Bali beachboys of Yogya cowboys


 Subforum Algemene Indonesiëpraat 
70 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent Indonesië gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geëxecuteerd in Indonesië  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · Indonesië gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
elsbeth
Gebruiker
spacer line
 

Ik begrijp heel goed waar jullie heen willen, daar hoef je weinig creativiteit voor te hebben. Ik ga er nu niet op in, zit hier achter een betaald computertje en ga bovendien zo eten. Volgende week zie ik wel verder waar dit topic naartoe is gegaan.Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Fijne vakantie Elsbeth.
jstar
Gebruiker
spacer line
 


On 20-02-2013 09:12 Yogya-Bali wrote:

[quote removed]
Daar heb je het mis jstar (wat Bali betreft). Hoewel het aantal westerse "zelfondernemende" mannen groter is dan de tegenovergestelde sexe, en dus navenant er ook meer westerse mannen dan vrouwen een gemengde relatie aangaan, is dat zeker op Bali niet zo. Daar is juist het aantal westerse vrouwen die een relatie met een Indonesische man aangaan, groter. Doorgaans zijn ze na een paar jaar gescheiden want de beach boys of cowboys die ze uitkiezen zijn meestal niet de slimsten. Vrouw moet business gaan doen om haar waardeloze cowboy te onderhouden (en zichzelf), maakt - geraakt door de voorttikkende biologische klok - op 40-jarige leeftijd nog minimaal 1 kind. Manlief levert niets op, die ziet zich in zijn mannelijkheid aangetast en gaat vreemd bij de vleet om dat te compenseren. Westerse vrouw gedesillusioneerd (want geloofde in de ware liefde) en er volgt een scheiding.
Vandaar dat het op Bali stikt van de westerse vrouwen die zijn gescheiden en met een halfbloed kind lopen te leuren. Ik was een paar jaar geleden bij kennissen op een Halloween-feest in Canggu waar vele vriendinnen met hun kids door de vrouw des huizes waren uitgenodigd. Deze laatste was de enige gehuwde vrouw (dan ook met iemand gehuwd van dezelfde nationaliteit) naast ca. 15 vrouwen van middelbare leeftijd met een indo-kindje bij zich.
Doorgaans zijn dit soort vrouwen geheel geflipt van een Indonesische man en willen vervolgens weer een westerling. Een Amerikaanse kennis maakt daar graag mis-/gebruik van want hij valt niet op Aziatische dames. De enige compensatie die hij moet plegen, is accepteren dat de meesten al ruim boven de 40 jarige leeftijd zijn.


Wel, heb nooit cijfers van studies gezien dus weet de aantallen en percentages niet maar persoonlijk zie ik toch meer Aziatische vrouwen 'op zoek'. En daarin zijn die Koreaanse, Chinese en Japanse vrouwen toch wat verstandiger; die worden niet veliefd en gaan gewoon (zonder toyboy) weer naar huis...Yerun
Gebruiker
User icon of Yerun
spacer line
 


On 20-02-2013 06:12 Amed East Bali wrote:
Mijn vuistregel: Je eigen leeftijd gedeeld door 2 en dan 5 jaar erbij. Da's een goed uitgangspunt, ha ha.
Zo oud? Dat is hier in Indonesie al afgeschreven joh. Emoticon:

(Ja, geintje, 20-21 is jong genoeg Emoticon: Puh! )


Ho Lee Fuk

Yogya-Bali
Gebruiker
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


On 21-02-2013 01:52 jstar wrote:

[quote removed]


Wel, heb nooit cijfers van studies gezien dus weet de aantallen en percentages niet maar persoonlijk zie ik toch meer Aziatische vrouwen 'op zoek'. En daarin zijn die Koreaanse, Chinese en Japanse vrouwen toch wat verstandiger; die worden niet veliefd en gaan gewoon (zonder toyboy) weer naar huis...
Of er een wetenschappelijk onderzoek naar is gedaan, is mij onbekend. Echter het uitroepen van Bali als no.1 gigolo-plek op de wereld, komt niet uit de lucht vallen.
Maar wel zijn er op deze topic al enigen die zelfs een documentaire en een boek over dit verschijnsel hebben gezien/gelezen. Tevens wordt er regelmatig over geschreven in lokale kranten. Dus zal er het zeker wel zijn. Voor mijn genoemde waarneming (Haloween-party) en conclusies put ik uit empirische info van reeds 24 jaar minimaal 4x jaarlijks op Bali te komen (en een kortstondige woonperiode).elsbeth
Gebruiker
spacer line
 

YB, we hebben het er al eens eerder over gehad: status erotiseert. Ik denk dat dit eerder geldt voor vrouwen dan voor mannen. Het skileraar-, zeilinstructeur-, surfboardboy-, junglegids-, tandarts-, IMF topman-effect zeg maar.
Zodra skipak, witte jas, surfpak etc. uit is, blijkt iemand toch maar een gewone jongen te zijn.
Wordt vaak ontkend, maar je ziet het soms voor je ogen gebeuren. Ben er zelf ook wel eens gevoelig voor geweest, goed dat je je dit dan realiseert.
Of dat voor mannen ook zo is, betwijfel ik. Volgens mij spelen dan andere factoren een rol, vul zelf maar in.dangdude03
Gebruiker
User icon of dangdude03
spacer line
 Eat, pray, love?
Who is the hunter and who is the prey?

Yogya-Bali
Gebruiker
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


On 24-02-2013 12:13 elsbeth wrote:
YB, we hebben het er al eens eerder over gehad: status erotiseert. Ik denk dat dit eerder geldt voor vrouwen dan voor mannen. Het skileraar-, zeilinstructeur-, surfboardboy-, junglegids-, tandarts-, IMF topman-effect zeg maar.
Ik weet er alles van als reisleider cq. cruise director. "Tijdelijke" status schijnt te erotiseren. Vervelende situaties meegemaakt hierdoor maar ik kan er gelukkig vrij goed mee omgaan.

Of dat voor mannen ook zo is, betwijfel ik. Volgens mij spelen dan andere factoren een rol, vul zelf maar in.
Daarover ga ik eens nadenken. Gun me even een paar nachtjes hiervoor. Alvast speelt status weinig een rol. Maar goed, er zijn bij mannen andere zaken die een rol spelen.

Mijn bedoeling met deze topic was niet vrouwen "zwart" te maken maar het verschil in oordeel tegenover mannen en vrouwen te tonen die feitelijk hetzelfde doen. Beide sexes (en ook de "tussen"sexe) mogen van mij doen wat ze willen zolang ze niemand kwaad aandoen. Maar verschillend oordelen vind ik zwak. Als de vrouw gelijk wil staan aan de man (en dat mag), moeten ook dezelfde normen worden toegepast (zowel door en voor man als vrouw, zowel negatief als positief).
elsbeth
Gebruiker
spacer line
 

Haha, die categorie was ik nog even vergeten, maar ik zie het helemaal voor me.
Jammer dat je er vervelende situaties door mee hebt gemaakt. Velen zullen er gretig gebruik van hebben gemaakt.
Ik ben het helemaal met jou (en ook Malam) eens dat vrouwen en mannen in dezen gelijk beoordeeld moeten worden.
Net zoals huismannen net zo beoordeeld zouden moeten worden als huisvrouwen.
Mensen vinden het vaak belachelijk als mannen thuis zitten, terwijl dat voor vrouwen toch jarenlang heel gebruikelijk was. Vroeger had de vrouw het razenddruk, vele kinderen, geen wasmachine en andere luxe. Ik geloof graag dat dat aanpoten was. Maar daarna zijn een hoop vrouwen toch met hun 45-ste met pensioen gegaan. terwijl de mannen keihard werkten om brood op de plank te krijgen. Beiden zijn in mijn ogen verantwoordelijk voor het inkomen, die last hoeft niet alleen bij de mannen te liggen.4yoke4
Gebruiker
User icon of 4yoke4
spacer line
 


Vroeger had de vrouw het razenddruk, vele kinderen, geen wasmachine en andere luxe. Ik geloof graag dat dat aanpoten was. Maar daarna zijn een hoop vrouwen toch met hun 45-ste met pensioen gegaan.


Elsbeth,
Als je praat over de tijd dat de vrouwen nog geen wasmachine hadden dan konden ze niet op hun 45e met "pensioen" vele vrouwen hadden in die tijd nog jonge kinderen. Hadden grote gezinnen en moesten zorgen dat ze de touwtjes aan elkaar konden knopen. Daarnaast hadden ze vaak de zorg over hun ouders die niet terecht konden in bejaarden tehuizen of thuiszorg kregen. Ik zou die periode in mijn leven niet graag zo doorgebracht hebben als menig huisvrouw uit die tijd.

Misschien begrijp ik je niet goed maar zo als jij het schrijft lijkt het of vrouwen van 45jaar op hun lauweren konden rusten nadat ze hun kroost "groot" hadden gebracht.

Tegenwoordig gaat het allemaal wat gemakkelijker, mijn kinderen werken allemaal en delen de verantwoordelijkheden en dat kan doordat er nu allemaal mogelijkheden bestaan om je kinderen te laten opvangen, is het niet op de creche of een naschoolse opvang dan zijn er tegenwoordig hele legers grootouders die de kinderen opvangen.
De grootouders van nu voelen zich jong, de grootouders van toen waren oud en waren moe van het harde werken.

Ik vraag me af hoe jij dat met 4 kinderen hebt geregeld toen ze nog jong waren.

Ik zal het wel anders zien dan jij door het verschil in generatie.

O,Jeetje, zie na het verzenden dat we met dit onderwerp in een heel verkeerd topic zijn beland.
Emoticon: Stupid Emoticon: Stupid


Heb trouwens ook geen Bali Beach Boy of Yogya cowboy nodig, ha, ha Emoticon: Party!


Het zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen

elsbeth
Gebruiker
spacer line
 

He Yoke, kom er vanmiddag op terug. Moet zo werken en eerst de kinderen naar school zien te krijgen..Maar ik bedoel inderdaad een iets latere generatie. De generatie vrouwen die, vanaf dat de kinderen op school zaten, thuis bleven om het huishouden te doen.
Met pensioen is misschien wat "prikkelend" bedoeld, maar ik denk dat het voor de ontwikkeling van een bepaalde groep vrouwen niet goed is geweest dat ze de beschikbare tijd volledig hebben ingezet in poetsen, boenen en bloemschikken.
Dat zal voor veel vrouwen niet hebben gegolden, hangt er ook vanaf waar je bent opgegroeid. Kom erop terug.renem
Gebruiker
spacer line
 

Vond Amed wel grappig met ( /2 + 5) weet niet of dit serieus was of niet
Het klopt namelijk precies voor mij, ben 48 en heb een vriendin van 29 .
toen ik net ariveerde had ik ook eerst een jongere vriendin van 22 maar daar zat toch echt teveel verschil in levens ervaring bij.

Ik ken ook een verhaal van iemand , ze is 34 ( indonesiche ) en getrouwd en woont in Australie, komt 1 keer per jaar hier voor een aantal weken , en zoekt altijd een jonge bule als sex buddy..zoals zei dat noemt,....dus ik denk dat dat vrouwen en mannen ook gelijk zijn .wat dat betreft....elsbeth
Gebruiker
spacer line
 

Yoke, laten we onze discussie vanmiddag even in Omong voortzetten.
Ik vind deze nl. ook erg interessant.
Renem, ik geloof je graag dat deze situaties van sexbuddys veel voorkomen, zowel bij mannen als bij vrouwen. Ik blijf erbij dat je er mee uit moet kijken iedere relatie (wat voor gedachte je er ook bij hebt) als zodanig te bestempelen. Iedere slang is een reptiel, maar niet elke reptiel is een slang, zoiets.zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Dames dames toch!!!!, vind je het niet interessant zo lichaam te voelen. Emoticon: Shiny

Als ik naar mijn eigen kijk in de spiegel dan is het sexsepieletje, niet meer wat het is geweest.
De uitstraling is verdwenen, aan goed leven bier en paardenvlees.
Dus zo bodybulder figuur ja het is wel wat hoor.............. Emoticon: Wink Emoticon: Shiny Emoticon: Party! Emoticon: Party!


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

elsbeth
Gebruiker
spacer line
 

haha, die mag wel even langskomen hoor, op voorwaarde dat ik ook met hem kan lachen, dat blijft voor mij de nr.1 voorwaardeMalam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Iemand is nooit te oud om te leren, deze topic is een eye opener voor mij. Emoticon: Blush
Gezien het leeftijd verschil tussen Poppy en Malam, 70 en 64 heb ik ze maar eens diep in haar bruine ogen gekeken.
Mijn vraag was, "Ben ik soms jouw toy boy?"
Haar antwoord was volmondig "JA"
Waarop ik haar heb gevraagd waarom ik als toy boy haar moest betalen, dat is dan toch niet eerlijk Emoticon: Nooo
Hmmm kreeg ik te horen, de wereld is nu éénmaal niet altijd eerlijk verdeeld.
Nu weet je gelijk waarom je al 22 jaar die halsband moet dragen, ik ben bang dat je wegloop Emoticon: Laugh out loud
4yoke4
Gebruiker
User icon of 4yoke4
spacer line
 


Waarop ik haar heb gevraagd waarom ik als toy boy haar moest betalen, dat is dan toch niet eerlijk
Hmmm kreeg ik te horen, de wereld is nu éénmaal niet altijd eerlijk verdeeld.
Nu weet je gelijk waarom je al 22 jaar die halsband moet dragen, ik ben bang dat je wegloop


Geloof er niks van Malam en van die halsband ook niet, misschien vind je het gewoon leuk om een halsband te dragen als Toy Boy.

Poppie en bang zijn...................dat is niet des Poppies Emoticon: Nooo


Het zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen

4yoke4
Gebruiker
User icon of 4yoke4
spacer line
 


On 27-02-2013 10:26 zieleffe wrote:
Dames dames toch!!!!, vind je het niet interessant zo lichaam te voelen. Emoticon: Shiny

Click to see original image

Als ik naar mijn eigen kijk in de spiegel dan is het sexsepieletje, niet meer wat het is geweest.
De uitstraling is verdwenen, aan goed leven bier en paardenvlees.
Dus zo bodybulder figuur ja het is wel wat hoor.............. Emoticon: Wink Emoticon: Shiny Emoticon: Party! Emoticon: Party!


Over een tijdje zal dat ook vergane glorie zijn Om Ziel, wat dan overblijft moet nog interessant zijn want anders hoeft hij niet eens langs te komen Emoticon: Devil


Het zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen

Kembang
Gebruiker
User icon of Kembang
spacer line
 


Ziel, van een luxe bord, kan je niet van eten.....alleen maar kijken, toch?

Het hart/ ziel en respect naar elkaar toe is op onze leeftijd belangrijker dan het uiterlijke, tenminste dat vind ik.... Emoticon: Smile Emoticon: Smileelsbeth
Gebruiker
spacer line
 


Op 27-02-2013 10:26 schreef zieleffe:
Dames dames toch!!!!, vind je het niet interessant zo lichaam te voelen. Emoticon: Shiny

Klik om het oorspronkelijke plaatje te bekijken

Als ik naar mijn eigen kijk in de spiegel dan is het sexsepieletje, niet meer wat het is geweest.
De uitstraling is verdwenen, aan goed leven bier en paardenvlees.
Dus zo bodybulder figuur ja het is wel wat hoor.............. Emoticon: Wink Emoticon: Shiny Emoticon: Party! Emoticon: Party!

Ziel, vergis je niet hoelang uitstraling blijft bestaan, niet te bescheiden!!Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 


On 27-02-2013 12:48 4yoke4 wrote:

[quote removed]


Geloof er niks van Malam en van die halsband ook niet, misschien vind je het gewoon leuk om een halsband te dragen als Toy Boy.

Poppie en bang zijn...................dat is niet des Poppies Emoticon: Nooo


Betrapt Emoticon: Blush
En hoe waar, dat is inderdaad niet des Poppies.
Geintjuuuuuuh Emoticon: Wink

elsbeth
Gebruiker
spacer line
 

Pffff, ik had even wat uit te leggen op mijn werk, toen ik de posting direct onder het plaatje van Ziel neerzette. Had net opgeschreven: o, die mag wel even langskomen, zegt mijn collega: he joh, wat ben jij nou aan het doen..
Ik lulde me er wel uit, maar kreeg toch een rooie kop. Toch maar voor thuis bewaren, mijn man en kinderen kennen inmiddels mijn forumverslaving..Kembang
Gebruiker
User icon of Kembang
spacer line
 Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud dat is een goeie Elsbeth Emoticon: Party! Emoticon: Party!

Ik durfde dat nooit op mijn werk te doen....bang voor de virussen als PC op mijn werk
zou kunnen crashen.... Emoticon: Talk to the handMalam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 


On 27-02-2013 10:26 zieleffe wrote:
Als ik naar mijn eigen kijk in de spiegel dan is het sexsepieletje, niet meer wat het is geweest.
De uitstraling is verdwenen, aan goed leven bier en paardenvlees.


Dat Ziel hoort bij het ouder worden, de tand des tijds gaat aan niemand voorbij.
Neemt niet weg dat met een behoorlijk ruim overhemd, nette broek, geschoren en goed ruikend Malam nog steeds een adonis is, althans voor Pop Emoticon: Laugh out loud
Mijn Pop netjes opgemaakt in een mantelpakje van Dior, is nog steeds het meisje waar ik 23 jaar geleden verliefd op werd Emoticon: Yes!

Daarbij worden andere dingen belangrijk als je éénmaal in de herfst van je leven zit.
Samen lekker eten, veel praten en lachen met elkaar, dingen samen doen waar je vroegaaaah de tijd niet voor had.
Ik heb er jaren geleden enorm tegen op gezien, we zijn inmiddels gewend aan het feit dat we ouwe knarren zijn en het met elkaar moeten doen.

In Indonesië kunnen we nog regelmatig op de solex stappen, tas mee met schone onderbroek en T-shirt, lekker samen zijn met mijn schoonzus en zwager (kanjers).
In Nederland vaak minder tijd voor elkaar, gef nix.
Een heel regiment kleinkinderen die in rijen van 10 opgesteld staan om bij opa en oma te logeren.
Het leven is goed, ook als je ouder bent, de nadruk komt op andere dingen te liggen.

Om ontopic te komen, ja ik zie het vaak in Indonesië, dames die voor mij nog erg jong zijn, die van afstand mijn grijs tussen het blond niet zien en mijn welvaartsbuikje zien als rijkdom dus geborgenheid.
Zoals oudere Europese dames die kicken op een toy boy met een strakke buik of een ouwe vent met een jonge pop, de behoeften zijn hetzelfde.
Illusie, niets anders als fantasie.

Man of vrouw één of twee keer per jaar naar Indonesië, denkend dat hun lover daar braaf blijft wachten is zielig.
Maak zo iemand geld over of geeft een perspectief dat de lover ooit naar Nederland kan komen, dan is de kans iets groter, maar niet veel.
Ik heb al te veel gezien, van Mars en van Venus.

Onderlaatst nog een Groninger uit een klein dorpje, hij 56, zij 34 elkaar op internet ontmoet.
Hij twee keer in Indonesië de derde keer trouwen, zij als een raket de inburgering gedaan, vroeg Pop en mij om onze mening, wij hebben ons op de vlakte gehouden.
We weten inmiddels dat ze toch niet luisteren.
Na een half jaar kwam ze gillend van ellende terug.

Vrouwen zijn niet anders, zelfs als het niet om een toy boy gaat, maar om een man die zich goed staande kan houden in Indonesië.
Dacht zo'n vrouw nu werkelijk dat zo'n man uit liefde gaat trouwen?
Dat zo'n man genoegen neemt met het feit dat zijn vrouw 2 maanden per jaar met hem optrekt en de rest van het jaar op een houtje gaat zitten bijten, terwijl hij aan iedere vinger 5 jonge maagden uit de kampung kan scoren?
Naïef buitengewoon naïef.

De waarheid is hard, keihard.
Wil je als vrijgezel een leuke vakantie hebben, bovendien lekker scoren oke ala.
Niks mis mee, maar hou de realiteit in het oog, het is een illusie.
Bovendien vind ik ouwe zakken met jonge meisjes smerig, ook ouwe dozen met jonge binken.Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 


On 27-02-2013 13:46 elsbeth wrote:
Pffff, ik had even wat uit te leggen op mijn werk, toen ik de posting direct onder het plaatje van Ziel neerzette. Had net opgeschreven: o, die mag wel even langskomen, zegt mijn collega: he joh, wat ben jij nou aan het doen..
Ik lulde me er wel uit, maar kreeg toch een rooie kop. Toch maar voor thuis bewaren, mijn man en kinderen kennen inmiddels mijn forumverslaving..


Whoehahahaha Elsbeth ik zie het voor me.
Je had ook kunnen zeggen, "Buiten de deur trek krijgen mag, als je maar thuis gaat eten" hahahaha.
Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

94,114,921 pageviews Een website van indahnesia.com