[Centraal] Nieuws in Indonesië


 Subforum In het nieuws 
104 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > In het nieuws > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent IndonesiŽ gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geŽxecuteerd in IndonesiŽ  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · IndonesiŽ gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

In dit artikel in de Jakarta Globe worden zelfs bedragen genoemd waar je helemaal spontaan van gaat hyperventileren. Emoticon: Yes!

https://jakartaglobe.id/news/p(...)artas-formula-e-racejstar
Gebruiker
spacer line
 


On 09-11-2019 13:07 Malam wrote:

De voorzitter van NasDem Surya Paloh, een verschrikkelijke enge vent staat al de hele week in het middelpunt van de belangstelling, NasDem zit in de coalitie Widodo, maar heeft toenadering gezocht met de oppositie partij PKS, hij zal het beleid van Widodo kritisch gaan bekijken, Jesoes wat een nagemaakte.

Deze Paloh die met zijn demagogische huiltoespraken vol dramatiek veel weg heeft van de minister van propaganda tijdens WO 2 Josef Goebbels, maakt zich ineens druk over de democratie nadat hij twee verkiezingen heeft meegelift met het succes van Widodo, het is om je te bescheuren.

Hier draait het om bij Paloh, in de belangstelling staan, hij kan zijn Metro TV beter Paloh TV noemen, het TV station is een doorlopende NasDem reclame van Hauptman Paloh.

Narcisme ten top van de huilebalk, knuffelen met de moslimkabouter Sohibul van de PKS en bezig om samen met de PKS de gesjeesde minister van onderwijs en nu gouverneur van Jakarta Anies naar voren te schuiven als kandidaat president voor 2024, gekker moet het toch echt niet worden.

Knuffelen met Sohibul, ik heb deze foto de afgelopen twee weken wel 100 keer in de media gezien, de Indonesische Stan Laurel en Olivier Hardy.Hij voelde zich in zijn kruintje gescheten omdat Megawati niet hen, maar Gerindra had uitgenodigd. Loyaliteit van al die jaren wordt dus niet beloond.

Ook niet zo'n slimme move trouwens; geef gewoon één minister post aan NASDEM en er is geen probleem....jstar
Gebruiker
spacer line
 


Het nieuws werd de afgelopen week beheerst door 3 onderwerpen, de begroting van Jakarta met miljoenen Euro's aan spookbudgetten, de huilebalk Surya Paloh voorzitter van NasDem en de gekke tante Tanjung.

De gekke tante die aangifte heeft gedaan tegen de KPK onderzoeker Novel Baswedan die ze 2 jaar terug zuur in zijn gezicht gooiden, dat zou nepnieuws zijn volgens dat naar aandacht snakkende slagschip.


Ik begin het nu toch wat te nuanceren.

Ze zegt niet echt dat het leed niet is toegebracht, ze beweert niet dat er niets gebeurd is. Maar ze brengt toch wel wat dingen op die te denken geven. Waarom bleef hij inderdaad gewoon stilstaan bij het incident? (Een menselijke reactie is bukken of wegduiken.)

En zo zijn er wel meer dingen die niet helemaal kloppen. Het lijkt wel of hij het verwachtte (I.e. afgesproken?).jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 


Op 09-11-2019 14:47 schreef Malam:
In dit artikel in de Jakarta Globe worden zelfs bedragen genoemd waar je helemaal spontaan van gaat hyperventileren. Emoticon: Yes!

https://jakartaglobe.id/news/p(...)artas-formula-e-race


Even simpel samengevat:
Dat E-car wedstrijdje (kansloos in Indonesia anyways) kost bljkbaar 767 miljard.
Dwi Wahyu Daryoto zegt: ja maar 50 miljard in revenue.

1) is dat bovenop de breakeven van de 767 miljard? Vrees van niet.
2) Venijn en staart: Revenue... Omzet van 50 miljard. Zegt niets, want we weten de kosten niet. Zo te lezen zijn die 767 miljard, waardoor de winst maar liefst... MINUS 717 miljard is.

In dat geval is meest optimale scenario dus minus 717 miljard. Als blijkt dat er nog eea van de revenue moet worden afgetrokken (normaliter wel, want anders heet het geen revenue) dan is verlies dus nog groter dan 717 miljard.

Rp717 miljard = ca. US51,2 miljoen. Verlies he. Emoticon: Party!

Ai, minder blikjes lijm, pennen, schooltafels, ramen volgend jaar.Heldere ziende

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 


We hadden alweer een tijdje niets gehoord van de rat Habib Rizieq die al twee en een half jaar in het zwarte dozenland zit, dus het werd weer tijd, dat is de tactiek van deze als poolhond uitgedoste nestbevuiler, om de twee maanden gedoe veroorzaken opdat hij niet wordt vergeten. Emoticon: Shiny

Nu hield hij weer een ellenlange toespraak via Front TV (Joe tjoep) het internet vehikel van de FPI, hij beweerde nu bewijzen te hebben dat de Indonesische regering de Saoedische regering had gevraagd de rat niet te laten gaan vanwege zijn veiligheid, hij zegt aangegeven te hebben dat hij veilig kan terug keren maar de kamelenneukers willen eerst een bevestiging van de Indonesische regering, teeeering hoe verzint ie het. Emoticon: Stupid

De werkelijke reden is volgens de rat niet zijn veiligheid, maar ze wilden hem niet bij de verkiezingen van afgelopen april hebben omdat hij de fraude tijdens de verkiezingen zou bestrijden opdat de huidige illegale president niet gekozen zou worden. Emoticon: Nooo

Dus de nestbevuiler tracht weer een vuurtje te stoken. de woordvoerder van de president wenst geen commentaar te geven, de kersverse minister van Justitie Mahfud verklaarde dat één van die twee brieven zijn visum van voorheen is en die andere brief is niet te lezen. Emoticon: Cooool

Dus laat Rizieq eerst maar die brief gedetailleerd weergeven, dan kan ik er pas wat over zeggen aldus Mahfud. Emoticon: Shut up!

Nah Mahfud, dan kan je wachten tot Pasen en Pinksteren op één dag vallen, op zeker is die tweede brief geen bewijs, de opperrat van de FPI tracht gewoon zijn extreme moslim achterban op te naaien om druk op de ketel te houden. Emoticon: Devil

jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 

Waarom heeft hij zoveel boeken daar op die achtergrond als ie de rechterhand is van de heiligste man?

En zie ik daar rechts nu een tekening? Ziet er wat eng uit met dat rood, maar kan het mogelijk niet goed zien.


minister van Justitie Mahfud verklaarde dat één van die twee brieven zijn visum van voorheen is en die andere brief is niet te lezen.

Wel een giller Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud


Heldere ziende

jstar
Gebruiker
spacer line
 

Misschien zit ie in de Openbare Bieb?

Zijn titels heb ik hier eens nagevraagd: LC staat voor License Ca√Įro, ze beschouwen het een beetje als Bachelor maar daar geloof ik geen reet van. Meer zoals een diploma, wat eigenlijk daar nog onder staat. Master of Arts wist ik natuurlijk, dat is post graduaat. Waarschijnlijk heeft ie ooit iets gedaan in Maleisi√ę. Die DPMSS wist niemand, blijkbaar een eretitel van een sultan van een zuid Filippijnse provincie (waar de extremisten, terroristen en onafhankelijkheidsstrijders zitten.)Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Alles wat in de laatste twee en een half jaar is gebeurd rond dit stuk vuil is een giller Jak. Emoticon: Yes!

Hij woont in een eenvoudig stulpje, maar kiest voor zijn Front TV optredens altijd dit soort locaties uit, dat fietst er bij zijn aanhangers in als een negerlul in een weduwvrouw. Emoticon: Yummie!

Zijn fanclub de FPI zit zich nu op verdere stappen te beraden volgens zijn trouwe vazal Slamet Maarif, ik ben benieuwd, want de actiebereidheid bij die FPI klanten is sinds de verkiezing tot het nulpunt gezakt, sinds ook Prabowo zijn handen van die witjurken heeft afgetrokken nadat ze na het verlies van Prab geen waarde meer voor hem hadden. Emoticon: Bye bye

En je snap het niet, laat die witgejurkte schijtlijster blij zijn met de bescherming van het zwarte dozen land o.l.v. kroonprins Mohammed bin Salman, nix mis mee, hij is in goede handen, vraag het maar aan de weduwe van Jamal Khashoggi. Emoticon: Laugh out loud

Email-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan.Jstar, DPMSS (Datuk Paduka Maulana Syar'i Sulu) een eretitel van het (niet meer bestaande) Sulu Sultanaat in Maleisi√ę.

Volgens Wikipedia.

Het sultanaat Sulu was een moslimstaat in het zuiden van de Filipijnen die bestond van halverwege de 15e eeuw tot begin 20e eeuw. De invloedssfeer van dit sultanaat strekte zich uit de meeste eilanden in de Suluzee en het noordoostelijke deel van Borneo, de Maleisische deelstaat Sabah. Het sultanaat hield in 1917 officieel op te bestaan en wordt tegenwoordig door geen enkele staat meer erkend. Afstammelingen van de Sultan worden tegenwoordig echter nog steeds beschouwd als koninklijk. De laatste Sultan van Sulu die door de Filipijnse regering werd erkend is Moh. Mahakuttah A. Kiram, die in 1986 overleed. Tegenwoordig wordt de titel van sultan van Sulu door verschillende personen geclaimd.

Begin februari 2013 kwam Jamalul Kiram III in het nieuws, toen hij claimde dat hij, als sultan van Sulu, recht had op het noordelijke deel van het eiland Borneo. Zo'n 200 gewapende militanten, waaronder moslimextremisten van het MILF liet hij in Sabah bij de plaats Lahad Datu aan land gaan. Begin maart begon het Maleisische leger een offensief om de belegerde plaats en omliggende dorpen te ontzetten.
jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 


Op 10-11-2019 13:40 schreef Malam:
Alles wat in de laatste twee en een half jaar is gebeurd rond dit stuk vuil is een giller Jak. Emoticon: Yes!
...
waaronder moslimextremisten van het MILF l


Wéér een giller Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud
MILF.

Serieus? Emoticon: Stupid Emoticon: Stupid

Voor diegenen die niet weten wat een MILF is. Google maar even: "Wat is een MILF". Emoticon: Yes! Emoticon: Yes!Heldere ziende

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Wat tante Dewi Tanjung betreft die aangifte heeft gedaan tegen Novel Baswedan voor het verspreiden van nep nieuws, het zuur wat hij in zijn gezicht kreeg gegooid zou scene zijn gezet, de gekke tante moet vandaag bij de politie komen. Emoticon: Devil
On 10-11-2019 04:00 jstar wrote:

[quote removed]


Ik begin het nu toch wat te nuanceren.

Ze zegt niet echt dat het leed niet is toegebracht, ze beweert niet dat er niets gebeurd is. Maar ze brengt toch wel wat dingen op die te denken geven. Waarom bleef hij inderdaad gewoon stilstaan bij het incident? (Een menselijke reactie is bukken of wegduiken.)

En zo zijn er wel meer dingen die niet helemaal kloppen. Het lijkt wel of hij het verwachtte (I.e. afgesproken?).
Jstar als je niets vermoedend op straat loop en er komt een bromfiets zachtjes voorbij rijden waarvan de passagier je een beker zuur in je gezicht gooit, dan zal je toch wel een verdomd snelle reactie moeten hebben om weg te duiken, dan ben je meestal te laat.

Niet helemaal kloppen of het verwachten Emoticon: Confused

Het lijkt mij dat je een complete imbeciel bent als je je zuur in je gezicht laat gooien voor wat voor reden dan ook, dat verhaal valt voor mij in de categorie samenzweringstheorie√ęn dat niet Oswald maar de paus Kennedy heeft neergeschoten. Emoticon: Blush


De oprisping van Habibieltje vanuit het zwarte dozen land om weer wat gedoe in Indonesié te veroorzaken dreigt een stille dood te sterven, buiten een opmerking van de nieuwe coördinerend minister van politieke, juridische en veiligheidszaken Mahfud niets meer in de media te vinden. Emoticon: Nooo
De beleefde taal van Mahfud in haventaal omgezet (de boodschap blijft het zelfde) krijg nou tieten, komt die komediant ineens na een jaar met een banbrief van de indonesische regering op de proppen, die laat hij onleesbaar in een video opname zien, wat te denken die brief naar mij te sturen dat ik mijn lichtje er over kan laten schijnen, zolang ie dat niet doet is die brief voor mij zo vals als de pest. Emoticon: Bye bye


Er is de laatste dagen ook nog al wat geschreven over de oprichting van de nieuwe politieke partij Gelora, een initiatief van Anis Matta de voormalige voorzitter van de PKS en kandidaat vice president naast Prabowo in 2014.

Naast Anis als vice voorzitter Fahri Hamzah, wat moet Anis met relnicht Fahri, nou dat is niet zo moeilijk, Anis heeft Fahri nodig voor de pot goud die hij als schadevergoeding krijgt van de PKS die hem volgens de rechter ten onrechte uit de partij heeft gelazerd, 30 miljard kassaaaaaaa. Emoticon: Yummie!

Het aantal politieke partijen was al lekker uitgedund door de drempel van 4 % die een aantal partijen niet haalden, zoals Hanura, PKPI, Partai Berkarya, PSI en Perindo, waarnemers betwijfelen of Gelora het wel gaat lukken, maar ja gef nix, ze zijn van de straat en kunnen geen kattenkwaad uithalen. Emoticon: Devil

Snip en Snap in de bocht, beiden een charisma van een leeg flesje. Emoticon: Laugh out loud


Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 


On 11-11-2019 11:06 Malam wrote:

De oprisping van Habibieltje vanuit het zwarte dozen land om weer wat gedoe in Indonesié te veroorzaken dreigt een stille dood te sterven, buiten een opmerking van de nieuwe coördinerend minister van politieke, juridische en veiligheidszaken Mahfud niets meer in de media te vinden. Emoticon: Nooo
Oeps ik was te voorbarig, de nestbevuilende poolhonden brigade voelt zich geroepen om op de barricade te gaan voor hun grote oppergriezel, het gezeik gaat nu pas echt beginnen. Emoticon: Devil

Volgens de voorzitter van de FPI Lubis heeft de Indonesische regering door het verbannen van Rizieq mensenrechtenschending gepleegd Emoticon: Stupid

De voorzitter Slamet Maarif van PA 212 zegt dat de grote imam nu pas na een jaar met die banbrief komt omdat hij de waardigheid van het Indonesische volk en de Indonesische staat te respecteren en te behouden in de betrekkingen met het Koninkrijk Saoedi Arabi√ę. Emoticon: Blush

Je moet er bij stilstaan en goed bedenken wat ze zeggen, dan pis je geheid je Tena men vol van het lachen, de Indonesische regering kan de veiligheid van Rizieq niet garanderen en heeft de autoriteiten van Saoedi Arabi√ę in een brief gevraagd hem daar te houden, dus nemen die geweldige Saudi's hem in bescherming tegen die stoute Indonesi√ęrs. Emoticon: Worship Zie je het voor je. Emoticon: Confused Paard in de wieg kind in de wei. Emoticon: Laugh out loud

Alle redenen die de vuilakken al twee en een half jaar hebben zitten brullen waarom hun oppernestenschijter niet teug naar Indonesi√ę is gekomen zijn allemaal overboord gegooid, het is nu enkel nog maar de zogenaamde banbrief die niet te lezen is en waar niemand van weet wat er in staat en waar die vandaan komt. Emoticon: Clown

De drie musketiers die het opnemen voor hun koning Habib, als je alle onzin die deze bidlippen de afgelopen twee en een half jaar hebben uitgekraamd moet omschrijven dan heb je boek vol. Emoticon: Yes!


Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

De terugkeer van Rizieq lijkt af te stevenen op een patstellng, de loel laat twee onleesbare vodjes papier zien, wat het bewijs moet zijn dat Indonesi√ę de Saoedi√ęrs verzocht heeft hem het uitreizen te verbieden, maar hij verdomd het leesbare kopie√ęn aan te leveren. Emoticon: Stupid

Dan verdwijnt het zoals al veel keren is gebeurd in de onderste la, tot de zakkenwasser weer met een nieuw truc op de proppen komt over een maand of 2. Emoticon: Yes!

Ik had het vermoeden al eens uitgesproken dat zijn verbod om het zwarte dozenland te verlaten te maken heeft met Rizieq zijn bezoeken aan Yemen, de roots van Rizieq liggen in Yemen, hij heeft daar familie zitten en één van zijn dochters schijnt daar een studie te volgen.

Nou zijn de verhoudingen tussen Saoedi Arabi√ę en Yemen goed verpest en dat is zacht uitgedrukt, de Saoedies zijn bezig Yemen stelselmatig naar het stenen tijdperk te bombarderen op het bevel van kroonprins Salman.

Misschien dat ze Rizieq liever onder toezicht houden in het zwarte dozen land, uiteraard maakt Indonesische regering weinig bezwaar, die zijn hem liever kwijt dan rijk, maar ook al zouden ze bezwaar maken dan trekken die kamelenwippers zich er toch niets van aan, ze hebben blubber aan hun broeders, de moord op Khashoggi in Turkije is daar een sprekend voorbeeld van.jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 

Ik vernam dat Indo mogelijk vaping wil gaan verbieden?
En te extreme geloofsboekjes meer moderate maken?

Malam, enlighten us.


Heldere ziende

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 


On 12-11-2019 15:14 jakarta-snacks wrote:
Ik vernam dat Indo mogelijk vaping wil gaan verbieden?
En te extreme geloofsboekjes meer moderate maken?

Malam, enlighten us.
Dat verbieden van vaping zal wel loslopen, dat is geheid in de wereld geholpen door de tabakslobby in Indonesi√ę, een paar luidruchtige boeren in de media en over een week is iedereen het weer vergeten. Emoticon: Bye bye

Wat de extreme geloofsboekjes betreft, ja ja dat is de nieuwe minister van religieuze zaken de ex generaal Fachrul Razi, die ouwe ijzervreter loopt links en rechts wat heilige huisjes om te schoppen ten aanzien van extremisme. Emoticon: Devil

De grote moslimorganisaties krijgen spontaan de broekhoest van hem. Emoticon: Laugh out loud

Overheids toestemming voor de FPI Emoticon: Confused

Tja, maar dan wel die gekke gedachten van kalifaten stichten laten varen anders gaan we dat dus niet doen, aldus Fachrul. Emoticon: Talk to the hand

Eindelijk een heilige ibis die zegt waar het op staat zonder om de brij heen te draaien. Emoticon: Yummie!Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Mijn Pop trapt nog vaak in mijn opmerking op woensdag, "Goh die vent is nog niet geweest" waarop ze dan geheid vraagt "welke vent" die vent die de week doormidden komt zagen. Emoticon: Shiny

In Medan vanochtend weer een idioot die het anders wilde doen, die wilde de week doormidden laten ploffen met een bomgordel bij een politiebureau in Medan, een goede zaak die op het juiste moment komt. Emoticon: Shut up!

Tja klinkt hard, maar gelukkig zijn er slechts 6 licht gewonden omdat deze amateur terrorist ondeugdelijk plofmateriaal rond zijn middel droeg, wat gelukkig te vroeg ontplofte, waardoor hij alleen zelf in kleine onderdeeltjes uit elkaar spatte. Emoticon: Devil

Dit komt precies op het juiste moment, er is namelijk sinds pakweg week een behoorlijke discussie aan de gang over radicalisme in Indonesi√ę, de 24 jarige Rabbial Muslim Nasution die met een jacket van ojek online op het terrein van de politie ontplofte is de kers (weliswaar uit elkaar gespetterd) op deze discussie taart, dat zwengelt de boel lekker aan. Emoticon: Worship

Densus 88 kan weer op jacht en er zal wel weer een golf van arrestaties volgen, Densus klopt bij de eerste medestander van Rabbial er wel uit wie er allemaal in het netwerk zitten van Rabbial dan wordt de aankomende weken weer de ene na de andere bomgordel gladiool opgepakt. Emoticon: Yes!

Wel jammer voor Habiebeltje Rizieq, die het weer van elkaar had de boel op stelten te zetten en nu helemaal naar de achtergrond verdwijnt, ik hoor die radicale nestenschijter al denken, "godverpielekes slecht moment, had mijn bomgordel broeder niet een paar weken kunnen wachten". Emoticon: Laugh out loud

Gelukkig voor de politie bleef de hersenloze kleiaardappel van Rabbial redelijk intact, zodat ze in een flits wisten wie het was, Densus88 heeft gelijk de jacht geopend. Emoticon: Nice

jstar
Gebruiker
spacer line
 

En toch nog een Ahok nieuwtje:

Thohir, de minister van overheidsbedrijven, heeft hem blijkbaar een topfunctie bij één van de bedrijven aangeboden.

Ze weten nog niet welke, het kan één van deze vier zijn: PT Bank Mandiri, PT Bank Tabungan Negara, PT PLN en PT Inalum. De geruchtenmolen heeft het over Pertamina.

Geen kattenpis. En helemaal nu er een Ahok herdenkings demonstratie gepland staat op 2/12.Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Ja ja ik heb het gelezen, dat is zeker geen poezenwater, laat Thohir de banken maar vergeten, beter de PLN gezien de plannen om veel krachtcentrales te bouwen wat heel corruptie gevoelig is. Emoticon: Yes!
Maar nog beter Pertamina, dan kunnen ze daar hun borst nat maken, dat is al decennia lang één grote grabbelton. Emoticon: Angryjakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 


Op 13-11-2019 10:51 schreef jstar:
En toch nog een Ahok nieuwtje:

Thohir, de minister van overheidsbedrijven, heeft hem blijkbaar een topfunctie bij één van de bedrijven aangeboden.

Ze weten nog niet welke, het kan één van deze vier zijn: PT Bank Mandiri, PT Bank Tabungan Negara, PT PLN en PT Inalum. De geruchtenmolen heeft het over Pertamina.

Geen kattenpis. En helemaal nu er een Ahok herdenkings demonstratie gepland staat op 2/12.


Doe maar even PLN graag. Kan ie hier een bakkie doen en even die meter bekijken Emoticon: Laugh out loud


Heldere ziende

harlys
Gebruiker
spacer line
 
Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

harlys
Gebruiker
spacer line
 


On 13-11-2019 10:28 Malam wrote:
Mijn Pop trapt nog vaak in mijn opmerking op woensdag, "Goh die vent is nog niet geweest" waarop ze dan geheid vraagt "welke vent" die vent die de week doormidden komt zagen. Emoticon: Shiny

In Medan vanochtend weer een idioot die het anders wilde doen, die wilde de week doormidden laten ploffen met een bomgordel bij een politiebureau in Medan, een goede zaak die op het juiste moment komt. Emoticon: Shut up!

Tja klinkt hard, maar gelukkig zijn er slechts 6 licht gewonden omdat deze amateur terrorist ondeugdelijk plofmateriaal rond zijn middel droeg, wat gelukkig te vroeg ontplofte, waardoor hij alleen zelf in kleine onderdeeltjes uit elkaar spatte. Emoticon: Devil

Dit komt precies op het juiste moment, er is namelijk sinds pakweg week een behoorlijke discussie aan de gang over radicalisme in Indonesi√ę, de 24 jarige Rabbial Muslim Nasution die met een jacket van ojek online op het terrein van de politie ontplofte is de kers (weliswaar uit elkaar gespetterd) op deze discussie taart, dat zwengelt de boel lekker aan. Emoticon: Worship

Densus 88 kan weer op jacht en er zal wel weer een golf van arrestaties volgen, Densus klopt bij de eerste medestander van Rabbial er wel uit wie er allemaal in het netwerk zitten van Rabbial dan wordt de aankomende weken weer de ene na de andere bomgordel gladiool opgepakt. Emoticon: Yes!

Wel jammer voor Habiebeltje Rizieq, die het weer van elkaar had de boel op stelten te zetten en nu helemaal naar de achtergrond verdwijnt, ik hoor die radicale nestenschijter al denken, "godverpielekes slecht moment, had mijn bomgordel broeder niet een paar weken kunnen wachten". Emoticon: Laugh out loud

Gelukkig voor de politie bleef de hersenloze kleiaardappel van Rabbial redelijk intact, zodat ze in een flits wisten wie het was, Densus88 heeft gelijk de jacht geopend. Emoticon: Nice


[url=https://www.mupload.nl/img/etc017p.net-resizeimage (10).jpg]Click to see original image[/url]


Fijn he die pesanterins


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

De advocaat Sugito van de nestenschijter Rizieq zegt de orginele ban brief naar de coördinerend minister van veiligheid, recht en justitie Mahfud te hebben gezonden die is aangewezen dit zaakje op te lossen, hé hé eindelijk duidelijkheid. Emoticon: Yummie!

Nee joh, zegt Mahfud, ik heb geen reet ontvangen, hij loopt de boel te besodemieteren. Emoticon: Laugh out loudKongkalikong
Gebruiker
spacer line
 


On 13-11-2019 12:09 jakarta-snacks wrote:

Doe maar even PLN graag. Kan ie hier een bakkie doen en even die meter bekijken Emoticon: Laugh out loud

Emoticon: Laugh out loud .jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 


Op 13-11-2019 17:56 schreef Malam:
De advocaat Sugito van de nestenschijter Rizieq zegt de orginele ban brief naar de coördinerend minister van veiligheid, recht en justitie Mahfud te hebben gezonden die is aangewezen dit zaakje op te lossen, hé hé eindelijk duidelijkheid. Emoticon: Yummie!

Nee joh, zegt Mahfud, ik heb geen reet ontvangen, hij loopt de boel te besodemieteren . Emoticon: Laugh out loud

MUAWAHAHAAAAAA. scherm wéér vol met koffie!
Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud


Heldere ziende

jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 

"Nederlander in Indonesische cel om skelettenhandel"

Ouch.

"De eigenaar van TimmersGems, Hans Timmers, bevestigt aan De Telegraaf dat hij handelde met R. Maar, zegt Timmers, daar zat nooit iets dierlijks tussen. ‚ÄěIk weet dat hij met meerdere partijen handelde‚ÄĚ, aldus de eigenaar van de groothandel. Hij heeft altijd ontkend dat aan zijn handel een luchtje zat ." Emoticon: Laugh out loud

Enfin, Die krijgt een Gocar richting Bali Hilton. Of hoe heet die sing sing daar in Kerobokan, Bali?
Die. Is. De. Sjaak.

Deze link is een Premium artikel, dus we weten ondertussen de drill:
Link openen in incognito scherm in Google Chrome of Firefox.
www.telegraaf.nl/nieuws/166334(...)l-om-skelettenhandel


Heldere ziende

jstar
Gebruiker
spacer line
 


On 13-11-2019 12:09 jakarta-snacks wrote:

Ahok.......Doe maar even PLN graag.


Die gaat niet slecht betaald worden trouwens.

Een overheidsbedrijf (BUMN) betaalt tussen ‚ā¨80.000 en ‚ā¨100.000 per maand uit aan de bestuurders.

Dat wordt dus vangen. Geen slechte compensatie voor twee jaar.

Info over Pertamina:
https://m.detik.com/finance/en(...)-komisaris-pertaminaPlaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

93,402,945 pageviews Een website van indahnesia.com