lieve vrouw gezocht voor onze fijne viend geert


 Subforum Gezocht & Aangeboden 
57 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Gezocht & Aangeboden > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent Indonesië gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geëxecuteerd in Indonesië  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · Indonesië gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
bambang
Gebruiker
spacer line
 

Kijk ook op Indische (en Molukse) verzorgings(te)huizen (internet). Soms wordt een braderie of een soort pasar malam (siang) gehouden. Als je al op die leeftijd bent, is de directe manier het beste. Je vertelt rond dat je een (gezelschaps)vriendin zoekt.

Mijn persoonlijke mening (en ervaring) is dat oudere Indische vrouwen niet zo assertief zijn. Ze zitten meer op hun stoel.
Bij de Indische toko's heb je ook flyers over Indische feesten (of kleine pasar malam).
Je kunt ook de jongere mensen benaderen (ze zijn ruimdenkend). Die zullen denken: ah, misschien iets voor mijn oma.
4yoke4
Gebruiker
User icon of 4yoke4
spacer line
 


On 11-02-2012 16:13 ibusas wrote:
Volgens mij...)zei ze heel voorzichtig) zijn deze mensen op zoek naar een Indische dame, of Indo- of Indonesische dame in Nederland......
En dan als in "weduwe" ofzo.

Kan ik relatie.nl en knuz.nl aanraden : ook gratis datingsites.....En tijd dat Geert eens wat kumpulans gaat bezoeken....agenda op www. campur.nl

Er zijn er meer dan genoeg die nu alleen zijn....Ik denk dat jij de enige bent die door heeft dat het hier naar alle waarschijnlijkheid gaat om een indo-vrouw uit nederland en niet eentje uit Indonesie.
Als ik het goed begrijp dan staat Geert bij Ned. dating sites ingeschreven.

Mocht het allemaal een geintje zijn van de vrienden van Geert dan kan dit topic beter op slot.


Het zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 


On 11-02-2012 13:57 elsbeth wrote:

Zodra hier iemand begint over een Indonesische vrouw (of hij haar nou al heeft/denkt te hebben of nog op zoek is doet er even niet toe), rukt het peleton heren die al zo'n exemplaar hebben uit om te vertellen dat het :
1. de dames alleen om geld te doen is
2. de heer in kwestie ongetwijfeld een ouwe rukker is die hier in Nl niet aan zijn trekken komt
3. iedere dame die zich als Balinese presenteert zeker weten uit de hoerenenclave Oost Java komt
4. dat wat de heren wensen waarschijnlijk alleen in de kampung te vinden is.


Elsbeth, ik had me voorgenomen niet op de vrienden van Geert te reageren, te gek voor woorden dat je door je vrienden in de etalage wordt gezet, waar ik mij dan daar bovenop nog afvraag waarom het persé een Indische dame moet zijn.

Op wat jij schreef wil ik wel het één of ander over zeggen, ik behoor namelijk tot het peleton heren die ook zo’n exemplaar heeft.
Weliswaar is mijn exemplaar 69 lente’s, ik heb ze ook niet vers uit Indonesië gerukt, ze is op haar eigen houtje 45 jaar geleden naar Nederland geemigreerd.
Als gemengd koppel is het onvermijdelijk dat je ook veel gemengde koppels leert kennen, af en toe krijg ik wel eens de indruk dat mijn vrouw iedere Indonesische in Rotterdam kent, buiten de kennissen in de rest van het land.
Buiten dat is Sukabumi niet zo heel erg groot, ook hier zijn er dames die via datingsites een bleekgezicht leren kennen, via via horen ze dan dat er hier een Indonesische vrouw woont met een bule en die nemen dan nog wel eens contact op met vragen, zo werkt de tam tam hier nu eenmaal.

Ik heb een uitgesproken mening over de meeste dames die de ellende hier koste wat het kost trachten achter zich te laten, waarbij ik de mening van mijn exemplaar als geboren Indonesische ook meeneem.

1 De dames is het alleen om geld te doen
In 80 % van de gevallen is dat zo, niet vreemd als je geen nageltjes hebt om aan je kont te krabben dat het lekker is als een bleekgezicht maandelijks een paar centen overmaakt.

2 De heer in kwestie is ongetwijfeld een ouwe rukker die in Nederland niet aan zijn trekken komt.
Wederom in 80 % van de gevallen is dat zo, mijn laatste geval (van de vele) hier een 60 jarige rukker uit een dorp in Groningen die met een plaatselijke blom hier via een datingsite iets had aangeknoopt, reis boekt kennis maakt en ogenblikkelijk start met het overmaken van een maandelijks bedrag, nou is dit een klein bergstadje en er blijft hier weinig verborgen, ik ken zijn blom, zij mij trouwens ook en ik denk alleen maar ai ai daar gaat er weer één de bietenboot in.

3 Dat wat de heren wensen waarschijnlijk alleen in de kampung te vinden is
Ligt er aan wat men onder kampung verstaat.
In het centrum van de stad staan best mooie grote huizen, daar wonen mensen die wat te verteren hebben.
Voor de rest zijn er vele luxe en minder luxe wijken, voor de rest hele wijken met hutjes die alleen maar bereikbaar zijn via een wirwar van kleine gangetjes, maak is een rondje, dan zie je pas de leefomstandigheden van 60 % Indonesiërs, dat is voor mij kampung.
Tot op heden heb ik nog niet meegemaakt dat een dame uit een luxe wijk kennis maakte met een bule, lijkt me ook logisch, die zitten er niet op te wachten.

Indonesië is Nederland niet, ze zijn hier nog een ietsepietsie conservatief, ongetrouwd samen slapen is hier strafbaar, overspel is hier daarintegen volksport nummer één.
Maar we mogen niet vergeten dat er ook tientallen miljoenen vrouwen zijn met een onbesproken gedrag.
Als een bule kennis maakt via een dating site met een dame hier en deze dame kruipt na twee dagen bij die bule op zijn kamer, dan vinden wij dat als Nederlander normaal, maar voor Indonesische maatstaven is dat niet normaal, weet die Groninger veel, maar het is dan wel duidelijk wat voor vlees ie in de kuip heeft, voel je em.
Ik heb in de loop van de jaren bergen ellende gezien tussen dit soort koppels, zowel in Nederland als in Indonesië.

Pak Pupyes
Gebruiker
User icon of Pak Pupyes
spacer line
 


On 12-02-2012 02:11 Malam wrote: ...te gek voor woorden dat je door je vrienden in de etalage wordt gezet, waar ik mij dan daar bovenop nog afvraag waarom het persé een Indische dame moet zijn

P'sies. Er klopt weinig van het oorspronkelijke verzoek. Vandaar dat ik serieus voorstelde om niet serieus te reageren. En alle Kretenzers liegen, zei de Kretenzer.


MAD

harlys
Gebruiker
spacer line
 

Malam is heel duidelijk en pak pupyes sluit dit stuk /topic heel goed af Emoticon: Bye bye


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Emoticon: Worship zo is het Malam, ik bracht het in wat minder bewoording. Waarbij nog opgemerkt kan worden dat de dames in een compleet andere vorm met hun vagina omgaan dan in het noordelijk half rond. Maarja, ook die waarneming zal dan wel niet kloppen. Het is wat grof gesteld maar klopt weldegelijk. Wat je beschrijft zijn gewoon de feiten. En zodra meneer is aangekomen in de kampung begint het echte werk echt pas. Maar ik denk dat we met ditonderwerp al vele topics hebben gevuld. Sommigen willen er niet aan, het is tenslotte voor de meeste vakantie. Emoticon: Laugh out loud Kom hier eens een tijd wonen. Emoticon: Shut up!


It's only kinky the first time.

bambang
Gebruiker
spacer line
 

In het verleden hebben familieleden en vrienden ook een vriendin (in NL) gezocht en gevonden voor mijn wijlen oom in NL. Het is niet vreemd dat vrienden hun vriend willen koppelen . Mij werd ook een paar keer gevraagd of ik interesse had in iemand (in NL).

Uit de topic neem ik aan dat het om een Indonesische/Indische vrouw van 60+ zou gaan die in NL woont.

Dit is de eerste topic van Geerten. Het is moeilijk om uit de eerste topic te concluderen dat het om een grap gaat. Geerten heeft niet meer gereageerd.

Ja, lekker je vunzige fantasie de loop laten gaan. Ik zou eerst wachten hoe de reactie(s) van Geerten zijn. Daarna kun je je vunzige gedachten spuiten (wat de realiteit is).

Wat Malam schreef is niet vreemd. Maar ik zou toch even wachten met dit soort reacties op DEZE topic.

De meeste forumleden wonen in NL.

elsbeth
Gebruiker
spacer line
 

Yoke, Malam, Bambang, natuurlijk is het volstrekt duidelijk dat deze meneer een Indische dame zoekt die in Nederland woont. Eigenlijk het eerste waar ik aan dacht is: ga eens neuzen in de vriendenclub van Merapi. Maar goed, beetje flauw om dat nu te zeggen.
Malam, alhoewel jij inderdaad ook tot de heren van het forum behoort die een Indonesische vrouw hebben, weet ik uit wat je over je vrouw verteld hebt denk ik redelijk hoe ik haar moet plaatsen. Het lijkt erop dat jullie een liefdevolle en gelijkwaardige relatie hebben. Je hebt uitgebreid verteld hoe jullie elkaar hebben leren kennen en hoe dat verlopen is. Daardoor, maar vooral door de andere toon, heb ik mijn irritatie dan ook niet op jou gericht.
Maar laten we ook reeel zijn en ons realiseren dat er zat mensen zijn die via een site of koppeling vdoor vrienden een partner zoeken. En ja, er zullen toch zat Indische weduwen hier in Nederland zitten. Het zou de vrienden van Geert sieren als ze nog eens op zouden komen dagen om definitief laten weten of wat de plannen zijn.
Verder houd ik ook voor gezien in dit topic.Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Helemaal duidelijk Elsbeth, we begrijpen elkaar Emoticon: Winkzieleffe
Gebruiker
spacer line
 

He rukker's (en daar bedoel ik de mannen mee) , gun een ouwe jonge heer, die Geerd, ook eens wat.
Ook als het een Blind Date.
Dat wij al een hebben gestrikt mag je die man toch ook wel een beetje helpen................ Emoticon: Wink Emoticon: Yeah right!
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Anorak
Gebruiker
User icon of Anorak
spacer line
 

Toch een mooi topic Om Ziel, heb je nog een plaatje van een beetje sexy roze rollator?


Where there is a will there will be relatives.

zieleffe
Gebruiker
spacer line
 


Op 12-02-2012 12:02 schreef Anorak:
Toch een mooi topic Om Ziel, heb je nog een plaatje van een beetje sexy roze rollator?

daar komt ze
Dit is de moderne versie

Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Anorak
Gebruiker
User icon of Anorak
spacer line
 

Ik wist dat ik op je kon rekenen Om Ziel, Geert kan niet anders dan al helemaal opgewarmd zijn na het zien van al dit moois Emoticon: Party!


Where there is a will there will be relatives.

SanderBali
Gebruiker
spacer line
 


On 11-02-2012 13:57 elsbeth wrote:
Oyibo, ik zal je vertellen waarom ik hier zo geprikkeld op reageer en over "de jouwe" begin.
Zodra hier iemand begint over een Indonesische vrouw (of hij haar nou al heeft/denkt te hebben of nog op zoek is doet er even niet toe), rukt het peleton heren die al zo'n exemplaar hebben uit om te vertellen dat het :
1. de dames alleen om geld te doen is
2. de heer in kwestie ongetwijfeld een ouwe rukker is die hier in Nl niet aan zijn trekken komt
3. iedere dame die zich als Balinese presenteert zeker weten uit de hoerenenclave Oost Java komt
4. dat wat de heren wensen waarschijnlijk alleen in de kampung te vinden is.

Dan is het niet zo heel gek als iemand zich eens openlijk afvraagt of het niet verschrikkelijk toevallig is dat de Indonesische vrouwen van de forumheren allemaal niet aan deze beschrijvingen voldoen, om nog even niet te spreken van de beschrijving van zichzelf.
Vandaar mijn bovenstaande vraag aan jou (omdat jij in deze kwesties toch altijd wel de grootste mond hebt). Het gaat mij inderdaad geen reet aan gaat of jij je al dan niet Balinese vrouw wel op andere kwaliteiten dan Pamela Anderson uiterlijk hebt uitgezocht, of jouw vrouw nou wel of niet uit de kampung komt, of jij haar wel of niet financiert op wat voor manier dan ook. Ik zou het niet in mijn hoofd halen om deze dingen te vragen, maar als jij je keer op keer zo laatdunkend uitlaat over andere heren (met mogelijk dezelfde wensen als jij destijds) dan kun je deze bal terug verwachten.
Waarom richt ik deze vraag niet aan de andere heren maar aan jou? Tja, dat heeft met het badinerende toontje te maken dat je regelmatig ook in andere postings hebt.
Nogmaals in mijn beleving kun je iemand ook gewoon zeggen dat hij het misschien via andere wegen moet proberen.


10-0 voor Elsbeth!Anorak
Gebruiker
User icon of Anorak
spacer line
 

11-0, je vergat er 1 Emoticon: Smile


Where there is a will there will be relatives.

Kembang
Gebruiker
User icon of Kembang
spacer line
 Helemaal mee eens met SanderBali..... Emoticon: Party! Emoticon: Party!

Leven en láten leven en helpt mensen als zij iets vragen op het forum.....blijft vriendelijk én vooral netjes...geldt zéker voor de beheerders hé Oyibo??? Emoticon: Nooo Emoticon: Nooo Emoticon: Bye byeAnorak
Gebruiker
User icon of Anorak
spacer line
 

Tja, initieel dacht ook ik dat het om een serieuse posting ging. Vandaar de eerste reaktie.
Er zitten wat dingen in die niet helemaal kloppen, waarvan ik niet de enige ben die dat opmerkte. Maar goed, het is zo. Emoticon: Party!


Where there is a will there will be relatives.

harlys
Gebruiker
spacer line
 


Op 12-02-2012 12:12 schreef zieleffe:

[quote verwijderd]

daar komt zeKlik om het oorspronkelijke plaatje te bekijken


Dit is de moderne versieKlik om het oorspronkelijke plaatje te bekijken


Kosten die mooie velgen zielleffe heb je een prijs er van Emoticon: I love it


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

harlys
Gebruiker
spacer line
 


Op 12-02-2012 12:16 schreef Anorak:
Ik wist dat ik op je kon rekenen Om Ziel, Geert kan niet anders dan al helemaal opgewarmd zijn na het zien van al dit moois Emoticon: Party!


Waarom geert ? ik heb ook belangstelling voor de banden hoor Emoticon: Yummie!


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

Kembang
Gebruiker
User icon of Kembang
spacer line
 

Nou...Harlys...Om Ziel zal je zeker hierbij helpen....met fietsbanden, bromfietsbanden en zéker niet vergeten condooms-banden Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud
zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Ja ik zou alle Moslims op de wereld een condoom willen bezorgen zodat er geen moslims meer er bij komen.
Maar dat zou mij een kapitaal kosten en dat heb ik niet................. Emoticon: Yeah right! Emoticon: Nice Emoticon: WinkVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

harlys
Gebruiker
spacer line
 


Op 12-02-2012 16:40 schreef zieleffe:
Ja ik zou alle Moslims op de wereld een condoom willen bezorgen zodat er geen moslims meer er bij komen.
Maar dat zou mij een kapitaal kosten en dat heb ik niet................. Emoticon: Yeah right! Emoticon: Nice Emoticon: Wink

Klik om het oorspronkelijke plaatje te bekijken


Denk al had je dan het geld !! en deelde ze allemaal uit dan had het je nog eens en keer de helft gekost want condooms zijn er niet in zulke kleine maten zullen ze dus speciaal gemaakt moeten worden

Nog een probleem dan staat Pha ook nog op de hoek Emoticon: I love it

Want die wil je wel helpen maar $

Anders krijg je problemen met het invoeren Emoticon: Wink

Dus je ziet je goedheid zal je dan nog meer kosten !! Want bij pha is het meer nooit vol Emoticon: Nooo

Ps als ik nu die banden en velgen van je koop krijg ik die meid op de foto dan gratis Emoticon: Cooool


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Ik heb net goed gekeken naar de betrokken dame harly.

Gratis, in hoofdletters ! Emoticon: Party!
Die gooit Om Ziel er zo bij.

Ik zag dat witte vlak op de foto, als dat life zou zijn? Drie maten te groot.
Ik zou andere velgen en wielen kopen Emoticon: Smile


It's only kinky the first time.

zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Hoe kan het toch gebeuren van geertje zoekt een vrouw liefst uit Indonesische kringen.
Komen we op de velgen en wielen van een mooie 6 cilinders auto terecht.
EN toch draait het om die witte vlekje.
Hoe komt het toch zo dat de dames elke keer weer de ogen op hen gerichte krijgen.
Zoals ik zag zaterdag op TV, niet rechtstreeks want ik was aan het dansen, maar opgenomen,
Katja Schuurman, ook zo trut, met aanschouwelijker inkijk op haar borsten, aan stelerij van de bovenste plank erger kan je het niet maken.................... Emoticon: Sadley Emoticon: Shut up! Emoticon: WinkVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

elsbeth
Gebruiker
spacer line
 

Hehe, een paar maanden geleden vond je me nog vreselijk ouderwets toen ik over de diepe inkijkjes begon. Het is toch triest dat vrouwen zich hiertoe verlagen. Hebben ze nou echt helemaal niks anders dat hen een interessant wezen maakt?
Je bovenstaande plaatje illustreert eigenlijk precies wat ik al heel lang probeer te zeggen:
het rechterplaatje (denk de hoofdtooi even weg)ontstaat uit dezelfde druk als het linker plaatje, alleen van een andere kant. Veel mensen vinden de linker kant van armoede getuigen en de rechter kant van welvaart. Voor mij is ook het rechter plaatje een teken van geestelijke armoede en grenzeloze verveling.Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

91,635,120 pageviews Een website van indahnesia.com