Bali beachboys of Yogya cowboys


 Subforum Algemene Indonesiëpraat 
69 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent Indonesië gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geëxecuteerd in Indonesië  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · Indonesië gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
Yogya-Bali
Gebruiker
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 

Ik heb op andere topics al even een vlieger opgelaten betreffende de negatieve houding t.o.v. de "vieze oude" mannetjes met jongere, Indonesische vrouwen/mannen, maar de vaak meelevende houding als het gaat over de "vieze oude" vrouwtjes die - gezien Bali als de kampioen onder de gigolo's - een veel grotere groep vormen.

Malam heeft ook als eens de vinger op de zwerende wond gelegd, maar weinig reacties op onze postings. N.a.v. mijn bezoek aan Bali afgelopen week waar ik wederom sommige “oma’s” zag met jonge Indonesiers die hun (klein)zoon zouden kunnen zijn, dit onderwerp toch maar weer eens aankaarten.

In de topic “Klachten moderatie forums” heb ik reeds een week geleden de volgende posting geplaatst:
“Zijn we even vergeten dat Bali nummer 1 staat in de wereldranglijst wat betreft "gigolo's"? En waar gigolo's lustig rondstruinen, zijn er dus ook volop vrouwelijke gegadigden. Nu is het buiten Bali niet veel anders. Ook Yogya kent dit fenomeen.
In Bali noemen we de gigolo's de "Bali beachboys" en in Yogya de "Yogya cowboys".
Het gaat er mij niet om dit fenomeen af te kraken of te bekritiseren, maar het is een feit. En daar waar de oudere man met de jonge vrouw telkens negatief wordt neergezet, mogen we daarentegenover weinig of niets zeggen over de vrouwelijke "hoerenlopers" die veel groter in getale zijn.”senior
Gebruiker
User icon of senior
spacer line
 

Zou Bali echt op nummer 1 staan? Wel eens op vakantie in Gambia geweest? Daar weet je echt niet wat je ziet in het strand - uitgaansleven. Zeer genant om te zien zo af en toe.


hati hati, pelan pelan

Yogya-Bali
Gebruiker
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 

Tja, vorig jaar was Bali no.1. Nog boven Gambia. Het is veel minder genant en openlijk dan in Gambia (door het typische Indonesische wayang -gedrag), maar het is er wel degelijk.Surya Atmadja
Gebruiker
User icon of Surya Atmadja
spacer line
 

Een paar weken geleden zag ik een programma op Ned. TV .
Zelfs ik krijg rode oortjes.bisa dicek of makemyday .

_Jarno_
Gebruiker
User icon of _Jarno_
spacer line
 

Is daar een paar jaar terug niet een documentaire over gemaakt die nogal wat stof deed opwaaien toen? Iets van " Kuta Cowboys " of iets dergelijks?

"Cowboys in paradise" na ff googlen. De trailer is te vinden op youtube, voor de hele documentaire moet helaas betaald worden Emoticon: Eerie


Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd

Anorak
Gebruiker
User icon of Anorak
spacer line
 

Inderdaad YB, Australische en Japanse en Koreanse dames voor zover ik weet. Variërend in een leeftijd tussen de 40 en 50.60? Achja, ze zullen wel aan hun trekken komen denk. Oneerbiedig gezegd, ik zag een Australisch kadaver voorbijkomen met haar lover toen dacht ik even, hoe krijgt tie hem in godsnaam overeind?

Overigens, las een stuk in het vliegtuig in 1 of ander magazine dat het een trent onder Europese jongedames, in hun 20 het graag met een man van 50 zouden willen doen. Verbazingwekkend dacht ik. Ik begrijp de motivatie of drijfveer hier niet direct in. Maar misschien is mijn abstractie vermogen niet groot genoeg.

Bali en Yogya, het blijft kennelijk een markt, nieuw is het niet, want het is al jaren gaande. Je hebt gelijk, er is niet zoiets als een stereo type vieze man.


Where there is a will there will be relatives.

elsbeth
Gebruiker
spacer line
 

Jonge dames met een ouder heer is niet zo heel vreemd, althans, het is een bekend verschijnsel dat vrouwen regelmatig een vaderfiguur zoeken.
De Gambiaverhalen ken ik ook en dat is natuurlijk exact hetzelfde als de omgekeerde variant.
Het zou kunnen dat de focus bij mannen meer op de sex ligt en bij vrouwen meer op het "gewild zijn" ligt, de aandacht. Ik weet het niet, ik ga liever naar Vlieland, heb hier helemaal niks mee. Als er goede afspraken gemaakt worden en het boven een bepaalde leeftijdsgrens blijft, heb ik er ook niks tegen.nsenada
Gebruiker
User icon of nsenada
spacer line
 

Zoals Elsbeth zegt: "Zolang er goede afspraken worden gemaakt en het boven een bepaalde leeftijdsgrens blijft", maakt het voor mij ook niet zoveel uit.

Mijn ex-vrouw was 10 jaar ouder dan mij en mijn echtgenote nu 10 jaar jonger.
Mijn echtgenote zegt dat ik haar een beter leven geef(en ze werkt zelf, dus leeft niet van mijn inkomsten), ik vermoed dat zoiets met jongere mannen en oudere vrouwen ook het geval is.
En mijn echtgenote geeft me in ieder geval ook een beter leven dan ik in Belgie had.
Eerlijkheid gebied me te zeggen, dat ik wel wat argwanend zou zijn moest mijn zoon/dochter met een veel ouder persoon thuiskomen. Maar het is hun leven en ik zou die persoon zonder twijfel aanvaarden. Ik heb makkelijk praten nu, wegens kinderloos :-)There's a big difference between kneeling down and bending over!

jstar
Gebruiker
spacer line
 

Denk dat de Balinese boys ook veel moeite doen en het heel romantisch maken. Hoorde dit toch op een scuba trip van twee dames uit Singapore en Japan.

Vergeet ook de Britse dames in Turkije niet...

Het is natuurlijk wel anders als het eenmalig voor op reis is, je ziet (i.t.t bij de mannen) toch weinig van de vrouwen trouwen met die jongens.nsenada
Gebruiker
User icon of nsenada
spacer line
 

Maar, de 1ste posting ging over "Hoerenlopers"...

Als beide partijen het eens zijn met wat men samen doet, al dan niet om geld, dan is er geen probleem volgens mij. En dus ook wel met vrije wil!

Of de vrouw nu naar de hoeren(wat ik een lelijk woord vind) gaat of de man, dat is toch net hetzelfde. Als ik, eender waar ter wereld, een oudere man/vrouw(laat ons zeggen 70), zie rondlopen met een jongere vrouw/man(in de 20) dan denk ik daar ook wel het mijne van. Maar het zou best kunnen dat men beide gelukkig is. En dat men elkaar het gevoel geeft dat het "goed" is, daar is toch niks mis mee.

We zijn er op de wereld om elkaar te helpen, nietwaar.


There's a big difference between kneeling down and bending over!

Amed East Bali
Gebruiker
User icon of Amed East Bali
spacer line
 

Mijn vuistregel: Je eigen leeftijd gedeeld door 2 en dan 5 jaar erbij. Da's een goed uitgangspunt, ha ha.


If you have nothing to loose, you can risk everything

Amed East Bali
Gebruiker
User icon of Amed East Bali
spacer line
 

Was het “gigolo” gebeuren tot een jaar of 3 geleden nog “beperkt” tot het zuiden van Bali, m.n. Kuta en directe omgeving, is daar sinds het uitkomen van de film “Eat, Pray, Love” met o.a. Julia Roberts een nieuw gebied bijgekomen: Ubud.

Sinds die film barst het daar nu helemaal van de alleenstaande, zoekende, 40+ dames op gezondheids sandalen en met ongeschoren oksels die op zoek zijn “naar zichzelf” en een “stuk spiritualiteit”.

Dat “op zoek zijn naar zichzelf” wordt al gauw ingevuld door zich weer eens goed – net zoals “vroeger” - uit elkaar te laten trekken door een (Balinese) jongeman, nadat het spinrag van de damespoes in kwestie geborsteld is. De doorsnee Balinees ziet er geen been in om de “dames” van dienst te zijn en er bovendien (vorstelijk) voor beloond te worden.

Kun je er met de doorsnee buitenlandse kerel laconiek over praten en dan vervolgens al gauw te horen krijgen dat het inderdaad een gevalletje “oude geit eet graag een jong blaadje” is, met de buitenlandse dames dus niet. Glashard ontkennen en blijven volhouden “Nee hoor, Wayan houdt echt van mij en we zitten helemaal op dezelfde golflengte”.If you have nothing to loose, you can risk everything

nsenada
Gebruiker
User icon of nsenada
spacer line
 

“Nee hoor, Wayan houdt echt van mij en we zitten helemaal op dezelfde golflengte”.
[/quote]

Beetje triest voor de geit, maar ze houdt er waarschijnlijk mooie foto's en herinneringen aan over.
There's a big difference between kneeling down and bending over!

zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Ik moet wel lachen over de uitleg van A.E.B geiten een jong blaadje willen en of een gemak schaap, die blèrt van verlangen, toch ook wel eens? ..... Emoticon: Shiny
Maar je moet je eigen ook kunnen inleven, in die vrouwen, die tegenop die slanke dames, gewoon nooit geen kans krijgen........... Emoticon: Wink
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Surya Atmadja
Gebruiker
User icon of Surya Atmadja
spacer line
 


On 20-02-2013 06:11 nsenada wrote:
Maar, de 1ste posting ging over "Hoerenlopers"...
.


Klopt !!!
Moet niet verward worden met (al dan niet vriendschappelijke) gewone relaties van een mix-couple.

Ik kan me nog herinneren , een verhaal van een 40 plusser (waarschijnlijk 50).
Een Ollandse oude jongere .
Vertelde op een site over zijn ongelofelijke ervaring , zo'n one night stand verhaal(niet in het detail).
Hij was verbaasd dat een "bloedmooie" vrouw interesse had in hem.
Ter wijl in Olland hij geen kans zou hebben.
Toen later er sprake kwam van ping ping was hij not amused.
En toen was het: Indonesische vrouwen zijn ......( allerlei kwalificaties ).

Het is menselijk dat niet alle toeristen(m/v) voor Zon, Cultuur , Natuur of Sensatie-spanning komen( zoals hiking of para gliding) .
Daar hoeven we niet schijnheilig te zijn .
Zo lang ze de S-S-S ( Triple S) principes houden ( Senang Sama Senang= evrie bodie is heppie)) .bisa dicek of makemyday .

nsenada
Gebruiker
User icon of nsenada
spacer line
 

S-S-S is dat niet: "Smart, smooth & sexy"?There's a big difference between kneeling down and bending over!

Yogya-Bali
Gebruiker
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


On 20-02-2013 06:02 jstar wrote: Het is natuurlijk wel anders als het eenmalig voor op reis is, je ziet (i.t.t bij de mannen) toch weinig van de vrouwen trouwen met die jongens.
Daar heb je het mis jstar (wat Bali betreft). Hoewel het aantal westerse "zelfondernemende" mannen groter is dan de tegenovergestelde sexe, en dus navenant er ook meer westerse mannen dan vrouwen een gemengde relatie aangaan, is dat zeker op Bali niet zo. Daar is juist het aantal westerse vrouwen die een relatie met een Indonesische man aangaan, groter. Doorgaans zijn ze na een paar jaar gescheiden want de beach boys of cowboys die ze uitkiezen zijn meestal niet de slimsten. Vrouw moet business gaan doen om haar waardeloze cowboy te onderhouden (en zichzelf), maakt - geraakt door de voorttikkende biologische klok - op 40-jarige leeftijd nog minimaal 1 kind. Manlief levert niets op, die ziet zich in zijn mannelijkheid aangetast en gaat vreemd bij de vleet om dat te compenseren. Westerse vrouw gedesillusioneerd (want geloofde in de ware liefde) en er volgt een scheiding.
Vandaar dat het op Bali stikt van de westerse vrouwen die zijn gescheiden en met een halfbloed kind lopen te leuren. Ik was een paar jaar geleden bij kennissen op een Halloween-feest in Canggu waar vele vriendinnen met hun kids door de vrouw des huizes waren uitgenodigd. Deze laatste was de enige gehuwde vrouw (dan ook met iemand gehuwd van dezelfde nationaliteit) naast ca. 15 vrouwen van middelbare leeftijd met een indo-kindje bij zich.
Doorgaans zijn dit soort vrouwen geheel geflipt van een Indonesische man en willen vervolgens weer een westerling. Een Amerikaanse kennis maakt daar graag mis-/gebruik van want hij valt niet op Aziatische dames. De enige compensatie die hij moet plegen, is accepteren dat de meesten al ruim boven de 40 jarige leeftijd zijn.
Surya Atmadja
Gebruiker
User icon of Surya Atmadja
spacer line
 


On 20-02-2013 06:12 Amed East Bali wrote:
Mijn vuistregel: Je eigen leeftijd gedeeld door 2 en dan 5 jaar erbij. Da's een goed uitgangspunt, ha ha.


Als ik 60 ben , moet ik een vrouw , fiancee , verloofde, vriendin zoeken van maximaal 35 jr ?


bisa dicek of makemyday .

Luo Ni
Gebruiker
User icon of Luo Ni
spacer line
 

nsenada wroteEmail-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan. hoeren(wat ik een lelijk woord vind) Emoticon: Yes!

Ik ga helemaal met Uw stelling mee, ......... men kan het ook anders formuleren [lol] Emoticon: Devil

Dames die proberen zich..... liggend staande te houden .... Emoticon: Party!
Amay ..
Salukes [ prachtige Vlaamse woorden ] Emoticon: Worship

Zaijian
Luo Ni Emoticon: Bye bye


Zhuīsuí nǐ de mèngxiǎng ...... Follow Your Dreams

eveline
Gebruiker
spacer line
 

Gigolo's zijn volgens mij overal wel te vinden, voor degene die het zoekt.
Wel eens gehoord van Tibet?
Ik heb vaker diverse Westerse vrouwen over gehoord die jaarlijks special daar heen gaan....naar het horen zeggen dat het al jaren bekend te zijn.
Ze noemen het zelf ' ik ga daarheen om mijn schoorsteen te laten vegen'.
Ik wist echt niet wat ik hoorde...
Ah...ieder z'n meug denk ik dan, toch?


Choose to be optimistic, it feels better. If you think you are too small to make a difference, try sleeping with a mosquito!

Surya Atmadja
Gebruiker
User icon of Surya Atmadja
spacer line
 

Wist niet dat er schoorsteenvegers wonen in Tibet.
Dacht dat daar alleen maar monikken en een soort zwaar behaarde karbouw leven

Trouwens wat gebeurt dan met die beroemde Italiaanse schoorsteenvegers ?


bisa dicek of makemyday .

elsbeth
Gebruiker
spacer line
 

YogjaBali, ik heb het idee dat de dames die jij in je eerste posting noemde toch onder een andere categorie vallen dan de vrouwen waar je het in je laatste posting over hebt.
Of zie jij die in dezelfde lijn? Het Gambiaverhaal, het Tibetverhaal (schoorsteentje vegen) zie ik in ieder geval wel anders. Alle (van Indonesische vrouwen) gescheiden mannen zie jij toch ook niet als zodanig? Gedesilusioneerd na een mislukte relatie hoeft toch niet meteen in je eerder bedoelde categorie te vallen.
(zowel man als vrouw). Zolang we het hebben over vergelijkbare situaties, maakt het mij geen bal uit, zie ik ook geen verschil tussen man of vrouw.Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Wat een geweldige topic, mannen komen van Mars en vrouwen van Venus.
Nou ech nie.
Door de eeuwen heen is de man als het sterke geslacht afgeschilderd, is ook wel zo natuurlijk, maar dan hebben we het over fysieke kracht.
Anno 2013 spelen er in moderne landen en bij mannen die een gezond verstand hebben andere dingen mee, althans laat ik dat hopen.

Ik heb de tijd meegemaakt dat vrouwen hun intrede maakten in de haven, geen gemakkelijke tijd, ze functioneerden perfect, zeker in besturende functies.
Ik bedoel op kranen, terminaltrekkers en reachstackers, integendeel zelfs.
Zelfs als de dames in de periode van de maand zaten dat ze niet op hun best waren, waar mannen geen last van hebben, deden hun werk zoals gewoonlijk.
Mannen met een verkoudheidje zijn vervelelende eikels die medelijden met zichzelf hebben.
Wie is nu het sterke of het zwakke geslacht, verdomd er is geen verschil.

Dien ten gevolge zie ik ook geen verschillen tussen vrouwen en mannen.
Ja ik zie het wel, ik knuffel liever met een vrouw als een man hihihi, maar dat bedoel ik niet.
Mannen hebben beneden een stukje meer, vrouwen hebben boven twee stukjes meer, dat is het lichamelijk verschil.
Buiten uitzonderingen in de natuur, voelen mannen zich aangetrokken tot het stukje wat vrouwen beneden niet hebben en wat ze boven wel hebben.
Vrouwen voelen zich aangetrokken door dat stukje extra, wat mannen beneden wel hebben , niks vreemds aan, de natuur heeft dat zo bepaald.

Heeft niets met meer of minder intelligentie te maken of het vermogen elkaars taken te doen.
We zijn als mens nu éénmaal gedegenereerd, de sterkste bruut (zoals in de dierenwereld) die voor het vrouwtje voor een sterk nageslacht kan zorgen is vervaagd.
We zijn gedegenereerd of ge update, het is maar net hoe je het wil bekijken.

Mannen en vrouwen zijn hetzelfde, anno 2013 maakt het niet meer uit, mannen die hun pik achterna lopen schijnt normaal te zijn, maar hoe geëmancipeerd we ook zijn, als we zeggen dat een vrouw haar uit de krachten gegroeide koffieboon achterna lopen dan gaat iedereen in het verweer Emoticon: Confused
Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus?

Ouwe kerels met jonge meisjes op Bali?
Middelbare dames met loverboys op Bali?
Dames die 2 maal per jaar naar hun echtgenoot gaan in Indonesië en verwachten dat hij monogaam braaf en zonder commentaar gaat zitten wachten tot zijn echtgenote weer eens tijd heeft voor hem?
Dan ook nog eens met open armen ontvangen, terwijl je als man te kust en te keur alles kan krijgen als je een paar centen hebt?

Ik voel feilloos aan waar YB naar toe wilde gaan met deze topic.
Welnu hier mijn antwoord. Emoticon: Wink
elsbeth
Gebruiker
spacer line
 

Nou Malam, dat laatste zal niet voor de schoorsteen zijn lijkt me, toch? Andere motieven zou ik wel kunnen bedenken, maar daar gaat het hier niet over. Zou overigens mijn keuze ook niet zijn.Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 


On 20-02-2013 17:37 elsbeth wrote:
YogjaBali, ik heb het idee dat de dames die jij in je eerste posting noemde toch onder een andere categorie vallen dan de vrouwen waar je het in je laatste posting over hebt.
Of zie jij die in dezelfde lijn? Het Gambiaverhaal, het Tibetverhaal (schoorsteentje vegen) zie ik in ieder geval wel anders. Alle (van Indonesische vrouwen) gescheiden mannen zie jij toch ook niet als zodanig? Gedesilusioneerd na een mislukte relatie hoeft toch niet meteen in je eerder bedoelde categorie te vallen.
(zowel man als vrouw). Zolang we het hebben over vergelijkbare situaties, maakt het mij geen bal uit, zie ik ook geen verschil tussen man of vrouw.


Lees eens creatief en niet te letterlijk Elsbeth.
Niet iedereen is zo recht voor zijn raap als Ziel en Malam.
Veel mensen op dit forum hebben een bepaalde beleefdheid of misschien angst om het beestje bij zijn naam te noemen maar ze schrijven het onder bedekte termen wel.
Dat is een kwestie van oppikken wat iemand tracht te zeggen Emoticon: Wink
Zoals het schrijven van YB in deze topic Emoticon: Yes!

Niet mijn stijl, ik zeg liever hoe ik denk dat het in elkaar zit, soms volledig verkeerd en dan krijg ik de deksel op mijn neus, maar dat kan ik hebben.
Het feit dat bepaalde figuren zich na huilverhalen en mooie verhalen zich terug trekken omdat ze denken respect te verdienen zonder commentaar, zegt al voldoende Emoticon: Yes! Emoticon: Bye bye

Een vent loopt zijn pik achterna, vele malen op dit forum geventileerd, waar dames achter aanlopen weet ik niet, ik kan daar geen goede term voor vinden.
Één ding is zeker, mars en venus zijn hetzelfde, dat mag best worden gezegd, ook dat is emancipatie.
Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

94,115,582 pageviews Een website van indahnesia.com