Strijd tegen extremisme, is dit de/een manier?


 Subforum Andere praat 
61 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Andere praat > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent IndonesiŽ gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geŽxecuteerd in IndonesiŽ  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · IndonesiŽ gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

jobvanstaalduinen,

De wig waren moslims zelf al en zijn het nog. De wet heeft al kledij verboden. Aan de wieg van de ongewenstheid van uitwassen van dit geloof staan bloed en eerwraak. enig idee waarom de gevangenissen uitpuilen van moslims?

Omdat de normen en waarden direkt botsen met die vand e NEDERLANDSE samenleving.

Of jij zou bloed en eerwraak, voorbeelden uit dagelijkse praktijken van dit geloof normaal is. Stenigen is ook doodnormaal onder dit geloof. Wil je dat ik nog meer vormen van babaarse activiteiten opsom. Iets wat onze vriend Erolt aanhangt.
Oftewel, terrorisme is de doodnormaalste zaak van de wereld bij moslims. Zelfs op familie schaal.

ISIS doet het op grote schaal, de daden zijn gelijk.

Wat mij betreft van de wetgever nog veel zwaardere maatregelen opleggen overigens.

Extremistische Iman laten preken? Direkt Moskee slopen. Aparte scholen? Dicht. Er zijn landen in de wereld waar dit al toegepast wordt. En ik neem aan dat er meer voorbeelden gaan volgen. In Nederland is een wetgeving nakende dat vreemdelingen die in aanraken komen met de wetgever direkt terug gaan naar Patria.

Ik zou hiervan groot voorstander zijn. ISIS is niet anders dan de presentatie van islam.

Moslims zelf? Zoals al aangegeven, mini terroristische daden op familie schaal? Dood normaal. Emoticon: Stupid


It's only kinky the first time.

Kembang
Gebruiker
User icon of Kembang
spacer line
 

AM we werden eruit geschopt....
Toen bestonden er weinig moslims AM
de Geloven gingen toen goed met elkaar om,
helaas toen alle Nederlanders eruit waren
getrapt door. soekarno en die daarna gevangen werd
genomen, kwam die RAT soeharto aan de macht
en gezien hij een moslim aanhanger was is
Indonesie binnen 30 jaar 90% moslimland geworden
en de bevolking had niets te vertellen en moesten
moslim worden Emoticon: Angry Blij dat mijn ouders een
ander Geloof hadden. Emoticon: Smile Emoticon: SmileKembang
Gebruiker
User icon of Kembang
spacer line
 

Goed verwoordt Oyibo Emoticon: Yes!
Ik heb niets toe te voegen ... Emoticon: Party! Emoticon: Party!oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Kembang
Triest genoeg is dit helaas waar. Erger is nog wel dat er generaties zijn die van baby naar kind deze opvoeding krijgen. En deze normen en waarden de doodnormaalste zaak van de wereld vinden.

Kindertjes uit Hezbollah gezinnen in veel sterkere mate.

Feit blijft wel dat mini terrorisme al op familie schaal de doodnormaalste zaak van de wereld is. Zoiets hoeven ze me niet uit te leggen. Dat dit geloof botst met een ontwikkelde samenleving is daarom volstrekt logisch.

erolt weet niet beter want het is er van kinds af aan al ingeramd.
Of gebrainwashed zou je het ook kunnen noemen. Het gevolg hiervan is dat dit soort figuren hele rare dingen gaat roepen. Emoticon: Smile


It's only kinky the first time.

oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

En vooral hele enge dingen.


It's only kinky the first time.

jobvanstaalduinen
Gebruiker
User icon of jobvanstaalduinen
spacer line
 

Oyibo, met verbijstering heb ik je bijdragen gelezen. Je helpt zo aardig mee de extreem salifistische soennieten in de kaart te spelen. Het zou geen kwaad kunnen je wat beter in de feiten te verdiepen, en pas daarna op basis van deze feiten je mening te ventileren. Het is te veel om alle onjuistheden in ťťn keer te behandelen, daarom beperk ik me in deze posting maar tot de eerwraak.

" In tegenstelling tot wat in het westen vaak gedacht wordt, is eerwraak geen typisch islamitisch, maar een regionaal verschijnsel. De gemeenschap waartoe men behoort, bepaalt hoe normen en waarden worden toegepast. Eerwraak komt voor in Afghanistan, Egypte, Irak, Iran, IsraŽl, JordaniŽ, Pakistan, India, SyriŽ, TsjetsjeniŽ, Turkije, ItaliŽ, GeorgiŽ en Saoedisch Schiereiland. In Noord-Afrika bestaat weliswaar dezelfde gedachtegang, maar wordt de schuldige in het algemeen niet gedood. In Europa komt eerwraak met name voor in Zuid-ItaliŽ en de Kaukasus, en onder migrantengemeenschappen uit de desbetreffende regios.

Toch moet men eerwraak niet relateren aan de islam, want de godsdienst verbiedt eerwraak uitdrukkelijk en voor de komst van de islam kwam eerwraak ook al voor. Het is meer een pre-islamitisch concept dat vooral voorkomt in stamverbanden waar men elkaar nauwer kent dan daarbuiten.

Gewoonterechtelijke eigenrichting (bloedwraak en eerwraak) in de genoemde regio is al een eeuwenoud fenomeen en kwam al lang voor de jaartelling voor. In de heilige geschriften van het jodendom, het christendom en de islam staan min of meer expliciete verwijzingen. Een oude vermelding van eerwraak is te vinden in het Bijbel-boek Genesis (34:1-31). In dat verhaal wordt na een ontvoering en verkrachting van Jacobs dochter Dina eerwraak voorkomen door een schikking, maar verbreken twee zoons van Jacob de afspraken door een moordpartij aan te richten onder de familie van de dader. Jacob is het met de moordpartij niet eens. Met andere woorden: deze moordpartij was onterecht en daardoor gťťn eerwraak. Ook het Bijbelverhaal over Davids dochter Tamar (II Sam. 13), waarin Tamar wordt verkracht door haar oudste broer Amnon die vervolgens wordt gedood door haar andere broer Absalom, lijkt op een eerwraakzaak."
bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Eerwraak

Oyibo deze topic gaat over de bestrijding van de IS en dan gaat het niet aan om de grootste groep slachtoffers van de praktijken van IS zo neer te zetten. Zeker als je je realiseerd dat "het westen" wel grote woorden heeft over het bestrijden van IS, maar in de prijktijk zijn het de moslims die daadwerkelijk de man op man grondgevechten uitvoeren.jobvanstaalduinen
Gebruiker
User icon of jobvanstaalduinen
spacer line
 

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Dat die fijne clubjes als IS en Al Qaida en in Afrika heb je ook nog van die terroristenorganisaties een wig drijven tussen Islamitische bevolkingsgroepen en autochtonen in westerse landen heeft Job volledig gelijk in.
De inmiddels geisoleerde moslims in de EU zijn een ideale voedingsbodem voor toenemend extremisme, een kwalijke ontwikkeling.

Het meest sprekende voorbeeld is Duitsland, hoe was het in Godsnaam mogelijk dat het volk achter de idioot Hitler en zijn consorten aan liep, Duitsland werd na de 1e wereldoorlog volledig uitgevreten.
Oorlogsschuld, het land was straatsteen arm, de paria's van Europa, ideale situatie om in idioten te gaan geloven, miljoenen moslims in Europa zijn 2e rangsburgers, hetzelfde laken en pak een ideale situatie om achter idioten aan te gaan lopen.
De zelfde fout wordt nu ook weer gemaakt met gelukzoekers uit de de voormalige Oosbloklanden.

Laten we ook niet vergeten dat Amerika wapens aan de Afghaanse moedjahedien leverde om Rusland op zijn knieŽn te krijgen, die zelfde moedjahedien was de basis van Al Qaida.
Toen vonden ze het ook nog nodig om Irak nog binnen te vallen, ondanks dat het daar in de regio redelijk stabiel was met die gekke Saddam aan het roer.
Bush en Blair zouden daar wel eens orde op zaken gaan stellen en het volk democratie brengen, hoe dom kan je zijn, Islam en democratie gaat niet samen, in alle Islam landen bestaat de wet van de sterkste en meerderheid, de hele Arabische wereld staat nu in brand.

Ik ben heel bang dat we met moslimextremisme en terroristische aanslagen zullen moeten leren leven, landen als Duitsland, Frankrijk, Belgie en Nederland hebben decennia lang geen poot na ze uit gestoken en zitten nu opgescheept met miljoenen kansarme niet geÔntegreerde moslims, het is inmiddels te laat om daar nu nog iets aan te doen.
oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Job,

Regionaal? Proest, je noemt geografisch meer dan de halve wereld, waar islam huist.

Malam,
Je geeft het prachtig weer, islam en democratie die niet samen gaan. Die was ik vergeten.
Ik trok het in extremis voor Erolt, hopelijk gaan zijn ogen open. (weinig kans)

Er zijn genoeg voorbeelden van mensen uit bedoelt gebied die wel succesvol deelnamen aan de samenleving. Of je van integratie kunt spreken? In veel gevallen waag ik dit te betwijfelen. Een poepie en een hoop shit en de Turken brullen thuisland. Tot zover integratie. De politiek............bij aankomsts vooral geen integratie, je drukt ze op een hoop in Rotterdam en Utrecht. En daar doen we niets meer aan.

Het enige wat je nog kunt doen? Extremisme aanpakken, en wel keihard. Ook in Nederland. Ik las laatst de stelling dat oorlogsvluchtelingen direkt geholpen moeten worden en daar ben ik het zeker mee eens. Niet integreren maar voorbereiden op terugkeer. Dat zou een doel op zich moeten zijn. Ik kan me daar nog wel in vinden.


It's only kinky the first time.

oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

job,

De ideologie die moslims aanhangen? van de 1,2 biloen die er in de wereld zijn? Is de schatting dat 10 tot 25% extremistisch zijn. Welokom in eigen land in dit verband. Neem daarbij dat democratie en islam niet samengaan. En de Nederlandse wet? Islam veegt zijn reet er mee af. Ze hebben hun eigen wetten.

De ideologie is voorzien van wapens, ISIS strijders? Is het niet wat opvallend dat de Palestijnse gebieden rustig zijn? De aanwezige strijders zijn vertrokken, de extremistische islamisten maken geen kans tegen Israel, dus de Tsetjenen, Tunesiers, Marrokanen Egyptenaren, Libiers vechten nu in Syrie en Irak.

Terug in Nederland zitten we nog met de 10-tot 25% geloofs extremisten. Wat gaan we daarmee doen? We staan het toe dat ze gaan naar ISIS en maken zelfs terugkeer mogelijk. Naar Belgisch voorbeeld? Het zijn hele families, broers, neven. Ga er maar aan staan. Willen we als samenleving iets doen aan extreme Turken, Marrokanen en meer gajes? Zal er keihard moeten worden ingegrepen. Niet in de laatste plaats om de goed willende ook te beschermen. Dan doe je denk ik recht.


It's only kinky the first time.

jobvanstaalduinen
Gebruiker
User icon of jobvanstaalduinen
spacer line
 

Oybido,
Ik heb in de vorige posting duidelijk gemaakt dat eerwraak niets met de Islam te maken heeft. Net zo min als de eerwraak van de Zuideuropeanen iets te maken heeft met het Katholieke geloof.
Het volgende punt wat rechtgezet moet worden is de suggestie dat het relatief grote aantal criminele Marokkanen iets van doen heeft met de Islam. Ook hier sla je de plank volkomen mis. De criminelen zijn juist diegenen die lak hebben aan een religieuze leefwijze, ze lappen alle belangrijke Islamitische leefregels aan hun laars. Ook de Bulgaren en inwoners van het voormalig Joegoslavie zijn oververtegenwoordigd in de criminele statistieken, en dat ligt evenmin aan het Katholieke geloof.

Overigens moeten we ook andere feiten onder ogen zien. Van de bloedige aanslagen op onschuldige mensen in Nederland zijn de meeste gepleegd door blanke autochtone Nederlanders. Als je je zorgen maakt om aanslagen (wat ik persoonlijk gezien de geringe kans niet doe) moet je toch vooral nadenken over deze groep aanslagplegers.oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Heeft niet te maken met Islam job?

Ohnee? Human right watch is helder.

(Amnesty International en Human Right Watch rapporteren geregeld van gevallen in Marokko, Turkije, Iran, Irak,Afghanistan, Pakistan, SomaliŽ, Sudan)

En dan,

In families waar eerwraak een normale zaak is, zie je vaak dat de man de baas is. De man oefent vaak grote druk uit op zijn gezin en is streng om op die manier de eer van zijn gezin en familie te beschermen. Voor de vrouwen en meisjes die onder deze strenge regels onderdrukt worden, zoeken vaak een uitweg. Moeders zitten met hun kinderen bij familie of in vrouwenopvanghuizen. Meisjes die hier in Nederland zijn opgegroeid lopen weg van huis. Als de eer eenmaal geschonden is en de vrouw of dochter heeft het huis verlaten, gaat vader (veelal samen met zijn zoons of andere mannelijke familieleden) op zoek. Hij moet ze vinden! Immers zijn omgeving zou de aantasting van de zedelijke eer als schande beoordelen en dat moet de man nou net niet hebben. Als de vrouw of het meisje toch gepakt worden, volgen er vaak zeer gruwelijke omstandigheden.

De meisjes die in Nederland wonen, willen zich aanpassen in de Nederlandse cultuur en willen vaak ook een vriendje vůůr het huwelijk. Mocht het zijn dat het meisje stiekum sex heeft gehad met haar vriend, dan wordt eerst uitgezocht of het meisje hier zelf voor heeft gekozen of dat ze gedwongen is. Als het meisje niet is gedwongen volgt daarna vaak een hevige discussie en wordt er met de familie van de jongen gesproken. De achtergrond van de jongen wordt achterhaald. Vaak, als de jongen ook niet getrouwd is, wordt besloten het meisje uit te huwelijken aan deze jongen, die de eer heeft geschonden. Wanneer het huwelijk geaccepteerd wordt is er niets aan de hand en probeert de vader van het meisje deze "verplichte" huwelijk zoveel mogelijk geheim te houden voor zijn omgeving. Wanneer de huwelijk niet doorgaat, bijv. de familie accepteert het meisje niet, of de jongen blijkt al getrouwd of verloofd te zijn, voelt de vader van het meisje zich verplicht dit te vergelden op de dader. Namelijk zijn dochter is niet meer kuis en zal dus moeilijk geaccepteerd worden wanneer ze wil trouwen met iemand anders.

Het bovengenoemde hebben vooral betrekking op Turkse en Marokkaanse gemeenschappen. Natuurlijk zijn er gezinnen binnen deze kring, die "moderner" denken en de eerwraak niet meer zo serieus nemen. Maar het komt nog voor!! Dat zien we op tv, in de kranten of we horen het in de buurt. In elke cultuur wordt de eerwraak anders aangepakt. De ene met geweld, de ander verplicht het slachtoffer met de dader te trouwen en weer anderen kunnen het gewoon uitpraten.

Dus? Geen moslims?
Ik dachtut wel. Te ontkennen valt het nauwelijks.

Valt het mee? Nee !
Kunnen we eerwraak voorkomen in Nederland?
De eerwraak is de laatste jaren volop in beeld in de media. In 2005 vonden er 15 eerwraak moorden plaats in Nederland.

Heden ten dagen ondervindt Nederland nog steeds deze moord partijen.
Hoe tolerant wil je nog worden? Emoticon: Confused Emoticon: Confused Emoticon: Confused Emoticon: Confused
Of blijven?

Tijd dat we dit soort figuren bij wet het land uit kunnen zetten. Emoticon: Angry
Tuig is het.It's only kinky the first time.

oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Heeft niets met islam te maken.

Het is zelfs gewoonte recht genoemd,lees je eens in zou ik zeggen.
Ik heb in iedergeval genoeg van de uitwassen van Islam en rellende Turken. Emoticon: Angry
It's only kinky the first time.

zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

We zijn in een generatie terecht gekomen die extreem gedachte goed hebben
De wereld is van Iedereen !!!!!!!!!!!! Emoticon: Sadley Emoticon: Shut up!
Maar moet je je eigen wel aanpassen dan kan je een mogelijkheid creŽren voor een verblijf anders word je gewoon er uit geknikkerd.
In China mag je maar heel kort verblijven wil je langer dan moet je door een procedure heen dat zeer moeilijk is en soms onmogelijk.
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Anne Mieke
Gebruiker
User icon of Anne Mieke
spacer line
 


On 14-08-2016 21:03 Kembang wrote:
AM we werden eruit geschopt....
Toen bestonden er weinig moslims AM
de Geloven gingen toen goed met elkaar om,
helaas toen alle Nederlanders eruit waren
getrapt door. soekarno en die daarna gevangen werd
genomen, kwam die RAT soeharto aan de macht
en gezien hij een moslim aanhanger was is
Indonesie binnen 30 jaar 90% moslimland geworden
en de bevolking had niets te vertellen en moesten
moslim worden Emoticon: Angry Blij dat mijn ouders een
ander Geloof hadden. Emoticon: Smile Emoticon: Smile
Toen waren er al veel moslims in Indonesie. Dat Indonesie binnen 30 jaar voor 90% een moslimland is geworden? Nee natuurlijk niet. Met Soekarno is de pancasila geintroduceerd die oa voorschreef dat mensen uit 5 geloven konden kiezen. Omdat toen veel atheisten waren hebben veel mensen een kruisje laten zetten achter de islam omdat dat percentage sowieso het hoogst was. Die islam is nu rond de 88% maar als je wat verdiept in de islam in Indonesie dan weet je ook dat die vermengd is met cultuur en adat die vaak niet strookt met de Koran. Een voorbeeld daarvan is de islam in de Minangkabau op Sumatera. Ook is islam vaak vermengd met andere geloven bijvoorbeeld op Oost Java (met het hindoeisme). In de Minahasa wordt soms over de Chrislam gesproken. Ik ben op allerlei plaatsen geweest in de wereld, zo ook in het Midden Oosten, West Afrika en Noord-Afrika en islam wordt divers beleefd en uitgevoerd. Als ik in Indonesie ben dan wordt mij ook wel eens gevraagd hoe het komt dat mensen in Europa in de stress schieten bij het woord islam.
Er zijn overigens de laatste jaren al veel artikelen verschenen dat het aantal christenen (katholiek en protestant) in Indonesie toeneemt.

Precies zoals je het zegt in de laatste zin: ďblij dat mijn ouders een ander geloof haddenĒ. Hiermee geef je zelf al aan dat het een toeval is welk geloof iemand heeft. Het ligt er maar net aan waar je geboren bent. De kans was dan ook reeel geweest dat je zelf moslim was en dan had dat voor jou de normaalste zaak van de wereld geweest. Was je 100 kilometer verderop naar het oosten geboren dan was je wellicht hindoe geweest.Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

jobvanstaalduinen
Gebruiker
User icon of jobvanstaalduinen
spacer line
 

Oyibo,
Als ik zeg dat eerwraak niets te maken heeft met het Christendom of de Islam, wil dat niet zeggen dat er geen christelijke of islamitische daders zijn.Toch moet men eerwraak niet relateren aan de islam, want de godsdienst verbiedt eerwraak uitdrukkelijk en voor de komst van de islam kwam eerwraak ook al voor.

Omdat in Nederland de meeste slachtoffers van bloedige aanslagen door blanke autochtone mannen zijn gepleegd, kan je toch ook niet zeggen dat het ligt aan de christelijke nederlandse cultuur.
Laten we waken voor een xenofobe cultuur, waarbij bepaalde groeperingen stelselmatig in een kwaad daglicht worden gesteld. De geschiedenis heeft bewezen dat dit tot de meest verschrikkelijke uitwassen kan leiden. Maar laten we tegelijkertijd onze ogen niet sluiten voor wandaden gepleegd uit naam van de Islam, het Christendom of uit naam van welke politieke of religieuze stroming dan ook! Het meest effectief kan dat je dat bestrijden door je verbonden te voelen met alle slachtoffers, ongeacht geloof en afkomst en gezamenlijk de strijd aan te binden. Islamitische terreurgroepen willen dat verhinderen, door het zaaien van verdeeldheid, maar daar trappen wij toch niet in ......................?oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

job,

Mijn stelling is dat eer en bloedwraak door 1 ideologische gemeenschap worden gepleegd in West Europa. Dat zijn islam aanhangers. Vrolijker kan ik het ook niet maken.
Het terrorrisme? Uitgevoerd door dezelfde groep. Te ontkennen valt het nauwelijks.

Ik voel me op geen enkele wijze verbonden met een ideologie die 2 genoemde praktijken bezigt. Op werkeijk geen enkele. En accepteer ze ook niet. En ben van mening ook dat deze figuren GEEN plaats horen te hebben in de maatschappij.

Ik voel me verbonden met de slachtoffers. En zeg helemaal niet dat Syriers niet geholpen moeten worden. Ik ben het barbarisme voorbij. Maar hiervan nog meer opnemen in de samenleving? Absoluut niet.


It's only kinky the first time.

jobvanstaalduinen
Gebruiker
User icon of jobvanstaalduinen
spacer line
 


Op 15-08-2016 14:37 schreef oyibo:
job,

Mijn stelling is dat eer en bloedwraak door 1 ideologische gemeenschap worden gepleegd in West Europa.
Ik voel me verbonden met de slachtoffers. En zeg helemaal niet dat Syriers niet geholpen moeten worden. Ik ben het barbarisme voorbij. Maar hiervan nog meer opnemen in de samenleving? Absoluut niet.

1) In Europa komt eerwraak en bloedwraak ook voor in Zuid-ItaliŽ en delen van de Balkan.
2) Wat goed dat je je ook verbonden voelt met al die duizenden moslim slachtoffers van de uitwassen van de salafistisch-soenitische extremisten, had ik je toch verkeerd ingeschat. Sorry daarvoor.!
3. Verder is, denk ik, ieder weldenkend mens het er wel mee eens dat het kwaad en de misdaden begaan door Moslims (en ook anderen) bestreden moet worden.oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

2. Klopt job. Omdat we allereerst allemaal mensen zijn. Pas daarna wordt het meest barbaarse bijgebracht, wellicht uit dezelfde gedachte is het geen goed idee Oorlogsvluchtelingen te integreren. Het zijn geen migranten. Subtiel verschil.

3. Bestreden worden? Met wortel en al.

Anne Mieke haalde nog aan dat er niets tegen een boerkini is. Klopt, mee eens. In samenlevingen waar dat van toepassing is? Geen probleem hoor, helemaal zelf weten. Echter, 1 maal deelnemend aan zo'n samenleving? Ga je niet meer in bikini lopen.

Omgekeerd evenredig. De relevantie van Islam geloof? Dat doen ze maar op een plek waar dat cultureel als normaal ervaren wordt. Ik hoef me NIET aan te passen aan Islam. Volledig foute gedachte. En degene die zoiets op gaat dringen? Heeft een serieus probleem.


It's only kinky the first time.

salina
Gebruiker
User icon of salina
spacer line
 


Op 15-08-2016 13:58 schreef jobvanstaalduinen:
Oyibo,
Als ik zeg dat eerwraak niets te maken heeft met het Christendom of de Islam, wil dat niet zeggen dat er geen christelijke of islamitische daders zijn. Toch moet men eerwraak niet relateren aan de islam, want de godsdienst verbiedt eerwraak uitdrukkelijk en voor de komst van de islam kwam eerwraak ook al voor.

de strijd aan te binden. Islamitische terreurgroepen willen dan verhinderen, door het zaaien van verdeeldheid, maar daar trappen wij toch niet in ......................?


Emoticon: Worship Emoticon: Worship Emoticon: Worship

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Er niet intrappen Emoticon: Confused
Was het maar waar, als ik zie dat de broer van Felix de Kat ene meneer Maurice de Hond vandaag bekend maakte dat die geblondeerde clown volgens zijn peiling op dit moment bij verkiezingen op 42 zetels kan rekenen. Emoticon: Blush
Dus we trappen er wel degelijk in. Emoticon: Yes!

http://www.nu.nl/politiek/4202(...)ste-aantal-ooit.htmloyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

42 zetels? Mijn stem krijgtie niet. Zelfs niet als protest stem Om Malam.

Krijgtie er 50? Vormen ze nog een minderheidskabinet. Ik denk dat veel Anti europa figuren op Wilders gaan stemmen.


It's only kinky the first time.

oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Zijn er nog partijen te vinden die met hem willen regeren? Emoticon: Confused Emoticon: Confused

Geen hond, ook Maurice niet denk ik.


It's only kinky the first time.

salina
Gebruiker
User icon of salina
spacer line
 

Nou, daar begrijp ik dus geen kut van he. Emoticon: Confused

Anti moslim hier maar niet stemmen op Geert????

Deed ik wel hoor, tien jaar geleden, toen ik nog van niks wist Emoticon: Confused
Ik was echt pro Wilders!oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Ik ben ernstig tegen moslim extremisme.

Is Wilders een alternatief dan? Ik mag toch niet hopen dat deze koekwaus 76 zetels haalt.


It's only kinky the first time.

Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2021
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

102,748,342 pageviews Een website van indahnesia.com