ervaringen met Alotels.com en Otel.com


 Subforum Hotels in Indonesië 
61 bezoekers




Startpagina
Je bent nu in > Forum > Hotels in Indonesië > Bekijk onderwerp


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
dekarre
Gebruiker
User icon of dekarre
spacer line
 

Ik vond via Trivago deze sites en zij bieden de goedkoopste hoteltickets aan in Bali.
Maar heeft iemand ervaring met deze organisaties. Is het veilig om te boeken via hen?
Ik ben nogal wantrouwig want er staat geen enkel adres op in de Benelux, alleen in Engeland.



Yerun
Gebruiker
User icon of Yerun
spacer line
 

Als je het niet vertrouwd moet je het niet doen. Pak dan gewoon een iets duurdere. Gemoedsrust is ook geld waard denk ik altijd maar. Maar dat een website geen adres in de Benelux heeft is niet echt heel vreemd, dat is maar een zeer klein deel van de wereld.

Kijk anders eens naar Bookings.com en Agoda.com. Misschien niet de goedkoopsten, maar wereldwijd bekend. Daarbij is bookings.com een van oorsprong Nederlands bedrijf of is dat nog steeds.



Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2012
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

18,698,631 pageviews Een website van indahnesia.com