[Centraal] Nieuws in Indonesië


 Subforum In het nieuws 
57 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > In het nieuws > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent IndonesiŽ gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geŽxecuteerd in IndonesiŽ  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · IndonesiŽ gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
madrotter
Gebruiker
User icon of madrotter
spacer line
 

Jaren 90 zat Jakarta barstens vol met Nigerianen, heel veel clubs ook, in Jalan Jaksa, toen nog DE backpackers buurt van Jakarta zat ook zo'n club.... Heel veel van die gasten zaten in de drugs handel, prostitutie, wapenhandel. Tot de politie 't zat was, en was allemaal, ongecencureerd op tv, groep agenten, zwaar bewapend, trapten ergens de deur in, niks vragen maar gelijk alles overhoop schieten, heftig....Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Vervolg op het stukje over Vanessa Angel wat ik 2 dagen geleden hier plaatste.

Ik heb zo links en rechts in de loop van de jaren een aantal rechtszaken voorbij zien komen waar een blinde aan kon ruiken dat de amateuristische politie het bij het verkeerde eind had, maar niet in het stof wilden bijten en een berg bewijsmateriaal lieten verdwijnen en nieuw bij maakten. Emoticon: Yes!
De zaak Jessica die haar vriendin Mirna in een café vergiftigd zou hebben en de Canadese docent van de Internationale school Jakarta Neil Bantleman die peuters misbruikt zou hebben waren daar sprekende voorbeelden van. Emoticon: Frustrated

Maar zo knullig als ze de actrice Vanessa Angels er in willen luizen voor het verhuren van haar glijbaantje heb ik nog nooit gezien en ik ben rete benieuwd of de de rechter ze toch gaat veroordelen of dat ie de ballen heeft zich tegen de politie te verzetten en haar vrij te spreken. Emoticon: Confused
Er komen steeds meer onregelmatigheden boven tafel en haar advocaat heeft inmiddels 7 onderzoekers bij de Nationale politie aangegeven voor het opzetten/manipuleren van deze zaak. Emoticon: Blush

Dhani stelt de rijke zakenman Rian Subroto voor Vanessa te regelen om mee te rollebollen, voor 80 miljoen.

Het geld wordt overgemaakt op de rekening van tussenpersoon (souteneur) Tentri enkele uren voor Vanassa aankomt bij het hotel.

Op de kamer treft Vanessa een man die Rian moet zijn, voordat het steekspel begint staat er politie binnen, normaal gesproken kan niemand zo maar binnen komen, het hotel heeft de politie geen toegang verschaft, maar toch staan ze ineens binnen.

Rechtszaak begint en al snel komen er onduidelijkheden voor de dag en de aanklacht wordt veranderd in het verspreiden van aanstootgevende foto's online.

Rian Subroto en Dhani blijken niet te bestaan, de omschrijving van de persoon die op de kamer was met Vanessa die de politie geeft is totaal anders als die Vanessa geeft, nog steeds onduidelijk wie dat geweest is

De 80 miljoen die naar de rekening van Tentri zijn overgemaakt blijken niet van Subroto afkomstig te zijn maar van ene Herlambang Hasea, waarvan wordt vermoed dat hij een politie medewerker is, hij was ook aanwezig bij de arrestatie.

De man die de kamer in het hotel heeft geboekt is ene Joshua, ondanks dat iemand zich moet legitimeren voor een booking is ook die man onvindbaar.(Nieuwe naam komt nu pas naar boven)

De cctv opnames van die dag zijn allemaal gewist.

Op dezelfde dag als Vanessa werd ook Tentri opgepakt, haar ATM kaart en telefoon werden in beslag genomen door de politie en toch is er enkele dagen daarna geld van haar rekening (waar ook die 80 miljoen op waren gestort) afgehaald.

Dan als laatste, de foto's van Vanessa heeft ze alleen naar Siska gestuurd (een andere tussenpersoon) en die zijn niet op het internet terecht gekomen zoals de onderzoekers de rechtbank eerst wilden laten geloven, de advocaat zegt dat de onderzoekers hebben toegegeven dat ze niet op internet zijn verspreid.

Nadeel voor Vanessa, er is veel media aandacht voor de zaak en de politie zal alles in het werk stellen om niet openlijk in het zand te bijten, hoofd van de PR van de politie inspecteur generaal Iqbal verklaarde vandaag te wachten op het onderzoek van de staatspolitie (Propam).
Dat Iqbal nu in eens opduikt is geen goed teken, dat is het grootste liegbeest die ooit in Indonesi√ę in politie uniform heeft rond lopen te struinen, die vent heeft een plaat voor zijn kop en liegt dat het gedrukt staat, dat betekent dat de politie bobo's hun handen er vanaf trekken en het liegbeest het op mag knappen voor ze Emoticon: Yes!

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Je hebt in Indonesi√ę Gojek, van Ojek (motor taxi), maar dit is een Jejek, jenazah ojek of te wel lijkentaxi.
De 42 jarige inwoner Jojok uit het regentschap Indragiri Hulu (Riau) was overleden in het ziekenhuis en moest 24 km verder naar zijn huis worden vervoerd, maarrrrrr de wegen onbegaanbaar, dan is goede raad duur.
Dan maak je een soort brancard van houten latten achter op de Jejek.Zo kwam het toch nog goed en werd Jojok met een Jejek thuisgebracht. Emoticon: StupidJe moet het maar positief benaderen, alle na- hebben ook voordelen, mocht er een ongeluk gebeuren met deze motor met twee personen, dan kan er maar één slachtoffer vallen. Emoticon: Blushzieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Mohon ijin sekedar info, menginformasikan bahwa sinyal internet untuk di berhentikan di seluruh Indonesia mulai pukul 18 00 sampai pukul 20 00.

Just info buat kawan" ku semua.

Semua WA EROR karena ada pemasangan CC REKAM WA , FB , IG , TWITTER , LINE yaa berbasis SOSMED .
Jadi harap berhati" dalam berucap dan berketik di SOSMED..

Semua aktifitas HP dll....terpantau 100%
Mulai besok sudah berlaku :*
Semua panggilan dicatat.
Semua rekaman panggilan telepon tersimpan.
WhatsApp dipantau,
Twitter dipantau,
Facebook dipantau,
Semua....media sosial..... dan forum dimonitor,
Informasikan kepada mereka yang tidak tahu.
Perangkat Anda terhubung ke sistem pelayanan.
Berhati-hatilah mengirimkan pesan yg tidak perlu.
Beritahu anak-anak Anda, Kerabat dan teman tentang berita ini
Jangan teruskan tulisan atau video dll, bila Anda menerima postingan mengenai situasi politik/masalah Pemerintahan sekarang / PM, dll
Pihak berwajib telah mengeluarkan pemberitahuan yang disebut .. Kejahatan Cargo ... dan tindakan akan dilakukan, bila perlu hapus saja postingan yang masuk kalau akan merugikan anda.
Menulis atau meneruskan pesan apapun pada setiap perdebatan politik dan agama sekarang merupakan pelanggaran ... penangkapan tanpa surat perintah ...
Informasikan berita ini kepada orang lain agar selalu waspada.
Ini sangat serius, perlu diketahui semua kelompok dan anggota /individu.
Bila anda sebagai Admin Group bisa dalam masalah besar.
Beritahu semua orang tentang ini untuk berhati-hati.
Tolong bagikan; Ini sangat berguna untuk Admin group, mohon berhati-hati....
kasih tau yg lainya..

Tranlater vertaling
Gelieve toestemming te geven voor informatie, waarbij u wordt ge√Įnformeerd dat het internetsignaal in heel Indonesi√ę moet worden gestopt van 18:00 tot 20:00 uur.

Gewoon info voor al mijn vrienden.

Alle WA ERORS omdat er REC RECORD WA, FB, IG, TWITTER, LINE is ge√Įnstalleerd op basis van SOSMED.
Dus wees voorzichtig "door te zeggen en te typen op SOSMED ...

Alle HP-activiteiten ... ... worden 100% gemonitord
Vanaf morgen is het van toepassing: *
Alle oproepen worden opgenomen.
Alle opgenomen telefoongesprekken worden opgeslagen.
WhatsApp wordt bewaakt,
Twitter wordt gemonitord,
Facebook wordt gemonitord,
Alle ... sociale media ..... en forums worden gemonitord,
Informeer diegenen die niet weten.
Uw apparaat is verbonden met een servicesysteem.
Wees voorzichtig met het verzenden van onnodige berichten.
Vertel uw kinderen, familieleden en vrienden over dit nieuws
Ga niet verder met schrijven of video's, enz., Als u berichten ontvangt over de politieke situatie / actuele overheidsthema's / PM, etc.
De autoriteiten hebben een melding uitgegeven met de naam ... Cargo Crime ... en er zal actie worden ondernomen, indien nodig kunt u het item verwijderen als het u schade toebrengt.
Het schrijven of voortzetten van een bericht bij een politiek en religieus debat is nu een overtreding ... arrestatie zonder een bevel ...
Informeer dit nieuws aan anderen om altijd waakzaam te zijn.
Dit is heel serieus, het is belangrijk om alle groepen en leden / individuen te kennen.
Als u als groepsbeheerder veel problemen kunt ondervinden.
Vertel iedereen hierover voorzichtig te zijn.
Deel alsjeblieft; Dit is erg handig voor beheerdersgroepen, wees alsjeblieft voorzichtig ...
vertel de anderen ..
 
Emoticon: Stupid Emoticon: Stupid Emoticon: Stupid Emoticon: Stupid Emoticon: Stupid Emoticon: Stupid Emoticon: Stupid Emoticon: Stupid Emoticon: Stupid Emoticon: Stupid Emoticon: Stupid Emoticon: Stupid Emoticon: Stupid Emoticon: Stupid Emoticon: Stupid Emoticon: Stupid Emoticon: Stupid Emoticon: Stupid


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

jstar
Gebruiker
spacer line
 

Weer zo'n idioot die een hoax verstuurt of met complottheorie√ęn . Je ziet ze continu voorbijkomen.

Er gaan nu ook WhatsApps zogenaamd van BRIMOB en zelfs Densus rond, waarin wordt gesteld dat je dit weekend de grote malls op Java en Bali moet vermijden.

Angst zaaien is blijkbaar ook een fijne hobby.Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Geweldig het voormalige hoofd van de Binnenlandse veiligheidsdienst Hendropriyono kan de aanstichters van de demonstratie op de 22e wel schieten, hij heeft geen goed woord over voor Habib Rizieq, Amin Rais, Eggi Sudjana en consorten. Emoticon: Shut up!
Volgens Hendropriyono wordt de elite wijk waar hij woont bewaakt door hele gemene woefjes, zo kan hij er 150 op de been brengen en hij heeft de politie/leger aangeboden om ze te lenen aankomende woensdag. Emoticon: Yummie!
Maarrrrr jullie krijgen ze niet allemaal, ik hou er een paar achter om de omgeving van mijn huis te bewaken voor het geval er een paar klojo's ondeugende plannen hebben. Emoticon: Devil
Hij heeft er zelfs een filmpje van naar buiten gebracht, " Hendropriyono siap pinjamkan 150 anjing". Emoticon: I love it
Ik zie zoiets helemaal voor me, een kudde witgejurkte FPI klanten met opgetrokken jurk rennend voor hun leven met een roedel van die grommende en bijtende woefjes achter ze aan. Emoticon: Laugh out loud

Yerun
Gebruiker
User icon of Yerun
spacer line
 

Haha, Ja Malam, dat zie ik nu ook voor me. Rennend vanaf Sudirman, via nationale bidmat Monas naar Istiqlal, alwaar aangekomen de beheerder zegt: rot eens op, onruststokers, en de deur dicht doet.


Ho Lee Fuk

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Is in Kalijodo ook gebeurd Yerun,dat weet jij nog wel. Emoticon: Laugh out loud
Daar dachten die Allah soldaten even een einde te maken aan de prostitutie, die kregen geen woefjes maar een kudde pooiers en helpers achter zich aan, die hebben ze de pleuris geslagen, ze konden alleen de tolweg nog op vluchten. Emoticon: Devil
Ze hebben daarna nooit meer hun kop op dat schiereiland laten zien. Emoticon: NoooYerun
Gebruiker
User icon of Yerun
spacer line
 

Die goeie ouwe tijd dat Kalijodo nog vol met hoeren, eeh, dames zat, er overal bier was en er af en toe iemand ruzie kwam zoeken met een kromzwaard of pistool.. Aaah... vroeger...

Wat de FPI niet lukte, lukte Ahok wel gewoon. Hij heeft er een park van gemaakt (Indonesische stijl, ook gewoon wegblijven, want niets bijzonders) en is daarna van het toneel verdwenen onder meer door die stinkende witjurken. Hoe raar kan het zijn?

Die tolweg daar is verhoogd, viaduct over de doorgaande weg heen als je aan de zuidkant Kalijodo verlaat. Dat moet een flinke klimpartij geweest zijn. Maar ja, voor die geitensikken moet dat wel gelukt zijn.


Ho Lee Fuk

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Die Kalijodo boys vonden het maagdelijk wit van die FPI klanten maar nix, die zorgden er voor dat het een Indonesisch vlagvertoon werd, rood met wit. Emoticon: Laugh out loud

Yerun
Gebruiker
User icon of Yerun
spacer line
 

Aangezien Jokowi de verkiezingen heeft gewonnen, en dat eerder ook al aan zag komen, issie vast begonnen met het schrijven van nieuwe presidentiele decreten/ nationale regelgeving (PP, Peraturan Pemerintah). 1 ervan is nummertje 30 van 2019, waarin de ambtenarij nieuwe regels opgelegd krijgt. Inmiddels is het mogelijk om ambtenaren die niet presteren veel eenvoudiger te wippen dan voorheen het geval was.

Dus nadat in de afgelopen jaren alles geautomatiseerd is en online te controleren is (van paspoorten tot vergunningen voor bedrijven) en dus hier de mogelijkheid tot corruptie vrijwel tot 0 is teruggebracht, moet het Team Nationale Ruitenlikkers nu verdomme ook nog echt gaan werken voor hun geld.

Overigens schreef ik eerder al over de flink verbeterde dienstverlening bij diverse instanties hier in Bekasi. Waar het begin 2018 moeilijk was en om geld ging, kreeg ik nu alle documenten snel (binnen een uur of 2) en zonder kosten (zoals hoort, want het is gewoon gratis, dus zeiken dat ik een gierpin ben kan elders. Je hebt namelijk in Nederland ook nog nooit meer betaald voor een paspoort dan de gemeente aangeeft, toch?)


Ho Lee Fuk

zieleffe
Gebruiker
spacer line
 


Op 19-05-2019 04:57 schreef jstar:
Weer zon idioot die een hoax verstuurt of met complottheorie√ęn . Je ziet ze continu voorbijkomen.

Er gaan nu ook WhatsApps zogenaamd van BRIMOB en zelfs Densus rond, waarin wordt gesteld dat je dit weekend de grote malls op Java en Bali moet vermijden.

Angst zaaien is blijkbaar ook een fijne hobby.


Ja istar toch mag je dit vorige bericht van mij een angst zaaiende hobby (hoax) vinden
De werkelijkheid is dit het voorbeeld via facebook binnen gehaald bericht Emoticon: Angry

TRIBUNNEWS.COM - Oost-Java Regionale politie arresteerde een leraar van de Honorary Elementary School uit Pamekasan genaamd Chairil Anwar.

Niet zonder reden, geciteerd door GridHot.ID uit Antara, werd Chairil gearresteerd omdat hij president Joko Widodo dreigde te vermoorden.

De dreiging van de moord op Jokowi werd overgebracht via zijn persoonlijke sociale Facebook-account.Artikel ini telah tayang di Tribunnews.com dengan judul Met succes gearresteerd, dreigt eredoctoraat Jokowi te vermoorden, niet alleen maar om de politie uit te dagen, http://www.tribunnews.com/regi(...)coba-nantang-polisi.
Auteur: Grid Network


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Yerun
Gebruiker
User icon of Yerun
spacer line
 

En onze nationale landverrader Lieus Sungkharisma is even geleden thuis door de popo opgepikt. Onze Chinese vetklep kreeg armbandjes om en mocht mee. Hij is verdachte voor verspreiden van nepnieuws en staatsondermijnende activiteiten en kan achteraan sluiten in de rij.

Amien Rais, de seniele aap uit Yogya, moet ook verklaren van de politie, en zou de aanstichter zijn van behoorlijk wat nepnieuws, dus ik denk dat die achter de dikke kont van Lieus mag gaan staan.


Ho Lee Fuk

Yerun
Gebruiker
User icon of Yerun
spacer line
 

Op dit moment staan er een paar politiewagens voor de deur van Bawaslu. Ik zit aan de overkant bij de McDonald's. Zou ik overmorgen maar even niet doen.


Ho Lee Fuk

zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Regionale politie Oost-Java beveiligde drie bussen met een groep die naar Jakarta wil gaan om deel te nemen aan actie 22 mei
De regionale politie van Oost-Java stopte drie bussen met een groep mensen die naar Jakarta vertrokken. Emoticon: Sadley

http://www.tribunnews.com/regi(...)-coba-nantang-polisiVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Yerun
Gebruiker
User icon of Yerun
spacer line
 

Edit: groot plaatje en op z'n kop.

Edit 2: https://ibb.co/MgDcBdF


Ho Lee Fuk

jakarta-snacks
Gebruiker
spacer line
 

Spanning stijgt snel.
Hou mijn hart vast.

Kan alleen maar zeggen: Vermijd drukke gebieden, stations etc eventjes.
Volgens mij heeft MinBuZa dat ook al geroepen.

Hoop dat Jokowi, politie en militairen snoeihard elke staatsondermijnende, terroristische, anarchistische activiteit de kop indrukt. Snoeihard! Tijd van kopje thee etc is voorbij.


Sterkte allemaal.


Heldere ziende

zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Zag net op kompas TV dat de politie hadden gepresenteerd met al hun motor rijders auto's busjes en nog andere rollend materiaal .
Ook kwam er een waarschuwing van Habibi
https://www.kompas.tv/article/(...)lu-lewat-jalur-hukumVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Jakarta 2 dagen voor het bekend maken van het resultaat van de presidentsverkiezing.

Oefeningen bij het Nationaal monument.Leger in paraatheid.Wegblokkades richting Jakarta.Alles wordt door zocht op wapens en bommen, nestbevuilers die op weg naar Jakarta zijn om actie te voeren worden teruggestuurd.Ook de gebouwen van de KPU en Bawaslu worden zwaar bewaakt, reken maar dat het op de daken wemelt van de scherpschutters.


jstar
Gebruiker
spacer line
 

Die Soenarko arrestatie lijkt toch wel erg veel op ‚Äė98.jstar
Gebruiker
spacer line
 

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Ja maar het is inmiddels wel duidelijk dat Prabowo zijn zinnen had gezet op een soort herhaling van '98 Jstar.

Ik heb begrepen dat de politie een berg wapens in beslag hebben genomen, Soenarko is kaderlid van Gerindra, als ze een verband tussen de wapens, Soenarko en Prabowo kunnen leggen dan kan Prabowo straks weer voor een paar jaar naar zijn vriend in Jordani√ę net als in '98. Emoticon: Wink

De politie is ze ook een slag voor door de brimob onbewapend de KPU en Bawaslu te laten bewaken, politie woordvoerder Iqbal benadrukte vandaag nog dat als er vandaag of morgen wordt geschoten dat dit dan niet door de politie kan zijn. Emoticon: Talk to the handMalam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Hoe zo'n verkiezingsuitslag invloed kan op sleutelfiguren is ook apart.

De aandelen van het bedrijf PT Saratoga van kandidaat vice president Santiaga zakten na de bekendmaking met 3,33 %.

De aandelen van het bedrijf PT Mahaka van Erick Tohir de campagneleider van Widodo stegen met 3,52 %.
Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 


On 23-04-2019 12:22 Malam wrote:
Het tenenkrommende showproces van Ratna Sarumpaet is nog steeds in volle gang, Ratna had nadat ze vet uit haar gerimpelde aardappel weg had laten slobberen en de gerimpelde schil strak had laten trekken tegen vrienden gezegd dat ze slaag had gehad.
Voor haar vrienden Prabowo, Fadli Zon, Fahri Hamzah, Amien en Hanum Rais koren op de molen, die flikkerden ogenblikkelijk foto's van Ratna de media in en suggereerden dat die snoodaards die Widodo steunen die arme oude vrouw beurs hadden geslagen. Emoticon: Cry
Ratna heeft de foto van haar misvormde aardappel niet naar de pers gelekt maar haar vrienden, die er munt uit wilden slaan en klakkeloos geloofden wat Ratna in eerste instantie alleen maar aan de relnicht Fadli Zon had verteld. Emoticon: Yes!
Eigenlijk moet niet Ratna terecht staan voor het verspreiden van leugens, maar haar fijne vrienden, vandaag getuigde Teuku Adifitrian (Tompi), die had weinig zin en had al 2 keer verstek laten gaan, maar die dreigden ze gedwongen op te halen. Emoticon: Blush

Tompi is arts en plastisch chirurg die buiten gezichten verbouwen presentator en jazz zanger is.
De rellende dochter van Amien Rais (Hanum) verscheen met Ratna op de tv en verklaarde dat zij haar als arts had onderzocht en bevestigde dat ze slaag had gehad. Emoticon: Stupid
Gelijk nadat Tompi de aardappel van Ratna had gezien twitterde hij dat hij geen mishandeling zag maar een plastische behandeling, vandaar dat hij vandaag moest getuigen. Emoticon: Devil
Hoe dom kan je zijn, zei Tompi vandaag, Hanum Rais is afgestudeerd als tandarts, die heeft er geen kloten verstand van, hoe kon ze dat nu zeggen, dat ze een plastische behandeling had gehad lag er duimendik op. Emoticon: Confused
Auw Hanum, moet ingepakt worden of neem je hem zo mee. Emoticon: Shiny

Ratna Lollobrigida en de rellende tandarts Hanum Rais, de appel valt niet ver van de boom. Emoticon: Laugh out loud


[url=https://www.mupload.nl/img/v5d1uq6eicj.net-resizeimage (7).jpg]Click to see original image[/url]


God almachtig, de aanklager maakte vandaag bekend wat hij in gedachte heeft voor de 71 jaar oude reltaart, 6 jaar ze zijn compleet van de pot gerukt. Emoticon: Frustrated
Ze zit al 8 maanden in voorarrest en al die flikkers die de boel in de media hebben gebracht en enorm hebben opgeblazen zoals de dochter van Amien Rais Hanum, Fadli Zon, Fahri Hamzah, Rocky Gerung, Rachel Maryam en Neno Warisman gaan vrijuit, te zot voor woorden. Emoticon: AngryMalam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

De president zonder land Prabowo is vandaag met zijn privé jet vertrokken naar Dubai en laat zijn zwerm wc eenden, aanhangers en persmuskieten in grote verwarring achter. Emoticon: Yes!
Wat gaat onze leider is in Dubai doen Emoticon: Confused
Alle strontvliegen die al maanden lang rond de hoop Pradrollo vliegen hebben maar één antwoord "Kweetnie". Emoticon: Nooo Emoticon: Blush
Nog erger, er zitten 4 buitenlanders in zijn gevolg, tja daar is niet zo moeilijk achter te komen, een belletje naar de immigratie is voldoende, privacy heeft in Indonesi√ę net zoveel betekenis als een rol wc papier waar iemand zijn reet mee afveegt.(Ik trouwens niet, op onze toilet hangt een brandspuit) Emoticon: Wink

Uiteraard het hele persmuskietenkorps in opperste verwarring, wie zijn nu de 2 Russen, 1 Amerikaan en 1 Duitser, ik zag wel 15 berichten voorbij schieten over het vertrek van Prabbie en maar speculeren. Emoticon: Shiny
Als die pers bollebozen nu de moeite nemen om Indah te lezen dan weten ze in ieder geval wie die twee Russen zijn als de krant van enkele van hun collega's hadden gelezen net voor de verkiezingen dan hadden ze het ook geweten. Emoticon: Devil
Op initiatief van Fadli Zon heeft de DPR een aantal waarnemers uit de volksvertegenwoordiging van andere landen uitgenodigd om de verkiezingen te monitoren, onder andere Mikhail Davzdov en Anzhelika Butaeva uit de Russiche Douma. Emoticon: Worship
Nah die twee staan dus op de passagierslijst en worden gepamperd door oompje Prab, niet zo gek dat hij het in die hoek zoekt want in 2014 werd hem de toegang tot Amerika nog geweigerd. Emoticon: Laugh out loudPlaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

91,635,028 pageviews Een website van indahnesia.com