Kindeng mag met kinderen naar Nederland


 Subforum IndonesiŽ op z'n Nederlands 
45 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > IndonesiŽ op z'n Nederlands > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent IndonesiŽ gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geŽxecuteerd in IndonesiŽ  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · IndonesiŽ gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
Albert
Gebruiker
User icon of Albert
spacer line
 

Het is een langdurig welles- nietes spelletje geweest tussen de Indonesische Kindeng Temminck-Simamora en de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken. Maar na ruim twee jaar procederen is de uitspraak in Kindengs voordeel uitgevallen. Ze mag met haar kinderen naar Nederland komen.Kindeng Temminck heeft twee kinderen met een Nederlands paspoort. Ze wil graag dat haar kinderen in Nederland onderwijs krijgen. Maar omdat zij het land niet in mag, kunnen haar kinderen ook niet naar Nederland komen.

Kindeng heeft haar zaak aangevochten tot de hoogste rechterlijke instantie van Nederland, de Raad van State. Die kwamen met het volgende oordeel: omdat haar kinderen Nederlanders zijn en recht hebben om in Nederland te wonen, mag hun Indonesische moeder Kindeng de toegang tot Nederland niet worden ontzegd. Ook al woont het hele gezin nu nog in IndonesiŽ.

Europees Hof
De laatste toevoeging is essentieel. Precies een jaar geleden speelde een soortgelijke zaak bij het Europese Hof, de zaakĖZambrano. Daarin werd besloten dat de ouders van een minderjarig kind met de nationaliteit van een EU-land toestemming moeten krijgen om in het land van hun kinderen te wonen en te werken. Hoewel ook de advocaat van Kindeng in zijn betoog deze uitspraak aanhaalt, wijst de minister dit argument van tafel omdat het gezin nog niet in Nederland woont.

Er ontstond daardoor een situatie waarbij Kindeng wel een verblijfsvergunning kon krijgen als haar kinderen eerst naar Nederland zouden gaan. De grootouders zouden de kinderen dan kunnen opvangen. toch wilde Kindeng dat niet. 'Ze hebben al hun vader verloren. Moeten ze nu ook nog eerst hun moeder kwijtraken?'

Overlijden
Het gezin Temminck kwam 12 jaar geleden in IndonesiŽ terecht omdat Kindengs Nederlandse man, Jan Temminck, daar naartoe werd uitgezonden. Omdat het gezin uiteindelijk wil terugkeren naar Nederland, gaan de kinderen er naar de internationale school. Dat onderwijs sluit het beste aan bij het Nederlandse onderwijs.

Maar als Jan Temminck in 2009 plotseling overlijdt, blijkt dat terugkeer naar Nederland opeens onmogelijk is. Kindeng heeft niet de Nederlandse nationaliteit, en haar man, die altijd kostwinner was, is er niet meer om voor haar garant te staan. Dat is noodzakelijk om Nederland binnen te komen. Vanaf dat moment begint het gevecht van Kindeng om met haar Nederlandse kinderen terug te keren naar Nederland.

Verheugd
Kindengs advocaat Hans Langenberg is verheugd met de uitspraak van de Raad van State. En Kindeng zelf? Die wacht nu eerst op een reactie van de minister voordat ze gelooft dat de zaak ten einde is. ĎPas als ik in Nederland ben en zeker weet dat ik niet teruggestuurd kan worden, ga ik juichen.í


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

pierre
Gebruiker
spacer line
 Zeer goed nieuws dit, ik hoop echt dat het gaat lukken.

Maar nu krijgt ze nog te maken met de halsstarrigheid van het IND en hun baas (hard)Leers en zijn holmaatje Wilders.

Het zal niet voor het eerst zijn dat het IND uitspraken van de RvS en zelfs het europese hof naast zich neerlegt.

Ik hoop echt dat het voor deze familie gaat lukken.sabar2
Gebruiker
User icon of sabar2
spacer line
 


On 13-03-2012 17:46 pierre wrote:


Zeer goed nieuws dit, ik hoop echt dat het gaat lukken.

Maar nu krijgt ze nog te maken met de halsstarrigheid van het IND en hun baas (hard)Leers en zijn holmaatje Wilders.

Het zal niet voor het eerst zijn dat het IND uitspraken van de RvS en zelfs het europese hof naast zich neerlegt.

Ik hoop echt dat het voor deze familie gaat lukken.


Ik wens de familie ook veel geluk toe Iets wat je van de "ambtelijke" IND nooit zult horen want zij hebben zich gespecialiseerd in "buitenlandertje pesten" o.l.v. het vreselijke "gedooggedrocht" in NL
De grote vraag die wel bij mij opkomt is of Geertje zelfs zijn eigen bloedlijn zal verraden
Als dat gebeurt zullen wellicht diverse "Hollanders" begrijpen dat niks "heilig" is voor dit sujet.

Het verhaal van Kindeng is nog niet voorbij dat heeft mevrouw goed begrepen gezien haar reactie. De IND is al veroorzaker van vele drama's en zal zijn naam hoog willen houden en Rutte en co. geven hier gesteund door het gedoogvriendje prioriteit aan in het huidige beleid. Ik wens mevr Kindeng in ieder geval sterkte toe Ga DoorWelcome to Indonesia Take it as it is or leave it if you don't like it

pierre
Gebruiker
spacer line
 


Dat Wilders zijn eigen bloedlijn ( indonesie) heeft verraden is al langere tijd duidelijk, hij blondeert niet voor niets zijn achterlijke kop.
Voordat hij zich bezig hield met "zijn" partij heeft hij ooit in een lang verleden tijd al een keer uitgesproken dat jij afstand nam van zijn oorsprong.
Neemt niet weg dat hij zelf wel een buitenlandse partner heeft ( zelfs meerdere leden uit de keuken van de PVV)

Voor dit gedrocht dat zich wilders noemt is reeds al lange tijd niets meer heilig.

Ik weet een beetje de ins en outs van de ambtelijke organisatie dat zich IND noemt.
Vele verschrikkelijke dingen gebeuren daar en worden daar beslist.
Deze organisatie heeft zichzelf boven de wet geplaatst.
En handelt hier ook naar.
Onlangs nog een grote fout van het IND, gewoon onmenselijk,
een chinese man was dood en dood ziek ( bijna letterlijk) en hij zat onterecht in een vreemdelinge detentie,maar het IND moest en zou het laatste woord hebben.
Doordat deze zaak wederom in de media kwam moest (Hard) Leers wel toegeeflijk worden en deze man verblijfsrecht geven.
Het IND heeft al van vele en vele mensen het levensgeluk kapot gemaakt

Ik hoop oprecht dat het IND ditmaal deze familie met rust laat.
Pak Pupyes
Gebruiker
User icon of Pak Pupyes
spacer line
 

Ik snap weer een hoop niet:
 • wat heeft Wilders hiermee te maken?
 • Jan T. werd uitgezonden naar IndonesiŽ door zijn eigen bedrijf? Vreemd.
 • dat vermeende uitzenden geschiedde twaalf jaar geleden. De kinderen zijn nu 14 en 9. Dan lijkt me dat de gevallen van Afghaanse (etc.) kinderen die jaren in NL hebben gewoond schrijnender zijn.
 • Kindeng stelt (ander artikel RNW) dat haar motief economisch/financieel is. Haar huis in Malang al eens bekeken? (dat ze niet verkoopt omdat ze er `niet genoeg geld' voor kan krijgen).
 • het probleem is niet dat Kindeng geen NL verblijfsvergunning kan krijgen, maar dat ze die pas kan krijgen als de kinderen in NL zijn. Daar is BelgiŽ toch goed voor? Of krijgt ze daar niet stante pede een uitkering?
 • en als klap op de vuurpijl waag ik het te betwijfelen of Kindeng en haar kinderen gelukkiger worden in NL. Maar geluk telt natuurlijk niet, het draait om de pecunia.

  Kortom, ik zet nogal want kanttekeningen bij dit verhaal, al geef ik grif toe dat ik er volkomen naast kan zitten.


 • MAD

  Yerun
  Gebruiker
  User icon of Yerun
  spacer line
   


  Kindeng heeft niet de Nederlandse nationaliteit, en haar man, die altijd kostwinner was, is er niet meer om voor haar garant te staan. Dat is noodzakelijk om Nederland binnen te komen.
  Wat een onzin, mijn vrouw heeft ook niet de NL nationaliteit, maar als ze met mijn kleine naar Nederland wil, dan kan ze gewoon een garantverklaring krijgen van iemand anders. Dit is mijn vader trouwens nu, maar kan iedereen zijn in principe.

  ik sluit me dus aan bij PP, vreemd verhaal, al kan het artikel onvolledig zijn natuurlijk.


  Ho Lee Fuk

  Pak Pupyes
  Gebruiker
  User icon of Pak Pupyes
  spacer line
   

  Heb net wat verder gespit (toch geen moer te doen), en een inburgeringscursus hoeft Kindeng niet te doen of haalt ze op haar sloffen. Zowel haar gesproken als haar geschreven Nederlands zijn near native, en ze formuleert prima. Daar kunnen aardig wat forumgenoten een puntje aan zuigen. Haar Engels is ook goed, en niet alleen voor Indonesische begrippen. Dat maakt het allemaal nog lastiger trouwens. Een financieel motief staat buiten kijf, maar ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat ze zowel als NL als in RI een prima baan zou moeten kunnen krijgen. Financieel probleem opgelost, zou je zeggen. Snap er steeds minder van.


  MAD

  TinusM
  Gebruiker
  spacer line
   

  Eťn van mijn kinderen had eens contact met de dochter van Kindeng, maar ze zijn het Nederlands niet machtig - geen woord eigenlijk. Ook Indonesisch niet. Alleen Engels, vanwege die internationale school. Een andere school, ook goede, ťn veel goedkoper, is ook een mogelijkheid geweest, maar daar doet men wat Indonesische lessen erbij. Dat gaat niet als je alleen Engels kunt.
  Dus ga ik ervan uit, dat door verkeerde keuzes de kinderen in een lastig pakket zijn gebracht. Naar Nederland zou een oplossing kunnen zijn voor de kinderen, maar niet noodzakelijkerwijs.
  Alom: een vreemd verhaal, met vele haken en ogen onbesproken. Het willen is de grootste motivatie, en dan zal het vast wel om geld gaan.
  Gewoon lekker blijven waar je bent, de kinderen integreren in IndonesiŽ (na al die jaren mag dat wel eens een keer) en lekker gaan werken. Uit de brand ben je.


  Can't stop laughing out loud!

  Pak Pupyes
  Gebruiker
  User icon of Pak Pupyes
  spacer line
   

  Meer gespit: Kindeng heeft neerlandistiek gestudeerd hetgeen haar voortreffelijke Nederlands verklaart. Op LinkedIn profileert ze zich als Independent Computer Networking Professional Kortom, we hebben hier te maken met een dame die:
 • native speaker is van het Indonesisch (en Javaans?)
 • near native speaker is van het Nederlands
 • het Engels in ieder geval schriftelijk prima beheerst (Duits? Andere talen?)
 • uitstekend formuleert in het Engels en Nederlands, en `dus' ook in het BI
 • IT'er is of zegt te zijn
 • jong genoeg is om niet kansarm te zijn op de arbeidsmarkt (in alle landen; als ik een baan had weg te gevenÖ)

  Dit uitvissen kostte me hooguit een paar minuten (op LinkedIn kwam ik trouwens min of meer per ongeluk). Wat ik kan, kan de IND ook. Volgens het proletariaat alhier zijn de jongens van de IND nazi's - Godwin, where are you when I need you most? - en Leers en Wilders holmaatjes, maar ik betwijfel dat. Zelfs in het geval Wilders. Nou ja, een klein beetje twijfel dan bij onze blondine. Iemand als Kindeng zou de IND het land binnen moeten halen, premies, rode loper en zo. Nee dus. Ik denk dat er wat mis is. Er is wel vaker wat mis in Malang, het wordt tijd dat Simp daar eens wat aan gaat doen.

  Dat Tinus meldt dat de koters Temminck geen Nederlands spreken (de dochter komt in het filmpje dan ook niet aan het woord) maakt alles nog vreemder. En dat huis zou in Yogya zeker 1M doen (zeg maar een tonnetje), en ik betwijfel of Yogya duurder is dan Malang. Geldgebrek?

  Ik denk dat de IND in beroep gaat. En wint. Terecht ook nog. En over Kindeng en haar kinderen maak ik me geen zorgen, die komen NL wel in. • MAD

  Pak Pupyes
  Gebruiker
  User icon of Pak Pupyes
  spacer line
   


  On 14-03-2012 03:15 Pak Pupyes wrote: de dochter komt in het filmpje dan ook niet aan het woord

  Oeps, niet waar. En in het Nederlands ook nog. Excuus.

  En het hutje dat te koop staat:
  MAD

  TinusM
  Gebruiker
  spacer line
   

  Met de door PP genoemde kwaliteiten zou ze geen probleem moeten ondervinden om in AustraliŽ werk te vinden. Daar spreken ze Engles, dus de kinderen zijn direct op de goed plek. Waarom dan in Nl te gaan zitten soebatten? Vanwege opa en oma? Die ze ook al jaren niet gezien hebben?
  Vreemde zaak dit, maar het zal wel om een principe-kwestie gaan, vanwege het NL-paspoort van de kinderen misschien?
  Leuk stulpje trouwens, stukken groter dan waar ik in leef.


  Can't stop laughing out loud!

  Yerun
  Gebruiker
  User icon of Yerun
  spacer line
   

  Overigens leuk dat moeders nu bij haar Nederlandse-paspoort-houdende kinderen mag zijn, en dat ze dit tot aan de Raad van State heeft aangevochten. Echter, straks zijn die kinderen 18, en dan staat de IND/politie voor de deur, dat ze op kan rotten naar haar eigen land omdat haar kinderen nu volwassen zijn.

  Verder klopt het verhaal niet, ze kan gewoon naar Nederland, zeker met dergelijke grote eigen huizen moet het geen enkel probleem zijn een visum aan te vragen, al dan niet mer hulp uit Nederland, om er vervolgens heen te gaan.

  Maar ik zal wel iets over het hoofd zien, iets heel groots met een waarde van miljarden rupiah's of zo?


  Ho Lee Fuk

  Surya Atmadja
  Gebruiker
  User icon of Surya Atmadja
  spacer line
   


  On 14-03-2012 06:20 TinusM wrote:

  Leuk stulpje trouwens, stukken groter dan waar ik in leef.


  Mijn duivenhok in Jkt is een kippenhok vergeleken met ...........


  bisa dicek of makemyday .

  Yerun
  Gebruiker
  User icon of Yerun
  spacer line
   

  De foto van het huis met de straat op de voorgrond komt me bekend voor overigens, die bestrating dan. Dat is inderdaad een elite perumahan in Malang, aan de doorgaande weg naar.... vlakbij een winkelcentrum als ik me niet vergis. Ja, daar staan dure huizen.


  Ho Lee Fuk

  barubagus
  Gebruiker
  spacer line
   

  Na het filmpje van Kindeng te hebben gehoord, betwijfel ik of ze uberhaupt een Neerlandicus is. Zinnen worden slecht vervoegd, vvt ,vt, en tegenwoordige tijd
  worden niet correct gebruikt. Zelfst. nw/ lidwoorden verkeerd geplaatst etc.
  Overigens zijn dit niet de criteria die de IND hanteert. Dat is alleen poen, uang ,pecunia etc. Ik heb al eerder gezegd dat de moeder van mijn nicht binnen 6 maanden zomaar over mocht komen, na garanties gedeponeerd bij notaris en advocaat. No problem.
  Die sprak helemaal geen woord Nederlands, maar had alleen maar veel poen.

  Hier geldt alleen ...wie gaat straks (later) eventueel de kosten dragen van het
  gezin. Als ze werkelijk een goede itc er is, zijn er bedrijven zat, die haar zo kunnen inhuren. Die itc'ers halen ze namelijk nu al uit India, China , oost europa etc.
  Een vreemd geva,l dat wel.
  koming
  Gebruiker
  User icon of koming
  spacer line
   

  1. Ik ben bij haar afstuderen geweest, ze is echt afgestudeerd neerlandica.
  2. In de IT gaat het nou niet direct geweldig momenteel, het is zeker niet zo dat er vliegtuigladingen buitenlanders worden ingevlogen.

  Koming  Malam
  Gebruiker
  User icon of Malam
  spacer line
   

  Ik zie hier weer zo veel lul verhalen en afgunst (op de achtergrond)
  Deze dame heeft met haar Nederlandse echtgenoot een aantal jaren in Nederland gewoond.
  Kinderen hebben een Nederlands paspoort.
  Ze gaan naar IndonesiŽ, echtgenoot expat, verdient leuke muntjes, kopen een huis.
  Echtgenoot gaat onverwachts de grote reis op, triest.
  De dame heeft gestudeerd en is niet onbemiddeld en is volledig geÔntegreerd in de Nederlandse maatschappij.
  Wat zegt Nederland ??????????
  Opzouten, gekker moet het niet worden, alle verhalen van forumgebruikers ten spijt, de gene die het hier mee eens is of zonder achterliggende gronden te kennen hun argwaan uitspreken, hebben voor mij het verstand van een mus.(nog ťťn die achteruit vliegt ook)
  Dit slaat nergens op, te zot voor woorden.
  Eerst je jong alleen naar Nederland sturen en daarna mag je er WEL achter aan komen want dan heb je aan de voorwaarden voldaan.
  Befehl ist Befehl, volgens onze gedoogpartner waar Rutte en Verhagen voor in hun broek schijten.
  De opmerking van PP op Pierre eerder in deze topic wat Wilders er mee te maken zou hebben getuigt voor mij dat PP dus een heel klein begrijpertje heeft.
  Wilders politiek dus, de gene die hier enige logica in ziet is dus voor mij zo gek als een deur.
  Yerun
  Gebruiker
  User icon of Yerun
  spacer line
   

  Malam; ik geloof het eerste stukje niet, waarom zou iemand anders dan haar overleden man niet voor haar sponsor kunnen zijn? Er wordt gesteld dat dit niet kan? Busyet, zoals ze hier zeggen. Mijn vrouw wordt gesponsort door mijn vader.

  Dat kan zij dus ook, want ze heeft meer pegels dan ik heb als ik het zo zie. Gewoon naar de ambassade, papiertjes invullen, documenten meenemen, centjes betalen en het komt gewoon in orde.

  Ik blijf er op basis van die informatie (en die is schaars inderdaad, geef ik toe) bij dat mevrouw de boel gewoon zit te stangen. Wat dat betreft dus al behoorlijk geintegreerd in het Nederlandse. Lekker kunnen zeiken om het zeiken.


  Ho Lee Fuk

  TinusM
  Gebruiker
  spacer line
   

  Malam, zo zwart-wit gesteld heb je nog gelijk ook. Er zijn er Nederland wel binnengekomen met veel mindere kwalificaties.
  Ik zie met Yerun ook niet zo in wat nu eigenlijk het grote dispuutpunt is geweest en wat nu kennelijk is overwonnen.


  Can't stop laughing out loud!

  Yerun
  Gebruiker
  User icon of Yerun
  spacer line
   

  Tja, als je zo op je strepen gaat staan om wat voor reden dan ook, dan kun je verwachten dat de andere partij dat ook gaat doen. Waarom het je zelf moeilijk maken? Dacht mevrouw misschien door haar Nederlandse kinderen en dergelijke dat ze ineens meer rechten had? Dat zou wel typisch Indonesisch zijn, maar de uitvoering ging dan behoorlijk op z'n Nederlands, want ze wist wellicht niet hoe het een en ander precies werkt(e)? Jammer, had ze eenvoudig na kunnen vragen.


  Ho Lee Fuk

  Malam
  Gebruiker
  User icon of Malam
  spacer line
   


  On 15-03-2012 15:09 Yerun wrote:
  Malam; ik geloof het eerste stukje niet, waarom zou iemand anders dan haar overleden man niet voor haar sponsor kunnen zijn? Er wordt gesteld dat dit niet kan? Busyet, zoals ze hier zeggen. Mijn vrouw wordt gesponsort door mijn vader.


  Yerun, het geval van jou Poppie en die dame ligt totaal anders.
  Deze dame heeft met haar echtgenoot in Nederland gewoond, hij is overleden op het moment dat hij uitgezonden was (expat)
  Deze dame is ingeburgerd, heeft de hele procedure inmiddels achter de rug.
  BULSHIT Yerun stink politiek.
  Een aanscherping van immigratiebeleid ok, maar dit is een gemene sliding met de doppen van de voetbalschoen vooruit.

  Haar kinderen vooruit sturen en dan na enkele maanden onontkoombaar zelf ook er achter aan.
  Zou jij dat doen?
  Ze konden de pleuris van mij krijgen, mijn jong van 11 en 7 alleen naar het buitenland met de wetenschap dat ik op zeker na enkele maanden kan volgen, alleen omdat er ťťn of andere k.t ambtenaar zijn hakken in het zand zet, an me nooit niet.
  Dit is spijkers op laag water zoeken, dat weet die dame ook, die heeft de boel behoorlijk aangezwengeld en gelijk heeft ze, uitgekookte tante.
  En weet je wat?
  Ze heeft gvd nog gelijk ook, dit is voor geen kant goed te praten, ik hoop dat ze al die smeerlappen die achter hun bureau God zitten te spelen omdat ze thuis geen fluit te vertellen hebben een loer draait.

  PP zal wel weer met het zeur verhaal komen wet is wet, dus Befehl ist Befehl, ook dat is een lul verhaal.
  Het staat vast dat ze recht heeft in Nederland te zijn, mits haar minderjarige kinderen al in Nederland zijn.
  Dus eerst je kinderen sturen Emoticon: Confused Terwijl die klootzak achter dat bureau weet dat je er dan na 2 maanden achteraan komt????????
  Macht misbruik en niet anders dan dat, iets voor je uit schuiven van iets waar je zeker van weet dat het toch gaat gebeuren, Wilders politiek dus.

  Surya Atmadja
  Gebruiker
  User icon of Surya Atmadja
  spacer line
   

  Wat een ophef seh.

  Het is gewoon duidelijk dat een ambtenaar volgens bepaalde regel zijn werk moet doen.
  Mevr. Kindeng is een Indonesische , die haar recht om terug te komen had "verspeeld".
  Ik dacht dat men na 9 maanden in het buitenland verblijft hun verblijf of vestigingsvergunning verliest.

  Dat ze haar gelijk probeert te halen volgens de regels is ook haar recht.
  Uiteindelijk kreeg ze haar zin , via de rechter .
  En het geeft een duidelijke precedent geschapen.


  bisa dicek of makemyday .

  Malam
  Gebruiker
  User icon of Malam
  spacer line
   

  Niks ophef.
  Iets wat van te voren al vast staat is geen ophef

  Niet ťťn moeder stuurt kinderen van die leeftijd alleen naar het buitenland omdat dit de regel van een Wildersland is met de wetenschap dat als je dit gedaan hebt je voor de volle honderd procent weet dat je er achteraan kan komen.

  En het geeft een duidelijk precedent geschapen?
  Moet zijn, het heeft een precedent geschapen om Sid.
  Maar over dat precedent zijn de meningen behoorlijk verdeelt.
  Iets wat vast staat, iets wat onontkoombaar gaat gebeuren, wettelijk vasgelegt en dan toch eisen dat je eerst de regeltjes gaat volgen en twee minderjarige kinderen alleen naar Nederland moet sturen heeft geen ruk te maken met een precedent.
  Dat noemt men Befehl ist Befehl.
  Probeer nu ťťn keer is niet eigenwijs te zijn.
  Ik weet dat dit moeilijk voor je is, maar nogmaals en de laatste keer dat ik dit zeg.
  Deze mevrouw heeft al het recht in Nederland te zijn, alleen zitten er een paar ambtenaren die met alle geweld willen dat ze haar minderjarige kinderen alleen naar Nederland laat gaan voor dat ze toestemming geven dat ze ook mag Emoticon: Angry
  Zou jij het doen??????? Ik in ieder geval niet  sapolidi
  Gebruiker
  User icon of sapolidi
  spacer line
   


  On 15-03-2012 14:54 Malam wrote:

  Befehl ist Befehl, volgens onze gedoogpartner waar Rutte en Verhagen voor in hun broek schijten.
  De opmerking van PP op Pierre eerder in deze topic wat Wilders er mee te maken zou hebben getuigt voor mij dat PP dus een heel klein begrijpertje heeft.
  Wilders politiek dus , de gene die hier enige logica in ziet is dus voor mij zo gek als een deur.

  Volgens Wilders is IndonesiŽ een islamitisch land en daarom is niemand uit dat land hier welkom, ongeacht zijn/haar godsdienst. Een moslim uit Amerika daarentegen mag hier wel komen omdat dat geen islamitisch land is. Logica ontbreekt volkomen. Die man spoort niet.
  http://www.youtube.com/watch?v=XSLdL0d5VQ4
  Anne Mieke
  Gebruiker
  User icon of Anne Mieke
  spacer line
   

  Idd als je een lange tijd achter elkaar in het buitenland verblijft (een verblijf van> 9 maanden of drie jaar achter elkaar > 6 maanden) vervalt de verblijfsvergunning. Waarom dat is weet ik niet maar ik kan me zo voorstellen dat er omstandigheden zijn dat dat voorkomt.
  In deze zaak is de complicatie dat de ene helft van het gezin wel recht heeft en de andere helft niet terwijl het gaat om een gezin waarbij de kinderen minderjarig/afhankelijk zijn en dus voorlopig onlosmakelijk verbonden zijn. En dan is het maar net hoe een rechter daar tegen aan kijkt. Persoonlijk vind ik het niet kunnen dat hierover al geprocedeerd moet worden. En natuurlijk moet een ambtenaar zijn werk doen (opdracht) maar zolang er veel gaten zitten in het Vreemdelingenbeleid zullen er altijd slimme advocaten zijn die geheel legaal van deze gaten gebruik maken.
  Deze mensen hebben gelukkig de mogelijkheden (gehad) en het lef om te procederen. Het Europese Hof kijks sowieso met argusogen naar de acties van Nederland en het beleid/uitvoeren van Vreemdelingenwet dus het is mooi als dit eens goed belicht en uitvergroot wordt.

  Het is een tijd geleden dat ik actief was in IND- en vreemdelingenland maar er is dus nog niet zoveel veranderd. In die tijd heb ik situaties voorbij zien komen die ronduit en schrijnend en ongelooflijk waren. Ik denk echter dat dat wel gaat gebeuren want er kunnen wel regels gemaakt zijn maar of ze humaan zijn is de vraag. Als je niet in die wereld zit dan heb je geen idee welke wantoestanden er aan de orde zijn. Dat is ook meteen het probleem, het is maar een klein deel van de bevolking die er mee te maken krijgt. De IND prijkt hoog op het lijstje van de Ombudsman.
  Fijn dat dit goed in het nieuws komt.

  Ik kan me heel goed voorstellen dat dan namen als Leers en Wilders naar boven komen, veelal bij mensen die actueel met het (absurde) beleid te maken hebben. Echter als je goed naar onze minister kijkt dan weet je gewoon dat hij een politieke rol speelt. Hij is welhaast verplicht om een (opgedrongen?) standpunt in te nemen.

  gr
  AM


  Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

  Plaats een reactie op dit onderwerp

  Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
  Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


  nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

  9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
   Gesponsorde links

  © indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
  Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

  90,715,868 pageviews Een website van indahnesia.com