Goedkopere vluchten (aanbiedingen)


 Subforum Tickets, luchtvaart en vervoer 
69 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Tickets, luchtvaart en vervoer > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent IndonesiŽ gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geŽxecuteerd in IndonesiŽ  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · IndonesiŽ gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
heris
Gebruiker
spacer line
 

Vandaag is het een jaar geleden dat ik bij MH een ticket boekte voor 666 euro voor de periode van febr / maart 2013, zijn er mensen die weten uit ervaring dat dat regelmatig terug komt in de zelfde periode van het jaar die aanbiedingen voor de periode van volgend jaar febr / maart 2014 ??
Groeten HenkAnne Mieke
Gebruiker
User icon of Anne Mieke
spacer line
 

Periodes waarin goedkopere tickets aangeboden worden zijn grofweg februari/mei en september/november maar is van tevoren nooit exact te zeggen. Relatief hebben Malaysian Airlines, Singapore Airlines en Emirates dan de beste aanbiedingen (prijs/kwaliteit) en inderdaad met prijzen die rond 650 euro liggen (en soms nog lager). De laatste tijd zijn deze aanbiedingen steeds vaker op bepaalde dagen (buiten het weekend) geldig. Het voordeel van MAS en SQ is dat je behalve Jakarta en Denpasar nog veel andere mogelijkheden hebt (vooral SQ)

Tips:
Inloggen op de sites van de luchtvaartmaatschappijen en ticketaanbieders en abonneren op hun digitale nieuwsbrieven. Aanmelden bij Tix.nl waarbij je naar behoefte (kan bv elke dag) aanbiedingen per mail toegezonden krijgt.
Verder zelf regelmatig sites checken.
Voor de periode februari/maart zijn ook vaak aanbiedingen op de Vakantiebeurs (maar die is pas in januari en daar zou ik niet op wachten als je iets leuks ziet)

Als het alleen om een vliegticket gaat zou ik rechtstreeks bij de maatschappij zelf boeken.

gr
Anne MiekeNeed information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

heris
Gebruiker
spacer line
 

Beste Anne Mieke,

Het betreft hier inderdaad alleen een vliegticket, waarom bij de maatschappij boeken, heb je daar de meeste kans voor een goedkopere ticket ??

groeten Henk.Anne Mieke
Gebruiker
User icon of Anne Mieke
spacer line
 

Soms zijn de tickets wat goedkoper maar in elk geval vaak wel dezelfde prijs als ticketaanbieders. Het voordeel zit 'm in de administratiekosten die vaak afwezig zijn bij luchtvaartmaatschappijen zelf en je kunt je stoel meestal meteen reserveren. Via ticketaanbieders kan dat niet altijd.
Sinds vorig jaar werkt Malaysian Airlines overigens met extra kosten voor het reserveren van plaatsen in een vliegtuig. SQ doet dat vooralsnog niet (tenminste niet op moment van boeken 2 maanden geleden voor mijn vluchten in september).
Voor een heen en terugreis zijn dat behoorlijke kosten. (even uit mijn hoofd 15 euro voor intercontinentaal en 5 euro voor kortere afstand, bij elkaar wel 40 euro voor heen en terug)


Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

92,507,799 pageviews Een website van indahnesia.com