TRUMP en zijn toekomstige prikkelingen


 Subforum Andere praat 
29 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Andere praat > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent IndonesiŽ gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geŽxecuteerd in IndonesiŽ  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · IndonesiŽ gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Ik ben niet zo onder de indruk van zo'n wereldleider met ballen Jak, we hebben in het verleden een heel regiment van dat soort leiders gehad, om er een paar te noemen, te beginnen bij Napoleon, Stalin, Hitler en wat te denken van de keizer van Japan, die viel zelfs de VS aan.
We weten hoe het afgelopen is met die ballenleiders, heel Nederland staat op zijn strot over de afschaffing van de dividendbelasting (en terecht) maar laten we het is over die Amerikaanse ballenjongen hebben die belastingverlichting invoerde.

Meer inkomsten voor de Amerikanen die dan hun portemonnee open zetten en gaan consumeren, nix mis mee, tenzij je natuurlijk alleen de grote bedrijven en rijken het voordeel in de schoenen schuift, die gaan echt niet meer consumeren als dat ze al doen, het gevolg is dat dat de staatsschuld alleen maar verder oploopt en de gewone Amerikaan nog steeds op een houtje bijt.
Tientallen miljoenen Amerkanen in één klap zonder zorgverzekering zetten, tja daar heb je ballen voor nodig dat is waar, alleen jammer dat die ballen verkeerd worden gebruikt. Emoticon: Blush

Handelsoorlogen ontketenen, met je buurlanden, China en Europa, die uiteraard tegenmaatregelen nemen, dan mag je wel ballen hebben, maar heb je in je impulsiviteit wel bij de gevolgen stilgestaan. Emoticon: Confused
Europa neemt maatregelen die de staten met de meeste Trump aanhang treffen, China wordt keihard getroffen, die slaat terug, dat moet je maar eens aan de boeren vragen die sojabonen exporteren die 25 % heffing voor hun kiezen krijgen.

Domme korte termijn politiek om te laten zien hoe sterk je bent, die op de lange termijn desastreuze gevolgen hebben voor tientallen miljoenen Amerikanen die onderaan de welvaartsladder bungelen. Emoticon: Shut up!
In China zit er namelijk één met 1,4 miljard onderdanen die geen last van verkiezingen heeft, volledig schijt aan zijn imago heeft met de langste adem, die lacht zijn Chinese peentje uit zijn pantalon als hij ziet dat de staatsschuld van de VS inmiddels elke seconde met ruim 45.000 Dollar oploopt en die heeft veel meer tijd en een langere adem als de 30 maanden die Trump nog heeft om zijn belofte "Make America great again" waar te maken.

Het gaat mij iets te ver om deze wereldleider nu te bewieroken omdat hij de eerste is die in decennia heeft gesproken met die failliete mongool uit Noord Korea met als resultaat dat er een intentie verklaring is getekend.
Een Trumperiaanse zet om zich als krachtige wereldleider op de kaart te zetten om zijn ego te strelen waar Bill en Jane net als tientallen miljoenen andere Amerikanen die 14 uur per dag moeten werken om zich staande te houden geen ruk wijzer van worden. Emoticon: Nooo

Hij had de energie en opstelling en zijn vermogen om deals te sluiten zoals hij zelf zegt beter kunnen gebruiken om handelsakkoorden open te breken en betere voorwaarden voor zijn land eruit te halen in plaats van de hele wereld tegen zich in het harnas te jagen, waarmee hij zich zelf en de gewone Amerikaan die hij zo'n goed hart toe draagt in de voet schiet, in plaats van een leeg akkoord af te sluiten met die Noord Koreaanse mongool.
Ik ben het overigens wel met je eens dat hij ballen heeft Jak, het is alleen jammer dat die op de plek zitten waar bij een normaal mens hersenen zitten. Emoticon: Deviljakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 

Fiks verhaal Ziel,

1) Om Trump maar even gemakshalve te vergelijken met Hitler, Stalin, Mao vind ik ronduit achterlijk. Sorry, maar vind ik.

2) Handelsoorlog... Hey, soms moet je effe goed rammelen om het onderste uit de kan te krijgen.
Je kan t ook anders zien: Ow, heb ik al gezegd. Waarom mag hij niet eea fiks corrigeren? Moet ie dan dat soort achterlijke heffingen van bijv Canada maar toe blijven staan? 270%? Kom nou toch.
En China? Ow, als dat, dan China boos etc. Hey, dat houdt dan dus in dat China carte blanche heeft he. Want we mogen er niet hard tegenin.
Sabarrrrr Malam Emoticon: Yes! De soto zal niet zo heet worden gegeten joh. Eff schoppen dan weer naar de meja nego. Allemaal een spel. Werkte ook zo bij Kimmetje.

3) Met Kim: Joh, maakt niet uit wat ie doet, want het blijft in jouw ogen toch altijd fout. Goddomme zeg. Werk je voor CNN of GroenLinks?
Fact: HIJ zit aan tafel met Kim. Niemand anders uit Westerese wereld.
Leeg akkoord? Weten we dat al zeker dan? Er is in ieder geval een stap gezet die vele decennia geleden al gezet had moeten worden.
Een business agreement begint ook vaak met een MoU. Iets wat ook geen reet inhoudt. Is ook een start.
Ondanks dat het een mogelijk leeg akkoord is, er is wel een grote symbolische stap gezet en behoorlijk waarschijnlijk dat na deze eerste stap heel veel grote stappen kunnen volgen.


Ach ja

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Al die heren hadden ballen Jak, ik kan er nog wel een paar noemen, Videla, Chavez, Castro daar werd in hun tijd tegen aangekeken als leiders met ballen (zoals jij Trump noemt) die zich geen ruk van de rest van de wereld aantrokken.

Hey, soms moet je effe goed rammelen om het onderste uit de kan te krijgen. Emoticon: Confused

Het bovenstaande is net even iets anders als van de één op de andere dag eenzijdig akkoorden op te zeggen en importheffingen in te voeren, daar kan ik met de beste wil ter wereld geen begrip voor opbrengen.

Het enige positieve wat ik in deze intentie verklaring met Kill Them Young ziet is dat ze eerst daadwerkelijk hun nucleaire wapens op moeten ruimen voor dat de sancties worden opgeheven en niet zoals in 1994 toen ze hun atoomprogramma zouden stoppen en niet deden, maar wel een gigantische voedselhulp kregen.
We zullen kijken of Trump zijn poot stijf houdt, want het is tenslotte een "amazing nice guy", als ooit de grenzen open gaan van dat grote concentratie kamp dan zal duidelijk worden hoeveel miljoenen doden deze "amazing nice family" op hun geweten hebben. Emoticon: Angry
Hun atoomwapens vernietigen, never nooit niet, Kill is failliet die wil alleen maar de sancties opgeheven hebben, het volk van Noord Korea wist tot gisteren nog niet eens dat hun grote leider aan het knuffelen was met Trump. Emoticon: Shut up!

Ook zo iets, Iran hield zich wel keurig aan de voorwaarden en van de één op de andere dag werd door Trump het akkoord opgezegd en sancties opnieuw ingesteld, we kunnen het aan de olieprijzen inmiddels zien.
Deze man is een ramp voor Amerika en mensen die begrip voor de handelswijze van deze egocentrisch lul hebben kijken niet verder als dat hun neus lang is en verdiepen zich niet in de enorme schade deze vent zijn land toebrengt, sorry zo zie ik het nu eenmaal. Emoticon: Blushjakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 

Iran? Alstublieft zeg: Welke mongool verzint het om Iran tig centrifuges te leveren. Goddomme mega instabiel land met gekken.
En... aan voorwaarden hield/houdt. wat elk moment snoeihard kan veranderen.

NK: Denk dat dat land nu wel dusdanig aan het gas ligt dat het wel moet. idd hoeveel miljoenen over de kling gejaagd.

Ben nog niet overtuigd dat Trump enorme schade voor zijn land gaat toebrengen. We zullen zien.


Ach ja

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 


On 12-06-2018 16:03 jakarta-snacks wrote:
Iran? Alstublieft zeg: Welke mongool verzint het om Iran tig centrifuges te leveren. Goddomme mega instabiel land met gekken.
En... aan voorwaarden hield/houdt. wat elk moment snoeihard kan veranderen.

NK: Denk dat dat land nu wel dusdanig aan het gas ligt dat het wel moet. idd hoeveel miljoenen over de kling gejaagd.


Als Iran zich aan de voorwaarden houdt, maar de mogelijkheid bestaat dat ze dit op ieder moment snoeihard kan veranderen een reden is om het akkoord met Iran op te zeggen, wat heeft het dan nog voor zin om een akkoord met Kill Them Young af te sluiten. Emoticon: Blush

Het Internationaal Atoomagentschap en veiligheidsdiensten, waaronder de Amerikaanse zeggen dat Iran zich houdt aan alle bepalingen en controles.
En toch zegt Trump het akkoord op en legt Iran de de strengst denkbare sancties op. Emoticon: Yes!

Zijn er nu werkelijk mensen die geloven dat Noord Korea waar je nog moeilijker binnen kan komen als in Fort Knox en zelfs een veldmuis die stiekem de grens oversteekt van spionage wordt beschuldigd en met luchtafweergeschut wordt ge√ęxecuteerd (net als zijn in ongenade gevallen vazallen) nu de inspecteurs van het Atoomagentschap vrij toegang geven tot dat land wat √©√©n groot concentratiekamp is. Emoticon: Confused

Deze Trumperiaanse actie heeft slechts één doel, de glorie van Trump en aangezien hij net ze onbetrouwbaar is als een berin met jongen, kijk ik niet vreemd op als hij zijn mening herziet en de sancties gaat verlichten.
Zo tracht hij dan door te modderen tot 2020, dan klapt de boel onder een andere president en kan il Duce Trump twitteren dat hij de wereldvrede heeft bewaard en dat die verdomde democraten en de pers het weer verzieken. Emoticon: Talk to the hand

Let op, woorden om te onthouden, magische woorden die dit Trump wonder levendig moeten gaan houden "Verlichten van sancties" read my lips. Emoticon: Devilzieleffe
Gebruiker
User icon of zieleffe
spacer line
 


https://twitter.com/arnoldkarskens

Gezocht: Namen voor Top 3 Grootste #Trump bashers onder Bekende Nederlanders. Wie mag op de virtuele brandstapel? Na 1¬Ĺ jaar Donald ligt er n verdrag met Kim Jong-un, loopt de VS economisch prima en is werkloosheid record laag. Of is dat niet genoeg? Stem! Over n week de balans.

HOE KOMT HET DAT FIGUREN MET EEN BREED AAN KRACHTIGE MENTALITEIT DE STERKE JONGENS OP HUN PAD KRIJGEN.
Je kunt overal ergens van vinden maar daarmee hoef je niet het gelijk aan je zijde hebben.
We zullen zien achteraf is het pas duidelijk wanneer er weer verkiezingen zijn.
In ieder geval weten we dat de doorsnee Nederlanders TRump niet zien zitten.
Maar mag ik daarop een opmerking over maken.
2 weken thuis en je ziet op de TV berichten die echt door een voor gespiegeld tendens is gemaakt en daar zal de doorsnee mens wel zich aan refereren.
De werkelijkheid word je onthouden en je word gehersenspoeld.
Vooral die linkse kerk heeft overal zijn mening weer te geven terwijl het vaak ook een andere manier is om achter de waarheid te komen en dat is Internet....... Emoticon: Shiny

EXTRA
https://www.telegraaf.nl/nieuw(...)man-op-juiste-moment

Het beste van De Telegraaf
Opinie

Grove aannemer uit New York lijkt juiste man op juiste moment
Door LEON DE WINTER

Updated Gisteren, 20:20
Gisteren, 20:07 in COLUMNS
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2018
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

68,590,031 pageviews Een website van indahnesia.com