Belgische chocolade en de douane


 Subforum Algemene Indonesiëpraat 
64 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent Indonesië gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geëxecuteerd in Indonesië  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · Indonesië gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
Kiatje
Gebruiker
User icon of Kiatje
spacer line
 Een paar goede tips maar het lijkt net of je Antwerpen en Brussel door elkaar haalt (Eh, Boerentoren? Rubenshuis? Korte Gasthuisstraat of Kleine?). Neem aan dat je een tussenstop maakt in Antwerpen, misschien beter dit even te vermelden.


Welnee, ik ken maar één stad in die contreien, Antwerpen natuurlijk Emoticon: Bye bye , HET stad! Ik logeer er als Zaventem een handiger opstapplek is, zoals bijv. naar de Kongo. Brussel ken ik nauwelijks. Ben er een paar keer onheus behandeld Emoticon: Angry , ik mijdt die stad. Rij liever door naar Lille (Rijsel) of Parijs.Als je in Brussel (voor de NL: is NIET Zaventem!!) bent, probeer dan Pierre Marcolini.

IK heb Marcolini voor 't eerst geproefd in Tokyo. Hij was er een rage, ik moest ruim twee uur in de rij staan. Zonde van mijn tijd. Volgende keer ga ik naar Seibu of Mitsukosji waar ze op -1 een ongelooflijk aantal delicatessenzaken hebben, met een stuk of tien topmerken uit Frankrijk. Later Marcolini nog eens geprobeerd toen ze op de Mechelse Steenweg zaten (schijnen daar weer weg te zijn?). Hij is wel goed, maar niet beter dan mijn andere langganans.NB: een Belg vindt Leonidas trouwens helemaal niet slecht hoor, het is tamelijk gewoontjes, dat wel. En de Indonesische smaak is te zoet, dat proef je in alles (Holland Bakery, J-Co, enz.).

Belgen zijn niet onfeilbaar. Ze schijnen patat uitgevonden te hebben Emoticon: Stupid . Juist Leonidas vind ik een van die suikerzoete massaproducten. Ik schuw ze. Ik begrijp niet die roedels Blanda's die op zaterdag op de Meir in de rij staan, terwijl ze in hun eigen land veel beter spul kunnen kopen. Dat jubelt over Leonidas, maar weet Puccini, Van Wely of Mercuur niet te vinden. Tja. En ja, Indonesiërs hebben geen dessertcultuur. Gelukkig zijn ze goed in vlezen en vissen.
(/quote]„Men komt in het leven zoveel verder met een vriendelijk woord en een revolver, dan met een vriendelijk woord alléén". (uit een brief van Al Capone aan zijn familie op Sicilië)

Kiatje
Gebruiker
User icon of Kiatje
spacer line
 Neem aan dat je dat van hun website hebt? Want ben verleden jaar al voor niets langsgeweest in Glow, de veredelde parfumeriezaak in Plaza Indonesia; daar zitten ze dus echt niet meer. Dat vind ik wel schandalig en zeer amateuristisch; als bedrijven niet eens hun locaties en contactgegevens op hun websites bijwerken. Tja, weer een klant minder.

Ja, dat van Plaza Indonesia wel. Ik ga meestal naar Kemang, maar vorig jaar was hun vestiging verhuisd naar een paar honderd meter verderop. Zonder waarschuwing op de site, zelfs geen verwijzing bij het oude huis.
Ik ben het met je eens: irritant en klantonvriendelijk. Kurang adjar.


„Men komt in het leven zoveel verder met een vriendelijk woord en een revolver, dan met een vriendelijk woord alléén". (uit een brief van Al Capone aan zijn familie op Sicilië)

jstar
Gebruiker
spacer line
 


L'Atelier du Chocolat

http://www.bccindonesia.com/20(...)ouverture-chocolate/

Zag net interview met chef Mestre op TV-One infomercial.rooijad
Gebruiker
spacer line
 

is het mogelijk om legaal meer tabac mee te nemen ?of geeft dat oponthout bij de douane

mvg de rooijAnne Mieke
Gebruiker
User icon of Anne Mieke
spacer line
 

Naar Indonesie of naar Nederland?


Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

91,733,524 pageviews Een website van indahnesia.com