4 november even niet naar Jakarta.


 Subforum In het nieuws 
62 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > In het nieuws > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent Indonesië gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geëxecuteerd in Indonesië  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · Indonesië gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Klopt Anne Mieke, 100.000 van die witgejurkte relnichten zijn een vlooienscheet op de totale bevolking en reken maar dat hun leiders dat gepeupel op het hart heeft gedrukt geen geweld te gebruiken, want dan is het echt einde oefening.
Ik ben blij dat het niet uit de jatten is gelopen op enkele incidenten na, eerlijkheid gebied mij te zeggen dat mij dat honderd procent meevalt.

Maar ik kijk ook een stukje verder, wat positief is dat de president geweigerd heeft de grote zelfbenoemde kalief van de FPI Habib Rizieq te ontmoeten, ondanks de druk van alle smeerpijpen om hem heen.
Hoe onbeduidend dat dit ook lijkt, dat is van grote waarde, hiermee geeft Widodo te kennen dat de FPI een organisatie is waar hij niet mee wil communiceren.
Wat dit hele gedoe voor gevolgen heeft voor Ahok is koffiedik kijken, zeker is dat ze concessies hebben moeten doen om de lieve vrede te bewaren en dat zou wel eens nadelig voor Ahok kunnen zijn.

Sommige zaken waar tientallen miljoenen Euro's zijn gestolen wachten jaren op onderzoek of de gang naar het gerechtshof.
Vaak wordt er dan gezegd dat ondanks dat president Widodo hoog in heeft gezet op corruptie hij geen invloed heeft op de rechtsgang.
Om vandaag te lezen dat de vice president Kalla de extremisten heeft ontvangen en heeft verzekerd dat Ahok binnen twee weken voor de rechter staat. Emoticon: ConfusedMalam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 


On 04-11-2016 13:03 Malam wrote:

Ik ben blij dat het niet uit de jatten is gelopen op enkele incidenten na, eerlijkheid gebied mij te zeggen dat mij dat honderd procent meevalt.


Oeps foutje bedankt, iets te vroeg gejuicht, het zou om 18.00 uur afgelopen zijn, het is nu 20.15 uur en nu gaat het echt los.
De zenders geven rechtstreeks verslag van die grafbende.salina
Gebruiker
User icon of salina
spacer line
 

Wat vreselijk toch weer dit Emoticon: Cryzieleffe
Gebruiker
spacer line
 


On 04-11-2016 14:18 Malam wrote:

[quote removed]


Oeps foutje bedankt, iets te vroeg gejuicht, het zou om 18.00 uur afgelopen zijn, het is nu 20.15 uur en nu gaat het echt los.
De zenders geven rechtstreeks verslag van die grafbende.

Ja Malam het is nu geheel uit de hand gelopen.
Ik moet nu toegeven dat ik fout zat.
Zelfs zitten ze heel dicht bij, waar ik nu zit, want aan de overkant van het water woont Ahok en daar willen ze naar toe.
Jokowi heeft gewoon vandaag zijn werkbezoek afgewerkt vreemd maar ja waar.

Maar wat mij tegen valt is het optreden van de politie, ze schieten niet, dus de overwinning zit dan bij die demonstranten en dat hebben ze nu wel door.
Ik zie zelfs politie op de loop gaan, voor een horde mensen die op hen afkomen.
Ik denk dat, dat het ook hoort bij die stille, op de achtergrond bij de politie, je weet hoe corrupt ze zijn, maar vertrouwen kun je ze niet, dus afwachten tot dat ze voor onze deur staan 31 hoog ben benieuwd.
Ik zie wel in de verte vanaf mijn balkon zwaailichten dichtbij, hier onder de weg is het nog rustig.
Ja als je niet wilt schieten en dat zal de opdracht zijn, ja dan verlies je altijd je macht tegen een stel barbaren.
Ongelooflijk is het nu uit de hand gelopen, maar ja dat is als de mensen niet meer thuis kunnen komen en dan maar rellend over de weg totdat je er bij neervalt
Allemaal jongere die aan het rellen zijn..... Emoticon: Devil Emoticon: Cry Emoticon: ConfusedVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 

Helemaal niet vreemd dat Jokowi z'n werkbezoek niet gecancelled heeft. Is strategie. En een goeie ook. Geen aandacht geven.

Niet schieten is ook verstandig, anders geef je die ophitsers een verdomd goed argument "kijk, ze schieten op ons, op echte moslims".

Kortom, laat die mafklappers maar kilometers maken (is gezond), zo min mogelijk inhoudelijke aandacht aan besteden en lekker voorbij laten gaan. Elke week die bussen met mafklappers laten komen gaat de organisatoren wel heel veel geld kosten en het "gewone" volk wordt het dan kostbeu (voor zover ze dat al niet zijn).
Heldere ziende

Jan van Toor
Gebruiker
spacer line
 

Zal ik Geert Wilders maar die kant opsturen om de zaak te kalmeren ? Die heeft immers zijn roots daar ( Soekabumi ) sorry grapje !Anne Mieke
Gebruiker
User icon of Anne Mieke
spacer line
 

Ik zie wat grappen over kalifaat, witjurken etc. Ik blijf erbij dat de meesten zoals ook vaak wordt beschreven gematigde moslims zijn. Nu maakt het mij niet uit of ze gematigd of conservatief zijn als anderen maar met rust gelaten worden.
Misschien is het wel een idee om een kalifaat te stichten. Gewoon een apart land in Indonesie waarbinnen die grenzen hun eigen regels gelden, noem het voor mij part een stroming binnen de islam. Maar wel allemaal uit eigen vrije wil en je verder niet bemoeien met andersdenkenden. Die 100.000 van vandaag is natuurlijk niet alles. Er zijn er meer, misschien wel 500.000, misschien wel een miljoen maar dan komen we relatief nog niet aan 1 %,
Een stuk van Aceh zou mooi zijn. Dat ligt toch al aan de rand van Indonesie.
Maar, daar gaat het allemaal niet om natuurlijk. Het gaat om macht, invloed. Niet om het land naar een hoger niveau te brengen. Het begint een beetje Algerije-achtige vormen aan te nemen. Ook in Indonesie zijn hierdoor gewone burger het slachtoffer van “geloofs”genoten waardoor de gewone moslims een steeds slechtere naam krijgen en het gapende gat tot toenadering steeds groter wordt. Het land kan zoveel meer zijn dan eentje met altijd en alleen maar problemen. Een president, welke ook kan niet alles oplossen. Een demo omdat je het vanwege geloof niet met iemand eens bent? (ik gebruik maar de zachte versie).
Het wordt tijd dat er eens met grof geschut gedemonstreerd wordt tegen de slechte infrastructuur, tegen de tienduizenden dorpen zonder stromend water of elektriciteit, tegen de misstanden mbt de bosbranden, corruptie, leningstelsel, lichamelijk en psychische zorg. Dáár horen die 100.000 mensen thuis.
Indonesia bisa? Dat was toch de slogan van een jaar of 6 (?) geleden? Nou, niet dus… Ya, memang bisa (dat staat vast), tetapi tidak mau….
Mijn overleden moeder: “kan niet ligt op het kerkhof en wil niet ligt er naast…”

Een land met zo ongeveer de meest potentie ter wereld... waar is het fout gegaan?


Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

Kembang
Gebruiker
User icon of Kembang
spacer line
 

Op het moment dat Suharto president werd... is begonnen bevolking de Islam op te dringen, beter gezegd MOETEN te bekeren...

Nadat hij als dictator álle macht naar zich toe heeft getrokken en miljoenen ruphia's achterover heeft gedrukt en járen daarna van de president stoel werd afgerukt....is vanaf dat moment tot op heden een macht strijd ontstaan ....het grootste gevaar is dat de extremisten in de Islam NIET de overhand krijgen... dan is Java in no-time een kalifaat van de IS geworden. En dáár streeft dat tuig ernaar....
Ik heb écht met de bevolking te doen.....maar 8 van de tien Indonesiërs hebben een IQ van een schaap en daarom gaan ze ook die domme meute achterna c.q. volgen.... Emoticon: Confused Emoticon: Confused Emoticon: Confused

Dus AM....lijkt mij helemaal géén goed idee om ergens in Indonesië een kalifaat te stichten.....misschien op een onbewoond eiland ergens in de Indische Oceaan....dan heb ik alweer medelijden met de vrouwen in de kalifaat c.q. sharia-wet....bbbbrrrrr Emoticon: Cry Emoticon: Cry

Zo zie ik het tenminste vanuit mijn standpunt..... Emoticon: Yes!
trenza
Gebruiker
spacer line
 

hou toch eens op met klagen en zeuren met Indonesia gaat het heel goedJan van Toor
Gebruiker
spacer line
 


Op 04-11-2016 19:20 schreef trenza:
hou toch eens op met klagen en zeuren met Indonesia gaat het heel goed


Ja hoor je hebt gelijk hoor , droom lekker verder !
Nou wil ik niet pessimistisch zijn, maar er komt een oplossing zij het eentje op de langere termijn ! Dit alles (mondiale oorlogen en andere shit) houd allemaal op wanneer de factor mens niet langer op deze aarde rondloopt, en ďie tijd komt gegarandeerd of denken we dat we hier voor altijd zijn ?? Tot aan dat moment blijven we met z'n allen er een bende van maken want dat zit in onze genen !nsenada
Gebruiker
User icon of nsenada
spacer line
 


On 04-11-2016 19:42 Jan van Toor wrote:

[quote removed]


Ja hoor je hebt gelijk hoor , droom lekker verder !
Nou wil ik niet pessimistisch zijn, maar er komt een oplossing zij het eentje op de langere termijn ! Dit alles (mondiale oorlogen en andere shit) houd allemaal op wanneer de factor mens niet langer op deze aarde rondloopt, en ďie tijd komt gegarandeerd of denken we dat we hier voor altijd zijn ?? Tot aan dat moment blijven we met z'n allen er een bende van maken want dat zit in onze genen !


Volledig mee eens! Wij houden op te bestaan en dan kan de evolutie verder gaan en hopelijk goed dan.


There's a big difference between kneeling down and bending over!

Jan van Toor
Gebruiker
spacer line
 

Bericht bij nader inzicht verwijderd ivbm teveel offtopic.
grtz.zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Ja toch maar terug komend op het gebeuren en dat na 18.00uur zie je dat het toch uit de hand was gelopen.
De minderheid gijzelt de meerderheid men keek er naar en doet niets dan enkele journalisten het ziekenhuis in slaan.
Men was in onderhandeling gegaan met die witjurken en Waranto die boef en Kalla maar wat daaruit voort kwam heb ik niets van gemerkt.
Tot ik de president vanmorgen hoorde vertellen dat hij wat betreft Ahok zijn beloop moet krijgen en dat hij er voor zou zorgen dat het transparant zal gebeuren
HE TRANSPARANT HIER IN INDONESIE MAN, MAN WAAR HEB JE HET OVER .
De gehele rechtelijke macht is hier zo corrupt als de pest, dan geloof ik totaal niet aan transparant werken hier.
Zou hij het begrijpen dat het niet alleen om Ahok gaat maar er zit een machtspelletje achter die deze demonstratie uit de hand was gekomen de man waar Jokowi gewoon aan voorbij was gegaan en geen gesprek met hem gevoerd had .
Wie denk jullie hoe die man heet
Judiono zijn zoon wil hij voorbereiden op die troon.
Daar gebruik hij dit smerige volkje voor die na 18.00uur zijn gaan schoppen en slaan naar de politie die niets mocht uitvoeren alleen maar tegen houden.
Als je dit zo toe laat dan ben je als land verloren want hard optreden is de enige middel om je macht te behouden.
Maar aangezien de staf van de militairen en politie die Jokowi niet graag zien zitten neemt die risico. Emoticon: Angry Emoticon: Angry

Ook hier is het koffie dik kijken over het proces van Ahok, maar dat hij gouverneur af is dat denk ik wel, want ze zullen hem onder druk zetten om aftetreden.
Hij is afhankelijk, hij heeft zich aan gesloten door dat rood jasje van Opoe Magawatie aan te trekken om zo de verkiezingen in te gaan.
Voorheen had hij geen partij en kon onafhankelijk zijn gang gaan.
Neen die zie je niet meer terug als gouverneur, of ik moet mij vergissen en dat hoop ik dan ook.
In ieder geval het geheel is Indonesië de wereld over gegaan, als een barbaars volkje dat de minderheid maar aan kan protesteren, daar word alles aan gehangen, dus krijg hiermee een slechte naam.
Nu gaan ze al met hun economie naar beneden dus de rest volgt.
Ik was positief voor de toekomst want 100,000 mensen of een miljoen tegen over 240 miljoen kan veel betekenen die maken straks de dienst uit door zulk soort acties bereiken ze veel meer dan wij denken.
Je zou toch zeggen de verkiezingen die maak het uit.
Ja tot nu toe nog ,maar als ze op slinkse wijze in het parlement de meerderheid krijgen dan is de president en gouverneur van de baan want dan worden ze aangesteld.
Terug naar af Soekarno en na 1965 Suharto, zijn ook niet verkozen door het volk
maar gewoon aangesteld als president. Emoticon: Shut up!

Ongelofelijk laten de elite hier zich inpakken en dat zou wel eens een doodsteek kunnen betekenen dat er geen buitenlandse bedrijven meer naar dit land zullen komen en investeringen niet meer gedaan worden.
Dan heeft Joko-widodo zijn zin, zelf je broek ophouden, zei hij toch bij zijn aanstelling een zelfstandig land worden, protectionisme is dan dit land niet verloren??.
Iets maken zelf gaat heel moeizaam, men is er wel mee bezig, maar de ruimte krijgen ze niet, ICT die dat kunnen is maar een kleine groep, daar is het volk te eigenwijs voor.
Zelf ontwikkelen ja de dingen die cultureel gebonden zijn als Wayang poppen en spellen en houtsnijwerk zijn in hen in goede handen, vele producten zoals de Unilever producten gaat via buitenland en ze zullen zelf wel hier fabrieken hebben onder Unilever naam, het doet de productie hier maken en dan verkopen ook in het buitenland om dat de lonen zo laag zijn.
En zo kan je wel door gaan maar blijf hopen ik heb hier niets gemerkt want de TV op het terrasje gisteravond, stond op voetballen de mensen interesseert het hen niet wat er de rest van Indonesië gebeurd laat staan van de wereld.......Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Je was me net voor Ziel, terwijl ik mijn gedachten aan het toetsenbord toe vertrouwde heb jij jouw bericht geplaatst en ik zie dat onze gedachte wat betreft Ahok het zelfde is.

Wat er gisteren met name s'avonds in Jakarta is gebeurd is het gevolg van meer dan 10 jaar fluwelen handschoenen politiek t.a.v. radicale moslimorganisaties.
Deze organisaties zijn keer op keer betrokken geweest bij geweld, kerkgebouwen zijn onder andere een geliefd object van die werkloze relnichten, ook de politieke partijen maken graag gebruik van die organisaties wanneer het ze uit komt. Emoticon: Nice

Het percentage radicalen op de moslimbevolking van Indonesië is te verwaarlozen, Anne Mieke haalde het al aan, maar wat ze te weeg kunnen brengen hebben we gisteren in Jakarta gezien en dat is zeer zorgelijk. Emoticon: Angry
Het was natuurlijk fantastisch dat Widodo afgelopen week op bezoek ging bij Gerindra voorzitter Prabowo, ze kropen samen nog op een knol ook, al hoe wel ik altijd de indruk heb als Prabowo op een paard zit dat de lul van dat edele dier er niet onder hangt maar op zijn rug zit. Emoticon: Laugh out loud

Ook Prab riep op tot kalmte, allemaal uiterlijke schijn, als we weten dat het duo Baswedan en Uno kandidaat zijn voor het gouverneurschap met de steun van Gerindra en de PKS en we zien gisteren twee vice voorzitters van de senaat (DPR) Fadli Zon (Gerindra) en Fahri Hamzah (PKS) gebroedelijk met de opperwitjurk van de FPI Habib Rizieq op de commandowagen het publiek ophitsen om Ahok de gevangenis in te gooien. Emoticon: Confused
Fahri Hamzah ging nog een stap verder, die durfde te verkondigen dat er twee mogelijkheden zijn om de president af te zetten, één via het parlement en twee via een revolutie, koren op de molen van het gepeupel, die daar gisterenavond maar gelijk een begin mee maakten. Emoticon: Shut up!

Hoe het nu verder gaat is speculeren, mijn inschatting is dat Ahok het heeft gehad, die gaan ze opofferen het ligt voor de hand dat Widodo hem het advies geeft zich zelf terug te trekken, dan heeft rechtelijke vervolging ook geen zin meer en in het gunstigste geval neemt Widodo hem dan medio 2017 op in zijn ministersploeg.
Wederom een overwinning voor de radicalen, zoals ik al zei, fluwelen handschoenen politiek waardoor de radicalen steeds meer terreinwinst maken. Emoticon: Worship


Jakarta likt zijn wonden, trieste inventarisatie van gisterenavond, tientallen gewonden opgenomen in het ziekenhuis, 18 auto's verrampeneerd waarvan 3 volledig uitgebrand, diverse motorfietsen in de fik en een Alfamarkt geplunderd.zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Onze filosofie kloppen wel met Ahok die zegt zich zelf te verdedigen als hij maandag voor het gerecht staat ik weet niet of dat kan ben niet zo op de hoogte van de wetten op rechtelijk gebied.
Maar ik ga altijd uit op mijn gevoelssprieten en het gezegde is wie niet ziet het ook niet weet.
Maar zien doe ik van alles, zelfs een speldenknopje zie ik op de grond liggen.
Als ik onderweg ben ergens in Nederland, dan zie ik altijd wel een buizerd langs de weg zitten en als je dan roep een buizerd dan hoor je waar, waar dan???
ZO zag je dat die generaals witsel in hun gezichten hadden gesmeerd dat maak heel veel indruk, zo hebben zo hun best gedaan om dit varkentje te wassen, ze zijn door het prikkeldraad gekomen en een politie wagen in de brand gestoken neen Malam alles hier is schijn ophouden.
Ook zij deugen niet waar ze staan, althans hun smoelwerken kan ik al zien hoe ze met een leugen er van afkomen.
Het volk word een rad voor de ogen gestrooid en als je dat hier over heb worden ze kwaad dan zegt ze jij en je vrienden die weten het wij weten niks wij zijn dom.
En dan zeg ik ja jullie zijn domme mensen, jullie kunnen er niets aan doen, maar eigenlijk wel, jullie spelen te veel fantasie spelletjes op je smartphone.
En op Facebook geloven jullie alle gekken die iets over schrijf en als je dat dan gaat vertalen dan is God en Marie ten hemel.
Och laat ze in hun wijsheid, moeder aarde heeft heel wat vreemde mensen lopen, ze weten niet beter Emoticon: Stupid Emoticon: Eerie


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

trenza
Gebruiker
spacer line
 

Email-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan.zieleffe Email-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan. malam overdrijven we niet teveel???Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Waar zit je Trenza, in Tietsjerkadeel Nederland of in Indonesië Emoticon: Confused
Mag ik raden?
Tietsjerkadeel met roots in Ambon. Emoticon: Blush

Bekijk je de Indonesische media weleens?
Kan je het lezen/begrijpen?

Dit is geen kwestie van overdrijven brave borst. Emoticon: Nooo

De harde werkelijkheid. Emoticon: Bye bye

trenza
Gebruiker
spacer line
 

af en toe in Bekasi en af en toe in nederland roots van moederskant tasikmalaya
trenza
Gebruiker
spacer line
 

branden!!! over de hele wereld zie je branden spreek en begrijp 100% de taal hoor
Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Ok dan begrijp ik je bezorgdheid. Emoticon: Yes!trenza
Gebruiker
spacer line
 

maar ik maak geen zorgen hoor trouwens over 2 weken zijn er weer demo dus!zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Om Malam bij te staan en niet hem alleen deze persoon trenza (wat is I name) te gaan bekritiseren, kan ik mij niet aan onttrekken om deze persoon een vreemde persoon te vinden.
Of hij is nog te jong of hij begrijpt er niets van wat Indonesië inhoud en of hij is een indo die zijn roots niet wil verloochenen.
Zijn korte berichten maakt hem een rare figuur en daar krijg hij misschien harde van, maar hij komt niet uit de kast dus we zullen hem in de kast terug moeten sturen.
Aan zulk soort mensen met een koude emotionele verbinding hebben we hier niets aan.

Malam ik had gisteren geen TV wat ik al melde maar nu heb ik te veel zenders en ik heb gezien op een zender iNews tv dat het veel erger is dan de regulieren zenders hebben laten zien zoals Metro en TVone.
Vele gewonden onder de militairen en vele auto's van de politie of militair in de brand gezet.
E dan komen de generaals te voorschijn met witte tandpasta op hun gezichten, dat schijnt de voorkomen om de stinkende reuk van die brandenede autos te verkleinen.
Ook weer iets geleerd .
Maar ternza kom uit de kast of blijf hier weg, als je niet iets zinnigs te schrijven heb....
En kom niet met
maar ik maak geen zorgen hoor trouwens over 2 weken zijn er weer demo dus!
Leg uit wat je hier mee bedoel zit je in die organisatie of ben je een kwaai jongen die stoer wil doen.......... Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye byeVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

trenza
Gebruiker
spacer line
 

Email-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan.zieleffe wat een agressief reactie maar goed is ok op momenteel zit ik weer in nederland maar heb vernomen van mijn families in Bekasi en Jakarta dat het helemaal niet zo erg was natuurlijk bij demo gebeurd wel eens wat maar zo erg was ook weer nietzieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Dan ben je ook door je familie voor de gek gehouden, het was veel erger dan wat wij al vermeld hadden.
Ga nooit van uit andere je verhaal projecteren want dan ben je wel zo Oen als dat ze hier zijn.
Ik kan je de zender geven iNewes TV, misschien kan je die vinden op internet.
Of door geven aan je familie in Bakasi waar veel kennissen van mij zitten, ik hoop niet dat er een van de familie is.
Dan kan ik ze nog de oren wassen, om zulk onzin door te geven naar Nederland.
Man man, ben je wel een man even straks kijken, als je een man ben dan ben je wel een mietje.
Blijf hier weg joh want je weet niet wat je schrijft.
Je heb er geen klote verstand van Indonesia, ja van horen zeggen, je familie en hoe vaak heb ik dat al niet geschreven, van de familie moet je het niet hebben.
Nu maak ik mijn eigen werkelijk boos Blo-on koblok ga buiten spelen ik heb nog meer in mijn hoofd maar houd mij eigen nog in....... Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye

En je zit al vanaf 2010 hier te koekeloeren..... Emoticon: Clown Emoticon: Red face trenza
Posts:
34
Member since:
13 April 2010
Posts per day:
0.01
Email:
This user has no email displayed.
Gender:
maleVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

trenza
Gebruiker
spacer line
 

Email-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan.zieleffe ten eerste via deze www.dokitv.com kan je zo'n beetje alles volgen en ik blijf volhouden dat met Indonesia alles goed gaat in december ben ik weer half jaar lang daar wat wil je nog meer wij moeten met z'n allen vooruit kijken tochPlaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

90,777,162 pageviews Een website van indahnesia.com