Denkwijze van de goedgelovige massa uitgelegd


 Subforum Andere praat 
72 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Andere praat > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent Indonesië gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geëxecuteerd in Indonesië  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · Indonesië gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
Albert
Gebruiker
User icon of Albert
spacer line
 

Denkwijze van de goedgelovige massa uitgelegd
Donderdag, 05 mei 2011 14:43

In het licht van de schaamteloze leugens die de regering verspreidt is het interessant om te zien dat zoveel mensen nog steeds geloven wat ze te horen krijgen van ‘officiële’ bronnen.

Hoe werken de hersenen van deze mensen en hoe kan iemand zo goedgelovig zijn om officiële informatie op te nemen zonder vraagtekens te zetten bij de betrouwbaarheid ervan? Vragen en antwoorden op een rij.

De massa is goedgelovig en bij goedgelovige mensen wordt informatie gefilterd op basis van de bron in plaats van integriteit. Goedgelovige mensen hebben een misplaatst vertrouwen in regeringen, instituten, mainstream nieuwszenders, doktoren, wetenschappers of iedere persoon die kleding draagt wat autoriteit uitstraalt.

Terwijl normale, intelligente mensen vraagtekens zetten bij informatie die ze ontvangen van welke bron dan ook, nemen goedgelovige mensen klakkeloos alle informatie over die afkomstig is van bronnen in de maatschappij die autoriteit uitstralen.

Regeringen liegen nooit

Hoe werkt dit in hun brein? Het is een interessant proces. Goedgelovige mensen geloven dat het mogelijk is dat een regering kan liegen, maar ze geloven dat regeringen, instituten en doktoren ervoor kiezen om niet te liegen, zelfs wanneer ze er zelf beter van zouden worden.

Nu komt het fascinerende deel. Deze goedgelovige mensen geloven dat een politicus nooit zou liegen, alhoewel ze wel geloven dat een politicus in staat is om te liegen. De massa gelooft dat regeringen, instituten en mainstream media een soort erecode hebben. Dus vanwege deze denkbeeldige erecode zou de regering nooit tegen ons liegen, zelfs al zou de regering er baat bij hebben om te liegen.

Waar bestaat deze erecode? Waar is deze opgeschreven? Nergens. In de beleving van de goedgelovige mens is de erecode echt, ook al bestaat deze enkel in het collectieve geheugen van de massa. Deze erecode wordt op bronnen van autoriteit geprojecteerd.

Extreme goedgelovigheid

Door de erecode, zo geloven goedgelovige mensen, moeten nieuwszenders te allen tijde de waarheid brengen en kunnen ze het nieuws nooit manipuleren.

Deze zienswijze is naïef maar toch vormt dit het geloofssysteem van tenminste de helft van de bevolking op Aarde, de goedgelovige mensen die geloven dat alles wat de regering of de media zeggen waar is.

Goedgelovige mensen zijn innerlijk ook goedgelovig omdat ze zelf niet door hebben dat ze goedgelovig zijn. Ze denken dat ze rationeel denken. Men denkt dat rationeel denken functioneert als een kritische filter voor inkomende informatie, maar dit is bedrog. In feite is bij rationeel denken een ‘automatisch filter’ ingeschakeld zodat alle informatie die tegenstrijdig is met die van officiële bronnen automatisch wordt weggefilterd.

Het gaat bij goedgelovige mensen niet om de informatie zelf, maar om de bevestiging dat de informatie van officiële bronnen afkomstig is zodat het in de beleving van de massa ‘echt is’.

Na de aankondiging dat Bin Laden gedood zou zijn gingen goedgelovige mensen als eerste op zoek naar andere nieuwsbronnen die het verhaal bevestigden om zo de betrouwbaarheid van het verhaal vast te kunnen stellen. Ze zetten de televisie aan of keken op internet of het nieuws al overgenomen was door ‘officiële’ bronnen.

Toen het nieuws eenmaal werd uitgezonden door de NOS, RTL of een andere ‘officiële’ bron werd het verhaal in hun beleving ‘echt’. Van mentale bewerking ging het nieuws plotseling naar het ‘absolute waarheid’ gedeelte van hun brein. Vanaf dat moment kan niemand nog tornen aan deze realiteit.

Goedgelovige massa is immuun voor feiten

Na dit punt wordt rationeel denken geheel afgesloten. Nieuwe feiten kunnen de ‘realiteit’ niet meer veranderen. Iemand die het officiële verhaal van 9/11 gelooft kan alleen nog maar denken dat terroristen vliegtuigen in het WTC hebben gevlogen. Hoe kon het dan zo zijn dat WTC 7 later op dezelfde manier instortte als een gebouw wat gecontroleerd wordt gesloopt, terwijl het gebouw nooit werd geraakt door vliegtuigen? Hoe kan een gebouw van staal en beton enkel door vuur op een magische, gesynchroniseerde manier instorten?

Dit maakt de goedgelovige mensen niets meer uit. Er is geen ruimte meer voor feiten in hun hoofd omdat alle ruimte wordt opgevuld met een cultachtig geloof in autoritaire instituten.

Orson Welles kondigde op de radio aan dat buitenaardsen de Aarde aanvielen en dat ze onze steden vernietigden. De massa geloofde dat dit werkelijk gebeurde en niet omdat het logisch klonk maar omdat de informatie afkomstig was van een bron die ze vertrouwden. Voor die mensen was de buitenaardse invasie even echt als het verhaal over de dood van Bin Laden voor de hedendaagse massa.

Veel complottheorieën blijken waar

Schaamteloos liegen door de regering vindt al plaats sinds regeringen bestaan. Niet alle complottheorieën zijn waar, maar vele tonen aan dat ‘niet geloven’ in samenzweringen onlogisch is.

Mensen die niet geloven in samenzweringen geloven ook niet dat bepaalde mensen samenzweren om anderen op een onethische manier te bedriegen. En dan praten we over virtueel elke vergadering van de grootste corporaties ter wereld. Samenzweringen zijn niet alleen veel voorkomend, ze zijn praktisch een synoniem voor modern kapitalisme. Nu wordt Apple er bijvoorbeeld van beschuldigd dat het bedrijf samenzweert om de lonen van haar werknemers kunstmatig laag te houden.

Complottheorieën worden door goedgelovige mensen bij voorbaat al verworpen vanwege de lading die aan het woord ‘complot’ zit.

De maatschappij kan bestaan omdat de massa erin gelooft. De massa sluit haar ogen voor de problemen omdat ze gelooft in de leugens die worden verspreid door de regering en de grote instituten. De belangrijkste leugens waar de massa in gelooft zijn: vaccins zijn goed voor je, de economie is in goede vorm, de regering en corporaties zijn er altijd voor je, nooit zal iets opraken, E-nummers zijn goed voor je, er bestaat niet zoiets als een geneesmiddel voor kanker, er zijn geen buitenaardse beschavingen in ons universum en kruiden en planten hebben geen medicinale waarde.

Voor al deze problemen zijn oplossingen te bedenken wanneer mensen kritische vragen gaan stellen. Te denken valt aan de volgende vragen.

Waarom doen tientallen mainstream media op exact dezelfde dag verslag van hetzelfde nieuws en gebruiken ze exact dezelfde woorden? Zou het nieuws niet anders zijn wanneer ze afzonderlijk onderzoek hadden gedaan?

Waarom werd Wall Street uitgekocht door Washington terwijl de bevolking nog steeds belasting moet betalen waarbij geld moet worden overgemaakt aan de overheid? Als de overheid uit het niets biljoenen dollars kan creëren, waarom moeten we dan nog belasting betalen?

Waarom speelt het ministerie van Landbouw onder één hoedje met producenten van genetisch gemanipuleerd voedsel?

Als kwik één van de meest giftige stoffen is die bekend is bij de moderne wetenschap, waarom krijgen kinderen dan nog altijd zilveren vullingen? En waarom worden ze ‘zilver’ genoemd terwijl ze eigenlijk meer kwik dan zilver bevatten?

Waar komt fluoride in bijvoorbeeld tandpasta werkelijk vandaan? Als fluoride zo goed is voor de mensen, waarom wordt het dan getransporteerd als een gevaarlijke stof?

Wat gebeurde er werkelijk op 9/11? Hoe kon WTC 7 instorten terwijl het gebouw nooit is geraakt door vliegtuigen? Waarom werd het puin geruimd voordat een forensisch onderzoek mocht worden uitgevoerd?

Zijn vaccins werkelijk veilig? Waar is een studie te vinden die gevaccineerde kinderen met niet-gevaccineerde kinderen vergelijkt? Waarom laat de vaccinatie-industrie dergelijke studies niet toe?

Waarom is de kankerindustrie meer geïnteresseerd in het behandelen van kanker en het werven van kankerpatiënten dan het genezen van kanker om de epidemie te beëindigen? Waarom praat de industrie niet over kankerverwekkende chemicaliën en de genezende werking van vitamine D?

Waarom worden giftige voedseladditieven nog altijd gebruikt? Wat is de ware aard van aspartaam?

Waarom staan er nog bodyscanners op vliegvelden nu Bin Laden dood is?
Een intelligent, sceptisch persoon zou deze (en nog veel meer) vragen vanuit menselijke nieuwsgierigheid stellen. De goedgelovige massa zal de vraagsteller aanvallen en verbouwereerd zijn dat iemand dergelijke vragen durft te stellen.

De regeringen, corporaties en media zullen er alles aan doen om de ontwaking tegen te houden. Het functioneren van de matrix is immers afhankelijk van een goedgelovige massa die gelooft in de illusie. Goedgelovige mensen zijn prima kiezers en gewillige slaven.

http://www.naturalnews.com/032(...)_gullible_minds.html


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

bambang
Gebruiker
spacer line
 

Een goed voorbeeld is de moord op president Kennedy (JFK). Op YouTube kun je zien dat de chauffeur met zijn linker hand een schot lost in het hoofd van JFK. Toch ken ik een intelligent iemand die vraagtekens zet bij de video.
Larosaurus
Gebruiker
spacer line
 

En dat dan vooral in Indonesie begrijp ik......
Emoticon: Yawnzieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Naturalnews.com

Het is zo gemakkelijk om even op een site te knippen en plakken.
Daarmee geef je aan dat je daar in bent geïnteresseerd.
En als dat zo is dan heb je daar over ook een mening.

De regeringen, corporaties en media zullen er alles aan doen om de ontwaking tegen te houden. Het functioneren van de matrix is immers afhankelijk van een goedgelovige massa die gelooft in de illusie. Goedgelovige mensen zijn prima kiezers en gewillige slaven

Is dat een mening van je zelf of sta je achter die mening.
Dat is bij deze betoog niet duidelijk.
Meten is weten, als je tenminste ook die kennis hebt over dit fenomeen.
Na-apen of wat zins die site ook doet heeft voor mij een andere betekenis dan wat je door ervaringen hebt opgedaan in je leven.
Albert we weten dat je aan Astrologie doet, althans dat heb je wel eens vroeger laten blijken.
is dat zo ?, je het gevoel de waan van de dag je voorgespiegeld krijg.
controle, kalibratie en validatie is het brein waarop je eigen moet aanleren.
Daar wordt heel weinig of niets aan gedaan.
Aandacht trekkers zijn mensen die al in een vroeg stadium een Idool hebben in hun leven die ze verafgoden.
Onstabiele mensen worden dat, in iedergeval geen mensen die stabiel zijn.
Je mag best iets mooi vinden, maar je dan helemaal op laten zwepen of er niets anders meer bestaat gaat er bij mij niet in.
Daarom zijn Moslims (leefwijze) en religie een juiste manier waarop jou verhaal van toepassing is…. Emoticon: Emoticon: Wink


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Jeroen
Beheerder
User icon of Jeroen
spacer line
 

Nieuwsdumps doen we hier niet aan. Graag met een onderbouwd discussiepunt komen anders ruim ik deze op.zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Jeroen zou het nog twee dagen aan kijken of er recties hier op komen.
Kan dat?.... Emoticon: Laugh out loudVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Albert
Gebruiker
User icon of Albert
spacer line
 

ik weet niet hoe jullie nederlands is, maar blijkbaar niet zo goed.

onderbouwing dan waar zijn deze vragen dan voor;
Waarom doen tientallen mainstream media op exact dezelfde dag verslag van hetzelfde nieuws en gebruiken ze exact dezelfde woorden? Zou het nieuws niet anders zijn wanneer ze afzonderlijk onderzoek hadden gedaan?

Waarom werd Wall Street uitgekocht door Washington terwijl de bevolking nog steeds belasting moet betalen waarbij geld moet worden overgemaakt aan de overheid? Als de overheid uit het niets biljoenen dollars kan creëren, waarom moeten we dan nog belasting betalen?

Waarom speelt het ministerie van Landbouw onder één hoedje met producenten van genetisch gemanipuleerd voedsel?

Als kwik één van de meest giftige stoffen is die bekend is bij de moderne wetenschap, waarom krijgen kinderen dan nog altijd zilveren vullingen? En waarom worden ze ‘zilver’ genoemd terwijl ze eigenlijk meer kwik dan zilver bevatten?

Waar komt fluoride in bijvoorbeeld tandpasta werkelijk vandaan? Als fluoride zo goed is voor de mensen, waarom wordt het dan getransporteerd als een gevaarlijke stof?

Wat gebeurde er werkelijk op 9/11? Hoe kon WTC 7 instorten terwijl het gebouw nooit is geraakt door vliegtuigen? Waarom werd het puin geruimd voordat een forensisch onderzoek mocht worden uitgevoerd?

Zijn vaccins werkelijk veilig? Waar is een studie te vinden die gevaccineerde kinderen met niet-gevaccineerde kinderen vergelijkt? Waarom laat de vaccinatie-industrie dergelijke studies niet toe?

Waarom is de kankerindustrie meer geïnteresseerd in het behandelen van kanker en het werven van kankerpatiënten dan het genezen van kanker om de epidemie te beëindigen? Waarom praat de industrie niet over kankerverwekkende chemicaliën en de genezende werking van vitamine D?

Waarom worden giftige voedseladditieven nog altijd gebruikt? Wat is de ware aard van aspartaam?

Waarom staan er nog bodyscanners op vliegvelden nu Bin Laden dood is?
Een intelligent, sceptisch persoon zou deze (en nog veel meer) vragen vanuit menselijke nieuwsgierigheid stellen. De goedgelovige massa zal de vraagsteller aanvallen en verbouwereerd zijn dat iemand dergelijke vragen durft te stellen.

Als dat niet voldoende is, verwijder het dan maar. Met ander woorden jij behoort tot de goed gelovige menigte. want dat onder vind ik zo vaak op deze site.Bijna alles als het niet over koetjes of kalfjes gaat wordt gelijk afgekraakt op deze site. Kan niet bestaat niet, etc,. Tja als je met je neus altijd in web-sites verkeert die alleen maar met indonesie te maken hebben dan heb je blijkbaar gelijk verstand van alles en dan weet je blijkbaar ook gelijk alles.


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

zieleffe
Gebruiker
spacer line
 


Ja die complot theorieën zijn zo ver van mijn bed show, en de vraag komt dan bij mij op, "zijn dit niet gebeurtenissen die voor ieder individu te groot is en niet beïnvloedbaar kan maken.
Als je alles voor je ogen ziet gebeuren al tans TV ogen, dan merk je op dat wat gebeurd op een wijze die de wereld wel veranderd, maar met een gangetje van een slak.
Al lijkt het, dat het voor onze maatschappij het snel gaat.
Als je daarop nou een mening heb, waardoor die vragen Waarom dan kom je al snel op een oplossing als je b.v dit als voorbeeld neemt.

Waarom staan er nog bodyscanners op vliegvelden nu Bin Laden dood is?
Een intelligent, sceptisch persoon zou deze (en nog veel meer) vragen vanuit menselijke nieuwsgierigheid stellen. De goedgelovige massa zal de vraagsteller aanvallen en verbouwereerd zijn dat iemand dergelijke vragen durft te stellen

Omdat er zoveel gekke mensen zoals Bin Laden rond lopen, wij hebben zelfs hier in de gevangenis iemand zitten die nog erger kan zijn, nu nog omdat hij veel literatuur van die dwaze achterlijke islam leest.
Kijk hier in zijn wij doorgeschoten het recht van die individu boven het algemeen recht af te stemmen.
Zo man heeft al die rechten verspeeld, en dat zou eens moeten door dringen bij die gekke idioten als hulp verleners, en aanverwanten gekken in het Pieterbaan centrum, psychiatrische observatiekliniek van het Nederlands Instituut voor Forensische Psychiatrie en Psychologie.
Daar sporen ze niet en hebben een onnatuurlijk gedachte goed, om wat er in de mens zit er niet zo maar er uit te halen is.
Maar goed we leren op dat vlak en Justitie vlak niet zo snel.
Er worden te veel fouten gemaakt, ook door de mens en nu kan je dat gaan bagatelliseren, maar je zult er maar mee te maken hebben. Emoticon: Shut up! Emoticon: Sadley Emoticon: Emoticon: Confused


Al die dictatoren in deze wereld opruimen ,niet alleen de macht naar de mensen brengen, maar naar een systeem waarop je via keuzes je voorkeur naar uit kan gaan, de macht delen.
Velen systemen zullen veranderen, maar dat kost nog vele jaren misschien wel eeuw. Emoticon: Stupid Emoticon: Frustrated Emoticon: So funny Emoticon: Bye byeVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

bambang
Gebruiker
spacer line
 

Het leven is gebaseerd op grote leugens.
- God bestaat niet. Allah bestaat niet. Als deze twee figuren machtige “personen” zijn, waarom grijpt hij dan niet in in de chaos van de wereld. Een antwoord hierop is de cirkelredenering. = God, Allah bestaat omdat wij dat zeggen. Als wij zeggen dat God, Allah bestaat, dan bestaat God of Allah. = Punt uit.
- 9/11. De Twin Towers zijn neergehaald door middel van een “controlled demolition” (explosieven). Het werd niet veroorzaakt door de twee vliegtuigen.

Je kunt om de grote leugens boos worden, maar het heeft geen zin. Je krijgt alleen maar maagzuur van. Je kunt ervoor zorgen dat jezelf niet intrapt in de leugens.

dangdude03
Gebruiker
User icon of dangdude03
spacer line
 

We zitten in een transformatieproces. De ontwikkelingen gaan tegenwoordig heel snel in de wereld. Ook in de mensen zelf.
We worden op dit moment in de gaten gehouden door een beschaving van een andere planeet/dimensie. Zij hebben het beste met ons voor, want wij dragen hun genen. Zij waren altijd al met ons en bevinden zich ook onder ons (Annunaki)
We zitten in hun dierentuin, een soort proeflaboratorium. De Aarde (Agartha) is uniek in het heelal en we zijn die in een grote snelheid aan het verzieken.
NASA (never a straight answer) heeft al sinds 1947 contact met diverse buitenaardse beschavingen of die van een andere dimensie, maar houdt bewust informatie (foto’s, bewijsmateriaal) achter om de mensheid niet te verontrusten. Er zijn ruimteschepen gezien van 5 kilometer lang, moederschepen van 8 km. en een kunstmatig object groter dan de maan.

Als ik deze dingen vertel tegen kennissen, vrienden en familie denken ze ‘die Jan heeft zeker een verkeerd pilletje geslikt.’. Dus houd ik mijn mond maar. Ik neem slechts kennis van mensen als Bob Dean en sommige anderen van Project Camelot en denk er het mijne van.

De meeste mensen slapen liever in bij voetbal en RTL Boulevard met bier en chips en zijn te close minded om over iets anders na te denken. Veel te vermoeiend toch?

2012 komt eraan en er zijn veel mensen die denken dat er iets gaat gebeuren.
Tsunami’s, aardbevingen, milieurampen, alles is mogelijk. Ik ben zeker geen doemdenker, maar geloof wel dat er veel zal gaan veranderen. Het is een proces dat al een tijdje aan de gang is. Een ieder zou hierover voor zichzelf eens over na moeten denken (wie ben ik, waar kom ik vandaan en waar ga ik naar toe?)
Denken doet de overheid niet voor je, moet jezelf doen. Zet de tv eens uit, lees weer eens een boek en geloof niet alles wat de media ons wil doen geloven
willemgeheim
Gebruiker
spacer line
 

Er gaat zeker veel veranderen in 2012....wacht maar af....en tv kijken doe ik nooit of zelden daar heb ik geen tijd voor...alleen het journaal soms is genoeg.....na 12 uur zie je op veel zenders alleen nog maar blote tieten....da's natuurlijk voor de goedgelovige mensen die later een telefoonrekening krijgen van hier tot ginder....bambang
Gebruiker
spacer line
 

Ben ik mee eens. De mens in vergelijking met de Annunaki bevindt zich in een fase van kraaltjes en spiegels. De Annunaki hebben een voorsprong van honderduizenden jaren op de mens. De Annunaki maken ruimtereizen tussen de sterrenstelsels in ons melkweg. Ze kunnen ook buiten ons melkwegstelsel reizen, intergalactische reizen. Ze hebben een soort “jump room”. Hiermee kunnen ze van de aarde naar Mars reizen in een oogwenk.
De mens is geschapen naar het evenbeeld van zijn God. Dit evenbeeld is de Annunaki (via genetische manipulatie circa 200.000 jaar geleden). Dat is schrikken voor de mens. Wie dit zegt, wordt als gek verklaard.

pierre
Gebruiker
spacer line
 


Vele onder ons hebben geen idee wat het fenomeen 2012 nu werkelijk betekend .
Vele "denken" aan wereldse veranderingen in de vorm van aardse natuur verschijnselen.
Maar deze verschijnselen hebben niets met het fenomeen “2012” te maken.
Door de eeuwen heen is de aarde al zo vaak getroffen door diverse natuur verschijnselen

Wat er zal veranderen is dat we overgaan naar een hogere dimensie.
Vele hebben geen idee dat de spirituele dimensie aan het veranderen is.
Daardoor zal 2012 voor vele gewoon komen en weer voorbij gaan zonder deze verandering (bewust) mee te maken en gewoon verder leven.

De spirituele dimensie gaat namelijk over van de 5e naar de 6e dimensie. ( en niet van de 4e naar de 5e wat sommige lieden vermelden)
Al enkele decennia is dit proces aan de gang, ongeveer in 2012 ( kan ook 2013 zijn) zal dit proces zijn voltooid.
( lees ook de visie van de Maya’s maar ook het boek De Celestijnse Belofte verschaft ons enige informatie hieromtrent)
De meeste onder ons zullen niet eens in de gaten hebben ( of fysiek merken) dat dit proces ongeveer in 2012 voltooid zal zijn.

Deze spirituele dimensies zijn al eeuwen aan het groeien en aan veranderingen onderhevig.
Noem dit maar de spirituele groei van ons (aardse) ras.
De spiritueel groei van ons mensen ras heeft in deze eeuw een ontzettende spurt genomen.
Een kleine vergelijking 35000 jaar geleden gingen we bv 10 km per uur en nu 1000 km per uur ( onze spirituele groei wel te verstaan)
Steeds meer mensen worden zich nu bewust van hun spirituele gave en dit zal alleen maar meer en meer toe gaan nemen.
Steeds vaker wordt er nu geroepen “toeval” bestaat niet en voor alles is een reden.
Steeds meer mensen worden zich nu bewust dat er meer is tussen hemel en aarde.
En dit alles zal alleen maar groeien, hoe verder we groeien hoe verder we zullen stijgen in onze spirituele ontwikkelingen.
Sommige van ons zijn nog steeds “doof en blind” voor dit gegeven, maar zo langzamerhand komt hier verandering in, maar die verandering is ook nodig, anders zouden we niet kunnen groeien.
Natuurlijk zal dit niet allemaal tegelijk gaan en is dit nog niet bij iedereen aan de orde.
De een gaat sneller dan de ander in zijn of haar groei.

In het universum zijn vele intelligenties aanwezig.
Vele hiervan zijn al veel en veel verder in de spirituele groei dan onze huidige ( spirituele) evolutie op aarde,
( op de schaal van 10 staat de aarde en zijn ( spirituele) beschaving op de 4e plaatst)
Slechts enkele van ons zullen deze dimensie overgang bewust ervaren.


Dit in het kort mijn visie,
Vanuit mijn eigen paranormale ervaringen
zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

moest erg lachen over de manier waarop Jan zijn verhaal beschrijft.
Voor hem is het geen verrassing meer, als er iemand voor de deur sta en vertelt dat zij/hij uit het hiernamaals universum uit een andere zonnestelsel komen.
Genetisch gemanipuleerde personen zonder seks delen, want ze zijn allemaal het zelfde.
Maar ze worden gemaakt in fabrieken of wat je daarvoor kan voorstellen.
Jan bickbroder achtige wijze is allang onder ons, we worden bespied door lieden die elkaar aflossen en die niets doen dan kijken wat de mens aan het doen zijn.
In de winkels in de overheidsgebouwen op straat je kan het net zo gek vinden, je komt het overal tegen.
Dat zijn nu de gevolgen van wat er veroorzaakt is door te veel mensen op een vierkante meter te zetten.
Annunaki hoe noemen jullie dat is voor mij geen belangrijker element, maar wel dat er over enkele jaren 10 miljard mensen op deze aardkloot lopen.
Die afgoderij gedoe heb K al lang achter me gelaten toen we geen cadeautjes meer kregen van Sinterklaas.

In de tussen tijd dat K dit in elkaar zit te flansen, komt er weer iemand met Spiritualiteit voor mensen die dieper durven te gaan, paranormale gave gezien van uit een speciale spec - ...... pertief
Paranormale gave kan, dat is in mijn denkwereld iemand die veel natuurlijke bronnen gebruikt waarop zij/hij energy in kwijt moet.
Maar kom niet met al die wezens die gemaakt door de mensen aan, het is om geld te genereren door boek verkoop.
Als je een begaafde persoon bent, die goed kan formuleren, en je hebt je gave om veel fantasieën in je verhaal te stoppen dan kan je daarmee lekker mee geld verdienen.
Weet je wij kijken wel eens naar, http://manbijthond.nl/,
( ken je dat TV programma), daar laten ze mensen opdraven die gewoon niet sporen, en hun ding doen die mij nog geenszins aan het denken zet, maar hen belachelijke vinden dat ze daar een podium voor geven……. Emoticon: Stupid Emoticon: Cooool Emoticon: Bye bye Emoticon: ConfusedVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

paulana
Gebruiker
spacer line
 


Jan en Pierre jullie hebben dit uitstekend onder woorden gebracht.


Om Swastiastu

erwin
Gebruiker
User icon of erwin
spacer line
 

Wat is dit voor onzin? Natuurlijk is de massa goedgelovig: men zegt dat de aarde rond is, niemand heeft dit met zijn eigen ogen gezien en toch geloven we dat. Miljarden mensen geloven in een of andere god, niemand heeft hem ooit met zijn eigen ogen gezien en toch geloven al die mensen dat.Het is beter spijt te hebben van iets dat je gedaan hebt, dan spijt te hebben om iets dat je niet gedaan hebt

paulana
Gebruiker
spacer line
 


Vraag eens een astronaut, en wat dacht je van het GPS systeem wat rondom de aarde is, etc etc


Om Swastiastu

elsbeth
Gebruiker
spacer line
 

Wat mij enorm tegenstaat in dit verhaal van Albert, is dat hij in mijn ogen een groot dedain laat zien voor "de goedgelovige massa". Vervolgens voelt hij zich erg beledigd als hij een weerwoord krijgt. Hij doet exact hetzelfde als dat wat hij een ander verwijt.
Nogmaals: ik vind het prima als hij hier een discussie wil aangaan, maar niet één waarin al bij voorbaat vaststaat hoe achterlijk hij "het klootjesvolk" volk vindt dat zijn ideeen kritsisch bekijkt. Ik heb totaal geen behoefte om door wie dan ook bekeerd te worden. Ik heb nu het gevoel alsof mij iets koste wat kost door de strot geduwd moet worden. De toon van het stuk en het commentaar van Albert even verderop nodigen mij niet erg uit om me in "zijn discussiestuk" te verdiepen. Is het stuk alleen als waarschuwing bedoeld Albert, of wil je daadwerkelijk in discussie met mensen die er anders over denken?erwin
Gebruiker
User icon of erwin
spacer line
 


On 07-05-2011 08:13 paulana wrote:

Vraag eens een astronaut, en wat dacht je van het GPS systeem wat rondom de aarde is, etc etc


Daar gaat het nou net om, Paulana, de 'goedgelovige massa' gelooft wat de astronaut zegt. Buiten die enkelingen heeft niemand met zijn eigen ogen gezien dat de aarde rond is en toch geloven we het allemaal.
Bij mij komt het over dat Albert problemen heeft met het feit dat iedereen gelooft dat de illustere OBL dood is, enkel en alleen omdat alle media dat verkondigen. Inmiddels heeft AQ zijn dood bevestigd, dus dat probleem is opgelost.
Van al die complottheorieën rond 9/11 word ik - excuseer mijn woordgebruik - kotsmisselijk. Alsof Amerika ertoe bereid is om zelf de WTC op te blazen, met de dood van duizenden mensen tot gevolg, enkel en alleen om AQ in een slecht daglicht te stellen en oorlogje te kunnen gaan spelen in Afghanistan.
De Amerikaanse wapenlobby heeft onwaarschijnlijk veel invloeden op alles wat in Washington wordt beslist, maar dit gaat toch veel te ver.


Het is beter spijt te hebben van iets dat je gedaan hebt, dan spijt te hebben om iets dat je niet gedaan hebt

paulana
Gebruiker
spacer line
 

Over die complottheorieen Van 9/11 ben ik het met je eens, dat is mesjogge en gaat ook voor mij veel te ver...de wapenlobby heeft veel invloed maar deze opvatting, nee
Maar wat wij (nog) niet met eigen ogen gezien hebben,,,,je kan toch de foto's bekijken die de diverse satellieten naar onze globe sturen, en die is niet vierkant dat weet jij ook, al heb je dat niet gezien. Stand maan - zon - evenaar , er zijn genoeg documentaires en boeken te zien en te lezen en zijn verd...interessant.


Om Swastiastu

erwin
Gebruiker
User icon of erwin
spacer line
 

Ik kan je zo dmv van Photoshop een foto van een vierkante aarde bezorgen, geen probleem.


Het is beter spijt te hebben van iets dat je gedaan hebt, dan spijt te hebben om iets dat je niet gedaan hebt

paulana
Gebruiker
spacer line
 

Geen behoefte aan , stel dat ik er af val en dan...heb hoogtevrees Emoticon: Devil
hoewel van een foto Emoticon: Clown


Om Swastiastu

zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

Erwin je bent een grappenmaker dat lukt je niet om de gehele aarde in een vierkant geheel er op te krijgen.
Verder ben K met je eens over die complottheorieën...... Emoticon: Wink Emoticon: Shiny Emoticon: SmileVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

paulana
Gebruiker
spacer line
 


Om Ziel , daag Erwin niet uit.
Heb zomaar het idee dat hem dat lukt Emoticon: Yes! Emoticon: Shiny


Om Swastiastu

zieleffe
Gebruiker
spacer line
 

laat hij het maar zien, eerst zien en dan geloven...
was hij niet de plijter voor dat wij goedgelovig mensen te zijn...................


de maan is ook rond

Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

93,415,758 pageviews Een website van indahnesia.com