Nederlandse omgekomen bij busongeluk Java


 Subforum Java 
92 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Java > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent IndonesiŽ gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geŽxecuteerd in IndonesiŽ  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · IndonesiŽ gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
Anne Mieke
Gebruiker
User icon of Anne Mieke
spacer line
 


On 11-10-2011 11:31 Anne Mieke wrote:
Ik ben me vanochtend helemaal rotgeschrokken. Kreeg een mail van mijn Telematicaafdeling en een van de zwaargewonden blijkt een collega te zijn, een railsystem engineer in Utrecht waarmee wij met onze afdeling vaak mee te maken hadden. Ze ligt met een coma en een dwarslaesie in een plaatselijk ziekenhuis.

Ik kreeg vanochtend via mijn werk het bericht dat mijn collega afgelopen maandag is overleden.


Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

SanderBali
Gebruiker
spacer line
 

Mijn condoleances Annemieke.
Wat een drama zeg. Zoiets kan natuurlijk overal gebeuren maar ik vertrouw de medische zorg in IndonesiŽ echt niet. En begint al met de ambulance die niet optijd op de plaats van het ongeval kan komen, die geen goede uitrusting hebben aan boord, en niet snel genoeg bij een goed ziekenhuis kan komen omdat de Indonesier echt niet aan de kant gaat voor een zwaailicht en sirene (als ze die al hebben op de auto).

Anne Mieke
Gebruiker
User icon of Anne Mieke
spacer line
 

Dankjewel SB.

Ja, allemaal waar wat je zegt.
Het is triest en verschrikkelijk. Mensen vertrouwen op een reisorganisatie maar niet alle risicoīs zijn uit te sluiten. Hulp komt hier allemaal een stuk later, minuten later die zelfs het verschil zouden kunnen maken. Annette, zo heet ze, is vrij snel naar Kuala Lumpur overgebracht, wellicht op dringend advies van de Nederlandse hulp, verzekering, etc. maar we weten geen van allen hoe het ter plekke allemaal is gegaan.

Een mens is geneigd zaken op zichzelf te betrekken. Dat doe ik ook. Ik ben me deze keer dan ook meer dan anders bewust van alle risicoīs die ik zo vaak genomen heb en nog neem. Ben er ook niet zonder kleerscheuren afgekomen, maar dit is wel heel erg. Maar ik moet er ook niet teveel aan denken natuurlijk.

Ik hoop dat ze niet te lang de angst heeft gevoeld op het moment van het ongeluk en toen ze nog wel bij kennis is. Dat lijkt me het meest verschrikkelijke.Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

SanderBali
Gebruiker
spacer line
 

In KL konden ze waarchijnlijk niks meer doen want het gaat om de eerste uren direct nadat het gebeurt is. Voordat je in een goed ziekenhuis in Bandung bent is het al te laat en onderweg kunnen ze niks doen want die ambulance zijn meestal gewoon bestelbussen met bijna niks aan apparatuur aanboord. In NL vechten ze voor je leven en rukt er bijwijze van spreken al een trauma helicopter uit als je alleen een gebroken been hebt, maak niet uit wie je bent.

Zo'n reisorganisatie valt niks te verwijten of ze moeten gewoon geen reizen verkopen naar derde wereldlanden als IndonesiŽ maar ja, de klant vraagt erom en wil avontuur. Idd beter el niet te veel aan denken maar ga er, voral in het verkeer, vanuit dat iedereen hartstikke gek is.Macan Belanda
Gebruiker
User icon of Macan Belanda
spacer line
 

Gecondoleerd AM, vreselijk nieuws.


"Bhinneka Tunggal Ika"

Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

87,251,914 pageviews Een website van indahnesia.com