Vliegtuig MAS van Amsterdam naar KL neergeschoten


 Subforum Algemene Indonesiëpraat 
76 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent IndonesiŽ gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geŽxecuteerd in IndonesiŽ  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · IndonesiŽ gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Klopt, in het volledige beeld laat deze vent een knuffel zien, legt het neer zet zijn pet af en slaat een kruis.
Vervolgens trapt de schurk de OSVE van het terrein af, ook dat is te zien.Anorak
Gebruiker
User icon of Anorak
spacer line
 

Inderdaad Ziel, helaas,. Ik had even de hoop dat Rutte zou laten zien uit welk hout hij eigenlijk gesneden is. Het is triest genoeg dat nabestaanden niet geinformeerd worden. Dat als bijkomende omstandigheid. Wel getweet worden per foto. Het is dramatisch allemaal.

Van Oblama alleen hoeven we niks te verwachten, dat is net zo'n lafbek.

In Nederland krijgen we een klein beetje wat de Syrische bevolking meemaakt. En die hebben het elke dag. Dankzij de zelfde Putin.

Slaap zacht Rutte, slaap zacht. Emoticon: Angry
Where there is a will there will be relatives.

dangdude03
Gebruiker
User icon of dangdude03
spacer line
 

Anorak
Gebruiker
User icon of Anorak
spacer line
 

Dat denk ik niet Jan. Putin heeft natuurlijk wel zijn best gedaan het zover te krijgen. Getuige zijn inbreng in Syrie, De Krim, en omgekomen medelanders. Dat laatste metname is hem in zijn gezicht opgeblazen. Een regionaal conflict met veel Russische slachteroffers, dat zou kunnen. Rusland is niet instaat een vuist te maken als het tot een oorlog zou komen. Dan trekt Putin zijn keuteltje terug.

Een macht is het niet, het dreigen daarmee maakt het niet anders.

Overigens denk ik niet dat de gemiddelde Rus zegt, ja , we gaan. Na de val van het gordijn zijn ook zij niet dommer geworden. Dit kan wel heel goed het begin zijn van een nieuwe kiude oorlog die Rusland nog in een veel erbarmelijke omstandigheid brengt. Waarom een oorlog? Ze zijn niet anders dan pyong yang.

Eerst nu maar eens onze mensen terug, en hun spullen. Van Rutte? Of onze overheid? Hoeven ze weinig te verwachten. Dat is precies wat nabestaanden de media vertellen. Schandelijk


Where there is a will there will be relatives.

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Het wordt pijnlijk duidelijk waar we als klein land staan.
We mogen ons de pleuris betalen aan de EU en de NAVO (miljarden voor de JSF) om ons leger mee te laten doen, maar puntje bij paaltje laten ze Nederland gewoon barsten.
Er liggen haast 200 Nedelanders in een bandietengebied en we zijn volledig machteloos.

Ik hoop dat er nu snel iets gebeurd, we zijn helemaal afhankelijk van de grootmachten dat is wel duidelijk.
Daarna moeten de heren politici maar eens heel goed na gaan denken, wat het lid zijn van de miljarden verslindende NAVO voor zin heeft als we met onze bondgenoten niet eens in staat zijn een schurkenbende in bedwang te houden die met 193 Nederlandse slachtoffers lopen te sollen.

En wat te denken van het buitenlandbeleid van de EU, waar is de EU nu?
Al springt Rutte nu in Brussel op de tafel van zijn geliefde EU, het gaat maanden duren voor ze een standpunt hebben bepaald, want alle lidstaten moeten het daar over eens zijn.
Dus er komt geen standpunt, de landen die sterke handelsbetrekkingen hebben met Rusland kijken wel link uit en dat er 298 slachtoffers zijn gevallen waarvan 203 EU burgers hebben ze gewoon blubber aan.

Uit de Navo, een klein defensief leger die bij calamiteiten kan helpen, uit de EU en de loodzware bezuinigingen kunnen ogenblikkelijk van tafel.
Het is nu bewezen dat we geen kloten hebben aan de Navo, het leger en de EU, behoudens het medeleven van de NAVO en EU, maar dat zouden ze ook hebben als we geen lidstaat zouden zijn geweest.
Daar hebben de familieleden van de slachtoffers geen ruk aan, die willen alleen maar dat hun geliefden respectvol worden geborgen en gerepatrieerd.Anne Mieke
Gebruiker
User icon of Anne Mieke
spacer line
 

WWII? JA!!!

In mijn omgeving is het daarover moeilijk praten want iedereen verklaar me voor gek.Of ze willen het niet weten.

Je hoeft niet gestudeerd te hebben om te begrijpen dat er geen ontkomen meer aan is.Het plaatje van om Ziel zegt een heel stuk van wat er mis is in de wereld.
On 19-07-2014 23:57 zieleffe wrote:


Click to see original image

Tel daarbij op alle wantoestanden in Afrika, de non stop dreigende en uitgevoerde terreur in zo ongeveer de hele wereld, de drugsoorlogen in Zuid Amerika, de verkrachtigingen in landen als India en Egypte, Myanmar, Indonesie (er zou ons nog eens heel wat te wachten kunnen staan na de uitslag morgen of overmorgen), de totale ongelijkheid in de wereld (hoeveel landen hebben er niet met vluchtelingen te maken?), de steeds meer doorgevoerde of opgeiste shariahÖ en ga zo maar door


Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Malam goed verwoord en Anorak we hebben denk ik samen een gehele kijk op die politieke gebeurtenissen.
Kunnen wij geen coup plegen, om al die zooitje uit Den Haag weg te krijgen, het is niks word niks en zal nooit wat worden....... Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye byeJa Anne_Miek daar hoef je geen dhr voor je naam hebben staan. Emoticon: Yeah right!
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Anorak
Gebruiker
User icon of Anorak
spacer line
 

Inderdaad Malam, zo staan de zaken er voor. Maar zie jij Rutte dansen? Hij gaat ze lief aan kijken. Die stupide lach zal ondertussen ook wel weg zijn bij deze nitwit. Het enige is dat Putin nu massa moord op zijn naam heeft Of er felicitaties komen? Misschien Assad. De deur naar Rusland en Putin is wel dicht.

Putin? Ik hoop dat tie de moord sterft.
Where there is a will there will be relatives.

dangdude03
Gebruiker
User icon of dangdude03
spacer line
 Are You Serious?pierre
Gebruiker
spacer line
 

Een van de trieste verhalen van mensen die met een reden op die tragische vlucht zaten

http://www.volkskrant.nl/vk/nl(...)an-vlucht-MH17.dhtml

uitgelicht:

Willem Grootscholten
Ze kwamen allebei uit Harmelen, zagen elkaar opgroeien. Martin Sterk (55) kan zijn tranen niet bedwingen als hij spreekt over zijn vriend Willem Grootscholten.

Sterk woont al jaren op Bali. Grootscholten was donderdag op weg naar het Indonesische eiland om er zich definitief te vestigen. Vorig jaar was hij tot over zijn oren verliefd geworden op een Balinese, de eigenares van guesthouse Jimbaran. Na de tegenslagen die hij had gehad, wilde hij op Bali een nieuw leven opbouwen met deze moeder van twee kinderen. Zijn huis in Nieuwegein had hij verkocht en zijn baan als portier bij een koffieshop in Utrecht opgezegd.

Grootscholten kwam uit een tuindersgezin in Harmelen, Sterk werkte in zijn jonge jaren in de snackbar van dit dorp bij Woerden. Hij kon goed opschieten met deze grote en vriendelijke man, die zich in de loop van de jaren steeds breder trainde. Niet iemand die altijd het achterste van zijn tong liet zien, meestal keek hij de kat uit de boom.

Als twintiger ging Grootscholten het leger in. Jarenlang bivakkeerde hij in Duitsland. Hij bouwde er een gezinsleven op, leek zich te settelen.

Over wat toen misging, is zijn omgeving vaag. Feit is dat hij na een aantal jaren berooid en alleen naar Nederland terugkeerde. Het ging zichtbaar niet goed met hem. Hij raakte aan lager wal, zwierf rond, was zelfs een tijdje dakloos. Toch krabbelde hij weer op. Met zijn imposante lichaam en militaire achtergrond bleek hij gewild als beveiliger. De laatste jaren werkte hij als portier.

Toch miste Grootscholten iets in zijn leven. Een jaar geleden maakte hij een rondreis op Java en bezocht daarna zijn vriend Martin Sterk op Bali. Het maakte indruk op hem hoe zijn vriend eerder al alle schepen in Nederland achter zich had verbrand om zich voorgoed in IndonesiŽ te vestigen. Toen hij er ook nog verliefd werd, besloot hij te emigreren. December vorig jaar begon hij met de voorbereidingen. Deze maand was alles geregeld.

...........................................

Ook twee personen uit Maassluis, die ik persoonlijk kende zaten op deze vlucht.
Een moeder tesamen met haar 16 jarige zoonMalam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Achter elk slachtoffer steekt een tragedie Pierre, de machteloosheid van Nederland om het voor de families van de slachtoffers enigszins dragelijk te maken steekt schril af tegen de offers die het Nederlandse volk moet doen t.o.v. de EU en NAVO die Nederland nu gewoon laten barsten.
Dat geeft te denken.

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Dangdude schei nu eens uit met dit soort postings, wat wil je er mee bereiken, het voegt voor mij niets toe.dangdude03
Gebruiker
User icon of dangdude03
spacer line
 

Malam, ik erger mij hier aan die agressieve oorlogszuchtige taal. Conclusies trekken voordat er bewijs is. Ik vraag me af wie hier zijn kinderen, kleinkinderen en familie naar een oorlogsfront zou willen sturen. Laten we svp de gemoederen bedaren voordat we een oordeel uitspreken. Zolang deze stemming hier heerst, zal ik mijn andere stemming laten weten.pierre
Gebruiker
spacer line
 


Op 20-07-2014 13:41 schreef Malam:
Achter elk slachtoffer steekt een tragedie Pierre, de machteloosheid van Nederland om het voor de families van de slachtoffers enigszins dragelijk te maken steekt schril af tegen de offers die het Nederlandse volk moet doen t.o.v. de EU en NAVO die Nederland nu gewoon laten barsten.
Dat geeft te denken.tja Malam, nu wordt duidelijk hoe de rol van Nederland is, de slappelingen van onze regering tesamen met de EU en de NAVO blijven alleen maar praten en tijd rekken, het staat notebene geschreven dat Rutte en zijn slappe hap kornuiten Timmermans en van baalen het nog steeds middels een diplomatieke manier willen oplossen...........yeah right... smerige politieke spelletjes worden er gespeeld.

Waarom is de top van de UE nu doodstil??? als er een of andere nieuwe belasting of wat dan ook wordt ingevoerd heeft iedereen de grootste smoel...... nu hoor je de kopstukken niet.... nee want dit komt hun heel goed uit.

Maar goed als je een beetje gaat spitten op internet zijn er al vele complot theorie die de revue passeren.... ik denk dat de echte waarheid nooit boven water zal komen en dat de echte daders nooit gepakt en berecht zullen worden.... ach ja diegene die de knop indrukte zullen ze wel te pakken krijgen.... maar de kopstukken waar het middels dit politieke spelletje om gaat, die zullen nooit gepakt worden laat staat berecht...

neeeee mijn mening is dat dit een van de ergste comploten ooit is.... en dat de grote kopstukken nergens voor terugdeinzen en zelfs onschuldige burgers opofferen om hun smerige machts postities te verstevigen..... ik vraag me sterk af of die rebellen nu echt weten waar ze nu in feite ECHT voor vechten... niet om het kleine stipje op de kaart in handen te krijgen....het zit dieper veel en veel dieper.............

Feitelijk komt het de EU de NAVO en die OBLAMA toevalligerwijs wel heel goed uit dat dit gebeurt is.
Dat hierdoor onschuldig mensen zijn opgeoffert dat deert hun geen ene biet.

( maar goed dit is mijn persoonlijke mening)Anorak
Gebruiker
User icon of Anorak
spacer line
 

Het waanzinnige is dat inderdaad dat veiligheden en zekerheden niet dat zijn waarvoor ze ons verkocht zijn. Enige maanden geleden kwam het verkwanselen van de staat aan de orde.

Dit geeft nog maar eens pijnlijk weer wat het precies is. En inderdaad, niemand doet iets.
In de EU liggen ze niet zo wakker, het zijn hun burgers niet. En laat dit nou een prachtig voorbeeld zijn waarom de Engelsen niet willen.

Iedere Nederlandse burger kan nog eens nadenken, wat kunen we er mee, EU, NAVO?
Hoeveel luchtmacht hebben we nog? Regeringen bezuinigen alles weg. Zo ook het wapentuig voor een interventie zelfs een kleinschalige.

De EU? Eerst 6 maanden vergaderen.
Where there is a will there will be relatives.

RPeetoom
Gebruiker
spacer line
 


On 20-07-2014 14:01 Anorak wrote:[/
Hoeveel luchtmacht hebben we nog? Regeringen bezuinigen alles weg. Zo ook het wapentuig voor een interventie zelfs een kleinschalige.

De EU? Eerst 6 maanden vergaderen.


Nederlandse krijgsmacht is er alleen nog voor heilloze vredesmissies in godvergeten landen.Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Timmermans is naar Kiev geweest, hij wilde de vrije doorgang voor hulpverleners garanderen.
Wat een onvoorstelbare lul met vingers, natuurlijk krijgen hulpverleners de vrije doorgang in KroatiŽ.
Nee tering lul je had in de auto moeten stappen en met de onderzoekers mee moeten gaan naar het gebied, zelfs de kans dat die bandieten je als minister van buitenlandse zaken je een kogel door je kop hadden gejaagd is uiterst klein.

Ook Putin weet verdomd goed dat je onderweg bent en had die bandieten wel in de hand gehouden, anders was de wereld echt in last geweest.
Dan meneer Timmermans met je grote muil had je respect gekregen, maar het loopt je dun door je broek zakkenvuller.

Ik schaam me voor de lafheid van dit soort bestuurders, op dit moment voel ik me geen trotse Nederlander en schaam mij voor de lafheid van de Nederlander.
Historisch gezien niet vreemd, in 40 - 45 lieten we (op enkelen na) de joden al naar de slachtbank voeren.Anne Mieke
Gebruiker
User icon of Anne Mieke
spacer line
 


On 20-07-2014 13:53 dangdude03 wrote:
Ik vraag me af wie hier zijn kinderen, kleinkinderen en familie naar een oorlogsfront zou willen sturen.
Daar heb je gelijk in Jan.
Maar je kunt mensen toch niet helemaal kwalijk nemen dat er zo fel gereageerd wordt. Dit is iets, zoals ik al eerder schreef wat we nog niet kennen. En het wordt steeds meer ongelooflijk.
http://www.nu.nl/vliegramp-oek(...)n-vliegramp-weg.html
Het lijkt wel of we naar een film zitten te kijken met het meest krankzinnig script aller tijden.


Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 


On 20-07-2014 13:53 dangdude03 wrote:
Malam, ik erger mij hier aan die agressieve oorlogszuchtige taal. Conclusies trekken voordat er bewijs is. Ik vraag me af wie hier zijn kinderen, kleinkinderen en familie naar een oorlogsfront zou willen sturen. Laten we svp de gemoederen bedaren voordat we een oordeel uitspreken. Zolang deze stemming hier heerst, zal ik mijn andere stemming laten weten.


Daar heb je helemaal gelijk in Jan, ik keek op een andere manier tegen jouw postings aan, mijn fout, excuses hier voor.Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 


On 20-07-2014 14:26 Anne Mieke wrote:

[quote removed]

Het lijkt wel of we naar een film zitten te kijken met het meest krankzinnig script aller tijden.


Klopt Anne Mieke zo voel ik het ook, hoe is dit in Godsnaam mogelijk.
Hoe dieper kunnen we nog in Europa zakken Emoticon: Angrydangdude03
Gebruiker
User icon of dangdude03
spacer line
 

Prima mensen, no hard feelings verder. Ik heb begrip voor de emoties. Ook mijn excuses voor eventuele kwetsingen.Anorak
Gebruiker
User icon of Anorak
spacer line
 

Met de rebellen nog op de crash site is wel duodelijk dat Putin niet beweegt, en waaron zou hij? Dat ze later gaan roepen, ziejewel je hebt inbreng. Putin ligt niet wakker van de slachtoffers in deze massa moord, want dat is het. Zijn inbreng in Syrie? Is zoniet nog veel gruwelijker. Vandaar Jan dat mijn reactie ook stevig is. Onder de ogen van de hele wereld gaan zijn wapens weer terug fe grens over.

Niet alleen hier, maar in de rest van de wereld lopen de gemoederen ook op. Het einde is nog niet in zicht. En dit muisje wel eens een veneinig staartje kan hebben. Dat met alles wat we nu weten er nog geen Rus het land is uitgezet? Had allang moeten gebeuren. Een steviger signaal kan een land niet geven. Rutte zit liever op het terras met zijn benen languit gestrekt. Het blijft een onwezenlijk schouwspel.
Where there is a will there will be relatives.

Yerun
Gebruiker
User icon of Yerun
spacer line
 

Ik dacht de TV even aan te zetten om te kijken waar onze paratroopers waren geland. Is dat even een teleurstelling, er is sinds vanochtend helemaal niets wezenlijks gedaan. Nog steeds zitten er passagiers in hun stoelen vast, nog steeds vooral praten en dreigen. Nee Rutte, dit gaat ook niet je kans worden je nu eindelijk eens te bewijzen.


Ho Lee Fuk

pierre
Gebruiker
spacer line
 

Hoe meer je internet afspeurt hoe meer nu verondersteld wordt. ( complot ???)

http://stevenbrownsblog.wordpr(...)-de-gevarenzonen-in/


Anne Mieke
Gebruiker
User icon of Anne Mieke
spacer line
 

Die had ik gisteren ook gezien maar had zoiets van "dat kan niet waar zijn"


Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2021
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

101,927,931 pageviews Een website van indahnesia.com