Nonstop met Garuda Indonesia naar Indonesie


 Subforum Tickets, luchtvaart en vervoer 
79 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Tickets, luchtvaart en vervoer > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent IndonesiŽ gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geŽxecuteerd in IndonesiŽ  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · IndonesiŽ gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
Yerun
Gebruiker
User icon of Yerun
spacer line
 

AM; er zijn inderdaad meerdere vliegvelden die last hebben van overbevolking. Jakarta en Denpasar zijn denk ik de nummer 1 en 2 qua volume. Maar ook vliegvelden als Jogyakarta zijn een compleet drama. Pontianak heeft daarentegen een kei-nieuw vliegveld. Nu de vluchten nog.


Ho Lee Fuk

wereldreis
Gebruiker
spacer line
 

Op het forum GELUKKIG gelezen (DANK JE ANNEMIEKE) dat vertrektijden met Garuda gewijzigd zijn. Ik vertrek binnenkort maar had nog niets vernomen. Even met Garuda gebeld en idd de vertrektijden zijn gewijzigd naar 12.05. Het bericht dat we via de mail hadden gekregen met de wijziging is waarschijnlijk in de spambox beland Emoticon: Angry en had ik mooi mijn vlucht gemist.
Dus advies aan reizigers die binnenkort met Garuda vliegen hou je spambox in de gaten of bel ze even! !!!erwin
Gebruiker
User icon of erwin
spacer line
 

Je moet ALTIJD je vlucht checken, ook bij andere maatschappijen. Er kunnen altijd wijzigingen zijn. Dat was ook de reden dat je vroeger je terugvlucht ter plaatse moest herbevestigen, bij intercontinentale vluchten.Het is beter spijt te hebben van iets dat je gedaan hebt, dan spijt te hebben om iets dat je niet gedaan hebt

Anne Mieke
Gebruiker
User icon of Anne Mieke
spacer line
 

Hoewel ik wel vind dat Erwin een punt heeft maak je dit soort grappen intercontinentaal alleen met Garuda mee. Ik heb ook wel met wijzigingen te maken gehad maar niet zo extreem als Garuda (ik vind het nogal als je vlucht 4 uur en drie kwartier eerder vertrekt.
Garuda is heel slecht in communiceren.
In 2014 werd mijn terugvlucht van 31 mei gewijzigd van 22.:00 in de avond naar 1:00 uur. Aankomstdag zou dan op 1 juni zijn, vroeg in de ochtend (ets van 8 uur of zo). IIk weet nog dat ik toen een heel gedoe gehad heb omdat de dame aan de telefoon maar niet snapte dat je met datumoverschrijdende wijzigingen niet zomaar een op een kunt wijzigen. Allereerst maakte ik ook zoiets mee als Wereldreis. Ik kwam er zelf per ongeluk achter dat de vlucht was gewijzigd. Ook ik had mijn ticket rechtstreeks via Garuda gekocht, dus dat betekent dat mailadres in bezit is. Maar, ook bij mij gebeurde er niets. Toen moest er omgeboekt worden en de dame aan de telefoon had bedacht om idd mijn ticket om te boeken verder niet naar de datum gekeken. Dus voor 31 mei en dat betekende ook dat ik 31 mei zou aankomen in de ochtend en niet op 1 juni zoals het oorspronkelijke ticket.. Het heeft heel wat overredingskracht gekost om het goed te krijgen.

Ik heb met heel wat maatschappijen gevlogen Emirates, Etihad, Cathay, Qatar, KLM, Singapore Airlines, Malaysian Airlines etc. waar ook wel eens een wijziging was maar a) nooit zo extreem als bij Garuda en b) hoefde ik er nooit zelf achter te komen dat er en wijzigiging was. Het ging dan soms over 30 minuten of hooguit een uur, soms ook over 10 minuten en ik kreeg altijd een mail, vaak ook nog een sms met de nieuwe vertrek-/aankomsttijden. Ik kan me herinneren dat ik door SQ zelf een keer gebeld werd of het wel goed doorgekomen was.
Garuda vind ik interessant vanwege de rechstreekse en soms kortere totale vliegtijd maar daar heb je het dan ook mee gehad.


Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2021
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

101,940,800 pageviews Een website van indahnesia.com