Nieuwe vliegtuigen zijn ze betrouwbaar??


 Subforum Tickets, luchtvaart en vervoer 
60 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Tickets, luchtvaart en vervoer > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent IndonesiŽ gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geŽxecuteerd in IndonesiŽ  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · IndonesiŽ gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Terug komend op de verhalen die steeds meer laten zien hoe zo schurk leefde en het leven niet meer zag zitten en boos was op alles wat leef dus trekt met hem nog eens 149 mensen mee de dood in.
Dat het geen Moslim is maar gelukkig ook, want juist die hebben het zwaar te verduren, door het beeld die ze zelf schapen...... Emoticon: Nooo Emoticon: .

Werd er gisteren op het journaal van BelgiŽ ťťn, een gebeurtenis laten zien van een vliegtuig maatschappij Verginia Air die op de startbaan terug moest keren voor een passagier die paniekerig werd omdat twee uitziende Arabieren een briefje aan elkaar gaven.
Ja het moet niet gekker worden, je krijg er ook een verkeerde beeld van, nu kan je niet meer de werkelijkheid en de onwerkelijkheid niet meer onder scheiden.
Ook ergens gelezen te hebben, dat er bij een andere maatschappij, mensen niet meer mee wilde, omdat ze ook Arabieren zagen die in dat vliegtuig zaten.
De twee Arabieren heeft de juiste keuze gemaakt en niet meer mee zijn gegaan, of door toe doen van de vliegtuigmaatschappij, of zelf die beslissing genomen, weten we niet... Emoticon: Stupid Emoticon: Confused

Dit verhaal vind ik ook duidelijk jaren hebben we samen geleefd en nu word de maatschappij over hoop gehaald, door een stel gekken op deze aardkloot...... Emoticon: Angry Emoticon: Bye byehttp://www.telegraaf.nl/watuze(...)_Ik_ben_bang___.html

Onze minister-president vindt Nederland een prachtig land en ik ben het met hem eens. Dat zegt Roland Roovers. Maar de wandaden die uit naam van de islam worden gepleegd, maken hem bang. Maakt ook u zich grote zorgen? Geef hier uw reactie.

Roland Roovers

Ongelofelijk wat er in Nederland mogelijk is en wat wij te bieden hebben. Ondanks onze geweldige historie geven Surinaamse, Antilliaanse, Molukse en IndonesiŽrs ons een meerwaarde op elk gebied. Sportief, cultureel,culinair en intellectueel. Nederland is niks zonder die invloeden, iets wat men zich elke dag moet beseffen. Als een Nederlander zich gekwetst voelt omdat voor zijn gevoel zijn huidskleur in een verkeerde context wordt geplaatst, moeten we daar naar luisteren. Ik ben niks meer of minder, ik wil samen zijn.

In de jaren '60 zijn grote groepen Turkse en Marokkaanse mensen gekomen om in hun nieuwe land een toekomst op te bouwen. En dat hebben ze gedaan. Gewerkt, geleerd, getrouwd en vaak ook geseculariseerd.

Persoonlijk ben ik ook geÔnspireerd geraakt door een marokkaanse collega. Een man met een drang om zichzelf elke dag te verbeteren, en daarvoor geen enkele reflectie schuwt. Wat ben ik jaloers op die kwetsbaarheid en wijsheid.

Er zijn ook keiharde feiten. 9-11, Londen, Madrid, Theo van Gogh, Charlie Hebdo en nu weer Kenia. Er zijn ook keiharde angsten en vragen. Vragen van mensen zoals ik. Die vragen zijn niet gematigd maar gevuld met angst. Ben ik dan een islamofoob? Waarom is mijn angst onterecht?

MeediscussiŽren over dit en andere onderwerpen doet u op wuz.nl.


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Piloten op de vuist

http://www.telegraaf.nl/buiten(...)n_op_de_vuist__.html
HET IS NU NIET MEER DE TECHNIEK DIE HET KAN AF LATEN WETEN.
Maar de mens is een potentiŽle gevaar voor het vliegen.
Dit soort berichten het helpt er niet aan, om de mensen met een gerust gevoel het vliegtuig in te laten stappen.
De mens die met de revolutie is meegegroeid, heeft problemen gekregen.
Nu zit je aan de grens van onvermogen, maar niet helemaal, want die mens (piloten) moeten nu gaan beseffen, dat ze zich eigen buitenspel kunnen gaan zetten, als hun collega's niet te vertrouwen zijn.
Ze zullen verder gaan met het ontwikkelen van de automatische piloot.
In mijn gevoel zou er meer sociale vaardigheden naar de voorgrond geplaatst moeten worden en hun gedrag en hun gezondheid zal beter in de gaten moeten worden gecontroleerd.
En het beloning systeem, zal verbeterd moeten gaan worden
Die groep mensen zijn gewend, een goed leven te lijden en als er iets aan die beloning word weg gehaald, door bezuinigingen dan heb je meer kans op gekken zoals die copiloot
Wat ik gisteren gelezen had, dat er elk 3 weken een incident plaats vind in het vliegtuig.
Dus ook je mede passagiers, kunnen een potentieel, een gevaar opleveren.
De passagier krijg je zo als ze zijn, het is niet anders, maar een piloot kan vervangen worden, door robots die al door automatische piloot in het vliegtuig zit en daar zullen ze verder mee gaan uitvinden om de menselijke handelingen te gaan verbeteren en veel handelingen verminderen.
Dit is zo maar een filosofische gedachte, die steeds actueler word, door te veel incidenten. Emoticon: Confused Emoticon: Cry
Ondanks dat zijn de tickets nog steeds goedkoop KLM 566Ä .....

Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Anorak
Gebruiker
User icon of Anorak
spacer line
 

Tja om ziel. Zo blijkt vliegen gevaarlijker door intermenselijk verkeer. Of het ontbreken daarvan. Een volledig geautomatiseerd toestel? Dan zijn er andere mogelijkheden. Helaas is de reis tijd aanzienlijk langer. Ik zou niet in een toestel willen zitten wat volledig op automatische piloot vliegt. Zelfs Rolls Royce kan zijn eigen motoren niet vinden zeggen mh370 als voorbeeld!

vlucht veiligheid? Tja. Een verplichte 3e piloot en zoals eerder het beschikbaar zijn air marshalls. Tja. Dan gaan de ticket prijzen omhoog. Misschien is dat wel goed.

Kennelijk is vliegveiligheid niet meervte vinden in het falen van techniek. Het is nu de mens dus die de zwakste schakel is.


Where there is a will there will be relatives.

zieleffe
Gebruiker
spacer line
 


http://www.metronieuws.nl/binn(...)-elkaar-in-vliegtuig
Ja dat merk je dan ook en je weet niet wat je aan allerlei dingen bloot gesteld word.
Je zit heel dicht tegen elkaar aan, je armen weet je niet waar je moet laten, want je naaste buur heeft de leuning nodig.
Van mensen die stinken uit hun mond, dat ze zelf niet weten.
Het is geen pretje meer om te vliegen, we betalen het gelach, of te weinig, omdat de prijs laag moet blijven, tegen concurrerende maatschappijen terwijl ze een samenwerking hebben afgesproken.
Elkaar passagiers mee te nemen.
Dus wat ik vorig jaar ook meemaakte, dat je geboekt had met Etihad en in Dubai of die andere Vliegveld Abu Dhabi met een KLM vliegtuig mee moest gaan naar Amsterdam

Ik ben nu met de KLM mee gegaan een tussen landing in KL Kuala Lumpur
Voor dat het vliegtuig na de landing naar de pier rijdt, word er spray voor insecten rond gespoten met de melding, dat het niet kwaad kan dat is hen opgelegd door de autoriteiten in Malaise

Ik heb voor het eerst last gehad van druk op mijn oren ondanks dat ik mijn koptelefoon aan had.
Ben ook ziek thuis gekomen en een flinke verkoudheid opgelopen met nu nog last van mijn rechter oor die het gevoel geeft van een prop in zit.
Ben er eerst bij de dokter geweest en die stuurde mij naar de assistent van de dokter maar geen oor uitspuiten, moet van zelf weg gaan, of een lepeltje slaolie in laten druppelen.
Ik heb er nu nog last van, ondanks die slaolie
Neen ook die griepspuit die ik elk jaar had gehaald, die ik afgelopen jaar nu niet had gehad na jaren voor het eerst blijkt voor velen mensen niets geholpen te hebben.
velen hebben toch de griep gekregen.
En ik denk ook dat ik gelijk in Nederland al na twee dagen grieperig ben geweest.

Dat was mijn verhaal bij de reis naar huis, hoe ervaren de andere mensen hun reis met het vliegtuig naar hun bestemming ?? Emoticon: Confused Emoticon: Confused


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

92,782,023 pageviews Een website van indahnesia.com