Ervaringen met TROPIS LIVING ???


 Subforum Gezocht & Aangeboden 
50 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Gezocht & Aangeboden > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent IndonesiŽ gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geŽxecuteerd in IndonesiŽ  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · IndonesiŽ gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
Surya Atmadja
Gebruiker
User icon of Surya Atmadja
spacer line
 


On 07-04-2012 08:29 Pasek wrote:

Email-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan.surya Vertel jij het me maar.
.

Ik heb toch aan jou gevraagd ?


bisa dicek of makemyday .

Yogya-Bali
Gebruiker
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


On 07-04-2012 08:29 Pasek wrote: Email-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan.yogja Jeetje, een heuse onderzoeker. Allemaal oplichters gevonden. Zitten allemaal in het gevang zeker?
Weer een arrogante businessman erbij. Vriendje van A? Of pseudoniem?
In je arrogantie lees je niet eens goed:
Wettelijk gezien kon men er weinig aan doen, vandaar publicaties om a.s. "kopers" te waarschuwen.
Yerun
Gebruiker
User icon of Yerun
spacer line
 


niet voor 100%
sterker nog, 'voor 100% zeker niet'. Waarschuwen mag niet, Pasek is haastig op zoek naar manieren om alles wat wij schrijven af te doen als onzin en niet ter zake doende met Tropics Living.

Email-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan.Pasek; het heeft ermee te maken dat op de site vermeld staat dat men kan kopen. Dat is op zijn zachtst gezegd fout maar kan ook uitmonden in bedrog, daarvoor hoeft geen verkopende partij te zich te verhalen op onderzoeksplicht (zoals eerder door een ander genoemd hier). Bovendien vind het bedrog in Indonesie plaats, daar hoeft geen Nederlandse rechter aan te pas te komen.

Maar zoals ik al zei, er wonen er voldoende wel al jaren op Bali. Da's natuurlijk prima en daarmee kan een potentiele koper zelf relativeren. Ik vraag mezelf af waarom je niet in gaat op wat ik eerder aanhaalde (waarom er toch kopen staat op die site) maar direct in het rond gaat lopen roepen en mensen persoonlijk aanvalt. Niet zo'n sterke binnenkomer als ik eerlijk ben.

Klein vraagje behoeft een klein antwoord. Je had kunnen zeggen
- Klopt, ik zal het aanpassen
- Klopt, maar ik pas het niet aan
- Klopt niet, ik pas het niet aan
- Je liegt, ik pas het niet aan
- Je liegt, ik klaag je aan

ik heb in de afgelopen 10 jaar alles wel in mijn mailbox gehad vanwege mijn uitlatingen over 'kopen' hier. Alles was afkomstig van Bali. Waarom? Heb wel een idee, maar conclusies trekken kun je zelf ook wel denk ik.


Ho Lee Fuk

bule gembel
Gebruiker
User icon of bule gembel
spacer line
 

Dus om deze mensen gaat het?

http://www.tropislivingbali.nl/4/over-ons/

Ziet er gezellig uit. Whiskey, wijn, dure klok om, goede smaak ik zie een Apple Emoticon: Smile dat moet PP ook aanspreken, die Apple bedoel ik dan..
ik ken de heren niet maar het lijkt alsof men niets heeft te verbergen ze staan met eigen gezicht op de foto neem ik aan?

Het projekt rumah Baik wekt ook vertrouwen
De website is duidelijk en alles is denk ik voldoende uitgelegd.
Alleen het eigendom verhaal zou iets anders moeten.

Ik denk dat de heren regelmatig een woning verkopen als ik kijk hoe men het heeft aangepakt.


Het mooie van je eigen fouten is dat anderen er soms heel gelukkig van worden..

Yogya-Bali
Gebruiker
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 

Nou joh, ga lekker met ze in zee. Dit soort types hebben we ook in Yogya rondhangen (allen met een semi-crimineel verleden en in business voor geen meter te vertrouwen).senior
Gebruiker
User icon of senior
spacer line
 

De droom van een eigen woning spoelt vanzelf wel de zee in met dit soort bureau 's . Het kost wat,maar dan heb je wel een ervaring om U tegen te zeggen.....


hati hati, pelan pelan

Yogya-Bali
Gebruiker
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 

Al doende leert men.
Ervaring is de beste leermeester.bule gembel
Gebruiker
User icon of bule gembel
spacer line
 

Ik ga niet met ze in zee. Ik vaar mijn eigen koers..


Het mooie van je eigen fouten is dat anderen er soms heel gelukkig van worden..

Pasek2
Gebruiker
spacer line
 

Email-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan.yogja

Nou ben ik een arrogante businessman? Met vriendjes van A tot Z? Gaan we lingo spelen? Het enige wat jij dit in dit topic is insinueren, zonder ooit concreet te worden. Interessant doenerij zodat je belangrijk en geinformeerd lijkt.

Ik zou zeggen, kom maar op met je namen, adressen enzo. Post maar eens een kopietje van die ambassade waarschuwing.

En anders, shuffit, met je vaagheden, insinuaties en interessant doenerij.

Email-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan.Yerun

Je kunt vinden dat er verkeerd wordt geinformeerd op een website. Maar de suggestie die wordt gewekt in dit topic is dat Tropis Living oplichters zijn. Er staat duidelijk op de website:

"Het is vooralsnog onmogelijk voor een buitenlander om eigen land te bezitten in IndonesiŽ. Er is een kans dat dit in de toekomst zal veranderen. De overheid neemt wel een steeds flexibeler standpunt in over deze kwestie. In de tussentijd kunt u een contract maken met een IndonesiŽr dat sterk genoeg is om u de wettelijke bescherming te geven om het eigendom te gebruiken alsof u het rechtstreeks in eigendom heeft."

Nu kan je vinden dat die contracten niet sterk genoeg zijn, ok. Er zijn blijkbaar betere contracten of systemen om property in "eigendom" te krijgen. Nou, laat maar weten.

Misschien kunnen "jullie" ook een briefje sturen naar Richard Branson (of de publicaties die over zijn "aankoop" berichten):

http://www.balidiscovery.com/m(...)/message.asp?Id=8011

Hier wordt toch ook gesproken over aankopen van etc. En dat mag blijkbaar niet van de goegemeente hier.

Nogmaals. Waar mijn bezwaar tegen de inhoud van dit topic voornamelijk is, is dat er wordt geinsinueerd dat het bedrijf Tropis Living bevolkt wordt door oplichters, en er worden allerlei voorbeelden aangehaald die niets met dit bedrijf te maken hebben.

De realiteit is dat, er 100+ villas zijn gebouwd door mensen (nu) verbonden met dit bedrijf, dat er een levendige handel is deze villas, dat de verhuur van deze villas uitstekend loopt. Dat er vele mensen zeer gelukkig zijn met hun villa, en dat er nu aardig wat nieuwe villas worden gebouwd.

En ook op deze website vind je links naar diverse van deze villas, en bedrijven die deze villas verhuren.

Tuurlijk is er wel eens een probleem, maar dat komt in de beste huwelijken voor.

Je kunt van alles vinden van die villas, mooi, lelijk, of niks of schitterend, het zal me wordt worst wezen, je kunt ook zelf goedkoop een hutje bouwen, of een paleis. Of gewoon een plekkie huren, daar is niks mee, doe ik ook.

Maar de stroom aan negativiteit in dit topic hebben ze (en Noord Bali for that matter) imho niet verdiend.

Email-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan.Yerun Bedankt voor je multiple choice opties, maar zoals je ziet zit ik wat genuanceerder in elkaar.

Ennuh "Pasek is haastig op zoek naar manieren om alles wat wij schrijven af te doen als onzin en niet ter zake doende met Tropics Living."

Laat ik het eens omdraaien. Probeer maar eens wat feiten te verkondigen, ipv alsen, mitsen, maren, eventuelen, mogelijkerwijzen etc. Men is hier eerder "haastig op zoek" om een bedrijf in diskrediet te brengen met zaken die niets met dit bedrijf te maken hebben. De redenen laten zich alleen maar raden?

Tsja, ik "val" mensen persoonlijk "aan". Aan vage beschuldigingen, geinsinueer, roddel en achterklap heeft niemand een boodschap. Tot nu toe heb ik geen enkel daadwerkelijk "feit" aangetroffen.

Als mensen uit hun nek lullen, ik daar bezwaar tegen maak, en dat vervolgens als aanval wordt gezien, (en ik ook nog eens diverse malen gebanned wordt door de vele "rapporten" blijkbaar), tsja.

Types zoals "Email-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan.senior" die doodleuk verkondigen dat "De droom van een eigen woning spoelt vanzelf wel de zee in met dit soort bureau 's", AAARGHHH dat dat soort berichtjes gewoon getolereerd worden op dit forum, en dit degene die zich dan verweerd de beheerder moet mailen omdattie gebanned is door de goegemente, nou dat zegt meer over dit forum (de mensen in dit topic) dan over mij hoor.

Nee, Yerun dit is niet zo'n sterke binnenkomer, maar wel een aardige uitsmijter, wat denk jij?

Nou, ik ga weer verder met mijn cursus Russisch, je weet nooit. Emoticon: Smile
OPMERKING BEHEERDER

Je mag even gas terugnemen met je uitspraken. Even opletten wat je uit je toetsenbord weet te persen in een reply. Eerste en ook laatste waarschuwing.

Geplaatst door oyibo @ 08-04-2012 17:39
Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 


On 02-04-2012 22:32 barubagus wrote:
Er opereert in Noord Bali een Nederlander, die onder steeds wisselende namen
villas bouwt.Ik ben zijn naam vergeten, maar zijn vrouw heet Sandra is wat gezet en ze bewonen zelf een villa niet ver van Lovina.

Op zich bouwen ze redelijk...alleen het mag niet. De kampung Belanda in Lovina is door hun gebouwd. Vroeger heette hun bedrijf tropical bali villas, dan weer wat anders. steeds weer andere namen..
Inmiddels zijn veel bouwwerken ontruimd en onteigend, dus wees voorzichtig.


Inderdaad zoals 45Havana schreef
"Als ik het goed heb is zijn naam Jeroen Franken."

Marketing director van Tropis Living.

Niet zo moeilijk, Google even raadplegen, Jeroen Franken Bali, een schat aan informatie waar meneer Jeroen al jaren mee bezig is.
Geen kwaad woord over meneer Franken hoor Pasek, maar ik ben een vrij argwanend mens met enige IndonesiŽ ervaring.
Wat mij opvalt dat meneer Franken net zo gemakkelijk van bedrijfsnaam wisselt als ik mijn sokken Emoticon: Confused

Ik denk dat Amed er veel meer over kan vertellen, maar een dringende reden heeft dat niet te doen Emoticon: WinkPasek3
Gebruiker
spacer line
 

Beste Malam,

Ook wat jij doet is zonder enige echte werkelijke kennis van zaken, insinueren en zwart maken, het is blijkbaar de gewoonte hier.

En ja jongens en meisjes druk maar weer veel op het min icoontje, uiteindelijk geef ik het wel op om hier te antwoorden op jullie onzin.

Malam, argwanen is goed, kijk kritisch om je heen. Dat doe ik ook. Maar roddelen en achterklap, insinuaties, dat is wat anders.

Anorak
Gebruiker
User icon of Anorak
spacer line
 

Tja Pasek, je kunt draaien wat je wil, en hele lappen tekst. Lingo hebben we hier niet nodig. Het is wel duidelijk wat voor verkoop vlees er in de kuip zit, en daar is maar 1 antwoord mogelijk. Heel ver weg blijven van dit soort bedrijven !

Dat jij het goed wil lullen, tja dat maakt de wetgeving nog steeds niet anders.

En de site is misleidend. Meer dan dat zelfs ! Veel plezier er mee. Emoticon: Clown


Where there is a will there will be relatives.

erwin
Gebruiker
User icon of erwin
spacer line
 


On 08-04-2012 03:55 Pasek2 wrote:


"Het is vooralsnog onmogelijk voor een buitenlander om eigen land te bezitten in IndonesiŽ. Er is een kans dat dit in de toekomst zal veranderen. De overheid neemt wel een steeds flexibeler standpunt in over deze kwestie. In de tussentijd kunt u een contract maken met een IndonesiŽr dat sterk genoeg is om u de wettelijke bescherming te geven om het eigendom te gebruiken alsof u het rechtstreeks in eigendom heeft."
Ik zie dat eerlijk gezegd nog niet gebeuren. Wishful thinking van Tropis Living, of bewuste misleiding?


Het is beter spijt te hebben van iets dat je gedaan hebt, dan spijt te hebben om iets dat je niet gedaan hebt

Yogya-Bali
Gebruiker
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


On 08-04-2012 03:55 Pasek2 wrote:
Email-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan.yogja

Nou ben ik een arrogante businessman? Met vriendjes van A tot Z? Gaan we lingo spelen? Het enige wat jij dit in dit topic is insinueren, zonder ooit concreet te worden. Interessant doenerij zodat je belangrijk en geinformeerd lijkt.

Ik zou zeggen, kom maar op met je namen, adressen enzo. Post maar eens een kopietje van die ambassade waarschuwing.

En anders, shuffit, met je vaagheden, insinuaties en interessant doenerij.
Je denkt zeker dat ik gek ben.....namen geven. Als je een beetje verstand van zaken hebt, dan weet je dat dat natuurlijk niet kan. Kom even....ga je gang.bule gembel
Gebruiker
User icon of bule gembel
spacer line
 

Beste Pasek,

Stuur mij eens een mail als je wilt. Ik heb een vraag voor je die hier niet thuis hoort.


Het mooie van je eigen fouten is dat anderen er soms heel gelukkig van worden..

Anorak
Gebruiker
User icon of Anorak
spacer line
 

Inderdaad Erwin, er is helemaal niets geplanned om het voor buitenlanders makkelijker te maken, en daar is een hele goede reden voor. Inderdaad, mag in de catorgerie, ook misleiden. Maar dat is niet vreemd toch met zo'n onderneming?


Where there is a will there will be relatives.

barubagus
Gebruiker
spacer line
 

Nog wat Pasek ( J.Franken??) kwam met een voorbeeld van Mr. Branson die wat in Bali had gekocht. En Inderdaad miljardairs worden zelfs uitgenodigd om te investeren... het heet dan PMA. Ook Mr. B. Gates mag onr goed kopen, want hij investeert dan volgens
een PMA constructie.
Degenen die een villaatje kopen van een paar ton voor eigen gebruik mogen niets op hun naam hebben. Dus als je een hotel koopt of iets dergelijjks is er niets aan de hand.

Dus stinkend rijke mensen ..koop gerust een komplete P.T... zet het spul op je PT en ben
alleen aandeelhouder..kosten ong.500.000/1 milj. ( inc. kitas ) niets aan de hand dus.Surya Atmadja
Gebruiker
User icon of Surya Atmadja
spacer line
 


On 10-04-2012 00:40 barubagus wrote:

Dus stinkend rijke mensen ..koop gerust een komplete P.T... zet het spul op je PT en ben
alleen aandeelhouder..kosten ong.500.000/1 milj. ( inc. kitas ) niets aan de hand dus.


[b ]PT rechtsvorm is alleen mogelijk voor Indonesiers.

Tenminste wat ik gehoord of gelezen heb.
Mooier kan ik niet maken.

Salam Sejahtera.

Voor juiste informatie , svp een Indonesische Notaris raadplegen


bisa dicek of makemyday .

Anorak
Gebruiker
User icon of Anorak
spacer line
 

Ehm om sid, het schijnt mogelijk te ijn een PT onder een PMA te hebben Emoticon: Wink


Where there is a will there will be relatives.

Surya Atmadja
Gebruiker
User icon of Surya Atmadja
spacer line
 

De PMA is de moeder/eigenares van de PT ??

Ik wilde febr. j.l een PMA oprichten, werd een PT waar ik geen aandeelhouder ben .De CV vorm is niet interessant .
Even de buku pinter raadplegen en de notaris in Jkt ( november-dec moet ik terug) vragen.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
, het schijnt mogelijk te ijn een PT onder een PMA te hebben Emoticon: Wink
Is het conform de wetten zoals de wetgevers dat ook bedoelden of is het een jalan alternatip.
Ga echt op onderzoek.bisa dicek of makemyday .

Len@bali
Gebruiker
spacer line
 

oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Sorry Om Sid , moet zijn, een PT te hebben onder een PMA.
Dan is de PMA de moeder inderdaad.
It's only kinky the first time.

Surya Atmadja
Gebruiker
User icon of Surya Atmadja
spacer line
 

Het is een interessante verhaal.
Moet wel gecheckt worden , zodat iedereen profijt kan krijgen.

Hier een oude topic, dus kan inmiddels achterhaald zijn .
Mss herken je een paar namen Emoticon: Wink

http://vriendenvanbaligroep.mu(...)&u=%2Fjournal%2Fitem


bisa dicek of makemyday .

Anorak
Gebruiker
User icon of Anorak
spacer line
 

Ik heb even gekeken Om Sid, mij zeggen de namen verder weinig, en is gedateerd.
Intussen is er wel het e.e.a. gewijzigd. Een mij bekende heeft sinds de jaren 90 al een PMA. En heeft vorig jaar een PT is Surabaya overgenomen, een bedrijf met ongeveer 80 man.

Vandaar dat ik weet dat het kan, de PT hangt nu onder de PMA. De PT was van een zakenpartner en deden al jaren samen zaken. De man werd te oud en had geen opvolger. Vandaar de overname. Ik zag het vraagstuk hypotheek in het topic, ik moest er heel hard om lachen. Je kunt geen grond of huis kopen. Geen bank die een hyptheek zal verstrekken over huis en grond. Dus met verhaal van enige verplichting aan de Nederlandse belasting zijn we ook snel klaar.


Where there is a will there will be relatives.

barubagus
Gebruiker
spacer line
 

De PMA constructie is de enige vorm die kan. Want het is gemaakt voor heel rijke investeerders.
Wat doet een Mariot, Hilton, Unilever etc? een PT met PMA constructie. Hoe het werkt weet alleen de notaris en geldt alleen voor investeerders.
Ik had heel vroeger ook zon constructie bedacht, heb nog steeds een lege PT die ik nooit heb gebruikt, want ik was van plan toendertijd een resort te bouwen in N.Bali...maar ja toen viel die bom, en heb ervan afgezien, en heb het land verkocht. Dus jij koopt niets..maar je pma/pt koopt met jou als enige foreign invester. Ieder land, wil graag FDI (foreign direct investers hebben), investdeers ( Russen, Chinezen name it) worden overal ter wereld gevraagd te investeren.
Let wel het gaat hier om een miljoenen investering, dus geen lullig tonnetje of 2/3 voor een villaatje. Je koopt dus als pma er fabrieken,huizen,land, grond etc.
Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

88,485,880 pageviews Een website van indahnesia.com