Indonesiische politie scheert haar van punkers


 Subforum In het nieuws 
40 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > In het nieuws > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent IndonesiŽ gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geŽxecuteerd in IndonesiŽ  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · IndonesiŽ gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
Yerun
Gebruiker
User icon of Yerun
spacer line
 


On 17-12-2011 15:16 sapolidi wrote:

[quote removed]Click to see original image

Zowel die iman als deze baas niet serieus nemen. Het zijn incidenten.
Toch wel vreemd dat er in een redelijk deel (weet niet hoeveel nee) van de moskees in Indonesie een dergelijk 'incident' te vinden is. Maar wat is een incident van een imam? Een mislukt persoon, probeer je dat te zeggen? Dat is wel erg minderwaardig voor iemand die gewoon wat woorden op papier gezet om wat voor reden dan ook.Surya Atmadja
Gebruiker
User icon of Surya Atmadja
spacer line
 


On 18-12-2011 04:43 Pak Pupyes wrote:

[quote removed]

En in IndonesiŽ dan vooral de werkeloze jeugd met een goede opleiding maar zonder geld om een baan te kopen. Die zijn levensgevaarlijk.* Net als jonge Arabieren* die met succes Harvard of MIT hebben doorlopen en terugkomen in de zandbak om te horen te krijgen dat hun opleiding niets waard is omdat hun negentigjarige analfabete geitenneukende demente oudoom toch alle beslissingen neemt voor de stam.


Dat is een goede observatie .

Email-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan. Elsbeth, als (bijbelvaste ) moderate Moslim moet ik altijd glimlachen van al die gechargeerde uitspraken over Moslim .

Vaak hief ik mijn handen omhoog en vraag om vergiffenis , Heer vergeef het hun , want ze weten niet wat ze zeggen.
Amen.


bisa dicek of makemyday .

harlys
Gebruiker
User icon of harlys
spacer line
 


On 18-12-2011 04:43 Pak Pupyes wrote:

[quote removed]

En in IndonesiŽ dan vooral de werkeloze jeugd met een goede opleiding maar zonder geld om een baan te kopen. Die zijn levensgevaarlijk.* Net als jonge Arabieren* die met succes Harvard of MIT hebben doorlopen en terugkomen in de zandbak om te horen te krijgen dat hun opleiding niets waard is omdat hun negentigjarige analfabete geitenneukende demente oudoom toch alle beslissingen neemt voor de stam.

*niet allemaal, natuurlijk. Er zijn er ook die erin berusten. De narigheid is dat de lui die er niet in berusten vaak uiterst fanatiek worden, en omdat ze goed opgeleid zijn, zijn ze veel gevaarlijker dan het `voetvolk.'Hier sla je dus de spijker op zijn kop (If you can not beat them join them)

Dit hebben ze dus zelf goed door !dat ze zeer goed geschoold zijn

Waar daar het gevaar weer in schuild !

Macht dus en dan krijg je een cirkel .

Deze nieuwe generatie horen we in de toekomst wel weer van.

Uitmoorden kun je ze niet

Ik word moe van het hoofd schudden als ik die maloot van een president in syria zie !

daar voor kadaffi en daar voor pfffffffffffffff


Komt ook nog Iran om de hoek kijken

VerVolgens net op tv weer zoveel afg en irakinezen, dubai .. verzopen op zee

wilden naar australie

Hier in de buurt ciburial wil iedereen naar dat beloofde land ( australie)

sommigen wachten al jaren !!

Hoe stom kan je wezen dat ze via een procudure naar ausie mogen?

wat moeten ze in ausie ??


Wat moeten we nu eigenlijk van deze mensen (MOSLIMS) door de eeuwen heen?

Leg ze wel eens uit dat deze regering en anderen het beleid paaie en nathouden met 2 juta per maand UN tot je ze terug kan sturen naar het "eigen beloofde land"

Na dit laatste drama ( 190 of meer verdronken ) waren amper de haven uit !

Ach weer wat verdiend door de Indos of waren het cristenen ?? die dit flikten ( vrouwen en kinderen ) In wanhoop in een wrak weg van indonesie want Indonesie vinden ze maar niks !

Ze zeggen zelfs indonesie is ook een moslim land maar ze moeten ons niet !

Ga me niet meer kwaad maken over de moslims maak mekaar maar af !!
Emoticon: Shut up!


roosjenEmail-adres is vervormd om spam tegen te gaan. Klik hier om naar het profiel van deze gebruiker te gaan.hotmail.com

sapolidi
Gebruiker
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 18-12-2011 06:30 Yerun wrote:

[quote removed]
Toch wel vreemd dat er in een redelijk deel (weet niet hoeveel nee) van de moskees in Indonesie een dergelijk 'incident' te vinden is. Maar wat is een incident van een imam? Een mislukt persoon, probeer je dat te zeggen? Dat is wel erg minderwaardig voor iemand die gewoon wat woorden op papier gezet om wat voor reden dan ook.

Nee hoor. Het enige wat ik wil zeggen dat je sommige uitspraken van mensen niet serieus moet nemen.Surya Atmadja
Gebruiker
User icon of Surya Atmadja
spacer line
 

Grappig dat verhaaltje over een "fatwa" (?) van een "hooggeplaatste Moslim geestelijke".
Bleek dat de verhaal veel wordt geciteerd en verspreidt ( ook in Indahnesia).

Had vanmiddag iets gehoord op een Nederlandse radiozender over een hoax verhaal .

Quote:
Het bericht duikt in Nederland op verschillende nieuwssites op, origineel is het is afkomstig van de website Bikya Masr. Deze site heeft inmiddels al het boetekleed aangetrokken en vermeldt dat er na hoor en wederhoor is gebleken dat de inhoud van het bericht niet is te checken. Net als de Egyptische krant laten ook de Nederlandse kranten het bericht gewoon staan, klaarblijkelijk is het goed voor de pageviews .


Als bladvulling of om weer te kunnen zeiken over die "achterlijke Moslims " ?????

PS : Wat is eigenlijk een imam ?
Welke bevoegdheden heeft hij ?
Is zijn woord bindend voor alle Moslim ????


bisa dicek of makemyday .

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Een imam is niets meer of minder als een voorganger in het gebed.
Hij wordt geacht een goede kennis van de Koran te hebben en de procedure's rond bepaalde rituelen zoals overlijden enz..

Bevoegdheden zijn disputabel, binnen de Islam heeft hij de bevoegdheid om een huwelijksplechtigheid te leiden als er aan alle voorwaarden wordt voldaan.
OfficiŽle bevoegdheden heeft hij niet.

Zijn woord is niet bindend.
Gelukkig maar, want als voor moslims hier het gebazel van sommige Imams bindend zou zijn, dan had IndonesiŽ inmiddels weer in het stenen tijdperk gezeten.
sapolidi
Gebruiker
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 18-12-2011 06:28 Yerun wrote:

[quote removed]
wie zegt dat ik datgene (generaliseren) verwerp? Ik vind het tot op zekere hoogte een prima middel om te profileren.

Je hebt gelijk, dat heb je inderdaad niet beweerd. Maar het verwijt dat de echte IndonesiŽ-kenners hier op dit forum de IndonesiŽr verwijten is dat ze een kudde mentaliteit hebben waarbij mensen in hokjes worden opgedeeld en de Nederlander juist uitgaat van het individu. En hierbij is generaliseren uit den boze omdat ieder persoon uniek is. Vandaar mijn iets te voorbarige conclusie dat jij generaliseren zou verwerpen.

Nee niet allemaal, maar iemand die nu tegen mij zegt 'dat klopt in zijn geheel niet', daarmee hoef ik geen discussie te voeren. het zijn bovendien niet MIJN vooroordelen en generalisaties, maar die van 'het volk' (o jee, doe ik het toch weer!) om me heen. Ik zie hier verder ook totaal geen probleem in, dat hokjesdenken, generaliseren en vooroordelen? Met mate dan.

Door eigenschappen van anderen over te nemen om jezelf te profileren worden ze automatisch ook iets van jezelf. Soort kopieergedrag: ĒHet is oorspronkelijk niet van mij, maar ik doe er wel (met mate dan) aan meeĒ.
Yogya-Bali
Gebruiker
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


On 19-12-2011 02:21 Malam wrote: ........en de procedure's rond bepaalde rituelen zoals overlijden enz..
Rituelen of riten is het grootste deel van het volk kundig. Twee pasjes naar rechts knielen, 3x achter je oren wrijven, buigen naar links, 2 handen omhoog, etc.... En dan komen we er wel want er is voldaan aan het "goddelijke". Elke godsdienst voldoet aan het "ritencircus" (= "vorm"religie, maar inhoudsloos).

Gelukkig maar, want als voor moslims hier het gebazel van sommige Imams bindend zou zijn, dan had IndonesiŽ inmiddels weer in het stenen tijdperk gezeten.
Technologisch is de staat reeds beland in de 21e eeuw. Maar hoewel moreel gezien men het stenen tijdperk reeds lang voorbij is, en de 20e eeuw reeds was bereikt, is men tegenwoordig weer sterk bezig terug te zakken naar de Prť-middeleeuwse "dark ages".Yogya-Bali
Gebruiker
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


On 19-12-2011 02:25 sapolidi wrote: ......waarbij mensen in hokjes worden opgedeeld en de Nederlander juist uitgaat van het individu. En hierbij is generaliseren uit den boze omdat ieder persoon uniek is.
Dan maak je exact dezelfde mistake als ik voorheen in het welzijnswerk in NL dikwijls meemaakte. Bij mensen afkomstig uit een collectieve cultuur kan je niet uitgaan van het unieke van een persoon maar moet je juist uitgaan van het groepsgegeven: waar is de plaats van een individu binnen deze groep cq. welke positie/rol vervult hij/zij hierin? Daar wordt deze persoon op beoordeeld in diens eigen groep volgens de daarin heersende rolpatronen.

Westerse sociologie en psychologie werken volkomen averechts op mensen uit een collectieve cultuur. Het resulaat ziet men duidelijk in NL waar men voorheen in de jaren-70 al fouten maakte met de Molukkers en tegenwoordig met de Marokkanen.
Nederlanders zijn soms (te) trots op hun individualistische cultuur (die ik persoonlijk ook onderschrijf) maar maken daarbij de fout deze op een ieder te willen toepassen (= etnocentrisme).

Zelf hier een psychologisch onderzoek meegemaakt naar "afwijkend" gedrag bij een persoon waarbij de therapeut is uitgegaan van de rolpatronen waartegen de persoon zich verzette, en trachte hem weer terug te krijgen binnen de geŽikte rolpatronen zodat de persoon weer kon worden geaccepteerd als volwaardig groepslid. (Zelfde als met de punkers gebeurt; die moeten ook terug in de "groep"; alleen gebeurt dat wel op een zeer grove en kleinerende manier.)
Persoonlijk zou ik een andere benadering hebben gekozen vanuit mijn individualistische achtergrond.Yogya-Bali
Gebruiker
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 

Het gevaar zit erin dat op een gegeven moment - na de punkers - ook kunstenaars worden aangepakt die evenzo een "afwijkend" gedrag en uiterlijk vertonen en zich individualistisch uiten.Yerun
Gebruiker
User icon of Yerun
spacer line
 


On 19-12-2011 06:06 Yogya-Bali wrote:
Het gevaar zit erin dat op een gegeven moment - na de punkers - ook kunstenaars worden aangepakt die evenzo een "afwijkend" gedrag en uiterlijk vertonen en zich individualistisch uiten.
Of dat standbeelden van wayang-personages worden vernield, met als reden dat ze 'illegaal' neergezet zouden zijn, maar ze eigenlijk gewoon Hindoeistisch zijn, en dus kafir rotzooi. Ooh wacht, dat was in Purwakarta, op slechts een uur afstand van Jakarta.zieleffe
Gebruiker
User icon of zieleffe
spacer line
 

Yoga-Bali schreef

Dan maak je exact dezelfde mistake als ik voorheen in het welzijnswerk in NL dikwijls meemaakte. Bij mensen afkomstig uit een collectieve cultuur kan je niet uitgaan van het unieke van een persoon maar moet je juist uitgaan van het groepsgegeven: waar is de plaats van een individu binnen deze groep cq. welke positie/rol vervult hij/zij hierin? Daar wordt deze persoon op beoordeeld in diens eigen groep volgens de daarin heersende rolpatronen.

Westerse sociologie en psychologie werken volkomen averechts op mensen uit een collectieve cultuur. Het resulaat ziet men duidelijk in NL waar men voorheen in de jaren-70 al fouten maakte met de Molukkers en tegenwoordig met de Marokkanen.
Nederlanders zijn soms (te) trots op hun individualistische cultuur (die ik persoonlijk ook onderschrijf) maar maken daarbij de fout deze op een ieder te willen toepassen (= etnocentrisme).

Zelf hier een psychologisch onderzoek meegemaakt naar "afwijkend" gedrag bij een persoon waarbij de therapeut is uitgegaan van de rolpatronen waartegen de persoon zich verzette, en trachtte hem weer terug te krijgen binnen de geŽikte rolpatronen zodat de persoon weer kon worden geaccepteerd als volwaardig groepslid. (Zelfde als met de punkers gebeurt; die moeten ook terug in de "groep"; alleen gebeurt dat wel op een zeer grove en kleinerende manier.)
Persoonlijk zou ik een andere benadering hebben gekozen vanuit mijn individualistische achtergrond.

Dit gaat mij gewoon boven mijn pet verhaal.
Bekijk het met een nuchtere manier, om het wezen, de mens te beoordelen, in gewoon gedrag, als men dat uit gaat kristalliseren, in termen van wetenschappelijk gedrag, heb ik niet voor gestudeerd, maar het boeit mij wel.
gewoon in mijn eigen mogelijkheid er op reageren.

Dit in Ace zal in de toekomst geen stand houden, als men langzaam aan hen in het gareel wil houden, het tegen zich keren, wanneer de mens er achter komt, dat ze zo klein zijn gehouden.
Die gek van een politie functionaris, zal ooit wel eens in moeilijkheden komen, zoals de voorbeelden van de katholieke kerk nu ondergaat.
Dat zal hen ook nog wel eens over komen.
http://www.volkskrant.nl/vk/nl(...)-de-verdomming.dhtmlDaardoor heeft het recht van de individu ook zijn beperkingen.
Dat de linkse kerk en het rechtse kerk, hebben samen jaar in en jaar uit, hun geloof als groep denken, steeds proberen te handhaven, gelukkig hun macht is verloren gegaan, zinís dat de gewone vrouw/man ook haar/zijn mening kan uiten via dit medium.
Men heeft dit niet kunnen bevroeden welk kant het op ging.
Het domme is, waar de mens zijn groepsdenken gaat opzoeken, in het geloof of in het systeem, een samenleving, die hen beperken, om zelf hun verantwoordelijkheid niet te mogen nemen en de verantwoordelijkheid voor hen genomen word.
In de column van die link, zie je een mening, die wel aardig dicht bij de werkelijkheid past, maar mis nog die kudde gedrag, van de toekomstige jongeren, die in de macht van blackberryseeker en Facebook zijn terecht gekomen, of nog komen, is ook langzaam aan een vorm van massa beÔnvloeding.

Het poldermodel heeft afgedaan, je hunkeren naar die tijd, heeft te maken met een tijd die juist de invloeden van de macht groot was, want die lag in handen van het linkse segment, van de toenmalige samenleving, de linkse bonden en de linkse politiek.
De commercie heeft ook een grote invloed op het koop gedrag, van de domme mensen die je eigenlijk niet dom mag noemen, omdat je dan generaliseerd.
Maar die invloed is zo groot, dat weet de geld verslindende reclame bureaus heel goed.
De moderne middelen zoals o.a. twitter, maakt duidelijk, dat ze daar kunnen beÔnvloeden, ze gaan proberen in te breken, dat ze via de technieken, die door westerse lieden zijn bedacht en die voor veel geld worden verhandeld, juist proberen invloed terug te winnen, op dat medium.
Om elk woord, wat hen niet aanstaat, weggewerkt gaat worden.
Zie de link hier.

Google

Een link van Afshin Ellian
Nu zegt ook de directeur van Google, Erik Schmidt, in een interview met CNN dat het Westen de Iraanse mogelijkheden voor een succesvolle cyberoorlog zeer serieus moeten nemen. Volgens Schmidt heeft Iran er een buitengewoon talent voor. Zo zat Iran volgens Schmidt recentelijk via hackers - die net als in Rusland voor de cyberwar door de staat worden gebruikt Ė op de belangrijkste hoofdwegen van het Deense internet. Ze wilden slechts laten zien dat ze het kunnen. Het islamitische Iran vormt een ernstige cyberdreiging voor het Westen, aldus Schmidt.

Je zag ook dat de verkoop naar die landen die proberen SMS berichten willen gaan tegen houden, dit in hun handen zijn terecht gekomen en nu probeer het westen dit aan te kaarten van mensenrechten, of vrije meningsuitingen.
Het is gewoon erg, dat het geld op voorhand aanlokkelijk is, om zoals ze al jaren hebben gedaan, oorlogstuig verkopen, om later te ontdekken, dat het tegen je gebruikt gaat worden.
Nu heden ten dagen hebben ze nog niets geleerd, van dat domme gedrag van vroeger.
Dus wie is dom, ik weet het wel, mensen die alleen in geld denken handelen en het als eerste voeding middel gebruiken.
Daarom zal het nooit goed komen in deze wereld van protexionisme.

http://www.radio1.nl/contents/(...)s-niet-uit-te-roeien


http://www.powned.tv/nieuws/te(...)eheugen_krijgen.html
Op de Amerikaanse Baylor University is onderzoek gedaan naar een gen dat een supergeheugen kan veroorzaken. Er zou een molecuul in mensen 'aangezet' kunnen worden, waardoor we veel meer kunnen onthouden.


Dit wat ik al getypt had sluit mooi aan op het vandaag de dag de moeite waard is om te overdenken.
Verschenen informatie uit verschillende siteÖÖ

http://www.trouw.nl/tr/nl/5116(...)ure-democratie.dhtml
Bij de eurocrisis maken bankiers en technocraten kennelijk de dienst uit. Gaat de Europese democratie verloren? Volgens politicoloog Jan-Werner Mueller is niet de politiek, maar de burger veranderd. En ja: Brussel moet terug naar de tekentafel.

De Europeaan heeft buikpijn. Hoeveel inspraak hebben de gewone Nederlander en, zeg, de doorsnee Oostenrijker nog als bankiers en politici in Brussel over hun pensioenen beslissen?http://www.powned.tv/nieuws/bi(...)en_geen_sprookj.html

http://www.powned.tv/nieuws/te(...)eologen_gezocht.html

De arbeidsmarkt heeft de komende jaren dringend behoefte aan theologen.
Een hoop oude godgeleerden gaan de komende jaren met pensioen, dus er is hoop voor een nieuwe generatie.

Dat zeggen onderzoekers van de Universiteit Maastricht naar aanleiding van hun tweejaarlijkse arbeidsmarktonderzoek.
Ook vrachtwagenchauffeurs en boeren komen de komende jaren makkelijk aan het werk.

In de zorg liggen de banen eveneens voor het oprapen.
De Maastrichtse universiteit hoopt dat jongeren hun studiekeuze laten afhangen van de arbeidsmarktanalyse.

Journalisten en bankiers

Wie het absoluut kunnen vergeten, zijn journalisten en bankiers.
"Aan ingewikkelde bank- en verzekeringsproducten is geen behoefte meer", zegt onderzoeker Frank CŲrvers tegen De Volkskrant. "In de bankensector zijn veel nieuwe producten verzonnen de afgelopen jaren.
Dat deel van de markt ligt nu op zijn gat."
Een kwart van de economiestudenten heeft (terecht) spijt van de studiekeuze.


http://www.trouw.nl/tr/nl/5116(...)wereldprobleem.dhtml
Onze wereld lijdt het meest onder irrationele dwalingen en gebrek aan logica.
Die diagnose stellen de redacteuren van het tijdschrift Philosophy Now.
Ze verkozen de Britse denker Mary Midgley zondag tot domheidsbestrijder van het jaar.

Bankieren die hun eigen producten niet begrijpen maar ze toch verkopen. Politici die kapitalen besteden aan wapentuig dat ze hoogstwaarschijnlijk zelden zullen gebruiken. Het is dom, vindt Philosophy Now. Zo dom dat dergelijke fouten samen ons welzijn ernstig bedreigen.

Hoofdredacteur Rick Lewis omschrijft domheid als de optelsom van 'slecht denkwerk, vastgeroeste geestelijke gewoonten en niet-doordachte aannames'.
'De domheid van anderen kan frustrerend en duur zijn', verklaart hij in de meest recente editie van het blad. 'Denk aan bankiers'.

Dit is om de feestdagen door te komen als men zich verveeld, ik ben even weg ÖÖÖÖÖÖÖ.. Emoticon: Devil Emoticon: CryVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2019
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

83,616,174 pageviews Een website van indahnesia.com