Nibiru ! Wel of toch niet


 Subforum Andere praat 
54 bezoekers





Startpagina
Je bent nu in > Forum > Andere praat > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent IndonesiŽ gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geŽxecuteerd in IndonesiŽ  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · IndonesiŽ gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Neuh, alles niet, maar wel graag wat bewijs voor al dat UFO believing. Laten we het zo maar noemen. Zou toch zonde zijn als je ET op de koffie hebt en je opent geen topic bambang. Emoticon: Party! En natuurlijk een foto van de dan niet meer UFO waar hij mee kwam. Ik hoop dat ET of een creditcard of euro's heeft. Want anders kan hij dat ding niet parkeren zonder de kans op een boete.

In Rotterdam wil het niet meer met muntjes begreep ik.
Da's toch een probleem, als de politie zijn inmiddels dan IFO afsleept.

Maar ik denk dat het bewijs niet komt. Geeft ook niet. Die verandering in December dit jaar ook niet. Wel lekker rustig op het forum met dit soort topics dan Emoticon: Laugh out loud




It's only kinky the first time.

bambang
Gebruiker
spacer line
 

Wees maar niet bang Oyibo. Ik kom op het onderwerp UFO erop terug. Ik moet het nog uitzoeken. Er is veel informatie.

Ik heb al info gegeven over de echte UFO (filmpje) en de getuigenissen. De andere forumleden zullen hun eigen gedachten erover hebben. De forumleden zijn intelligente mensen en niet gek.

Oyibo hoef ik niet te overtuigen. Hij zal het 100% afwijzen. Het liefst zou Oyibo mij monddood maken.

De info die ik geef, is meer bestemd voor geÔnteresseerden. Zoveel opzienbarend is het ook niet, omdat de meesten toch wel het een en ander al weten. Het wordt dan een bevestiging over het bestaan van UFOīs uit betrouwbare en geloofwaardige bronnen.

Sabar ya.




oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Kom je er op terug? Graag, overtuig me en kom met ET. Er zijn andere voorbeelden, Albert is er daar 1 van. Gooit met Maya Kalenders, nibiru, een denkbeeldige planeet! Met een niet bestaande planeet die ook niet botste met de aarde, hij is al voorbij. En schroomt ook niet complot theorien op het forum te zettem. Deze site gaat over Indonesie, voor en door voor forummers. Niet over iemand zijn brainfarts en hoaxes die allang achterhaald zijn.

Bij zulke gelijke denkers moet je jezelf ernstig achter je oren krabben, zoals komen met een stuk van een jaar oud,die volledig onjuist is ook nog. Daarvoor moet je op andre sites zijn. Gelijkgestemden die een youtube filmpje als bewijs zien, niet eens de elctronica van een vliegtuig begrijpen en domweg wat op het forum plempen, waarschijnlijk uit gebrek aan aandacht of zo. Een andere motivatie kan ik niet verzinnen. Ik noem zo iets waanzinnig.
Je kunt je nog jaren verdiepen in vliegende schotels, en zelfs sites aantreffen die al meer als een decennia geleden als hoax werden ontmaskerd en hier ook nog eens als bewijs voor hum stelling worden gebracht. Gekker moet en kun je het niet maken.

Ik zou het vooral in de wetenschap zoeken. Ik heb heel lang mijn internetverbinding en computer snachts voor SETI beschikbaar gesteld. Heel lang zelfs, die hebben dat geaccumuleerd die hebben veel, heel veel computers nodig gehad. Daar zit meer als 25 jaar kennis. Als die al niks op kunnen pikken, en die zoeken in veeeeel bandbreedtes en alle technologie die we in huis hebben, die in 1 enkel geval iets opleverde maar nooit meer voorkwam? Dat zijn onderzoekers en wetenschappers. Niet een onder curatele gestelde sterrenkundige die zijn brainfarts loslaat tijdens een seminar. Dat is iets anders. Een waarneming van iets vpwat op dat oment niet verklaarbaar is betekent automatisch niet dat het iets buitenaards is. En als je nou nog gelooft in ruimmteschotels? Dat model is meer dan 50 jaar oud. Een forummer hier noemde ze ruimte lada's. Gek toch dat elke keer weer in meer dan 50 jaar hetzelfde model opduikt. Daar weleens aan gedacht? De mens is weinig creatief wat hoaxes betreft. Buiten dat 25 jaar geleden doken de eerste graancirkels op. Ook hoax en daar is de lol wel vanaf. Ik denk zelf dat een groep mensen, zeg maar gelijkgestemde af en toe ter bewijs een filmpje maakt waar in je vliegende schotels kan zien. Zoals die op youtube. Ik noem ze kwajongens streken en niet meer dan dat.

Ik denk niet dat we alleen zijn in dit universum. Maar vliegende schotels en alle kul er omheen? Volslagen flauwe kul.en niks meer als dat. Als er in welke vorm dan ook contact is gemaakt met ET, en de eerste Eurofighters en F24 aanpuin zijn geschoten door een vliegend voorwerp van bestuurd door een groen marsmannetje? Hoor je dat echt snel genoeg in de media. Ik acht de kans erg klein dat deze wezens zich voortbewegen in een vliegende schotel. Emoticon: Yeah right!




It's only kinky the first time.

Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

90,052,760 pageviews Een website van indahnesia.com