Strijd tegen extremisme, is dit de/een manier?


 Subforum Andere praat 
66 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Andere praat > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent Indonesië gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geëxecuteerd in Indonesië  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · Indonesië gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
Anne Mieke
Gebruiker
User icon of Anne Mieke
spacer line
 

Ik ben zo langamerhand in de war van alle “regels”. In Nice is een boerkini verboden ihkv extremisme.
http://www.nu.nl/buitenland/43(...)rbod-cannes-toe.html

Maar is dit nu de manier? En hoe gaat dat nu want een boerkini lijkt soms wel erg op een sufsuit of in het andere geval op een combinatie van broek/tuniek die over de hele wereld wordt gedragen met hooguit het verschil van stof en dat ze ermee het water in gaan. In Indonesie (en nog veel meer landen) gaan mensen sowieso met al hun kleren aan het water in. Een doodnormale badmuts lijkt ook veel op wat de moslima’s bij zo’n boerkini dragen (zo’n strakke muts die het hele hoofd en haren bedekt.
Ikzelf vind dit soort verboden nogal extreem (en ook wazig gezien wat we tegenwoordig allemaal aan hebben) en ik geloof niet dat dit gaat bijdragen om het extremisme onder controle te krijgen. Integendeel zelfs.
Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Ehm , tja.

Alleen zijn deze moslims in een land waar ze zich gewoon aan kunnen passen.
Frakrijk is geen moslim land, het zou goed zijn dat ze zich eens gaan realiseren dat wat ze zelf normaal vinden? Niet zo normaal is in een andere cultuur.

Aanpassen dan.

Of het een hulp is tegen terrorisme? Amper, Wel had de burgermeester besloten dat er rust dient te komen en de samenleving niet te confronteren met moslims ind eze vorm.

Begrijpelijk. Toen werd het een rechtszaak, die moslims verloren. Dus, zwemmen kan. Zonder boerkini. Van mij mag de maatregel overigens in heel Europa.


It's only kinky the first time.

pierre
Gebruiker
spacer line
 

Nederland en dan met name het gemeente bestuur van Den Haag is ook helemaal van padje af. die zijn echt bang voor die moslim bende

Moet je dit maar eens lezen

http://nieuwspaal.nl/strand-sc(...)3767#f319b72355ea6bcAnne Mieke
Gebruiker
User icon of Anne Mieke
spacer line
 

Het is maar hoe je het bekijkt.
Frankrijk heeft relatief de meeste moslims van West Europa (wat voor een deel te maken heeft met het koloniale verleden). Ik vind dat je anno 2016 ook niet meer kunt spreken van zg moslimlanden. Bovendien halen we ze voor een deel hier zelf naar toe (inclusief mensen op dit forum). Indonesie wordt ook een moslimland genoemd, zelfs het grootste als we het over aantallen hebben waardoor mensen vaak op het verkeerde been worden gezet. Er wonen nog altijd miljoenen (iets van 25 miljoen of zo?) christenen in Indonesie.

Maar, het gaat er mij meer om dat dit volgens mij niet het antwoord is en ook dat de grens tussen wat mensen al dan niet aan hebben (waar dan ook) niet meer zo scherp is. Ik vind het eigenlijk een beetje paniekvoetbal. Niet dat ik de oplossing weet maar je werkt hier volgens mij alleen maar in de hand dat de islamitische wereld zich steeds meer tegen “ons” gaat keren.Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Pierre,

Waanzinnig! En ongehoord.

Anne Mieke,
Ook nog uit de meeste probleem landen. We hebben het meeste last van Noord Afrikanen.
Tja, tegen ons keren? Het zou wat duidelijker moeten zijn, integreren,niet? Wieberen.

We hebben nu de Turken? En de onbeschoftheden daarvan in Nederland. Erdogan?

We hoeven heen paniek voetbal te spelen, alleen als samenleving aangeven waar de grenzen liggen. In Nice zijn de grenzen aangegeven. Heel goed.


It's only kinky the first time.

zieleffe
Gebruiker
spacer line
 


Ikzelf vind dit soort verboden nogal extreem (en ook wazig gezien wat we tegenwoordig allemaal aan hebben) en ik geloof niet dat dit gaat bijdragen om het extremisme onder controle te krijgen. Integendeel zelfs
Het westerse gedachte goed word langzaam aan onderworpen aan de eisen die van een beweging als islamieten toegeven en gedoogd worden, want wie kan duidelijk maken wie een moslim is als je dat alleen aan vrouwen kleding kan zien, waarom niet aan de kleding van een moslim man
Ja de fanatieke islam man heeft ook een jurk an. (dat rijmt)
Maar gewoon op straat kan je het niet zien wie een echte moslim is en daar gaat mijn gedachte goed gewoon ten onder dat men die beweging blijft aan hangen en daarvan niet van wilt dis stagneren omdat het agressief beleefd word door controle systemen.
Het westen heeft te weinig eisen gesteld aan nieuwkomers en hen niet de verplichting gesteld je eigen aan te passen aan de westerse mentaliteit.
Daaronder kan je als je die beweging een geloof vind, op een wijze dat beleven in huis of in de moskee niet openbaar, niet eisen stellen aan leef gemeenschappen, rekening houden met hun gedrag zoals een boerka dragen op de openbare weg dat is aanstotend.
Daarom vind ik eisen stellen gewoon niet extreem dat het dan tot een confrontatie kan worden aan extremisten dat moet je maar op te koop toe nemen.
Je eigen geboorte nationaliteit laten beroven door hen, is juist het tegendeel dat men extremisme bevorderd aan pakken, dat is de beste manier om er mee om te gaan en zo ook de verboden weer terug te brengen naar de normale proporties waardoor wij nu geleefd worden door een stel bandieten meer is het niet.
We leven zelf nu in een samenleving waarin te veel eisen gesteld worden en waardoor wij zo zware westerse gemeenschap, gecontroleerd worden door de overheid en daarmee de privacywetten worden overtreden het gevolg van is door overal camera's te plaatsen om te voorkomen dat juist die extreme islamieten rebellen onder controle te krijgen.
We worden daardoor zelf het slachtoffer van die beweging en slachtoffer rol hebben we een hekel aan want zij vinden zich slachtoffer van hun eigen geloof niet mogen uitdragen in het land waar je als gast je behoord te gedragen en geen eisen stellen.
Ik heb een hekel aan het geluid van een moskee en dat kan je niets tegen doen dan gewoon je muziek harder te zetten en dat deed ik dan als protest als die minaretten gericht op een gemeenschap dat helemaal niet islamitische is en het galmde over een gebied wat weer kaatste tegen de hoge gebouwen.
Expres zo gericht om te pesten afijn daar kennen we meer verhalen van en daarover is al zoveel over geschreven.
Maar extremisme kan je bestrijden door het te negeren en dat doen ze dan ook, dat ze zelf ophouden het effect was er niet, zodat ze minder en zachter te werk gingen.
Maar wel doorgingen met het roep toeteren van hun boek.
Dat heb je maar te aanvaarden als je in Indonesië bent maar kan je alleen zorgen dat je ergens anders je ga verplaatsen dat je ze niet meer hoef te horen.
Dat doen ze daar allemaal van hogere sferen, reken maar niet dat President en zijn gevolg ergens wonen waar een moskee schreeuwend hen lastig vallen, dus dat is de enige manier om het te ontwijken.
Maar zelfs het extremisten word in Indonesië aangepakt tot op zekere hoogte dan want een islamiet die zich gedraag als een felle persoon word niets in de weg gelegd zolang hij zich niet aan ander mensen openbaar wat aan doet dan pakken ze hen op als ze het weten......... Emoticon: Shut up! Emoticon: Confused Emoticon: Cry

Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Ik denk Pierre dat een dergelijk besluit onmiddelijk voor de rechter komt.

Waanzinnig !


It's only kinky the first time.

bulekurus
Gebruiker
spacer line
 

http://www.tijd.be/politiek_ec(...)_campaign=newsteaser


De socialistische mongolen partij hebben ineens het licht gezien....
pierre
Gebruiker
spacer line
 


Op 14-08-2016 12:30 schreef oyibo:
Ik denk Pierre dat een dergelijk besluit onmiddelijk voor de rechter komt.

Waanzinnig !


Ik denk het niet Oyibo,, want nu blijkt, dat het voltallige gemeente bestuur achter dit idee staat, mede ook dat islamitische organisaties hierom hebben gevraagd, maar de soep zal wel niet zo heet gegeten worden als zij opgediend wordt, maar alleen het idee al dat dit geopperd wordt is idioot kranzinnig te noemen, het zal mij niet verbazen als straks 1 dag in de week beschikbaar is voor die pinquins, zoals gesproken wordt in dat artikel voor 5 dagen is natuurlijk grootspraak... maar zoals het gezegde zegt... zet groot in en zal klein krijgen.. maw.. eis 5 dagen in de week en je krijgt 1 dag.
Maar aan de andere kant vergeet de scheveningers zelf niet.. met echt scheveningers moet je niet sollen..... hier komt echt gedonder van.. scheveningers pikken dit niet....

Maar... het gaat in dit geval.... alleen al over het idee dat hier over gesproken wordt...... die islam bende hoeft alleen maar te schreeuwen en elke politiek correcte politicus schijt in zijn broek. en gaat slaafs door de knieeen voor die idioten .

Maar als tegengeluid.. ik heb moslims collega's op kantoor ( ja ja er zijn er ook die netjes werken hoor) alleen die verkondigen andere geluiden... zij zeggen.. die moslims die werken en proberen te integreren worden verguist door hun eigen volk.. want die schreeuwers zijn nu juist diegene die hun hand op houden en telkens rotzooi lopen te trappen, en dan maakt het niet uit vanuit welk land ze komen of nationaliteit hebben, moslims zijn van nature luie mensen, ze hebben niets te doen en komen dan met schreeuwachtige taferelen.

Een van mijn collega distantieert zich dan ook van dit luie volk, hij is goed opgeleid ( is ook in nederland geboren) heeft een goede opleiding genoten en is bij ons technisch engineering. maar dat hij zich terug trekt van zijn eigen volk wordt hem niet in dank afgenomen.... hij moest hier zelfs voor verhuizen.. dus dat zegt al genoeg.. Hij zegt het zelf.. die schreeuwers zijn ontzettend domme mensen, maar helaas zijn ze in de meerderheid...... dit waren zijn woorden... hem mag ik wel. ha ha ha ha

Hij is dan ook tegen die Erdorat en moet zich echt schuil houden, hij zegt, niet te geloven, hoe dom die nederturken zijn en volgzaam die Erdogay achter zijn reet aan lopen.. levensgevaarlijk die man en dat zegt een nederturk over zijn eigen land...
salina
Gebruiker
User icon of salina
spacer line
 

Euh.? Nieuwspaal staat bekend om zijn broodje aap verhalen hoor jongens. Emoticon: ConfusedAnne Mieke
Gebruiker
User icon of Anne Mieke
spacer line
 

Ik zie de wereld meer als eentje van ons allemaal. Een verordening dat op weekdagen het strand alleen door asielzoekers gebruikt kan worden kan natuurlijk ook niet.

De komst van vreemdelingen is niet van de ene op de andere dag gegaan. Ik heb er moeite mee dat mensen op een hoop gegooid worden. We moeten de dingen ook niet door elkaar gaan halen. Het extremisme komt niet (alleen) voort uit asielzoekers, niet elket asielzoeker is moslim en niet elke moslim is een extremist.
Er is een verschil tussen dingen die mensen liever niet zien of dat er gevaar dreigt cq bijdraagt aan onveiligheid. Dat laatste zie ik niet bij het dragen van een boerkini.

Ik denk dat dit soort verboden tot nog meer problemen leiden.Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

jobvanstaalduinen
Gebruiker
User icon of jobvanstaalduinen
spacer line
 


Op 14-08-2016 14:15 schreef salina:
Euh.? Nieuwspaal staat bekend om zijn broodje aap verhalen hoor jongens. Emoticon: Confused

Ja Salina, je bent tot nu toe de enige die dit hier door heeft. Is een soort "de spelt", die berichten plaatst in de hoop dat anderen hier serieus op in gaan. Missschien wel met de bedoeling angst en verwarring te zaaien, zeg maar als onderdeel van de PVV-achtige hulptroepen van de IS.Anne Mieke
Gebruiker
User icon of Anne Mieke
spacer line
 

Ik kende deze site niet. Wat staan daar een vreselijke berichten op zeg….

Ik help het jullie hopen dat dit niet serieus is maar als het is om een discussie los te weken dan wordt de plank compleet misgeslagen volgens mij. En als daar politieke figuren achter zitten dan is het nog erger.Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

jobvanstaalduinen
Gebruiker
User icon of jobvanstaalduinen
spacer line
 

Belangrijkste doel van de aanslagen is om verwarring, angst en vooral verdeeldheid te zaaien. In plaats van symbolische kleding voorschriften zou het goed zijn als de slachttoffers zich meer met elkaar verbonden gaan voelen (1) en dat de westerse partijen, opinieleiders en media zich niet langer door de extremisten laten misbruiken om het het vuurtje van angst en verdeeldheid aan te wakkeren (2).
1. Zoals bekend vallen de meeste slachtoffers van IS onder de moslims, metname de niet-salafistische soennieten, soefi's en sjiieten. Daarnaast zijn er ook slachtoffers in de westerse landen te betreuren. Het zou goed zijn als iedereen die zich op de een of andere manier verwant voelt met slachtoffers, zich zou inzetten voor een verbond tussen alle slachtoffers. Gezamenlijk strijden tegen de extreem salafistische soennieten van de IS. Dus Christenen, Humanisten, Joden, niet-Salafistische soennieten, Soefi's en Sjiieten verenigt u in de mentale en daadwerkelijke strijd tegen IS. Een aantal van deze groepen knappen nu al het zware werk op door daadwerkelijk op de grond het gevecht aan te gaan met IS. Laten we deze moslims uit vooral Koerdistan, Libanon, Irak en Syrie steunen.
2. (wordt vervolgd, krijg nu bezoek.....)jupje
Gebruiker
User icon of jupje
spacer line
 

Ze vermelden geen datum bij de artikels, maar ik heb het idee, dat de meeste dateren van eind maart.
Desalnietemin hebben intussen weer enkelen hier op het forum het niet kunnen nalaten hun discriminerende ideeën te spuien.
Wie de schoen past, trekke hem aan.


it's good to touch the green, green grass of home

oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Als je het nieuws had gevolgd Anne Mieke, dan was de aangevochten maatregel genomen omdat de burgermeester vond dat het niet het moment was voor moslims om daar en masse te gaan zwemmen in boerkinies. Daar kan ik me goed iets bij voorstellen.

Heeft niets te maken met een terrorisme. Of maatregelen daar tegen.

Discrmineren?
Als we geen moslims hadden in maatschappij? Hadden we ook weinig tot niets te maken met het terrorisme van de groep. Toevallig weten de Belgen en Fransen er alles van. Dat is geen discriminatie, dat is een vastelling en tevens feit.It's only kinky the first time.

Anne Mieke
Gebruiker
User icon of Anne Mieke
spacer line
 


On 14-08-2016 15:48 oyibo wrote:
Als je het nieuws had gevolgd Anne Mieke, dan was de aangevochten maatregel genomen omdat de burgermeester vond dat het niet het moment was voor moslims om daar en masse te gaan zwemmen in boerkinies. Daar kan ik me goed iets bij voorstellen.

Heeft niets te maken met een terrorisme. Of maatregelen daar tegen.
Dit is een alinea uit het artikel
De burgemeester van Cannes David Lisnard besloot dat zwemsters geen badkleding mogen dragen die "getuigt van een religieuze overtuiging, terwijl Frankrijk nu doelwit is van terroristische acties".
Dat komt voor mij op hetzelfde neer.
Dan kun je je ook nog afvragen wat daar precies mee bedoeld wordt want zoals gezegd een boerkini heeft ook overeenkomsten met een wetsuit voor surfers of normale kleding.
(en omgekeerd: alsof wij Europeanen er ons ooit iets van aangetrokken hebben dat de stranden op Bali toch eigenlijk niet bedoeld waren om er bijna naakt te gaan liggen)
On 14-08-2016 15:48 oyibo wrote:
Als we geen moslims hadden in maatschappij? Hadden we ook weinig tot niets te maken met het terrorisme van de groep. Toevallig weten de Belgen en Fransen er alles van. Dat is geen discriminatie, dat is een vastelling en tevens feit.
Dat is niet waar. Terrorisme is niet uitsluitend voorbestemd aan moslims. Ik mag toch hopen dat niet iedereen de ETA, de RAF en de IRA bijvoorbeeld is vergeten. Of de Tamiltijgers? De Klu Kuxclan? Het werk van extremistische hindoes in oa Indiadat hier nauwelijks in het nieuws komt.
Het probleem is vooral dat er elke dag maar weer de nadruk wordt gelegd. Een “normale” moslim moet zich anno 2016 verdedigen voor zijn geloof terwijl hij of zij helemaal niks met extremisme of terreur te maken heeft. Ik bedoel vooral te zeggen dat we hier geen steek mee verder komen en we op deze manier de kloof niet alleen in stand gehouden wordt maar ook veel en veel groter wordt. Dit is precies waar ze op uit zijn. En het werkt helaas nog ook.

Er zijn op dit moment allerlei knappe koppen die zich het hoofd aan het breken waar dit precies vandaan komt. Het verschil tussen bv Belgie, Frankrijk versus Nederland (en het feit dat er hier nog weinig gebeurd is) zou weleens te maken kunnen hebben met de manier waarop wij met alloctonen omgaan. Met de nadruk op "zou" want ik weet het exacte antwoord ook niet. Ik heb de indruk dat sommige bevolkingsgroepen in onze buurlanden veel meer aan hun lot worden overgelaten.Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

ErolTR
Gebruiker
spacer line
 

Anne Mieke, je topic, prachtig hoor Emoticon: Smile Emoticon: Smile Daardoor help je sommige mensen dat ze hun agressie jegens moslims kunnen ventileren ( ik plaag je een beetje AM, weet wel wat je bedoeling is).

Oyibo, volgens mij is het beter dat je gewoon achterste van je tong moet laten zien. Wat bedoel je 'als we geen moslims hadden in maatschappij' ... We? Welke moslims en welke maatschappij?
Waarheden en feiten bestaan niet. Individuele waarheden en feiten bestaan wel, mijn waarheid bestaat, maar alleen voor mezelf, voor ieder individu zelf. Maar als jij je waarheid oplegd zoals je citaat boven, heb jij en (burgemeester van Nice) Helemaal geen verschil van IS en ooit Taliban inAfghanistan. Ze doen ook hetzelfde.
Wat dat betreft hebben jullie heleboel overeenkomsten. Emoticon: Yes!
Heeeel interessant Emoticon: Smile
salina
Gebruiker
User icon of salina
spacer line
 


Op 14-08-2016 14:56 schreef jobvanstaalduinen:

[quote verwijderd]

Ja Salina, je bent tot nu toe de enige die dit hier door heeft. Is een soort "de spelt", die berichten plaatst in de hoop dat anderen hier serieus op in gaan. Missschien wel met de bedoeling angst en verwarring te zaaien, zeg maar als onderdeel van de PVV-achtige hulptroepen van de IS.


Ze hebben niet alleen maar artikelen die bedoelt zijn om angst te zaaien. Wel verwarring. Om een voorbeeldje te noemen. Een vrouw met een enorm, maar dan ook enorm dikke gefotoshopte pens, met dan daarbij een 'na-foto' met 18 baby's in een couveuse. Terwijl elke debiel toch zou moeten weten dat het onmogelijk is dat een 18-ling bestaat, gaat dat door heel facebook en velen trappen daar dan in.
Ze maken er ook geen geheim van dat ze een 'hoax-krant' zijn want ze weten toch wel dat er in mensen blijven trappen Emoticon: Laugh out loud

Zijn soms echt geinige artikeltjes. Emoticon: Yes!Kembang
Gebruiker
User icon of Kembang
spacer line
 


Ik zal mijn mond maar houden hé Anne Mieke... Emoticon: Shut up! Emoticon: Shut up! Emoticon: Shut up!

Je wéét hoe ik over Moslims denkt......

Eén zin...je eigen NIET aanpassen in je gastland, dan ophoepelen naar het land waar je vandaan komt....want dáár mag en kan je álles doen wat in de koran staat..... Emoticon: Yes! Emoticon: Yes! toch?

jobvanstaalduinen
Gebruiker
User icon of jobvanstaalduinen
spacer line
 


Op 14-08-2016 15:26 schreef jobvanstaalduinen:
Belangrijkste doel van de aanslagen is om verwarring, angst en vooral verdeeldheid te zaaien. In plaats van symbolische kleding voorschriften zou het goed zijn als de slachttoffers zich meer met elkaar verbonden gaan voelen (1) en dat de westerse partijen, opinieleiders en media zich niet langer door de extremisten laten misbruiken om het het vuurtje van angst en verdeeldheid aan te wakkeren (2).
1. Zoals bekend vallen de meeste slachtoffers van IS onder de moslims, metname de niet-salafistische soennieten, soefi's en sjiieten. Daarnaast zijn er ook slachtoffers in de westerse landen te betreuren. Het zou goed zijn als iedereen die zich op de een of andere manier verwant voelt met slachtoffers, zich zou inzetten voor een verbond tussen alle slachtoffers. Gezamenlijk strijden tegen de extreem salafistische soennieten van de IS. Dus Christenen, Humanisten, Joden, niet-Salafistische soennieten, Soefi's en Sjiieten verenigt u in de mentale en daadwerkelijke strijd tegen IS. Een aantal van deze groepen knappen nu al het zware werk op door daadwerkelijk op de grond het gevecht aan te gaan met IS. Laten we deze moslims uit vooral Koerdistan, Libanon, Irak en Syrie steunen.
2. (wordt vervolgd, krijg nu bezoek.....)

2 Met de aanslagen in het westen wordt gepoogd angst en paniek te zaaien en een wig te drijven tussen de moslims in die landen en de overige bevolking. Moslims worden daardoor in een bepaalde hoek gedreven en geisoleerd van de overige bevolking. Om dit te bereiken wordt IS enorm geholpen door de Westerse pers en partijen zoals de PVV van Wilders. Die helpen ze wel een handje. Weinig aandacht voor aanslagen in Beiroet en Bagdad, geen "je suis Ali", vooral negatief zijn over de Moslims, minder minder minder.......... Met als resultaat: "grote onrust in de westerse samenleving en discriminatie van moslims." Zoals IS het bedoeld heeft: "Een geisoleerde en gediscrimineerde moslim gemeenschap levert nu eenmaal een betere voedingsbodem op voor het werven van nieuwe aanhangers voor de IS en brengt de stabiliteit van de westerse landen in gevaar."

Dus volgens mij moeten oplossingen gezocht worden in de richting van solidariseren met de moslim slachtoffers van de IS, het ondersteunen van de gewapende strijd van Koerden, Libanezen en Iraqi en het niet verder meewerken aan het aanwakkeren van angst en haat, omdat dit op een geweldige manier IS in de kaart speelt.Kembang
Gebruiker
User icon of Kembang
spacer line
 


Goed geschreven Job....van mij hoeven de moslims zich helemaal niet te vestigen elders in één van de westerse landen.... Emoticon: Nooo

Liever gezegd....blijft vooral in je eigen land wonen....scheelt een hoop ellende en ergernis, toch?? Emoticon: Yes!Anne Mieke
Gebruiker
User icon of Anne Mieke
spacer line
 


On 14-08-2016 19:52 Kembang wrote:

Ik zal mijn mond maar houden hé Anne Mieke... Emoticon: Shut up! Emoticon: Shut up! Emoticon: Shut up!

Je wéét hoe ik over Moslims denkt......
Hield je dan je mond ook maar eens. Ja, ik weet hoe je er over denkt. Zo denk je dan dus ook over de vrouw van Malam, over om Sid, de man van Salina en zo kan ik nog wel even doorgaan. En ook Erol die hier net langs kwam.
On 14-08-2016 19:52 Kembang wrote:

Eén zin...je eigen NIET aanpassen in je gastland, dan ophoepelen naar het land waar je vandaan komt....want dáár mag en kan je álles doen wat in de koran staat..... Emoticon: Yes! Emoticon: Yes! toch?

Of een vrouw al dan geen boerkini draagt heeft niets te maken met aanpassen. Aanpassen betekent niet dat je al je eigen waarden en normen moet inleveren.
Over de Koran: dat is een moeilijk boek wat niet altijd goed vertaalbaar is. Daarnaast heb je nog interpretaties van mensen. Hoe kan anders dat de koran op verschillende manieren wordt nageleefd in diverse landen? Toen deze werd geschreven wisten ze nog niet eens wat een boerkini was.
En deze zin:" je eigen NIET aanpassen in je gastland, dan ophoepelen naar het land waar je vandaan komt."
Waar zullen we beginnen? In Kuta, Sanur? Het hele strand leeghalen? Want als er ergens niet aan het gastland aangepast wordt door de Australiers, Europeanen en de Amerikanen dan is het daar wel.Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

Anne Mieke
Gebruiker
User icon of Anne Mieke
spacer line
 


On 14-08-2016 20:07 Kembang wrote:

Liever gezegd....blijft vooral in je eigen land wonen....scheelt een hoop ellende en ergernis, toch?? Emoticon: Yes!
Je nodigt erg uit om iets vervelends te zeggen Kembang.
Je komt zélf uit Indonesie en dan zoiets zeggen.


Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Anne Mieke,

Ik kan me goed voorstellen dat een burger vader een dergelijk besluit neemt. In de ogen van veel mensen is een boerkini een ongewenst signaal van vrouwen onderdrukking in relatie tot islam. en daar hebben mensen een punt. Er is immers op de zelfde plek een aanslag geweest met vele doden. Confronterend dus. Dat heeft weinig met terrorsime te maken.

Of je zou de daad van verbod willen omschrrijven als een daad van terrorrisme willen door de boerkini te verbieden,

Erolt,
In elke europese samenleving.
Waarheden betsaan wel degelijk. Voor het IS terrorisme waren we al blootgesteld aan de uitwassen van islam. Bloed en eerwraak uit naam van het geloof? In Nederland zijn er mensen uit dit geloof de petoet in gegaan. Wat te denken van Turken die het heden ten dage niet zo nauw nemen en zich maatschappelijk vrijheden toekent in agressiviteit uitnaam van het zelfde islam.

Simpel gesteld,? Als we geen moslims hadden in eigen land, in Brussel of in Duitsland of Frankrijk? Hadden we de doden niet gehad, de grote gemene deler hier is dat het ALLEMAAL moslims zijn. Ingang gezet door ISIS. Begaan door notabene. Deze daden werden begaan moslims. En niet door de Pietjes en de Jantjes uit Staphorst of Trutjemahuizen.

Jouw waarheid? Ontkennen dat het moslims zijn. En de dubbele rol van de Turken in dit verband. Erdogan is niet veel anders dan Assad. Als je nog even wacht> Ook hij staat aan de rand van genocide. Over jouw waarheden kan ik kort zijn. Minstens gelijk aan barbaars. Als je tenminste Islam wilt verdedigen? Want dat het een barbaarse aangelegenheid is? Helder.

Moslims denken zich vrijgeheden toe te kennen. Dit past niet in de cultuur van deze europese landen.Hoofdoekjes en boerkinies zijn de ultra light versies hiervan.

Je moet ziende blind zijn dat islam alleen een geloof is, en de bijbehorende wetten horen niet in een West Europese cultuur. Bloed en eerwraak? Op zijn minst dezelfdee barbaarderij. Dat is jouw geloof? En jouw aanwezigheid hier? Om islam goed te praten?

Weinig kans.
It's only kinky the first time.

Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2021
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

102,747,331 pageviews Een website van indahnesia.com