Strijd tegen extremisme, is dit de/een manier?


 Subforum Andere praat 
62 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Andere praat > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent IndonesiŽ gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geŽxecuteerd in IndonesiŽ  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · IndonesiŽ gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Job,
Gisteren nog Sarcozy gezien op de Franse TV?
It's only kinky the first time.

havana45
Gebruiker
spacer line
 

De Islam zegt liefde te prediken, maar.....ze zaaien wel verdomd veel HAAT! Diegenen die wel de juiste koers van het geloof volgen hebben ook schuld hieraan omdat ze het alleen stilzwijgend afkeuren.Er bestaat een gezegde van zoiets als "stilzwijgen is goedkeuren".bulekurus
Gebruiker
spacer line
 

bulekurus
Gebruiker
spacer line
 

zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Ja ongelooflijk dat eigen volk verjaagd worden ,door die rijke Arabieren


's Winters begeven tienduizenden wintersporttoeristen uit de lage landen zich in Kaprun en Zell am See op de pistes en lallen tijdens de aprŤs-ski in de cafťs Das Fliegerlied. In de zomermaanden zijn de populaire wintersportplaatsen het domein van schatrijke Arabische toeristen. Zwarte boerka's bepalen het straatbeeld, schrijven onze Nederlandse collega's van het Algemeen Dagblad.

Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Met D66 lukt het wel, hun nieuwe agenda voor de verkiezingen?
Geen woord over de maatschappelijke problemen. Emoticon: Laugh out loud Ottewel.............niks aan de hand joh. Emoticon: Stupid Hij was bij Pauw. Wat een zwans die vent. Net als de partijleider van de SP?

Daar gaan we geen oorlog mee winnen. Rubberen ruggegraat.

En dan, tadaaaaaaaaaa daar istie, gekke Geert, 1 a4 tje, 10 punten.

De= Islamisering Emoticon: Confused Emoticon: Confused
Wat moet ik me daar bij voorstellen voor 6 of 7 miljard? Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud
wat wil Gekke Geert doen met een budget van 7000 euro per moslim?

Maar wel pensioenleeftijd terugdraaien, en een Nexit. De laatste 2 ben ik erg voorstander van.


It's only kinky the first time.

oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Tegenslagje voor de Franse burgermeesters, de Franse Raad van State heeft een uitspraak gedaan in 1 geval, de boerkini verbieden mag niet.

Tja, aangezien de Franse president tegen boerkini en hoofddoek is?

wordt vervolgd......................


It's only kinky the first time.

merdekaSah
Gebruiker
User icon of merdekaSah
spacer line
 


On 23-08-2016 04:10 oyibo wrote:
Maar eh, waar zijn die demonstrerende moslims tegen ISIS? Heel goed gezien, nergens. Daar zou je een conclusie uit moeten of kunnen trekken.


Het is inmiddels bekend dat het nieuws gemanipuleerd wordt en sommige dingen
die NIET PASSEN in het grote hersenspoelen die komen niet in het nieuws

voorbeelden zijn er genoeg...

Recent nog 17 augustus ...maar dit soort nieuws .. 30.000 moslims die ageren tegen ISIS die worden niet gekopieerd of gedeeld door nieuwspaal en aanverwantte mediabronnen .... sterker nog ... die worden VERWIJDERD

Tsja ... wie zijn nu de struisvogels die hun koppen in het zand stoppen ???Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Bron? Namen en rugnummers?
M.a.w. waar kunnen we dat zien Emoticon: ConfusedmerdekaSah
Gebruiker
User icon of merdekaSah
spacer line
 


On 26-08-2016 18:39 Malam wrote:
Bron? Namen en rugnummers?
M.a.w. waar kunnen we dat zien Emoticon: Confused


Kijk even in mijn facebook Malam ik weet niet hoe ik dat hier moet krijgen
#MicBrights (het staat bovenaan heb het nogmaals gedeeld)

Het is maar een voorbeeldje, maar ik zat in Solo toevallig in een demo (bij Galabo)
waar zo'n 10.000 moslims protesteerden tegen ISIS Ik vond het heel wat, maar niks
nada niks daarvan terug gezien bij CNN of andere "westerse" media
Die vonden het leuker om Jokowi op zijn fietsje te volgen in Jakarta en die onafhankelijke nederlandse verslaggevers in Jakarta is dat ook helemaal niet
opgevallen, die zullen waarschijnlijk de indonesische media ook met een stofkam volgen

Het is nu eenmaal een feit dat mensen zoeken naar media waar ze een bevestiging krijgen van hun eigen gelijk dus volgt men hun "eigen kanalen" en sluit zich volledig af
voor nieuwsbronnen met een ander geluid
Ik kom ook maar heel weinig mensen tegen die een positief geluid naar buiten brengen over de zeer kritische reportages t.a.v. ISIS op Aljazeera

jobvanstaalduinen
Gebruiker
User icon of jobvanstaalduinen
spacer line
 

Oyibo,stop toch met dat kinderachtig gedoe, ontkennen wat iedereen gewoon weet. Zo is deze discussie gewoon zinloos. Iedereen weet toch allang dat alleen de moslims de IS daadwerkelijk bestrijden! Dus graag even de grammofoon uitzetten en niet weer beginnen met de bekende riedel. Voorkom als moderator dat dit een platform voor moslimhaters wordt in plaats van een platform over IndonesiŽ.oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Job,

Gezien het nieuws? Zinloos? De tendens is helder want de elite wil weer eens bepalen wat de burger mot. Kennelijk niet, want in het nieuws is klip en klaar dat het verbod gehandhaafd blijft. De zelfde elite heeft de macht niet, waar ze dachten dit wel te hebben.

De boerkini? Moet je per definitie "rechts" zijn om het eens te zijn met een verbod hierop? Onzin natuurlijk. Degene die dat zeggen stigmatiseren. Moslimhaters? Dus Job, in bredere zin, als je van mening bent dat Islam niet pastt in de Nederlandse samenleving ben je wat? In jouw ogen? Ik durf te stellen dat dit volslagen nonsens is. Ik heb er wel een woord voor, politikeke correctheid, als er iets onwenselijk is en wordt ervaren? Is dat het wel. Dat de burger de politiek zat is? Heeft ook hier mee te maken.

De discussie over Islam is nog lang niet over. En het zou vreselijk fout zijn de discussie de kop in te drukken. De fout die in zijn algemeen gemaakt wordt is dat Islam een geloof is. Dat is het niet. en helder zou kunnen zijn dat als we vast stellen dat dit niet zo is? Deze ook niet past in de grondwet. Ik denk dat als we inzichtelijk hebben dat Islam meer is als simpel weg een geloof? Er geen aanspraak gemaakt kan worden op de geloofsvrijheid. En als burger? Ja, in mijn ogen wordt er al decennia lang een fout gemaakt, metname door politici. Door acceptatie dat het simpelweg het alleen een geloof is. En zie..................de problemen.

Voortschrijdend inzicht Job, Is momenteel gaande, De segregatie in de samenleving? Je moet net als politici, ZIENDE BLIND zijn dat de aanwezige islam in Nederland metname zelf verantwoordelijk is voor deze segregatie. En wenst zich er juist buiten te houden door uitzonderingen te willen.Die uitzonderingen verdwijnen. En dat is een hele goede ontwikkeling.

Het kinderachtige Job, levensgevaarlijk !It's only kinky the first time.

oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Nog als aanvulling Job, in de discussie.

Als je vast kunt stellen dat Islam meer is als geloof? Kun je daarmee tevens vaststellen dat de Nederlandse wet NIET van toepassing is in Islam. Daarmee diskwalificeert Islam zich aan spraak te maken op de vrijheid van geloof vastgelegd in de Nederlandse grondwet.

Immers, het niet zo zijn dat we en geloofswetten accepteren er is een scheiding van staat en kerk in Nederland. Een Islam zonder zijn wetten bestaat niet. Een moslim eerbiedigt het volledige pakket Islam.

En daarmee is haarfijn aangegeven wat de feitelijke hindernissen zijn in de samenleving, overigens niet in Nederland alleen. De hindernissen Job? Zijn NIET te nemen door de Nederlandse samenleving. Iemand besluit naar Nederland te emigreren. En conformeert en bindt zich aan de geldende wetten, en niet in de laatste plaats aan de normen en waarden.

En zie we hebben het plaatje compleet.

Het niet herkennen en erkennen hiervan? Zal onlosmakelijk problemen blijven geven in de samenleving. En de huidige ontwikkelingen? De trend is zichtbaar dat het totaal pakket Islam zijn bestaansrecht verliest in een democratische samenleving. Zie recente ontwikkelingen. Het is inmiddels zo ver dat de Turkse Consul een richtlijn aan Burgemeesters in nederland stuurt hoe te handelen in het gaande conflict.

Deze man, en zijn Erdogan zijn van Allah los. Ga jij maar vertellen of dit normaal is.
Terecht natuurlijk accepteert niemand dit. Ook bestuurders niet.
It's only kinky the first time.

zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Oyibo die geiten kousen wollen sokken mentaliteit die leren het nooit .
Je had bij de tweede wereld oorlog voor dat die begon ook veel aanhangers van Hitler de betweters van nu.
Dat ze daarna een stempel kregen was gerechtvaardigd want ze hadden een hoop ellende bezorgd in Nederland, want zo trots als Nederlander hoef je niet te zijn, als je tenminste de echte geschiedenis kent.
Dat ontbreekt er aan, men heeft geen geschiedenis geleerd,, dus ook niets geleerd van die tijd, dat ook zo begon van ontkenning en het valt wel mee.
Mijn vader was ook de roepende in de woestijn had de burgemeester gewaarschuwd waar al die NSB zaten maar die man zat er zelf midden in en mijn oudste broer is naar de knil gegaan,na de oorlog want die burgemeester, was opeens een held geworden, omdat hij zag dat weer de verkeerde mensen werden gerehabiliteerd terwijl ze in de oorlog niet deugde...
Zo gaat het in het echte leven en laat de mensen die jou en velen anderen tegen die groep mensen zijn, hopend dat ze op de verkiezingen van maart 2017 de mensen hebben wakker geschut.
Maar vermoed dat je roepende in de woestijn bent
Maar als je nu het nieuws lees dan kan je zien dat er weer verkiezingen beloftes worden gedaan en spijt betuigingen afgegeven .
Als de mensen daar weer in trappen dan verdiend dat klootjes volk ook een samenleving die onaangenaam zal zijn en er mee moeten leven tot iets ergs gebeurd.
Want vooral de jongere generatie weten niet wat het betekend, te leven in een oorlog situatie alleen de vluchtelingen en toch zijn ze niet behoudens en dankbaar dat ze daar weg zijn en willen in hun nieuwe vaderland het voor het zeggen krijgen.Het ga je goed Nederland Emoticon: Cooool Emoticon: Stupid Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

jobvanstaalduinen
Gebruiker
User icon of jobvanstaalduinen
spacer line
 

On 23-08-2016 04:10 oyibo wrote:
Maar eh, waar zijn die demonstrerende moslims tegen ISIS? Heel goed gezien, nergens. Daar zou je een conclusie uit moeten of kunnen trekken.
-----------------------------------------------------------------------------
*1) Duizenden moslims protesteren tegen ISIS in London:
http://www.fuzzyfun.nl/duizend(...)egen-isis-in-london/
*2 Ruim 30.000 moslims protesteren tegen IS en islam-extremisme
https://liefdevoorholland.word(...)en-islam-extremisme/
*3Het EMB roept, in naam van alle moslimburgers, op tot eenheid en tot eensgezindheid om een front te vormen tegen geweld en terrorisme, en het herbevestigt "zijn verbondenheid met de democratische waarden
".http://www.knack.be/nieuws/belgie/in-naam-van-alle-moslims-roepen-wij-op-een-front-te-vormen-tegen-terrorisme/article-normal-681621.html
*4) Noorse moslims protesteren tegen extremisten:
https://www.nd.nl/nieuws/grati(...)emisten.431845.lynkx
Oyibo, houd hier toch mee op. Het heeft geen zin feiten te ontkennen. Grijp als Moderator in en stop deze waanzin discussie! Maar we zullen wel weer de gebruikelijke riedel krijgen, dit is immers een anti Islam Forum????? Emoticon: Frustratedelsbeth
Gebruiker
spacer line
 

Job, als jij niet meer reageert, bloedt de discussie (wat het toch al niet is) vanzelf dood. Laat het gaan, je wordt het toch niet eens.zieleffe
Gebruiker
spacer line
 


*1) Duizenden moslims protesteren tegen ISIS in London:
http://www.fuzzyfun.nl/duizend(...)egen-isis-in-london/
*2 Ruim 30.000 moslims protesteren tegen IS en islam-extremisme
https://liefdevoorholland.word(...)en-islam-extremisme/
*3Het EMB roept, in naam van alle moslimburgers, op tot eenheid en tot eensgezindheid om een front te vormen tegen geweld en terrorisme, en het herbevestigt "zijn verbondenheid met de democratische waarden
".http://www.knack.be/nieuws/belgie/in-naam-van-alle-moslims-roepen-wij-op-een-front-te-vormen-tegen-terrorisme/article-normal-681621.html
*4) Noorse moslims protesteren tegen extremisten:
https://www.nd.nl/nieuws/grati(...)emisten.431845.lynkx

Dit alles zet geen zoden aan de dijk het is al achterhaald dat het al 2015 was en of het geholpen heeft zeg het maar Job.
Het is een gospel dat ze als moslim zijn, door een paar idioten vroeger bedacht, maar moesten met geweld gehandhaafd worden.
Anno 2016 zijn de moslims zelfs in het westen nog steeds onbetrouwbaar terwijl ze voorbeelden genoeg hebben kennen kennis kunnen maken, met de westers gewoontes en leefbaarheid en toch willen in het openbare domein hun gelijk hebben en daar tegen vechten is de moeite waard omdat het voor jou en de kinderen klein kinderen het grote gevolgen zal hebben...... Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Zo dan Job !

30.000, In Europa ja? Niet dus. wel 30,000 van de 1,2 biljoen moslims die er zijn?

Daarmee maak je weinig indruk Job.

Hetgeen nog steeds niets afdoet aan het feit dat Islam niet beoordeeld kan worden zoals de grondwet vrijheid van geloof heeft. Het is wet. Dat Job is onmogelijk in een democratische rechtsstaat. Want zo simpel ligt het. en ik heb nog de hoop dat Nederland wakker wordt.

Als er geen partij op staat die beperkingen op gaat leggen? Gaat triest en erg genoeg mijn stem naar Wilders. Want heel helder is dat Pechtold nog steeds helemaal niets vand burger begrijpt, net als de rest van de gevestigde politieke elite. Nog los van de EU en andere belangrijke zaken die de burger de strot ingedrukt krijgt.

Politici maken zich amper druk om de burger, zoveel is wel duidelijk. Jongetje Pechtold is een erg mooi voorbeeld.


It's only kinky the first time.

jobvanstaalduinen
Gebruiker
User icon of jobvanstaalduinen
spacer line
 


Op 27-08-2016 14:27 schreef elsbeth:
Job, als jij niet meer reageert, bloedt de discussie (wat het toch al niet is) vanzelf dood. Laat het gaan, je wordt het toch niet eens.

Ik gooi er alleen af en toe wat feiten tussendoor, in de hoop dat anderen zo min mogelijk worden meegesleept met deze toch niet geheel ongevaarlijke xenofobe stroming. Voor de "hardcore" onder de posters heeft het denk ik weinig zin, maar daar richt ik me eigenlijk al niet meer op. Hier ligt ook wel een verantwoordelijkheid voor de moderator.merdekaSah
Gebruiker
User icon of merdekaSah
spacer line
 

De verdeeldheid is er al, dat zaadje heeft zich al ontkiemd in de verrotte maatschappij.
De "hardcore" zoals Job dat noemt krijg je niet meer overtuigd immers die zijn zo vastgeroest in hun eigen gelijk dat er niet geluisterd wordt naar argumenten er wordt
alleen gediscussieerd met tegenargumenten, die vaak kant nog wal raken.

Het enige wat ik deze "hardcore" mee wil geven is dat zij een MINDERHEID zijn !!!!

In het kader van "vrijheid van meningsuiting" neemt iedereen zich nu de vrijheid om
op social media hun gal ANONIEM te spuien maar gelukkig zijn er nog mensen, die natuurlijk dan ook een stempeltje krijgen, die al deze ONZIN aan de kant schuiven

We leven in een multiculturele samenleving, niet op een eiland
Met verdeel en heers bereik je niets en iemand met een beetje open mind en gezond
verstand legt zich daar bij neer en probeert te integreren in de samenleving.

HELAAS ... voor deze "hardcore" bestaat hun wereld van eigen normen en waarden
alleen in hun eigen hersenspinsels en ziet de rest van de wereld er anders uit.

Het A4 tje van grote vriend Geert druist op het merendeel van de punten in tegen
de grondwet, dus weer een bla bla bla verhaal, waar hij NIETS van waar kan maken
Maar die slimmeriken die denken dat Geert de grote verlosser is, kunnen in maart hun
stem op hem uitbrengen als ze daar een kick van krijgen
SYMBOOLPOLITIEK EN HYPOCRITIE daar schiet Nederland iets mee op Emoticon: Party!
bulekurus
Gebruiker
spacer line
 

http://www.hln.be/hln/nl/960/B(...)-seksschandaal.dhtml

Hoe strenger gelovig hoe meer deugniet Emoticon: Laugh out loudzieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Laten we voorop stellen het gehele cultureel samenleving is gewoon naar de knoppen gebracht door de nieuwkomers zelf.
Want Nederlanders zijn best tolerant, daar heeft het nooit aangelegen.
Hun kinderen niet opvoeden naar westerse maatstaven en dat ook uiten op de openbare wegen dat maakt het zo moeilijk om nog er in te geloven dat het ooit goedkomt.
Het begon al met die KUT Marokkanen en zo werd er een sfeer geschapen die nu zeker uit de hand gaat lopen afwachten na de nieuwe verkiezingen.

Waar een echte culturele samenleving is, is in Singapore daar zie je alle rasen kleuren door elkaar lopen, maar dat willen de Nederlanders niet streng zijn voor je mensen om het leven aangenaam te maken. Emoticon: Yeah right!

Ik stem niet want ik zit dan niet in Nederland maar als ik zou stemmen dan stemde ik ook niet op wilders ik heb altijd op de kleinste partij gestemd nooit op die grotere partijen en ik deed mijn stem uitbrengen bij de laagst persoon op de lijst..
Ik neem die mensen niet meer serieus en vertrouwen heb ik er niet meer zo goed in met de Nederlanders,
Vrienden kies je maar familie en buren krijg je zonder dat je invloed heb op die keuzes ja dat kan je stellen, moet je dat ook uit maken, nou er zijn mensen die weigeren mensen dat er verblijfsvergunning vluchtelingen naast zich krijg .
Soms is de gemeente daar gevoelig voor. Emoticon:

Ik zit nu ergens in Nederland de laatste 2 jaar heb ik zo beetje vele plekken gehad om even te wonen, maar waar ik nu zit zitten naast een gezin met 3 kinderen die moeder kwek de gehele straat over horen zien vergaat mij dat zijn Tokkies ongelooflijk jankende kinderen.
Heb medelijden met mijn zoon en zijn vriendin zo zie je maar hoe zo'n leven beÔnvloed kan worden door zulke buren .
Laat mij dan maar hoog in een appartement zitten, dan zit je rustiger dan hier.

Overigens hebben de buren van mijn appartement bij de vereniging van eigenaren geklaag dat er buitenlandse mensen in zaten.
Daar konden niets aan doen dus een geruststelling.
Nu staat het leeg maar het moet weer verhuurd worden of verkocht .
Als ik gemeen wil zijn zou ik er zo een vluchteling echtpaar in zetten daar zou ik veel mee kunnen verdienen, maar dan ben ik consequent als je geen vluchtelingen van deze constructie uit die Arabische wereld niet wil in je gehele land, dan moet je als er ook geld mee kan verdienen het persoonlijk ook niet willen.
Dus dat doe ik dan ook niet heb het te koop gezet en te huur dus afwachten wat voor een mensen het kopen en of verhuren daar kunnen de andere bewoners zoveel bezwaar maken maar ze kunnen het niet tegen houden.
Dit was mijn laatste verhaal hier op de topic want ja het is wat Elsbeth ook schrijf een gebed zonder einde gelukkig dat ik in een moslim land woon....... Emoticon: Talk to the hand Emoticon: Stupid Emoticon: Bye bye

Dit zie ik liever dan boerkini's ..ha ha en dat zie je bijna in de zwembaden hier in een moslim land waar ik zit......... Emoticon: Party! Emoticon: Party!
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Wat nou Om Ziel?

Foto's van Elsbeth? Emoticon: Smile

De discussie is inderdaad oneindig,

http://www.nu.nl/algemeen/4313(...)in-kerk-sumatra.html
It's only kinky the first time.

Veer01
Gebruiker
User icon of Veer01
spacer line
 

gewoon afschaffen al die geloven,komt alleen maar oorlog van Emoticon: Worshipoyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Goed gezien Veer, 1000% mee eens Emoticon: Party!


It's only kinky the first time.

Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2021
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

102,748,417 pageviews Een website van indahnesia.com