreef Maryono:
Dag allerbeste Zieleffe,

Net jou reactie gelezen, ga het niet eens meer quoten, heeft geen totaal geen nut, je leest immers toch alleen maar wat je wilt lezen, wat het best in jouw straatje past. Net nog eens een interessant stukje gelezen over de hele volksstammen die rond hun 55ste al lekker thuis zaten. Bedrijven die gingen reorganiseren/saneren en mensen naar huis stuurde, een werkloosheidsuitkering met pensioenopbouw en zonder sollicitatieplicht kregen, daarna een vervolguitkering tot hun 65ste ook al met pensioenopbouw en “een sociaal plan” vulde de tekorten aan. Dat waren niet enkel militairen hoor, maar mensen uit het bedrijfsleven Hoogovens, Akzo, Fokker, Gasunie, Philips. Vind je het gek dat het geld op een gegeven moment op is, jouw generatie heeft er zo een ontzettend zootje van gemaakt niet normaal meer, alleen maar uit eigenbelang.En dan nog iets ter afsluiting omdat jij toch altijd op onze “zwakke , luie en lamlendige generatie zit zeiken, hoe zouden de generaties voor die van jou reageren, als ze er achter zouden komen dat er een generatie is geweest die te zwak was of zo afhankelijk was van de Marshallhulp dat zij na 350 jaar Nederlands Indië opgaven, en dan zwijgen we nog maar over de beloftes die dezelfde generatie heeft gedaan aan de Molukkers of aan Irian Jaya.
Op 16-02-2019 21:38 schreef Maryono:
Bedankt voor de aanvulling Malam,

Ziehier allerallerallerbeste Zieleffe de Nederlandse staat kreeg tijdens jouw generatie gewoonweg het geld in de schoot geworpen, Marshall hulp ter waarde van ongeveer 4 miljard gulden (lening), terugbetaling van Indonesische staat 4 miljard gulden inkomsten van het Gronings gas ik weet niet hoeveel miljarden euros. Kijk, dan kan jij wel op je borst slaan van van wij hebben zo hard gewerkt aan de wederopbouw van Nederland, zorgwekkender is toch wel dat jullie dat inkomen ook weer zo snel hebben uitgegeven. Totaal geen plan voor de toekomst, meerjarenplan ho maar. Jouw generatie is de generatie van big spenders, van overvloed. Maar door jullie moeten wij bezuinigen, betalen wij ons blauw aan de zorgtoeslag, aan belastingen. Jullie generatie heeft de ontwikkeling van een schonere brandstof jarenlang tegengehouden en door jullie betalen we nu veel te veel aan de pomp ik kan nog wel even doorgaan, maar ik ga lekker samen knus met mijn gezinnetje op de bank televisie kijken.


Maryono
Mijn beste u heb in vele gebeurtenissen helemaal gelijk het waren geen positieve gebeurtenissen, dus ik was en ben daar ook kwaad op dat het allemaal gebeurde.
Met u verhaal zal Malam alleen terleur gesteld mee zijn want hij was en is zo trots op Nederland.
Heb daar al jaren kritiek er over, maar Malam had het over dat wij Nederlanders zo geweldige mensen waren en dat we zo goed hadden gedaan.
En dat we zo een goed leven hadden en daar ben ik mee eens, maar ik schreef dan moet je dat wel proberen te behouden dat leven, ook voor je nageslacht en kleinkinderen.
En daar zijn we de fout in gegaan dat hadden we niet gedaan dus is mijn negativiteit gerechtvaardigd.
Maar je vergeet dat het geld toen bij elkaar gespaard was door de leden van de ABP fonds waar die heren er flink deel er uit gejat hebben.
Dat was ons geld en daar in zal u ook wel een beetje van meegeprofiteerd hebben want het onderwijs was gratis en we hielpen elkaar zo aan werk die er toen niet zo veel was.
We hebben toen geld bij elkaar verdiend waar we de fut mee financierde zodat we met ons 60 jaar uit konden scheiden met werken.
Ik had buiten een griepje nooit in welke pot dan mogen mee genieten heb eigenlijk van mijn 12 gewerkt toen ik nog in de 5 en 6 klas zat.
Daarna bij mijn 14 jaar er af gegaan en zins dien nooit werkeloos geweest of welke uitkering instantie van gebruikt dus bij elkaar 46 jaren gewerkt.


U bent goed op de hoogte u heb zeker de serie gevolgd van MAX IK VERTREK waar ik die nu vorige week bekeken heb omdat ik via internet op mijn TV de programma's terug kan kijken.
Ze kregen zelfs het geld voor die reis als ze meer dan twee jaar weg bleven anders moesten ze de reis terug betalen
Het waren er geen 400.000 maar 550.000 er was nog een feest gehouden voor de 500.000 die vertrok.
Zag toen de beelden van net na de oorlog waar ik ook zo veel kritiek over ben.
Mijn familie had een zaak die nooit iets voor de moffen wilde doen en toen de oorlog afgelopen was, was mijn vader door een notaris verneukt en al zijn bezittingen kwijt geraakt.
Hij bottelde chloorflessen en had een Wasserij en die licentie moest hij overdragen aan wat nu Glorex later Unilever.

Hier een foto van mijn moeder en vader met zijn personeel toen bezat hij al een auto.
Toen was ik nog niet geboren ben en oorlogs- kind .
Mijn vader zorgde goed voor de gehele omgeving en voor ons 10 kinderen in de oorlog.
Had schuilkelders gebouwd voor e.v.t bombardementen
Maar door hij weigerde voor de moffen te werken, hebben ze hem een hak gezet .
De vuilste lui van na de oorlog werden gewoon meesters in het vervalsen van hun bestaan.

Mijn broer ging na de oorlog bij de KNIL en is toen het zo ver kon, overgegaan naar de militaire Indonesische leger met mede weten van de instantie.
Hij was munitie deskundige en daarom kon hij herplaats worden.
Totdat de orde Baru werd verkondigd door Suharto dat spel was ook een heel vuil smerig spelletje met de Amerikanen
Hij is als spijtoptant naar Nederland gekomen in 1967

Op die films van MAX IK VERTREK zag ook toen al die tanks Jeeps met al die vrouwen er op en zoenende meisje met de soldaten die ons bevrijden en daardoor kwam ik met die verkeerde stelling, waar velen moeite mee hebben, begrijpelijk maar het is wel gebeurd niet gelukkig door alle meisjes.
Je moet dat bij de trotse Nederlanders heel scherp stellen anders bagatelliseren ze dat liever
Het ging wel over honderden of duizenden kinderen die de wereld werden opgeschopt, die later naar hun vader moesten gaan zoeken Emoticon: Angry

Ben zeker al die tijd kritisch geweest over de gang van zaken heb nooit op die grote partijen gestemd altijd op de kleine partijen gestemd.
De voor laatste keer nog op piraten partij gestemd en deze afgelopen keer niet gestemd omdat ik in het buitenland was en geen moeite heeft gedaan de formulieren in te vullen.
Anders had ik op FVD gestemd en nu ga ik het zeker doen.
Therry Baudet die man heeft hersenen van wat wij niet bij elkaar kunnen denken, daar weet die man heel veel van en heeft goed gestudeerd en is goed representatief voor onze bevolking
Op hem heb ik het vertrouwen in dat het goed komt in Nederland die generatie heb ik de hoop op dat er wel gezorgd word voor elkaar en niet afgebroken word wat de afgelopen jaren heeft plaats gevonden.
Daarom ben ik ook tegen een ouderen partij en of jongeren partij maar ook tegen partijen die zo met elkaar omgaan dat ze ons de samenleving buitenspel zetten
Klaver is ook een jonge gast maar die heeft zich laten strikken door een stel oude communisten en verkeerde socialisten van een Eloi die links kapitalisten waren, die juist nog meer de mensen buitenspel zal zetten, waar we jaren last van kunnen krijgen.
Neen jongeren en ouderen als ze goed voor elkaar zorgen, zo hoort het ook, want de jongeren van nu worden de ouderen van de toekomst.
En dan nog mag je wantrouwend zijn, omdat je ze moet blijven prikkelen het goed te doen en niet voor zich zelf maar voor de gehele Nederlandse samenleving opkomt..... Emoticon: Yeah right! Emoticon: Bye bye ..Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Rudyklinkhamer
Gebruiker
spacer line
 

Gratis gas voor Italië
Ook werd de gasbel in het gebied ingezet voor geopolitieke zaken. Molenaar: "Italië kreeg van Nederland heel goedkoop, bijna gratis, gas geleverd. De reden daarachter was dat de Sovjet-Unie geen handelspartner mocht worden van een NAVO-land. Italië had gezegd te overwegen Russisch gas in te kopen. Nederland wilde dat vermijden."

Volgens Molenaar was de lage prijs vooral het idee van Joseph Luns, destijds minister van Buitenlandse Zaken, lid van de Katholieke Volkspartij (KVP). "Luns stond op de nominatielijst om secretaris-generaal van de NAVO te worden. Met deze deal zou hij goede sier maken." Volgens de biograaf is de gang van zaken geen geheim, maar wordt er liever niet over gesproken. "Dit heeft Nederland de afgelopen jaren honderd miljard euro gekost."

https://nos.nl/nieuwsuur/artik(...)sdebat-van-1967.htmlzieleffe
Gebruiker
User icon of zieleffe
spacer line
 

Lus je nog peultjes oh ik verwonder mij niets meer, als er meer schandalen aan het licht komt

Dus kritiek is op zijn plaats Emoticon: Bye bye Emoticon: Confused Emoticon: Devil


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Rudyklinkhamer
Gebruiker
spacer line
 

Het is 1 grote pleurisbende!!

https://twitter.com/Mamaprive/(...)/1096460153514274818

Thierry krijgt mijn stem ook!

Maar ja, het leven is.......

https://www.youtube.com/watch?v=3vCkGUW4XKMzieleffe
Gebruiker
User icon of zieleffe
spacer line
 

Eindelijk word ik omringt met mensen met echte verstand die hun gevoel op de juiste plaats hebben.
Ook nu in deze tijd mijnheer Rudyklinkhamer
Er komen nog meer schandalen aan het licht zie twitter van alle hoeken .
Seksschandalen van Haagse Ambtenaren.
Of het een fake news is?, ja dat weet ik niet maar het komt van Wierd Duk van de Telegraaf.
Ook nog een
Over doofpotten gesproken, hier is er nog een:
https://www.telegraaf.nl/nieuw(...)campaign=twitterfeed
"Geveld door de ’adoptiemaffia’."

P.S de link van je Youtube kanaal is niet meer beschikbaar het leven is KUT
Ja het is KUT met DT maar het leven bij mij gaat gewoon door ik geniet elke dag nog
Dus elke morgen weer wakker ben dan schijnt de zon weer . Emoticon: Wink
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Rudyklinkhamer
Gebruiker
spacer line
 

Wat een teringzooitje is het!!

Afgelopen zomer werd Roelie Post ontslagen, ondanks verzekeringen van Frans Timmermans, vicevoorzitter van de Europese Commissie, dat klokkenluiders speciale bescherming dienen te genieten. Post, die sinds 1983 voor de Commissie werkte, leeft sindsdien in een tijdelijk onderkomen, zonder inkomsten, zonder recht op een werkloosheidsuitkering, onzeker over de toekomst.

zieleffe
Gebruiker
User icon of zieleffe
spacer line
 


Op 17-02-2019 00:23 schreef Rudyklinkhamer:

Te gek voor woorden:
de VVD wil bezuinigingen op oudere patiënt: niet meer dialyseren

https://www.rijksoverheid.nl/a(...)ast-gebruik-van-zorg


Ja of het waar is, weet ik niet maar een ding weet ik wel. Emoticon: Yes!
Als die linkse varken Pim Fortuyn niet had vermoord dan waren we nu niet opgescheept met dat tuig dat elkaar niets gunnen, in ieder geval geen Rutte tijdperk .... Emoticon: Angry Emoticon: Angry
Ik stem op FVD dan voor de plaats twee ga ik Emoticon: Shiny
Vind die man een heel rustige uitstraling hebben en is scherp in zijn mening.
Of als Johan Derksen had mee gedaan dan kreeg hij misschien wel mijn stem. Emoticon: Shiny
Onder die categorie behoor je mij te beoordelen, daar geniet ik van die mannen...

Als de mensen het nu niet willen inzien hoe er met hen omgegaan word dan moeten ze maar op de blaren gaan zitten, want dan zijn het de huidige profiteurs van de samenleving. Emoticon: Angry


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Rudyklinkhamer
Gebruiker
spacer line
 


https://www.npostart.nl/nieuws(...)2-2019/VPWON_1297018

Ik ben bang dat GroenLinks groter gaat worden. Iedereen in mijn omgeving is geïndoctrineerd. Men vindt dat we echt iets aan de opwarming van de aarde moeten doen.zieleffe
Gebruiker
User icon of zieleffe
spacer line
 

Ja dat heb ik net zitten te bekijken en dan gaat GroenLinks met Rutte in zee om die klimaatwet er door te drukken, gekker kan je het niet maken. Emoticon: Angry
EEn stem op die GroenLinks is een stem op Rutte als het volk daar op in gaat dan zijn we verloren.
Dan komen we heel slecht er mee weg en ja als je het volk bekeek dan gaat je haren ook overeind staan, dat zijn weer die smerige linkse elite die oud communisten aan de macht.

Erger kan Nederland niet over komen.
Stem op FVD dan ben je zeker van dat die Rutte weg gestemd word, want, als de PVV ook groter maar moet worden, want het is er op of er onder.
Ik heb net de Graaf van de PVV gezien in de tweede kamer en dan moet je de ergernissen van de gezichten van andere parlement leden zien, ze erge zich dood.
Maar het is wel de kei harde waarheid wat ze in het parlement weer geven. Emoticon: Stupid Emoticon: Wink

e
En het aller ergste het word door de linkse NOS Omroep ook positief gebracht en negatief voor de FVD door de linkse verslaggevers die nog zo links zijn dan Karl Marx. Emoticon: Angry
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 


Op 16-02-2019 19:11 schreef Malam:
Ook ik heb mijn bericht hier gewist, kansloze actie iets in te brengen tegen iemand die zo negatief tegenover het leven staat, vrouwen, Europa, Azië, kortom het hele leven is kut, er komt geen positief woord uit, ik heb met mijn positieve instelling wel betere dingen te doen. Emoticon: Yes!
En dat is niet als een bejaarde Don Quichot tegen gefrustreerde ouwe lullen vechten die zelfs in staat zijn nadat ze in de staatsloterij een miljoen hebben gewonnen zitten te zeiken waarom het geen twee miljoen is. Emoticon: Bye bye
BIZAR.


Of het Bizar is, daar kunnen meningen over verschillen.
De mensen op dit forum leven doorgaans in NL of Indonesia. Er is wel degelijk een band. En mensen (als ik) maak me zorgen over bijv. mijn gespaarde pensioengeld.
Ik begrijp hieruit dat eenieder die zich zorgen maakt en dingen ziet gebeuren als verbranden van geld t.a.v. klimaatverhaal een negatieve instelling heeft en derhalve niet positief in het leven staat.

En daarmee smoren we elke vorm van weerstand en dialoog.
Kop onder het maaiveld houden, mondje dicht en klaar.

Totdat.... er gemorreld wordt aan het pensioen, dan weer epistel van Malam (scroll terug).
Of totdat Malam of zijn vrouw een nieuwe heup nodig heeft en daar voor moet vechten.

Commentaar leveren mag, als het bepaalde personen blijkbaar maar uitkomt.

Ook zie ik selectief geheugen, ik plaats van tijd tot tijd wel degelijk positieve dingen.
Wordt gemakshalve overheen gelezen.

En tenslotte mij wegzetten als ouwe lul en meneertje nooittevreden. Want ik heb commentaar. Doet me denken aan het verhaal van dat gifgas dat ik keihard werd weggezet als aluhoedje. Alleen, dat commentaar verstomde toen mijn vermoedens gewoon bleken te kloppen. Stuk voor stuk.

Zo rolt democratie.

Nee Malam, u heeft het geluk dat u al wat ouder bent, erg goed heeft verdiend met hard werken en nog van pensioen kan genieten. Dat is voor de latere generaties anders. Is commentaar, dus meneertje nooitgenoeg kaart wordt weer getrokken.
Waar is uw compassie voor uw leeftijdsgenoten die het alleen moeten doen van een AOW-tje en evt een klein beetje aanvulling van pensioen?
Ouderen die huilend de apotheek verlaten, omdat ze eigen bijdrage niet kunnen betalen (heb ik onlangs persoonlijk meegemaakt in NL).

Ik zie het te zwart. Die AOWertjes ook.

Ik heb gvd die eigen bijdrage voor die ouwe man betaald! kon het niet aanzien.
Je hebt links lullen en links handelen. Of uit compassie, kan mij het verrotten.

Jammer mensen. Jammer.

We geven het alleenrecht, en -woord weer aan Malam.
Lekker keuvelen over niks en/of commentaar geven, zolang het maar geen NL is.

Democratie, prachtig.


Heldere ziende

jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 

Overigens ook wel grappig die hele barricaden verhalen te lezen.
Dat was volgens mij precies toen ik een periode in Afrika zat en hulp verleende aan echte hulpbehoevenden, vrouwen, ouderen en kindjes.
Free of charge by the way... Anders krijg ik dat weer voor m'n oren.

Maar ja, ik ben al bestempeld als extreem rechts, aluhoedje, ouwe lul en meneertje nooitgenoeg.

Dat is het verschil tussen Links lullen en Links doen (of, komen we weer, uit compassie).

Mooi he, dat alleenrecht claimen.


Heldere ziende

zieleffe
Gebruiker
User icon of zieleffe
spacer line
 

Eindelijk komen er meer mensen met hun verstand er achter dat je niet traditioneel moet gaan stemmen en ook niet met gevoelens maar met de werkelijkheid waar de huidige partijen elke keer bezweren en ontkennen dat het multicultureel de problemen in Nederland hebben verergerd en dat we zeker eigen volk wel weet dat je verantwoordelijk ook moet zijn voor de ouderen en dat de jongeren gaan begrijpen als je verantwoordelijk ben zal er ook voor hen later het geld moeten liggen dat zij de zelfde faciliteiten blijven behouden. Daarin moet het land groot in blijven, maar niet je land weggeven of dat je dan gen bisnis meer kan bestaan in de wereld of in Europa .
De discussie van gisteren bij WNL is het gewoon erg dat ze bang zijn dat de fabrikanten weg gaan uit Nederland .
Dat zal mee vallen en of helemaal niet want we hebben mensen hier opgeleid die hun verantwoordelijkheid nemen.
Je kan beter uit de Uni gaan dan op GroenLinks te stemmen om de Co2 uitstoot laten betalen door de vervuiler want dat word door berekend aan de consument .
Ze hebben zelf wel verantwoordelijkheid om die uitstoot te verminderen ze zullen hun technieken van zelf wel oplossen dat vertrouwen moet je hebben, of ze verdwijnen naar het buitenland .
Heb je dat niet dan geef je een verkeerd signaal af... Emoticon: Yeah right!
GroenLinks mag niet meer groeien want dan betaal je het gelag voor jaren
Die mensen willen zich overal in bemoeien en uw zelfstandigheid gaat verloren met die lui Emoticon: AngryBen blij dat het toch een winst kan worden voor FVD want vertrouwen geven en hen goed in de gaten houden, dat ze je stem niet verkwanselt aan andere partijen .
Hoe grote die partij hoe meer kans hebben ze hun programma uitvoeren en uw stem niet aan andere te laten afpikken. Emoticon: Wink


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

zieleffe
Gebruiker
User icon of zieleffe
spacer line
 


Op 17-02-2019 01:50 schreef zieleffe:

[quote verwijderd]


Ja of het waar is, weet ik niet maar een ding weet ik wel. Emoticon: Yes!
Als die linkse varken Pim Fortuyn niet had vermoord dan waren we nu niet opgescheept met dat tuig dat elkaar niets gunnen, in ieder geval geen Rutte tijdperk .... Emoticon: Angry Emoticon: Angry
Ik stem op FVD dan voor de plaats twee ga ik Emoticon: Shiny
Vind die man een heel rustige uitstraling hebben en is scherp in zijn mening.
Of als Johan Derksen had mee gedaan dan kreeg hij misschien wel mijn stem. Emoticon: Shiny
Onder die categorie behoor je mij te beoordelen, daar geniet ik van die mannen...

Als de mensen het nu niet willen inzien hoe er met hen omgegaan word dan moeten ze maar op de blaren gaan zitten, want dan zijn het de huidige profiteurs van de samenleving. Emoticon: Angry


Dit moet ik even verduidelijken, anders denken de mensen dat ik een domme jongen ben .
Ik kan pas op 2 stemmen als er tweede kamer verkiezingen zijn.
Nu niet in provinciale verkiezingen is dat iemand anders
Eric de Bie (1971) is de lijsttrekker voor FVD in de provincie Noord-Brabant.
Eric is 20 jaar werkzaam in het notariaat.
Als echte Brabander wil hij zich inzetten ... Emoticon: Shiny
https://forumvoordemocratie.nl(...)incies/noord-brabant
https://forumvoordemocratie.nl/partij


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

harlys
Gebruiker
User icon of harlys
spacer line
 


On 16-02-2019 21:38 Maryono wrote:
Bedankt voor de aanvulling Malam,

Ziehier allerallerallerbeste Zieleffe de Nederlandse staat kreeg tijdens jouw generatie gewoonweg het geld in de schoot geworpen, Marshall hulp ter waarde van ongeveer 4 miljard gulden (lening), terugbetaling van Indonesische staat 4 miljard gulden inkomsten van het Gronings gas ik weet niet hoeveel miljarden euro's. Kijk, dan kan jij wel op je borst slaan van van wij hebben zo hard gewerkt aan de wederopbouw van Nederland, zorgwekkender is toch wel dat jullie dat inkomen ook weer zo snel hebben uitgegeven. Totaal geen plan voor de toekomst, meerjarenplan ho maar. Jouw generatie is de generatie van big spenders, van overvloed. Maar door jullie moeten wij bezuinigen, betalen wij ons blauw aan de zorgtoeslag, aan belastingen. Jullie generatie heeft de ontwikkeling van een schonere brandstof jarenlang tegengehouden en door jullie betalen we nu veel te veel aan de pomp ik kan nog wel even doorgaan, maar ik ga lekker samen knus met mijn gezinnetje op de bank televisie kijken.


En toen besloot je je maar aan te sluiten bij links om nederland te zuiveren van alles boven de 65. Dan kosten ze niks meer.

Amerika kreeg van Suharto alle Olie die ze maar wilden. Alle olie om de eilanden is nog steed van Amerika. Lees de documenten.

We hadden geen wederopbouw gekregen in Europa en de Nederlanders die nog in Indonesie inclusief de ambonezen en de KNIL werden anders vermoord.

De comministen werden afgeslacht direct na dat Suharto de macht greep.

Maar iedereen die ze dood wilden hebben waren ineens volgens de Amerikanen en Suhatro communisten.

Later toen de jeugd aan de macht kwam dromers zo als jou werd indonesie gezuiverd van
alles wat intellectueel was en dit door de rijken en het leger. ( had jij niet bij gezeten hoor)

Dezelfde (club) die ouderen zien zo als jij ze ziet.
Die (club) vermoorden trouwens de ouderen niet uit hoor.

Juist jouw generatie waar jij toe behoort word tot op de dag van vandaag uitgemoord.

Waarom dat moet je maar aan Prabowo vragen toen hij nog in het leger diende want die liet mensen in containers opsluiten (hele dorpen) en dropte ze boven zee.

Ik kan door gaan om je met feiten om de oren te slaan maar dat heeft geen zin jouw gedachten gang leid tot dood en verderf en likken naar de islam in Nederland en Europa. Dit omdat je te laf bent om voor je land te vechten.

Wij hebben wel iets opgebouwd maar jij weet er geen raad mee dus vernietig je het maar. En je maakt ook nog eens Nederland straat arm met je keuzes.

We kunnen best alles dragen want we zijn het rijkste land ter wereld en jij weet niet eens wat we bezitten over de wereld. Helaas klaplopers als jou mogen ook snoepen van dat vermogen.

Politiek is het een lang verhaal en daar durf ik mijn vingers onder te verwedden daar weet je niks van. En dat je niet snapt dat de Elite je voor het karretje spant ( begrijp ik wel uit je comments)

De rijken willen nog veel meer macht en geld en uit alles blijkt dat sloebers zo als jij helpen de rijken ook nog een handje en je kijkt de andere kant op bij wat ze dan ook maar uitspoken.

Zie hoe ze de grondstoffen opdelven in Afrika voor een Tesla. Dit door kinder arbeid.

In Indonesie kreeg je een dood straf als je zo over het land en zijn ouderen zou spreken Emoticon: Yes!

Tevens deze groep maakt uit wanneer we welvaart hebben of niet.>

Amerikanen de Duitsers en de Nederlanders inclusief het rijke zooitje in Indonesie hebben alle sloebers echt wel in de hand hoor >> The Bilderberg Meeting is an annual conference established in 1954 by Prince Bernhard

De rest is poppenkast om halve zwakzinnigen uit de stoel te krijgen met het idee we doen iets.

Suharto , Sukarno en leger figuren als Prabowo die hebben wat land gekregen en een droom bankrekeningen maar ze verkochten het Volk. ( wij Europianen waren toe al lang verkocht)https://www.theatlantic.com/in(...)he-us-agenda/543534/

roosjenEmail-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan.hotmail.com

Maryono
Gebruiker
User icon of Maryono
spacer line
 


Harleys heb je lekker geslapen?

Hoezo ben ik links? waaruit blijkt dat ik een hekel heb aan mensen boven de 65? Waar beweer ik dat jullie generatie niets heeft opgebouwd? Waarom ben ik een klaploper? Waarom beweer jij dat ik lik naar de Islam? Waarom is de ellende in Indonesië, toen Suharto aan de macht kwam, mijn schuld?

Onze generatie van eind jaren 60 zijn blijkbaar de grootste lapzwansen van de wereld, wij voeren niets uit en alle ellende van de wereld is onze schuld.

Zo ik ga nog even verder met lapzwanzen en kijken of ik nog een bejaarde een oor aan kan naaien.

Mvg

MaryonoBiarkan anjing menggonggong, kafilah berlalu.

Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

87,411,765 pageviews Een website van indahnesia.com