Datingsites


 Subforum Algemene Indonesiëpraat 
66 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent Indonesië gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geëxecuteerd in Indonesië  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · Indonesië gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
Diem.
Gebruiker
spacer line
 

Dank je wel jakarta-snacks. Zal ik zeker niet doen. Als je echt van elkaar houdt, dan zouden de procedures geen belemmering moeten zijn Emoticon: Smile
Diem.
Gebruiker
spacer line
 

Vandaag erg vervelend nieuws te horen gekregen. Ze voelde zich al een tijdje niet goed en kreeg verschillende wondjes over haar lichaam. Ze heeft bloed geprikt en ze blijkt HSV-1 en HSV-2 (herpes te hebben). Een groot deel van de bevolking heeft HSV-1, maar HSV-2 komt minder vaak voor en komt bijna uitsluitend voor via seksueel contact. En daarom voelt het voor mij ongelofelijk, want ze heeft nog nooit seks gehad en daar ben ik 10000% van overtuigd.

Mijn vraag is: Komt het vaker voor in Indonesië dat er een verkeerde diagnose wordt gesteld, bijvoorbeeld HSV-2? En is het bijvoorbeeld meer gebruikelijk in Indonesië dat besmetting plaatsvindt op een andere manier zoals slechte hygiëne?elsbeth
Gebruiker
spacer line
 

heel vervelend Diem, maar hoe weet je zo 10000% zeker dat zij nooit seks heeft gehad? En wat versta je onder seks? Herpes genitalis is een SOA, een Seksueel Overdraagbare Aandoening. Als zij dit inderdaad heeft is zij door iemand besmet, hoeft niet meteen dat ze met iemand "all the way" naar bed is geweest, kan ook via orale seks, met iemand die een koortslip heeft bijv. Tja, heel vervelend, maar denk toch dat ze wat uit te leggen heeft.Diem.
Gebruiker
spacer line
 

Ik weet het en ik heb het allemaal al doorgenomen vanavond op internet. Veruit de grootste kans is seks, maar het is niet onmogelijk om het via een andere manier op te lopen zoals huid op huidcontact, of via zoenen (van een vroeger vriendje bijvoorbeeld). En een koortslip is alleen HSV-1. De bloedtesten in Indonesie zijn over het algemeen wel betrouwbaar verder neem ik aan?elsbeth
Gebruiker
spacer line
 

Hoe oud is ze? Hoe kan je zo zeker van iemands verleden (en heden zijn) als je elkaar alleen in maart hebt ontmoet? Ik weet niks van bloedtesten in Indonesië. Weet verder ook niks van het onderwerp.Diem.
Gebruiker
spacer line
 

Ze is 25 jaar. Ik snap dat je dat zegt, maar ik ken haar al een paar jaar en zoiets weet ik gewoon zeker. Daar kunnen we lang over discussiëren, maar dat is niet nodig. In ieder geval heb ik net op internet gevonden dat bloedonderzoeken niet altijd betrouwbaar zijn en positief kunnen uitslaan, terwijl het in werkelijkheid negatief is. Het is denk ik verstandig om nog een tweede test te laten doen.

Het is in ieder geval verschrikkelijk dat je maandenlang ernaar uitkijkt om elkaar te zien, en dat je nu na dit nieuws, als je over een paar weken naar haar toe gaat, je straks gewoon bang bent om met haar te zoenen Emoticon: Cry4yoke4
Gebruiker
User icon of 4yoke4
spacer line
 

http://www.wikiwand.com/nl/Gen(...)le_herpes#/Symptomen

Hier al naar gekeken Diem?

Ben het met Elsbeth eens dat ze zeker iets uit te leggen heeft, zeker als je met haar verder wil gaan.

Misschien ligt er op jou ook wel een ziekenhuisrekening te wachten als je aankomt.


Het zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 


On 15-10-2018 22:09 Diem. wrote:
Ze is 25 jaar. Ik snap dat je dat zegt, maar ik ken haar al een paar jaar en zoiets weet ik gewoon zeker. Daar kunnen we lang over discussiëren, maar dat is niet nodig.


Ho ho ho Diem je had je account in de laatste week van 2016 aangemaakt, dus vanaf januari 2017 ging je van start en heb je 14 maanden lang verschillende contacten via internet onderhouden en eind februari 2018 ben je naar Indonesië gegaan om een paar contacten te ontmoeten.

Eind maart 2018 schreef je dat je terug was, zonder dat je een stap had genomen, je had nog wel diverse contacten via de chat.
Dan schrijf je eind september in een update dat je een innig contact hebt opgebouwd met een meisje en je vraagt nog trouwinformatie ook, dat is dus geen jaren maar 6 maanden en dan nog via internet ook en je hebt ze slechts één keer ontmoet.

Dan schrijf je dat je half november haar weer gaat ontmoeten en bovendien een weekje naar een appartementje in Yokyakarta met haar gaat, nadat je ze één keer hebt ontmoet en 6 maanden chatcontact hebt. Emoticon: Blush
Dat zal een Indonesische dame niet snel doen Diem die zijn namelijk niet zo vrij, nog sterker het is verboden, als je een appartementverhuurder treft die zich aan de regels houdt en die ziet dat jullie ongetrouwd zijn, dan weigert hij jou samen met je vriendin het appartement te verhuren. Emoticon: Talk to the hand

Een nadenkertje, de kans om herpes of een soa van de toiletbril op te lopen is minimaal, dat sprookje is inmiddels achterhaald.
Als jij moet oversteken op een drukke weg en het staat vast dat je 10 % kans hebt om plat gereden te worden terwijl je ook de keus hebt om niet over te steken.
Steek je dan toch over. Emoticon: Confused


4yoke4
Gebruiker
User icon of 4yoke4
spacer line
 

Carpe diem Malam, carpe diem denkt Diem. Emoticon: Party!


Het zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen

Diem.
Gebruiker
spacer line
 

Email-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan. 4yoke4: Bedankt voor de link, die had ik nog niet eerder gezien. Wel spreek je jezelf nogal tegen gezien de link die je stuurt. Je zegt dat ze wat uit te leggen heeft maar tegelijkertijd staat er in de link dat het virus tot 4 uur lang buiten het lichaam kan leven, en dan voornamelijk op vochtige en warme plakken (en die heb je in Indonesïe overal).

Email-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan. Malam: In januari 2017 heb ik haar voor het eerst ontmoet op internet, en vanaf die maand heb ik eigenlijk al intensief contact met haar, elke dag. Dus laten we zeggen bijna 2 jaar dan. En klopt, om dit op te lopen via de toiletbril is zo goed als onmogelijk, dus het is mij ook echt een raadsel hoe dit kan. Ik heb haar vanavond gesproken en weet wat meer informatie wat de dokter vertelde.

De wondjes die ze kreeg, begonnen op haar voet. Vervolgens kreeg ze een wondje op haar arm. Later kreeg ze die ook op haar rug en buik. Ik heb de foto's daarvan gezien. Het zijn wel flinke wondjes waar al een korst op zit en op dat moment jeukte het erg. De kleine blaasjes voordat het wondje ontstaat inclusief de jeuk heeft ze niet gezien of gemerkt, wat erg vreemd is als het daadwerkelijk herpes is. Ook liet ik haar een foto zien van herpes genitalis, maar ook dat heeft ze totaal niet. De bloedtest voor HSV-2 bleek trouwens negatief te zijn. Dit is mogelijk als het virus net is opgelopen. Toch begin ik meer en meer aan de diagnose te twijfelen of hier echt wel sprake van HSV-2 is en of de dokter wel helemaal eerlijk is. Ze vertelde me dat ze kon kiezen tussen injecties (nog nooit van gehoord in Nederland) of 3 maanden lang pillen slikken, wat 13,5 miljoen RP zou kosten. Ze vroeg aan de dokter wat voor medicijnen dat zijn, maar de dokter wilde het recept niet vertellen, ze moest eerst zeggen wat voor behandeling ze wil. Ze heeft besloten om nog even niks te doen en te overleggen met haar familie. Gezien haar klachten en het verhaal van de dokter begin ik me echt af te vragen of dit wel in de haak is. Ik denk dat ik dit het best aan een medisch forum kan vragen in de hoop dat enkele medisch-specialisten mij verder kunnen helpen als ik hen het verhaal voorleg inclusief foto's.

In ieder geval bedankt voor het meedenken allemaal.Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Oeps dat is 3 maanden lang voor circa Rp 150.000 per dag aan pillen. Emoticon: Confused
Zo'n verhaal over dure medische kosten en een onduidelijke diagnose van de dokter heb ik pas ook nog ergens gelezen.4yoke4
Gebruiker
User icon of 4yoke4
spacer line
 


4yoke4: Bedankt voor de link, die had ik nog niet eerder gezien. Wel spreek je jezelf nogal tegen gezien de link die je stuurt. Je zegt dat ze wat uit te leggen heeft maar tegelijkertijd staat er in de link dat het virus tot 4 uur lang buiten het lichaam kan leven, en dan voornamelijk op vochtige en warme plakken (en die heb je in Indonesïe overal).


Misschien komt het van haar lippenbalsem, zou ook kunnen lees ik in de link.
Misschien kan ze dat aan je uitleggen.

Ik geloof niet in sprookjes maar het is voor jou natuurlijk te hopen dat het geen SOA is.
Leer haar eerst maar eens beter kennen en wacht af of ze je vraagt om de nota van de dokter te betalen die torenhoog kan zijn terwijl hij niet wil vertellen wat voor medicatie hij haar wil geven.

25 jaar en met jou in een appartement in Yogyakarta? Dat kost je geld.
Dan heb je nog het verschijnsel "privie" ik schrijf het maar zoals ze het uitspreken.
privé voor jou alleen zolang als het duurt. AWAS !!!!Het zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen

Erik Manado
Gebruiker
spacer line
 

Sorry Diem, ik hoop niet dat je droom nu in duigen valt.
25 jaar jong en voor 1000 % zeker weten dat ze nooit seks heeft gehad terwijl ze wel met je in het gehuurde appartement wil nog voor het huwelijk.
Een maagd van 25 lentes is in Indonesië bijna niet te vinden, maar jouw vriendin kan best de uitzondering op de regel zijn. Hoewel de maagden via een datingsite waarschijnlijk nog dunner gezaaid zijn.
Ik weet dat je dit niet graag hoort, maar wees voorzichtig en probeer langs de roze bril heen te kijken.

Het is overigens helemaal niet erg indien ze geen maagd meer zou zijn hoor, wat dat betreft hoeft ze hiervoor echt niet veroordeeld te worden. Dat is gewoon menselijk.
De ziekte verschijnselen zijn wel zorgelijk, ik hoop dat er een goede behandeling is met snelle genezing.

Veel sterkte en beterschap, zal voor jouw ook geen gemakkelijke tijd zijn met veel onzekerheid.
jstar
Gebruiker
spacer line
 

Maagden van 25 zijn hier zeer veel maar die zijn inderdaad miet zomaar even te vinden en ze gaan echt niet met jou op hotel of zo.

Die panikeert nu omdat ze beseft dat je bij het bezoek gaat ontdekken dat ze die aandoening heeft. Die er al lang is natuurlijk.jstar
Gebruiker
spacer line
 

Dat is trouwens geen waardeoordeel. Maagd of niet is voor mij totaal irrelevant en ik hoop voor jou ook. (Eigenlijk is wat ervaring helemaal niet zo slecht.) En ik kan me goed voorstellen dat men bepaalde aandoeningen in het begin verzwijgt.Diem.
Gebruiker
spacer line
 

Email-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan. Malam: Inderdaad erg hoge kosten, ik neem aan dat dat niet normaal is? Of kunnen zulke behandelingen echt zo duur zijn? Het grote verschil is dat ze mij nog nooit iets van geld iets gevraagd en zoiets nooit zou doen Emoticon: Wink

Email-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan. 4yoke4: Waarom kost me dat geld? Ik ga 4 daagjes met haar naar een appartement in Jogja en we weten allemaal dat Indonesië geen duur land is, dus ik snap het probleem niet.

Email-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan. Erik Manado: We gaan slechts voor een paar dagen naar een appartement en bovendien hebben we onze eigen kamer, dat wilden we allebei zo. En dat maagden van 25 jaar bijna niet te vinden zijn vind ik wat overdreven. Uiteraard heb ik in maart ook vrienden ontmoet die geen maagd meer waren, maar dat betekent niet dat niemand het meer is. En geloof het of niet, maar ik ben ook nog maagd. Wij zijn beiden christen en daarom willen we dit zo houden tot het huwelijk. Ik weet uiteraard niet alles, ik ben ook maar een mens, maar ik denk dat ik het het beste kan inschatten wat voor meisje het is en of ik haar kan geloven of niet. En dank je wel Erik Emoticon: Smile

Ik word er een beetje moe van om me constant te moeten verdedigen tegen zulke vooroordelen. Er is nu genoeg over gezegd en ik zal meer informatie inwinnen op een medisch forum om te achterhalen wat voor ziekte ze kan hebben.Erik Manado
Gebruiker
spacer line
 


Op 17-10-2018 00:52 schreef Erik Manado:


Het is overigens helemaal niet erg indien ze geen maagd meer zou zijn hoor, wat dat betreft hoeft ze hiervoor echt niet veroordeeld te worden. Dat is gewoon menselijk.Ik gaf er ook geen oordeel over, zie mijn opmerking hierover.

Je hoeft je er ook niet voor te verdedigen, het zijn goed bedoelde adviezen.
Ik hoop oprecht dat alles goed gaat komen voor jullie.
zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Erik dan zal ik mij maar niet bemoeien en mijn mening plaatsen.
Want er lopen heel wat sukkels rond in de wereld die iets aan aantrekking kracht hebben en daardoor gemakkelijk in zeversloten te gelijk in lopen....... Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Diem.
Gebruiker
spacer line
 

Dank je wel Erik.
Ik hoop het ook en hopelijk kom ik binnenkort meer te weten wat ze precies mankeert en dan hopen op een spoedig herstel.jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 


Op 16-10-2018 23:02 schreef Malam:
Oeps dat is 3 maanden lang voor circa Rp 150.000 per dag aan pillen. Emoticon: Confused
Zon verhaal over dure medische kosten en een onduidelijke diagnose van de dokter heb ik pas ook nog ergens gelezen.


NEEEEE. ROFLOL. Daarrrrrrr gaan we weer. Nieuwe kansen, nieuwe prijzen Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud
Laat me raden:
Geen selfies, want mag niet bewegen
8 zakken bloed

Feit van 13,5 miljoen aan pillen ligt er al . Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud

Dokter wil het recept niet vertellen Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud Eerst betalennnn. Anders geen nieuwe prijzennnnn. Komt dat zien, komt dat zien.

Email-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan.Diem: Kom maar op met de gegevens. Ik ben meer arts dan menigeen hier in Indo, die hun papieren bij een zak rijst en na een dansje rond het kampvuur hebben gekregen.


Heldere ziende

jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 


Op 16-10-2018 23:49 schreef 4yoke4:

[quote verwijderd]


Misschien komt het van haar lippenbalsem, zou ook kunnen lees ik in de link.
Misschien kan ze dat aan je uitleggen.


Dat t op haar andere lippen moet.


Heldere ziende

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Diem je zit tegen mensen aan te praten die nagenoeg allemaal een Indonesische partner hebben, ook mensen die allemaal langere tijd in Indonesië gebivakkeerd hebben of er nog wonen, Erik heeft er lang gewoond, Jstar woont er en de meesten spreken de taal of in ieder geval een behoorlijk mondje en kennen de cultuur. Emoticon: Yes!

Ik heb zelf gewerkt in Indonesië, de bouw van een heel geavanceerd offshore schip, waardoor er een doorlopende stoet van specialisten uit Nederland en Scandinavië enige weken kwamen om de boel te plaatsen,installeren/in te regelen.
Ik deed niets aan de technische kant, wat controle en gezien mijn redelijke kennis van het Indonesisch ging ik steeds meer fungeren als verbindinsman tussen de Indonesiërs en specialisten, we zaten allemaal in één hotel dus ook in vije tijd nam ik ze onder mijn hoede. Emoticon: Wink
Ik was er thuis, de nieuwkomers wilden nog wel eens wat, dan nam ik ze op sleeptouw want ik ben zelf ook een liefhebber, gezien mijn leeftijd en taalkennis was ik dus ook verbindingsman tussen de jongens die een blommetje zochten en de blommetjes die een steeltje zochten, waardoor ik ook heel veel contact had met de blommetjes. Emoticon: Yes!

Ik was Daddy waar die blommetjes hun hart uit konden storten en vragen konden stellen en aan de andere kant de man die zijn collega's voor fouten wilde behoeden en met beide benen op de grond wilde houden. Emoticon: Yes!
Daar heb ik al mijn diplomatieke vaardigheden voor aan moeten spreken, en gelukkig heb ik een ijzeren geheugen zodat ik de zaken niet door elkaar heen haalde, want 60 % van de dames waren net aangekomen en begonnen met werken in het uitgaansgebied. Emoticon: Wink
Door werkeloosheid op alle eilanden gedwongen om naar Batam te komen een speciale economische zone, waar veel werk is, velen met een goede opleiding op zoek naar werk en om te overleven een baantje genomen in het uitgaansgebied. Emoticon: Yeah right!

Althans voor hun veroveringen, niet voor Daddy, ik wist wel beter en eerlijk gezegd logen de meesten ook niet tegen mij, bovendien stuk voor stuk lieve meiden die vaak door de economische situatie niet anders konden. Emoticon: Nooo
Maakt ook geen ruk uit, ik zal nooit oordelen over die meiden, ik heb een dame meegemaakt die meer lullen had geslikt als dat er klinknagels in de Moerdijkbrug zaten die getrouwd is met een Nederlander uit Groningen die haar naar Nederland heeft gehaald en al 8 jaar een droom huwelijk hebben. Emoticon: Worship
Laat ik haar Dewi noemen, een schat van een meid, die altijd mijn nagels knipte in de kroeg, vond ze leuk om te doen en ik heb er zelf een schurft aan, dan kreeg ze 50.000 en drinken van me, die liep tegen collega Jan (gefingeeerde naam) van mij aan, oei oei oei. Emoticon: Talk to the hand

Die twee zijn nu al 8 jaar stikgelukkig, ik schreef haar een jaar geleden op FB dat mijn nagels te lang waren, toen schreef ze "Voor jou reis ik naar Rotterdam" lief hè. Emoticon: Blush
Ik kan een boek schrijven over de liefdesperikelen die ik heb meegemaakt, goede en slechte, het is niet anders, kijk dus niet vreemd op als mensen hier op het forum kritisch zijn, het is bezorgdheid van mensen die weten hoe het daar werkt en niet meer dan dat. Emoticon: Nooo
Uit je schrijven heb ik namelijk het idee dat je een ongeloofelijke goeie gast bent, maar wel verschrikkelijk naief. Emoticon: Yes!jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 


Op 17-10-2018 06:40 schreef Diem.:

Ik word er een beetje moe van om me constant te moeten verdedigen tegen zulke vooroordelen. Er is nu genoeg over gezegd en ik zal meer informatie inwinnen op een medisch forum om te achterhalen wat voor ziekte ze kan hebben.


Diem, je vraagt er wel wat zelf om he. Als je roept na wat speurwerk van Malam dat je 1000% ervan overtuigd bent van.. etc. Kom op zeg.

En dan kun je bepaalde uitspraken van doorgewinterde Indonesia verblijvers wel vooroordelen vinden, dat mag, maar Malam heeft vrijwel altijd gelijk.
Behalve als ie met mij in discussie raakt Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud , he ouwe Rotturdammurt.

En ik sluit me aan bij Malam's uitspraak t.a.v. van 25 jarige maagden. Nou, die zijn behoorlijk lastig te vinden. Ook "vrome" hoofddoekjes. OF Christenen.

Anyway, maakt me verder geen reet uit wel/niet maagd. Ik geef voorkeur aan niet. Scheelt weer een bloedbad en, wie weet, 8 zakken bloed (he, Belanda69..)

Even serieus:
Is ze getest op andere SOA's? Gonorroe? Chlamydia? Met een van deze 2 of beiden is een paar pillen in de mik klaar. Mogelijk een prikkie erbij (intramusculairtje, niks bijzonders).
Resultaatje van telling leukocyten? -> bacteriele infectie ipv virus?

Je kan wel gaan speuren op fora op basis van wat foto's, maar zolang je geen uitslagen van tests hebt, is dat kansloos en kan eigen diagnose en angstgedachten en aannames zelfs gevaarlijk zijn.

Eff serie tests op allergie. Wie weet wat daar uit rolt.

Tip: Laat haar naar een echt ziekenhuis gaan in plaats van een hoekie poekie "dokter" die zijn recept pas verklapt NA betaling. Laaienlichter.
Simpel: in een echt ziekenhuis wordt degelijk onderzoek gedaan, worden resultaten besproken en wordt diagnose gesteld. Zonder vage dansjes om een vuurtje en een duif zn strot afbijten, want brengt genezing etc.


Heldere ziende

jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 
Heldere ziende

jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 


Op 17-10-2018 18:35 schreef Malam:
ik heb een dame meegemaakt die meer lullen had geslikt als dat er klinknagels in de Moerdijkbrug zaten


He Malam, bedankt he. Hoest en stik in mn koffie bij t lezen van bovenstaand.
Wie maakt m'n laptop nu koffievrij? Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud


Heldere ziende

Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2021
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

102,748,364 pageviews Een website van indahnesia.com