Klachten moderatie forums


 Subforum Gebruikers hebben wat te zeggen 
53 bezoekers

Startpagina
Je bent nu in > Forum > Gebruikers hebben wat te zeggen > Bekijk onderwerp

18-01-2015 01:48 · [nieuws] Politieagent IndonesiŽ gepakt met xtc-pillen  (0 reacties)
18-01-2015 01:32 · [nieuws] Nederlander Ang Kiem Soei geŽxecuteerd in IndonesiŽ  (3 reacties)
17-01-2015 01:27 · [nieuws] Brandstofprijzen opnieuw flink verlaagd  (0 reacties)
16-01-2015 02:13 · IndonesiŽ gaat veroordeelde Nederlander executeren  (160 reacties)
05-08-2014 23:16 · [nieuws] Jakarta wil parkeermeters gaan plaatsen  (0 reacties)

nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen
Jeroen
Beheerder
User icon of Jeroen
spacer line
 


... Hier had best door de webmaster ingegrepen kunnen worden
Ik heb verder ook geen topic reports en dergelijke van je gezien, dus kennelijk was de nood toch niet zo hoog. Uiteraard is achteraf klagen makkelijker, dat snap ik, maar daar heb ik geen boodschap aan.pesche
Gebruiker
spacer line
 

Moet ik dan vooraf , preventief klagen? Dan heb ik hier bij die Heren wel een dagtaak. Mijn taak is om een discussie op mijn niveau te voeren.
Ik vond op een gegeven moment dat er wel erg met de Sapulidi op de man werd geslagen, gelukkig kreeg hij medestanders dus ik voelde me niet geroepen om morele politieagent te spelen, dat is iemand anders taak . Toch wil ik mijn medeleven betuigen, anders lijkt het of alles door bepaalde mensen geoorloofd is.

Nog steeds vind ik een uitleg om het topic op slot te doen op zijn plaats, anders plaatst het blog zich wel in een vreemd daglicht en de administrator plaast zich wel buiten de regels die in het maatschappelijk betamen.

En wat die grote boodschap betreft, die komt ter bestemder plaatse.Jeroen
Beheerder
User icon of Jeroen
spacer line
 

Jij je zin: het topic is 1 grote puinhoop geworden met over en weer beschuldigen. Zat geen echte mogelijkheid tot normale discussie meer in, dus slotje erop.pesche
Gebruiker
spacer line
 

ik dacht door mijn feitelijk verhaal over de repatriering een opening te hebben gegeven , zoook mijn reactie om back to topic te gaan. Dit laatstelijk werd weer groots getorpedeerd, maar dat weerhield mij niet ervan om verder te gaan.

Waarom mijn feitelijk verhaal wordt geblokkeerd en niet als iemand. een psycholoog naar ik aanneem mij voor een gefrusteerde Indische uitmaakt of Sapulidi de stront indrukt mag aan het flamboyante beoordelingsvermogen van de webmaster toegerekend worden.

Wat "echte" mogelijkheid tot "normale" discussie is mag in dit kader tot het orakel van Delphi toegeschreven worden.oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

De discussie kan prima zijn doorgang hebben. Als er een klacht is kijken we er naar. En nemen al dan niet aktie. Dit was al uitgelegd.

Dat je daar nog een plasje over wil doen?

Weinig relevant.

Als Sapolidi deel gaat nemen aan een normale discussie heb je een orakel van Delphi.
Die kruipt enkel bij gelegenheid onder zijn steen vandaan voor YB en voor commentaar op Wilders.

Meer hoeft er niet toegevoegd te worden aan dit "drama"It's only kinky the first time.

Jeroen
Beheerder
User icon of Jeroen
spacer line
 


flamboyante beoordelingsvermogen van de webmaster toegerekend worden.
graag gedaan.oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Een figuur als Pesche komt hier even langs, vertelt even hoe het moet.
Simpele verklaring Pesche, we kennen dit forum al zo'n 7 tot 8 jaar.
Sommigen hier al een decennia.
Je komt hier even langs, eerst als een user die niet opgemerkt werd en nu als Pesche.
Als het niet bevalt, er is een uitknop op de pc.

We weten ongeveer de reakties wel.

Daar hebben we het opmerkingsvermogen niet voor nodig.

En daarmee hebben we het wel gehad.
It's only kinky the first time.

pesche
Gebruiker
spacer line
 

Nu komt de aap uit de mouw van de moderator. Er was een anonieme klacht en de moderator heeft bijna 24 uur nodig om de klacht te beoordelen.Volgens hem was daar geen toelichting voor nodig, wist ik veel wat van die anonieme klacht.

Dan komt hij plotseling met die arme Sapolidi, mikpunt en schietschijf tegelijkertijd, weer op de proppen, dan laat hij zich wel gigantisch in zijn gat kijken. De enige die bepalen wat relevant is zijn de scribenten anders wordt het toch maar willekeur en censuur. Hij laat dan wel zien waar zijn politieke voorkeur ligt. Dus waar is de onbevooroordeeldheid van de administrator, ligt zeker op straat. Als ik dan zijn commentaren lees dan gaan die wel steeds in ťťn richting (moet ik het even opsommen). Dan vraag ik me af of zo'n bevooroordeelde administrator wel kan op deze blog, dan krijg je wel de korste keren de grootste rotzooi zoals hijzelf zegt.


En ook die persoonlijke aanfluitingen doen het goed.. Mag ik even weten wat dat met de discussie te maken hebben.Het zijn weer opmerkingen zonder argumenten. Of het mij bevalt is geen argument.
En dan komt hij wel met het goedkoopste argument op de uitverkoop: als het je niet bevalt. is er een uitknop. Dus dat is het oordeel van een administrator over discussies, zijn we wel snel uitgepraat behalve natuurlijk sommige personen.

En dan fijntjes schiet hij de discussie dood: "en daarmee hebben we het wel gehad...."

In dat laatste heeft hij eindelijk gelijk.

erwin
Gebruiker
User icon of erwin
spacer line
 


On 24-12-2013 12:31 oyibo wrote:
we kennen dit forum al zo'n 7 tot 8 jaar.
Sommigen hier al een decennia.Op 22 maart volgend jaar, ben ik tien jaar lid van dit forum. Emoticon: Party! Tijd voor een feestje Emoticon: Yes!

Overigens nooit klachten gehad over de moderatie hier. Veel kan, maar niet alles.


Het is beter spijt te hebben van iets dat je gedaan hebt, dan spijt te hebben om iets dat je niet gedaan hebt

pesche
Gebruiker
spacer line
 

Ik ook nooit maar ik vond de opmerkingen van de administrator de laatste tijd opmerkelijk, zijn interventies en vooral woordgebruik werden steeds pijnlijker.

Ik had zo mijn vermoedens en die werden na enig voeren op dit topic bevestigd.

Ik zet grote vraagtekens achter zijn onbevooroordeeldheid gezien zijn opmerkingen, vooral Sapulidi er luk raak erbij halen. De laatste persoonlijke opmerkingen en op de man gespeelde opmerkingen aan Sapulidi en mij, die niets met de discussies te maken hebben, doet zijn persoonlijkheid niet goed.

Daarom heb ik het over onbevooroordeeldheid . Opmerkelijk is dat hij zich niet kan verdedigen maar alleen anderen daarover kunnen oordelen, anders wordt hij rechter, aanklager en verdediger tegelijkertijd., hij kan altijd het onderwerp op slot zetten.......... een Gordiaanse knoop?? Is misschien irrelevant....Ik speel troef


Anne Mieke
Gebruiker
User icon of Anne Mieke
spacer line
 


On 24-12-2013 13:03 erwin wrote:

[quote removed]


Op 22 maart volgend jaar, ben ik tien jaar lid van dit forum. Emoticon: Party! Tijd voor een feestje Emoticon: Yes!

Ik eerst, volgende week op 1 januari 10 jaar! Emoticon: Puh! Feestje sowieso dus. Emoticon: Smile


Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

Jeroen
Beheerder
User icon of Jeroen
spacer line
 


Nu komt de aap uit de mouw van de moderator. Er was een anonieme klacht en de moderator heeft bijna 24 uur nodig om de klacht te beoordelen.Volgens hem was daar geen toelichting voor nodig, wist ik veel wat van die anonieme klacht.
Gelukkig weet jij de waarheid, goed gedaan knul! En nu stoppen, anders help ik je een handje.Jeroen
Beheerder
User icon of Jeroen
spacer line
 

offtopic verdwijderd.Yogya-Bali
Gebruiker
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 

Oeps, een hoop consternatie tijdens mijn absentie. Bemerk het nu pas. Jammer dat het topic Back to the roots op slot is. Anderzijds is het teveel een welles-nietes gedoe geworden met politiek gekleurde literatuur versus empirisch onderzoek. Enfin, het zij zo.
Nog even als afsluiter: laat ik nou nauw gelinieerd zijn aan de organisaties waarvan P donateur is en dikwijls met deze organisaties samenwerk. Ironisch.......oyibo
Medewerker
User icon of oyibo
spacer line
 

Amen.


It's only kinky the first time.

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Pesche alleen al uit je reacties in dit klachtenforum blijkt dat je absoluut niet kan discussiŽren.
Gelijk halen is mens eigen, maar dat is nu ťťnmaal niet altijd mogelijk, zelfs Einstein had in een aantal gevallen ongelijk.
Eens in de zoveel dagen boerde je iets op, vaak commentaar op forumgebruikers die in jouw ogen fout waren, uiterst scherp.

Dat geeft niets, ik steek het zelfde in elkaar, maar met het verschil dat als ik op mijn vingers wordt getikt dat ik daar begrip voor heb, ik kan wel gaan tegensputteren maar dat heeft geen zin, ik tracht er zelfs lering uit te halen.

Nu wordt je op je vingers getikt en zie ik een stroom van postings van jou in deze klachten topic, i.p.v. je prikacties.
Men mag verwachten dat iemand die zichzelf ophemelt buitengewoon intelligent te zijn ook het besef heeft dat er grenzen zijn.

Ik had al eerder aangegeven dat ik het niet altijd eens ben met de moderatoren, omdat ze vaak te impulsief reageren op postings zonder voorkennis, maar het is niet anders, alles lezen is een onbegonnen zaak.

Tracht te accepteren dat er mensen zijn die door ervaring dingen beter weten, tracht te accepteren dat dit ook mensen kunnen zijn die weinig scholing hebben gehad en dat slecht kunnen verwoorden.
Ga je daar mensen op aanvallen dan ben je mijn brave borst.

Ik ben best wel kritisch t.a.v. de moderatie, maar door de ban genomen kan iedereen zijn gang gaan, ga je te ver?
Dan ben je te lul, is mij vaak overkomen, een kwestie van bijstellen en accepteren, lukt dat niet?
Dan ben je verleden tijd, dat zou ik zonde vinden, discussiŽren met jou heeft wel iets, mits je zoveel eigen kennis op kan brengen dat je de wijsheid niet in pacht hebt, mensen die daadwerkelijk in IndonesiŽ wonen lopen daar dagelijks tegenaan. Emoticon: Blush

Dus dan kan je tegengas verwachten op jouw stellingen vanuit het veilige Europa, ga je daar van steigeren, dan kan je beter je snavel dicht houden, je kennis van IndonesiŽ is zo wie zo om van te huilen, op enige kennis na, die je van pa en opa hebt meegekregen.
Prettige kerst.
sabar2
Gebruiker
User icon of sabar2
spacer line
 Geen klacht, ik weet niet wat er šchter de schermen gebeurd".
Wel een aantal vragen.

Waar liggen de grenzen ??
Zijn er mensen die meer mogen als een ander ??
Waarom wordt er niet gereageerd op meldingen ??
Hoever moet het gaan ??
Welcome to Indonesia Take it as it is or leave it if you don't like it

sabar2
Gebruiker
User icon of sabar2
spacer line
 


Jeroen had gelijk, je hebt het verkeerde liedje uitgezocht; klein klein kleutertje past beter
Kasihan


Welcome to Indonesia Take it as it is or leave it if you don't like it

Malam
Gebruiker
User icon of Malam
spacer line
 

Sorry het is hier nu 11 uur, al een uur te laat voor mij, om deze tijd lig ik meestal al in mijn mandje.
Ik keek nog even het laatste nieuws, maar dat doet nu iedereen hier, dus het internet is een drama.
Ik zou je graag gepast antwoord geven, maar dat doe ik morgenochtend wel, dan is het in Nederland rond 3 uur in de nacht maar dat maakt niet zo uit voor jou Sabar.
Tot morgenochtend Emoticon: Bye byeelsbeth
Gebruiker
spacer line
 

Leg je dan ook even uit wat nou precies jouw probleem is?
Gewoon in normale bewoordingen, zodat de simpele zielen het ook begrijpen?
Anders lijkt het zo'n persoonlijke kwestie te worden en die hoort hier toch niet op het forum thuis?sabar2
Gebruiker
User icon of sabar2
spacer line
 


Ik heb geen probleem Elsbeth, dus ik heb weinig uit te leggen.
Malam heeft een probleem met mijn aanwezigheid op dit forum
da's zijn probleem.
Ik laat me als 1/2 rotterdammer niet wegjagen en alle stront vang ik
gewoon op en kiep het terug over de schutting.
Eea is nu al 4 maal gemeldt bij de moderatoren en ik neem aan
dat er achter de schermen met deze kleuter wordt gesproken.Welcome to Indonesia Take it as it is or leave it if you don't like it

elsbeth
Gebruiker
spacer line
 

Ik had het ook niet tegen jou, Sabar, ik reageerde op de posting boven die van mij.sabar2
Gebruiker
User icon of sabar2
spacer line
 


Sorry verkeerd begrepen Elsbeth, morgen zal Malam het wel kunnen uitleggen
wat zijn probleem met mij is. Krijgt hij in iedergeval weer een beetje aandacht
die hij schijnbaar naar zijn gevoel te weinig krijgt, door mijn aanwezigheid.
Daar zal de schoen wel wringen vermoed ik.Welcome to Indonesia Take it as it is or leave it if you don't like it

harlys
Gebruiker
spacer line
 


On 09-04-2014 19:07 sabar2 wrote:

Sorry verkeerd begrepen Elsbeth, morgen zal Malam het wel kunnen uitleggen
wat zijn probleem met mij is. Krijgt hij in iedergeval weer een beetje aandacht
die hij schijnbaar naar zijn gevoel te weinig krijgt, door mijn aanwezigheid.
Daar zal de schoen wel wringen vermoed ik.


Gewoon doen waar je zin in hebt zolang het bij het topic past of het dan een juiste of een verkeerde opmerking of plaatsing is altijd nog beter dan dagen niks plaatsen.

en plaats je dagen niks of maanden is dat aan jouw Emoticon: Bye bye


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

elsbeth
Gebruiker
spacer line
 

Mijn idee, totaal niet relevant dat je nu wat meer tijd hebt dan in IndonesiŽ.
Degene die het meeste tijd en zin heeft, zien we het meeste, dat is inherent aan een forum. Ik vind je ook wel eens irritant, maar dat is vast wel eens wederzijds.
Geen reden om iemand dan maar even lekker door de drek te trekken.
Maar goed, laten we maar even wachten op de verklaring van Malam.
Dan kunnen de heren moderatoren bekijken of zijn reden gegrond is.
Plaats een reactie op dit onderwerp

Je moet ingelogged zijn om een bericht te plaatsen. Je kunt inloggen door hier te klikken.
Als je nog geen lid bent, kun je jezelf hier registreren.


nieuw onderwerp | reageer | nieuwste onderwerpen | actieve onderwerpen | inloggen

9,570,783 views - 117,907 berichten - 9,322 onderwerpen - 6,028 leden
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2021
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

96,206,597 pageviews Een website van indahnesia.com